INSPECTIE. hetonderwus DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ CHRISTELIJKE BASISSCHOOL MAXIMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSPECTIE. hetonderwus DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ CHRISTELIJKE BASISSCHOOL MAXIMA"

Transcriptie

1 DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ CHRISTELIJKE BASISSCHOOL MAXIMA School/instelling: christelijke basisschool Maxima Plaats: Leeuwarden BRIN-nummer: 27NL Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 30 september 2008 Conceptrapport verzonden op: 14 oktober 2008 Rapport vastgesteld te Groningen op: 19 november 2008 Reproductie het rapport zonder toestemming de inspectie of de school vindt niet plaats anders dan in zijn volledige vorm.

2 9 o

3 1. ONDERZOEK Onderzoek De inspectie heeft op 30 september 2008 een onderzoek uitgevoerd op de christelijke basisschool Maxima te leeuwarden om na te gaan of er sprake is tekortkomingen in de naleving wet- en regelgeving en de kwaliteit het onderwijs. Aanleiding De aanleiding was het volgende: uit analyses die de inspectie heeft uitgevoerd kwam naar voren dat zich mogelijke tekortkomingen voordoen bij aspecten op het gebied begeleiding en zorg. Over deze aspecten zijn tijdens het kwaliteitsonderzoek, uitgevoerd op 11 en 12 juni 2007, afspraken gemaakt. Daarnaast waren er voor de inspectie enkele onduidelijkheden over de tussen- en eindopbrengsten. Gesprekken met bevoegd gezag Op 28 augustus 2008 heeft de inspectie dit met het bevoegd gezag besproken. Namens het bevoegd gezag waren aanwezig de heer G. Hagénus (algemeen directeur a.i.), mevrouw R. de Groot (directie onderwijs) en de heer K. der Wal (stafmedewerker onderwijs). Eerder hadden er gesprekken plaatsgevonden op 29 september 2007 en 11 oktober Uit de gesprekken en uit de beschikbare informatie konden het bevoegd gezag en de inspectie niet eenduidig vaststellen of deze tekortkomingen al dan niet aanwezig zijn. In het gesprek 28 augustus 2008 werd duidelijk dat de recente verhuizing de school relatief veel onrust heeft veroorzaakt. De inspectie heeft op grond alle bovenstaande argumenten besloten een onderzoek uit te voeren om na te gaan of en in welke mate er sprake is tekortkomingen. Onderzoeksmethode Deze rapportage is gebaseerd op: Onderzoek en analyse documenten en gegevens over de school die bij de inspectie aanwezig zijn. Onderzoek op locatie, waarbij o schooldocumenten zijn bestudeerd; o o de onderwijspraktijk is geobserveerd; gesprekken met de directie, zorgcoördinator, en een vertegenwoordiger het bevoegd gezag. Toezichtkader Het onderzoek is uitgevoerd op basis het toezichtkader 2005, alsmede de aanvullende normeringen die opgenomen zijn in de notitie 'Analyse en waarderingen opbrengsten'. Deze documenten zijn te vinden op Uit het waarderingskader zijn, naast de opbrengsten, na overleg met het bestuur indicatoren onderzocht die direct en indirect verband houden met het aspect zorg en begeleiding. Naast dit kwaliteitsaspect heeft de inspectie tevens een aantal wettelijke aspecten onderzocht. Opbouw rapport In hoofdstuk 2 staan de bevindingen uit het onderzoek. Bij vastgestelde tekortkomingen is tevens de onderbouwing deze beoordelingen opgenomen. In hoofdstuk 3 volgt de conclusie uit het onderzoek en het vervolg het toezicht, in de vorm het toezichtarrangement.

4 2. BEVINDINGEN Christelijke basisschool Maxima Naleving De inspectie heeft onderzocht of wordt voldaan aan de naleving wettelijke voorschriften over onderstaande onderwerpen 1. Schoolplan in art. 16, lid 1 en 3 WPO Schoolgids in art. 16, lid 2 en 3 WPO Onderwijstijd in art. 8, lid 7, onder b WPO Zorgplan in art. 19, lid 1 en 3 WPO Niet aanwezig Wel aanwezig Wel voldaan aan naleving Wel aanwezig Onderbouwing Het schoolplan is onvolledig en niet vastgesteld door het bevoegd gezag. Het stappenplan om te komen tot een volledig schoolplan voor de periode is deels uitgevoerd, maar niet afgerond. Kwaliteit In onderstaande tabel vermeldt de inspectie welke indicatoren in dit onderzoek zijn betrokken en tot welke bevindingen dit heeft geleid. De bevindingen zijn weergegeven in de vorm een score. De score geeft aan in welke mate de indicator bijdraagt aan de kwaliteit het onderwijs: 1. draagt niet of nauwelijks bij; 2. draagt onvoldoende bij; 3. draagt voldoende bij; 4. draagt in hoge mate bij 5. niet te beoordelen (alleen bij opbrengsten) Oordelen op indicatoren Resultaten 12.1 De resultaten de leerlingen aan het eind de schoolperiode liggen ten minste op het niveau dat op grond de kenmerken de leerlingenpopulatie mag worden verwacht De sociale vaardigheden de leerlingen liggen op een niveau dat mag worden verwacht. Deze onderwerpen gelden voor het school c.q. cursusjaar De inspectie stelt jaarlijks de onderwerpen vast.

5 m o Ontwikkeling leerlingen 13.1 De resultaten de leerlingen voor Nederlandse taal en voor rekenen en wiskunde tijdens de schoolperiode liggen ten minste op het niveau dat op grond de kenmerken de leerlingenpopulatie mag worden verwacht Leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften ontwikkelen zich naar hun mogelijkheden De leerlingen doorlopen in beginsel de school binnen de verwachte periode 8 jaar. Afstemming De leraren volgen de vorderingen hun ieeriingen systematisch. Begeleiding 10.1 De school gebruikt een samenhangend systeem instrumenten en procedures voor het volgen de prestaties en de ontwikkeling de leerlingen Op Dasis een analyse de verzamelde gegevens, bepaalt de # school de aard de zorg voor de zorgleerlingen De school voert de zorg planmatig uit De school gaat de effecten de zorg na. Onderbouwing Algemeen beeld De school heeft een onrustig schooljaar ( ) doorgemaakt. Dit had negatieve consequenties voor de onderwijskundige ontwikkelingen, alsmede voor het borgen de reeds ingezette vernieuwingen. Tekortkomingen zijn met name geconstateerd op het gebied zorg en begeleiding. Veel onrust is veroorzaakt door de verhuizing naar een nieuw onderkomen. Daarnaast waren directeur en intern begeleider enkele maanden afwezig. Ondanks de problemen hebben de teamleden door een grote inzet en veel flexibiliteit het onderwijsleerproces en de onderwijsresultaten op peil weten te houden. Zorg en begeleiding Het systeem zorg en begeleiding de school functioneert onvoldoende. Uit de praktijk de lessen en uit leerlingdossiers blijkt dat de kwaliteit de uitvoering de zorg en/of begeleiding voor de meeste leerlingen in de groepen tekort schiet. Niet voor alle leerlingen met een leerachterstand een half jaar of meer is een analyse en/of een handelingsplanning gemaakt. De kwaliteit de aangetroffen handelingsplannen is daarbij zeer divers en meestal onvoldoende. De analyse die leidt tot conrete aanknopingspunten voor het verder planmatig handelen is in veel gevallen te algemeen of te beknopt beschreven. Een goede analyse leidt tot een onderbouwde en effectieve planning het (ortho)-pedagogisch, didactisch en/of therapeutisch handelen die gericht zijn op het wegnemen geconstateerde belemmeringen. Daarnaast wordt binnen de systematiek de leerlingbesprekingen onvoldoende systematisch nagegaan hoe de doelen uit de handelingsplannen gerealiseerd zijn en welke aspecten het hulptraject het meest adequaat zijn.

6 IP o Keuzes of aanpassingen voor het vervolgtraject zijn in onvoldoende mate in de evaluatie de handelingsplannen beschreven. De remediale zorg voor zorgleerlingen buiten de eigen groep is daarentegen wel in orde bevonden: de aangetroffen dossiers en handelingsplannen deze groep leerlingen (externe ambulante zorg of een eigen leerlijn) bevatten voldoende informatie. Afstemming Leraren in de kleutergroepen volgen in onvoldoende mate de vorderingen hun leerlingen. Ten eerste omdat de leraren de sociaal emotionele ontwikkeling de leerlingen met een niet genormeerd volgsysteem bijhouden. Ten tweede omdat het observatie-instrument voor het bijhouden de vorderingen op het gebied het leer- en ontwikkelingsproces voor leerlingen in de groepen 1 en 2 onvoldoende is gerelateerd aan de leerlijnen en tussendoelen. De registratie het huidige leerstofaanbod in de verschillende kleutergroepen is niet eenduidig. Dit is overigens ook in 2007 geconstateerd. 3. CONCLUSIE EN VERVOLG Oordelen de inspectie Er is sprake een tekortkoming in de naleving wettelijke vereisten, namelijk het ontbreken een door het bevoegd gezag vastgesteld schoolplan. Met het bevoegd gezag is afgesproken dat een vastgesteld schoolplan voor 1 december 2008 aan de inspectie gezonden wordt. Het onderwijs is over het geheel genomen voldoende kwaliteit; wel zijn er tekortkomingen geconstateerd bij de aspecten zorg en afstemming. Toezichtarrangement Gelet op het voorgaande, heeft de inspectie voor de christelijke basisschool Méxima, een voorlopig basisarrangement vastgesteld. Dit betekent dat de school - onder de gestelde voorwaarde - het vertrouwen heeft de Inspectie het Onderwijs. De inspectie heeft vooralsnog geen reden om het toezicht te verscherpen. Het bevoegd gezag draagt zorg voor opheffing de geconstateerde tekortkomingen

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. Werkenrode School te Groesbeek

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. Werkenrode School te Groesbeek RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ Werkenrode School te Groesbeek School/instelling: Werkenrode School Plaats: Groesbeek BRIN-nummer: 01JR Onderzoeksnummer: 109610 Onderzoek uitgevoerd op: 21 oktober

Nadere informatie

H o INSPECTIE. hetonderwus RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. p.c.b.s. De Weidebloem

H o INSPECTIE. hetonderwus RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. p.c.b.s. De Weidebloem H o RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ p.c.b.s. De Weidebloem School: p.c.b.s. De Weidebloem Plaats: Hoogeveen BRIN-nummer: 16FI Onderzoek uitgevoerd op: 5 februari 2009 Conceptrapport verzonden op:

Nadere informatie

lp o INSPECTIE hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ n.b.b.s. Het Blokland

lp o INSPECTIE hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ n.b.b.s. Het Blokland lp o RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ n.b.b.s. Het Blokland School/instelling: n.n.b.s. Het Blokland Plaats: Noordscheschut BRIN-nummer: 04 PT Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 7 oktober

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. St. Maartenschool te Nijmegen

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. St. Maartenschool te Nijmegen RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ St. Maartenschool te Nijmegen School/instelling: St. Maartenschool Plaats: Nijmegen BRIN-nummer: 00OS Onderzoeksnummer: 109616 Onderzoek uitgevoerd op: 23 oktober

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Basisschool t Kwekkeveld

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Basisschool t Kwekkeveld RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ Basisschool t Kwekkeveld School/instelling: Basisschool t Kwekkeveld Plaats: Schijndel BRIN-nummer: 13CK Postregistratienummer: 08.H2727425 Onderzoek uitgevoerd op:

Nadere informatie

lp o INSPECTIE hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ o.b.s. De Ruitenvelder

lp o INSPECTIE hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ o.b.s. De Ruitenvelder lp o RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ o.b.s. De Ruitenvelder School: o.b.s. De Ruitenvelder Plaats: Froombosch BRIN-nummer: 1 2XX Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 29 oktober 2008 Conceptrapport

Nadere informatie

lp o INSPECTIE het ONDERWIJS RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ obs De Gavehoek

lp o INSPECTIE het ONDERWIJS RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ obs De Gavehoek lp o RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ obs De Gavehoek School/instelling: Obs De Gavehoek Plaats: Oostwold BRIN-nummer: 13XX Onderzoek uitgevoerd op: 9 december 2008 Conceptrapport verzonden op: 7

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ RKBS SINT MAARTENSCHOOL

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ RKBS SINT MAARTENSCHOOL DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ RKBS SINT MAARTENSCHOOL Plaats: Bolsward BRIN-nummer: 16UZ Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 17 maart 2009 Conceptrapport verzonden op: 23 maart

Nadere informatie

m o INSPECTIE van hetonderwus

m o INSPECTIE van hetonderwus RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ De Kubus, locatie Heindijk School/instelling: De Kubus Plaats: Rotterdam BRIN -nummer: 19BU-1 Registratienummer: 2751855 Onderzoek uitgevoerd op: 29 januari 2009 Conceptrapport

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST.-WILLIBRORDUS

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST.-WILLIBRORDUS DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST.-WILLIBRORDUS Plaats : Groenlo BRIN-nummer : 10FG Onderzoeksnummer : 120935 Datum schoolbezoek : 8 november 2010

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij obs De Zonnewijzer

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij obs De Zonnewijzer RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij obs De Zonnewijzer Plaats : Hoorn Nh BRIN-nummer : 16KL Onderzoeksnummer : 123932 Datum schoolbezoek : 25 Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. Ichthus

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. Ichthus RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. Ichthus Plaats : Zoutkamp BRIN-nummer : 08BW Onderzoeksnummer : 122849 Datum schoolbezoek : 31 mei Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP O.B.S. DE BONGERD

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP O.B.S. DE BONGERD DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP O.B.S. DE BONGERD Plaats : Hijken BRIN-nummer : 18TJ Onderzoeksnummer : 118979 Conceptrapport verzonden op : 26 april Datum schoolbezoek

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ DE PAPERCLIP

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ DE PAPERCLIP RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ DE PAPERCLIP Plaats : Heerhugowaard BRIN-nummer : 11DX Onderzoek uitgevoerd op : 23 juni 2009 Conceptrapport verzonden op : 30 juni 2009 Rapport vastgesteld te Heemstede

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Ds. Hasperschool

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Ds. Hasperschool RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Ds. Hasperschool Plaats : Akkrum BRIN-nummer : 15BD Onderzoeksnummer : 122393 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Kwaliteitsonderzoek bij. obs De Meridiaan

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Kwaliteitsonderzoek bij. obs De Meridiaan RAPPORT VAN BEVINDINGEN Kwaliteitsonderzoek bij obs De Meridiaan Plaats : Medemblik BRIN-nummer : 06AP Onderzoeksnummer : 122792 Datum schoolbezoek : 11 juli 2011 Rapport vastgesteld te Leeuwarden op 10

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Van Haersma Buma

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Van Haersma Buma RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s. Van Haersma Buma Plaats : Hommerts BRIN-nummer : 09CH Onderzoeksnummer : 123098 Datum schoolbezoek : 9 juni 2011 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeksteen

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeksteen RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeksteen Plaats : Groenlo BRIN-nummer : 04RJ Onderzoeksnummer : 126685 Datum schoolbezoek : 25 juni 2012 Datum vaststelling

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Op De Hoeksteen

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Op De Hoeksteen RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Op De Hoeksteen Plaats : Hasselt BRIN-nummer : 03RD Onderzoeksnummer : 124138 Datum schoolbezoek : 31 oktober 2011 Datum vaststelling

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Graankorrel

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Graankorrel RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Graankorrel Plaats : Kudelstaart BRIN-nummer : 11DV Onderzoeksnummer : 125655 Datum schoolbezoek : 19 maart 2012 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE REGENBOOG

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE REGENBOOG RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE REGENBOOG Plaats: Leens BRIN-nummer: 07ZO Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 29 oktober 2009 Conceptrapport verzonden op: 6 november 2009 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool De Regenboog

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool De Regenboog RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool De Regenboog Plaats : Maassluis BRIN-nummer : 08WT Onderzoeksnummer : 124023 Datum schoolbezoek : 28 oktober 2011 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij West Friese Vrije School Parcival

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij West Friese Vrije School Parcival RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij West Friese Vrije School Parcival Plaats : Hoorn Nh BRIN-nummer : 06QZ Onderzoeksnummer : 123496 Datum schoolbezoek : 22 september 2011 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Kloosterveen

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Kloosterveen RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Kloosterveen Plaats : Assen BRIN-nummer : 27WY Onderzoeksnummer : 126694 Datum schoolbezoek : 12 juni 2012 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem van Oranje

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem van Oranje RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem van Oranje Plaats : Haarlem BRIN-nummer : 14AG Onderzoeksnummer : 125507 Datum schoolbezoek : 9 maart 2012 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. De Vlinderboom

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. De Vlinderboom DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ De Vlinderboom School/instelling: De Vlinderboom Plaats: Loon op Zand BRIN-nummer: 18MF Onderzoeksnummer: 110180 Onderzoek uitgevoerd op: 19 augustus 2008

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Bernardus

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Bernardus RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Bernardus Plaats : Oldemarkt BRIN-nummer : 06VC Onderzoeksnummer : 123800 Datum schoolbezoek : 13 Rapport vastgesteld te Zwolle op 21

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Albert Schweitzer

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Albert Schweitzer RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Albert Schweitzer Plaats : Didam BRIN-nummer : 03QS Onderzoeksnummer : 123950 Datum schoolbezoek : 19 October 2011 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS MOLENBEEK

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS MOLENBEEK DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS MOLENBEEK Plaats : Enschede BRIN-nummer : 16NC Onderzoeksnummer : 120274 Datum schoolbezoek : 13 Rapport vastgesteld te Zwolle

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij pcbs Dr. A. Kuyper

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij pcbs Dr. A. Kuyper RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij pcbs Dr. A. Kuyper Plaats : Andijk BRIN-nummer : 09NG Onderzoeksnummer : 122676 Datum schoolbezoek : 23 Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de Openbare Basisschool Gevers Deutz Terwee

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de Openbare Basisschool Gevers Deutz Terwee RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de Openbare Basisschool Gevers Deutz Terwee Plaats : Oegstgeest BRIN-nummer : 08IH Onderzoeksnummer : 125598 Datum schoolbezoek : 10 april

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG OP RKBS HOEKSTEEN

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG OP RKBS HOEKSTEEN DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2009-2010 OP RKBS HOEKSTEEN Plaats : Enkhuizen BRIN-nummer : 04YU Onderzoeksnummer : 118767 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Liduina

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Liduina RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij St. Liduina Plaats : Enschede BRIN-nummer : 06LX Onderzoeksnummer : 121430 Datum schoolbezoek : 8 februari Rapport vastgesteld te Zwolle

Nadere informatie

INSPECTIE. hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. PCBS De Saad

INSPECTIE. hetonderwijs RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. PCBS De Saad m O,_. RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ PCBS De Saad School: pcbs De Saad Plaats: Augustinusga BRIN-nummer: 07XB Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 28 augustus 2008 Conceptrapport verzonden

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. c.b.s. Roemte

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. c.b.s. Roemte RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK c.b.s. Roemte Plaats : Loppersum BRIN nummer : 07ZS C1 Onderzoeksnummer : 151135 Datum onderzoek : 14 februari 2013 Datum vaststelling : 3 april 2013 Pagina

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. CSG Het Noordik, locatie Vriezenveen

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. CSG Het Noordik, locatie Vriezenveen RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ CSG Het Noordik, locatie Vriezenveen School/instelling : CSG Het Noordik Plaats : Vriezenveen BRIN-nummer : 0DO Onderzoeksnummer : HB756654 Onderzoek uitgevoerd :

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij RK basisschool De Fontein. : 's-gravenhage

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij RK basisschool De Fontein. : 's-gravenhage RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij RK basisschool De Fontein Plaats : 's-gravenhage BRIN-nummer : 26AY Onderzoeksnummer : 124872 Datum schoolbezoek : 24 January 2012 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE WINGERD

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE WINGERD RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ C.B.S. DE WINGERD Plaats: Bovensmilde BRIN-nummer: 06HZ Onderzoek uitgevoerd op: 9 oktober 2009 Conceptrapport verzonden op: 26 oktober 2009 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Prot. Chr. Basisschool De Fontein

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Prot. Chr. Basisschool De Fontein RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Prot. Chr. Basisschool De Fontein Plaats : Ter Aar BRIN-nummer : 09LY Onderzoeksnummer : 125766 Datum schoolbezoek : 23 april 2012 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK Dr. Aletta Jacobsschool Plaats : Arnhem BRIN nummer : 19VP C1 Onderzoeksnummer : 272495 Datum onderzoek : 21 januari 2014 Datum vaststelling : Pagina 2 van

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. c.b.s. Het Krijt

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. c.b.s. Het Krijt RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK c.b.s. Het Krijt Plaats : Assen BRIN nummer : 27BM C1 Onderzoeksnummer : 195929 Datum onderzoek : 14 mei 2013 Datum vaststelling : 27 juni 2013 Pagina 2 van

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij CBS De Vlinderboom

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij CBS De Vlinderboom RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij CBS De Vlinderboom Plaats : Pijnacker BRIN-nummer : 11YJ Onderzoeksnummer : 125122 Datum schoolbezoek : 14 Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ

RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ BASISSCHOOL MISTE CORLE Plaats : Winterswijk BRIN-nummer : 18ZG Onderzoek uitgevoerd op : 3 november 2009 Rapport vastgesteld te Zwolle op 30 maart 2010 HB 2811938/9

Nadere informatie

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP ISLAMITISCHE BASISSCHOOL AS SOEFFAH

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP ISLAMITISCHE BASISSCHOOL AS SOEFFAH RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP ISLAMITISCHE BASISSCHOOL AS SOEFFAH Plaats : Amsterdam Zuidoost BRIN-nummer : 24ZH Onderzoeksnummer : 120594 Datum schoolbezoek : 9 november

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Antonius

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Antonius RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Antonius Plaats : Kudelstaart BRIN-nummer : 06GP Onderzoeksnummer : 125658 Datum schoolbezoek : 26 maart 2012 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Dichterbij

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Dichterbij RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Dichterbij Plaats : Doetinchem BRIN-nummer : 27JK Onderzoeksnummer : 122724 Datum schoolbezoek : 24 juni 2011 Rapport vastgesteld te Zwolle

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Knienenbult

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Knienenbult RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Knienenbult Plaats : Westendorp BRIN-nummer : 05UK Onderzoeksnummer : 121327 Datum schoolbezoek : 17 januari 2011 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. obs De Horn

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. obs De Horn RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK obs De Horn Plaats : Wijk bij Duurstede BRIN nummer : 23DF C1 Onderzoeksnummer : 270557 Datum onderzoek : 28 januari 2014 Datum vaststelling : 17 maart 2014

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Egelantier

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Egelantier RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Egelantier Plaats : Soest BRIN-nummer : 19JO Onderzoeksnummer : 125335 Datum schoolbezoek : 6 maart Rapport vastgesteld te Utrecht op

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Akker

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Akker RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Akker Plaats : Lisse BRIN-nummer : 03HE Onderzoeksnummer : 125599 Datum schoolbezoek : 17 april 2012 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP C.B.S. "DE BRON"

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP C.B.S. DE BRON RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP C.B.S. "DE BRON" Plaats : Bolsward BRIN-nummer : 10HZ Onderzoeksnummer : 120746 Datum schoolbezoek : 18 Rapport vastgesteld te Groningen op

Nadere informatie

9 o INSPECTIE. hetonderwus RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. obs Centrumschool

9 o INSPECTIE. hetonderwus RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. obs Centrumschool 9 o RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ obs Centrumschool School/instelling: o.b.s. Centrumschool Plaats: Leek BRIN-nummer: 12MY Onderzoeksnummer: Onderzoek uitgevoerd op: 13 november 2008 Conceptrapport

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. De Fontein

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. De Fontein RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK De Fontein Plaats : Krimpen aan den IJssel BRIN nummer : 20PN C1 Onderzoeksnummer : 251889 Datum onderzoek : 1 oktober 2013 Datum vaststelling : 4 december

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St. Jozef

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St. Jozef RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St. Jozef Plaats : Wateringen BRIN-nummer : 20CV Onderzoeksnummer : 121657 Datum schoolbezoek : 14 Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Onnema

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Onnema RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Onnema Plaats : Zandeweer BRIN-nummer : 06AO Onderzoeksnummer : 123929 Datum schoolbezoek : 3 november 2011 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OEC.BS. DE VLIEGER

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OEC.BS. DE VLIEGER RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OEC.BS. DE VLIEGER Plaats : Purmerend BRIN-nummer : 23TB Onderzoeksnummer : 120751 Datum schoolbezoek : 30 Rapport vastgesteld te Groningen

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL TWICKELO

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL TWICKELO DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL TWICKELO Plaats : Delden BRIN-nummer : 06MZ Onderzoeksnummer : 120340 Datum schoolbezoek : 18 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Jan Ligthart

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Jan Ligthart RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Jan Ligthart Plaats : Delfzijl BRIN-nummer : 14BD Onderzoeksnummer : 127263 Datum schoolbezoek : 20 september 2012 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rk Basisschool Veronica

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rk Basisschool Veronica RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rk Basisschool Veronica Plaats : Haarlem BRIN-nummer : 16XC Onderzoeksnummer : 124545 Datum schoolbezoek : 6 december 2011 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Floriant

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Floriant RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Floriant Plaats : Zoetermeer BRIN-nummer : 24CT Onderzoeksnummer : 125947 Datum schoolbezoek : 16 april 2012 Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE WIEKEN

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE WIEKEN RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE WIEKEN Plaats : Vught BRIN-nummer : 09LF Onderzoeksnummer : 117890 Datum schoolbezoek : 24 Rapport vastgesteld te Eindhoven

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. De Sprankel

DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ. De Sprankel DEFINITIEF RAPPORT VAN BEVINDINGEN ONDERZOEK BIJ De Sprankel School/instelling: De Sprankel Plaats: Dussen BRIN-nummer: 05NM Onderzoeksnummer: 110274 Onderzoek uitgevoerd op: 12 december 2008 Conceptrapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s.de Regenboog

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s.de Regenboog RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij p.c.b.s.de Regenboog Plaats : Hoogeveen BRIN-nummer : 22KL Onderzoeksnummer : 121421 Datum schoolbezoek : 10 Inhoud 1 Inleiding 5 2 Bevindingen

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Kon. Wilhelmina

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Kon. Wilhelmina RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Kon. Wilhelmina Plaats : Apeldoorn BRIN-nummer : 17QV Onderzoeksnummer : 121886 Datum schoolbezoek : 1 maart 2011 Datum vaststelling

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. de Teldersschool

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. de Teldersschool RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK de Teldersschool Plaats : Leiden BRIN nummer : 15KV C1 Onderzoeksnummer : 274471 Datum onderzoek : 24 maart 2014 Datum vaststelling : 2 juli 2014 Pagina 2 van

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Seghwaert locatie De Triangel

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Seghwaert locatie De Triangel RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool Seghwaert locatie De Triangel Plaats : Zoetermeer BRIN-nummer : 16KB Onderzoeksnummer : 126290 Datum schoolbezoek : 15 mei 2012

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St.-Augustinus

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St.-Augustinus RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool St.-Augustinus Plaats : Gaanderen BRIN-nummer : 03TR Onderzoeksnummer : 121818 Datum schoolbezoek : 24 februari 2011 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem-Alexander

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem-Alexander RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Willem-Alexander Plaats : Heerde BRIN-nummer : 10QT Onderzoeksnummer : 123722 Datum schoolbezoek : 29 september 2011 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs 'Willibrordus'

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs 'Willibrordus' RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs 'Willibrordus' Plaats : Breukelen Ut BRIN-nummer : 03UB Onderzoeksnummer : 124543 Datum schoolbezoek : 8 Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Plaats : Boskoop BRIN-nummer : 04XH Onderzoeksnummer : 120427 Datum schoolbezoek : 29 maart 2010 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. o.b.s. Het Groene Hart

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. o.b.s. Het Groene Hart RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK o.b.s. Het Groene Hart Plaats : Zuidwolde Dr BRIN nummer : 12TS C1 Onderzoeksnummer : 196419 Datum onderzoek : 6 juni 2013 Datum vaststelling : 11 juni 2013

Nadere informatie

RAPPORT. Onderzoek in het kader van het Onderwijsverslag bij Basisschool De Zuidwester

RAPPORT. Onderzoek in het kader van het Onderwijsverslag bij Basisschool De Zuidwester RAPPORT Onderzoek in het kader van het Onderwijsverslag 2010-2011 bij Basisschool De Zuidwester Plaats : Haarlem BRIN-nummer : 16JB Onderzoeksnummer : 122489 Datum schoolbezoek : 17 mei 2011 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE HORIZON

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE HORIZON DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL DE HORIZON Plaats : Dordrecht BRIN-nummer : 04JR Onderzoeksnummer : 118519 Datum schoolbezoek : 16 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS DE SPRINGSCHANS

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS DE SPRINGSCHANS DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP OBS DE SPRINGSCHANS Plaats : Heiloo BRIN-nummer : 13BW Onderzoeksnummer : 118173 Datum schoolbezoek : 21 Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Pelikaan

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Pelikaan RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Pelikaan Plaats : Putten BRIN-nummer : 09CU Onderzoeksnummer : 122534 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te Zwolle op

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de School met de Bijbel

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de School met de Bijbel RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij de School met de Bijbel Plaats : Bleskensgraaf Ca BRIN-nummer : 04QG Onderzoeksnummer : 123753 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij C.b.s. De Noordkaap. : Uithuizermeeden

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij C.b.s. De Noordkaap. : Uithuizermeeden RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij C.b.s. De Noordkaap Plaats : Uithuizermeeden BRIN-nummer : 05XE Onderzoeksnummer : 126684 Datum schoolbezoek : 16 juli 2012 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Het Galjoen

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Het Galjoen RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool Het Galjoen Plaats : Den Hoorn Zh BRIN-nummer : 04HY Onderzoeksnummer : 123924 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Koningin Julianaschool

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Koningin Julianaschool RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Koningin Julianaschool Plaats : Nieuwegein BRIN-nummer : 11VN Onderzoeksnummer : 124007 Datum schoolbezoek : 3 Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE DOM HELDER CAMARA

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE DOM HELDER CAMARA DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE DOM HELDER CAMARA Plaats : Groningen BRIN-nummer : 18QF Onderzoeksnummer : 117802 Datum schoolbezoek : 1 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Geref.b.s. De Wierde

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Geref.b.s. De Wierde RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Geref.b.s. De Wierde Plaats : Winsum Gn BRIN-nummer : 04PV Onderzoeksnummer : 123958 Datum schoolbezoek : 3 Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeve

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeve RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Basisschool De Hoeve Plaats : Hoevelaken BRIN-nummer : 03OU Onderzoeksnummer : 124256 Datum schoolbezoek : 27 Rapport vastgesteld te Utrecht

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. basisschool De Regenboog

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. basisschool De Regenboog RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK basisschool De Regenboog Plaats : Holten BRIN nummer : 10KQ C1 Onderzoeksnummer : 271915 Datum onderzoek : 20 maart 2014 Datum vaststelling : 22 april 2014

Nadere informatie

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE BRON

DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE BRON DEFINITIEF RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP DE BRON Plaats : Enschede BRIN-nummer : 08VH Onderzoeksnummer : 117637 Datum schoolbezoek : 30 november 2009 Rapport vastgesteld

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. rkbs Don Bosco

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. rkbs Don Bosco RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK rkbs Don Bosco Plaats : Wieringerwerf BRIN nummer : 07TE C1 Onderzoeksnummer : 151123 Datum onderzoek : 14 februari 2013 Datum vaststelling : 27 maart 2013

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij PC Basisschool Samen Op Weg. : Alphen aan den Rijn

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij PC Basisschool Samen Op Weg. : Alphen aan den Rijn RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij PC Basisschool Samen Op Weg Plaats : Alphen aan den Rijn BRIN-nummer : 15JS Onderzoeksnummer : 126159 Datum schoolbezoek : 14 mei 2012 Rapport

Nadere informatie

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST. JAN BAPTIST

ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST. JAN BAPTIST ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP BASISSCHOOL ST. JAN BAPTIST Plaats : Batenburg BRIN-nummer : 04SN Onderzoeksnummer : 118485 Datum schoolbezoek : Rapport vastgesteld te Utrecht op

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs St. Radboud

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs St. Radboud RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij rkbs St. Radboud Plaats : Heiloo BRIN-nummer : 08ZX Onderzoeksnummer : 124246 Datum schoolbezoek : 15 Rapport vastgesteld te Leeuwarden op

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Brunwerd

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Brunwerd RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij o.b.s. Brunwerd Plaats : Uithuizen BRIN-nummer : 12ED Onderzoeksnummer : 124198 Datum schoolbezoek : 29 Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. De Stapstien. : Kollumerzwaag

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. De Stapstien. : Kollumerzwaag RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij c.b.s. De Stapstien Plaats : Kollumerzwaag BRIN-nummer : 10IK Onderzoeksnummer : 124291 Datum schoolbezoek : 8 Rapport vastgesteld te Leeuwarden

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Piramide

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Piramide RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Piramide Plaats : Ridderkerk BRIN-nummer : 14HR Onderzoeksnummer : 126637 Datum schoolbezoek : 18 juni Rapport vastgesteld te Zoetermeer

Nadere informatie

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP WILLEM VAN ORANJE

RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP WILLEM VAN ORANJE RAPPORT ONDERZOEK IN HET KADER VAN HET VIERJAARLIJKS BEZOEK OP WILLEM VAN ORANJE Plaats : Kampen BRIN-nummer : 13KB Onderzoeksnummer : 119040 Datum schoolbezoek : 30 Rapport vastgesteld te Zwolle op 9

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rotterdamse Montessorischool

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rotterdamse Montessorischool RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Rotterdamse Montessorischool Plaats : Rotterdam BRIN-nummer : 08CK Onderzoeksnummer : 124361 Datum schoolbezoek : 22 november 2011 Rapport

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Openbare 9e Montessorischool De Scholekster

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Openbare 9e Montessorischool De Scholekster RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij Openbare 9e Montessorischool De Scholekster Plaats : Amsterdam BRIN-nummer : 20TX Onderzoeksnummer : 121096 Datum schoolbezoek : 6 januari

Nadere informatie

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 BASISSCHOOL DE HORST

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 BASISSCHOOL DE HORST RAPPORT KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 BASISSCHOOL DE HORST School: De Horst Plaats: Apeldoorn BRIN-nummer: 17UB Onderzoeksnummer: 103558 Datum uitvoering onderzoek:

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Kwaliteitsonderzoek bij. De Verrekijker

RAPPORT VAN BEVINDINGEN. Kwaliteitsonderzoek bij. De Verrekijker RAPPORT VAN BEVINDINGEN Kwaliteitsonderzoek bij De Verrekijker Plaats : Julianadorp BRIN-nummer : 15ZK Onderzoeksnummer : 124154 Datum schoolbezoek : 24 oktober 2011 Rapport vastgesteld te Leeuwarden op:

Nadere informatie

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. Basisschool De Schuilplaats

RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK. Basisschool De Schuilplaats RAPPORT VAN BEVINDINGEN VIERJAARLIJKS BEZOEK Basisschool De Schuilplaats Plaats : Putten BRIN nummer : 23ZZ C1 Onderzoeksnummer : 150592 Datum onderzoek : 15 januari 2013 Datum vaststelling : 28 maart

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool D'n Bogerd

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool D'n Bogerd RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij basisschool D'n Bogerd Plaats : Geldermalsen BRIN-nummer : 18JO Onderzoeksnummer : 124453 Datum schoolbezoek : 6 Rapport vastgesteld te Utrecht

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Berkenhorst

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Berkenhorst RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Berkenhorst Plaats : Staphorst BRIN-nummer : 05ZH Onderzoeksnummer : 121931 Datum schoolbezoek : 24 Rapport vastgesteld te Zwolle op 27

Nadere informatie

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Toermalijn, Wereld op Zuid

RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Toermalijn, Wereld op Zuid RAPPORT Onderzoek in het kader van het vierjaarlijks bezoek bij De Toermalijn, Wereld op Zuid Plaats : Rotterdam BRIN-nummer : 18LX Onderzoeksnummer : 124520 Datum schoolbezoek : 12 December 2011 Rapport

Nadere informatie