Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen."

Transcriptie

1

2 Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B., nadat hij ook al actief was bij de Winterswijkse Voetbal Federatie. Hij is benaderd door het bestuur om de vacante plaats van Jos in te nemen. Bryan is op de zaterdagmorgen actief als scheidsrechter en als coördinator bij FC. Winterswijk. Hij heeft ja gezegd, voor de toch wel zware functie van secretaris. Ik hoop dat iedereen, net zoals wij Nando in zijn eerste jaar hebben gesteund, ook Bryan zullen steunen in zijn nieuwe taak. Bryan gefeliciteerd en succes met je nieuwe functie. Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Tijdens het punt bestuursverkiezing werd Gerrit Oonk door de voorzitter naar voren gehaald. Gerrit zit 25 jaar onafgebroken in het bestuur en heeft zich nog weer voor een nieuwe periode beschikbaar gesteld. Een aantal jaren geleden stapte hij na 25 jaar uit de evenementencommissie. Wij hebben het hier dan ook over een echte verenigingsman. Jij bent, aldus Nando, de vraagbaak en archivaris binnen onze vereniging. Wij zijn blij dat jij je weer beschikbaar hebt gesteld. Wij als bestuur, willen de vergadering vragen om jou te benoemen tot Erelid van onze vereniging. Ik verzoek de vergadering om hier met applaus mee in te stemmen. Een staande ovatie van uit de vergadering bekrachtigde de benoeming. Nando overhandigde Gerrit ook een herinneringsstandaard met de tekst Erelid. Gerrit Dekker had een oorkonde gemaakt en er waren bloemen voor Elly, Gerrits echtgenote, die helaas niet aanwezig kon zijn.

3 FAZIL SAHIN SUPERMARKET ORIËNTAALSE DELICATESSEN KLOETENSEWEG 17 WINTERSWIJK OOK OP DE MARKT

4 Jos Helmink lid van de spelregelcommissie. Bij het verslag van de spelregelcommissie keek Jos terug op het afgelopen jaar. Bij de jeugd spelregelwedstrijden, was er van geen enkele vereniging belangstelling om hier aan mee te doen. Ook bij de wedstrijden van de C.O.V.S. Oost is er zo weinig belangstelling, dat er meteen de finale wordt gehouden, welke door de groep Doetinchem wordt georganiseerd. Ook voor de Jan Visserbokaal was geen belangstelling van onze leden. Iedere eerste donderdag van de maand zijn de schriftelijke spelregels. Jan Elferink zorgt voor de vragen en de winnaar was Vincent Beunk. Antoon Papen, Jan Elferink en Jos Helmink werden herkozen. De voorzitter bedankte de commissie voor het vele werk gedaan in het afgelopen jaar. Tiny en Antoon Papen wachten de huldiging af. Antoon Papen werd door de heer Gerhard Langenkamp naar voren geroepen. Antoon werd, omdat hij 25 jaar in de spelregelcommissie zit, onderscheiden met de zilveren scheidsrechtersspeld van de C.O.V.S. Dit als dank voor het vele werk dat hij had verricht voor de C.O.V.S. en voor onze vereniging. Ook onze voorzitter sprak een woord van waardering uit voor zijn inzet. Een paar weken geleden moest Jan Elferink bij jou op het matje komen, want je wilde weten waarom je was uitgenodigd. Je zei tegen Jan: Ik ben toch nog geen 40 jaar lid? Jan heeft wijselijk zijn mond gehouden en nu weet je dus waarom. Wilfried Hoitink had voor Tiny een mooie bos bloemen. Hij deed dit op zijn bekende manier, met veel verve.

5 NU OOK IN RUURLO

6 Gerard Schurink, lid van de voetbalcommissie. Bij verslag voetbalcommissie voerde Gerard op zijn eigen bekende wijze het woord. Hij keek terug op het zaalvoetbaltoernooi in Elburg. Hier wonnen wij helaas geen prijs, werden daar 7 e. Wij willen op 6 juni 2015 mee doen aan het IJssel en Berkel toernooi. De organisatie is in handen van de groep Zutphen. Er kan 7 tegen 7 gespeeld worden. Ik hoop dat we daarvoor voldoende spelers kunnen krijgen. In onze commissie heeft Marcel Hulshof bedankt. Marcel zou gehuldigd worden, maar is door ziekte afwezig. Wij zullen zijn onderscheiding op korte termijn aan hem overhandigen. Zijn plaats wordt ingenomen door Richard Kolkman die zich hiervoor beschikbaar heeft gesteld. De voorzitter bedankte de commissie voor het vele werk, gedaan in het afgelopen jaar. Marijke en Gerard van Geemen. Gerard van Geemen zit 40 jaar in de evenementencommissie en werd toegesproken door de voorzitter. U doet, aldus de voorzitter, veel in deze commissie. Van Geemen s slagerij zorgt altijd voor de vleesprijzen bij de verloting van onze toernooien en de attenties voor de vrijwilligers die daar aanmeewerken. Hij verzorgt ook, vaak samen met zijn zoon Martijn, de barbecue tijdens de eindavond. Als wij een beroep doen op van Geemen s slagerij kunnen wij altijd op jullie steun rekenen, aldus de voorzitter. Wij als bestuur, hebben gemeend jou vanavond hiervoor een blijk van waardering te moeten overhandigen. Ook voor jou de herinneringsstandaard en natuurlijk voor je vrouw Marijke heb ik een mooie bos bloemen.

7

8 Rutger Denkers las het verslag voor van de evenementencommissie en vroeg de leden met aanhang aanwezig te zijn op de volgende evenementen die zij dit jaar gaan organiseren. Donderdag 2 April 2015 paaseieren eten, daarna het Ik hou van Holland spel. Zaterdag 20 juni Eindmiddag. Donderdag 17 september 2015, voetbalquiz. Donderdag 22 oktober Bowlingavond in Miste. Donderdag 17 december 2015, kerstbingo De evenementencommissie werd herbenoemd en bestaat uit: Joop Spexgoor, Wilfried Hoitink, Gerard van Geemen en Rutger Denkers. De voorzitter bedankte de commissie voor al het vele werk gedaan in het afgelopen jaar. Rondvraag. Gerard van Balveren K.N.V.B. Wenste onze vereniging heel veel succes toe voor de toekomst. Gerhard Langenkamp. Vindt het altijd prettig bij jullie te zijn. Hebben onderbezetting in het districtbestuur. Ook hij wenste de vereniging het beste voor de toekomst toe. Frank Sanders: voorzitter Doetinchem. Wij willen om de Johan Breuer beker nog een keer voetballen, 7 tegen 7. Was een goede vergadering. En vrijdag 24 april 2015 is de spelregelwedstrijd. Frans Beser namens de regio E. Bestuur bedankt voor de uitnodiging. Ook hij wenste iedereen heel veel succes met het leiden van hun wedstrijden. Jos Helmink bedankte iedereen voor de steun die hij had gehad als secretaris de afgelopen jaren. Willie Dorsthorst feliciteerde iedereen die was gehuldigd en wenste Bryan heel veel succes als nieuwe secretaris. De voorzitter bedankte iedereen voor de gesproken woorden. Het was kwart voor elf toen de voorzitter de vergadering sloot. Wel heb ik gemist de slotzin van de afgelopen jaren in de sluiting, EEN GOED LID VERSLAPT NIET IN HET WINTERSWIJKSE Activiteiten kalender Ik hou van Holland met partner. Aanvang uur Schriftelijke spelregelvragen. Aanvang uur Bestuursvergadering. Aanvang uur Schriftelijke spelregelvragen. Aanvang uur Bestuursvergadering. Aanvang uur Bekendmaking spelregelkampioen Bekendmaking vrijwilliger van het jaar Laatste trainingsavond van dit seizoen Slotmiddag/avond Aanvang uur. De datum van de slotmiddag is verzet van zaterdag 30 mei naar zaterdag 20 juni. Aanvang uur. Willie Dorsthorst, uw verslaggever.

9

10

De Fluitist 14 e jaargang nummer 5. Bestuur

De Fluitist 14 e jaargang nummer 5. Bestuur Opgericht 4 februari 1950 Aangesloten bij de Centrale Organisatie voor Voetbal Scheidsrechters. Locatie clubhuis A.S.V. Sportpark de Bijenkamp Eibergen Redactieadres: Nando Smid. Wierengastraat 6 7101

Nadere informatie

Activiteiten kalender. In memoriam. Verschijnen van de volgende Fluitist.

Activiteiten kalender. In memoriam. Verschijnen van de volgende Fluitist. Activiteiten kalender. 05-03-2015. Schriftelijke spelregelvragen. Aanvang 21.15 uur. 12-03-2015. Bestuursvergadering. Aanvang 21.15 uur. 17-03-2015. Algemene Jaarvergadering. Aanvang 20.00 uur. 02-04-2015.

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Bestuurlijkheden. Van de redactie:

Bestuurlijkheden. Van de redactie: 1 3 Bestuurlijkheden De Jaarvergadering 2011 weer achter de rug. Omdat niet iedereen op tijd aanwezig was, werd er om 20.15 uur gestart. 5 Afmeldingen, dus zou je zeggen: 400 aanwezigen. Maar met 50 personen

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGNG MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Benny Miggels Tel: 0522-464202 Email: b.miggels@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Concept draaiboek spelregels scheidsrechters. COVS District Zuid II

Concept draaiboek spelregels scheidsrechters. COVS District Zuid II 1 Versie december 2014 Concept draaiboek spelregels scheidsrechters COVS District Zuid II 2 Draaiboek spelregelwedstrijd voor COVS-teams COVS Zuid II Algemeen: De organisatie berust bij een van de aangesloten

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie Achterhoek Cup ; seizoen 2017 / 2018 Informatie Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2016 / 2017 - Loting Achterhoek Cup seizoen 2017 / 2018 - Belangrijkste

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Een avondje De Graafschap, versie 2 (vanuit de ogen van een supporter). D ran!

Een avondje De Graafschap, versie 2 (vanuit de ogen van een supporter). D ran! Een avondje De Graafschap, versie 2 (vanuit de ogen van een supporter). D ran! De Graafschap mocht in de beker aantreden tegen FC Twente. Er was ineens veel belangstelling voor kaarten. Normaal gesproken

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

ERKEND INSTALLATEUR VINYL TAPIJT BEHANG LAMINAAT GORDIJNEN KARPETTEN RAAMDECORATIE

ERKEND INSTALLATEUR VINYL TAPIJT BEHANG LAMINAAT GORDIJNEN KARPETTEN RAAMDECORATIE ERKEND INSTALLATEUR VINYL TAPIJT BEHANG LAMINAAT GORDIJNEN KARPETTEN RAAMDECORATIE Weurden 16 7101 NJ Winterswijk Telefoon (0543) 53 29 00 E-mail gigantischwonen@colorsathome.nl www.gigantischwonen.net

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris over het 79ste verenigingsjaar 2014

Jaarverslag van de secretaris over het 79ste verenigingsjaar 2014 Jaarverslag van de secretaris over het 79ste verenigingsjaar 2014 Inleiding Het jaar 2014 stond in het teken van de langere termijn visie. Waar willen wij als SDO zijnde naar toe in de toekomst en op welke

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Voor al uw CNC plaatwerk, buiswerk en het lassen van Staal RVS en Aluminium

Voor al uw CNC plaatwerk, buiswerk en het lassen van Staal RVS en Aluminium Marhulzenweg 45 A Groenlo 0544-462229 www.anivo.nl tel: 0544-371359 fax: 0544 375385 Voor al uw CNC plaatwerk, buiswerk en het lassen van Staal RVS en Aluminium Galileistraat 7 Internet: www.gelremetaalwaren.nl

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord

OldStars walking football NIEUWSFLITS. Noord-Holland Noord OldStars walking football NIEUWSFLITS Noord-Holland Noord 1 START REGIO-AANPAK Het Nationaal Ouderenfonds en de KNVB hebben de handen in een geslagen om meer voetbal verenigingen in de provincie Noord-Holland

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen

Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen Openingstekst: (Door een ouder en kind) A. Zeg zou jij het licht aandoen? Je moet opschieten, want het is bijna tijd. Dadelijk

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

Clubavond 4 september 2014 Spelregelwijzigingen

Clubavond 4 september 2014 Spelregelwijzigingen Clubavond 4 september 2014 Spelregelwijzigingen Activiteiten comm. Opleidingen Activiteiten comm. Opleidingen Do 4 sept: spelregelwijzigingen 2013/ 14 Ma 8 sept: oefenavond spelregeltoetsen Do 3 okt: WK

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi maandag 28 december 2015 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Voor he 3 e achtereenvolgende jaar staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014!

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! ZATERDAG 7 JUNI 2014 2 TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! 3 INLEIDING Met uw bedrijf voetballen voor het goede doel? Het kan! Op 7 juni 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Hoofdsponsor Voorwoord Teylingen toernooi Welkom op ons Han Bastiaanstoernooi. Al vele jaren is het Han Bastiaanstoernooi voor E- en F- junioren een begrip

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS Agenda Jaarlijkse Algemene Vergadering 2017 Datum : Zaterdag 25 maart 2017 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt, 3732 HM

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar Als tweede gast in 2011 hebben we Lau Snels uitgenodigd. Lau heeft zeer veel verdiensten voor RWB en is nog steeds heel betrokken bij de vereniging. We zijn blij dat we met Lau eens van gedachte kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

BADMINTON VERENIGING BC YAPTON

BADMINTON VERENIGING BC YAPTON BADMINTON VERENIGING BC YAPTON YAPTON MAGAZINE no.1-2012 Algemeen Mrt 2012 Bestuur: Marc Tiellemans Voorzitter 476899 m.tiellemans2@chello.nl Gerard Slaats Secretaris 475160 Irma.gerard@hetnet.nl Sylvia

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Samenstelling bestuur S.Z.O. per 26 maart 2018 Documentnummer: SZO/JL/2018 102. Commissaris 2 10-11-1970 E.J.H. de Gier, Scoutingpad 7, 8256 HC Biddinghuizen, Portefeuillehouder

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders

Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders Leo Leeuwtje Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders isbn: 9789048431052 nur: 282 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009 Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Verandering procedure afgelastingen. Nu de nieuwe website in gebruik is genomen gaan wij

Nadere informatie

Voorzitters van 1969 tot 2013 Grote oefening, veel toeschouwers

Voorzitters van 1969 tot 2013 Grote oefening, veel toeschouwers Voorzitters van 1969 tot 2013. Grote oefening, veel toeschouwers ~ 81 ~ 71 ste jaarvergadering afsluiting jubileumjaar Sluiting jubileumjaar: de 7 en 0 werden weer uit elkaar gehaald door de Burgmeester

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 De voorzitter vertelt De voorzitter vertelt.. Het is bijna vakantie, de periode voor iedereen om tot rust te komen. Voor iedereen, behalve voor de voorzitter. Ik moet studeren.

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

ZAALVOETBALTOERNOOI

ZAALVOETBALTOERNOOI ZAALVOETBALTOERNOOI 2017-2018 WINTERSWIJKSE VOETBALFEDERATIE Toernooireglement Jeugdzaalvoetbal: 1 De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële KNVB zaalvoetbalregels 2 Staat acher de team aanduiding

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

Arbitrageplan HSC 28

Arbitrageplan HSC 28 Arbitrageplan HSC 28 Heerle, 20 september 2013 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Derdehelftal Toernooi Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Hoofdsponsor Sponsors Met dank aan Websites, design en social media Programmaboekje door Websites, design en social media Facebook f Logo CMYK /.ai

Nadere informatie

Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen

Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen 27-02-2014 Editie 2 uitgave 12 Clubgebouw de Meerfluit Ullevi 12, 7825 SE, Emmen nieuw mobiel telefoonnummer: 06-36 29 92 39 Activiteiten Kaarten en overige activiteiten; Nieuws van de ledenadministratie

Nadere informatie

2 spelers in de poppenkast. (het kan gespeeld woorden door 1 persoon) Speler 1: Katrijn en de koningin Speler 2: Jan Klaassen

2 spelers in de poppenkast. (het kan gespeeld woorden door 1 persoon) Speler 1: Katrijn en de koningin Speler 2: Jan Klaassen Het schilderij voor de koningin door Nellie de Kok Samenvatting De koningin heeft gevraagd of Katrijn voor haar een schilderij wil maken. Katrijn wil dat wel graag, maar ze heeft geen idee wat ze op het

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Instructies Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Vanaf seizoen 2014-2015 is het afgelopen met het papieren wedstrijdformulier. We gaan over op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Dit betekent dat we

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Algemeen jaarverslag 2015 Scheidsrechtersvereniging Het jaar 2015 stond in het teken van het tot uitvoering brengen van het beleidsplan SDO 2020: Fluitend voor elkaar. De plannen die in dit beleidsplan

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Faux Pas Test (Volwassenen versie)

Faux Pas Test (Volwassenen versie) Faux Pas Test (Volwassenen versie) V. Stone & S. Baron-Cohen Vertaald door: A.A. Spek & I.A. van Berckelaer-Onnes Versie diagnosticus 1. Onderweg naar huis stopte Jan bij het benzinestation om te tanken.

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Uitslagen en eventuele afgelastingen zijn te vinden op: http://wedstrijdprogramma.julianamill.nl/ Klik dan op het tabblad junioren Uitslag

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. Samenstelling bestuur S.Z.O. per 25 maart 2019 Documentnummer: SZO/JL/2019 014. Voorzitter 10-11-1970 E.J.H. de Gier, Scoutingpad 7, 8256 HC Biddinghuizen, telefoon:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 2. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 2 Jeugd-toernooien informatieboekje seizoen 2012-2013 mei 2013 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor

Nadere informatie

Jaarvergadering 15 februari 2016

Jaarvergadering 15 februari 2016 Jaarvergadering 15 februari 2016 1 JAARVERGADERING 2016 INHOUD: Pagina: Index 2 Voorwoord voorzitter 3 Agenda 5-6 Notulen Jaarvergadering 2015 6-12 Jaarverslag secretaris 2015 13-14 De Jaarvergadering

Nadere informatie

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf.

Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Les 1 Werk en inkomen (1) Monica is jarig. Iemand vertelt over haar sollicitatiegesprek. Monica en Arend praten over opleiding, werken en een eigen bedrijf. Evert en Monica -2 Rijbewijs Monica is jarig.

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 1. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 1. Jeugd-toernooien. informatieboekje seizoen mei v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 1 Jeugd-toernooien informatieboekje seizoen 2011-2012 mei 2012 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor

Nadere informatie