Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)"

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 september 2015 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 september Informatieavond groepen 6 Dinsdag 8 september Informatieavond groepen 7 Dinsdag 8 september Schoolhandbal groepen 8 Donderdag 10 september Informatieavond groepen 4 Donderdag 10 september Schoolhandbal groepen Vrijdag 11 september Weeksluiting groepen 3a en 7a Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2 Vrijdag 18 september Weeksluiting groepen 3b en 7b Dinsdag 22 september MR Vrijdag 25 september Weeksluiting groepen 1-2a en 6a Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) Vrijdag 2 oktober Weeksluiting groep 6b Dinsdag 6 oktober Studiedag Zaan Primair: alle kinderen zijn vrij Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Woensdag 14 oktober Boekenmarkt Dam tot Dam De Dam tot Damloop komt nu toch wel heel dichtbij. Op zondag 20 september is het al zo ver! Iedereen heeft nog heel even om te trainen en dan lekker samen rennen. Alle kinderen die zich hebbben aangemeld krijgen vandaag of morgen hun startnummer mee naar huis. Het gaat zondag de 20 e zeker een een spannende, sportieve en hopelijke leuke dag worden. We wensen iedereen die meedoet alvast heel veel succes! Jaarkalender De jaarkalender voor het schooljaar staat inmiddels op onze website. In de jaarkalender treft u alle nu al bekende data voor dit schooljaar. Aanvullende data nemen we altijd mee in de wekelijkse Buutpraat.

2 Hulpactie De kinderen van groep 8b waren zo gegrepen door de recente berichtgeving en de beelden van vluchtelingen dat ze spontaan hebben besloten een hulpactie te organiseren. Voor het weekend hebben ze ideeën op een rijtje gezet en inmiddels hebben ze de actie verder vorm gegeven. De kinderen hebben zelf diverse contacten gelegd en afspraken gemaakt om de actie goed te laten verlopen. Onder het kopje Klassennieuws leest u hun oproep en vraag om hulp. Informatieboekje Het informatieboekje is inmiddels per mail naar iedereen verstuurd. Bij het overzicht van de leerkrachtverdeling stond niet iedereen helemaal op de juiste plek. Hierbij voor de volledigheid nog een keer de verdeling voor de bovenbouw: Groep 7a - Anouk Post (5), Groep 7b- Edith Buringa (5), Groep 8a- Miranda Jongewaard (5), Groep 8b - Nina Berends (5). Het informatieboekje staat ook op de website van school. Kunstweken In alle groepen zijn de kinderen druk in de weer met kunstwerken. Er wordt veel moois gemaakt. Over twee weken kunt u al het prachtigs met eigen ogen aanschouwen. In de klas zal het werk hangen en ook in de hal van de school zullen we een collectie tentoonstellen. U heeft die gehele week de tijd om direct na schooltijd een rondje te maken. We hopen iedereen te kunnen verwelkomen! Elke week Sociaal Emotionele Vorming In groep 1 en 2 gaat het deze week over ervaringen delen. De thema s hebben als titel het ijsje (jongste kinderen) en ik mis je nu al (oudsten). Het gaat bij de jongsten over ieders eigen smaak en bij de oudsten over vrienden. In de groepen 3 t/m 8 is iedereen bezig met de kanjertraining en de lessen en verhalen die daar bij horen. Optreden zorgcentrum Woensdag 9 september gaat groep 1-2a naar verzorgingshuis Saenden. De kinderen verzorgen een kleine voorstelling. Daarna gaan ze met een glaasje drinken gezellig kletsen met de bewoners die naar de voorstelling zijn komen kijken. Dat is altijd weer een leuk moment. Oud en jong rond de tafel en iets te drinken erbij. Weeksluiting Komende vrijdag 11 september kunnen we gaan genieten van de weeksluiting van de groepen 3a en 7a. We verheugen ons er op, het wordt vast weer prachtig! Groep 3a begint om uur, de voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is er tijd voor groep 7a om alles klaar te zetten. Om uur beginnen zij met hun optreden. Om uur zijn zij klaar.

3 Klassennieuws Hulpactie: oproep van groep 8b Beste ouders/verzorgers, Groep 8b wil de vluchtelingen uit Syrië helpen. Daarom hebben we het plan bedacht om 7 dozen op het podium in de hal (hoofdgebouw) neer te zetten. -1 voor meisjes kleiding, -1 voor jongens kleding, -1 voor stevige schoenen (veters geknoopt) en het liefst sokken van dezelfde maat erin, -1 voor speelgoed, -1 voor knutselspullen(stiften, tekenpapier enz.), -1 voor knuffels, -1 voor rugzakken(hier kunnen de spullen in worden gedaan voor de kinderen.) In deze dozen kunt u uw spullen doneren. Wij zorgen dat het uiteindelijk bij de vluchtelingen terecht komt. Een deel van de spullen zullen wij in rugzakjes doen en doneren aan bag to the future. Wil je zelf een rugzakje vullen voor bag to the future? Dat kan natuurlijk ook! Hier onder staat waar de rugzak aan moet voldoen. Ook gaan wij lege flessen inzamelen, dan kunnen wij deze inleveren en het geld opsturen. U mag ook het statiegeld zelf inleveren. Er staat een pot in de hal waar het geld in kan. We hebben al contact gelegd met organisaties en afspraken gemaakt voor de spullen en het geld. We hopen dat we met spoed veel spullen ingezameld hebben zodat de vluchtelingen een beter leven zullen hebben. Helpt u mee? Groeten, 8b

4 Et Nabuut et Nabuut deze week Afgelopen week zijn de kinderen heerlijk aan het werk gegaan met het thema kunst. Wat waren de resultaten prachtig! Een van Gogh schilderij gemaakt van pasta, een kleurrijk Kadinsky schilderij met doppen in elkaar gezet en kunstzinnige pizza s helemaal zelf gemaakt door de kleuters. Voor de komende week staan er weer leuke activiteiten op het programma. Hieronder vindt u een overzicht. De kleuters gaan maandag aan de slag met het maken van een Mondriaancake. Dinsdag wordt er een kunstwerk geknutseld en donderdag is het tijd om samen een spelletje te spelen. De kinderen van de onderbouw gaan maandag werken aan een raadselachtig schilderij, dinsdag is het spellenmiddag. Donderdag gaan zij een echte Karel Appel maken. De midden/bovenbouw kinderen hebben maandag als onderwerp architectuur, dinsdag gaan zij hun gebouw eten en donderdag gaan zij aan de slag om een Mondriaan of Matisse te creëren. Et Buut Breed Deze week van start Maandag: Textiel Art Dinsdag: Blokfluit, Ukelele Donderdag: Cardboard/Stopmotion, Trompet Vrijdag: Klarinet, Stokpaard sok Volgende week van start Maandag: Sculptuur van klei Dinsdag: Me, myself & I Me, myself & I Een collage maken, uit gum zelf letters snijden en er een print mee maken en tot slot een spetterende styling/fotosessie ondergaan. Dat doe je bij deze workshop. Ken jij de manimal al? Nog niet? In deze workshop maak je op creatieve wijze kennis met de manimal. In fabels en mythologieën komen manimals vaak voor. Het zijn dieren met menselijke eigenschappen (de sluwe vos, wijze uil etc.), maar ook half dier-half mens wezens (de centaur, sfinx, zeemeermin etc.). Ben je gek op dieren, op jezelf en op fantasy, dan kun je je in deze workshop hélemaal uitleven: Jij wordt de leukste manimal allertijden! Laat hem niet aan je voorbij gaan en schrijf in!

5 Plaats vrij U kunt nog inschrijven. De hieronder genoemde workshops gaan al snel van start. Schrijf nu in! Workshop Groep Dag Startdatum Blokfluit 3/4/5 Di 8 sept. Blokfluit B 3/4/5 Di 8 sept Cardboard/stopmotion 6/7/8 Do 10 sept Huisdieren v.d. boerderij 1/2 Woe 23 sept. Krijtbordvlinder 1/2 Woe 23 sept. Me, myself & I 6/7/8 Di 15 sept. Sculptuur van klei 1/2 Ma 14 sept. Stokpaard sok 3/4 Vrij 11 sept Avondbreed Inschrijven kan nog steeds! Er is nog plaats voor u bij één van de workshops van et Avondbreed Schaken ook geschikt voor u! Schaken is een tijdloos spel met eeuwenoude wortels. Het wordt gespeeld door jong en oud. Iedereen kan schaken leren. Het is een strategisch spel, waarbij tactiek ook belangrijk is. Schaken is ook goed voor het ontwikkelen van uw creativiteit en uw rekenkunde. Na het spelen van een partij gaan we de partij altijd analyseren. Dat doen we samen, want ook van de partij van een ander en van diens oplossingen kunt u veel leren. We gaan dus in gesprek over de partij. Schaken is gewoon een fantastisch spel, dat u veel plezier zal brengen. We nodigen u dan ook van harte uit om kennis te maken met het schaakspel, de koning van de denksporten! En ook als u al kunt schaken bent u welkom, want u krijgt les op uw eigen niveau. U leert zeker uw spel te verbeteren. De lessen worden verzorgd door Frank Tijdeman, een ervaren speler en trainer (bondsgediplomeerd). Alle workshops vinden plaats in het hoofdgebouw en u wordt voorzien van koffie of thee. Aarzel niet langer en schrijf nu in! Ga hiervoor naar onze webwinkel

6 Ter informatie Natuurmuseum Zondag 13 september kunnen de bezoekers van het Natuurmuseum het onderwaterleven van de slootjes nabij verkennen, met behulp van klaarstaande schepnetten. En dat levert voor de leek ongetwijfeld vele verrassingen op! Vrijwilligers van het museum en de KNNV -een landelijke vereniging voor veldstudie- kunnen van alles over uw vangst vertellen. Interessante slootdieren doen we in een aquarium zodat iedereen ze kan zien. Natuurlijk mogen ze aan het eind van de middag weer terug de sloot in. Deze activiteit is zeer geschikt voor kinderen. Aanvang uur. Einde: uur. De entree voor het museum bedraagt 4 euro voor kinderen. Volwassenen gratis entree. Natuurmuseum E. Heimans Thijssestraat LB Zaandam Meer info:

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00)

Maandag 6 juni Concertgebouw Groepen 8 : Proms (10.00) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 mei 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 30 mei Deze week schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 februari Maandag 15 februari

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool

Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur uur) Feestelijke weeksluiting groepen 4a en 7a. Groepen 7/8 Fluxus Raps&Taps Muziekschool De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 31 januari Woensdag 1 februari

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Periode: Meivakantiezomervakantie

Periode: Meivakantiezomervakantie . Periode: Meivakantiezomervakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie altijd

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Tweede Pinksterdag: iedereen vrijdag. Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 25 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 26 april Groep 3b naar Saenden

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10.

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) Woensdag 20 januari Inloopspreekuur schoolverpleegkundige (8.30-10. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland

Intekenen voor oudergesprek, voor wie daar behoefte aan heeft. Deze week staan de oudergesprekken gepland De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 29 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 30 september Woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek. Groep 4a op schoolreis naar Castricum. Feestelijke weeksluiting groepen 3a en 7b De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 april 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 15 april Donderdag 16 april Vrijdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd

De groepen 3 en 4 gaan naar een voorstelling: Net op tijd De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 september 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 september Woensdag 23 september

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Studiedag team 20 september

Studiedag team 20 september INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 8 7 8 9 AGENDA Studiedag team 20 september Woensdag 20 september zijn de kinderen vrij. Het team heeft dan een studiedag. Maar... wat gebeurt

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer : 8 Datum: 26 februari 2016

Nieuwsbrief. Nummer : 8 Datum: 26 februari 2016 Nieuwsbrief Nummer : 8 Datum: 26 februari 2016 Trefwoord: Achterlaten (week 11 tm 13) Inhoud: Wat Jezus en andere mensen achterlaten: een indruk, boodschap, ideaal. Verder gaan met wat anderen achtergelaten

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie

rekenboek 6a taken 507019

rekenboek 6a taken 507019 rekenboek 6a taken 507019 Blok 2 Week 1 Taak 1 Werken met getallen. a Neem het schema over en vul in: b Schrijf het getal in woorden: D H T E 3141 driehonderdzes 687 vierduizend acht 5870 veertienhonderdeenentachtig

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Datum: donderdag 1 oktober 2015

Datum: donderdag 1 oktober 2015 Datum: donderdag 1 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Kalender: De kalender ligt bij de drukker en we gaan ervanuit dat we u volgende week de papieren versie van kalender met leerlinglijsten kunnen

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters

ouders en leerkrachten van et Buut Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 oktober Deze week staan de

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni)

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer 34 23 juni 2016 Weekoverzichten Week 25 Ma 20 juni Di 21 juni Woe 22 juni Do 23 juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Vrij 24 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015

Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Nr: 8 Datum: 15 oktober 2015 Assalamoe alaykoem, geachte ouders, Thema-avond Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur een themaavond met als onderwerp De Vreedzame School. U bent van harte welkom in de aula!

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Brengen en halen met de auto

Brengen en halen met de auto obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2014 2015 9 januari 2015 Belangrijke data: AGENDA woe 14 januari 9.00 10.30 uur VVE-thuis Do.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie