t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur."

Transcriptie

1 t Stickje Redactie adres: Veluwelaan 37 Website: AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging Friesland Flyers 45 e jaargang nr november 2012 Twee weken geleden werd Friesland Flyers uitgeschakeld in de bekercompetitie en uiteraard kwam dat na het uitstekende begin in de competitie als een schok voor team en supporters. Vorig weekeinde slaagde de ploeg er niet in om dat verlies van zich af te schudden door een goede prestatie neer te zetten. Zaterdagavond toonde het team van HYS The Hague zich te sterk en verloor Flyers thuis met 1-3. Een avond later leek de wedstrijd in Herentals toch de gelegenheid weer eens te winnen. De Belgen, coach Chris Eimers zei het ook al eens, mogen echter beslist niet worden onderschat. Ze waren wat slecht aan de competitie begonnen, maar pakten de in de laatste wedstrijden toch hun punten. Dat had ook voor de Flyers een waarschuwing moeten zijn. Helaas zetten de Belgen hun goede reeks voort en gold dat ook voor de mindere reeks van de Flyers. Vanavond laten we dat achter ons en ongetwijfeld zullen de spelers weer hun uiterste best doen om de punten thuis te houden. En eerlijk gezegd zijn ze dat tegenover Amsterdam ook wel aan hun status verplicht. De Amsterdammers hebben in 12 wedstrijden nog geen punt behaald. De Amsterdammers hebben zich in de laatste weken wel versterkt met goalie Brennan Poderzay, aanvaller Michael Kwist en verdediger Bill Horton. Of dat genoeg is om vanavond het de Flyers moeilijk te maken? Ik wens u vanavond een spannende en spectaculaire wedstrijd toe en uiteraard treffen we elkaar volgende week vrijdag 7 december weer bij de wedstrijd: Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

2 Verboden te roken! Roken is in Thialf ten allen tijde verboden, zowel voor, tijdens als na de wedstrijden. Wilt u toch roken dan kunt u in de pauzes, of als u echt niet meer zonder kunt ook tijdens de wedstrijd, naar buiten om daar in de gezonde buitenlucht uw hobby uit te oefenen. Vraag dan bij de controle wel even een stempeltje zodat u weer naar binnen kunt zonder een nieuw kaartje te moeten kopen. Puck gooien. Ook vanavond kunt u weer meedoen aan het puckgooien waarmee u de club steunt en bovendien ook nog eens kans maakt op een leuke prijs. Hoe werkt het? U koopt voor de wedstrijd voor slechts één euro een genummerde puck bij één van de dames van de supportersvereniging. Na de eerste pauze gooit u deze, wel pas na aanwijzen van de speaker, op het ijs waarbij u deze zo dicht mogelijk of op de middenstip probeert te krijgen. Helemaal leuk is het natuurlijk een puck die er al ligt weg te stoten. De speaker geeft aan wanneer te beginnen, u hebt 30 seconden om de puck op het ijs te gooien. Na de zoemer gegooide pucks zijn ongeldig. De puck die het dichtst of op de middenstip ligt is de winnaar. Ook vanavond is er weer een mooie prijs te winnen: Een VVV waardebon van 25,00 U ziet: meer dan de moeite waard. Koop uw puck (meer mag natuurlijk ook) en doe mee aan het puck gooien! Man Of The Match Vanavond roept de SVFF een speler van de Friesland Flyers uit tot Man Of The Match. Uiteraard bepalen we de MOTM niet zelf, maar kan jij stemmen op jouw favoriet! Wil jij stemmen op de MOTM? Dat kan op verschillende manieren: SMS tijdens de wedstrijd FH + #(Shirtnummer) naar 2211! Ga tijdens de wedstrijd via je smartphone/ipad/iphone naar Na afloop van de wedstrijd ontvangt de MOTM namens de SVFF een bos bloemen. De bloemen worden aangeboden door Remco Volbeda Stationsbloemenwinkel.

3 Uitslagen, stand en wedstrijdprogramma HYS The Hague beleefde een goed weekeinde. Thuis wonnen ze de wedstrijd tegen Eindhoven met grote cijfers en wisten ook in Thialf de drie punten te pakken. Daardoor stegen ze naar de eerste plaats op de ranglijst. Ze worden op twee punten gevolgd door Tilburg dat thuis geen enkele moeite kende met het team van Amsterdam en ook in Geleen veel te sterk bleek voor de huidige landskampioen. Herentals beleefde een prima weekeinde met twee overwinningen. Na de overwinning in Amsterdam boekten ze een toch wel verrassende overwinning op Friesland Flyers. De uitslagen: HYS The Hague - Eindhoven Kemphanen 8-1 DESTIL Trappers Tilburg - Amsterdam G's 8-1 Amsterdam G's - Herentals HYC 4-7 Friesland Flyers Heerenveen - HYS The Hague 1-3 Eindhoven Kemphanen - Ruijters Eaters Geleen 2-4 Ruijters Eaters Geleen - DESTIL Trappers Tilburg 0-4 Herentals HYC - Friesland Flyers Heerenveen 5-2 De stand: # Team GW W OTW OTV V Pnt GV-GT 1 HYS The Hague DESTIL Trappers Tilburg Friesland Flyers Heerenveen Ruijters Eaters Geleen Herentals HYC Eindhoven Kemphanen Amsterdam G's Het programma voor dit en volgend weekeinde: Vrijdag 30 nov 20:00 Friesland Flyers Heerenveen - Amsterdam G's 20:00 HYS The Hague - Herentals HYC 20:30 DESTIL Trappers Tilburg - Eindhoven Kemphanen Zaterdag 1 dec 18:00 Amsterdam G's - Ruijters Eaters Geleen 20:30 Eindhoven Kemphanen - Friesland Flyers Heerenveen Zondag 2 dec 19:00 Ruijters Eaters Geleen - HYS The Hague 20:00 Herentals HYC - DESTIL Trappers Tilburg Vrijdag 7 dec 20:00 Friesland Flyers Heerenveen - DESTIL Trappers Tilburg 20:00 HYS The Hague - Amsterdam G's Zaterdag 8 dec 20:00 Amsterdam G's - Eindhoven Kemphanen 21:15 Herentals HYC - Ruijters Eaters Geleen Zondag 9 dec 17:30 Eindhoven Kemphanen - Herentals HYC 19:00 DESTIL Trappers Tilburg - HYS The Hague 19:00 Ruijters Eaters Geleen - Friesland Flyers Heerenveen

4 Bekercompetitie Afgelopen dinsdag werd de eerste wedstrijden in de halve finale van de Nederlandse beker gespeeld. De uitslagen: Eindhoven Kemphanen - Ruijters Eaters Geleen 5-2 HYS The Hague - DESTIL Trappers Tilburg 3-6 Aanstaande dinsdag wordt in beide halve finales de tweede wedstrijd gespeeld. Welkom aan De Adelaar Vanavond wordt de wedstrijd bijgewoond door leerlingen en begeleiders van basisschool De Adelaar uit Wolvega. Tijdens de WK U18 die in april in Thialf werd gehouden, waar zij de winnaars van de spandoekenwedstrijd die tijdens dat toernooi werd gehouden.

5 Coach s corner Ik vond dat we vorige week thuis tegen Den Haag niet echt slecht gespeeld hebben, maar als je eerlijk bent zat een overwinning er niet in. Den Haag speelde erg goed en gecontroleerd waardoor wij eigenlijk weinig kansen kregen. Die kansen waren er wel, zeker in de tweede periode waarin we ook nog een keer op de paal schoten. Toch had je het idee, dat als we op 2-3 waren gekomen ook Den Haag nog wel een doelpunt had gemaakt. Het was wel fantastisch te zien dat het publiek in Heerenveen en Fryslân nog altijd afkomt op een top ijshockeywedstrijd. Dat doet je erg goed en motiveert je ook om als speler tot het uiterste te gaan. We hadden ook pech dat Aleksandr Terjohins zaterdagavond uitviel waardoor we hem ook zondagavond moesten missen in de uitwedstrijd tegen Herentals. Ook Jurryt Smid was er vorige week nog niet bij en daardoor waren we verdedigend behoorlijk kwetsbaar. Daardoor moest Sander Dijkstra weer naar de verdediging, maar dan ben je ook aanvallend weer wat minder. Ik moet trouwens wel zeggen dat Sander een uitstekende job heeft gedaan. We speelden zondagavond niet eens zo slecht, maar we liepen veel onnodige straffen op waardoor we Herentals zelf de kansen boden. En dat is toch wel het laatste wat je wilt. We begonnen in de tweede en derde periode steeds short-handed en daar hebben ze uitstekend van geprofiteerd. Herentals heeft de wedstrijd gewonnen met vier powerplay doelpunten één empty-net goal. Dit weekeinde moeten we hoe dan ook de losing streak doorbreken. Amsterdam heeft sinds de laatste ontmoeting een aantal nieuwe spelers gehaald waaronder een goalie en een verdediger. Het is een hard werkend team dat altijd tot het uiterste gaat en daarmee respect afdwingt. Wij moeten echter ons eigen spel spelen en dan moeten we in staat zijn de punten thuis te houden. Een dag later ook weer een moeilijke wedstrijd, enigszins vergelijkbaar met Herentals. Eindhoven is samen met Geleen en Herentals één van de concurrenten voor de derde en vierde plaats en dus is winst in zo n wedstrijd extra belangrijk. We hebben hier in Heerenveen een paar weken geleden al gezien dat het een goed team is en de bekeroverwinning die ze afgelopen week boekten op Geleen spreekt eigenlijk ook wel boekdelen. Een voordeel aan onze kant is dat we weer helemaal compleet zijn. Aleksandr is er weer bij en ook Jurryt Smid is na een afwezigheid van weken weer aanwezig.

6 Jeugdspeler van de week 10 vragen aan: Naam : Nique ten Wolde Leeftijd : 8 jaar team : U8 Positie : alles Geboortedatum : 3 december 2003 Hoe oud was je toen je begon met ijshockey? 7 jaar. Waarom ben je gaan ijshockeyen? Omdat mijn oom Lex dat ook deed Wat vind je het aller-leukst aan ijshockey? Body checken Wie is jouw trainer? Trainer Ivan. Wat vindt jij zo goed aan jouw trainer? Dat hij ons heel goed kan trainen. Welke speler(s) van de Friesland Flyers bewonder je heel erg? Mike Nason Welk eten vind je het lekkerst? Kaasfondue, patat en pizza. Heb je nog meer hobby s? Vissen Wie wint dit jaar de beker? U8 Wat is jouw grootste droom? Miljonair zijn De jeugdspeler van de week is een initiatief van Supportersvereniging Flyers en Stichting Jeugd IJshockey. Elke week mag een jeugdspeler met de vlag en het eredivisieteam op het ijs voor aanvang van de wedstrijd. Bovendien beantwoordt deze jeugdspeler 10 vragen in het programmaboekje 't Stickje.

7 Andere teams Eerste divisie Koploper Dordrecht Lions herstelde zich prima van de nederlagen in de bekerwedstrijden tegen Tilburg Trappers. Thuis tegen Nijmegen won Lions simpel met Groningen boekte in een spectaculaire wedstrijd in Den Haag een overwinning in overtime. De Groningers verloren daarmee een puntje, want na de tweede periode was de score 1-5 in het voordeel van GIJS Bears. Den Haag wist echter in het laatste slotdeel toch nog een verlenging af te dwingen. Uitslagen IJCU Dragons Utrecht - Zoetermeer Panters 1-5 SaniDump Dordrecht Lions - Romijnders Devils Nijmegen 10-2 Hys Hokij Den Haag - Gijs Bears Groningen 5-6 OT Talententeam High Techs - Red Eagles 's-hertogenbosch 2-1 Stand # Team GW W OTW OTV V Pnt GV-GT 1 SaniDump Dordrecht Lions Zoetermeer Panters Talententeam High Techs Hys Hokij Den Haag Gijs Bears Groningen Romijnders Devils Nijmegen Red Eagles 's-hertogenbosch IJCU Dragons Utrecht Promotie divisie Ook afgelopen weekeinde kwam Friesland Flyers niet in actie en moest dus van de zijlijn toekijken hoe Eindhoven en Geleen dichterbij kwamen. Tilburg Trappers passeerde de Flyers op de ranglijst, maar heeft nu wel twee wedstrijden meer gespeeld. Morgenmiddag om 16:30 uur speelt Friesland Flyers in Thialf tegen het nog puntloze team van GIJS Bears Groningen. De wedstrijd is gratis toegankelijk. Ook zondag speelt Friesland Flyers thuis. Om 14:45 uur is het team van Romijnders Devils Nijmegen de tegenstander in een oefenwedstrijd. Ook die wedstrijd is gratis toegankelijk. Uitslagen Zoetermeer Panters Toekomst - Smoke Eaters Geleen 1-9 GIJS Bears Groningen Toekomst - S.S.IJ. Eindhoven Kemphanen 1-14 Dordrecht Lions Toekomst team - DESTIL Trappers Toekomstteam 2-4

8 Stand # Team GW W OTW OTV V Pnt GV-GT 1 DESTIL Trappers Toekomstteam Friesland Flyers Heerenveen S.S.IJ. Eindhoven Kemphanen Smoke Eaters Geleen Dordrecht Lions Toekomst team Zoetermeer Panters Toekomst GIJS Bears Groningen Toekomst Tweede divisie Beide Heerenveense teams, Ugly Faces en Frisian Flashguns kwamen niet in actie. Cool Mokum Amsterdam won de uitwedstrijd bij Nijmegen en neemt nu de eerste plaats in. Ugly Faces heeft hetzelfde aantal punten. Uitslagen Saints Nijmegen - Amstel Tijgers Cool Mokum 2-4 Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 Amstel Tijgers Cool Mokum Amsterdam Ugly Faces Heerenveen Warriors Leeuwarden Saints Nijmegen The Outlaws Zoetermeer Frisian Flashguns Heerenveen Enschede Lions Derde divisie Uitslagen Zoetermeer Bigfield Panters - Leeuwarden Vikings 0-9 Leiden Polar Bears - Leiden Tigers 12-0 Amsterdam Shinny Mustangs - Hijs Hokij The Old Flames 0-19 Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 Leeuwarden Vikings Hijs Hokij The Old Flames Den Haag Friesland Flyers Bombers Heerenveen Leiden Polar Bears Zoetermeer Bigfield Panters Amsterdam Shinny Mustangs Leiden Tigers

9 Vierde divisie Uitslagen Friesland Flyers 4 Heerenveen - Amsterdam Shinny Club 3-1 North Seahawks Groningen - Tilburg Capitals 6-5 IJCU Dragons 4 - Los Padres 6-3 Stand # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 North Seahawks Groningen Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers 4 Heerenveen Tilburg Capitals Hijs Hokij Den Haag The Hurricanes Hoorn Rhino's Amsterdam Shinny Club IJCU Dragons Los Padres U17 Friesland Flyers beëindigde de bekercompetitie met een 2-4 overwinning in Groningen tegen GIJS Bears. Vanavond begint voor Friesland Flyers de competitie om het kampioenschap met een uitwedstrijd in Zoetermeer. Uitslagen beker Hijs Hokij Den Haag U17 - DESTIL Tilburg Trappers U17 Bl 3-4 Zoetermeer Panters U17 Blauw - Amstel Tijgers Amsterdam U Gijs Bears Groningen U17 - Friesland Flyers Heerenveen U Stand beker # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 DESTIL Tilburg Trappers U17 Blauw Friesland Flyers Heerenveen U IJCU Dragons Utrecht U Zoetermeer Panters U17 Blauw Hijs Hokij Den Haag U Amstel Tijgers Amsterdam U Gijs Bears Groningen U U14 Nog één wedstrijd moest er gespeeld worden voor het bekertoernooi. Friesland Flyers ging op bezoek in Nijmegen. Voor de eindstand was de wedstrijd niet meer zo belangrijk omdat Nijmegen al één van de finalisten was. Flyers slaagde er niet in het Nijmegen moeilijk te maken, pas vlak voor tijd scoorde Tim Hepkema het enige Friese doelpunt, maar toen had Nijmegen al negen keer

10 gescoord. Bijzonder wat dat vier Nijmeegse doelpunten werden gescoord door Jay Plamont, van wie zou dat nu familie zijn? Eindstand beker poule A # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 V.J.N. Devils U IJCU Dragons Utrecht U Hijs Hokij Den Haag U Friesland Flyers Heerenveen U Amstel Tijgers Amsterdam U Gijs Bears Groningen U Uitslagen kampioenschap Red Eagles 's-hertogenbosch U14 - IJCU Dragons Utrecht U Hijs Hokij Den Haag U14 - Red Eagles U IJCU Dragons Utrecht U14 - Smoke Eaters Geleen U Amstel Tijgers Amsterdam U14 - DESTIL Trappers Tilburg U Stand kampioenschap # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 V.J.N. Devils U DESTIL Trappers Tilburg U Red Eagles 's-hertogenbosch U Gijs Bears Groningen U Smoke Eaters Geleen U Friesland Flyers Heerenveen U IJCU Dragons Utrecht U Zoetermeer Panters U Hijs Hokij Den Haag U Eindhoven Kemphanen U Dordrecht Lions U Amstel Tijgers Amsterdam U U12 Zondag wordt de laatste bekerwedstrijd gespeeld tussen de teams van HIJS Hokij Den Haag en Leeuwarden Capitals, maar voor de rest van de teams begon vorig weekeinde de strijd om het kampioenschap al. Flyers kreeg bezoek van Eindhoven en moest in die wedstrijd de overwinning aan de Brabanders laten. Een verslag van die wedstrijd hieronder. 1e periode: Het was een wat onrustig begin, er waren een aantal mooie pogingen maar die leiden niet tot een doelpunt wat jammer was. Als dit tot doelpunten had geleid had er heel anders uit gezien. Allereerst moet toch even gezegd worden dat offside ingezonken is. De dame en heren hebben dat begrip eigen gemaakt. Waar nog verbeteringen te maken zijn is het breed spelen, het

11 behouden van positie en het op tijd passen naar medespelers. Lange tijd bleef het 0-0 maar uiteindelijk viel de 0-1 en gelukkig kort daarachteraan de 1-1 van Paul met assist van Jeremy. Mooie samenwerking mannen! De eerste straf was voor Eindhoven voor boarding snel gevolgd door een straf van Heerenveen voor Jeremy voor tripping. Niet veel later een tweede straf voor Eindhoven voor tripping. Powerplay is 2e periode: Was er één van veel werken geen resultaat maar ook geen tegendoelpunt. Tymo was vandaag wel een beetje de man of the match, hij heeft er heel wat uitgehouden. Ook was de verdediging vandaag een leuke stoorzender voor de tegenpartij. Leuk om te zien is dat onze enige dame Esther daarin ook haar vrouwtje staat! Jammer is dat we niet wat meer druk konden zetten en konden scoren. Er waren kansen maar 3e periode: Ook hier waren mooie momenten te zien van de verdediging. Daar was de gelijkmaker van Paul met assist van Jeremy. Helaas volgde veel te snel de 2-3. Toen heb ik even zitten tellen en kwam tot 8 pogingen voordat de puck uit het verdediging vak was. Dat is rommelen en jammer dat kunnen we volgens mij best beter. Ineens de 2-4 en afsluitend de 2-5. Denk zeker dat dit nog niet iets waar gebruik van gemaakt word heeft ook met leeftijd en inschatting te maken denk ik zo. Helaas viel een tegengoal en was het 1-2. Een mijlpaal voor Paul, een straf voor hooking, volgens mij heeft Paul geen aandelen bij de bank J. Ik heb vandaag ook weer wat geleerd, want wist niet dat bij een man op de bank er geen icing gegeven kan worden. Je mag dan dus dit soort passes gebruiken om tijd te rekken. van een afgekeurde goal die wel zat tot een kling geluid van tegen de paal, de puck wilde er niet in. En ja door de keeper heen lukte ook niet! Wat soms jammer was, was dat de tegenpartij ongezien achter onze verdediging kwam en zo kon uitbreken en we dan met man en macht moesten schaatsen om te storen om een doelpoging te voorkomen. anders had gekund. Het was geen slecht spel van onze kanjers maar met iets meer inzicht in: wat is nou mijn positie, kan ik misschien beter passen dan er zelf voor gaan, meer gebruik maken van de verdediging om rond te spelen en voor elkaar willen gaan kan zo n wedstrijd als deze eindigen met een ander resultaat. Uitslagen kampioenschap Blue Mountain Cougars Hoorn - Dordrecht Lions U Gijs Bears Groningen U12 - Red Eagles U Hijs Hokij Den Haag U12 - Smoke Eaters Geleen U Leiden Lions U12 - IJCU Dragons Utrecht U Zoetermeer Panters U12 Blauw - V.J.N. Devils U12 9-1

12 Friesland Flyers Heerenveen U12 - Eindhoven Kemphanen U Amstel Tijgers Amsterdam U12 - DESTIL Trappers Tilburg U Stand kampioenschap # Team GW W G V Pnt GV-GT 1 DESTIL Trappers Tilburg U IJCU Dragons Utrecht U Dordrecht Lions U Hijs Hokij Den Haag U Zoetermeer Panters U12 Blauw Eindhoven Kemphanen U Red Eagles 's-hertogenbosch U Gijs Bears Groningen U IJCCL Capitals Leeuwarden U Zoetermeer Panters U12 Geel Friesland Flyers Heerenveen U Smoke Eaters Geleen U V.J.N. Devils U Blue Mountain Cougars Hoorn Leiden Lions U Amstel Tijgers Amsterdam U U8 4 wedstrijden tegen Zoetermeer. Nick van den Bos, de jongste ijshockeyer van Flyers, scoorde zijn allereerste doelpunt Afgelopen zondag stond voor de jongste ijshockeyers van Friesland Flyers een toernooi op het programma met als tegenstanders Zoetermeer Panters en Leiden Lions. Helaas kwam het laatste team niet opdagen waardoor vier wedstrijden tegen Zoetermeer werden gespeeld. Tommy Speel schreef het verslag. Game 1. Al vroeg in de wedstrijd scoort Zoetermeer 1-0. Maar Friesland flyers toonde veerkracht en met een mooi schot vanaf links van Thijs kwamen we op gelijke hoogte 1-1. Daarna vanaf de face-off een snel doelpunt van Iris. Hierna kwam zoetermeer weer opgelijke hoogte 2-2 maar het was opnieuw Iris die voor de voorsprong zorgde 3-2.

13 Zoetermeer probeerde met tempo versnellingen het Friesland flyersmhet moeilijk te maken en vlak voor tijd resulteerde dit in 3-3. Door geweldig keepers werk van Arwen bleef het 3-3. Game 2. Door opnieuw een prachtige redding van Arwen in begin van de wedstrijd en zijn eerste doelpunt van Nick kwamen we op voorsprong 1-0. Op 4 min 30 wordt de voorsprong uitgebreid door een doelpunt van Iris 2-0. Dit bleek ook de eindstand. Door goed keepers werk van Arwen en goed positie spel van de jongens was dit een terechte overwinning. Game 3. Na 11 sec was het al raak. joran scoorde 1-0. Vervolgens werd de voorsprong uitgebreid naar 2-0 door Tom en 3-0 door Thijs. Daarna 3-1 en weer 4-1 door Thijs. Allemaal binnen 30 sec. In de derde wedstrijd is het krachtsverschil veel groter dan in de voorgaande wedstrijden. Uiteindelijk nog 5-1 door Nick en 6-1 door Nique. Opnieuw ijzersterk optreden van Arwen met een paar prachtige reddingen. Tot slot nog 6-2 en 7-2 door Nique. Game 4. pas na 8 min 50 sec was het 1-0 door Nique en 2-0 door Tom. Helaas dat er maar een team op kwam dagen, maar dat nam niet weg dat het een prachtig middagje ijshockey was met veel sportiviteit. Tot de volgende wedstrijd en ga door op deze manier met veel inzet en plezier. Wedstrijdprogramma. Vrijdag 30 nov 20:15 Zoetermeer Panters U17 Bl. - Friesland Flyers U17 Zaterdag 1 dec 16:30 Friesland Flyers Heerenveen - GIJS Bears Groningen Zondag 2 dec 12:30 Welpen en mini s toernooi Heerenveen 15:50 Amstel Tijgers A dam U12 - Friesland Flyers U12 20:30 Zoetermeer Bigfield Panters - Friesland Flyers Bombers 21:00 Los Padres - Friesland Flyers 4 Heerenveen Zaterdag 8 dec 14:00 Friesland Flyers U17 - Red Eagles U17 16:00 Red Eagles U12 - Friesland Flyers U12 16:30 Ugly Faces Heerenveen - Enschede Lions 1 19:45 Hijs Hokij The Old Flames - Friesland Flyers Bombers Zondag 9 dec 12:30 Welpen en mini s toernooi Heerenveen 14:45 Friesland Flyers U14 - Red Eagles U14 17:30 Friesland Flyers 4 Heerenveen - Tilburg Capitals 20:00 Dordrecht Lions Toekomst - Friesland Flyers Heerenveen 20:30 The Outlaws Zoetermeer - Frisian Flashguns Heerenveen Alle uitslagen en standen en de wedstrijdprogramma s van alle andere teams van Friesland Flyers vindt u op de website van Stichting Jeugd IJshockey Heerenveen,

14 Wie komt ons EHBO team versterken? Onze ijshockey vereniging heeft een eigen groep EHBO mensen die bij alle trainingen en wedstrijden van de jeugd aanwezig zijn. Wij als club vinden het van groot belang dat er goede, verantwoorde hulp wordt geboden indien nodig. Dit seizoen zijn, op een na, alle teams wederom voorzien van een eigen Team EHBO er. Voor het Promotie team zijn wij nog op zoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen. Ouder, vriend, vriendin...heb je(sport) EHBO, neem contact op! Wij zorgen voor de jaarlijkse bijscholing enz. Wij zijn ook op zoek naar mensen die mee willen helpen de EHBO post te bemannen op de wedstrijd avonden van de Eredivisie. Wil je iets voor de club doen en voel je hier iets voor, of wil je eerst meer info, neem dan contact op met onze EHBO coördinator via onze site. Kom ook ijshockeyen bij de Flyers! Elke zondagochtend van 10:15 11:15 uur wordt in Thialf door Friesland Flyers een schaatsklas georganiseerd. Kinderen vanaf vier jaar zijn hier van harte welkom om te proberen of de snelste teamsport van de wereld ook iets voor hen is. Je mag de eerste vier keren gratis meedoen, pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap voor het eerste jaar kost maar 50,00. Als je heel erg goed bent kun je in overleg met de trainers doorstromen naar één van de competitie spelende jeugdteams: U8, U10, U12 of U14. Als je zin hebt om het te gaan proberen hoef je je niet aan te melden. Je komt gewoon op zondagochtend naar de ijshockeyhal van Thialf. Wat moet je meenemen: ijshockeyschaatsen (eventueel te huur in Thialf), stevige handschoenen, elleboog- en kniebeschermers (bijv. van het skeeleren) en een (fiets)helm. Een stick kun je eventueel van ons lenen. Tot ziens bij de Flyers!

15 Amsterdam G s DESTIL Trappers Tilburg Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers Heerenveen Herentals HYC HYS The Hague Ruijters Eaters Geleen Alle uitslagen Amsterdam G s DESTIL Trappers Tilburg Eindhoven Kemphanen Friesland Flyers Heerenveen Herentals HYC HYS The Hague Ruijters Eaters Geleen OT BPS (regl)

16 Friesland Flyers Heerenveen 30 Martijn Oosterwijk 31 Sjoerd Idzenga 2 Jurryt Smid 4 Alexandr Terjohins (A) 6 Wesley Timmermans 14 Niels van der Vossen 15 Andrew Krelove 24 Trevor Hunt 52 Mark Hoekstra 83 Jeroen van Olphen 5 Sander Dijkstra 8 Jeffrey Martens 9 Mike Nason (C) 10 Brent Janssen 11 Aldo van Aalderen 17 Marc Nijland 20 Kevin Bruijsten (A) 21 Tony Demelinne 39 Gerald Pollastrone 70 Valentijn Bouten 84 Kevin Nijland 94 Tony Ras Amsterdam G s 29 Brennan Poderzay 31 Jacob van Duin 5 Marino Bakker 7 Roland van Donge 15 Olivier Leenders 20 Dax van de Velden 23 Rico Jonkers 83 Bill Horton 91 Joy Turpijn (A) 3 Joey Oosterveld 9 Rocco van Hoorn 10 Donny van Musscher 11 John Versteeg (C) 12 Quincy Merk 16 Jason Boereboom 17 Micheal Kwist 19 Calvin Pohlman 21 Julian Berteling 25 Marcel Kars (A) 44 Tobias Kathan 97 Robin Swart Trainer coach: Ass. coach: Teammanager: Materiaal: Verzorging: Fysiotherapeut: Chris Eimers Justin Bekkering Rob van Aalderen Theo van der Duin Simon Heinsius Dirk Lindeboom Piety Elsinga Trainer coach: Ass. Coach: Teammanager: Teamleider: Ron Berteling Alexander Schaafsma Jeroen Zwaanswijk Jur Visser Scheidsrechters: Martin de Wilde Linesmen: Jeroen van den Berg Jos Korte

17 Friesland Flyers PENALTIES Amsterdam G s Nr. Penalty Af Op Nr. Penalty Af Op 1e periode 2e periode 3e periode Volg de Flyers op internet Friesland Flyers: Jeugdstichting Flyers: jeugd.frieslandflyers.nl Supportersvereniging: Friesland Flyers GOALS & ASSISTS Amsterdam G s Nr. Assists Tijd Nr. Assists Tijd 1e periode - 2e periode - 3e periode -

18 Nieuws van de supportersvereniging IJshockeyvrienden, Op de laatste dag van november spelen de Friesland Flyers tegen de Amsterdam G s. Heeft Chris Eimers zijn ploeg kunnen opladen voor deze wedstrijd, en houden de mannen, na 3 verloren wedstrijden, de 3 punten deze wedstrijd op zak? Wij gaan er vanuit dat alles gewoon goed komt. Dat het team zijn draai (weer) weet te vinden en vecht voor iedere meter ijs. Voorlopig staat het team veilig op plek 3 in de Nederlandse competitie. Flyers wist 25 punten te behalen in 12 wedstrijden. Geleen staat vierde en haalde in 12 wedstrijden 16 punten. Wat vanavond ons gaat brengen dat is altijd lastig te voorspellen. Wij als SVFF gaan uit van een overwinning en staan als één man achter het team. En naast de aanmoedigingen van de Jeugdspeler van de Week en Frizzly the Eagle, komen vandaag ook 2 zwarte pieten de Flyers toejuichen! Veel plezier vanavond tijdens de wedstrijd Friesland Flyers Amsterdam G s Bestuur SVFF Voor Supporters, Door Supporters Sfeervlag voor tijdens thuiswedstrijd Friesland Flyers Wij als SVFF zijn door een fan benaderd. Deze fan loopt met het idee rond om tijdens elke thuiswedstrijd van de Friesland Flyers Heerenveen een vlag met logo van de Flyers over een tribune heen te trekken. De SVFF wil dit idee erg graag ondersteunen, maar dat kan niet zonder jullie hulp. Het drukken van de vlag 8x8 of 10x10 kost geld, veel geld! De offertes die zijn aangevraagd liggen allemaal rond de 1300,- En daarom roepen we jullie hulp in. Word lid van de SVFF voor slechts 15,- per seizoen en wij dragen van elk lid 2,50 bij. (max. 300,-) Stuur in dat geval even een naar ikwordlid@svff.nl en geef je adresgegevens even door. Wil jij niet lid worden of ben je al lid, maar toch een bijdrage doen?! Ook dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Stuur in dat geval even een met je adresgegevens en bijdrage naar vlag@svff.nl! Als er genoeg geld is voor de vlag, dan zal deze gedrukt worden. Alle "sponsoren" worden door de SVFF vervolgens bedankt in 't Stickje!

19 Man Of The Match Vanavond roept de SVFF een speler van de Friesland Flyers uit tot Man Of The Match. Uiteraard bepalen we de MOTM niet zelf, maar kan jij stemmen op jouw favoriet! Wil jij stemmen op de MOTM? Dat kan op verschillende manieren: SMS tijdens de wedstrijd FH + #(Shirtnummer) naar 2211! Ga tijdens de wedstrijd via je smartphone/ipad/iphone naar Na afloop van de wedstrijd ontvangt de MOTM namens de SVFF een bos bloemen. De bloemen worden aangeboden door Remco Volbeda Stationsbloemenwinkel. Busreizen In de maand december biedt de SVFF 2 busreizen aan. De bustocht gaat door bij voldoende deelname. Mocht je mee willen met één of beide busreizen, meld je dan aan via busreis@svff.nl. Het wel/niet doorgaan van de busreis wordt 5 dagen van te voren bekend gemaakt. Onderstaande busreizen staan op het programma: Zondag 9 december Dagtocht Maastricht & Wedstrijd Eaters Geleen - Friesland Flyers. aanvangstijdstip wedstrijd 19:00 Vertrek Thialf: 08:30 Kosten: 25,- (Leden SVFF) 30,- (Niet leden) (exclusief toegangskaart voor de wedstrijd) Zondag 30 december Wedstrijd Tilburg Trappers - Friesland Flyers aanvangstijdstip wedstrijd 15:00 Vertrek Thialf: 11:00 Kosten bedragen 20,- (Leden SVFF); 25,- (Niet leden) (exclusief toegangskaart voor de wedstrijd) IJs beschikbaar exclusief voor de leden van de SVFF Op zondag 2 december tussen 18:45 en 19:45 kan jij als lid/adverteerder van de SVFF weer een uur het ijs op. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn schaatsen. Voor de rest van de uitrustingen zullen wij zorgen. Mocht je zelf een uitrusting gedeeltelijk/compleet hebben, dan kan je dit uiteraard gewoon meenemen.

20 Mocht je aanwezig zijn zondag 2 december, meld je dan even aan via info@svff.nl. Voor het huren van ijs ontvangen wij een rekening. Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage ad 10,-. Dit bedrag kan je na de training betalen. Het grote Nederlandse ijshockeyboek (met speciale Sint en Kerstprijs) Wie zich eens wil verdiepen in de geschiedenis van het Nederlandse ijshockey, kan zijn hart ophalen met Het grote Nederlandse IJshockeyboek. Dit boek vertelt in woord en beeld de geschiedenis van bijna 120 jaar ijshockey in Nederland. Alle clubs die vanaf 1934 hun rol speelden, hebben hun eigen verhaal in woord en cijfers. Dit is een boek over vedetten, sterren, kampioenschapen, en over het up en down in het vaderlandse ijshockey. Honderden unieke foto s begeleiden deze ijshockeyreis door heden en verleden. Voor de doorgewinterde fans is dit overzichtelijke en gedetailleerde boekwerk een mooi middel om de hoogtepunten nog eens te herbeleven. Maar ook voor de supporters die nog niet zo lang meedraaien is het van grote waarde om het ijshockey in Nederland in alle facetten tot op het bot te leren kennen. Het boek bevat 432 pagina s, kent afmetingen van 17x24 cm, heeft een harde kaft, bevat 200 foto s en afbeeldingen en is volledig in kleur gedrukt. Vanaf vrijdag 30 november t/m 31 december is het boek voor de speciale prijs van 30,- te koop bij de merchandise kraam van de SVFF! Leden van de SVFF betalen voor het boek slechts 25,- Word nu lid Voor slechts 15,- per seizoen ben je lid van de Supporters Vereniging Friesland Flyers. Door jou lidmaatschap is het voor ons mogelijk om activiteiten te organiseren. De SVFF is ondere andere verantwoordelijk voor de organisatie van: - Sfeeracties in het stadion - Nieuwe Mascotte - Busreizen (i.s.m. Friesland Flyers) - Intro/Opkomst spelers Friesland Flyers - Deelname Richard Gerritse Toernooi - In- en verkoop merchandise Friesland Flyers Lid worden? Stuur een met daarin jou gegevens naar ikwordlid@svff.nl, of meld je bij de Supporterskraam voor in de ijshal.

21 Frizzly the Eagle. Je hoeft niet bang te zijn voor mij hoor, want ik ben de mascotte van de Friesland Flyers. Je zult me bij elke thuiswedstrijd op en rond het ijs zien verschijnen. Ik ga over het ijs heen vliegen en misschien ook wel een beetje gek doen. Doen jullie met mij mee? Ik heb gehoord dat de spelers van de Friesland Flyers het erg leuk vinden als jullie ze aanmoedigen. Als je met mij op de foto wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat je me te pakken krijgt. En als je me dan hebt, dan gaan we samen op de foto! Groetjes, Frizzly the Eagle. Kijk op onze website: Volg ons op Like ons op Facebook: t Stickje Redactie Geert van der Meulen Heerenveen stickje@frieslandflyers.nl Fotografie Nicolien Sijtsema

22 Sponsoren Friesland Flyers Co-sponsoren Leen Bakker A6.nl Leeuwarder Courant Thialf Waterstad FM Business partners Acera Accountants Werktijd Uitzendburo Media partners Waterstad FM Leeuwarder Courant Van der Let & Partners Business Club Friesland Flyers C. van der Hauw Betonbouw Constructa Bouw DDV Kittechniek De Haan Advocaten De Swetser Heerenveen Ecotrain Empatec FTD bv Gemeente Heerenveen Henk Beerda HS Consulting JHV Onroerend goed Jonkman BV Kuiper Verzekeringen M. Nijholt Tegelzetbedrijf Noord Negentig Novatech Auto & Industrie Rijschool Dick Hielkema Ten Brinke Overall Design Pastreka BV Pulsar Karting Rabobank Heerenveen-Gorredijk Timmer- en onderhoudsbedrijf K. de Vries Verdonk Advocaten Wind Financieel Advies Yme Kuiper bv Tenge Hoveniersbedrijf Zijlstra Beroepskleding Tulp Advocaten Jongens van de Jong - Internet & Communicatie Jaroff Van der Werf Administratie & Advies Dox Imagemakers Hulpmiddelen Centrum Pocoma Groenewegen Advocaten en Notarissen Blaauw Woonidee Flanderijn Incasso Smartrigging BV Quick Uitzendburo Pro Office Koopmans Reizen Viore Bordsponsor Copy Boss Heerenveen Deco Keuken Nebraska Heerenveen Makelaardij Terpstra De Bios Heerenveen

t Stickje UNIS Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje UNIS Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van UNIS Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers DESTIL Trappers Tilburg Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Herentals HYC Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Eindhoven Kemphanen Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Eindhoven Kemphanen Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers HYS The Hague Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers HYS The Hague Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje 45e jaargang nr. 20 2 maart 2013

t Stickje 45e jaargang nr. 20 2 maart 2013 t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van UNIS Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

t Stickje Friesland Flyers Ruijters Eaters Geleen Aanvang: 20:00 uur.

t Stickje Friesland Flyers Ruijters Eaters Geleen Aanvang: 20:00 uur. t Stickje Redactie adres: Email: stickje@frieslandflyers.nl Veluwelaan 37 Website: http://www.frieslandflyers.nl 8443 AD Heerenveen t Stickje is een uitgave van Friesland Flyers Heerenveen en Supportersvereniging

Nadere informatie

Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15

Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15 Indeling en modus ijshockeycompetities seizoen 2012 2013 (onder voorbehoud) versie 6 juli 9:15 Eerste divisie Eindhoven High Techs DESTIL Trappers Tilburg Toekomstteam Gijs Bears Groningen Toekomstteam

Nadere informatie

Competitieopzet U12 competitie 2014-2015

Competitieopzet U12 competitie 2014-2015 corr. adres: postbus 292, 2700 AG Zoetermeer, The Netherlands bondsbureau: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, The Netherlands telefoon: 040-2381238, fax: 040-2381239, e-mail: info@nijb.nl bankrelatie:

Nadere informatie

Eindhoven, 30 augustus Geachte wedstrijdsecretarissen,

Eindhoven, 30 augustus Geachte wedstrijdsecretarissen, corr. adres: postbus 292, 2700 AG Zoetermeer, The Netherlands bondsbureau: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, The Netherlands telefoon: 040-2381238, fax: 040-2381239, e-mail: info@nijb.nl bankrelatie:

Nadere informatie

De competitiecommissie wil u bedanken voor het feit dat de voorlopige inschrijving voor de ijshockeycompetities voorspoedig is verlopen.

De competitiecommissie wil u bedanken voor het feit dat de voorlopige inschrijving voor de ijshockeycompetities voorspoedig is verlopen. corr. adres: postbus 292, 2700 AG Zoetermeer, The Netherlands bondsbureau: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven, The Netherlands telefoon: 040-2381238, fax: 040-2381239, e-mail: info@nijb.nl bankrelatie:

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN. Ir. J.A.M. (Jos) de Haan IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI Nieuws in de brief. Erevoorzitter Jos de Haan overleden

EINDHOVEN KEMPHANEN. Ir. J.A.M. (Jos) de Haan IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI Nieuws in de brief. Erevoorzitter Jos de Haan overleden EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2017 Nieuws in de brief In deze nieuwsbrief onder meer aandacht voor het overlijden van erevoorzitter Jos de Haan. Hij was de langst zittende

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER NOG STEEDS OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGGERS!

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER NOG STEEDS OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGGERS! EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER Beste Kemphanen, De Kerstdagen staan alweer voor de deur, een gezellige tijd om samen met familie en vrienden door

Nadere informatie

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT

NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT SEIZOEN 2011-2012 BIJLAGE BIJ HET SPORTREGLEMENT NEDERLANDSE IJSHOCKEY BOND SEIZOEN 2011-2012 INHOUD pagina BIJLAGE I: SWITCHEN TUSSEN EREDIVISIE

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF OKTOBER Woordje van de voorzitter. Team- en profielfoto s in de maak!

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF OKTOBER Woordje van de voorzitter. Team- en profielfoto s in de maak! EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 Woordje van de voorzitter Beste Kemphanen, De eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld en de eerste uitslagen zijn o.a. terug te vinden

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen,

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen, EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER Beste Kemphanen, We zijn inmiddels alweer in de tweede helft de eerste maand van het nieuwe jaar en dat schiet dan ook

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER BESTUURSMEDEDELINGEN. Beste Kemphanen,

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER BESTUURSMEDEDELINGEN. Beste Kemphanen, EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019 DE VOORZITTERSHAMER Beste Kemphanen, Carnaval komt eraan en daarmee ook het in een eerdere NWSBRF al genoemde EMT-jeugdtoernooi op carnavalszondag

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen,

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen, EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 DE VOORZITTERSHAMER Beste Kemphanen, Met het korter worden van de dagen ligt het wat meer voor de hand om met de ijssporten bezig te zijn.

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00

Joris Helleputtestraat 9 3920 LOMMEL. Openingsuren: maandag t/m vrijdag 8u tot 12u en 12u30 tot 17u00 TURNHOUT TIGERS IN T KORT De Turnhout Tigers richt zich in eerste instantie op de jeugdwerking van de ijshockey in Turnhout. Jeugd vanaf 4 jaar kan zich aanmelden om onze gedeelde passie IJSHOCKEY de snelste

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF APRIL 2019 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen,

EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF APRIL 2019 DE VOORZITTERSHAMER. Beste Kemphanen, EINDHOVEN KEMPHANEN IJSHOCKEYVERENIGING NIEUWSBRIEF APRIL 2019 DE VOORZITTERSHAMER Beste Kemphanen, KAMPIOENEN, zo zou je deze nieuwsbrief gewoon kunnen beginnen. KAMPIOENEN in onze U19+, KAMPIOENEN in

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

WK-QUIZ 2014. Vul hier je naam in: Vul je antwoorden in naast de vraag en lever dan in.

WK-QUIZ 2014. Vul hier je naam in: Vul je antwoorden in naast de vraag en lever dan in. WK-QUIZ 2014 6 Ronden: (100 punten te verdienen) 1. WK Weetjes (16) 2. Voetbal Quotes (16) 3. WK Landen (16) 4. Wie is het? (16) 5. WK 2014 (20) 6. Voetbalvrouwen (16) Vul hier je naam in: Vul je antwoorden

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen aan

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, laat het dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen aan Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Ref.: TvG/2013/4 Betreft: Nationaal U12-team Beste U12-sportvriend en ouders, corr. adres: postbus 292, 2700 AG zoetermeer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 IJSHOCKEY VERENIGING NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Woordje van de voorzitter Beste Kemphanen, ouders en spelers, Ook in het nieuwe jaar ontvangen jullie, zoals gewoonlijk, onze maandelijkse nieuwsbrief. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Het speelveld. = Face-off cirkel (8+1x in het midden van de face-off cirkel) Middenstip. Face-off cirkel. Doellijn. Boarding.

Het speelveld. = Face-off cirkel (8+1x in het midden van de face-off cirkel) Middenstip. Face-off cirkel. Doellijn. Boarding. Spelregels Het speelveld Face-off cirkel Middenstip = Face-off cirkel (8+1x in het midden van de face-off cirkel) Doellijn Boarding Goalie gebied Aanval-/ Verdedigingszone Neutrale zone Aanval-/ Verdedigingszone

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Goalball! Nederlands Kampioenschap Deelnemende teams. Locatie & tijdstippen. Toernooi reglement. Prijsuitreiking.

Inhoudsopgave. Goalball! Nederlands Kampioenschap Deelnemende teams. Locatie & tijdstippen. Toernooi reglement. Prijsuitreiking. Inhoudsopgave Goalball! Nederlands Kampioenschap 2018 Deelnemende teams Locatie & tijdstippen Toernooi reglement Prijsuitreiking Wedstrijdschema Sponsors Subsidies Goalball! Goalball is een Paralympische

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Secr. Mevr. E. Hop Gasthuislaan 59 6883 JA Velp (06) 53233927 Clubhuis de Rietgans Rietganssingel 117 6883 DR Velp (0 (06)179553700 www.sios61.nl Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Zaterdag 14 november

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking

RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking RegioBank schoolkorfbal bij K.V. Viking Sportpark Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede 32 e SCHOOLKORFBALTOERNOOI 9 juni 2012 Ochtendprogramma Groep 3 en groep 7 / 8 1 Deelname aan het schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey''

Hockey, niet zo maar een sport van zestalhockey naar achttalhockey'' Hockey, niet zo maar een sport "van zestalhockey naar achttalhockey'' In het hockey sta je er niet alleen voor. Je speelt in een team. Eerst zestalhockey en daarna achttalhockey. Teamsport betekent je

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1)

Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Merewade PrO-krant Tekening: Beau (1) Schoolvoetbal Deel 1 Op vrijdag 22 mei 2015 was het jaarlijkse pro Talents! We waren begonnen met de eerste wedstrijd het begon in een keer goed. We hadden alles gewonnen

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Een spreekbeurt over ADO Den Haag

Een spreekbeurt over ADO Den Haag Een spreekbeurt over ADO Den Haag Wij ontvangen veel berichten van kinderen die graag een spreekbeurt over ADO Den Haag willen houden. Zij weten alleen niet waar of hoe ze moeten beginnen. Wij helpen je

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Zoetermeer, 3 september Ref.

Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Zoetermeer, 3 september Ref. Aan de voorselectie van het nationale U12-team (Neem deze brief door met je ouders) Betreft: Nationaal U12-team Beste spelers (en ouders), corr. adres: postbus 292, 2700 AG zoetermeer, the netherlands

Nadere informatie

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR!

WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! SPONSORAANBOD SPONSORAANBOD 2014-2015 WELKOM ALS SPONSOR BIJ TILBURG TRAPPERS BENT U ALTIJD WINNAAR! Tilburg Trappers is de meest succesvolle ijshockeyclub van Nederland. Vorig jaar werden we landskampioen

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie