LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER..."

Transcriptie

1

2 Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is de ijshockeyschool de eerste stap. Hier leer je de basistechnieken van het schaatsen en worden je de eerste beginselen van de puck- en stickhandling bijgebracht. Ook wordt alvast een begin gemaakt met het uitleggen van de spelregels. Als je na verloop van tijd de basistechnieken voldoende onder de knie hebt, kun je doorstromen naar een wedstrijdteam. Mogelijkheden Vind je het op de ijshockey school helemaal het einde en je wilt dat enthousiasme behouden, dan zijn er de volgende mogelijkheden: Teamtraining I Teamtraining II Wedstrijden Op de volgende pagina s geven wij de mogelijkheden weer voor doorstroom vanuit de ijshockeyschool naar de wedstrijdteams. Doorstromen Doorstromen betekent trouwens niet dat er direct al wedstrijden gespeeld kunnen worden. Doorstromen betekent in eerste instantie dat je op proef mee gaat trainen met de echte jeugdteams. Dit gebeurt met volle uitrusting. Je kan pas meespelen in wedstrijden als je in deze trainingen enigszins mee kan komen. Ook daar gaat vaak een tijdje overheen. Contributie Uiteraard geldt er voor de competitie teams een ander contributie tarief dan voor de ijshockeyschool. Bij de ijshockeyschool moet per seizoen inschrijven en spreken we van een apart lidmaatschap dan die van de reguliere teams van de ijshockeyvereniging.

3 Team training I. Met Teamtraining I train je in volledig ijshockeypak mee in één van de jeugdteams. Dat zijn de U8, de U10 of de U12. Dat betekent elke maandag (of woensdag naar keuze) met het U8/U10/U12 team meetrainen. Ook op zaterdag train je dan met het team mee. Met volledig ijshockeypak (verplicht) kan je de uitdagende oefeningen die je met de teamspelers doet, gerust aan. Wanneer train je? Maandag of woensdag train je mee met het U8/U10/U12 team. Ron Berteling is uitsluitend op maandagen present bij de trainingen. Zaterdag train je mee met het team. Wat heb je nodig? Een volledig ijshockeypak, helm, stick en schaatsen. Overzicht dagen en contributie zaterdag zaterdag maandag* woensdag game contributie IJshockeyschool 120 Team training I ( ) 220 Team training II 320 Team Game U8/U * Ron Berteling aanwezig.

4 Team training II Dit is Teamtraining I met nog een extra dag trainen. Dus op maandag én op woensdag. Dat betekent alle maandagen, woensdagen en zaterdagen met het U8/U10/U12 team meetrainen. Wanneer train je? Maandag train je mee met het U8/U10/U12 team. Woensdag train je mee met het U8/U10/U12 team. Zaterdag train je mee met het team. Wat heb je nodig? Een volledig ijshockeypak, helm, stick en schaatsen. Overzicht dagen en contributie zaterdag zaterdag maandag* woensdag game contributie IJshockeyschool 120 Team training I ( ) 220 Team training II 320 Team Game U8/U * Ron Berteling aanwezig.

5 Wedstrijden Wil je ook wedstrijden soelen, dat kan ook! Niets is leuker dan wedstrijden spelen. Ten eerste, speel je het spel in een team. En wat is er nou leuker dan samen je favoriete sport beoefenen? U8 Voor de U8 kan je als je al redelijk basisvaardigheden beheerst gewoon meedoen. U10 Voor de U10 moet je wat meer basisvaardigheden hebben. Die heb je zo te pakken met Team training I of II. U12 Voor de U12 heb je goede individuele basisvaardigheden nodig. Ga dan snel meedoen met Teamtraining II. Plaatsing in een team vindt altijd in overleg plaats. Overzicht dagen en contributie zaterdag zaterdag maandag* woensdag game contributie IJshockeyschool 120 Team training I ( ) 220 Team training II 320 Team Game U8/U * Ron Berteling aanwezig.

6 Contact opnemen Trainen met het team of beter nog, wedstrijden spelen, is het leukste wat er is. Mail ons gerust en u krijgt altijd antwoord en kom vooral eens langs bij de training of wedstrijd, er is altijd een trainer, coach of teamleider aanwezig. En natuurlijk veel gelukkige spelers! Tot gauw op het ijs! Per leidenlions@gmail.com o.v.v. ijshockeyschool en meer Via de website: