Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Artikel 1 Definities Scholierenbegeleiding CaracTerre: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Hierna te noemen SBC. Leerling: degene die huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining of individuele begeleiding krijgt. Ouder: degene die het contract afsluit met SBC. Onder ouder wordt ook verzorger verstaan. Website: Periode: Een blok van een kalendermaand. Proefperiode: Een week waarin SBC vrijblijvend uitgeprobeerd kan worden. Artikel 2 Algemeen 1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle prijsopgaven, overeenkomsten tussen SBC en ouder(s) en overige (rechts)handelingen waarop SBC deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet schriftelijk is afgeweken. 2. Onder schriftelijk wordt in deze algemene voorwaarden ook elektronische communicatie per bedoeld. 3. Als één of meerdere van de bepalingen in deze algemene voorwaarden vervallen, blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden van kracht. SBC zal in dat geval contact opnemen met de ouder om vervangende bepalingen te bespreken. 4. Afwijking van artikelen in deze algemene voorwaarden kan slechts schriftelijk. De overige artikelen in deze algemene voorwaarden, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, blijven geldig. 5. Aan eventueel overeengekomen schriftelijke afwijkingen van deze algemene voorwaarden kan de ouder geen rechten voor de toekomst ontlenen. Artikel 3 Plaats en Openingstijden 1. De huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en individuele begeleiding vindt plaats op de Utrechtseweg 163 in Oosterbeek. Eventueel kan begeleiding en/of les aan huis worden gegeven tegen aangepast tarief. 2. SBC is maandag t/m donderdag geopend van 14:30 uur tot 18:00 uur en vrijdag van 14:30 uur tot 17:00. Tijdens de schoolvakanties is er geen reguliere huiswerkbegeleiding of bijles. 3. In de week voor een proefwerkweek en in de proefwerkweek zelf is SBC dagelijks vanaf 13:00 geopend.

2 Artikel 4 Aanmelding en de totstandkoming van de overeenkomst 1. Aanmelden kan via het formulier op de website, maar ook via andere kanalen zoals telefoon of . Het gaat er om dat er een kennismakingsgesprek kan worden gepland. 2. Als dit gesprek positief is verlopen voor zowel de nieuwe leerling als SBC wordt er een contract getekend tussen de ouder en SBC. 3. Pas na het tekenen van het contract is er definitief een overeenkomst tot stand gekomen. Artikel 5 Contractduur SBC en de ouder sluiten een contract voor huiswerkbegeleiding voor één periode. De eerste contractperiode kent een proefperiode van een week. Als er wordt opgezegd binnen deze week hoeft er niet te worden betaald. Na de eerste periode wordt het contract telkens weer voor één periode verlengd. Voor bijles, examentraining en individuele begeleiding wordt geen contract opgesteld mar geldt de mondelinge dan wel schriftelijke afspraak als een overeenkomst. Facturering geschiedt per maand en opzeggen hiervan gaat in overleg tussen beide partijen. Artikel 6 Verhindering Het kan voorkomen dat de leerling op een afgesproken dag niet kan komen. Als dit minimaal 24 uur van te voren wordt doorgegeven kan de dag geruild worden voor een andere dag binnen twee weken van de oorspronkelijke afspraak. ( Dit geldt niet bij afname van een abonnement van 5 middagen per week.) Als een verhindering niet minimaal 24 uur van te voren wordt gemeld dan geldt deze dag als een genoten lesdag. Artikel 7 Resultaten Voor de begeleiding en leerling administratie is SBC volledig afhankelijk van de medewerking van de leerling en de contractant. Als de leerling en/of de contractant niet meewerken, bewust gegevens achterhouden of valse gegevens opgeven, is SBC hiervoor en voor het daardoor niet slagen van de begeleiding, niet verantwoordelijk. SBC biedt geen garantie voor te behalen studieresultaten en is niet aansprakelijk voor tegenvallende prestaties. SBC verplicht zich tot alle redelijkerwijs mogelijke inzet binnen de afgesproken diensten en staat altijd open voor overleg/klachten.

3 Artikel 8 Ongewenst gedrag Bij ongewenst gedrag, waaronder begrepen, agressie in welke vorm dan ook, het gebruik van alcohol of drugs, veroorzaken van overlast ( dit ter beoordeling van SBC) zal een leerling worden verwijderd en voor de rest van de periode de toegang tot de huiswerkbegeleiding worden ontzegd, waarbij SBC geen restitutie van (een deel van) het lesgeld verschuldigd is. Artikel 9 Opzegging 1. De huiswerkbegeleiding is na de afgesproken minimale samenwerkingsduur op elk moment opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand voor aanvang van de volgende periode. 2. Opzeggen kan enkel schriftelijk per post of De opzegging is pas geldig als deze ook bevestigd is door SBC. 4. Uitzonderingen en speciale situaties bestaan altijd. Neem altijd contact op met SBC om deze situaties te regelen. Artikel 10 Betalingsvoorwaarden 1. Bij huiswerkbegeleiding : De ouder betaalt per periode of per maand, afhankelijk wat afgesproken wordt, en zorgt dat het factuurbedrag binnen twee weken na afloop van de periode/maand op de rekening van SBC staat. 2. Bij bijles en individuele begeleiding : Betaling moet binnen veertien dagen na factuurdatum plaatsvinden, tenzij anders is overeengekomen. 3. Er wordt betaald voor de dagen die zijn afgesproken. Het niet komen opdagen bij de huiswerkbegeleiding is voor eigen rekening. 4. Als er niet op tijd betaald wordt neemt SBC contact op met de ouder. 5. Als betaling zonder goede reden en oplossing uitblijft kan SBC niks anders doen dan de leerling weigeren en naar huis sturen mocht hij of zij verschijnen bij de huiswerkbegeleiding/bijles Artikel 11 Tarieven 1. De tarieven van SBC zijn te vinden op de website. SBC is gerechtigd vanaf drie maanden na de start van de overeenkomst de tarieven te wijzigen en zal contractant hiervan minimaal een maand van tevoren schriftelijk op de hoogte stellen. 2. Bij de opstelling van de tarieven is al rekening gehouden met de schoolvakanties. 3. Huiswerkbegeleiding en bijles zijn in het kader van wettelijk geregeld onderwijs en daarom vrijgesteld van BTW. Voor individuele begeleiding echter geldt het Btw-tarief van 21%.

4 4. De prijzen voor de huiswerkbegeleiding gelden per kalendermaand. Over maanden waarin de voorjaars-, mei-, herfstvakantie, nationale en christelijke feestdagen vallen, is het volledige bedrag verschuldigd. Bij vaststellen van de tarieven is rekening gehouden met de verschillende lesduur per maand. Bij afname van losse maandabonnementen geldt bovenstaande ook voor de maanden waarin de kerstvakantie valt. Bij een kwartaalabonnement wordt in december een halve maand in rekening gebracht. Bij een jaarabonnement is december vrijgesteld van betaling. Gedurende de maanden juli en augustus is voor geen van de abonnementen vergoeding verschuldigd. Voor bijlessen, individuele begeleiding en examentraining gelden de tarieven zoals vermeld op de website. Voor diensten die buiten bovenstaande vallen wordt in onderling overleg een uurtarief vastgesteld. Artikel 12 Privacy en omgang met gegevens 1. SBC respecteert de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). 2. De leerling/ouder zorgt ervoor dat altijd de meeste recente contactgegevens van hem of haar bekend zijn bij SBC. 3. Toevertrouwde gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. 4. Wel kan SBC gegevens zelf gebruiken om de ouder op te hoogte te stellen van nieuws en acties van SBC. 5. Zaken die in vertrouwen zijn besproken tijdens de huiswerkbegeleiding/bijles/individuele begeleiding blijven vertrouwelijk en niet toegankelijk voor de ouder. Enige uitzondering hierop is als wij het vermoeden hebben dat de leerling een gevaar voor anderen of zichzelf zou kunnen zijn. Artikel 13 Klachten 1. Er is altijd ruimte om onvrede uit te spreken over de huiswerkbegeleiding/bijles/individuele begeleiding. Wij zullen altijd openstaan voor klachten. 2. De ouder kan op elke gewenste manier de klacht uiten. 3. Elke klacht is anders en daarom zullen we altijd kijken per geval wat de beste oplossing is. Artikel 14 Aansprakelijkheid 1. SBC heeft ten opzichte van de leerling en de ouder met wie een overeenkomst is gesloten een inspanningsverplichting. 2. SBC is alleen verantwoordelijk voor tekortkomingen als deze redelijkerwijs vermeden hadden kunnen worden. 3. SBC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies, diefstal, beschadiging van persoonlijke eigendommen of voor persoonlijk letsel door welke oorzaak dan ook. 4. Alle veroorzaakte schade door de leerling zal op kosten van de leerling of ouder worden hersteld. Dit geldt ook voor het niet retourneren van geleende boeken of ander lesmateriaal.

5 Artikel 15 Overmacht Partijen zijn niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting, indien zij daartoe gehinderd worden als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast wat hierover in de wet en jurisprudentie wordt omschreven, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop SBC geen invloed kan uitoefenen. Partijen kunnen gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de verplichtingen uit de opdracht ontbinden, zonder verplichting tot vergoeding van schade aan de andere partij. In geval van overmacht zal SBC echter wel haar uiterste best doen om tot een goede oplossing te komen. Artikel 16 Toepasselijk recht 1. Op elke opdracht tussen opdrachtnemer en opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Definities 1. Studysmart studiebegeleiding: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nr.: 64832937. 2. Contractant: Iedere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Definities:

ALGEMENE VOORWAARDEN Definities: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities: 1.Studiebegeleiding Wageningen: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nr: 09175908 2.Contractant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie

Nadere informatie

Huiswerk Begeleiding Venray

Huiswerk Begeleiding Venray Huiswerk Begeleiding Venray Algemene voorwaarden Huiswerk Begeleiding Venray 2018/2019 Artikel 1 Algemene bepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Organisatie: Huiswerk Begeleiding

Nadere informatie

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk Artikel 1: Begrippen 1. Smart Cookies Zaandijk voor bijles en huiswerkbegeleiding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zaandijk

Nadere informatie

4. Overeenkomst: Iedere Overeenkomst terzake de levering van diensten die tussen Hoofdzaak Studiebegeleiding en Contractant tot stand komt.

4. Overeenkomst: Iedere Overeenkomst terzake de levering van diensten die tussen Hoofdzaak Studiebegeleiding en Contractant tot stand komt. Algemene Voorwaarden Hoofdzaak Studiebegeleiding. 2015-2016 Definities: 1. Hoofdzaak Studiebegeleiding: Hoofdzaak Studiebegeleiding ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr: 56166095

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Actief Leren

Algemene Voorwaarden Stichting Actief Leren Algemene Voorwaarden Stichting Actief Leren Definities: 1. Stichting Actief Leren: V.O.F. Stichting Actief Leren ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr: 70848637 2. De Contractant:

Nadere informatie

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg.

1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Tilburg. Algemene Voorwaarden Personal Training Algemene Voorwaarden Be Fit With Personal Training Art. 1 Definities 1.1 Onder Be Fit With wordt in deze voorwaarden verstaan: Be Fit With eenmanszaak. Statutair

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene Voorwaarden: Deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis remedial teaching gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden V.O.F. Sportschool 010

Algemene Voorwaarden V.O.F. Sportschool 010 Algemene Voorwaarden V.O.F. Sportschool 010 Definities: 1. Sportschool 010: V.O.F. Sportschool 010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr: 856885976 2. 2. De Contractant: Ieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Begrippen

Algemene voorwaarden. 1 Begrippen Algemene voorwaarden 1 Begrippen De organisatie: Studiecoach Doorn, onderdeel van VOF Bisschop Consultancy. De cliënt: de ouder of ieder ander die een leerling bij Huiswerkbegeleiding Doorn onderbrengt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Studycontrol.nl

Algemene Voorwaarden Studycontrol.nl Algemene Voorwaarden Studycontrol.nl Definities: 1. Studycontol.nl: Studycontol.nl (éénmanszaak) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr: 69140995 0000. 2. De Contractant: Ieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCALIGER EXAMENTRAININGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN SCALIGER EXAMENTRAININGEN 1. Definities: ALGEMENE VOORWAARDEN SCALIGER EXAMENTRAININGEN Versie: 1 december 2015 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. BW: het Burgerlijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijlesje.nl examentrainingen

