[1] Jacobus de Bruijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "[1] Jacobus de Bruijn"

Transcriptie

1 [1] Jacobus de Bruijn Heden den Negenden Mei achttien honderd negen en veertig verschenen voor mij Jan Smits van der Goes Notaris residerende te Bergambacht, in het arrondisſement Rotterdam, Provincie Zuid Holland in tegenwoordigheid van de nagenoemde ondergeteekende getuigen: Anna de Bruin, zonder beroep, huisvrouw van, geadsisteerd met, en ten effecte dezes geauthoriseerd door Willem Kentie, timmerman van beroep, wonende te Bergambacht en dezelve Kentie voor zijne eigene regten krachtens de algeheele gemeenschap van goederen tusſchen hem en zijne huisvrouw bestaande ingevolge hunlieder huwelijkscontract op den veertienden November achttien honderd zes en dertig voor den Notaris Pieter Smits Janszoon residerende te Bergambacht in presentie van getuigen verleden deugdelijk geregistreerd. Jacobus de Bruin, bouwman van beroep, wonende te Lekkerkerk. Pieter de Bruin, insgelijks bouwman van beroep en te Lekkerkerk woonachtig. En Cornelia de Bruin, zonder beroep, huisvrouw van, geadsisteerd met en ten effecte dezes geauthoriseerd door Maarten Rehorst bouwman [2] bouwman van beroep, wonende te Bergambacht en dezelver Rehorst voor zijne eigene regten, krachtens de algeheele gemeenschap ingevolge de tegenwoordige Wetgeving tusſchen hem en zijne huisvrouw bestaande. Zijnde al de comparanten aan mij Notaris bekend en de gezegde Anna, Jacobus, Pieter en Cornelia de Bruin de eenige kinderen en erfgenamen van wijlen Pieter de Bruin en Lijsbet Bravenboer, in leven echtelieden, beide gewoond hebbende en overleden te Bergambacht, de eerstgemelde den negenden Januarij achttien honderd acht en veertig en de laatstgenoemde den twee en twintigsten Augustus achttien honderd een en dertig. Te kennen gevende de gezamentlijke comparanten: dat zij den boedel en nalatenschap van RS sept pag. 1 (7)

2 hunne ouders voormeld op heden onderling en met gemeen genoegen hebben gescheiden en verdeeld en ieder van hen het hem of haar competerende in dezelve heeft ontvangen, overgenomen en onder zich geslagen, zonder dat de een iets meerder dan den anderen heeft verkregen en er alzoo geen overbedeling heeft plaats gehad. dat [3] dat ten einde de vereischte eigendomstitel wegens de aanbedeelde onroerende goederen, pretentien en inschulden daarte stellen zij comparanten verklaren dat dezelve bestaan in: Onroerende Goederen. Numero Een. Zeven stukjes griendland enzoovoorts, liggende onder de Gemeente van Bergambacht enzoovoorts. Numero Zes. Een perceel griendland, gelegen doorhaling van vier letters als voren op de Hooge Nes, strekt van perceel in [den] twaalfden regel numero Acht Negen zuid op tot den Heer dezes blad goedgekeurd Jan Smits Janszoon, belend oost perceel numero [w.g. SvdG] Acht, west het volgend perceel. Bekend bij het kadaster op Sectie A, onder numero 1781, groot zes en zestig roeden twintig ellen. Verongeldende in de lasten van den Hoogen Nes voor twee en veertig roeden acht en vijftig ellen. Numero Zeven. Een perceel griendland enzoovoorts. Numero Acht. Een perceel griendland enzoovoorts. Numero Negen. Een huis, twee schuren enzoovoorts. Numero Dertien. Een huis, schuur en erve met onderscheiden perceelen wei, hooi, bouw en boomgaardland, boschhakhout, dijkgrond en watering, alles ſtaande en gelegen onder de Gemeente van Lekkerkerk, te zamen groot dertien bunders een en zestig roeden acht en twintig [4] twintig ellen. Op den perceelsgewijzen kadastralen legger dier Gemeente ingedeeld op Sectie B, onder de numero s 1342 tot en met 1352 en op Sectie C, onder de numero s 2334 tot en met 2361, 2336 bis, 2443 en Verongeldende op den polder den Hoek in Adriaan Janseweer in de polderlasten in de doorgaande bunders omslag voor negen bunders zes en dertig roeden vier en zeventig ellen en in de molenbundersomslag voor zes bunders vijf en negentig roeden zes en veertig ellen. RS sept pag. 2 (7)

3 Zijnde belast met vijf en veertig ellen twee honderd en acht strepen schinkelkade, met zestien ellen negen honderd drie en vijftig strepen breekade, met zestien ellen negen honderd drie en vijftig strepen Smalle kade met vijf en veertig ellen twee honderd en acht strepen landscheidingskaden en banwerken van de Veen op de westzijde, met het banwerken van de wetering buiten en binnen, met het vierkanten van de wetering buiten en binnen, met de kisting op de wetering, met het banwerken, vierkanten en tonronden der tiendweg buiten en binnen met elf ellen drie honderd en twee strepen straat op de lange stoep en met zeven en vijftig ellen zeven honderd zes en zestig strepen [5] strepen dijk. (Hoefslag numero vijf.) Numero Veertien. Een perceel hooiland en boschhakhout, gelegen als voren, te zamen groot een en zeventig roeden twee en zeventig ellen. Bij het kadaster ingedeeld op Sectie B, onder de numero s 1211 en Verongeldende in de polderlasten op de Polder den Hoek in Louwfoppeneveer in de doorgaande bundersomslag voor drie en vijftig roeden twee en twintig ellen en in de Molenbundersomslag voor acht en dertig roeden achttien ellen. Numero Vijftien. Eenige perceelen enzoovoorts. Bewijzen van Eigendom. Alle welke voorſchreve onroerende goederen zijn nagelaten door der comparanten ouders Pieter de Bruin en Lijsbet Bravenboer, in leven echtelieden, welke den eigendom daarvan zoo te zamen dan wel Pieter de Bruin na het overlijden zijner genoemde echtgenoote afzonderlijk hebben verkregen als volgt: Van de goederen op den perceelsgewijzen kadastralen legger der Gemeente van Bergambacht ingedeeld: Op Sectie enzoovoorts. Op Sectie A, enzoovoorts bij acte van koop op den negenden Maart achttien honderd twaalf voor den destijds te Lekkerkerk residerenden Notaris [6] Notaris Arnoldus Montanus, in presentie van getuigen gepasſeerd, behoorlijk geregistreerd. Op Sectie enzoovoorts. RS sept pag. 3 (7)

4 Terwijl van die ingedeeld op Sectie A, onder de numero s enzoovoorts, 1768 tot en met 1782 enzoovoorts geene bewijzen van eigendom of titels van aankomst bestaan of bekend zijn noch ook eenige overſchrijving van dezelve evenmin als van de voorschreven en der navolgende bewijzen van eigendom waarbij die overſchrijving niet is vermeld, in de registers der hypotheken heeft plaats gehad, hetgeen partijen verklaren bij deze. Van de goederen op den perceelsgewijzen kadastralen legger der Gemeente Lekkerkerk ingedeeld: Op Sectie B onder de numeros 1211, 1213, 1342, 1343, 1345, 1346, 1350 enzoovoorts, 2334, 2335, 2337, 2339, 2340, 2341, 2344, 2350 tot en met 2353, 2356 tot en met 2361, enzoovoorts, 2443, 2444 en gedeeltelijk onder de numero s 2347, 2348, 2349, 2354 en 2355 alsmede op enzoovoorts bij voormelde acte van koop op den negenden Maart achttien honderd twaalf voor den Notaris Arnoldus Montanus gepasſeerd. Op [7] Op Sectie B, onder de numero s 1344, 1349, 1351, 1352 enzoovoorts alsmede op Sectie C, onder de numero s 2338, 2342, 2343 enzoovoorts bij acte van koop den vijftienden Maart achttien honderd dertien voor genoemden Notaris Arnoldus Montanus in presentie van getuigen gepasſeerd behoorlijk geregistreerd. Op Sectie C, onder de numero s 2336 bis voor het geheel en 2347, 2354 en 2355 gedeeltelijk bij aankoop in publieke veiling blijkens proces-verbaal op den dertienden Februarij achttien honderd achttien door den gemelden Notaris Pieter Smits Janszoon, in presentie van getuigen geformeerd, behoorlijk geregistreerd. Op Sectie B, onder de numero s 1347, 1348 enzoovoorts en op Sectie C, onder de numero s 2336, 2345, 2346 enzoovoorts, bij acte van koop op den zestienden Mei achttien honderd achttien voor genoemden Notaris Arnoldus Montanus, in presentie van getuigen gepasſeerd, behoorlijk geregistreerd. Op Sectie enzoovoorts. Pretentien en Inschulden. Numero Een. Eene onderhandsche RS sept pag. 4 (7)

5 Obligatie ten lasten van enzoovoorts. Dat [8] Dat bij gedane scheiding en verdeeling in vollen en vrijen eigendom zijn toegescheiden en aanbedeeld als volgt: Eerstelijk. Aan enzoovoorts. Ten tweeden aan Jacobus de Bruin de onroerende goederen hiervoren onder de numero s Zes, Dertien en Veertien omschreven. Ten derden aan enzoovoorts. Op vorenstaande wijze de voormelde gemeen en onverdeeld bezeten boedel en nalatenschap van Pieter de Bruin en Lijsbet Bravenboer onderling en met gemeen genoegen gescheiden en verdeeld zijnde verklaren de comparanten respectivelijk derzelver aandeel in voege voormeld te accepteren en ieder voor zooveel hem aangaat te hebben ontvangen en onder zich geslagen en hiermede de roerende en onroerende goederen behoorende tot den boedel en nalatenschap van voormelde echtelieden Pieter de Bruin en Lijsbet Bravenboer te houden voor finaal gescheiden en verdeeld. Aannemende en belovende elkander deswegens nimmer meer te zullen aanspreken of [9] of lastig vallen in regten of daarbuiten noch iets te zullen doen strijdig met den inhoud dezer acte, alles onder belofte van vrijwaring als volgens de wet. Dientengevolge verklarende comparanten elkander over en weder te stellen en vestigen in den vollen en vrijen eigendom van het aan ieder toegescheidene en afgegevene, afstaande en overgevende de een den ander al zoodanig regt, actie en aanspraak als een ieder van hen vóór dato dezes op elks aanbedeelde heeft gehad, met al zoodanige voor- en nadeelige regten en dienst- De doorhaling van achttien baarheden, daaronder begrepen het maletters in den zestienden regel ken en uit de schouwe houden onderhouden dezer bladzijde goedgekeurd. van dijken, wegen wateringen, boezem [w.g. SvdG] en landscheidingskaden, ban- en onwer- RS sept pag. 5 (7)

6 ken als welke bij de onroerende goederen behooren, mitsgaders het betalen van de daarvoor verschuldigde grondpolder- dijk- en alle andere lasten te rekenen van heden. Tot nakoming dezes kiezen de comparanten domicilie ten kantore van mij Notaris, numero 190 te Bergambacht. Gedaan [10] Gedaan en verleden te Bergambacht ten kantore van Notaris voormeld, in tegenwoordigheid van de Heeren Dirk van der Leeden, Plaatselijk Ontvanger der Gemeente van, en wonende te Bergambacht en Arie Teunis van der Leeden, Particulier mede te Bergambacht woonachtig getuigen hiertoe verzocht en aan mij Notaris bekend, die onmiddelijk na gedane voorlezing met de comparanten en mij Notaris de minute dezes alhier hebben geteekend met uitzondering van de comparanten Anna de Bruin, dewelke verklaarde haren naam wegens ongeoefendheid niet te kunnen schrijven of teekenen. (geteekend:) W: Kentie, J. De Bruijn, P. de Bruin, C. de Bruin, Maarten Rehorst, D vd Leeden, A.T. van der Leeden, Smits vd Goes Not s. (Onder stond) Geregistreerd te Schoonhoven den Elfden Mei 1800 negen en veertig deel zeven folio honderd vijf en veertig recto vak vijf en volgenden, houdende zeven bladen twee renvoijen, ontvangen twee [11] twee gulden veertig Cents vastregt uitmakende met 38 opcenten drie Gulden ƒ 3,31½ een en dertig en een halve Cent. De Ontvanger / geteekend: / de Vassij. Uitgegeven voor woordelijk gelijkluidend Uittreksel [w.g. Smits vd Goes Not s :] RS sept pag. 6 (7)

7 (: Op het overgeschreven Afschrift staat:) ƒ 3,47 Overgeschreven ten kantore der Hijpotheken en van 1,32 het Kadaster te Rotterdam den een en twintigsten 6,89 Mei 1800 Negen en veertig, deel honderd zeven en 11,68 veertig numero drie van blad vijf verso tot twaalf 0,21 recto, houdende dertien bladen zonder renvooi. 11,89 Ontvangen voor regt van hypotheek, Zegel en Salaris elf Gulden acht en zestig Cent. De Bew. der Hyp. en van het Kadaster / geteekend: / V. Breugel RS sept pag. 7 (7)

[frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven

[frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven [frontspiece] Scheiding van den boedel van Albertus Smeenk en Hendrika Eekhendriks, over leden te Haarle, gemeente Hellen doorn voor Cornelis Heuven dd 16 September 1886 [1] Eerste blad No. 1877 Voor mij

Nadere informatie

Den Twaalfden Augustus Achttienhonderd vijftien zijn voor ons President officier van den Burgerlijken Stant der Gemeente van Hendrik Ido Ambacht

Den Twaalfden Augustus Achttienhonderd vijftien zijn voor ons President officier van den Burgerlijken Stant der Gemeente van Hendrik Ido Ambacht Den Twaalfden Augustus Achttienhonderd vijftien zijn voor ons President officier van den Burgerlijken Stant der Gemeente van Hendrik Ido Ambacht gecompareerde Lam, bertus van Loon, molenaarsknecht, oud

Nadere informatie

KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP

KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP KADASTRALE GRENSCORRECTIE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN VOGELDORP Heden, één mei tweeduizend drie, verschenen voor mij, Mr. Maria Arina Janna------ Elizabeth Hazenberg, notaris te Amsterdam: ------------------------------------------------

Nadere informatie

Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters

Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters Overlijdensaangifte Machiel Frederiks Wolters Rechtbank van eerste Aanleg te Assen; Toegangsnummer 0103; inventarisnummer 2601, d.d. 07-10-1835. Machiel Frederiks Wolters, volgens opgave 60 jaar, scharenslijper,

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54 Blad 1 van 48 dos.nr.: 2009.001230.01/pva (25-09-31) deb.nr.: 86 doc.nm.: akte van splitsing in appartementsrechten EWnr.: 938/2 SPLITSING ERFPACHT IN APPARTEMENTSRECHTEN, OPRICHTING "VERENIGING VAN EIGENAARS

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad van 7 4227rb SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, twaalf maart tweeduizenddertien, verscheen voor mij, Mr Roel Bij, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van Mr Jan Jas, notaris

Nadere informatie

Een stukje bos op Coll

Een stukje bos op Coll Een stukje bos op Coll Inhoudsopgave Een stukje bos op Coll...1 Kadastrale eigenaar...1 Hoogspanning-leidingen...2 Onderzoek in de archieven...2 Pastoor Intven...3 Recente geschiedenis...3 Resumerend...5

Nadere informatie

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Blad 1 van 5 AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Op twee maart tweeduizend zes zijn voor mij, mr. Martijn Albers, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, met

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam

VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam Dossiernummer: MK/kp 16069 VEILINGVOORWAARDEN Lloydtoren te Rotterdam Op vierentwintig december tweeduizend dertien verscheen voor mij, mr. --------- Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 62814/ :29

Onroerende Zaken Hyp4 : 62814/ :29 Blad 1 van 6 *, 20130021 20130021/NL 1 Heden, zes en twintig april tweeduizend dertien, verklaar ik mr. Kees-Jan van der Zijden, wonende te Amsterdam, hierna te noemen: notaris, als waarnemer van de te

Nadere informatie

VERDELING EN LEVERING. Zaaknummer: 2012C36642MvD

VERDELING EN LEVERING. Zaaknummer: 2012C36642MvD Blad 1 van 6 VERDELING EN LEVERING 1 Zaaknummer: 2012C36642MvD Vandaag, vijftien maart tweeduizend twaalf verschenen voor mij, mr. Johanna Dimphna Maria de Rooij, notaris met de plaats van vestiging de

Nadere informatie

negentienhonderd en tachtig, verscheen voor mij,------- na te noemen getuigen:------------------------------------- JACOBA CATHARINA MARIA MEIJER-

negentienhonderd en tachtig, verscheen voor mij,------- na te noemen getuigen:------------------------------------- JACOBA CATHARINA MARIA MEIJER- 1 C7 Heden, elf maart---------------------- - ---------------------- negentienhonderd en tachtig, verscheen voor mij,------- Mr. GERARDUS JOHANNES FRANCISCUS SCHOLTEN, notaris ter----- standplaats 's-gravenhage,

Nadere informatie

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0)

FORMULIER VEILCONDITIES Frans van Mierisstraat RL Amsterdam +31(0) Om e.e.a. tijdig te verwerken op de sites en in het veilingboekje, verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier compleet ingevuld en uiterlijk 5 weken voor de veilingdatum per e-mail aan ons op te sturen:

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeduizend zestien, verschenen voor mij, Mr Edzo Hommo Huisman, notaris te Heemstede: 1. de heer Theodoor Floris Eichholtz, geboren te Bloemendaal op zeven september

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

Toegang 122, inventarisnummer , 3251

Toegang 122, inventarisnummer , 3251 1899, 3251 Voor mij meester Albertus Johannes van Riemsdijk notaris te Hellendoorn verscheen in tegenwoordigheid van na te noemen getuigen: 1 Lucas Antonius Kemper, landbouwer wonende te Haarle, gemeente

Nadere informatie

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 7 26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Lage Naarderweg 7 1217 GM Hilversum 1 Heden, dertien maart tweeduizend veertien kompareerde voor mij, mr. Hendrik Bellaar, notaris te Amstelveen:

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 8-1 - Ref: 2008.0588.01 EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden eenendertig maart tweeduizend negen, verscheen voor mij, mr. Eildert Jantinus Idema, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

Concept d.d

Concept d.d - 1 - Concept d.d. 03-09-2019 AKTE VAN LEVERING 204803/FJK Vandaag, *, verschenen voor mij, mr. RODERIK GEERT DE WILDE, notaris gevestigd te Zutphen: 1. **de erven Siebers hierna tezamen te noemen: Verkoper

Nadere informatie

VERDELING EN LEVERING Doss:

VERDELING EN LEVERING Doss: Blad 1 van 5 VERDELING EN LEVERING Doss: 41.438-1 - Heden, dertig januari tweeduizend vijftien, verschenen voor mij, mr. Robert Maria Ernest Servaas Smeets, notaris te Kerkrade:-----------------------------------------------

Nadere informatie

Theodorus Hoefs ( )

Theodorus Hoefs ( ) Theodorus Hoefs (1855- eigen code : ouders : Hubertus Hoefs (1808-1878) Theodora Rutten (1811-1873) Theodorus Hoefs is geboren op 6 mei 1855 te Uden BSG Uden 1855-66 : In het jaar eenduizend acht honderd

Nadere informatie

AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN

AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN LvRIMO AKTEVAN SPLITSING IN APP ARTEMENTSRECHTEN Heden de negentiende maart----------------------------------.:. ~------------------ negentienhonderd achtennegentig,-----------------------------------------------

Nadere informatie

Blad 1 van 8. blad 1.

Blad 1 van 8. blad 1. Blad 1 van 8 blad 1. AKTE VAN SPLITSING/6101931/NV/AS/HA Heden, zeventien november tweeduizend en zes, verscheen voor mij, mr. Peter Johannes Anthonie den Braven, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel

Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel 1 Koopakte uit 1919 met Erfdienstbaarheidclausule voor de grond tussen Tempelierstraat en Raamsingel De tekst van de koopakte: 1. Orde van Oranje Nassau wonende te Haarlem 2. Jan Hendrik Kersten Junior

Nadere informatie

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING Blad 1 van 6 doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) 1 LEVERING Heden, vijf en twintig oktober tweeduizend zeven verschenen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: 1. mevrouw Ingrid Helmy Lijnberg-Stam,

Nadere informatie

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN 1 */RHO 7-10-05 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN Heden*, verscheen voor mij, Mr. Maximiliaan Johan Leo Marie Baron van Hövell tot Westerflier, notaris te Wijchen:

Nadere informatie

BOKX VASTGOED ONTWIKKELING B.V.

BOKX VASTGOED ONTWIKKELING B.V. Blad 1 van 7 031407 Heden zes en twintig mei tweeduizend acht zijn voor mij, Mr. Kornelis Adrianus Johannes Koppelaar, notaris te Sliedrecht, verschenen: 1. mevrouw LIEKE DE GRAAF, geboren te Leiden op

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN

SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN SPLITSINGSAKTE VVE DE IJZEREN MAN Heden twee en twintig september negentienhonderd zes en zeventig, verscheen voor mij Mr. Aloysius August Carolus Verhees, notaris ter standplaats Katwijk, arrondissement

Nadere informatie

VOORGENOMEN ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN/ COMPLEXAANDUIDING/ TEKENING

VOORGENOMEN ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN/ COMPLEXAANDUIDING/ TEKENING Blad 1 van 7 Heden, vijf oktober tweeduizend zestien, verscheen voor mij, mr. Bart Voorwinde, notaris te Amsterdam: de heer Duco Wouter Pieterse, geboren te Amsterdam op dertien augustus negentienhonderd

Nadere informatie

Blad 1 van 14. Kenmerk: 2009E26251ER KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 14. Kenmerk: 2009E26251ER KADASTERVERKLARING Blad 1 van 14 Kenmerk: 2009E26251ER 1 KADASTERVERKLARING Heden, twaalf oktober tweeduizend negen, verklaar ik, mr. Joseph Louis Michel van Erp, notaris gevestigd te Amsterdam, op verzoek van: 1. a. Watze

Nadere informatie

WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD

WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD Blad 1 van 7 38911 1 WIJZIGING AKTE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Dossiernr: 38911MD Heden, vijf en twintig januari tweeduizend twaalf verscheen voor mij, Mr. Fazilah Farahnaz Lalmahomed, notaris te

Nadere informatie

*, HH/ /AKTE WIJZIGING SPLITSING

*, HH/ /AKTE WIJZIGING SPLITSING Blad 1 van 14 *, HH/541074409/AKTE WIJZIGING SPLITSING 1 Heden, twaalf januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, Mr Alexander Quinten Blomaard, notaris te Rijswijk, Zuid-Holland: mevrouw Johanna Maria

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 61634/ :08

Onroerende Zaken Hyp4 : 61634/ :08 Blad 1 van 9 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN 1 23.177/GW Heden, twintig juni twee duizend twaalf, verscheen voor mij, Mr Marald Pieter Anne Johan Poort, notaris met als vestigingsplaats Arnhem:

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING Blad 1 van 7 KADASTERVERKLARING R17459kad/jij Heden, eenentwintig juni tweeduizend zeven, verklaar ik, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam, op verzoek van:----------------------------------

Nadere informatie

AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: /VD/SVK

AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: /VD/SVK Blad 1 van 9 AKTE NOTARIS VAN DELFT, 2007 Voorbereid door Mr Van Delft Dossier: 2007.0178.01/VD/SVK AKTE VAN VERBETERING van een AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN en BIJHOUDING AKTEN VAN LEVERING

Nadere informatie

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V.

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V. Blad 1 van 6 Heden, veertien september tweeduizendzes, verschenen voor mij, mr. JAN FRANCISCUS PAULUS DE BEER, als waarnemer van mr. HENRI FEIJEN, notaris gevestigd te Haarlem: 1. mevrouw Linda Christina

Nadere informatie

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Repertoriumnummer: LH-7171 Referentienummer : 2010.0433.01\LH\ MBO\1 ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeëntwintig oktober tweeduizend tien, verscheen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman,

Nadere informatie

Hypotheken 4 vervolg 95211

Hypotheken 4 vervolg 95211 Blad 1 van 10 LEVERING TABAK II blad 1 Heden, vierentwintig april tweeduizend acht, ----------------------------------------------- verschenen voor mij, Mr. Maria Arina Janna Elizabeth Hazenberg, notaris

Nadere informatie

NOTARIËLE VERKLARING

NOTARIËLE VERKLARING Blad 1 van 64 51237/AC/wb Versie: 14-03-2017 1 NOTARIËLE VERKLARING Op zestien maart tweeduizend zeventien verklaar ik, mr. Johny Boy Heldoorn, notaris met plaats van vestiging Almere het volgende: 1.

Nadere informatie

SPECIMEN. CONCEPT d.d. 20 januari 2014

SPECIMEN. CONCEPT d.d. 20 januari 2014 CONCEPT d.d. 20 januari 2014 Advocaten & Notarissen Indien er onjuistheden voorkomen in de tekst van deze akte verzoeken wij u tijdig voor het passeren van de akte contact met ons op te nemen. VESTIGING

Nadere informatie

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN 2018.010100.01.PV ONTWERP Blad 1. 11 juli 2018 ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN Heden, @, verscheen voor mij, @mr. Matthieu Gerben Kroese, notaris te Zoetermeer: @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

- 1 - MLA\THO\ \919061

- 1 - MLA\THO\ \919061 - 1 - MLA\THO\00322791-000241\919061 AANVULLING OP VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN (Mathenesserweg 111 A I en 111 A II, Wolphaertsbocht 144 A, 148 A, 150 B, 144 B, 148 B, 150 B, 144 C, 146 C148 C, 150

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 59616/149 01-03-2011 12:48

Onroerende Zaken Hyp4 : 59616/149 01-03-2011 12:48 Blad 1 van 6 Heden achtentwintig januari tweeduizend elf verschenen voor mij, Mr Seine Harold Patrick Huiskes, notaris te Enschede: 1. de heer THIJS DIJKS (paspoort nummer NJ6314581, afgegeven te Berkelland

Nadere informatie

- 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING

- 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING - 1 - GHS/69306/56468 OPHEFFING SPLITSING EN HERSPLITSING Heden, de achtentwintigste november tweeduizend twee, verscheen voor mij, mr. Geert Herman Smith, notaris te Groningen: mevrouw Bianca Kuiper,

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1.

Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1. Heden, elf oktober negentienhonderd negenennegentig, zijn voor mij, mr HANS PETER HEEMSKERK, notaris gevestigd te Den Haag, verschenen: 1. de heer mr Ronny Ouwerkerk, kantooradres 2552 AJ Den Haag, Loosduinse

Nadere informatie

De nagelaten goederen, het actief uitmakende van evengenoemden Boedel en Nalatenschap, bestaan in, als hier gebragt worden.

De nagelaten goederen, het actief uitmakende van evengenoemden Boedel en Nalatenschap, bestaan in, als hier gebragt worden. Memorie van Aangifte des Boedels en Nalatenschap van Abe Scheltes Brandsma, indertijd boer gewoond hebbende te Tjerkgaast en aldaar overleden den vijfden September achttienhonderd zesentwintig door Hendrik

Nadere informatie

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------ 1 ~.~p~.,:::~- SPLITSING 52971 Heden, twintig februari tweeduizend zeven,---------- verscheen voor mij, Meester Willem Henri Mischa Berkenboseh, -- notaris, gevestigd te Almere---------------- mevrouw

Nadere informatie

A. HET GEBOUW EN DE DAARBIJ BEHORENDE GROND

A. HET GEBOUW EN DE DAARBIJ BEHORENDE GROND Blad 1 van 15 Heden, zestien juni tweeduizend tien, verscheen voor mij, Meester Frederik Ton, notaris te Culemborg: de heer Bastiaan Marinus Cornelis van Hoek, wonende te 4197 RM Buurmalsen, Rijksstraatweg

Nadere informatie

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE Blad 1 van 5 Kenmerk: 2016B1053305BE 1 LEVERINGSAKTE Heden, een september tweeduizend zestien, verschenen voor mij, mr. Bruno Anton Eric August Berger, notaris te Amsterdam: 1. de heer Ariel Zachor, wonende

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37 Blad 1 van 5-1 - 111477.01/HE/PV/YK/1 LEVERING ten titel van storting op aandelen Heden, negentien maart tweeduizend vijftien, verscheen voor mij, mr. Hermanus Jacobus Maria van den Eerenbeemt, notaris

Nadere informatie

De Vastgoederen Beheer B.V.

De Vastgoederen Beheer B.V. 20071909 Blad 1 van 6 Heden, zes augustus tweeduizend zeven, verscheen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige notaris

Nadere informatie

aanvulling bij inschrijving in register 4 deel nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

aanvulling bij inschrijving in register 4 deel nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 11 1 2008M11996NB aanvulling bij inschrijving in register 4 deel 55945 nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Op elf december tweeduizend acht verscheen voor mij, mr. Michel ------ René

Nadere informatie

Dossiernummer: EvL AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID

Dossiernummer: EvL AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID Blad 1 van 9 Dossiernummer: 8.10755EvL 1 AKTE VAN LEVERING EIGENDOM/AFSTAND ERFDIENSTBAARHEID Heden, twee september tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Barbara Jennifer van Ligten, notaris te Hilversum:

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, dertig oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer Willem Stoutenbeek, wonende

Nadere informatie

Kasboek van de Branderij Sirag van Banken Lassis, 1821

Kasboek van de Branderij Sirag van Banken Lassis, 1821 ARCHIEF LOOPUYT Kasboek van de Branderij Sirag van Banken Lassis, 1821 door C. van der Tuijn transcriptie inv. nr. 1113 Rekening,bewijs en reliqau die bij dezen diende,zijn,hermanus van Bolés van Baarland,Adrianus

Nadere informatie

Blad 1 van 13 bladzijde: 1 AKTE HOUDENDE OPHEFFING EN HERNIEUWDE SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN 22.041/GW Heden, dertig december twee duizend tien, verschenen voor mij, Mr Marald Pieter Anne Johan Poort,

Nadere informatie

WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING

WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING blad 1 WIJZIGING ERFPACHTSVOORWAARDEN/CANON HERZIENING 2012k25716.eo Vandaag, * tweeduizend dertien, zijn voor mij, * mr. Stoffer Kleefsman, notaris te Deventer, verschenen: 1. * [ ], die voor deze akte

Nadere informatie

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28001545 Ref : GB/MB (070508.1) 1 LEVERING Heden, zestien mei tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Kees Hendrikus Josef Flink, notaris te Utrecht: 1. de heer Jan Matthijs Brünemann,

Nadere informatie

20074478 sc rep nr LH -4031

20074478 sc rep nr LH -4031 20074478 sc rep nr LH -4031 Blad 1 van 6 Heden, veertien december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Simone Paulien van

Nadere informatie

Notariskantoor Bakker Voorwinde Mens te Amsterdam zaaknummer: /MG AKTE TOT LEVERING

Notariskantoor Bakker Voorwinde Mens te Amsterdam zaaknummer: /MG AKTE TOT LEVERING - 1 - Blad 1 van 6 zaaknummer: 149.246/MG AKTE TOT LEVERING Heden, de acht en twintigste december tweeduizend twaalf, verschenen voor mij, Mr. Marc Goossens, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht 1 MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht Heden, @, verschijnen voor mij, @, notaris te @: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB

Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB Blad 1 van 10 30205 1 Heruitgifte in erfpacht. Dossiernummer: 30205/JB Heden, twee november tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Fazilah Farahnaz Lalmahomed, notaris te 's-gravenhage: A. mevrouw Josephine

Nadere informatie

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl MODEL LEVERINGSAKTE Heden, @, verschenen voor mij, @, notaris gevestigd te @: 1. @ @toekomstig adres: @ hierna @tezamen@ te noemen: 'verkoper'; en 2. @ @en voornemens de hierna te vermelden woning te gaan

Nadere informatie

Het verdwenen Huis te Bijweg

Het verdwenen Huis te Bijweg Bijlage bij Het verdwenen Huis te Bijweg in twee delen gepubliceerd in HeerlijkHeden 156 en 157 In deze bijlage vindt u: 1. een overzicht van nazaten van de familie Van Ittersum van Huis te Bijweg 2. een

Nadere informatie

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord)

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) Bij onderzoek naar de betrokken kadastrale percelen zijn met

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Referentienummer : 2012.0503.01\HH\HH\1 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Heden, @, verscheen voor mij, mr. Hugo Henrik Harleman, notaris gevestigd te Amsterdam:

Nadere informatie

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2:

- 1 - I. voor wat betreft het adres: Feanbei 2: OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Vierstromenland te Surhuisterveen Boskbei 6 en 10, Feanbei 2, 14, 28, en 34, Koarstmoas 1 tot

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Blad 1 van

Blad 1 van Blad 1 van 8 O 2005.009730.01 Heden, achttien september tweeduizend acht (18-09-2008), om elf uur en vijfenveertig minuten (11:45) verscheen voor mij, mr. Johannes Willem Felix van Gastel, notaris te Vlaardingen:

Nadere informatie

~~d~~ de vijftiende maart

~~d~~ de vijftiende maart :i 1 SPLITSING. 15 maart -------- ~~d~~ de vijftiende maart------------------------------------ I ;negentienhonderd zes en zeventig verschenen voor mij,-------- I~endrik Riemers, notaris ter standplaats

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wet van 24 december 1927, houdende nadere regeling van de Collectieve Arbeidsovereenkomst

Wet van 24 december 1927, houdende nadere regeling van de Collectieve Arbeidsovereenkomst (Tekst geldend op: 18-03-2009) Wet van 24 december 1927, houdende nadere regeling van de Collectieve Arbeidsovereenkomst Wij WILHELMINA, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau,

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING met betrekking tot Van Speijkstraat 47 te Amsterdam. zaaknummer: 10507DL

AKTE VAN LEVERING met betrekking tot Van Speijkstraat 47 te Amsterdam. zaaknummer: 10507DL Blad 1 van 6 AKTE VAN LEVERING met betrekking tot Van Speijkstraat 47 te Amsterdam 1 zaaknummer: 10507DL Heden, veertien maart tweeduizend achttien, verschenen voor mij, Mr. Jaap Wijnand van Zaane, notaris

Nadere informatie

Blad 1 van 5 Referentienummer : 20061370 \ BW \ BW AKTE VAN RECTIFICATIE DELLENWEG TE EPE Heden, negen mei tweeduizend zes, verscheen voor mij, mr. Boudewijn Cornelis Maria Waaijer, notaris gevestigd te

Nadere informatie

LEVERING. pagina - 1 -

LEVERING. pagina - 1 - Blad 1 van 7 pagina - 1 - LEVERING Heden, vierentwintig december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr---------- Nicolaas Reinoud Adriaan Oudkerk, kandidaat-notaris, hierna te noemen: "notaris", -

Nadere informatie

juni Testament van Echtelieden die verklaarde beneeden ƒ 2000 gegoed te zijn en is hierin geen Fideicommis. Art 51

juni Testament van Echtelieden die verklaarde beneeden ƒ 2000 gegoed te zijn en is hierin geen Fideicommis. Art 51 6112-95 6 juni 1795 Testament van Echtelieden die verklaarde beneeden ƒ 2000 gegoed te zijn en is hierin geen Fideicommis Art 51 Op heden den zesden junij in den jaare zeventienhonderdvijf en negentig

Nadere informatie

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING (MET TOELICHTING) Heden, *, verscheen voor mij, *, notaris te *: Hier worden de comparanten vermeld, zijnde de eigenaars van alle appartementsrechten het gebouw. Gegevens

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18.

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18. VELDHUIZEN BEENS VAN DE CASTEL Van 't Hoffstraat 32 3863 AX Nijkerk Tel. 033-2452649 Ref: 00283602.NS 8 maart 2001 notarissen SPLITSINGSAKTE Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel 19095 nummer

Nadere informatie

STAATSBLAD 'VAN HET KONINGRIJK DER NEDERLANDEN.

STAATSBLAD 'VAN HET KONINGRIJK DER NEDERLANDEN. STAATSBLAD 'VAN HET KONINGRIJK DER NEDERLANDEN. (ET. 44.) WET van den 2$sten Juli) i85o, ter uitvoering van art, j der Grondwet. WIJ WILLEJI III, BIJ DE GRATIE GODS, KONING DER NEDERLANDEN, PRINS VAN ORANJE

Nadere informatie

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine)

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) Blad 1 van 14 KMA - 20113083 / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) - 1 Vandaag, tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry

Nadere informatie

INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal)

INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Blad 1 INBRENG IN de naamloze vennootschap: N.V. UNIVÉ HET ZUIDEN SCHADEVERZEKERINGEN, gevestigd te Wouw (gemeente Roosendaal) Heden, ***, verscheen voor mij, mr. **, notaris te **: **, te dezen handelend

Nadere informatie

Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid

Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid 1 Historische grond in beeld tussen Tempelierstraat en Raamsingel situatie van erfdienstbaarheid De brief van stadsadvocaat Smithuijsen aan de Gemeente dd. 7-10-2010 (ref: Bzlmlw/36467) inzake erfdienstbaarheid

Nadere informatie

LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid

LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid Blad 1 van 11 LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid S.17015 Heden, dertig maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------

Nadere informatie

zaaknummer: 137.810/hv AKTE TOT GRONINGER LEVERING

zaaknummer: 137.810/hv AKTE TOT GRONINGER LEVERING Blad 1 van 7 zaaknummer: 137.810/hv 1 AKTE TOT GRONINGER LEVERING Heden, de eenendertigste juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, Mr. Leonie Bakker, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw Anna van Gelderen,

Nadere informatie

LEVERINGSAKTE. R.17794_trp/jr

LEVERINGSAKTE. R.17794_trp/jr Blad 1 van 8 LEVERINGSAKTE R.17794_trp/jr Heden, twee juli tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Constant Constandse, notaris te Amsterdam:----------------------------------------------------- 1.

Nadere informatie

REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK

REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK hierna Blad 1 van 7 1 doss.nr: 24660 GBjIK (IK) REGISTERVERKLARING KOOP ONROERENDE ZAAK Heden, twintig september tweeduizend zeven verklaar ik, Mr. Geert Bakker, notaris te Diemen, het volgende: Koopovereenkomst

Nadere informatie

LEVERING VAN EEN ONROERENDE ZAAK

LEVERING VAN EEN ONROERENDE ZAAK Blad 1 van 10 Dossiernummer 38930AS 1 LEVERING VAN EEN ONROERENDE ZAAK Op dertien september tweeduizend dertien verschenen voor mij, mr. Marten Huberts, notaris te Coevorden: 1. a. de heer GIJSBERTUS JAN

Nadere informatie

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE GRIETJE POSTHUMUS, kantooradres 1942 AR Beverwijk, Zeestraat

Nadere informatie

Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 )

Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 ) Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 ) (Tussen haakjes de RIN nummers in de stamboom www.breedijk.net. ) Klaas Breedijk: ik heb opgezocht wat ik op internet allemaal gevonden heb over zijn

Nadere informatie

Omgevingskaart. 0 m 125 m 625 m

Omgevingskaart. 0 m 125 m 625 m Vastgoed Trynwâlden (lid VBO) Simke Kloostermanstrjitte 96 9061 BG Gytsjerk T 058-2562329 F 058-2562410 E info@trynwalden.eu I www.trynwalden.eu KvK Leeuwarden 01072699 Nette vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Zaaknummer: 141.290 HYPOTHEEK

Zaaknummer: 141.290 HYPOTHEEK Blad 1 van 6 Zaaknummer: 141.290 1 HYPOTHEEK Heden, de eerste april tweeduizend acht, verschenen voor mij, Mr. Bart Voorwinde, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw Margaretha Christina Elasri-van Essen, geboren

Nadere informatie

evengemelde en omschreeven Acte van Volmagt, waartoe wordt gerefereerd.

evengemelde en omschreeven Acte van Volmagt, waartoe wordt gerefereerd. N.N.A.Weesp I, Inv.Nr.8, Acte Nr.501, dd 10-09-1848. Boedelbeschrijving In den jare achttienhonderd acht en veertig den tienden September des voormiddags te tien uren. Heb ik Alexander Cornelis Papegaaij,

Nadere informatie

RW/20130514 HYPOTHEEK

RW/20130514 HYPOTHEEK Blad 1 van 6 RW/20130514 1 HYPOTHEEK Op zevenentwintig september tweeduizend dertien, verschenen voor mij, mr. Robbert van der Weide, notaris te Alkmaar: A. mevrouw Daniëlle Catharina Wilhelmina van Dijk,

Nadere informatie

LEVERING VAN REGISTERGOED

LEVERING VAN REGISTERGOED Blad 1 van 6 Blad 1 LEVERING VAN REGISTERGOED Op één oktober twee duizend zeven verschenen voor mij, Mr. Johannes Willem ---- Gmelich Meijling, notaris gevestigd te Goes:-----------------------------------------------

Nadere informatie