Actievoorwaarden. Hypotheek oversluiten een dure grap? SNS helpt een handje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actievoorwaarden. Hypotheek oversluiten een dure grap? SNS helpt een handje"

Transcriptie

1 Actievoorwaarden Hypotheek oversluiten een dure grap? SNS helpt een handje Heb je een hypotheek en wil je profiteren van lage hypotheekrente, dan kan je hypotheek oversluiten een manier zijn. SNS heeft nu een actie Hypotheek oversluiten een dure grap? SNS helpt een handje. Lees de actievoorwaarden goed door en laat je adviseren door een SNS Adviseur. WAT HOUDT DE ACTIE IN? Je krijgt bij het oversluiten van je huidige hypotheek naar een SNS Hypotheek tot 500 als tegemoetkoming in de kosten voor de notaris. WAT IS OVERSLUITEN? Je huidige hypotheek wordt afgelost met een nieuwe hypotheek bij een andere bank of verzekeraar. Dit kun je doen om bijvoorbeeld te profiteren van een lagere hypotheekrente. Je hypotheek oversluiten kost geld: bijvoorbeeld een boeterente, advieskosten, taxatiekosten, eventueel kosten voor NHG en notariskosten. Kijk op snsbank.nl voor uitleg over deze kosten. WAARUIT BESTAAN DE KOSTEN VOOR DE NOTARIS? De kosten voor de notaris bestaan uit de kosten voor de hypotheekakte en doorhalingskosten van de oude hypotheek. Inclusief kadasterkosten en btw.

2 HYPOTHEEKADVIES BIJ SNS. HOE WERKT DAT? De SNS Adviseur houdt rekening met je wensen. In het advies wordt bekeken of oversluiten zinvol is. De SNS Adviseur adviseert onafhankelijk binnen de SNS Huisselectie. Als een hypotheek van een andere aanbieder binnen de SNS Huisselectie beter bij je past zal de adviseur deze adviseren. De actie 500 terug geldt alleen voor SNS Hypotheken. WANNEER GELDT DEZE ACTIE? De actie loopt van 13 juli tot en met 31 augustus Om het bedrag tot 500 te krijgen, heb je: in deze periode een gesprek met een hypotheekadviseur van SNS gehad en een hypotheekofferte aangevraagd. Uiterlijk 14 september 2015 dient de offerte ondertekend retour te zijn. WAT MOET JE VERDER WETEN OVER DEZE ACTIE? SNS is niet aansprakelijk voor mogelijke schade, voortvloeiend uit deelname aan de actie. Als je meedoet aan de actie, ga je akkoord met deze actievoorwaarden. SNS kan deze actie zonder opgaaf van reden en zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf wijzigen en/of tussentijds beëindigen. Klachten over deze actie kunnen ingediend worden bij SNS via het klachtenformulier op snsbank.nl. Aanbieder van deze actie is SNS Bank N.V., statutair gevestigd te Utrecht aan de Croeselaan 1 (KvK ). 500 wordt niet in contant geld uitgekeerd. Om de vergoeding te krijgen moet je binnen een maand na passering van de SNS Hypotheek een kopie van de nota van de notaris aan je SNS Adviseur geven. Na passering en ontvangst van de nota maken we het bedrag over naar je betaalrekening bij SNS of een andere betaalrekening die je opgeeft. Deze actie geldt ook voor bestaande en nieuwe klanten die in de actieperiode een SNS Hypotheek afsluiten én in verband met de SNS Hypotheek notariskosten voor de hypotheekakte (inclusief kadasterkosten en btw) maken en voldoet aan de regels in de actievoorwaarden.

3 WAT BETEKENT HET OVERSLUITEN VOOR DE AANGIFTE INKOMSTENBELASTING? Notariskosten met betrekking op de hypotheekakte zijn aftrekbaar als deze worden gemaakt voor een hypotheek die in het verleden is aangegaan voor de verwerving, onderhoud of verbetering van de eigen woning. Let op: het deel van de notariskosten dat wordt vergoed door SNS is niet aftrekbaar. Notariskosten anders dan de kosten van de hypotheekakte zijn niet fiscaal aftrekbaar. Als deze worden vergoed door SNS vormen ze een voordeel uit de eigen woning. Je moet hier rekening mee houden in je aangifte inkomstenbelasting. Als de notariskosten voor de omzetting of verstrekking van een box 3 lening zijn, heeft de vergoeding van de notariskosten geen fiscale gevolgen. Voor meer informatie kunt je terecht bij een SNS Adviseur.

4 Vragen & Antwoorden Hypotheek oversluiten een dure grap? SNS helpt een handje WAT HOUDT DE ACTIE IN? Je krijgt bij het oversluiten van je huidige hypotheek naar een SNS Hypotheek tot 500 als tegemoetkoming in de kosten voor de notaris. WAAR BESTAAN DEZE KOSTEN VOOR DE NOTARIS UIT? De kosten voor de notaris bestaan uit de kosten voor de hypotheekakte en doorhalingskosten van de oude hypotheek. Inclusief kadasterkosten en btw. WANNEER GELDT DEZE ACTIE? De actie loopt van 13 juli tot en met 31 augustus Om het bedrag van 500 te krijgen, heb je: in deze periode een gesprek met een hypotheekadviseur van SNS gehad, een hypotheekofferte aangevraagd en uiterlijk 14 september 2015 de offerte ondertekend. WAT IS OVERSLUITEN? Je huidige hypotheek wordt afgelost met een nieuwe hypotheek bij een andere bank of verzekeraar. Dit kun je doen om bijvoorbeeld te profiteren van een lagere hypotheekrente. Je hypotheek oversluiten kost geld: bijvoorbeeld een boeterente, advieskosten, taxatiekosten, eventueel kosten voor NHG en notariskosten. Kijk op snsbank.nl voor uitleg over deze kosten.

5 GELDT DE ACTIE OOK ALS IK MIJN HUIDIGE SNS HYPOTHEEK OVERSLUIT NAAR EEN NIEUWE SNS HYPOTHEEK? Alleen wanneer je van een andere bank of verzekeraar naar SNS oversluit, krijg je te maken met notariskosten. Omdat je in dit geval geen notariskosten hebt, ontvang je ook geen vergoeding hiervoor. Sluit je een nieuwe SNS Hypotheek met een hoger hypotheekbedrag (bijv. voor verbouwing) en maak je daardoor wél notariskosten? Dan geldt deze actie ook voor jou. GELDT DE ACTIE OOK ALS JE EEN SNS HYPOTHEEK AFSLUIT VOOR BIJVOORBEELD DE AANKOOP VAN EEN WONING? Ja. Iedereen die in de actieperiode een SNS Hypotheek afsluit én in verband met de SNS Hypotheek notariskosten voor de hypotheekakte (inclusief kadasterkosten en btw) maakt, krijgt tot 500 terug van SNS. WANNEER ONTVANG IK 500? SNS moet in het bezit zijn van de nota van afrekening van de notaris. Deze kun je bij je SNS Adviseur afgeven. Vervolgens wordt er binnen twee maanden, na inschrijving van de SNS Hypotheek door de notaris, het bedrag van 500 overgemaakt naar je betaalrekening bij SNS. Wanneer er geen rekening bij SNS aanwezig is, wordt het bedrag van 500 overgemaakt naar de op te geven rekening. KRIJG IK 500 OOK TERUG ALS IK ANDERE KOSTEN HEB GEMAAKT BIJ HET OVERSLUITEN VAN MIJN HYPOTHEEK? Nee. Alleen de notariskosten worden tot 500 vergoed. DE REKENING VAN DE NOTARIS IS HOGER DAN 500, KRIJG IK DE REST OOK VERGOED? Nee. De notariskosten worden tot maximaal 500 vergoed. DE REKENING VAN DE NOTARIS IS LAGER DAN 500 EURO, KRIJG IK DAN WEL 500 TEGEMOETKOMING? Nee. De notariskosten worden tot 500 vergoed. Is de rekening van de notaris lager, dan wordt dat bedrag vergoed.

6 HOE KRIJG IK DIE 500 EURO VERGOEDING PRECIES? WAT MOET IK HIERVOOR DOEN? Een kopie van de afrekening van de notaris aan je SNS Adviseur geven. Na passeren van de hypotheek wordt het bedrag overgemaakt op je betaalrekening bij SNS of een andere op te geven betaalrekening. WAT BETEKENT HET OVERSLUITEN VOOR DE AANGIFTE INKOMSTENBELASTING? Er vanuit gaande dat de notariskosten worden gemaakt voor de hypotheek die in het verleden is aangegaan voor de verwerving, onderhoud of verbetering van de eigen woning zijn deze kosten aftrekbaar als ze betrekking hebben op de hypotheekakte. Als die kosten worden vergoed door SNS, zijn de notariskosten niet aftrekbaar. Notariskosten anders dan de kosten van de hypotheekakte zijn niet fiscaal aftrekbaar. Als deze worden vergoed door SNS vormen ze een voordeel uit de eigen woning. Je dient hier rekening mee te houden in je aangifte inkomstenbelasting. Voor zover de notariskosten op de omzetting of verstrekking van een box 3 lening betreft, heeft de vergoeding van de notariskosten geen fiscale gevolgen. Voor meer informatie kunt je terecht bij een SNS Adviseur.

De actie loopt tot 31 juli. De aanvraagdatum is bepalend, zorg dus dat u de aanvraag voor die tijd volledig en correct heeft opgevoerd.

De actie loopt tot 31 juli. De aanvraagdatum is bepalend, zorg dus dat u de aanvraag voor die tijd volledig en correct heeft opgevoerd. Geachte relatie, Met ingang van 10 juni verleent Bank of Scotland een korting van 0,50% voor alle NHG aanvragen met een rentevaste periode van 5 en/of 10 jaar waar sprake is van een volledige annuïteitenhypotheek.

Nadere informatie

Webinar tips bij belastingaangifte

Webinar tips bij belastingaangifte Webinar tips bij belastingaangifte Leuk dat u het Webinar Tips voor uw belastingaangifte van 22 maart heeft bijgewoond. Hierbij alle tips die zijn gegeven in het webinar. Handig om terug te lezen. Algemeen

Nadere informatie

Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink

Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink Voor je ligt een persoonlijk adviesrapport als resultaat van de door jou ingevulde checklist hypotheekgesprek. Op basis van je antwoorden vind je hieronder

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emdenopdra, voorzitter en mr. M.C.Y. van de Griendt, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emdenopdra, voorzitter en mr. M.C.Y. van de Griendt, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2016-580 (mr. E.L.A. van Emdenopdra, voorzitter en mr. M.C.Y. van de Griendt, secretaris) Klacht ontvangen op : 21 december 2015 Ingediend door

Nadere informatie

Uw hypotheek en de Belastingdienst

Uw hypotheek en de Belastingdienst Handleiding bij uw belastingaangifte 2011 Uw hypotheek en de Belastingdienst De jaaropgave en uw belastingaangifte 2011 Binnenkort vult u uw belastingaangifte over 2011 in. Om het voor u gemakkelijker

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. F.

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. F. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2019-413 (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. F. Faes, secretaris) Klacht ontvangen op : 7 december 2017 Ingediend door : Consument Tegen

Nadere informatie

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten Hypotheek oversluiten Geschreven door Simone Kamberg Bijna alle Nederlanders blijven, nadat ze een hypotheek hebben afgesloten, bij dezelfde hypotheekverstrekker. Op dit moment, met het huidige extreem

Nadere informatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos).

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos). Dienstverleningsdocument MoneYou vindt het belangrijk om goede en duidelijke informatie aan haar klanten te geven. Wij hebben daarom voor jou een dienstverleningsdocument opgesteld. Hierin staat wat je

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2017-769 (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris) Klacht ontvangen op : 4 april 2017 Ingediend door : Consument Tegen

Nadere informatie

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Uw rentevaste periode loopt af Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN De overheid heeft de afgelopen jaren veel gewijzigd op het gebied van hypotheekregels.

Nadere informatie

Dé checklist die je stap voor stap uitlegt hoe oversluiten werkt

Dé checklist die je stap voor stap uitlegt hoe oversluiten werkt In 6 stappen ALLES OVER HET OVERSLUITEN VAN JE HYPOTHEEK Dé checklist die je stap voor stap uitlegt hoe oversluiten werkt Oversluiten Kun jij profiteren van de lage rente? Je woont prettig en verhuizen

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Hypotheek Uw bank dichtbij.

Hypotheek Uw bank dichtbij. Hypotheek Uw bank dichtbij. 2 Prettig wonen zoals u dat wilt U wilt voor de eerste, tweede of misschien wel derde keer een huis kopen. Een gezellige woning in het centrum, een vrijstaand huis met royale

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Hypotheek? Wij zijn uw bank.

Hypotheek? Wij zijn uw bank. Hypotheek? 9 Wij zijn uw bank. 5 x 5 2 Prettig wonen zoals u dat wilt U wilt voor de eerste, tweede of misschien wel derde keer een huis kopen. Een gezellige woning in het centrum, een vrijstaand huis

Nadere informatie

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING D EN D EN Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het nieuwe woongebied Heumen Noord.

Nadere informatie

Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf

Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf Rente per maand 240 maanden 300 maanden 360 maanden 0,3333 165,0219 189,4525 209,4612 0,3417 163,5958 187,4857 206,9543 0,3500 162,1874 185,5486

Nadere informatie

DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: Het oversluiten van uw hypotheek

DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: Het oversluiten van uw hypotheek D DE ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER INFORMEERT U GRAAG OVER: VO O R BE EL Het oversluiten van uw hypotheek 1 Nieuwe afspraken zijn soms mogelijk U heeft in het verleden een hypotheek afgesloten. Hierbij zijn

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER WIE ZIJN WIJ

DIENSTENWIJZER WIE ZIJN WIJ DIENSTENWIJZER Als u met ons in zee gaat is het goed dat u meer weet over ons kantoor en wat u van ons kunt verwachten. In deze dienstenwijzer geven we u hier duidelijkheid over. U vindt antwoorden op

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Algemeen

Dienstverleningsdocument Algemeen Hypotheken DVD 2018 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij? Zorgeloosch is een handelsnaam van Zorgeloosch B.V., statutair gevestigd op het volgende adres: Rogier van der Weydestraat 4 1817 MJ

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch is een handelsnaam van Zorgeloosch B.V., statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2 1841 JK Stompetoren

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies Geachte heer/mevrouw, U oriënteert zich over de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. U heeft een grote

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Kwaliteitscheck 1.)Verloop en tijdsduur Voordat je een hypotheek afsluit, moet de adviseur met jou een aantal stappen doorlopen. Hij moet jou van tevoren uitleggen welke stappen dat zijn. De stappen die

Nadere informatie

STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat

STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat Onze werkwijze is gericht op een goed passend advies. In alle fasen staat uw belang centraal. Ons

Nadere informatie

De aankoop van uw huis in 10 stappen

De aankoop van uw huis in 10 stappen De aankoop van uw huis in 10 stappen (... wat kunt u verwachten?) De aankoop van uw huis in 10 stappen U bent van plan om een huis te kopen. Een belangrijke stap in uw leven. Daar komt nogal wat bij kijken.

Nadere informatie

De aankoop van uw huis in 10 stappen

De aankoop van uw huis in 10 stappen De aankoop van uw huis in 10 stappen (... wat kunt u verwachten?) De aankoop van uw huis in 10 stappen U bent van plan om een huis te kopen. Een belangrijke stap in uw leven. Daar komt nogal wat bij kijken.

Nadere informatie

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te Bijlage: Toelichtingen en tips Toelichting Tip 1 - Verloop en tijdsduur 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Het afsluiten van

Nadere informatie

Toelichting bij de fiscale jaaropgave 2015

Toelichting bij de fiscale jaaropgave 2015 Toelichting bij de fiscale jaaropgave 2015 Toelichting bij de fiscale jaaropgave 2015 U heeft de fiscale jaaropgave van uw hypotheek bij WestlandUtrecht Bank ontvangen. Hierin staan de fiscale gegevens

Nadere informatie

Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis

Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis 1 Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis In deze Dienstenwijzer lees je alles over de voordelen van jouw samenwerking met Het HypotheekAdviesHuis en natuurlijk onze aanpak en diensten. Wil je nader kennismaken

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 9.1 1-3-2017 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Tarieven Hypotheek Menu De aanpak van de Vries en Partners BV Stap 1: Intake Stap 2: Oriëntatie en algemene informatie Stap 3: Advies op maat Stap 4: Offerte aanvragen

Nadere informatie

Je eigen woning en de Belastingdienst in 2012

Je eigen woning en de Belastingdienst in 2012 Je hypotheek en de belasting in 2012 Hier vind je een toelichting op het jaaroverzicht van je SNS Hypotheek. Ook lees je hier de belangrijkste fiscale regels die in 2012 gelden voor de eigen woning, hypotheek,

Nadere informatie

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning Een leven voor je BeZoek onze website! Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Joop van Mourik makelaars, statutair genoemd: Makelaardij og. Joop van Mourik BV, Oudsmidsestraat 12, 4033 AX Lienden Kantoor houdend te : - Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden,

Nadere informatie

De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg JH Valkenburg Lb. Geachte heer Aaltermijn,

De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg JH Valkenburg Lb. Geachte heer Aaltermijn, De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg 4 6301 JH Valkenburg Lb SNS Bank Postbus 8584 3503 RN UTRECHT T 030 219 88 00 Onze referentie 10156713/02 Datum 21 juni 2016 Onderwerp Acceptatiebevestiging Geachte

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Dienstenwijzer Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Welkom bij Uitmuntent! Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig, onafhankelijk advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen,

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT 1. Algemeen Onze kantoorgegevens: SFA B.V. Churchilllaan 101 5705 BK Helmond T: 0492-780630 F: 0492-780639 E: info@sfa-advies.nl I: www.sfa-advies.nl SFA B.V. hecht waarde aan

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. M.G. de Vries, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. M.G. de Vries, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2016-161 (mr. E.L.A. van Emden, voorzitter en mr. M.G. de Vries, secretaris) Klacht ontvangen op : 30 september 2015 Ingesteld door : Consument

Nadere informatie

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Inleiding Welkom bij ZO.nl 3 De beste rente 1.1 Kijk verder dan het laagste rentepercentage 5 1.2 De samenstelling van je maandlast 6 1.3 Pas op met

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag Dienstverleningsdocument hypotheekvraag VRIJ ZORGELOOS GEWOON GAAN DAT GEVOEL Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En

Nadere informatie

Welke regels van toepassing zijn, is afhankelijk van uw individuele situatie. In deze advieswijzer komen verschillende situaties aan bod.

Welke regels van toepassing zijn, is afhankelijk van uw individuele situatie. In deze advieswijzer komen verschillende situaties aan bod. Voor de eigen woning gelden duidelijke strenge fiscale regels. Een lening voor de eigen woning moet bijvoorbeeld aan aflossingseisen voldoen om voor renteaftrek in aanmerking te komen. Bovendien geldt

Nadere informatie

[ONZE WERKWIJZE BIJ FINANCIEEL ADVIES]

[ONZE WERKWIJZE BIJ FINANCIEEL ADVIES] 2015 2018 Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening [ONZE WERKWIJZE BIJ FINANCIEEL ADVIES] In deze brochure zetten wij eenvoudig uiteen hoe Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening te werk

Nadere informatie

nieuw huis nieuwe hypotheek

nieuw huis nieuwe hypotheek nieuw huis nieuwe hypotheek hypotheekadvies financiële planning geld lenen verzekeringen pensioenadvies finance maatwerk is mensenwerk BMP finance Middenbaan 35 2991 CS Barendrecht 0180-745 460 www.bmp-finance.nl

Nadere informatie

Algemene informatie hypotheken (starter)

Algemene informatie hypotheken (starter) Algemene informatie hypotheken (starter) Wij zetten de belangrijkste begrippen voor u op een rijtje: Hypotheekvormen... 2 Annuïteitenhypotheek... 2 Lineaire hypotheek... 2 Leningvormen... 2 Doorlopend

Nadere informatie

Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van verzekeringen,hypotheken,bankspaarproducten, en andere financiële diensten.

Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van verzekeringen,hypotheken,bankspaarproducten, en andere financiële diensten. Waarom dit Document? Vanaf 01 januari 2009 is het wettelijk verplicht u een dienstenwijzer en een dienstverleningsdocument te overleggen. In het dienstverleningsdocument wordt o.a. de aard van de beloning

Nadere informatie

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance RISICO S AFDEKKEN Dienstverleningsdocument versie 2.0/oktober 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. A.M.T. Wigger, voorzitter en mr. Z. Bonoo, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. A.M.T. Wigger, voorzitter en mr. Z. Bonoo, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2017-729 (mr. A.M.T. Wigger, voorzitter en mr. Z. Bonoo, secretaris) Klacht ontvangen op : 5 april 2017 Ingediend door : Consument Tegen Datum

Nadere informatie

Vrieling Hypotheken. Aankoop eerste woning. Een andere woning kopen. Uw eigen onafhankelijke adviseur. Verbouwen. Vrieling Hypotheken:

Vrieling Hypotheken. Aankoop eerste woning. Een andere woning kopen. Uw eigen onafhankelijke adviseur. Verbouwen. Vrieling Hypotheken: Vrieling Hypotheken Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing. Hiervoor wilt u bijgestaan worden door een financieel adviseur die u echt kent. Die vindt u bij Vrieling. Persoonlijk

Nadere informatie

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance VERMOGEN OPBOUWEN Dienstverleningsdocument Versie 1.2 / juni 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM

Nadere informatie

De Hypotheker Associatie B.V., gevestigd te Nieuwegein, hierna te noemen Aangeslotene.

De Hypotheker Associatie B.V., gevestigd te Nieuwegein, hierna te noemen Aangeslotene. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2014-135 d.d. 18 maart 2014 (mr. H.J. Schepen, voorzitter, drs. A. Adriaansen en mr. A.M.T. Wigger, leden en mevrouw mr. L.T.A. van Eck, secretaris)

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken

Dienstverleningsdocument Hypotheken Dienstverleningsdocument Hypotheken Assurantiekantoor Klaassen & Partners Postkantoorstraat 33 6551 BH Weurt Assurantiekantoor Klaassen & Partners Dienstverleningsdocument Hypotheken Versie juni 2009 1

Nadere informatie

Woordenlijst hypotheken

Woordenlijst hypotheken Woordenlijst hypotheken BKR-registratie WOZ-waarde Rentemiddeling? Borgtochtprovisie NHG Courtage Aflossingsvorm Lineaire hypotheek? Woordenlijst hypotheken Tijdens je zoektocht naar een hypotheek kom

Nadere informatie

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen Kennis- en Ervaringstoets hypotheken. Om een hypotheekofferte aan te kunnen vragen dient u onderstaande tekst te lezen, de toets te maken en uw gegevens in te vullen. Hierna dient u dit document naar ons

Nadere informatie

AEGON startersactie. De starters van nu. Uw klanten van de toekomst.

AEGON startersactie. De starters van nu. Uw klanten van de toekomst. AEGON startersactie De starters van nu. Uw klanten van de toekomst. Het AEGON starterstarief Tot 25% meer lenen Tegen het tarief van 90% van de executiewaarde Garantstelling ouders Van 31 maart tot 1 augustus

Nadere informatie

Algemene informatie. Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Algemene informatie. Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Algemene informatie Hypotheken - starter VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Hypotheekvormen Er zijn verschillende vormen van hypotheken. Welke hypotheek het beste bij u past, is afhankelijk

Nadere informatie

ALLE INS EN OUTS VAN RENTEMIDDELING. Programma. Programma. Rentemiddeling; Hoe moeilijk kan dat zijn? Harrie-Jan van Nunen MFP

ALLE INS EN OUTS VAN RENTEMIDDELING. Programma. Programma. Rentemiddeling; Hoe moeilijk kan dat zijn? Harrie-Jan van Nunen MFP Rentemiddeling; Hoe moeilijk kan dat zijn? ALLE INS EN OUTS VAN RENTEMIDDELING Harrie-Jan van Nunen MFP Programma 1. Hoe te profiteren van de huidige rentestand? 2. Rentemiddeling Vormen Risico-opslag,

Nadere informatie

Bij het renteaanbod zit ook een lijst met de documenten die de klant moet aanleveren.

Bij het renteaanbod zit ook een lijst met de documenten die de klant moet aanleveren. Mortgage Credit Directive Maart 2016 Vraag en Antwoord Renteaanbod 1. Wat is een Renteaanbod? Een renteaanbod geeft de klant de zekerheid over de aangeboden rente, zodat hij de tijd heeft om de documenten

Nadere informatie

Je Hypotheek in 7 stappen. Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten

Je Hypotheek in 7 stappen. Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten Je Hypotheek in 7 stappen Stappenplan: Je hypotheek aanvragen en afsluiten Een onderneming van ABN AMRO BANK N.V. Je Hypotheek in 7 stappen Je hebt (bijna) een huis gekocht, en weet wat voor hypotheek

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Hypotheken VRIELING

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Hypotheken VRIELING Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Hypotheken VRIELING A D V I E S G R O E P Vrieling Hypotheken Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing.

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs.

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen

Nadere informatie

De heer IEX-lezer Mevrouw IEX-lezer Koffiekamer nummer 1 IEX NL BELEGGERSLAND

De heer IEX-lezer Mevrouw IEX-lezer Koffiekamer nummer 1 IEX NL BELEGGERSLAND De heer IEXlezer Mevrouw IEXlezer Koffiekamer nummer 1 IEX NL BELEGGERSLAND Dit advies is voor u gemaakt door: P. Betman Telefoon : 0651137470 Email : pbetman@wanadoo.nl Berekening maximale hypotheek Datum

Nadere informatie

ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN

ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN Staalbankiers N.V. Postbus 327 2501 CH DEN HAAG ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN Deze achtergrondinformatie bij de Staalbankiers hypothecaire lening in Zwitserse

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs.

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u

Nadere informatie

Stap voor stap naar de hypotheek die bij u past Vlug, veilig en voordelig een hypotheek

Stap voor stap naar de hypotheek die bij u past Vlug, veilig en voordelig een hypotheek Stap 1 Inventariseren van uw wensen U wilt een woning kopen. Is de woning af of moet u nog stevig verbouwen? Bent u een handige doe-het-zelver of heeft u twee linker handen? Zo maar enkele vragen die ons

Nadere informatie

Informatiewijzer Online je hypotheek afsluiten zonder ons advies

Informatiewijzer Online je hypotheek afsluiten zonder ons advies Informatiewijzer Online je hypotheek afsluiten zonder ons advies Deze informatiewijzer is handig als je online een hypotheek bij ons wilt afsluiten voor je eerste huis. Je leest hier meer over wat het

Nadere informatie

Samenvatting. 1. Procedure

Samenvatting. 1. Procedure Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 251 d.d. 4 oktober 2011 (mr. R.J. Paris, voorzitter, mr. J.W.M. Lenting en mr. J.Th. de Wit, leden, mr. E.P.A. Bogers, secretaris) Samenvatting

Nadere informatie

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur)

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) Van: N.I.A. Hypotheken B.V. Relatienummer bij Cardif: 1729 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. C.I.S. Dankelman, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. C.I.S. Dankelman, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2018-457 (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. C.I.S. Dankelman, secretaris) Klacht ontvangen op : 15 juni 2017 Ingediend door : Consument Tegen

Nadere informatie

1 UW WENSEN EN DOELSTELLINGEN

1 UW WENSEN EN DOELSTELLINGEN 1 UW WENSEN EN DOELSTELLINGEN In dit hoofdstuk zijn uw wensen en doelstellingen t.a.v. het advies opgenomen. U heeft aangegeven dat de aanleiding van het gesprek is: Verbouwing / verbetering eigen woning

Nadere informatie

Welkom bij de HypotheekSpecialist

Welkom bij de HypotheekSpecialist Welkom bij de HypotheekSpecialist Meepraten over hypotheken Als u een huis wilt kopen, hoef u niet alles te weten over hypotheken. Het is wel in uw voordeel als u over de belangrijkste basiskennis beschikt.

Nadere informatie

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten Hypotheek oversluiten Zijn uw inkomsten gewijzigd, wilt u verbouwen of past uw huidige hypotheekvorm niet meer bij uw wensen? Een goed moment om eens kritisch naar uw hypotheek te kijken. Als blijkt dat

Nadere informatie

uw hypotheek in 6 stappen

uw hypotheek in 6 stappen uw hypotheek in 6 stappen Van offerte tot aankoop van uw woning 2 3 Na het adviesgesprek besluit u om een offerte aan te vragen. Wat zijn de volgende stappen? uw hypotheek in 6 stappen Stap 1: offerte

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER 1 Januari 2017

DIENSTENWIJZER 1 Januari 2017 DIENSTENWIJZER 1 Je bent van plan de zorg voor jouw hypotheek en financiële situatie aan mij uit te besteden. In deze dienstenwijzer maak ik je wegwijs in mijn bedrijf AdviesMetMint en geef ik je antwoord

Nadere informatie

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten Hypotheek oversluiten Zijn uw inkomsten gewijzigd, wilt u verbouwen of past uw huidige hypotheekvorm niet meer bij uw wensen? Een goed moment om eens kritisch naar uw hypotheek te kijken. Als blijkt dat

Nadere informatie

GMAC Star * for Life. de hypotheek tot 125% aflossingsvrij

GMAC Star * for Life. de hypotheek tot 125% aflossingsvrij GMAC Star * for Life de hypotheek tot 125% aflossingsvrij GMAC Star * FOR LIFE. VOOR BETAALBAAR WOONPLEZIER. Een leven lang plezierig wonen U hebt een eerste of opvolgende koopwoning op het oog. Of uw

Nadere informatie

PENSIOENVRAAG WERKGEVER

PENSIOENVRAAG WERKGEVER PENSIOENVRAAG WERKGEVER Dienstverleningsdocument Versie 1.2 / juni 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij

Nadere informatie

Wegwijzer Bouwdepot. Uitgelegd in vijf overzichtelijke stappen. 1 HET BOUWDEPOT 2 BETALING VAN HET MAANDBEDRAG BIJ NIEUWBOUW

Wegwijzer Bouwdepot. Uitgelegd in vijf overzichtelijke stappen. 1 HET BOUWDEPOT 2 BETALING VAN HET MAANDBEDRAG BIJ NIEUWBOUW Wegwijzer Bouwdepot Je gaat jouw huis verbouwen? Of je hebt een nieuwbouwwoning gekocht? Ook dan heeft Obvion een geschikte hypotheek voor je. In deze wegwijzer lees je hoe dat werkt. Wegwijzer Bouwdepot

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verzilverlening

Aanvraagformulier Verzilverlening Aanvraagformulier Verzilverlening Gegevens aanvrager(s) Aanvrager 1 Aanvrager 2 Geslacht: Man Vrouw Man Vrouw Volledige voornamen: Tussenvoegsel(s): Achternaam (bij geboorte): Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2016 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Park Adviesgroep Parkweg BB Voorburg

Park Adviesgroep Parkweg BB Voorburg Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag Park Adviesgroep Parkweg 243 2271 BB Voorburg 070-7110265 info@parkadviesgroep.nl In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere

Nadere informatie

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp:

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: de Bot B.V. Pijperpad 3 3766 CA Soest T: 035-5313388 @: info@dehypotheekxpert.nl W: www.dehypotheekxpert.nl Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: Steeds meer online aanbieders roepen dat mensen gemakkelijk

Nadere informatie

Hypotheekaanbod bijbouwe Hypotheek Uitleg en Voorwaarden

Hypotheekaanbod bijbouwe Hypotheek Uitleg en Voorwaarden Hypotheekaanbod bijbouwe Hypotheek Uitleg en Voorwaarden In dit document leggen wij je uit hoe het hypotheekaanbod en het verdere leningaanvraagproces werkt en wie wij zijn. Het is belangrijk dat je dit

Nadere informatie

Bouwen of verbouwen? Heel eenvoudig met een bouwdepot van Florius.

Bouwen of verbouwen? Heel eenvoudig met een bouwdepot van Florius. Bouwen of verbouwen? Heel eenvoudig met een bouwdepot van Florius. Je gaat een nieuwbouwwoning kopen. Of je wilt je woning verbouwen. Dan heb je een bouwdepot nodig. Dit is een afzonderlijke rekening waar

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES DIENSTVERLENINGSDOCUMENT PARTICULIERE RELATIES Statutaire naam : Muller Dame Assurantiën B.V. Handelsnaam kantoor : Muller Dame Assurantiën B.V. Kantooradres : Kijckerweg 105 Postcode en vestigingsplaats

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs.

Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Wat kunnen wij voor u doen? En hoeveel betaalt u daarvoor? Met dit document kunt u ons vergelijken met andere adviseurs. Dienstverleningsdocument Pensioenaanvraag Werkgever In dit document staat wat wij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument gewoon een eerlijk ADVIES Dienstverleningsdocument Hypotheken Risico Vermogen Vleerdamsedijk 9-3235 NV Rockanje / Docter Kuyperkade 24-3124GC Maassluis telefoon: 010-4704900 IBAN: NL50 INGB 0007 3548 24

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Onze dienstverlening Dienstenwijzer Deze Dienstenwijzer van Van Brecht Hypotheken & Assurantiën (VBHA) geeft een algemene beschrijving van de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Het geeft bovendien informatie over de

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ACADIUM BASTION BV, h.o.d.n. HYPOTHEEKCENTRUM VOOR ACADEMICI Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting! - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Of u hiervoor in aanmerking komt

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2015 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies.

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2019-137 (mr. R.J. Paris, voorzitter, mr. E.C. Ruinaard, mr. A.P. Luitingh, leden en mr. L.T.A. van Eck, secretaris) Klacht ontvangen op : 10

Nadere informatie

uw eigen huis de Starters Renteregeling 20% www.groenwestverkoopt.nl mede mogelijk gemaakt door... toegevoegde waarde

uw eigen huis de Starters Renteregeling 20% www.groenwestverkoopt.nl mede mogelijk gemaakt door... toegevoegde waarde uw eigen huis mede mogelijk gemaakt door... de Starters Renteregeling toegevoegde waarde www.groenwestverkoopt.nl 1 De sleutel naar uw eerste koophuis Mooi, maar hoe betaalt u dat? mede mogelijk gemaakt

Nadere informatie

Verstandig een hypotheek kiezen

Verstandig een hypotheek kiezen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig een hypotheek kiezen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten

Nadere informatie

20% mede mogelijk gemaakt door... www.startersrenteregeling.nl

20% mede mogelijk gemaakt door... www.startersrenteregeling.nl De sleutel naar uw 20% mede mogelijk gemaakt door... www.startersrenteregeling.nl 2 eerste koophuis Mooi, maar hoe betaalt u dat? 20% toegevoegde waarde Een eigen huis, een plek onder de zon. Mooi, maar

Nadere informatie

Eigen woning in Strop of paradijs? advieswijzer

Eigen woning in Strop of paradijs? advieswijzer Eigen woning in 2017 Strop of paradijs? advieswijzer In deze advieswijzer: Voor de eigen woning gelden stringente fiscale regels. Een lening voor de eigen woning moet bijvoorbeeld aan aflossingseisen voldoen

Nadere informatie