Algemene voorwaarden Bijlesje.nl examentrainingen Algemene voorwaarden Bijlesje.nl examentrainingen Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. BW: het Burgerlijk Wetboek. Contractant:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB ALGEMENE VOORWAARDEN COORNHERT TABLAB 1. DEFINITIES Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden Coornhert TabLab. Coornhert Gymnasium; een categoriaal gymnasium, gevestigd te Gouda en vallend onder de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2014/2015

Algemene voorwaarden 2014/2015 Algemene voorwaarden 2014/2015 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft niet ondertekend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden xs2learn

Algemene voorwaarden xs2learn Algemene voorwaarden xs2learn 1 Definities 1.1 xs2learn: xs2learn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer: 5500466 ten name van Mainway B.V. 1.2 Contractant: Iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken.

Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden van Meesterstudent.nl,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Erudio Studieondersteuning (VOF), statutair gevestigd op Heer Bokelweg 155, 3032 AD Rotterdam, hierna te noemen Erudio.

Erudio Studieondersteuning (VOF), statutair gevestigd op Heer Bokelweg 155, 3032 AD Rotterdam, hierna te noemen Erudio. Algemene voorwaarden Erudio Studieondersteuning (VOF), statutair gevestigd op Heer Bokelweg 155, 3032 AD Rotterdam, hierna te noemen Erudio. ARTIKEL 1: DEFINITIES Onder Erudio wordt verstaan; de verzorger

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie

Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie Algemene Voorwaarden van Burggraaf Media Versie 1.2 2017 Gevestigd en kantoorhoudende te 8162 GH, te Epe aan De Wildkamp 25, hierna te noemen: Burggraaf Media. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de wederpartij van Friends of Retail met wie Friends of Retail een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Friends of Retail vof Gevestigd en kantoorhoudende te 1067 TA, te Amsterdam aan de Osdorperweg 726, hierna te noemen: Friends of Retail. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1-3-2015

Algemene voorwaarden 1-3-2015 Algemene voorwaarden 1-3-2015 Copyright 2015 The Count Webdesign Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van het Leerstation

Algemene voorwaarden van het Leerstation Algemene voorwaarden van het Leerstation 1. Algemeen a. Definities Dit zijn de definities van termen in dit document: De Leerling: het kind dat studiebegeleiding volgt bij het Leerstation De Ouder: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Index Artikel 1: Definities Blz. 1 Artikel 2: Toepasselijkheid van de voorwaarden Blz. 1 Artikel 3: Offertes Blz. 1 Artikel 4: Uitvoering van de overeenkomst Blz. 1 Artikel 5: Uitvoeringstermijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep

Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep Algemene voorwaarden abonnementen nieuwsbladen NDC mediagroep 1. Definities 1.1 NDC mediagroep B.V. is ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nummer 01016748.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Eric Doornik van Verder Vanuit Vertrouwen die deze algemene

Nadere informatie

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als Algemene voorwaarden Samen in Balans praktijk voor kinder- en oudercoaching. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Nso@Galvani Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2019

Algemene voorwaarden 2019 Algemene voorwaarden 2019 BOUNCE BACK Coaching, begeleiding en advies Website: www.bounce-back.nl E-mail: info@bounce-back.nl Telefoon: 06-338 371 81 Dit document hoeft niet ondertekend te worden mits

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011

Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Algemene voorwaarden Neighbours Kitchen Versie geldig vanaf: 19-10-2011 Artikel 1 Definities 1.1 Neighbours Kitchen: de eenmanszaak Neighbours Kitchen, statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017

Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 Algemene voorwaarden schooljaar 2016/2017 PEP coach Coaching, begeleiding en advies in het onderwijs Website: www.pepcoachsusan.nl E-mail: info@pepcoachsusan.nl Telefoon: 06-12713919 Dit document hoeft

Nadere informatie

Versie 15.4. 5 Eigendommen van Bijlesleraar

Versie 15.4. 5 Eigendommen van Bijlesleraar Algemene voorwaarden Bijlesleraar Versie 15.4 1 Definities 1.1 Bijlesleraar: Bijlesleraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer: 59131810. 1.2 Contractant: Iedere natuurlijke

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata

Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang. Stichting TSO Hakuna Matata Algemene voorwaarden tussenschoolse opvang Stichting TSO Hakuna Matata Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia

Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia Algemene voorwaarden abonnementen Boom uitgevers Nieuwsmedia 1. Definities 1.1 Boom uitgevers Nieuwsmedia B.V. is ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING

Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING Algemene Voorwaarden VOOR DIENSTVERLENING Klusbedrijf Groen/Het Gelders Schildershuis, Tiel Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

De persoon aan wie door de gewichtsconsulent advies verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Huid&Fruit: Schoonheidsspecialiste: schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste. Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Naam van

Nadere informatie

Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation.

Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Bloem Mediation Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Scheiden is Leiden - Mediation, hierna te noemen: Scheiden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze Algemene Voorwaarden zijn de begrippen als volgt gedefinieerd.

Artikel 1 Definities. In deze Algemene Voorwaarden zijn de begrippen als volgt gedefinieerd. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden zijn de begrippen als volgt gedefinieerd. Abonnement: elke aanmelding bij Huiswerkbegeleiding Etten-Leur/Prinsenbeek voor een bepaalde dienst, waarbij

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met voetverzorging van Pedicure praktijk Borne aangegane

Nadere informatie

Definities:

Definities: Algemene voorwaarden TaaLLiCiOuS 30-08-2014 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. BW: het Burgerlijk Wetboek. Contractant: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MCM2100 B.V. h.o.d.n. mipr aandacht & advies

Algemene voorwaarden MCM2100 B.V. h.o.d.n. mipr aandacht & advies Algemene voorwaarden MCM2100 B.V. h.o.d.n. mipr aandacht & advies mipr aandacht & advies is een handelsnaam van MCM2100 BV Adres: Cypres 59, 1628 MP Hoorn KvK-nummer 60434759 Artikel 1 - Definities In

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV

Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Algemene voorwaarden Zwemschool Fresh BV Artikel 1: Definities Zwemschool Fresh: rechtspersoon die als lid van IIFSI een overeenkomst sluit betreffende zwemactiviteiten. De klant:natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare

Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Algemene voorwaarden Personal Training Tresbeau Health&Beautycare Art. 1: Definities In deze voorwaarden worden de volgende termen gebruikt in navolgende betekenis, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van het Leerstation

Algemene voorwaarden van het Leerstation Algemene voorwaarden van het Leerstation 1. Algemeen a. Definities Dit zijn de definities van termen in dit document: De Leerling: het kind dat studiebegeleiding volgt bij het Leerstation De Ouder: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Intakeprocedure

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Intakeprocedure Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen a. HorsePower Personal Training & Nutrition: Mevrouw Lianne van Houten, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 69215219. b.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Bedrijfsomschrijving. Artikel 3 Definities. Artikel 4 Uitvoering van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 8 augustus 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN 8 augustus 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 8 augustus 2012 Inhoudsopgave Pagina 1. Begripsbepalingen 3 2. Werkingssfeer 3 3. Totstandkoming, duur een beëindiging 3 4. Vergoeding 4 5. Betalingsvoorwaarden 4 6. Rechten en plichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Amoq Media, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder dossiernummer 56373708. Gevestigd en kantoorhoudende aan de

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Algemene Voorwaarden Voetpraktijk Exloo Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Voetpraktijk Exloo en op alle met voetverzorging van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten. Artikel 1. Definitie. Artikel 3. Offertes, tarieven en kosten

ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten. Artikel 1. Definitie. Artikel 3. Offertes, tarieven en kosten ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten label van: De Gezonde Leefstijl Groep (DGLG) BV, Hoofdweg 32, 8487 GL Nijelamer. KvK 54874505 Artikel 1. Definitie lid 1.1 In deze algemene voorwaarden geldt als opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer Algemeen Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van Zuppanini catering, Burgemeestersrand 192 te Delft, kvk nummer 50407872. Algemeen Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie