Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen."

Transcriptie

1

2 Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen met het verzorgen van de dieren bij een van de stadsboerderijen of meehelpen bij de schooltuinlessen voor basisschoolkinderen. Je kunt ook meedoen met Natuursprong of bij Diervriendjespad kleine kinderen te begeleiden tijdens een ontdekkingstocht door de natuur. Heb je zelf ideeën voor een maatschappelijke stage en vind je ze niet in deze folder? Neem dan contact op met mij, want misschien kunnen we jouw ideeën toch uitvoeren. Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Graag tot ziens op één van onze stageplaatsen. Hartelijke groeten, Coranne Zwijnen Maatschappelijke stagecoördinator Contactgegevens: Gemeente Zoetermeer Directie Stad, afdeling Stadsbeheer, Team Natuur- en Milieueducatie Adres: Markt 2 Postadres: Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer Website: c.zwijnen@zoetermeer.nl telefoon: aanwezig: maandag tot en met donderdag van 8.30 tot uur.

3 Hulpkok bij Top Kok Basisschoolkinderen kunnen na schooltijd meedoen met de Brede School activiteit Top Kok. Kinderen volgen een kookcursus van 4 weken. Zij maken stamppot, soep, salade en bakken zelf chips, allemaal van zelfgekweekte groenten, kruiden en bloemen van de wijktuin. Materialen klaarzetten en opruimen. De kinderen helpen met koken. De presentielijsten bijhouden. Foto s maken en krantenartikel schrijven. In de onderstaande tabel staan de data waarop je stage kan lopen per wijk aangegeven: Data Wijk Locatie: Tijdstip Ma 24 en 31 oktober en7 en 14 november Oosterheem stadsboerderij De Weidemolen uur Ma 24 en 31 oktober en7 en 14 november Segwhaert/Noordhove wijktuin Noordhove uur Di 1, 8, 15 en 22 november Oosterheem stadsboerderij De Weidemolen uur Ma 16, 23, 30 januari en 6 februari 2012 Segwhaert/Noordhove wijktuin Noordhove uur Di 17, 24, 31 januari en 7 februari 2012 Oosterheem stadsboerderij De Weidemolen uur Di 17, 24, 31 januari en 7 februari 2012 Meerzicht stadsboerderij Het Buitenbeest uur Er is plek voor 1 leerling per stageperiode en op De Weidemolen 2 stagiaires per stageperiode. De stage bestaat uit 4 bijeenkomsten van in totaal 10 uur. Wil je langer stage lopen? Dan kun je in een andere wijk of andere periode opnieuw 4 middagen stagelopen. Voordat je met de stage begint maak je een afspraak. Je maakt dan vooraf kennis met de begeleider van deze activiteit. Daarna spreek je af voor de dag van de eerste bijeenkomst en help je direct mee. De leerling moet het leuk vinden om met kinderen om te gaan en affiniteit hebben met koken. Maatschappelijke stagecoördinator, telefoon (079) Stages op stadsboerderij De Weidemolen, tel (079)

4 Kinderen helpen bij dieren voeren en verzorgen Kinderen kunnen na schooltijd meehelpen op de boerderij en krijgen een cursus diervoeren en verzorgen op de stadsboerderij. Kinderen krijgen uitleg over hoe verschillende dieren leven, en hoe ze verzorgd worden. En daarnaast gaan de kinderen aan de slag het met schoonmaken van de hokken en het voeren van de dieren. Je mag de beheerder meehelpen met het geven van deze activiteit. Je helpt de kinderen bij wat ze moeten doen en houdt de kinderen in de gaten. Soms doe je iets voor en soms help jezelf mee. In de onderstaande tabel staan de data waarop je stage kan lopen per wijk aangegeven: Data Wijk Locatie: Tijdstip Wo 26 oktober, 2, 9 en 16 november Oosterheem stadsboerderij De Weidemolen uur Wo 11, 18, 25 januari en 1 februari Oosterheem stadsboerderij De Weidemolen uur Er kunnen maximaal 2 leerlingen per stageperiode meedoen. De stage bestaat uit 4 bijeenkomsten van in totaal 10 uur. Van te voren maak je zelf een afspraak en spreek je de stage door met de begeleider van de cursus dieren voeren en verzorgen. Daarna spreek je op de dag van de cursus af en help je direct mee. Voor deze maatschappelijke stage wordt verwacht dat de leerlingen het leuk vinden om een klein groepje kinderen te begeleiden bij het verzorgen van dieren, maar ook dat ze zelf meewerken en het goede voorbeeld geven. Stages op stadsboerderij De Weidemolen, tel (079)

5 Meehelpen op de wijktuin Basisschoolleerlingen van groep 5 tuinieren op één van de zes wijktuinen. Ze zaaien, oogsten en verwerken bloemen, groenten en kruiden. Elke week komen de kinderen hun tuintje onderhouden en leren ze allerlei leuke dingen over de natuur in en om de tuin. Op de wijktuin kunnen ook bewoners uit de wijk een tuintje huren en zelf onderhouden. Iedereen is tijdens openingstijden welkom om te komen kijken in tuin, een kopje koffie te komen drinken en zaden en planten te kopen. Buurtbewoners en schoolkinderen kunnen geregeld meedoen aan speciale activiteiten. Verschillende werkzaamheden in de tuin: tuinierende kinderen helpen met zaaien, poten, schoffelen, gereedschapgebruik etc klaarzetten en opruimen van de materialen, onderhoud van de tuinen meehelpen bij koffie-,thee-, limonade- en ijsverkoop (niet bij alle wijktuinen) bedenken en helpen met organiseren van activiteiten In de onderstaande tabel staan de data waarop je stage kan lopen per wijk aangegeven: Wijktuin Dagen Tijdstip Noordhove 22 augustus tot 1 oktober 10 april tot 7 juli woensdag uur Broekweg - 10 april tot 7 juli dinsdag uur en uur Delftsewallen Eind maart 7 juli donderdag uur Er is plek voor 1 leerling tegelijk. Op de tuin Delftsewallen is er plek voor 2 leerlingen. Voordat je begint met de maatschappelijke stage is het handig om een afspraak te maken met de wijktuinbeheerder/vrijwilliger om alvast kennis te maken en een rondleiding op de tuin te krijgen zodat je weet wat er van je verwacht wordt. De leerling die deze maatschappelijke stage doet vindt het leuk om met mensen om te gaan en vindt het leuk om overal mee te helpen. Enige zelfstandigheid is wel handig. Maatschappelijke stagecoördinator, telefoon (079)

6 Meehelpen bij dierenvriendjespad voor kleuters Basisschoolkinderen kunnen na schooltijd meedoen in de Brede School aan de activiteit Dierenvriendjespad. Het is een spel van Staatsbosbeheer. Kinderen gaan onder begeleiding bijvoorbeeld beestjes zoeken en van de gevonden takjes een vogelnestje maken. Een klein groepje jonge kinderen begeleiden bij het uitvoeren van de verschillende spelletjes en opdrachten. Opdrachten voorlezen en voordoen. Foto s en filmpje maken. In de onderstaande tabel staan de data waarop je stage kan lopen per wijk aangegeven: Data Wijk Locatie: Wijktuin Tijdstip Di 1november De Leyens Tjalk hoofdgebouw/klaslokaal Kadelaan uur Wo 2 november Segwhaert/Noordhove wijktuin Noordhove uur Wo 11 januari Meerzicht stadsboerderij Het Buitenbeest uur Wo 18 januari Segwhaert/Noordhove wijktuin Noordhove uur Di 7 februari De Leyens Pr Margriet aula Antigoneschouw uur Di 13 maart Buytenwegh t Schrijverke Carry uur Er kunnen maximaal 2 leerlingen per activiteit meedoen. Van te voren maak je zelf een afspraak en spreek je de stage door met de begeleider van het dierenvriendjespad. Daarna spreek je af op de dag van het dierenvriendjespad en help je direct mee. Voor deze maatschappelijke stage wordt verwacht dat de leerlingen het leuk vinden om een klein groepje kleuters te begeleiden bij een spelletje, door vragen voor te lezen, dingen uit te beelden, enz. enz. Maatschappelijke stagecoördinator, telefoon (079)

7 Meehelpen bij sport en spel (mid)dag in het bos (Natuursprong) Basisschoolkinderen kunnen na schooltijd meedoen in de Brede School aan de activiteit Natuursprong. Kinderen gaan onder begeleiding, beestjes zoeken, hutten bouwen, broodjes bakken, boompje verwisselen, renspellen en vlaggenroof doen. Een klein groepje jonge kinderen begeleiden bij uitvoeren van de verschillende vragen, spelletjes en opdrachten. Foto s en filmpje maken. In de onderstaande tabel staan de data waarop je stage kan lopen per wijk aangegeven: Data Wijk Locatie: Tijdstip Wo 7, 14 en 21 september Meerzicht Balijbos, opstapplaats Wijkpost Meerzicht Wo 28 september, 5 en 12 oktober Buytenwegh de L Balijbos, opstapplaats bij Lidl Titus Brandsmahove uur uur 1 of 2 dagen in herfstvakantie, okt Balijbos uur Er kunnen maximaal 2 leerlingen per stageperiode meedoen. Van te voren maak je zelf een afspraak en spreek je de stage door met een van de begeleiders van de Natuursprong. Daarna spreek je af op de dag van de Natuursprong en help je direct mee. Voor deze maatschappelijke stage wordt verwacht dat de leerlingen van aanpakken houden, niet erg vinden om vies te worden en het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Maatschappelijke stagecoördinator, telefoon (079)

8 Meehelpen bij Groei en Bloei Groei en Bloei is een landelijke vereniging. In Zoetermeer zit een afdeling met 350 leden. Groei en Bloei afdeling Zoetermeer organiseert informatie-avonden over bloemen en planten, workshops snoeien, plantenruilbeurzen, bloemschikcursussen en tuincursussen, evenementen, tuinbezoek en excursies voor leden en niet leden. Meehelpen met het organiseren van workshops, lezingen, cursussen en excursies, bijv verspenen van plantjes voor de voorjaarsruilbeurs. Bijwonen van vergaderingen van Groei en Bloei en een verslag maken. Foto s maken, stukjes schrijven, materialen klaar zetten en opruimen, cursisten ontvangen. In het weekend, meestal zaterdag overdag. Tijden en dagen in overleg Er kunnen 1 a 2 leerlingen per stageperiode meedoen. Max. aantal uur 72 uur Vooraf graag contact opnemen met Mevrouw Yvonne Bink Winterkamp voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek worden afspraken gemaakt over dagen en tijdstippen van de maatschappelijke stage. Affiniteit met bloemen en planten zou leuk zijn. Verder is deze maatschappelijke stage geschikt voor leerlingen die het leuk vinden om dingen te regelen en organiseren en eens mee willen draaien als bestuurslid van een vereniging. Maatschappelijke stage coördinator Groei en Bloei: Mevrouw Yvonne Bink Winterkamp, tel website:

9 Colofon: augustus 2011 Uitgave: Gemeente Zoetermeer, Directie Stad, afdeling Stadsbeheer, team Natuur- en Milieueducatie Oplage: 100 exemplaren Coördinatie: team Natuur- en Milieueducatie Redactie: afdeling Communicatie Vormgeving: afdeling Communicatie Foto s: team Natuur- en Milieueducatie Druk/opmaak: Protocol

10

Beste leerling, Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Beste leerling, Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest.

Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest. Activiteiten op Stadsboerderij Het Buitenbeest. Activiteiten op de boerderij kunnen we in vijf groepen verdelen. 2. Verzorging dieren 4. Begeleiding activiteiten/ groepen 5. Informatie overbrengen In de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Informatie voor leerlingen van het CSG Rehoboth. Schooljaar 2011-2012 Welkom bij de maatschappelijke stage! Dit schooljaar ga jij mee doen aan de maatschappelijke

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Informatie voor leerlingen van dr. Aletta Jacobs College. Schooljaar 2012-2013 1 Welkom bij de Maatschappelijke Stage! Dit schooljaar ga jij mee doen aan de

Nadere informatie

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen MaS-vacaturebank Protestante Gemeente Vaassen Inleiding Hieronder is de maatschappelijke stagevacaturebank te vinden van de Protestante Gemeente Vaassen. De kerk is een bijzondere plek om je maatschappelijke

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei

09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag. 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 08:45 09:45 Ontbijt 09:45 10:00 Sluiting ontbijt & opening gemeentedag 10:00 Catering, bloemenmarkt, verkoop van levensmiddelen, allerlei 10:00 12:00 Fotoshoot (grote zaal) 10:15 10:45 Sponsorloop kinderen

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Gerrit van der Veen College Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is een Maatschappelijke Stage? 4 De stage 4 Overzicht belangrijke data 6 Hulp bij het zoeken naar stageplekken 7 De eindopdracht

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is een Maatschappelijke Stage? 4 De stage 4 Overzicht belangrijke data 6 Hulp bij het zoeken naar stageplekken 7 De eindopdracht en de presentatiemiddag

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Snuffelplekken Leiderdorp Voor iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen

Snuffelplekken Leiderdorp Voor iedereen die vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen Geweldig om te zien hoe alles ieder jaar groen wordt! Dankzij de inspanningen van de vrijwilligers kunnen de leerlingen genieten van hun schooltuintjes. Wil je ook helpen? Bel: 06 45 78 66 56 Of mail:

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE STAGE, WAT IS DAT?

MAATSCHAPPELIJKE STAGE, WAT IS DAT? MAATSCHAPPELIJKE STAGE, WAT IS DAT? JE KUNT VEEL MEER DAN JE DENKT Formulieren Maatschappelijke Stage Schooljaar 2012-2013 Naam leerling : School: klas 1 EIGEN VACATURE-FORMULIER Stel dat je al voetbaltrainer

Nadere informatie

Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 16 oktober 2014

Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 16 oktober 2014 Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 16 oktober 2014 Onze cliënten zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE STAGE 2014-2015

MAATSCHAPPELIJKE STAGE 2014-2015 MAATSCHAPPELIJKE STAGE 2014-2015 WAT GA JE DOEN? De maatschappelijke stage is een stage waarin jij vrijwilligerswerk gaat doen. Dat vrijwilligerswerk kan er op heel veel verschillende manieren uitzien.

Nadere informatie

OMNIBUSENQUÊTE 2011. deelrapport NATUUR EN MILIEU

OMNIBUSENQUÊTE 2011. deelrapport NATUUR EN MILIEU OMNIBUSENQUÊTE 2011 deelrapport NATUUR EN MILIEU Zoetermeer, 8 februari 2012 Gemeente Zoetermeer Directie Bedrijfsvoering Afdeling Facilitair Bedrijf Onderzoek & Statistiek Aad Kalisvaart INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent.

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent. Handleiding motivatieformulier Inleiding Het is zo ver, je mag beginnen met je stageperiode. Je hebt een motivatiebrief met CV verstuurd naar een kinderopvangorganisatie en bent uitgenodigd voor een motivatiegesprek.

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

OK ZOMERBL

OK ZOMERBL ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

www.keiinde maatschappij.nl

www.keiinde maatschappij.nl LOGBOEK MAATSCHAPPELIJKE STAGE www.keiinde maatschappij.nl Inleiding Wat is het verschil tussen stagelopen en maatschappelijke stage? Een gewone stage bereidt je voor op een beroep of beroepskeuze. Maatschappelijke

Nadere informatie

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving Opdrachten tijdsbeleving Opdracht 1 De volgende vragen kunnen je helpen storende factoren in je tijdbeheer te herkennen. Vul de tabel in en tel de totalen op: Uitspraken over je thuissituatie Mijn telefoon

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015.

Peutergym 9.00 uur 11.00 uur. Open avond 18.00-20.00 uur. De Vissersingel 1, 7942EA Meppel. Nieuwsbrief 3 2-10-2015. Nieuwsbrief 3 2-10-2015 De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.kctalent.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Oktobermaand Kindermaand! Ik hoor verschillende reacties dat het eigenlijk iedere maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 1 Januari 2015 Van de redactie Hallo, Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een

Nadere informatie

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 DE KLAPPER nr 13 Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 st.michael@rvko.nl www.st-michael.nl Brede schoolactiviteiten Ook na de voorjaarsvakantie kunnen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012 ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf 1. Maak Mooi Mozaïek...1 2. Tuinieren...2 3. Religieuze ontdekkingstocht...2 4. Peuter-

Nadere informatie

Naschoolse Dagbehandeling

Naschoolse Dagbehandeling Naschoolse Dagbehandeling INFORMATIEFOLDER Informatie voor kinderen en hun ouders/verzorgers Kom verder! www.ln5.nl Iedereen doet dat in zijn eigen tempo. Je komt naar de NDB voor een periode van negen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Op de Kaart, het congres

Op de Kaart, het congres Nieuwsbrief 3, oktober 2009 Postbus 3364 3502 GJ Utrecht Telefoon: 030 22 99 992 Op de Kaart, het congres Welkom op het congres Op de kaart. Op 10 september was het dan zo ver, het congres Op de kaart

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN Je wil een cursus volgen, maar je wil eerst meer informatie krijgen. Welke vragen moet je stellen? Wat moet je doen? 1 Lees de tekst op blad 2 en maak de oefening op blad

Nadere informatie

Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 6 mei 2015

Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 6 mei 2015 Gezocht; Extra ondersteuning bij de goede zorg, Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 6 mei 2015 Onze cliënten zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er

Nadere informatie

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!?

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw is... op stap gaan bijleren nieuwe mensen Bijleren op een plezante manier. Nieuwe dingen uitproberen. Nieuwe mensen leren

Nadere informatie

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT!

centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! centrum voor verstandelijke beperking en psychiatrie SAMEN ZORGEN DAT HET BETER GAAT! De Swaai is een samenwerking tussen GGZ Friesland en Talant en biedt jongeren met zowel een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief de wijze uil Jaargang 2015-2016. Nummer 4. 19 oktober 2015

Oudernieuwsbrief de wijze uil Jaargang 2015-2016. Nummer 4. 19 oktober 2015 Locatie Plein Emaus (PE) Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen telefoon: 010 434 70 07 Postadres: Plein Emaus 6 3135 JN Vlaardingen website: www.janligthartvld.nl Locatie Goudsesingel (GS) Goudsesingel 100

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr maart 2019

Nieuwsbrief. nr maart 2019 Nieuwsbrief nr. 15-22 maart 2019 Belangrijke data 26 maart Leden van MR, GMR, bestuur en teams praten met het bestuur over het nieuwe koersplan voor de stichting 27 maart Woensdagmiddag heeft het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 Dinsdag 7 oktober 2014. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 Dinsdag 7 oktober 2014. nieuwsbrief Activiteitenkalender Wo. 8-10: Kinderboekenmarkt Vrij. 10-10: afsluiting Kinderboekenweek Do. 16-10: gezamenlijke oudergesprekken Vrij. 17-10: 12.00 alle kinderen vrij Ma. 20-10 t/m vrij. 24-10: Herfst

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Beestenboel in de meivakantie!

Beestenboel in de meivakantie! Beestenboel in de meivakantie! Meivakantie van 21 april tot en met zondag 4 mei Kom ook naar: Zoetermeer Sport met MEGA Sport- en spelinstuif, Sport4you en Natuursprong Survival Stadsboerderijen De Balijhoeve

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Inleiding maatschappelijke stage

Inleiding maatschappelijke stage Inleiding maatschappelijke stage Algemeen Met maatschappelijke stage doe je iets voor iemand anders zonder daar geld voor te krijgen. Nederland kan niet zonder vrijwilligers, zoals trainers bij sportclubs.

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

MAATSCHAPPELIJKE STAGE 1. zoek een stageplek a. via de stagemarkt begin oktober in de aula. b. Eigen stage Stageboek 2. maak een afspraak met je stagebegeleider. Denk aan je stage contract MAATSCHAPPELIJKE STAGE Havo-4 van:

Nadere informatie

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3 Inhoudsopgave Maatschappelijke stage op het Trias 1 Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2 Tips voor ouders 3 Stageboekje (deze gebruiken de leerlingen) 4 Maatschappelijke

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie