Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Hondenschool Hestia Artikel 1 Definities In de algemene voorwaarden wordt onder genoemde opdrachtnemer en opdrachtgever de volgende personen verstaan: Opdrachtnemer: Krista Zweers, eigenaresse van Hondencentrum Hestia. Opdrachtgever: Begeleider van de hond Artikel 2 Toepasbaarheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever. Artikel 3 Gestelde eisen aan de hond De hond dient gezond te zijn. De hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn tegen hondenziekte, ziekte van Weil, Parvo De hond dient preventief behandeld te worden tegen vlooien en wormen. Artikel 4 Gehoorzaamheid en afwijkend gedrag Kenmerkend of afwijkend gedrag van de hond dient gemeld te worden aan de Loopsheid dient gemeld te worden aan de Artikel 5 Aansprakelijkheid In de wetgeving staat vermeld dat iedere hondenbezitter aansprakelijk is voor schade, die zijn/haar hond veroorzaakt aan anderen. De opdrachtgever is in het bezit van een WA-verzekering waarin de hond is opgenomen. De opdrachtgever kan dit aantoonbaar maken naar de De opdrachtgever is aansprakelijk voor schade aan derden of aan zaken, veroorzaakt door de hond. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor opgelopen verwondingen/ letsel, ziekten en aandoeningen tijdens de training. Tijdens de kindercursus is minimaal één ouder of verzorger aanwezig. Artikel 6 Afzeggen training Afzeggingen dienen, telefonisch hetzij per mail, worden gemeld aan de

2 Artikel 7 Cursus De trainingen vinden plaats aan de hand van een vastgesteld rooster door de De opdrachtgever wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht. Aan de hand van een correct ingevuld inschrijfformulier, gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Op een verkochte cursus vindt geen restitutie plaats. Tijdens de training draagt uw hond een gewone halsband of goed borsttuig met daaraan een korte lijn met lus. U neemt iedere les beloningskoekjes mee. Uw hond is voor aanvang van de les goed uitgelaten. Eventuele ongelukjes dient u zelf op te ruimen en te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken. Tijdens de les wordt niet gebeld en niet gerookt. Artikel 8 Betaling Het totaalbedrag van de cursus dient binnen 14 dagen na factuurdatum in het bezit te zijn van de Het betreffende bedrag dient per bank overgemaakt te worden op rekeningnummer NL29 INGB Ten name van Hondencentrum Hestia. Dit onder vermelding van uw klantnummer en het factuurnummer. Is de betreffende betaling niet op tijd in het bezit van de opdrachtnemer, dan heeft zij het recht de training stop te zetten. Het bedrag, opgenomen in de overeenkomst, is inclusief BTW. De opdrachtnemer zal de opdrachtgever tijdig in kennis stellen van eventuele prijswijzigingen. De opdrachtnemer heeft ten allen tijde het recht de training te stoppen. Reeds betaalde gelden worden dan terug betaald aan de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft te allen tijde het recht de training stop te zetten. Reeds betaalde gelden worden dan niet terug betaald aan de opdrachtgever. Artikel 9 Bijzondere omstandigheden De opdrachtnemer behoudt zich het recht de training tijdelijk stop te zetten bij extreme weersomstandigheden, ziekte en vakantieperiodes. Er wordt dan samen met de opdrachtgever een nieuw trainingsmoment gepland. Artikel 10 Vrije dagen en vakantieperiodes 2014 Vanwege de zomerstop is Hondencentrum Hestia week 29 t/m week 32 gesloten. Dit betreft maandag 14 juli t/m vrijdag 8 augustus Artikel 11 Wijziging algemene voorwaarden en tarieven De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en tarieven te wijzigen.

3 Algemene voorwaarden uitlaatservice Hestia Artikel 1 Definities In de algemene voorwaarden wordt onder genoemde opdrachtnemer en opdrachtgever de volgende personen verstaan: Opdrachtnemer: Krista Zweers, eigenaresse van Hondencentrum Hestia. Opdrachtgever: De eigenaar van de hond, die één of meerdere malen per week wordt uitgelaten door de Artikel 2 Toepasbaarheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, die worden gesloten tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever. Artikel 3 Gestelde eisen aan de hond De hond dient gezond te zijn. De hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn tegen hondenziekte, ziekte van Weil, Parvo De hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn tegen kennelhoest. Daarnaast dient de hond preventief behandeld te worden tegen vlooien en wormen. Als uw hond ziek is, dient u dit zo spoedig als mogelijk te melden aan de Loopse teven kunnen niet mee. Artikel 4 Gehoorzaamheid en afwijkend gedrag De hond dient sociaal te zijn naar soortgenoten. Is uw hond niet sociaal naar andere honden, meldt u dit dan tijdens het kennismakingsgesprek. De hond dient sociaal te zijn naar mensen. De hond is gewend los te lopen en kent het commando hier of voor. Kenmerkend of afwijkend gedrag van de hond dient gemeld te worden aan de Voor loopsheid en ziekte verwijs ik u naar artikel 3.

4 Artikel 5 Aansprakelijkheid In de wetgeving staat vermeld dat iedere hondenbezitter aansprakelijk is voor schade, die zijn/haar hond veroorzaakt aan anderen. De opdrachtgever is in het bezit van een WA-verzekering waarin de hond is opgenomen. De opdrachtgever kan dit aantoonbaar maken naar de De opdrachtnemer draagt er maximale zorg voor dat de hond geen schade zal veroorzaken aan derden. De opdrachtgever blijft echter aansprakelijk voor schade aan derden of aan zaken, veroorzaakt door de hond. De opdrachtnemer draagt er maximale zorg voor dat de hond geen letsel/verwondingen, aandoeningen of ziekten oploopt. De opdrachtgever blijft echter verantwoordelijk voor opgelopen verwondingen/ letsel, ziekten of aandoeningen, hetzij tijdens het uitlaten, een ongeval of tijdens het vervoer. De opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor het verlies van de hond. De opdrachtnemer is niet aansprakelijk voor enige schade aan uw huis of interieur. Artikel 6 Medische behandeling Indien medische behandeling van de hond noodzakelijk is, zal de opdrachtnemer eerst contact opnemen met de opdrachtgever. Is dergelijk contact niet mogelijk, dan zal de opdrachtnemer handelen naar hetgeen haar noodzakelijk lijkt. Eventuele kosten betreffende consultatie dierenarts en daarnaast overige medische kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. Artikel 7 Afzeggen uitlaatdienst Afzeggingen dienen uiterlijk voor uur vóór de betreffende uitlaatdag worden gemeld aan de Telefonisch, hetzij per mail. De betreffende uitlaatdienst dient in dit geval niet betaald te worden aan de opdrachtnemer en het abonnement zal met één uitlaatdienst verlengd worden. Afzeggingen na uur vóór de betreffende uitlaatdag, komen te vervallen. Indien de opdrachtgever tijdens vakantieperiodes geen gebruik wenst te maken van de uitlaatservice van Hondencentrum Hestia, dan dient de opdrachtgever dit zo vroeg als mogelijk, doch uiterlijk 2 weken van te voren, te melden bij de Telefonisch, hetzij per mail. De uitlaatdiensten, die tijdens de vakantieperiode komen te vervallen, dienen in dit geval niet doorbetaald te worden aan de Het abonnement wordt na de vakantieperiode wederom voortgezet.

5 Artikel 8 Abonnementen De uitlaatservice van Hondencentrum Hestia geschied aan de hand van abonnementen. Dit betreffende abonnement verplicht de opdrachtnemer de hond op de afgesproken dagen en tijden uit te laten. De opdrachtnemer draagt er zorg voor dat de hond veilig vervoerd wordt van en naar huis. De hond wordt uitgelaten in een roedel van gemiddeld 7 honden. Deze roedel wordt zorgvuldig samengesteld door de De hond wordt 45 tot 60 minuten uitgelaten, maar is gemiddeld 2 tot 2,5 uur van huis. Op verkochte abonnementen vindt geen restitutie plaats. Artikel 9 Betaling Betaling van het abonnement dient binnen 14 dagen na factuurdatum, in het bezit te zijn van de Het betreffende bedrag dient per bank overgemaakt te worden op rekeningnummer NL29 INGB Ten name van Hondencentrum Hestia. Dit onder vermelding van uw klantnummer en factuurnummer. Is de betaling van het abonnement niet op tijd in het bezit van de opdrachtnemer, dan heeft zij het recht de betreffende uitlaatdiensten stop te zetten. Het bedrag, opgenomen in de overeenkomst, is inclusief BTW. De opdrachtnemer zal de opdrachtgever tijdig in kennis stellen van eventuele prijswijzigingen. De opdrachtnemer heeft ten allen tijde het recht de uitlaatdiensten op te zeggen. Reeds betaalde gelden worden dan terug betaald aan de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft ten allen tijde het recht de uitlaatdiensten stop te zetten. Reeds betaalde gelden worden dan niet terug betaald aan de opdrachtgever. Artikel 10 Verlenging uitlaatdiensten Indien de hond voor onbepaalde tijd wordt aangemeld voor de uitlaatservice van Hondencentrum Hestia, dan wordt na verloop van het abonnement deze met dezelfde periode verlengd. De opdrachtnemer zal dit verloop tijdig aan de opdrachtgever kenbaar maken, zodat deze het abonnement kan verlengen en tijdig de betaling aan de opdrachtnemer kan voldoen. Artikel 11 Beëindiging uitlaatdiensten De opdrachtgever dient uiterlijk 2 weken voor beëindiging van het abonnement, de uitlaatdiensten van Hondencentrum Hestia, schriftelijk op te zeggen bij de Het contract komt hiermee te vervallen. Artikel 12 Bijzondere omstandigheden De opdrachtnemer behoudt zich het recht de uitlaatdiensten tijdelijk stop te zetten bij extreme weersomstandigheden, ziekte en vakantieperiodes. Uitlaatdiensten tijdens deze tijdelijke stop komen te vervallen en het abonnement wordt wederom voortgezet bij het hervatten van de uitlaatdiensten door de

6 Artikel 13 Vrije dagen en vakantieperiodes 2014 Vanwege de zomerstop is Hondencentrum Hestia week 29 t/m week 32 gesloten. Dit betreft maandag 14 juli t/m vrijdag 8 augustus Artikel 14 Toegang tot de woning Op het moment dat de opdrachtgever niet in de woning is, verschaft deze de opdrachtnemer het recht de woning op het afgesproken tijdstip te betreden. De opdrachtnemer is in het bezit van de huissleutel van de opdrachtgever. Deze sleutel wordt overhandigd aan de hand van een sleutelovereenkomst. Als de opdrachtnemer op het afgesproken tijdstip de woning niet kan betreden en de betreffende uitlaatdienst geen doorgang kan vinden, wordt deze uitlaatdienst in rekening gebracht bij de opdrachtgever. De opdrachtgever draagt er zorg voor dat op het betreffende tijdstip van uitlaten, de hond aanwezig is in de woning of op de daartoe afgesproken plaats. Artikel 15 Wijziging algemene voorwaarden en tarieven De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en tarieven te wijzigen.

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever

. Ras van de hond.. Naam van de hond... Hierna te noemen Opdrachtgever HONDENUITLAATSERVICE CHIENSÛR Sumatrastraat 199A 1094 NA Amsterdam tel. 06-54236453 email: info@chiensur.nl www.chiensur.nl OPDRACHTFORMULIER De ondergetekenden: opdrachtnemer Birgitte Manschot, eenmansbedrijf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM:

ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ALGEMENE VOORWAARDEN HONDENUITLAATSERVICE SAMMIE NAAM EIGENAAR: ADRES EIGENAAR: NAAM HOND: DATUM: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. Opdrachtnemer : Hondenuitlaatservice (hierna: HUS) Sammie Hondenschool Sammie,

Nadere informatie

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer.

!!! Overeenkomst! Gegevens. Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer. Postcode. Plaats. Telefoonnummer. Mobiel/werk nummer. Overeenkomst Gegevens Naam eigenaar hond (opdrachtgever) Straat + huisnummer Postcode Plaats Telefoonnummer Mobiel/werk nummer Emailadres Dierenarts Naam Straat + huisnummer Postcode + plaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid

Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Gezondheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer: Merel S. Middelman, handelend onder de naam Boef&co uitlaatservice, gevestigd West Breukelderweg 26B, 6721MR te Bennekom. 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ondertekenen van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden. En bevestigd u de algemene voorwaarden gekregen,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Los met Lois hondenuitlaatservice Artikel 1 definities 1.1 Los met Lois hondenuitlaatservice; opdrachtnemer. 1.2 Opdrachtgever; eigenaar van de hond(en). 1.3 Opdracht; het uitlaten

Nadere informatie

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer

1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda. 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever door de opdrachtnemer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Hondenuitlaatservice Er op uit met Linda 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) 3. Opdracht: Het uitlaten van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dagopvang De Hondencrèche te Den Haag. 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en). 3. Opdracht: Het opvangen van de hond(en) van de opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hondenopvang

Algemene voorwaarden Hondenopvang Algemene voorwaarden Hondenopvang Artikel 1. Definities 1.1. Opdrachtnemer; Ron Rozeman van Hondencentrum Rozeman gevestigd in Zwolle. 1.2. Opdrachtgever; u als bezitter van uw hond. 1.3. Opdracht; het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice /Kattenverzorging OP MAAT Rechten en plichten eigenaar hond/kat De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Bruno & ko. Hondenuitlaatservice Hanneke Wijnhoven Aalst tel: 06-30716996 hanneke.wijnhoven@brunoenko.nl www.brunoenko.nl Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.0 Opdrachtnemer: Bruno & ko. Hondenuitlaatservice,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016

Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Algemene Voorwaarden Dierenverzorging Vlaardingen Aug 2016 Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: Dierenverzorging Vlaardingen te Vlaardingen 2. Opdrachtgever: Eigenaar van de hond(en) en/of te verzorgen

Nadere informatie

groepswandeling van één uur. U kunt dan wel gebruik maken van een individuele wandeling (voor honden tot 12 maanden geldt: 5 minuten wandeling per

groepswandeling van één uur. U kunt dan wel gebruik maken van een individuele wandeling (voor honden tot 12 maanden geldt: 5 minuten wandeling per Hieronr vindt u algemene voorwaarn van Netuitgelaten honnuitlaatservice en dierenverzorging. U kunt ze algemene voorwaarn ook in PDF formaat hier downloan (49,4 kb). Algemene Voorwaarn Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Le petit chien, gevestigd Hobbemakade 68 hs, 1071XM te Amsterdam. 1.2 Opdrachtgever: is de persoon ( Eigenaar van hond). 1.3 Werkopdracht:

Nadere informatie

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer.

1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. Algemene Voorwaarden augustus 2018 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Woefers & Waffers, gevestigd aan de Hamburgerweg 143, 3851 EK te Ermelo, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities Maandabonnement: Met het maandabonnement betaal je een vast bedrag per maand. De vakanties en vrije dagen zijn al verrekend in het maandbedrag. Er zijn 7 vakantieweken per jaar. Hieronder vallen jullie

Nadere informatie

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier.

Dapper houdt zich het recht voor om honden te weigeren. De hond kan enkel mee als deze sociaal gedrag vertoont naar mens en dier. VOORWAARDEN, DAPPER HONDENUITLAATSERVICE ALGEMEEN Dapper kan de voorwaarden zoals hieronder beschreven te allen tijden veranderen. Na dit te hebben gecommuniceerd aan de opdrachtgever kan deze, na het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 De partijen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen: - Enerzijds het dienstverlenende bedrijf, TOTALPETCARE met ondernemingsnummer???,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017

Algemene Voorwaarden Hondenuitlaatservice Harderwijk april 2017 pagina 1 van 7 Artikel 1 Definities 1.1. Hondenuitlaatservice Harderwijk, gevestigd aan de Lauwers 74, 3844 ME te Harderwijk, vertegenwoordigd door Harry Luiten, hierna te noemen Opdrachtnemer. 1.2. Persoon

Nadere informatie

Tat HONDENUITLAATSERVICE. Algemene voorwaarden

Tat HONDENUITLAATSERVICE. Algemene voorwaarden Tat HONDENUITLAATSERVICE Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Tat Hondenuitlaatservice, gevestigd te Poortugaal, Duindoornn 13, 3171 PR, gemeente Albrandswaard. Ingeschrevenn

Nadere informatie

- De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk voor de daden van de hond

- De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten allen tijde aansprakelijk voor de daden van de hond De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ondertekenen van intakeformulier gaat u akkoord met vermelde voorwaarden. Rechten en plichten eigenaar hond(en): - De eigenaar dient

Nadere informatie

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2

De Bosbes. Algemene Voorwaarden. Versie 2 De Bosbes Algemene Voorwaarden Versie 2 10-08-2016 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Algemeen... 4 Artikel 3 Eerste inschrijving... 4 Artikel 4 Reserveringssom... 5 Artikel 5 Betaling...

Nadere informatie

Huisregels en Algemene Voorwaarden. Huisregels. Elke les meenemen:

Huisregels en Algemene Voorwaarden. Huisregels. Elke les meenemen: Huisregels en Algemene Voorwaarden Elke les meenemen: Zeer ruime hoeveelheid beloningsvoertjes. Speeltje die je samen met je hond kunt vasthouden. Geen piepspeeltjes, dit leidt de andere honden af Deken

Nadere informatie

Voorwaarden hondenschool Sammie "

Voorwaarden hondenschool Sammie Voorwaarden hondenschool Sammie " Hondenschool Sammie gevestigd te houten / Utrecht aan watermolen 2 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53715985 Artikel 1: Begrippen, In deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 3

Algemene voorwaarden Versie 3 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 2. Opdrachtgever: wederpartij van,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer

Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer Algemene Voorwaarden Hondenhotel de Huiskamer Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1. Naam ondernemer: Hondenhotel de Huiskamer handelend onder de naam/namen: Hondenhotel de Huiskamer Vestigings- &

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen Algemene voorwaarden Heen en Terug 1. Algemeen. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen en Terug. De wederpartij degene die opdracht geeft tot het uitlaten van de honden

Nadere informatie

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg.

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg. Algemene Voorwaarden Personal Training Algemene Voorwaarden Be Fit With Personal Training Art. 1 Definities 1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. VERKOPER. Eline Seynaeve, eigenaar van LIZO met maatschappelijke zetel Brugse Heirweg 51, 8211 Aartrijke GSM: 0476/ 80.49.28 Ondernemingsnummer: BTW BE 0536.874.214 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden dienen zorgvuldig gelezen te worden. Met het ontvangen van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden. Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool

Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool Algemene Voorwaarden De Lijn Hondenschool De Lijn is gevestigd te s-hertogenbosch (postadres: Parcivalring 102, 5221 LP s- Hertogenbosch) en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Art. 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende termen gebruikt in navolgende betekenis, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Huisdieren Oppas Service Oss (H.O.S.S.), gevestigd te 5345 PH Oss (N.Br.). 1.2 Opdrachtgever: Persoon ( hondenbezitter en/of bezitter van andere huisdieren ) die

Nadere informatie

Kantooradres: Rotskruiper RT Nieuwegein KvK nr

Kantooradres: Rotskruiper RT Nieuwegein KvK nr Kantooradres: Rotskruiper 16 3435 RT Nieuwegein 06-42046020 KvK nr. 66011701 Graag het onderstaande elke les meenemen: Zeer ruime hoeveelheid aan beloningen. Neem brokjes mee die je hond erg lekker vindt

Nadere informatie

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten.

3.4 In het geval dat de afwezigheid van de klant vroegtijdig beëindigd wordt, kan deze geen terugbetaling eisen van de gereserveerde diensten. ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 PURRFECT PETCARE Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken

Nadere informatie

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach

1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder. Opdrachtnemer: Kindercoach 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder handelingen, zowel van voorbereidende als uitvoerende aard. Tijdens het intakegesprek wordt naar deze algemene voorwaarden verwezen. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten en gesloten overeenkomsten met Active Dog Care B.V.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten en gesloten overeenkomsten met Active Dog Care B.V. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging; dd 1 januari 2019 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten en gesloten overeenkomsten met Active Dog Care B.V. Gevestigd te Groningen en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. v1.4. Algemene Voorwaarden Stichting Building Arts V1.4

Algemene Voorwaarden. v1.4. Algemene Voorwaarden Stichting Building Arts V1.4 Algemene Voorwaarden v1.4 Artikel 1 Definities Cursus: Een cursus is een activiteit die wordt aangeboden binnen de afdeling Education van Stichting Building Arts. Met het volgen van een cursus bij Stichting

Nadere informatie

CorRebus Psychosociale Hulpverlening is een zelfstandig praktijk voor psychosociale therapie, coaching en training.

CorRebus Psychosociale Hulpverlening is een zelfstandig praktijk voor psychosociale therapie, coaching en training. Algemene voorwaarden CorRebus 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met CorRebus Psychosociale Hulpverlening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1: DEFINITIES a) JUDogITH: bedrijf die zich bezig houdt met gedragsbegeleiding van hond (en eigenaar), hulp bij aanschaf van een hond, eventueel geven van workshops/trainingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Algemene Voorwaarden Opleidingen Algemene Voorwaarden Opleidingen Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Lichtfontein Opleidingen. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u zich aanmeldt voor een opleiding. Definities:

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. straat, Nr. :...... Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres:

VERBLIJFSOVEREENKOMST. Naam van de Klant :... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: VERBLIJFSOVEREENKOMST Gegevens klant Naam van de Klant :.... Adres :.. Nr. : Telefoon/GSM :...... Telefoon bij spoedgevallen:... Noodadres: Gegevens hond Naam +ras van de hond: Geslacht:........ Steriel:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 3. De uitvoering van de overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Joke Straathof Zorgverlening & Advies, opererend onder de naam Ik Ben praktijk voor Sensi- en Hypnotherapie,

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zangles

Algemene voorwaarden Zangles Algemene voorwaarden Zangles 1. Inschrijving 1.1 Inschrijving vindt plaats door aanmelding via het toesturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier aan: Willemijn van Helden Gustoweg 45 N 3029 AR

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1.1. 2015 (Dag)opvang (standaard tarieven 2015) 3 of meer dagen: 15,00 EUR per dag 1 tot 3 dagen: 17,50 EUR per dag Alle prijzen zijn all inclusief. Voor het gebruik

Nadere informatie

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u

Ochtend: van 8.00u tot 11.00u Middag: van 11.00u tot 14.00u Namiddag: van 14.00u tot 18.00u Avond: van 18.00u tot 22.00u Artikel 1 Toepassing 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de ondernemer en de klant met betrekking tot de te verstrekken zorgen ten behoefte van het dier. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Naam: Woefenzo Hondenuitlaatservice Adres: Roosendaalseweg 19C Postcode en plaats: 4876 AA in Etten-Leur Mobiel nummer: 06-12511177 Emailadres: info@woefenzo.nl Website: www.woefenzo.nl kvk-nummer: 64237826

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Artikel 1 Definities Scholierenbegeleiding CaracTerre: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56060726. Hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

1. De lessen beginnen op tijd, kom daarom uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de lessen, zodat u de al begonnen les niet hoeft te verstoren.

1. De lessen beginnen op tijd, kom daarom uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de lessen, zodat u de al begonnen les niet hoeft te verstoren. Dog Training Anya Perrée Postadres Louisenburgerstrasse 10 47638 Straelen Al deze cursussen worden gegeven aan de: Louisenburgweg 35 5916 NA Venlo KVK: 12062407 Bank: NL19INGB0751015873 contact@dogsoutdooradventure.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GehoorSaam Artikel 1. Definities GehoorSaam/opdrachtnemer Diensten Opdrachtgever Overeenkomst Contractperiode:

Algemene voorwaarden GehoorSaam Artikel 1. Definities GehoorSaam/opdrachtnemer Diensten Opdrachtgever Overeenkomst Contractperiode: Algemene voorwaarden GehoorSaam Gevestigd te Bemmel. Van toepassing op alle activiteiten van GehoorSaam. Hiermee wordt verduidelijkt wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten bij gedragstherapie,

Nadere informatie

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als Algemene voorwaarden Samen in Balans praktijk voor kinder- en oudercoaching. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

Wanneer u het contract tekent, gaat u akkoord met deze voorwaarden. De Algemene Voorwaarden vormen een omvangrijk verhaal.

Wanneer u het contract tekent, gaat u akkoord met deze voorwaarden. De Algemene Voorwaarden vormen een omvangrijk verhaal. Wanneer u het contract tekent, gaat u akkoord met deze voorwaarden. De Algemene Voorwaarden vormen een omvangrijk verhaal. Omwille van de leesbaarheid en naslagmogelijkheden zijn deze samengevat in een

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Knap Kindercoaching Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Secretariaat & postadres KVK: Manege Heidehof. Molenbeek 81 Bank: NL63RABO Trappistenweg 49

Secretariaat & postadres KVK: Manege Heidehof. Molenbeek 81 Bank: NL63RABO Trappistenweg 49 ! Stichting Master s Voice Cursuslocatie: Secretariaat & postadres KVK: 12062407 Manege Heidehof Molenbeek 81 Bank: NL63RABO0132746719 Trappistenweg 49 5932 SN Tegelen E-mail: info@mastersvoice.nl Web:

Nadere informatie

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Symbiosecoaching Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Symbiosecoaching die deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Artikel 1: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. cursist : degene die aan het onderwijs, de training of de opleiding waarvoor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Opleidingen en trainingen Nieuwland Automatisering BV Nieuwland Geo-Informatie H. v. Suchtelenweg 4 6703 CT Wageningen Postbus 522 6700 AM Wageningen t: 0317 421711 i: www.nieuwlandgeo.nl

Nadere informatie

De Yogazaak - Algemene voorwaarden

De Yogazaak - Algemene voorwaarden De Yogazaak - Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1. Aanbetaling: een percentage van de Yogareis prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Yogareis geldt. 2. Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen

Algemene voorwaarden Heen en Terug. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen Algemene voorwaarden Heen en Terug 1. Algemeen. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Heen en Terug. De wederpartij degene die opdracht geeft tot het uitlaten van de honden

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van WoofTown Hondencentrum

Algemene voorwaarden van WoofTown Hondencentrum Algemene voorwaarden van WoofTown Hondencentrum Om het trainen bij WoofTown in goede banen te leiden verzoeken wij u vriendelijk deze regels door te lezen en in acht te nemen. Alvast bedankt! Alle tussen

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee vanband houdende

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND

1. Definities. 2. Toepasselijkheid. 3. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENPENSION HEUVELLAND 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Kattenpension:Het kattenpension kattenpension Heuvelland dan wel de aan het kattenpension

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen L+

Algemene voorwaarden trainingen L+ Algemene voorwaarden trainingen L+ Artikel 1: Definities L+ Opdrachtgever Opdrachtnemer De leerling Training Rots & Water Beelddenken Overeenkomst Verzorgt de training Beelddenken en de Rots&Water training,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden November 2017 algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Bestemd voor Het HondenHotel te Rhenen Dierenpension: de natuurlijke of rechtspersoon en zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Remco Bakker Personal training

Algemene voorwaarden. Remco Bakker Personal training Algemene voorwaarden Remco Bakker Personal training 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coaching & Training

Algemene Voorwaarden Coaching & Training Algemene Voorwaarden Coaching & Training Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: HOND IN BEELD Voor training, opvoeding en advies Hond in Beeld Keiendriesstraat 10 6685AL Haalderen Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht

Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht Algemene voorwaarden Hondenservice Dordrecht Artikel 1: Definities Klant: eigenaar van de hond die gebruik maakt van de diensten van Hondenservice Dordrecht. Hondenservice Dordrecht: Het bedrijf onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kate&Dogs

Algemene Voorwaarden Kate&Dogs Algemene Voorwaarden Kate&Dogs Artikel 1 1.1 1.2 Definities Kate&Dogs is onderdeel van IBuSoft GCV. Deelnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, waarmee Kate&Dogs als docent of organisatie een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden verstaan we onder: 1.1 Opdrachtnemer: Care4Cats, 1.2 Persoon, huisdier(en) eigenaar, die akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Maurits Hoogerwerf Praktijk voor bewustzijnscoaching

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken.

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden van Meesterstudent.nl,

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

a. Buteyko Academie: de Buteyko Academie, gevestigd te Zevenaar, KVK 09 11 93 99.

a. Buteyko Academie: de Buteyko Academie, gevestigd te Zevenaar, KVK 09 11 93 99. Algemene Voorwaarden Buteyko Academie (Versie januari 2014) Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Buteyko Academie: de Buteyko Academie, gevestigd te Zevenaar,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dynamic Webservice

Algemene voorwaarden Dynamic Webservice Algemene voorwaarden Dynamic Webservice Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Opdrachtgever gaat onverminderd akkoord met de door Dynamic Webservice gestelde voorwaarden, hierbij eventueel eigen voorwaarden laten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie