We hebben deze avond 2 nieuwe leden mogen ontvangen Heidi Merckx en Valerie Dufaux Wij verwelkomen ze van harte.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We hebben deze avond 2 nieuwe leden mogen ontvangen Heidi Merckx en Valerie Dufaux Wij verwelkomen ze van harte."

Transcriptie

1 Verslag ouderraad Aanwezig: Anneleen, Annelies, Carine, Sylvie, Hélène, Ilse, Karoline, Kristof, Patricia, Heidi, Valerie, Leen, Nele, Marijke, Mieke Verontschuldigd: Myriam, Gert, Conny, Sandra, Gwen, Caroline, Nico, Jan 1. Organisatie A. Voorzitterschap Aangezien Caroline heeft besloten om opnieuw te starten met studeren heeft zij gevraagd om het voorzitterschap van haar over te nemen. Zowel Kristof Dejonckheere als Karoline De Smet hebben zich kandidaat gesteld maar na onderling overleg hebben wij samen besloten om geen verkiezing te organiseren maar om de taken onder elkaar te verdelen : Kristof (Voorzitter) : Neemt de organisatorische zaken onder zich zoals het voorbereiden van de vergaderingen, schoolraad, algemene organisatie. Karoline (Ondervoorzitter) : Ondersteunt in de praktische zaken bij activiteiten zoals meehelpen met de nog openstaande puntjes, vervanging bij activiteiten waar Kristof niet kan aanwezig zijn e.d. Dit is aanvaard door de groep Het is niet aan bod gekomen in de vergadering maar ik veronderstel dat Gwen verder als secretaris zal optreden en Carine de financiele punten voor zich zal nemen. B. Nieuwe leden We hebben deze avond 2 nieuwe leden mogen ontvangen Heidi Merckx en Valerie Dufaux Wij verwelkomen ze van harte. C. Petit comité Voor een aantal kleinere activiteiten (bv. communie) of ondersteuningen naar de school toe (opruimactie) hebben we besloten om met kleinere groepjes deze voor te bereiden omdat bij dergelijke voorbereidingen niet altijd iedereen aanwezig moet zijn. D. Online plaatsing van het verslag van de ouderraad Er zal worden gevraagd aan een aantal mensen of er een mogelijkheid is om een website op te starten van de ouderraad. Mogelijks kan dit verder plaatsvinden in een Petit Comité.. E. Communicatie Alle gegevens van iedereen zijn nogmaals verzameld zodat het iets eenvoudiger wordt om de mensen te bereiken. Graag nog even vermelden dat het aangenaam is dat er reactie volgt op vragen om de organisatie vlot te laten verlopen. F. Vergaderingen Naast de petit comités die voor specifieke activiteiten of doelen samenkomen zijn volgende vergaderingen gepland :

2 26 oktober 08 februari (voor het schoolfeest) 17 mei (voor de barbecue) 2. Barbecue juni Het resultaat van de barbecue van vorig jaar was opnieuw zeer goed. Duidelijk een formulie die het blijft goed doen. Toch waren er een aantal kleinere minpuntjes : Al het voedsel zou de dag ervoor moeten klaarstaan zodat alles vlot verloopt Er moet duidelijker worden afgesproken. Een aantal mensen waren later dan voorzien. Dit is geen probleem maar toch graag op voorhand melden zodat het werk kan verdeeld worden. Er zouden wat meer isolatiebakken moeten voorzien worden om het vlees beter te bewaren. Een opmerking ivm het terugbrengen van drank : enkel drank terugbrengen die het laatst is besteld. Vb. De kriek van de voorlaatste bestelling is teruggegaan met de laatste bestelling. 3. Activiteiten dit jaar A. 4 september De drink van 4 september is niet doorgegaan om een aantal redenen : Organisatorisch : het was moeilijk om mensen te bereiken om te helpen Kortbij 18 september De eerste week van september is vrij moeilijk ivm de drukt van het begin van het schooljaar B. Info avond 18 September De bedoeling voor de ouderraad is : Korte uitleg ivm de ouderraad naar de aanwezige ouders Het aanbieden van een drankje aan de aanwezige ouders (eerste drankje is gratis via een bonnetje) We gaan dit doen in de feestzaal zelf omdat dit het wat eenvoudiger maakt. De volgende personen helpen die avond : Mieke (uitdelen bonnetje) Nele Karolien Kristof (speech en bekomen van de speech) Annelies Nico Volgende zaken moeten nog gedaan worden : Frigo s in de feestzaal moeten worden aangezet (juffrouwen) Er moeten bonnetjes voorzien worden (juffrouwen) Er moet nog Cola en limonade worden aangekocht (juffrouwen) De wijn moet nagekeken worden want dit is nog niet geteld (juffrouwen)

3 Speech opmaken C. Huldiging Sabine en Eric op 3 oktober Na vele jaren trouw op post te zijn als helper stoppen Sabine en Eric met hun lidmaatschap van de ouderraad. Om dit te vieren organiseren we een etentje op restaurant met alle leden van de ouderraad en hun partner. Hier volgt nog een mailtje over met de officiele uitnodiging. Bedoeling is dit te doen in (voorlopige lijst) : Gulzigen Bok De Klokke (Beerlegem) Qui Vive Andere voorstellen zijn welkom. Tegen begin volgende week zou ik het aantal personen moeten weten zodat een gepaste gelegenheid kan gezocht worden. D. Grootouderfeest op 15 oktober Voor het grootouderfeest wordt onze hulp ingeroepen voor de koffietafel. Praktisch houdt dit in de tafels klaarzetten, koffie klaarzetten, taart en druppels voorzien. Hiervoor zijn kandidaat : Heidi Karolien Valerie Nele (?) Sandra Van Tomme (moet nog gevraagd worden) E. Kinder/ouderdisco op 14 november Omdat er in de eerste maanden van het schooljaar geen activiteit wordt georganiseerd door de ouderraad hebben we besloten om toch een extra activiteit in te lassen. Omdat 2 jaar geleden, ondanks de beperkte opkomst, de mama en papa fuif toch wel erg gezellig was en een beperkte voorbereiding vroeg hebben we besloten dit nogmaals te doen. Het concept wordt wel wat opengetrokken in twee delen : In de namiddag wordt een kinderdisco georganiseerd zodat de kinderen ook eens de mogelijkheid hebben om hun danskunsten te tonen (er is geen scouts die dag) In de avond wordt er dan voor de oudere kinderen (lees ouders) een danscafé, feestje, gezellig samenzijn... georganiseerd. De organisatie hiervoor zal via een petit comité worden gedaan en de uitnodiging hiervoor zal volgen in de eerste helft van oktober. Een aantal vragen zouden wel al kunnen beantwoord worden : Wat doen we met een DJ? (Peter De Clerck, man van Heidi) Wat met de verlichting (eventueel te huren via de man van Heidi)

4 F. Sinterklaasfeest op 4 december Voor het sinterklaasfeest worden nog een aantal zwarte pieten gezocht. De voorkeur gaat hier naar mensen die niet direct verbonden zijn met de school (dus liefst geen ouders) om herkenning van de zwarte pieten te voorkomen. De vraag is dus : kennen jullie mensen die op die dag eventueel zouden willen inspringen om zwarte piet te spelen? G. Nieuwjaarsreceptie op 9 januari (niet 8 januari) De vraag wordt gesteld aan de samenstellers van de vorige jaren om dit nogmaals op hun te nemen want het is te moeilijk voor een andere groep aan hun niveau van feestorganisatie te tippen. H. Schoolfeest op 5/6 maart Hiervoor is een grote vergadering voorzien op 08 februari I. Marc De Bel 9 maart In samenwerking met de andere ouderraden binnen de scholengemeenschap ondersteunt onze ouderraad een info avond gegeven door Marc De Bel. Hier volgt later nog verdere informatie. J. Communie op 13 mei Dit wordt uitgewerkt en petit comité K. Barbecue op 27 juni Let op : op de kalender stond dit foutief opgegeven op 26 juni. Het voorstel van Jan om er een Spaanse inslag aan te geven wordt nog steeds gesteund maar het basisprincipe van de barbecue zou moeten blijven bestaan. L. Festival van Vlaanderen Enkele jaren terug was er reeds een activiteit ism het Festival van Vlaanderen in Baaigem. Dit zou ook voor de school een mooie activiteit kunnen zijn voor september/oktober volgend jaar. Er bestaat reeds interesse vanuit een aantal partijen om dit opnieuw te organiseren en de school zou hier graag aan meewerken : Ouderraad als (mede)organisator School met de mogelijkheid om eventueel de repetitie bij te wonen Kristof neemt verder contact op met Jan hoe we dit kunnen plannen/organiseren. 4. Varia A. De Lijn Zoals de meesten wel weten is er regelmatig een probleem met de (harmonica)bussen van De Lijn bij het draaien aan de school. Hiervoor zouden we een oplossing aanbieden aan de lijn om na te gaan of het probleem niet kan opgelost worden zonder direct alle parkeerplaatsen op te offeren.

5 Mogelijkheden : 1 van de twee busplaatsen van de schoolbus opnieuw parkeerplaats laten worden. Dit is de eenvoudigste oplossing omdat dit via de gemeente kan gaan en daarom vrij snel. Er moet wel nog eens nagegaan worden bij de buschauffeurs of dit voor hun mogelijk is en geen onveilige situatie creëert. Vragen aan de lijn of ze de bus niet kunnen laten draaien via de Meersstraat omdat daar meer ruimte is om opnieuw de Hundelgemse steenweg op te rijden en er minder hinder ontstaat. Kristof zal dit samen met Hélène verder bekijken. B. Speelpleintje De gemeente zal investeren in gepaste ondergrond voor het speelpleintje : Rubberen matten waar nodig (volgens de normen) Heraanleg van het gras Deze werken zullen uitgevoerd worden vanaf de maand april. Volgende vragen/opmerkingen zijn er : Zou de ouderraad eventueel de aanschaf van een extra toestel willen financieren? Eventueel een toestel voor grotere kinderen (klimmuur?) Kunnen we de toren niet bekijken omdat nu het vrij gevaarlijk is voor de kleuters (te hoog en een te stijle glijbaan) Dit wordt verder bekeken door Kristof en Hélène die een voorstel uitwerken. C. Werken op school Er zijn een aantal werken gepland op school : Toiletten : voorzien tijdens de herfstvakantie Afdak tussen de ingang en de ingang van de feestzaal : voorzien dit jaar Dubbele deur vanuit de feestzaal : voorzien volgend kalenderjaar D. Podium Een aantal mannen zouden opgetrommeld moeten worden om het podium nogmaals te verstevigen. Een mail hiervoor volgt nog maar dit zou voor het grootouderfeest moeten gebeuren. De vraag is ook gesteld om te kijken naar een meer definitieve oplossing met een echt podium. E. Wedstrijden Regelmatig verschijnen wedstrijden naar scholen gericht (Klasse, Libelle). We vragen bij het opmerken van een dergelijke wedstrijd dit even te melden en bij voldoende interesse is kan er via een petit comité meegedaan worden aan de wedstrijd. F. Opruimactie/materiaal Het wordt dringend tijd dat we een opruimactie organiseren : Garage Glazen, borden sorteren

6 Hiervoor zal ook een petit comité worden opgericht. We kijken ook naar de mogelijkheid om extra glazen en opbergmogelijkheden aan te schaffen via een veiling van falingen. G. Rookverbod Vanaf dit schooljaar staat het algemene rookverbod in het schoolreglement. Dit houdt in dat ook tijdens de activiteiten er in principe een rookverbod geldt. We zullen dit dan ook aan de ingang vermelden. H. Uitgaven schoolraad Nog even ter info een kort overzicht waar de ouderraad financieel tussenkomt : Verfraaiing van de speelplaats Pop Jules en attributen Sportklas voor de 2 de en 3 de graad Schoolreis voor de kleuters, 1 ste en 2 de graad Grootouderfeest Sinterklaas Ontbijt op school Nieuwjaarsreceptie Pasen Communie & Lentefeest Uitgaven schoolfeest Speelgoed einde schooljaar Benodigdheden in de klas... I. Fruitbedeling Normaal komt de ouderraad volledig tussen in de fruitbedeling. Dank zij de juffrouwen hebben we nu recht op een subsidie van 4 euro per kind waardoor de kost voor de schoolraad slechts 2,5 euro wordt. Nu het fruitseizoen er is mag iedereen met een teveel aan fruit dit steeds aan de school bezorgen. Dit wordt dan aan de kinderen aangeboden (gepeld en in stukjes gesneden door de juffrouwen) 5. Einde Bedankt om tot het einde door te bijten in dit verslag en hopelijk maken we er opnieuw een succesvol jaar van.

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari 2015 20u Aanwezig : Diaine Sacha, Peter Senecaux, Wim Goedertier, Annick Verween, Jutta Rogge, Cathy Roelandts Schoolteam: meester Koen, juf Sandy, juf

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017

Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 Vergadering 1 Ouderraad 04/10/2017 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Aanwezig: Anneleen W, Deborah, Véronique (directie),greet, Dominique,Annelies, Nele P, Sofie, Angie, Els, Fleur, Kathleen,

Nadere informatie

Verslag ouderraad 3 juni 2019

Verslag ouderraad 3 juni 2019 Verslag ouderraad 3 juni 2019 Aanwezig: Mevr. Van Opstal, Peter, Luc, Carine, Inge, Peggy, Kristel en Gitte Verontschuldigd: Martine 1. Goedkeuring verslag Alvorens het verslag goed te keuren worden er

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING VRIENDENKRING 6 JUNI 2006

VERSLAG VERGADERING VRIENDENKRING 6 JUNI 2006 VERSLAG VERGADERING VRIENDENKRING 6 JUNI 2006 Aanwezig : Luc, Donald, Ann, Catherine, Brigitte C, Johan, Jan, Stefaan, Brigitte D., Juf. Ruth Verontschuldigd : Piet, Koen, Luk, Debo, Caroline, Cathy 1.FINANCIEEL

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm) 2 de en 3 de graad 11.06.2017: SCHOOLFEEST!!! Iedereen van harte welkom! Je kind

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019

Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Leerlingenraad donderdag 2 mei 2019 Aanwezig : Ella-Sue & Arno (L1), Ester & Juliette (L2), Jules & Arno (L3), Seppe & Mira (L4), Manuel & Cyriel (L5), Ella & Margot (L6) Afwezig : / L1 : Mag de buitenspeelkeuken

Nadere informatie

Verslag ouderraad dinsdag 15 september 2015

Verslag ouderraad dinsdag 15 september 2015 Ouderraad Basiisschooll Siintt-Lamberttus Verslag ouderraad dinsdag 15 september 2015 Voorgezeten door: Kristin Verslag: Petra 1. Verwelkoming van de nieuwe leden en voorstelling aanwezigen Aanw.: SCHOOL:

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité Koornbloem

Verslag vergadering oudercomité Koornbloem Datum: 22/04/2009 Aanwezigen: Andy Vandierendonck, Bart Colpaert, Miranda Segaert, Roos Verplancke, Jan Verplancke, Caroline Eecloo, Geert Jaques, Nele Van Caeneghem, Wim Leuridan en Greet, Geert Goethals,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 Voor de glimlach van het kind en ook een beetje van de leerkracht VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 AANWEZIG: EVELIEN, ILSE D, ILSE G, LIN, LINDSEY, HEIDI, JOKE, KATRIEN G, KATRIEN D, GEERT, JUF INGE VERONTSCHULDIGD:

Nadere informatie

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Aanwezig: Luc Vanspauwen, Sandra Brands, Mia Olefs, Miriam Vandecaetsbeek, Didier Renwa, Guy Van Aken, Davina Hamal, Greet Knaepen, Jan Cuypers, Leen Neven,,

Nadere informatie

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Verontschuldigden: Melissa, Greet en Rebecca 2 Goedkeuring verslag 29/08 Geen opmerkingen 3 Nieuws vanuit de OR We hebben

Nadere informatie

Ouderraad Sinte-Mariaschool

Ouderraad Sinte-Mariaschool Ouderraad Sinte-Mariaschool Verslag 28/11/2016 Aanwezig : Marianne Storme (voorzitter), Els Ruyssinck, Bob, An-Charlotte Peeters, Roel Vingerhoets, Sara Vandamme, Hilde Diepvens, Veerle Van Nieuwenhove,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014

Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014 Werkjaar 2013-2014 //1st Vergadering 2014 //Maandag 27 januari 2014 VERWELKOMING EN BESTE WENSEN Aanwezigheidslijst zie Excel tabel GOEDKEURING VORIG VERSLAG Vorig verslag was de voorbereiding van de kersthappening

Nadere informatie

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap

Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Verslag vergadering 11 juni 2015 om 20 u Den Tap Aanwezig: Isabelle Adams, Barbara Bossier, Ilse Casteleyn, Ann Durnez, Evy Parmentier, Joke Pattyn, Tania Pattyn, Lieselot Snoeck, Hilde Soenens, Tine Vandaele,

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 1

Verslag ouderraad nr. 1 Verslag ouderraad nr. 1 Aanwezig KS/LS Marlies, Camille OR Nele, Hanne, Nadia, Caroline, Souad, David, Wouter, Aziz, Mario, Marc N, Marc G, Annemieke DIR / Verontschuldigd KS/LS / OR DIR Katrijn, Geert,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

Aanwezig : Cindy; Vivian; Katelijn; Koen; Thomas; Nicolas; Ilse Verontschuldigd : Liesbeth

Aanwezig : Cindy; Vivian; Katelijn; Koen; Thomas; Nicolas; Ilse Verontschuldigd : Liesbeth Verslag ouderraad 18 november 2014 Locatie : Leraarskamer de Harp Aanwezig : Cindy; Vivian; Katelijn; Koen; Thomas; Nicolas; Ilse Verontschuldigd : Liesbeth Verslaggeving : Maarten Mattelin Agendapunten

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 15/6/2017

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV OUDERRAAD 28/09/2015 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Isabel en Anneleen Ann Van Trappen Wim Reynaert Chris Dumont Kris Vanden Eynde Bernadette Wambacq An Tavernier Jelle Vanhoorebeeck

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van woensdag 10 december 2014 Oudercomité AW AW AW Bart De Ketelaere A Jan Naessens V Conny De Pestel Els Tijtgat A Maaike De Porre V Steven De Clerck

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 28 april 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 28 april 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 28 april 2014 Aanwezig Diaine Sacha, Ilse Pauwelijn, Wim Goedertier, Peter Senecaux, Annick Verween, Elke De Dekker Schoolteam Rony Troch (directeur), Juf Ann, Juf

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/9/ Goedkeuring verslag 28/8. 2. Nieuws vanuit de OR ontslag van Nele V (Chris zorgt voor de attentie)

VERSLAG OUDERRAAD 16/9/ Goedkeuring verslag 28/8. 2. Nieuws vanuit de OR ontslag van Nele V (Chris zorgt voor de attentie) 16/9/2015 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Angie x Greet x Pieter x Anneleen x Griet V x Rebecca verslag Annick voorz Hilde x Sofie H Voorz Bart x Julie x Sofie L x Chris x Lidy

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD 27 september 2010

VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD 27 september 2010 VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD 27 september 2010 Aanwezig : Wendy, Ilona,, Dir Jan, Juf Els, Sigrid, Sofie,, Karin, Vicky,Wendy, Evy, Isabel, Vicky, Sonja,Nele, Lien, Tom, Karolien, Keely, Karen, Peter,

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist)

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Notulen vergadering ouderraad, 15 januari 2015 Aanwezigen: Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Afwezigen met melding:

Nadere informatie

Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be. Ine Thijs Creative Director info@onderstebove.be

Ouderraad Catharina. Fabian Di Fiore Secretaris fabian.difiore@uhasselt.be. Ine Thijs Creative Director info@onderstebove.be Ouderraad Catharina Verslag ouderraad De ouderraad ging door op woensdag 12 oktober 2011 om 20u00 in de Catharinaschool. De uitnodiging en agenda voor de meeting werden op 11 oktober per e-mail door Fabian

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Ouderraad Basisschool Sint-Lambertus Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Voorgezeten door: Kristin Verslag: Kristin Aanwezig: Elke, Nadia, Ann, Gert, Natasja, Ange, Edith, Peter, Kelly, Willeke,

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Kinderraad 1 oktober 2013. Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber

Kinderraad 1 oktober 2013. Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber Kinderraad 1 oktober 2013 Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber Eerste graad: Ilios, Yna Mae Derde graad: David, Maya Tweede graad: Ferree, Marie (vervanging Jona) Nele

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

OR Vergadering 4: 3 mei 2016

OR Vergadering 4: 3 mei 2016 OR Vergadering 4: 3 mei 2016 Aanwezig: Dir. Jo, Dir. Heidi, Dir. Katrien, juf. Marina, Bart Duysburgh, Sarah Van Haelewyck, Barbara Smitz, Heidi Bryssinck, Sofie Baetens, Thomas De Geest, Machteld Vandevyver,

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 27 april 2017

Verslag vergadering OR 27 april 2017 Aanwezig : Hanneke DC, Irmine V, Annelies K, Tine B, Nicky DW, Ann P, Karen W, Eva V, Bram S, Kristoff M, Leen DR, Tim G Leerkrachten : Jolien, Ann B, Ilse Directie : Didier Verontschuldigd: Suzy, Karla

Nadere informatie

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Naam vakwerkgroep: leerlingenraad 3 de graad Datum: 21/11/2013 Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Verontschuldigd: 5OH (stage) Verslag opgemaakt door Mevr.Glorieux

Nadere informatie

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs datum: 23 februari 2010 Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs Verslag ouderbevraging Sint-Lievenscollege 1. Huiswerkbeleid in de lagere school (evolutie sinds vorige bevraging) / veiligheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle Grootoudersfeest jorien sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle alle kleuterjuffen Persoon te contacteren om activiteit te coördineren: _Chantal Deze activiteit gaat door in de periode: 22

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015

Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 Verslag ouderraad HHH 23/09/2015 www.hhh.be (Onze school secundair/participatie/ouderraad) ouderraad@hhh.be Aanwezigen: Walter D'Hoore (algemeen directeur HHH), Bart Maddens (ondervoorzitter), Gunhild

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016.

Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. Verslag personeelsvergadering 12 april 2016. 1. Verslag vorige vergadering is ok. 2. Medelingen. - De koekjes ter voordele van Cunina worden morgen woensdag 13 april geleverd. Freddy zal alles verdelen

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Welkom in ons klasje. Voormiddag

Welkom in ons klasje. Voormiddag Welkom in ons klasje Iedere morgen worden onze kleinste kleuters opgevangen in ons klasje. Dit telkens van 8 uur tot 8.30 uur. Om 8.30 begint onze school. Wij starten eerst met een toiletbezoek. Voormiddag

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009

VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009 Voor de glimlach van het kind en ook een beetje van de leerkracht VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009 AANWEZIG: EVELIEN, KATIE, ILSE D, ILSE G, LIN, LINDSEY, HEIDI, JOKE, KATRIEN G, KATRIEN D, GEERT, JUF

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017

Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Verslag vergadering oudercomité donderdag 23 februari 2017 Aanwezig: Alain Verelst, Eric Dugailliez, Wim Van Grunderbeeck, Eric Vanden Bempt, Els Reygaert, Daniel (vader van een meisje uit OKAN A), Heidi

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Verslag oudercomité 1-24/09/14

Verslag oudercomité 1-24/09/14 Verslag oudercomité 1-24/09/14 Agenda 1. Voorstelling bestuursploeg & ouders 2. Activiteiten schooljaar 2014/2015 3. Financiën 4. Klasouders 5. Naschoolse opvang 6. Varia 1.welkom - e-mailadressen worden

Nadere informatie

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015 Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Veerle DP, Marleen, Ingeborg, My-Phuong, Ann, Vincent, Nancy, Tamara, Els, Jeroen, Hans, Mieke, Jolanda, Erika Stéphanie G,

Nadere informatie

Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc

Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc VERSLAG OUDERRAAD Datum: 13 september 2016 Aanwezig: Greta, Kim,Veerle, Anne V, Nathalie, juf Karolien, juf Hannelore, juf Ann, meester Luc Verontschuldigd: An S, Anneleen (KS), Wendy, Ilse DL en Ilse

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 20/11/2014

Verslag oudervergadering 20/11/2014 Verslag oudervergadering 20/11/2014 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, EvyDumoulin, Lisa Custers, Veerle Henckens, Kim Wijnants, Lien Van Echelpoel, Wendy Van den Branden Agenda 1. Activiteiten/werkgroepen

Nadere informatie

De Ouderraad 18 september 2018

De Ouderraad 18 september 2018 De Ouderraad 18 september 2018 Agenda WASDA? WIESDA? PRAKTISCH Wasda? AOR Alle ouders (democratisch) Samenwerking met de school Doel: Ouders informeren Ouders vertegenwoordigen Financiële hulp Adviseren

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Donderdag 30.04.2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Jarigen maand maart op onze school. Naar maandelijkse gewoonte werden de jarigen gevierd. Deze keer stonden de kinderen geboren in de maand maart in de belangstelling.

Nadere informatie

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Ouderraad Basisschool Sint-Lambertus Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Voorgezeten door: Kristin Verslag: Kristin Aanwezig: Elke, Nadia, Ann, Gert, Natasja, Ange, Edith, Peter, Kelly, Willeke,

Nadere informatie

Verslag vergadering 22/01/2018

Verslag vergadering 22/01/2018 Verslag vergadering 22/01/2018 Aanwezig: Annelies, Marleen, Heidi, Patrick, Marijke, Greet, Els, Davy, Leen, Jessica, Angie, juf Heidi, Koen Verontschuldigd: Nathalie, Hanne, Elga 1. Vlaaienslag Helpers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

Verslag vergadering 21 maart 2012

Verslag vergadering 21 maart 2012 Ouderraad Vrije Basisschool de 5-sprong Afdeling Ganzenberg 6 9220 Kastel www.vcov.be e-mail: de.5sprong@skynet.be website: www.de5sprong.be Verslag vergadering 21 maart 2012 Aanwezig Gracy Segers, Melinda

Nadere informatie

Verslag maandag 16december 2013

Verslag maandag 16december 2013 Verslag maandag 16december 2013 Verontschuldigd: Marina, Carine, Isabel, Christian, Diederik, juf Greet, juf Sandra, meester Frederick, lieselot. Aanwezig : Directeur Veronique, Evelyn, Stephanie, Fabienne,

Nadere informatie

Familienieuws Deelneming voor: Marie-Clementine De Schepper, oma van juf Marieke uit 2KA Robert Sey, opa van Amber en Anouk Den Tandt uit 4B en 2B

Familienieuws Deelneming voor: Marie-Clementine De Schepper, oma van juf Marieke uit 2KA Robert Sey, opa van Amber en Anouk Den Tandt uit 4B en 2B Beste ouders De mooie nazomer is definitief voorbij, de herfst laat zich voelen. Volgende week duiken we dan ook de herfstvakantie in om samen met het gezin te genieten van een beetje rust en de mooie

Nadere informatie

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends.

*Dag van de leerkracht: Er is reeds een mailtje gestuurd. Er worden ouders gezocht om toezicht te doen op de speelplaats s ochtends. 15/09/2016 1. Aanwezigheden: Sofie, Angie,Lieve, Kris, Melissa, Nele, Els, Fleur, Kathleen, Anneleen, Kristof (directie), Véronique (directie), juf Ilse, juf Charlotte, Griet, Tine, Dominique, Nathalie,

Nadere informatie