Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren?"

Transcriptie

1 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen te werken. We zijn opzoek naar mensen die deze zelfde instelling delen en gemotiveerd zijn om te werken in een omgeving die veel kansen biedt. Wat bieden we je aan Een plek binnen ons multidisciplinaire scrum-team. De kans om te werken aan diverse, uitdagende apps en serious game-projecten. Een bedrijfscultuur waar jouw mening er echt toe doet. Veel vrijheid en kansen om jezelf en het bedrijf te laten groeien. Geen vreemde praktijken zoals crunchtime, overwerken of gevraagd worden om in het weekend door te werken Onze voorwaarden Je bent een student. Je stage duurt minimaal 4 maanden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om te werken op ons kantoor in Leeuwarden. Je hebt een open houding tegenover feedback. Het maken van (Serious) Games is anders dan het maken van persoonlijk werk. We zoeken daarom ook mensen die zich kunnen verplaatsen in de opdrachtgever en eindgebruiker. Je bent een teamspeler die gemotiveerd is om te leren van anderen, proactief zijn/haar eigen leerproces vorm geeft en graag zijn/haar ideeën deelt met het team. Hoe werkt het solliciteren? Om te solliciteren, stuur je een naar stage@8d-games.nl Daarin verwachten wij het volgende: Een korte introductie waarom jij bij 8D Games stage wil lopen. Je CV en een portfolio dat jouw huidige skills representeert (bijvoorbeeld met: relevante (speelbare) game-projecten, Source Codes, Sketchfab, Artstation website of een web-portfolio, PDF-portfolio etc.). Bellen om een sollicitatiegesprek te regelen is niet nodig, een mail met portfolio is afdoende en wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

2 Algemeen Sollicitatieadvies We krijgen meer aanmeldingen dan dat we plek hebben. We nodigen de mensen met het beste portfolio en CV uit. Zorg dus dat je portfolio en CV goed in elkaar zitten. Zorg dat je portfolio aansluit op de projecten die 8D Games maakt. Een portfolio met alleen maar geweren sluit niet aan, aangezien wij die nooit gebruiken. Zo maak je een grotere kans om op gesprek te komen. Maak een goede indruk door je beste en meest recente werk te laten zien. Je wilt niet beoordeeld worden op werk waar je niet trots op bent. Je zult voornamelijk beoordeeld worden op de kwaliteit en presentatie van je werk. Screenshots zonder extra informatie zijn niet afdoende. Laat zien dat je moeite hebt gedaan om van jouw portfolio, een professioneel en overzichtelijk portfolio te maken.

3 Skillset: Je focus zal liggen op het maken van hoge kwaliteit 3D modellen en texture maps voor games. Je toont aan de globale pipeline voor het maken en Unwrappen van Game-ready Soft- en Hardsurface modellen te beheersen. Je toont in je werk aan dat je weet hoe je fundamentele kennis toe moet passen in je 3D meshes: vorm-definitie, silhouette, topology, edge flow. Je toont aan de texturing pipeline voor Game-ready modellen te begrijpen en te beheersen. Je wilt jezelf en je werk constant verbeteren, door actief samen te werken en te leren van je teamleden. Pré: Je hebt aantoonbare ervaring met het produceren van Albedo-, Metallic-, Occlusion-, Normal- en Heightmaps. Pré: Je hebt aantoonbare ervaring met het produceren van texture maps in Photoshop Pré: Je hebt ervaring met het maken van animaties Softwarepakketten waar je mee zult werken: Adobe Photoshop Blender3D Unity Advies Presenteer je 3D modellen op Sketchfab en/of Artstation in een 3D-viewer. Presenteer je 3D modellen altijd met textures and materials. Presenteer in je portfolio alleen werk dat jouw niveau, persoonlijkheid en volwassenheid als toekomstig professional uitstraalt. Pré: Presenteer in je portfolio werk dat aansluit bij de producten die 8D Games maakt. Geen enkele van onze spellen bevatten bijvoorbeeld; geweren, zwaarden of tanks.

4 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen te werken. We zijn opzoek naar mensen die deze zelfde instelling delen en gemotiveerd zijn om te werken in een omgeving die veel kansen biedt. Wat bieden we je aan Een plek binnen ons multidisciplinaire scrum-team. De kans om te werken aan diverse, uitdagende apps en serious game-projecten. Een bedrijfscultuur waar jouw mening er echt toe doet. Veel vrijheid en kansen om jezelf en het bedrijf te laten groeien. Geen vreemde praktijken zoals crunchtime, overwerken of gevraagd worden om in het weekend door te werken Onze voorwaarden Je bent een student. Je stage duurt minimaal 4 maanden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om te werken op ons kantoor in Leeuwarden. Je hebt een open houding tegenover feedback. Het maken van (Serious) Games is anders dan het maken van persoonlijk werk. We zoeken daarom ook mensen die zich kunnen verplaatsen in de opdrachtgever en eindgebruiker. Je bent een teamspeler die gemotiveerd is om te leren van anderen, proactief zijn/haar eigen leerproces vorm geeft en graag zijn/haar ideeën deelt met het team. Hoe werkt het solliciteren? Om te solliciteren, stuur je een naar stage@8d-games.nl Daarin verwachten wij het volgende: Een korte introductie waarom jij bij 8D Games stage wil lopen. Je CV en een portfolio dat jouw huidige skills representeert (bijvoorbeeld met: relevante (speelbare) game-projecten, Source Codes, Sketchfab, Artstation website of een web-portfolio, PDF-portfolio etc.). Bellen om een sollicitatiegesprek te regelen is niet nodig, een mail met portfolio is afdoende en wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

5 Algemeen Sollicitatieadvies We krijgen meer aanmeldingen dan dat we plek hebben. We nodigen de mensen met het beste portfolio en CV uit. Zorg dus dat je portfolio en CV goed in elkaar zitten. Zorg dat je portfolio aansluit op de projecten die 8D Games maakt. Een portfolio met alleen maar geweren sluit niet aan, aangezien wij die nooit gebruiken. Zo maak je een grotere kans om op gesprek te komen. Maak een goede indruk door je beste en meest recente werk te laten zien. Je wilt niet beoordeeld worden op werk waar je niet trots op bent. Je zult voornamelijk beoordeeld worden op de kwaliteit en presentatie van je werk. Screenshots zonder extra informatie zijn niet afdoende. Laat zien dat je moeite hebt gedaan om van jouw portfolio, een professioneel en overzichtelijk portfolio te maken.

6 Skillset Je hebt kennis van (S)CSS en Javascript. Je hebt kennis over versiebeheer in Git met Gitflow. Enige kennis van Apache, (My)SQL, FTP. Pré: Affiniteit met PHP, bij voorkeur het framework Laravel Pré: Kennis over technisch ontwerpen, zoals Flowcharts, Class Diagrams, Use Case Diagrams. Softwarepakketten waar je mee zult werken Atom (of jouw favoriete tekstbewerker) Lokaal Apache, MySQL en PHP (mag ook WAMP server zijn) Sollicitatieadvies We zijn niet alleen geïnteresseerd in het eindresultaat, maar ook naar het proces. Technische ontwerpen zijn altijd welkom. Pré: Een link naar je GIT Repos.

7 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen te werken. We zijn opzoek naar mensen die deze zelfde instelling delen en gemotiveerd zijn om te werken in een omgeving die veel kansen biedt. Wat bieden we je aan Een plek binnen ons multidisciplinaire scrum-team. De kans om te werken aan diverse, uitdagende apps en serious game-projecten. Een bedrijfscultuur waar jouw mening er echt toe doet. Veel vrijheid en kansen om jezelf en het bedrijf te laten groeien. Geen vreemde praktijken zoals crunchtime, overwerken of gevraagd worden om in het weekend door te werken Onze voorwaarden Je bent een student. Je stage duurt minimaal 4 maanden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om te werken op ons kantoor in Leeuwarden. Je hebt een open houding tegenover feedback. Het maken van (Serious) Games is anders dan het maken van persoonlijk werk. We zoeken daarom ook mensen die zich kunnen verplaatsen in de opdrachtgever en eindgebruiker. Je bent een teamspeler die gemotiveerd is om te leren van anderen, proactief zijn/haar eigen leerproces vorm geeft en graag zijn/haar ideeën deelt met het team. Hoe werkt het solliciteren? Om te solliciteren, stuur je een naar stage@8d-games.nl Daarin verwachten wij het volgende: Een korte introductie waarom jij bij 8D Games stage wil lopen. Je CV en een portfolio dat jouw huidige skills representeert (bijvoorbeeld met: relevante (speelbare) game-projecten, Source Codes, Sketchfab, Artstation website of een web-portfolio, PDF-portfolio etc.). Bellen om een sollicitatiegesprek te regelen is niet nodig, een mail met portfolio is afdoende en wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

8 Algemeen Sollicitatieadvies We krijgen meer aanmeldingen dan dat we plek hebben. We nodigen de mensen met het beste portfolio en CV uit. Zorg dus dat je portfolio en CV goed in elkaar zitten. Zorg dat je portfolio aansluit op de projecten die 8D Games maakt. Een portfolio met alleen maar geweren sluit niet aan, aangezien wij die nooit gebruiken. Zo maak je een grotere kans om op gesprek te komen. Maak een goede indruk door je beste en meest recente werk te laten zien. Je wilt niet beoordeeld worden op werk waar je niet trots op bent. Je zult voornamelijk beoordeeld worden op de kwaliteit en presentatie van je werk. Screenshots zonder extra informatie zijn niet afdoende. Laat zien dat je moeite hebt gedaan om van jouw portfolio, een professioneel en overzichtelijk portfolio te maken.

9 Een stage bij 8D Games staat garant voor een uitdagende, afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid. Je leert het meest door te doen en die ruimte bieden we je graag. Je kunt je ontwikkelen in de breedte van het communicatievak, van tekst tot event, van social tot geschreven pers, van vormgeving tot het maken van video s. Als je wilt kun je het allemaal doen tijdens jouw stage. Je leert daarbij steeds om te werken vanuit de positionering van de organisatie, doelgroepgericht te creëren en met originele en effectieve middelen het verschil te maken! De opdrachten die jij gaat doen, overleggen we graag met jou. Zo weten we zeker dat jouw stage aansluit bij je leer- en ontwikkeldoelen. Je kunt er van op aan dat je stevige begeleiding krijgt en gaat werken in een multidisciplinair, jong en creatief team. Vaardigheden Je bent proactief, sociaal en creatief; Je weet hoe je interessante teksten met een boodschap schrijft; Je hebt een gevoel voor (grafische) vormgeving; Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift Pré: Je hebt ervaring met het bewerken van video s; Pré: Je hebt ervaring om vanuit een visie communicatiemiddelen te ontwikkelen. Voorbeelden van werkzaamheden: Onderzoek doen & adviseren positionering van 8D Games Opstellen en meewerken bij het uitvoeren van het communicatie/marketing plan Je ondersteund in het onderhouden van social media kanalen; Je schrijft en plaatst interessante blogs en posts voor op de website en social media; Optioneel: Je bedenkt en maakt korte filmpjes voor social media en de website Optioneel: Je representeert 8D Games op beurzen of andere relatie-events. Optioneel: Je organiseert events; Optioneel: Je ontwikkelt nieuwe communicatiemiddelen die je zelf vormgeeft; Optioneel: Je denkt en werkt mee bij game projecten in de communicatie en projectmanagement;

10 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen te werken. We zijn opzoek naar mensen die deze zelfde instelling delen en gemotiveerd zijn om te werken in een omgeving die veel kansen biedt. Wat bieden we je aan Een plek binnen ons multidisciplinaire scrum-team. De kans om te werken aan diverse, uitdagende apps en serious game-projecten. Een bedrijfscultuur waar jouw mening er echt toe doet. Veel vrijheid en kansen om jezelf en het bedrijf te laten groeien. Geen vreemde praktijken zoals crunchtime, overwerken of gevraagd worden om in het weekend door te werken Onze voorwaarden Je bent een student. Je stage duurt minimaal 4 maanden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in staat om te werken op ons kantoor in Leeuwarden. Je hebt een open houding tegenover feedback. Het maken van (Serious) Games is anders dan het maken van persoonlijk werk. We zoeken daarom ook mensen die zich kunnen verplaatsen in de opdrachtgever en eindgebruiker. Je bent een teamspeler die gemotiveerd is om te leren van anderen, proactief zijn/haar eigen leerproces vorm geeft en graag zijn/haar ideeën deelt met het team. Hoe werkt het solliciteren? Om te solliciteren, stuur je een naar stage@8d-games.nl Daarin verwachten wij het volgende: Een korte introductie waarom jij bij 8D Games stage wil lopen. Je CV en een portfolio dat jouw huidige skills representeert (bijvoorbeeld met: relevante (speelbare) game-projecten, Source Codes, Sketchfab, Artstation website of een web-portfolio, PDF-portfolio etc.). Bellen om een sollicitatiegesprek te regelen is niet nodig, een mail met portfolio is afdoende en wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

11 Algemeen Sollicitatieadvies We krijgen meer aanmeldingen dan dat we plek hebben. We nodigen de mensen met het beste portfolio en CV uit. Zorg dus dat je portfolio en CV goed in elkaar zitten. Zorg dat je portfolio aansluit op de projecten die 8D Games maakt. Een portfolio met alleen maar geweren sluit niet aan, aangezien wij die nooit gebruiken. Zo maak je een grotere kans om op gesprek te komen. Maak een goede indruk door je beste en meest recente werk te laten zien. Je wilt niet beoordeeld worden op werk waar je niet trots op bent. Je zult voornamelijk beoordeeld worden op de kwaliteit en presentatie van je werk. Screenshots zonder extra informatie zijn niet afdoende. Laat zien dat je moeite hebt gedaan om van jouw portfolio, een professioneel en overzichtelijk portfolio te maken.

12 Skillset Je hebt een algemene kennis van de game engine Unity3D. Je hebt ervaring in C#. Je hebt kennis over versiebeheer in Git met Gitflow. Pré: Kennis over technisch ontwerpen, zoals Flowcharts, Class Diagrams, Use Case Diagrams. Pré: Web development vaardigheden of affiniteiten Softwarepakketten waar je mee zult werken Unity3D Monodevelop/Visual Studio Sollicitatieadvies We zijn niet alleen geïnteresseerd in het eindresultaat, maar ook naar het proces. Technische ontwerpen zijn altijd welkom. Pré: Een link naar je GIT Repos.

Instituut voor Communicatie, Media & IT. Game Design & Development

Instituut voor Communicatie, Media & IT. Game Design & Development Instituut voor Communicatie, Media & IT Game Design & Development EELCO BRAAD // NIEK JONKER drs. Eelco Braad University Lecturer Game Design & Development Master of Computational Science & Scientific

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

KIEMKRACHT. Ondernemerstraject van het Alfa-College. Flexibiliteit. Initiatief. Pro-activiteit. Nieuwsgierigheid

KIEMKRACHT. Ondernemerstraject van het Alfa-College. Flexibiliteit. Initiatief. Pro-activiteit. Nieuwsgierigheid Initiatief Nieuwsgierigheid Communicatieve vaardigheden, mondeling en/of schriftelijk Plezier in nieuwe mensen ontmoeten/ netwerken Social media Flexibiliteit Pro-activiteit Organisatietalent 21 st century

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

1. Werken bij mijn domein

1. Werken bij mijn domein 1. Werken bij mijn domein Kwaliteit is voor jou erg belangrijk. Je voert geregeld code- reviews uit van je collega s, net zoals zij dat bij jou doen. Je houdt rekening met webrichtlijnen en je schrijft

Nadere informatie

TRAINING COMMUNICATIE VAARDIGHEDEN DOOR SASKIA KETTELERIJ & GEORGIOS LAZAKIS

TRAINING COMMUNICATIE VAARDIGHEDEN DOOR SASKIA KETTELERIJ & GEORGIOS LAZAKIS TRAINING COMMUNICATIE VAARDIGHEDEN DOOR SASKIA KETTELERIJ & GEORGIOS LAZAKIS 31/10/ 13 INTRODUCTIE Welkom! Vandaag gaan we gezamenlijk ervaringen delen over de vorige bijeenkomst. Jullie hebben in groepjes

Nadere informatie

ONLINE MARKETING STAGE Change people s lives, and your own

ONLINE MARKETING STAGE Change people s lives, and your own ONLINE MARKETING STAGE Change people s lives, and your own Wie zijn wij: Het Inner Beauty Retreat is een vijfdaags retreat wat en we overdrijven niet levens verandert. Met yoga, meditatie, breathwork en

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom .&%*" %&7&-01&3 Ǖǻǔ MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Algemene Informatie. 3 leerlijnen

Algemene Informatie. 3 leerlijnen 2 0 1 2 Algemene Informatie Buro Beeldwerk is voor iedereen die vanuit zijn vakgebied met vormgeving en creativiteit te maken heeft. De minor is een creatief lab waarin mensen vanuit verschillende disciplines

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing Vacature Sissy boy Carensa Snijders - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing - Is er een verschil in de naam van de functie en de vereiste kennis? Er is geen verschil tussen

Nadere informatie

3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken

3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken 3 MANIEREN om LinkedIn voor jou te laten werken www.entopic.com 2 Over mij: HR & Communicatie achtergrond 5 jaar werkzaam in Recruitment Internationaal georiënteerd Geboren netwerker Ik geloof in wie goed

Nadere informatie

Netwerken vanuit je hart

Netwerken vanuit je hart LinkedIn Tips: Zorg voor een optimaal goed professioneel uitziend profiel Kies voor een duidelijke professionele foto Ben je op zoek naar werk? Laat dat duidelijk zien in je profiel door woorden te gebruiken

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

Competentieprofiel. Instituut voor Interactieve Media. Competentieprofiel studenten Instituut voor Interactieve Media vastgesteld juni 2006

Competentieprofiel. Instituut voor Interactieve Media. Competentieprofiel studenten Instituut voor Interactieve Media vastgesteld juni 2006 Competentieprofiel Instituut voor Interactieve Media Competentieprofiel studenten Instituut voor Interactieve Media vastgesteld juni 2006 Aangepast in maart 2009 Inleiding De opleiding Interactieve Media

Nadere informatie

Examen VMBO-KB. grafimedia CSPE KB. gedurende 660 minuten. Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Examen VMBO-KB. grafimedia CSPE KB. gedurende 660 minuten. Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2016 gedurende 660 minuten grafimedia CSPE KB Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 10 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 95 punten te

Nadere informatie

[STUDIEHANDLEIDING SLB EN EXAMINERING BPV ] Studiehandleiding studieloopbaanbergeleiding en examinering.

[STUDIEHANDLEIDING SLB EN EXAMINERING BPV ] Studiehandleiding studieloopbaanbergeleiding en examinering. 2014/2015 ROC van Amsterdam studieloopbaanbergeleiding en examinering leerjaar 3 Schooljaar 2014/2015 Annika Morrice, Ali el Amraoui [STUDIEHANDLEIDING SLB EN EXAMINERING BPV ] Studiehandleiding studieloopbaanbergeleiding

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

CHOICE. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM

CHOICE. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM MY Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM Kom je ook kiezen, leren, ervaren en doen? Op het Comenius Rotterdam ontdek je wie je bent en wat je kunt. Samen met ons. Leren ervaren Je eigen

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Meer grip op je zakelijk schrijven

Meer grip op je zakelijk schrijven Meer grip op je zakelijk schrijven Persoonlijke hulp en feedback van een professionele schrijfcoach Elke keer als ik moest schrijven dacht ik shit, shit, ik moet schrijven. Door de coaching is die spanning

Nadere informatie

Onderzoeksplan. Onderzoeksdoel. Doelgroep. Locatie. Wanneer. Tijdsduur

Onderzoeksplan. Onderzoeksdoel. Doelgroep. Locatie. Wanneer. Tijdsduur Onderzoeksplan Onderzoeksdoel Het doel van dit interview is om erachter te komen hoe de doelgroep van ASML er precies uit ziet, en welke eisen deze doelgroep stelt aan hun toekomstige werkgever/stagebedrijf.

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ ZIJN Morgen Internet

Nadere informatie

Portfolio. Naam: Sten Duindam studentnummer: Intake procedure. Onderwijsinstelling. Soort opleiding. Inschrijvingsvorm

Portfolio. Naam: Sten Duindam studentnummer: Intake procedure. Onderwijsinstelling. Soort opleiding. Inschrijvingsvorm Portfolio Naam: Sten Duindam studentnummer: 3019434 Intake procedure Opleidingsnaam (instelling) Opleidingsnaam (landelijk) Onderwijsinstelling Plaats Soort opleiding Inschrijvingsvorm Opleidingsvorm HKU

Nadere informatie

Proces beoordeling portfolio

Proces beoordeling portfolio Proces beoordeling portfolio 2016-2017 Beoordelingsinstrument portfolio 2016-2017 1 Inhoud Beoordeling proces portfolio... 3 Overzicht inhoud beoordeling portfolio... 4 Leerlijn portfolio (per IO)... 6

Nadere informatie

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix WIN TRAININGEN MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Analyse document. Motion Graphic. Naam: Fabio D Apice student nummer: Docent:Bart Dijkman Datum: Klas: CAVI B

Analyse document. Motion Graphic. Naam: Fabio D Apice student nummer: Docent:Bart Dijkman Datum: Klas: CAVI B Analyse document Motion Graphic Naam: Fabio D Apice student nummer: 512466 Docent:Bart Dijkman Datum: 26-02-14 Klas: CAVI B INHOUDSOPGAVE Inleiding Onderwerp Doel opdracht Kwaliteitseisen Gebruikers/ kijkers

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Examen VMBO-GL. grafimedia CSPE GL. gedurende 400 minuten. Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Examen VMBO-GL. grafimedia CSPE GL. gedurende 400 minuten. Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-GL 2016 gedurende 400 minuten grafimedia CSPE GL Bij dit examen horen uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 9 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 88 punten te

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4

LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4 LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4 Tijdens elke BPV periode werk je aan 5 leerdoelen. 3 leerdoelen kies je uit een lijst met bestaande doelen die in het onderstaande kwalificatiedossier van Mediavormgever staan.

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK ondersteunt je in je zoektocht naar een baan.

Nadere informatie

Trainersopleiding Voorjaar 2019

Trainersopleiding Voorjaar 2019 Trainersopleiding Voorjaar 2019 Remind Learning Eerste van Swindenstraat 381, Amsterdam www.remindlearning.nl liza@remindlearning.nl 020 261 1835 1 Remind Trainersopleiding voorjaar 2019 Hoi! Wat ontzettend

Nadere informatie

Beoordeling Stage 2 Code: ST2

Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Student: Saskia Geurds Cijfer docentbegeleider: Studentnummer: 2143427 7 Docentbegeleider: Marieke van Willigen Praktijkbegeleider: Renee Brouwer Cijfer praktijkbegeleider:

Nadere informatie

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen!

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen! Over Mij Mijn naam is Dennis Willems. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ooij, een dorp onder de rook van Nijmegen. Mijn hobby s zijn muziek, en de grafische wereld, en ben ik hier thuis ook veel mee bezig.

Nadere informatie

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media

Samen mediawijs. Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media Met elkaar in gesprek over (social) media 1 Inleiding De wereld verandert. Je kunt steeds meer dingen doen op je computer, laptop,

Nadere informatie

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2019-2020 WORD BESTUURSLID BIJ SOLVE CONSULTING! Bestuursjaar bij SOLVE Wie

Nadere informatie

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam Reflectie Verslag 25 januari 2013 Het reflectie verslag met nabeschouwing en beoordelingen over de stage van Simon Karman bij het bedrijf Sticky Studios. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Nadere informatie

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling.

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling. Succes inspireert! Ben jij (binnenkort) HBO/WO student en is voor jou alleen de sky the limit? Heb jij ambitie en talent, en wil je leren nog krachtiger te worden om je ambitie daadwerkelijk waar te maken?

Nadere informatie

Nederlandse Arbeidsmarkt Plaats je CV

Nederlandse Arbeidsmarkt  Plaats je CV Nederlandse Arbeidsmarkt www.nederlandsearbeidsmarkt.nl Plaats je CV De homepage Op de eerste pagina van de website zie je twee opties. Je bent opzoek naar een baan en wilt je CV plaatsen? Kies de groene

Nadere informatie

Inhoud en competenties leer-werkboeken

Inhoud en competenties leer-werkboeken Inhoud en competenties leer-werkboeken Ik, leren en werken Voorbereidende interne stage Hoofdstuk 1 Voorbereiding op de stage In dit hoofdstuk staat de competentie Leren centraal. De deelnemer maakt kennis

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 29, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

intro informatica F. Vonk versie

intro informatica F. Vonk versie 2017 intro informatica F. Vonk versie 2 7-8-2017 inhoudsopgave 1. inleiding... - 4-2. ELO... - 4-3. opzet... - 5-4. plagiaat en eigen inbreng... - 5-5. leerlijnen... - 6-6. soorten opdrachten en beoordeling...

Nadere informatie

Een klein boekje om je een indruk te geven. Geen moeilijke woorden of teksten, maar geschreven voor en door leerlingen.

Een klein boekje om je een indruk te geven. Geen moeilijke woorden of teksten, maar geschreven voor en door leerlingen. Het Orion College is een nieuwe leeromgeving voor Havo en Atheneum in Breda. We noemen het een leeromgeving omdat leren voor ons betekent dat je leert met elkaar, van elkaar, met je leergroepbegeleider,

Nadere informatie

Beoordeling Stage 2 Code: ST2

Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Beoordeling Stage 2 Code: ST2 Student: Suzanne Huig Cijfer docentbegeleider: Studentnummer: 2134154 8 Docentbegeleider: Joop leuren Praktijkbegeleider: Rob van Trier Cijfer praktijkbegeleider: Stageperiode:

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Wil je je rugzak vullen om je loopbaan nu en in de toekomst gestalte te geven en voorbereid te zijn op je toekomst? Baas van je eigen loopbaan in de wereld

Nadere informatie

De Klankhof t Kofschip waar iedereen tot zijn recht komt

De Klankhof t Kofschip waar iedereen tot zijn recht komt Positionering De Klankhof en t Kofschip, Etten-Leur Kernwoorden: Je mag er zijn Vertrouwen Positief kijken naar jezelf en anderen Meervoudige intelligentie Samen de merkbelofte van De Klankhof t Kofschip:

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Opdracht IT Biografie

Opdracht IT Biografie Opdracht IT Biografie Omschrijving van de opdracht De opdracht IT-biografie bestaat uit de volgende 3 onderdelen: 1) Boekje Je schrijft een klein boekje (7 tot 10 pagina's) waarin je alles beschrijft over

Nadere informatie

grafimedia CSPE KB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

grafimedia CSPE KB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-KB 2015 gedurende 660 minuten grafimedia CSPE KB Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 10 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

Het Certificeringsproces van Xplor Nederland

Het Certificeringsproces van Xplor Nederland Het Certificeringsproces van Xplor Nederland Hans Dickerscheid Dutch EDP Commissioner Datum: 11-03-2015 1 Inhoud Inleiding... 3 EDA... 3 EDP... 3 M-EDP... 4 Het EDP certificeringsprogramma in Nederland...

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Apple

Studentenhandleiding. Apple Studentenhandleiding Apple Albert Chermanne maart 2011 1. Inleiding! 3 2. Opdrachten! 4 2.1 Thema 1 - introductie! 4 2.2 Thema 2 - imago! 4 2.3 Thema 3 - Gadgets! 5 2.4 Thema 4 - ipod revolutie en itunes!

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou, je collega s én voor

Nadere informatie

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij? SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Affiniteit met consultancy Maatschappelijke betrokkenheid Analytisch denkvermogen Ambitie en ondernemerschap Sociaal vaardig Wat vragen wij? Gemiddeld 20 uur per week

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Bij de ACLO kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied,

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017

s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017 s Heeren Loo Samen mediawijs Met elkaar in gesprek over het gebruik van (social) media s Heeren Loo Advisium September 2017 Inleiding De wereld verandert. Er zijn steeds nieuwe digitale ontwikkelingen.

Nadere informatie

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl GAR1-B. 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl GAR1-B. 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B Piotr Tekien GAR1-B Grafische Vormgeving Revisie portfoliostijl 3 december 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave Revisie Portfoliostijl 1 Inleiding 1 Vergelijking eigen site

Nadere informatie

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in!

info Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! Nspyre Freelance Professionals Schrijf je nu in! info Nspyre Externe Inhuur Herculesplein 24 3584 AA Utrecht T 088-827 50 00 F 088-827 50 99 www.nspyre.nl/freelance externeinhuur@nspyre.nl Nspyre Nspyre

Nadere informatie

Op eigen kracht, zelf regie nemen

Op eigen kracht, zelf regie nemen Op eigen kracht, zelf regie nemen Veel jongeren hebben moeite met het vinden van hun weg in maatschappij. Het reguliere beroepsonderwijs sluit niet aan bij hun verwachtingen en capaciteiten. Zij voelen

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Academie voor Popcultuur. Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek

Academie voor Popcultuur. Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek Academie voor Popcultuur Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek Inhoudsopgave 1 Algemeen...1 1.1 De procedure op hoofdlijnen...1 1.2 Toelatingsexamens...1 2 Profiel...2 2.1 Het profiel van de student(e)...2

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan de slag

Nadere informatie

Leerjaar 4: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A

Leerjaar 4: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A Leerjaar 4: Lesopbouw en suggesties (incl. bewijzenblad) voor leerroute A Thema 12: Het vinden van werk c: Kiezen en solliciteren naar passende stageplek Thema 1 Introles De leerling oriënteert zich op

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 Voorwoord Politiek heeft veel te maken met goed leiderschap: mensen volgen dan het voorbeeld van hun leider. Martin Luther King, Majoor Bosshardt en Koning David zijn voor mij

Nadere informatie

FLUITEND NAAR JE WERK. Met Loopbaanadvies van de FNV

FLUITEND NAAR JE WERK. Met Loopbaanadvies van de FNV FLUITEND NAAR JE WERK Met Loopbaanadvies van de FNV Herziene versie, juni 2018 LOOPBAANADVIES FNV ALTIJD DICHTBIJ EN GRATIS VOOR LEDEN De FNV wil het werk van haar leden zo plezierig mogelijk maken. Als

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson Stages/projecten voor het academiejaar 2016-2017 Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson 21-10-2016 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

2.9 Lesplan opzet workshop 8 Lesformulier

2.9 Lesplan opzet workshop 8 Lesformulier 2.9 Lesplan opzet workshop 8 Lesformulier Naam docent: Onderwerp van de les/training/ workshop: Aantal deelnemende studenten: Datum: Presenteren Beginsituatie: Groep kent elkaar nu al redelijk goed. Er

Nadere informatie

Web-Project: Animal Crossing Villager Lister Maxime Orione

Web-Project: Animal Crossing Villager Lister Maxime Orione Web-Project: Animal Crossing Villager Lister Maxime Orione - 2017 Omschrijving 1 Kort 1 Wat is Animal Crossing? 1 Doelstelling 1 Kern 2 Overzicht 2 Villagers 3 Lijsten 5 Delen (screenshot, text, URL) 6

Nadere informatie

Hogeschool van Amsterdam / Domein MCI. Opleiding Interactieve Media / Communication and Multimedia Design

Hogeschool van Amsterdam / Domein MCI. Opleiding Interactieve Media / Communication and Multimedia Design Hogeschool van Amsterdam / Domein MCI Opleiding Interactieve Media / Communication and Multimedia Design Bijlage bij handleiding Afstudeerstage voor studenten sept 2011 Afstudeercoördinatie: Annekee van

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ ZIJN Morgen Internet

Nadere informatie

grafimedia CSPE GL Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

grafimedia CSPE GL Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-GL 2014 gedurende 400 minuten grafimedia CSPE GL Bij dit examen horen een bijlage, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 10 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

Meer bereiken in projectteams Een online training voor ingenieurs en ontwerpers

Meer bereiken in projectteams Een online training voor ingenieurs en ontwerpers Leer je vakkennis overtuigend over te brengen in projectteams, om te gaan met conflicterende belangen en te bereiken wat voor jou belangrijk is! Ben je een adviseur, architect of projectleider, en werk

Nadere informatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie analyseren / plannen / creëren / representeren van jezelf (LOCO) 1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

Nadere informatie

Technisch productontwerper gezocht. met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten

Technisch productontwerper gezocht. met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten Technisch productontwerper gezocht met een passie voor slimme constructies en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten juli 2014 Panton Ontwerpstudio Panton zet zich in voor het verbeteren van

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

Op het Nova College leer je een vak. Bijvoorbeeld verpleegkundige, monteur of kok. Dat kies je zelf, waarschijnlijk samen met je

Op het Nova College leer je een vak. Bijvoorbeeld verpleegkundige, monteur of kok. Dat kies je zelf, waarschijnlijk samen met je GELOOF IN JEZELF Jij verwacht dat je bij ons een vak kunt leren. Dat je goed onderwijs krijgt, zodat je kennis opbouwt die je nodig hebt voor later. Dat je tijdens je stage werkervaring kunt opdoen die

Nadere informatie