Leidschendam-Voorburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leidschendam-Voorburg"

Transcriptie

1 Geachte mevrouw, mijnheer, TOELICHTING KANDIDAATSTELLING LIJSTTREKKER GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2018 LEIDSCHENDAM-VOORBURG Hierbij zend ik u het Kandidaatstellingsformulier Lijsttrekker voor de interne verkiezingen ten behoeve van de vaststelling van de kandidaten lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik verzoek u het formulier en deze toelichting eerst goed door te lezen, voordat u overgaat tot invulling. De door u verstrekte gegevens dienen juist te zijn en zullen door de Afdelingsverkiezingcommissie (AVC) worden geverifieerd. Voor de volledigheid wijs ik u nog op de volgende punten. U dient uw achternaam en uw voorletters te vermelden, exact zoals deze bekend zijn bij het Bevolkingsregister van de gemeente. Het lidmaatschap van de gemeenteraad is onverenigbaar met het lidmaatschap van het Europese Parlement, de Eerste en Tweede Kamer, openbare lichamen, dan wel elke andere direct gekozen vertegenwoordigende functie namens D66 (art. 2.5 lid 3 van Huishoudelijk Reglement). Verder is het lidmaatschap van de gemeenteraad onverenigbaar met alle bestuurlijke partijfuncties op afdelingsniveau (art. 2.5 lid 4 van Huishoudelijk Reglement). Indien u een met het lidmaatschap van de gemeenteraad onverenigbare functie vervult en u wordt gekozen, moet u deze functies neerleggen. U kunt alleen aan de verkiezingen deelnemen indien u op 19 december 2016 lid was van D66. Voorts dient u vóór vrijdag 19 mei 2017, de dag waarop de kandidaatstelling sluit, uw contributie te hebben voldaan; d.w.z. uw contributie voor 2017 moet voor die datum door de penningmeester van D66 zijn ontvangen. Indien u niet aan deze vereisten voldoet, zal uw kandidatuur worden afgewezen. Voor leden die voor de sluiting van de kandidaatstelling korter dan een half jaar lid zijn van D66 kan het bestuur van de afdeling bij het Hoofdbestuur schriftelijk om dispensatie verzoeken. Ik wijs u er met klem op dat u de verklaring dient te ondertekenen en ik attendeer u in dit kader met name op de punten C en G. Na de sluiting zullen de kandidaatstellingsformulieren door de AVC worden beoordeeld op: - volledigheid, - ondertekening, - juiste gegevens en - vereisten voor kandidaatstelling. Kandidaten die formulieren hebben ingezonden die niet voldoen aan deze criteria krijgen voor 21 mei 2017 hiervan bericht en hebben vier dagen de tijd om de nodige correcties te verzorgen zodat op 24 mei de informatie over de kandidaten aan de leden kan worden gezonden (14 dagen voor de ALV). U kunt uw kandidaatstellingformulier met de hand of met de computer invullen en per post of per e- mail toezenden. Het ondertekende formulier (met pasfoto en kopie legitimatiebewijs) dient echter in alle gevallen vóór maandag 22 mei 2017, 20:00 uur door de AVC te zijn ontvangen. Indien een rechtsgeldig formulier op die dag nog niet ontvangen is, zal uw kandidaatstelling worden afgewezen. 1 Paraaf:

2 U kunt bij uw kandidaatstellingsformulier een persoonlijke toelichting van maximaal 300 woorden voegen. Deze zal in het Kandidatenboek worden opgenomen. Een langere toelichting, of een toelichting waarin namen van andere leden of van partijorganen als referentie zijn opgenomen zal worden afgewezen. Voor verdere vragen kunt u zich wenden tot de één van leden van de AVC: Gemma Breedijk (voorzitter AVC) Laan van Oostenburg AN Voorburg Mob: gemma.breedijk@me.com Arjo Verweij (plv. voorzitter AV) Zeven Provinciën XT -Voorschoten Mob: arjo@verweij.biz Brigitte de Klerk Delftsekade AJ - Leidschendam Mob: bgm.de.klerk@lv.nl Coen Jonker Leidseweg JJ - Voorschoten Mob: coen.d66@gmail.com Ruud Maltha Noordsingel CK Leidschendam Tel: r.maltha@wxs.nl Met vriendelijke groet, Gemma Breedijk Voorzitter Afdelingsverkiezingscommissie Bijlage: formulier kandidaatstelling Invulinstructie 2 Paraaf:

3 Invulinstructie Dit kandidaatstellingsformulier dient volledig ingevuld ontvangen te zijn door de Afdelingsverkiezingscommissie voor maandag 22 mei 2017, 20:00 uur. Om het formulier door ondertekening rechtsgeldig te maken, kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden: u zet uw handtekening op het ingevulde formulier, scant en mailt dit formulier naar Gemma Breedijk: avc@d66leidschendam-voorburg.nl. (voorzitter Verkiezingscommissie /Voorschoten); u stuurt het ingevulde en ondertekende formulier per post op naar Gemma Breedijk - Laan van Oostenburg AN Voorburg (voorzitter Verkiezingscommissie Leidschendam- Voorburg/Voorschoten). Kopie geldig legitimatiebewijs en pasfoto U wordt tevens verzocht een kopie van een geldig legitimatiebewijs en (voor het kandidatenboek) één (digitale) pasfoto mee te zenden. Een pasfoto is niet verplicht. Overige plekken kandidatenlijst U kunt op onderstaand formulier aangeven of u beschikbaar bent voor één van de overige plaatsen op de kandidatenlijst, mocht u niet tot lijsttrekker worden verkozen. Indien deze vraag met JA wordt beantwoord, dan zal dit formulierook als kandidaatstellingsformulier voor deze verkiezing worden gebruikt. Dispensatie Om zich te kunnen kandideren dient een lid bij sluiting van de kandidaatstelling minimaal 6 maanden lid te zijn van D66. Indien een kandidaat korter lid is, kan uiterlijk 8 dagen vóór de sluiting van de kandidaatstelling door het bestuur van de afdeling dispensatie bij het Landelijk Bestuur worden aangevraagd. 3 Paraaf:

4 Kandidaatstellingsformulier Lijsttrekker Ondergetekende stelt zich kandidaat als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezing in de gemeente op 21 maart 2018 en geeft daarbij onderstaande gegevens: De gegevens met een * worden niet in het kandidatenoverzicht opgenomen, maar dienen wel te worden ingevuld. Achternaam Geslacht Man/vrouw Roepnaam Geb. datum Adres* Postcode* Tel. Privé* Tel. Mobiel* Geb. plaats Woonplaats Voorletters Beroep of maatschappelijke functie: Huidige functie binnen of namens D66 Vanaf <datum> Functie Vroegere functie(s) binnen of namens D66 Vanaf <datum> tot <datum> Functie Andere maatschappelijke functies Vanaf <datum> tot <datum> Functie Voorkeur voor de volgende beleidsonderdelen 4 Paraaf:

5 Mocht u niet gekozen worden tot lijsttrekker, wilt u zich dan kandideren voor één van de daaropvolgende plaatsen op de lijst? JA / NEE Bent u lid van een vertegenwoordigend lichaam, zo ja welke Staat u op een kandidatenlijst van een vertegenwoordigend lichaam? Zo ja, voor welk vertegenwoordigend orgaan en op welke plaats? Heeft u voor een andere partij dan D66 een vertegenwoordigende- of partijfunctie vervuld? Zo ja, voor welke partij en welke functie? Eventueel een toelichting van maximaal 300 woorden. 5 Paraaf:

6 En verklaart dat hij/zij A B C D E F G H I op de hoogte is van de Statuten en Huishoudelijk Reglement (HR), aan alle daarin vermelde voorwaarden en vereisten voldoet, en tevens bereid is aan alle daaruit voortvloeiende verplichtingen te voldoen; voor kandidaatstelling voor de Gemeenteraad conform HR art 6.1 lid 4 gedurende een half jaar voor de sluiting van de interne kandidaatstelling lid van de partij is en uiterlijk bij sluiting van de kandidaatstelling aan zijn contributieverplichting heeft voldaan; (indien niet aan deze termijn kan worden voldaan, moet uiterlijk 8 dagen voor sluiting van de kandidaatstelling dispensatie worden aangevraagd bij het Landelijk Bestuur); niet betrokken is geweest bij handelingen, uitingen of voorvallen, waaruit een fascistische/racistische gezindheid blijkt (Statuten artikel 20, lid 2); bij verkiezing afstand doet van alle onverenigbare functies binnen of namens de partij. Indien nodig is een ontslagbrief bij de kandidaatstelling bijgevoegd (HR artikel 6.1 lid 5e); geen lid is van een andere politieke partij (HR artikel 6.1 lid 5c); uitvoering zal geven aan de afdrachtregeling politieke vertegenwoordigers van de afdeling (Statuten art 20 lid 3); bereid is om bij verkiezing in de Gemeenteraad of opvolging de functie te aanvaarden en de volle zittingstermijn te vervullen (HR artikel 6.1 lid 5h); bereid is om na verkiezing in de Gemeenteraad de vertegenwoordigende taak naar behoren te vervullen, desgevraagd verantwoording af te leggen tegenover de leden, afstand te doen van alle door of op grond van de statuten en het huishoudelijk reglement als onverenigbaar aangemerkte functies en de verplichting op zich te nemen de zetel ter beschikking te stellen wanneer het lidmaatschap van de partij eindigt (HR art 6.1 lid 5i); toestemming geeft dat de niet met een * aangeduide gegevens gepubliceerd worden in het Kandidatenboek. Aldus naar waarheid ingevuld, Datum Plaats Handtekening Controlelijst 1) Het kandidaatstellingsformulier is volledig ingevuld en ondertekend. 2) U hebt een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijgevoegd. 3) U heeft 1 pasfoto bijgevoegd t.b.v. het kandidatenoverzicht (niet verplicht). 4) Een ondertekende ontslagbrief is in geval van onverenigbare functies toegevoegd. 6 Paraaf:

Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Formulier kandidaatstelling Lijsttrekker D66 afdeling Haren Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Invulinstructie Dit kandidaatstellingsformulier dient volledig ingevuld ontvangen te zijn door de Verkiezingscommissie

Nadere informatie

Formulier kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezing 2018 in de gemeente Elburg/Hattem/Heerde/Oldebroek

Formulier kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezing 2018 in de gemeente Elburg/Hattem/Heerde/Oldebroek Formulier kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezing 2018 in de gemeente Elburg/Hattem/Heerde/Oldebroek Invulinstructie Dit kandidaatstellingsformulier dient uiterlijk op 31 augustus 2017 om 23.59 uur tezamen

Nadere informatie

KANDIDATENBOEK KANDIDAAT- LIJSTTREKKERS

KANDIDATENBOEK KANDIDAAT- LIJSTTREKKERS KANDIDATENBOEK KANDIDAAT- LIJSTTREKKERS VERKIEZINGEN PROVINCIALE STATEN VAN NOORD- HOLLAND 19 MAART 2015 JOKE GELDHOF Achternaam Geldhof Geslacht vrouw Roepnaam Joke Voorletters J Geb. datum 6 september

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement. Huishoudelijk reglement. Huishoudelijk reglement Lokaal Tilburg Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 22 maart 2017 Hoofdstuk 1. DE ORGANISATIESTRUCTUUR VAN Lokaal Tilburg. 1.1. DE ALGEMENE LEDENVERGADERING.

Nadere informatie

KANDIDATENLIJST D66 AMSTERDAM WEST

KANDIDATENLIJST D66 AMSTERDAM WEST KANDIDATENLIJST D66 AMSTERDAM WEST De kandidaten worden op alfabetische volgorde genoemd, beginnend met de door de AVC getrokken letter F. De kandidaten die zich voor een onverkiesbare plek hebben gekandideerd

Nadere informatie

Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel

Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel Formulier kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten verkiezingen 2015 in de provincie Overijssel Kandidaatstellingsformulier lijsttrekker Ondergetekende stelt zich kandidaat als lijsttrekker voor

Nadere informatie

Kandidatenboek afdelingsbestuur Voorzitter

Kandidatenboek afdelingsbestuur Voorzitter Kandidatenboek afdelingsbestuur 2018 Voorzitter Beste Democraat, We zijn blij dat we je het kandidatenboek kunnen presenteren voor de nieuwe voorzitter voor het afdelingsbestuur D66. Wij hopen dat iedereen

Nadere informatie

Kandidatenoverzicht. verkiezing secretaris. D66 regio buitenland

Kandidatenoverzicht. verkiezing secretaris. D66 regio buitenland Kandidatenoverzicht verkiezing secretaris D66 regio buitenland Voor deze verkiezing hebben zich twee kandidaten gemeld: Arthur van Benthem en Martine van Schoor. De informatie over de kandidaten in dit

Nadere informatie

AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN

AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN AFDELINGSREGLEMENT D66 VLAARDINGEN De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van D66 Vlaardingen, op maandag 16 januari 2017 bijeen, heeft besloten dat voor de afdeling D66 Vlaardingen het standaard afdelingsreglement

Nadere informatie

a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement

a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement AFDELINGSREGLEMENT D66 Eindhoven Dit is het afdelingsreglement van D66 Eindhoven. Het reglement is gebaseerd op het standaardreglement dat is vastgesteld door het vastgesteld door het Landelijk bestuur

Nadere informatie

Kandidatenboek afdelingsbestuur Algemeen Bestuurslid

Kandidatenboek afdelingsbestuur Algemeen Bestuurslid Kandidatenboek afdelingsbestuur 2018 Algemeen Bestuurslid Beste Democraat, We zijn blij dat we je het kandidatenboek kunnen presenteren voor een nieuw bestuurslid voor het afdelingsbestuur D66. Wij hopen

Nadere informatie

STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66

STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 STANDAARD AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 Dit standaardreglement is vastgesteld door het Landelijk bestuur van Politieke Partij Democraten 66 op 10 mei 2016. Dit reglement is van kracht

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Afdelingsreglement D66 Land van Weert

Afdelingsreglement D66 Land van Weert Datum vaststelling: Algemene Afdelingsvergadering 12 september 2006 Versie : 1.02 tekstueel gewijzigd op 08-08-06 1. INLEIDENDE BEPALINGEN Preambule Het bepaalde in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement

Nadere informatie

DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht

DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht AFDELINGSREGLEMENT DEMOCRATEN 66, afdeling Utrecht Dit reglement is vastgesteld door de Algemene Afdelingsvergadering van D66, afdeling Utrecht op XXXXXXXX 2016. Dit reglement is een aanvulling op de Statuten

Nadere informatie

Kandidatenboek verkiezingscommissie

Kandidatenboek verkiezingscommissie Kandidatenboek verkiezingscommissie 1. De heer W.D. Hermsen Achternaam Hermsen Geslacht Man/vrouw Roepnaam Bill Voorletters W.D. Geb. Datum 7 december 1946 Geb. plaats Leiden Woonplaats Dordrecht E-mail

Nadere informatie

Dit afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van 23 november 2016

Dit afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van 23 november 2016 Afdelingsreglement D66 Castricum Dit afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van 23 november 2016 Artikel 1 Definities a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten

Nadere informatie

Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018

Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018 Besluit deelname gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 21 maart 2018 De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van D66 Den Haag, op 15 november 2016 bijeen, besluit: 1. zelfstandig deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezing

Nadere informatie

Festivals in Fryslân

Festivals in Fryslân Aanvraagformulier 2018 Festivals in Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.6 Festivals Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidies

Nadere informatie

Afdelingsreglement D66 Zwolle

Afdelingsreglement D66 Zwolle Artikel 1 Definities a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement van de landelijke Partij. b. In dit reglement gelden de definities zoals

Nadere informatie

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO)

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Aanvraag formulier Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Niet in te vullen door aanvrager: Diploma akkoord: ja/nee Werkervaring akkoord: ja/nee Documenten akkoord: ja/nee

Nadere informatie

AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA

AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA AANMELDING LIDMAATSCHAP R.K.S.V. JULIANA VOLGNR JULIANA... DATUM. ALLE GEGEVENS NAUWKEURIG INVULLEN S.V.P. 1 Vanaf 11 jaar is het verplicht een PASFOTO in te leveren voor de SPELERSPAS van de KNVB ACHTERNAAM:.

Nadere informatie

Procedure kandidaatstelling lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen Westland 2018

Procedure kandidaatstelling lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen Westland 2018 Procedure kandidaatstelling lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen Westland 2018 Leden die denken te voldoen aan het profiel voor de lijsttrekker en zich kandidaat willen stellen voor het lijsttrekkerschap

Nadere informatie

(EXACT INVULLEN ZOALS GEREGISTREERD BIJ DE GEMEENTELIJKE BASIS ADMINISTRATIE (GBA)

(EXACT INVULLEN ZOALS GEREGISTREERD BIJ DE GEMEENTELIJKE BASIS ADMINISTRATIE (GBA) INTERNE BEREIDVERKLARING KANDIDAATSTELLING PROVINCIALE STATEN zoals bedoeld in artikel 1.28 lid 3 en artikel 6.5 lid 4 van de Reglementen van de Partij van de Arbeid DE ONDERGETEKENDE, (EXACT INVULLEN

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Stichting Pensioenfonds Openbare Bibliotheken

Stichting Pensioenfonds Openbare Bibliotheken Stichting Pensioenfonds Openbare Bibliotheken Verkiezingsreglement voor de vertegenwoordiger(s) van de Pensioengerechtigden in het Verantwoordingsorgaan Artikel 1 Begripsomschrijvingen Voor dit reglement

Nadere informatie

Middelharnis, 7 maart 2014. Onderwerp: Waterschapsverkiezingen Hollandse Delta 2015. Geachte voorzitters en secretarissen,

Middelharnis, 7 maart 2014. Onderwerp: Waterschapsverkiezingen Hollandse Delta 2015. Geachte voorzitters en secretarissen, Aan: De voorzitters en secretarissen van de VVD-afdelingen in het gebied van het waterschap Hollandse Delta Kopie: De secretarissen van de Kamercentrales Zuid-Holland Middelharnis, 7 maart 2014 Onderwerp:

Nadere informatie

o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:...

o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:... Versie november 2012 VERZOEK OM VERNIETINGING Hierbij verzoek ik om: o Vernietiging van hele medische dossier (alle specialismen) o Vernietiging medisch dossier van het specialisme:... Periode behandeling:

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

lijsttrekker en overige kandidaten Gemeenteraadsverkiezingen 2018

lijsttrekker en overige kandidaten Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Handboek lijsttrekker en overige kandidaten (deel A) Gemeenteraadsverkiezingen 2018 v6.0 1 Voorwoord Op 21 maart 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Ook in Utrecht gaan we dan naar de stembus

Nadere informatie

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren.

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van. Omdat wij gebruik maken van de geautomatiseerde

Nadere informatie

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden.

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Als bijlage treft u een aantal formulieren aan waarmee u te kennen geeft dat U, of uw zoon of dochter lid wenst te worden van onze voetbalclub. De huidige

Nadere informatie

STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66

STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 STANDAARD REGIOREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 Dit standaard Reglement is vastgesteld door het Landelijk bestuur van Politieke Partij Democraten 66 op 10 mei 2016. Dit reglement is van kracht

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 1 AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 s.v. Saturnus 72 is 1 februari 1972 opgericht te Ridderkerk. In het na- en voorjaar worden de trainingen en wedstrijden gehouden op ons veld op het

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

Complete set aanmeldingsformulieren

Complete set aanmeldingsformulieren Complete set aanmeldingsformulieren Post HBO Contextuele Hulpverlening Basis / Specialisatie Gelieve alle formulieren te ondertekenen en pasfoto bij te voegen. 1 Aanmeldingsformulier Post hbo basis / specialisatie*

Nadere informatie

DRAAIBOEK OR-VERKIEZINGEN OCI Nitrogen 2014

DRAAIBOEK OR-VERKIEZINGEN OCI Nitrogen 2014 1 31 januari 2014 volgnr. uiterste datum 1 30/01 (tijdens OR-OV) DRAAIBOEK OR-VERKIEZINGEN OCI Nitrogen 2014 omschrijving werkzaamheden Bepalen verkiezingsdata, afspraken over organisatie van de verkiezingen,

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Wijzigingsvoorstellen Statuten en Huishoudelijk Reglement ter besluitvorming op C100

Wijzigingsvoorstellen Statuten en Huishoudelijk Reglement ter besluitvorming op C100 Wijzigingsvoorstellen Statuten en Huishoudelijk Reglement ter besluitvorming op C100 Inleiding In dit document treft u 10 wijzigingsvoorstellen voor aanpassing van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN ROKADE

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN ROKADE INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN ROKADE U kunt het inschrijfformulier inleveren in het Elementenhuis of opsturen naar: Elementenhuis Hongerlandsedijk 1 3201 LS Spijkenisse Pagina 1 van

Nadere informatie

REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66

REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66 REGLEMENT REGIO MIDDEN-NEDERLAND POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN D66 Artikel 1 Definities a. Statuten en Huishoudelijk Reglement: de door het congres vastgestelde Statuten en Huishoudelijk Reglement van de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Forum voor Democratie. Vastgesteld door het Partijbestuur. Ingaande per 6 mei Artikel 1 Begripsbepalingen

Huishoudelijk Reglement Forum voor Democratie. Vastgesteld door het Partijbestuur. Ingaande per 6 mei Artikel 1 Begripsbepalingen Huishoudelijk Reglement Forum voor Democratie Vastgesteld door het Partijbestuur. Ingaande per 6 mei 2019. 1. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1 Dit en geen ander reglement kan worden aangehaald als het Huishoudelijk

Nadere informatie

Rotterdam. Afdelingsreglement

Rotterdam. Afdelingsreglement Rotterdam Afdelingsreglement 4 oktober 2016 AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 Afdeling Rotterdam Inhoud Inleiding... 3 Artikel 1 Definities... 3 Artikel 2 Geldigheid... 3 Artikel 3 De Algemene

Nadere informatie

Preambule AFDELINGSREGLEMENT. DEMOCRATEN 66, Afdeling Amersfoort

Preambule AFDELINGSREGLEMENT. DEMOCRATEN 66, Afdeling Amersfoort Preambule Dit reglement is gemaakt voor de D66-leden van de afdeling Amersfoort. D66 is een ledenpartij. Op alle niveaus binnen de partij landelijk, regionaal en afdeling bepalen de leden met elkaar wat

Nadere informatie

AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 AFDELING LEUDAL & MAASGOUW

AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 AFDELING LEUDAL & MAASGOUW AFDELINGSREGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 AFDELING LEUDAL & MAASGOUW Dit afdelingsreglement is vastgesteld door de ledenvergadering van D66-Leudal & Maasgouw op 9 november 2016 te Kelpen-Oler en

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Algemeen Begripsbepalingen In dit Huishoudelijk Reglement en in de krachtens dit Huishoudelijk Reglement vast te stellen reglementen wordt verstaan onder: a. Algemene ledenvergadering:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen 2018-2019 Hierbij meld ik mij aan als lid van Sportclub Silvolde, De contributie voor het seizoen 2018-2019 kunt u vinden op onze website: www.sportclubsilvolde.nl

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoning

Inschrijfformulier huurwoning Inschrijfformulier huurwoning GEGEVENS AANVRAGER/AANVRAAGSTER Geslacht: Man / Vrouw * Voorletters: Tussenvoegsel: Achternaam: Voornaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: Huisnummer: Postcode: Telefoonnummer

Nadere informatie

Toelating tot de Vereniging van Register Operational Auditors

Toelating tot de Vereniging van Register Operational Auditors Pasfoto Aanvraagformulier Toelating tot de Vereniging van Register Operational Auditors Retouradres U kunt het ingevulde en ondertekende formulier, inclusief de bijlagen, sturen naar: Secretariaat IIA

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

WONINGRUIL. Een alternatief om snel te verhuizen.

WONINGRUIL. Een alternatief om snel te verhuizen. WONINGRUIL Een alternatief om snel te verhuizen. Het kan voorkomen dat na verloop van tijd uw woonwensen veranderen. Een gezinsuitbreiding en het niet meer kunnen onderhouden van een grote achtertuin zijn

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN Ondergetekende schrijft zich in bij IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen en gaat akkoord met onderstaande voorwaarden. - Het hoofdseizoen

Nadere informatie

Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent

Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent Statuten Stedelijke Seniorenraad Gent Artikel 1 - Doelstellingen De stedelijke Ouderenadviesraad van Gent, hierna kortweg Seniorenraad genoemd en opgericht door de Gemeenteraad op 20 oktober 1992, is als

Nadere informatie

D66 Rijk van Nijmegen. Handboek Kandidaat-raadsleden (deel A) Gemeenteraadsverkiezingen 2018

D66 Rijk van Nijmegen. Handboek Kandidaat-raadsleden (deel A) Gemeenteraadsverkiezingen 2018 D66 Rijk van Nijmegen Handboek Kandidaat-raadsleden (deel A) Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Voorwoord Op 21 maart 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Ook in de verschillende gemeentes van

Nadere informatie

Voorstellen wijziging Huishoudelijk Reglement

Voorstellen wijziging Huishoudelijk Reglement Voorstellen wijziging Huishoudelijk Reglement Inleiding Het Landelijk Bestuur stelt voor om het Huishoudelijk Reglement op enkele punten aan te passen. Deze aanpassingen zijn ingegeven door ervaringen

Nadere informatie

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden.

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden. Het inschrijfformulier Indien u interesse heeft in één van de 199 huurappartementen in het nieuwbouwproject Terwijde Centrum dan vragen wij u vriendelijk bijgaand inschrijfformulier in te vullen en samen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROENLINKS ZUID-HOLLAND Artikel 1. Algemeen 1. In dit huishoudelijk reglement wordt onder bestuur, voorzitter en penningmeester verstaan het bestuur van de provinciale afdeling

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Functie: Datum: Dit sollicitatieformulier wordt ingevuld naar aanleiding van: 0 Advertentie 0 Open sollicitatie 0 Uitzendbureau 0 Relatie 0 Interne vacature 0 Anders, namelijk Royal

Nadere informatie

Regio reglement Politieke Partij Democraten 66 Regio Noord-Holland

Regio reglement Politieke Partij Democraten 66 Regio Noord-Holland Pagina: 1/9 Regio reglement Politieke Partij Democraten 66 Regio Noord-Holland Dit Regio reglement is vastgesteld door de ARV van D66 Regio Noord-Holland op 2 oktober 2003, laatstelijk gewijzigd op 21

Nadere informatie

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd.

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd. . Het Huishoudelijk Reglement geeft een nadere toelichting/uitwerking van de statuten. Het Huishoudelijke Reglement wordt goedgekeurd in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ook wijzigingen op het Huishoudelijke

Nadere informatie

Complete set aanmeldingsformulieren

Complete set aanmeldingsformulieren Complete set aanmeldingsformulieren Master Contextuele Hulpverlening Gelieve alle formulieren te ondertekenen en pasfoto bij te voegen. 1 Aanmeldingsformulier Master Contextuele Hulpverlening Ondergetekende

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer

Schadeaangifteformulier arbeidsongeschiktheid TAF Maandlastbeschermer Met dit schadeaangifteformulier meldt u uw bij ons. Wij vragen u onder meer de aard en oorzaak van uw klachten in te vullen, en aan te geven wie uw werkgever is. Dit formulier moet door uzelf worden ingevuld

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

Politieke Partij Voor Basis Inkomen (BIP) HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Politieke Partij Voor Basis Inkomen (BIP) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Politieke Partij Voor Basis Inkomen (BIP) HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN EN BESLUITVORMING Artikel 1.1 Begrippen en definities Artikel 1.2 Besluitvorming Artikel 1.3 Berichtenverkeer

Nadere informatie

AANGEPAST DATUMSCHEMA MET UITERSTE DATA VOOR DE KANDIDAATSTELLING GEMEENTERADEN

AANGEPAST DATUMSCHEMA MET UITERSTE DATA VOOR DE KANDIDAATSTELLING GEMEENTERADEN AANGEPAST DATUMSCHEMA MET UITERSTE DATA VOOR DE KANDIDAATSTELLING GEMEENTERADEN 2018 Dit schema is opgesteld op basis van de statuten en het huishoudelijk reglement van de partij en beschrijft de formele

Nadere informatie

Gezinsherenigers/gezinsvormers

Gezinsherenigers/gezinsvormers Aanvraagformulier Rvb Gezinsherenigers/gezinsvormers In te vullen door het COA Versie 3.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde categorieën

Nadere informatie

PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG

PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE PSYCHISCHE EN PEDAGOGISCHE ZORG DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen.

Nadere informatie

REGLEMENT LEDEN NATUURLIJKE PERSONEN. vastgesteld door de algemene vergadering op 18 april 2015

REGLEMENT LEDEN NATUURLIJKE PERSONEN. vastgesteld door de algemene vergadering op 18 april 2015 REGLEMENT LEDEN NATUURLIJKE PERSONEN vastgesteld door de algemene vergadering op 18 april 2015 Dit reglement is onlosmakelijk verbonden met de statuten en overige reglementen van de Nederlandse Ski Vereniging.

Nadere informatie

DEMOCRATEN 66. Dit Afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van Democraten 66, afdeling Midden- Brabant op 13 oktober 2016.

DEMOCRATEN 66. Dit Afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van Democraten 66, afdeling Midden- Brabant op 13 oktober 2016. DEFINITIEF REGLEMENT VOOR DE AFDELING Midden-Brabant DEMOCRATEN 66 Dit Afdelingsreglement is vastgesteld door de AAV van Democraten 66, afdeling Midden- Brabant op 13 oktober 2016. Inleiding De afdelingen

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven

Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven Formulier melding vergunningvrije horeca & aanvraag drank- en horecavergunning horecabedrijven Melding als bedoeld in artikel 2:28b van de Algemene Plaatselijke Verordening Schiedam en aanvraag van een

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Inschrijfformulier gastouder

Inschrijfformulier gastouder Inschrijfformulier gastouder Met dit formulier kunt u zich aanmelden als gastouder bij de Kinderkoepel. Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik bij de Kinderkoepel. De hierin verstrekte

Nadere informatie

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijbehorende stukken worden in behandeling genomen. Aan de belangstellenden voor een BKZ-woning in project Zaantoren Wonen, Zaandam Zaandam, 8 september 2012 Geachte heer, mevrouw, Met genoegen presenteren wij u hierbij de verkoopdocumentatie inclusief

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEHANDICAPTENPARKEERKAART (GPK)

AANVRAAGFORMULIER GEHANDICAPTENPARKEERKAART (GPK) In te vullen door de gemeente: Datum ontvangst Klantmanager Cliënt nummer Werkproces Intake LET OP: Uw aanvraag dient vergezeld te gaan van één recente pasfoto en een kopie van uw legitimatiebewijs. 1.

Nadere informatie

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te

Nadere informatie

Aanvraagformulier inschrijving Register

Aanvraagformulier inschrijving Register Aanvraagformulier inschrijving Register Dit formulier kunt u digitaal invullen In welke branche wilt u worden ingeschreven? Indien van toepassing, met welk specialisme? PERSOONLIJKE GEGEVENS Privé-contactgegevens

Nadere informatie

Samenlevingscontract Samenwonende partners die een samenlevingscontract hebben, dient het contract te zijn opgesteld door de notaris.

Samenlevingscontract Samenwonende partners die een samenlevingscontract hebben, dient het contract te zijn opgesteld door de notaris. INFORMATIE MEDEHUURDERSCHAP Wanneer ben ik medehuurder? Als echtgenoot of geregistreerd partner van de huurder bent u automatisch medehuurder, zolang u in dezelfde woning woont. Bij vertrek van de huurder

Nadere informatie

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7

Aanmeldpakket. VSO De Stroom Reeweg Zuid NH Dordrecht Tel.nr Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket VSO De Stroom Reeweg Zuid 22 3317 NH Dordrecht Tel.nr. 078-6186923 www.stroom.spon.nu Pagina 1 van 7 Aanmeldpakket Welkom bij VSO De Stroom! Dit pakket is onderdeel van de procedure aanmelden

Nadere informatie

Statuten Basis Inkomen Partij (BIP)

Statuten Basis Inkomen Partij (BIP) Statuten Basis Inkomen Partij (BIP) Artikel 1 Naam en zetel 1. De vereniging draagt de naam: Politieke Partij voor Basis Inkomen (bij afkorting genaamd: B.I.P. of Basis Inkomen Partij ). 2. Zij is opgericht

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE ENERGIE DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

INFORMATIEVEL BRIEFADRES

INFORMATIEVEL BRIEFADRES Geachte heer, mevrouw, INFORMATIEVEL BRIEFADRES U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente Wijchen. U kunt alleen ingeschreven

Nadere informatie

Naam : M/V. : gehuwd ongehuwd samenwonend weduw(e)(naar) gescheiden. Privé

Naam : M/V. : gehuwd ongehuwd samenwonend weduw(e)(naar) gescheiden. Privé Aanvraagformulier huurwoning Gewenste woning/wijk/prijsklasse : Hoe bent u bij ons terecht gekomen : Persoonlijke gegevens aanvrager Naam : M/V Voorna(a)m(en) voluit : Straat : Postcode / Woonplaats :

Nadere informatie

D66 ALV 8 juli 2009; BIJLAGE 5 REGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 - AFDELING ARNHEM

D66 ALV 8 juli 2009; BIJLAGE 5 REGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 - AFDELING ARNHEM REGLEMENT POLITIEKE PARTIJ DEMOCRATEN 66 - AFDELING ARNHEM D66 ALV 8 juli 2009; BIJLAGE 5 Artikel 1. Definities In dit reglement gelden de definities als opgenomen in het huishoudelijk reglement van D66.

Nadere informatie

U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP).

U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP). Informatie aangifte briefadres Beste heer/mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP). Wij verzoeken u om alle aangehechte pagina s volledig

Nadere informatie

Artikel 2. Geldigheid Dit reglement geldt voor de afdeling Tynaarlo. De afdeling beslaat het grondgebied van de gemeente Tynaarlo.

Artikel 2. Geldigheid Dit reglement geldt voor de afdeling Tynaarlo. De afdeling beslaat het grondgebied van de gemeente Tynaarlo. AFDELINGSREGLEMENT DEMOCRATEN 66 - TYNAARLO VASTGESTELD DOOR DE LEDENVERGADERING 21 maart 2016 ALGEMEEN Ter inleiding 1) Dit afdelingsreglement is een afgeleide van het model-afdelingsreglement zoals vastgesteld

Nadere informatie

Roepnaam + achternaam: Voornamen: Geslacht: Geboortedatum: BSN nummer: Zorgverzekeraar + polisnummer: Bijzonderheden (allergie o.i.d.

Roepnaam + achternaam: Voornamen: Geslacht: Geboortedatum: BSN nummer: Zorgverzekeraar + polisnummer: Bijzonderheden (allergie o.i.d. INSCHRIJFFORMULIER Gegevens kind Roepnaam + achternaam: Voornamen: Geslacht: Geboortedatum:. Huisarts: Zorgverzekeraar + polisnummer: Bijzonderheden (allergie o.i.d.): Gegevens ouder / verzorger 1 Adres:

Nadere informatie

REGLEMENT VERKIEZINGEN VERANTWOORDINGSORGAAN STICHTING PENSIOENFONDS GRONTMIJ

REGLEMENT VERKIEZINGEN VERANTWOORDINGSORGAAN STICHTING PENSIOENFONDS GRONTMIJ Pagina 1 van 6 REGLEMENT VERKIEZINGEN VERANTWOORDINGSORGAAN STICHTING PENSIOENFONDS GRONTMIJ 3 april 2014 Artikel 1 Definities Voor dit reglement zijn de begripsomschrijvingen van de statuten van Stichting

Nadere informatie

Let op! Schrijf in blauwe of zwarte blokletters. Argonaut Advies B.V. kan alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling nemen.

Let op! Schrijf in blauwe of zwarte blokletters. Argonaut Advies B.V. kan alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling nemen. Aanvraagformulier Argonaut Advies OV-begeleiderskaart Met deze OV-begeleiderskaart mag een begeleider gratis met u mee als u door een beperking niet zelfstandig met het openbaar vervoer kunt reizen. Voor

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke

Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke Aanmeldingsformulier Aspirant & Eigen Verklaring Aspirant Schietsportvereniging SSV t Schijfke Ondergetekende verzoekt te worden toegelaten als aspirant van de Schietsportvereniging t Schijfke te Werkendam.

Nadere informatie

Uitkoop theater en muziek

Uitkoop theater en muziek Aanvraagformulier Uitkoop theater en muziek Hoofdstuk 3, paragraaf 3.5 Uitkoop theater en muziek Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Rvb. Ex-asielzoekers. Versie 3.0. In te vullen door het COA. Dossiernummer. Ontvangstdatum

Aanvraagformulier Rvb. Ex-asielzoekers. Versie 3.0. In te vullen door het COA. Dossiernummer. Ontvangstdatum Aanvraagformulier Rvb Ex-asielzoekers In te vullen door het COA Versie 3.0 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding Dit is het aanvraagformulier voor de Regeling verstrekkingen bepaalde categorieën vreemdelingen

Nadere informatie

Aanvraagformulier inschrijving Register

Aanvraagformulier inschrijving Register Aanvraagformulier inschrijving Register Dit formulier kunt u digitaal invullen In welke branche wilt u worden ingeschreven? Indien van toepassing, met welk specialisme? PERSOONLIJKE GEGEVENS Privé-contactgegevens

Nadere informatie

TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in.

TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in. Aanvraag leerlingenvervoer schooljaar 2014-2015 TIP: lees eerst de vragen en de toelichting aandachtig door. Vul daarna het formulier in. Uw gegevens (de aanvrager) Geslacht : Man Vrouw Voornaam en achternaam

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en **

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en ** AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en 25.000** Om de ontvangen (meer)jarige subsidie vast te laten stellen, verzoeken wij u de gevraagde

Nadere informatie