UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen!"

Transcriptie

1 Professionele spoeltechniek UPster U / UPster H Een schitterende manier om de zaken schoon te krijgen! Professionele spoeltechniek voor een nieuwe generatie

2 UPster De perfecte inleiding tot uitmuntende reinheid Ik wil niets dan het allerbeste. Maar houd het simpel! MEIKO UPster biedt rein ontworpen technologie tegen een fantastische prijs, en biedt zodoende jongeren en sluwe professionals de perfecte basis voor een sprankelende toekomst! UPster heeft een plethora aan voordelen: snelle en eenvoudige bestelling en levering veelzijdig gebruik modern design het extra pluspunt van een derde wasprogramma professionele, probate MEIKO-technologie zoals het superieur gebruiksvriendelijke MIKE-besturingssysteem

3 UPster -modellen Onder het aanrecht, maar ver boven de verwachtingen Het assortiment ondertafelvaatwassers UPster U van MEIKO gaat tot het uiterste wanneer het op professionele spoeltechniek aankomt: het biedt efficiënte schoonmaakprestaties, eenvoudige bediening, maximale flexibiliteit en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het is de perfecte keuze voor uw afwasruimte. Zet het neer, sluit het aan en vooruit met de geit!

4 UPster U 400 Krijg glazen en vaat in een mum van tijd stralend schoon! Eenvoudig qua gebruik met een intuïtief bedieningspaneel en digitaal display. Plus thermische isolatie met dubbele wanden om de warmte binnen te houden en het energieverbruik te minimaliseren. Is dat nu niet cool? Ingangshoogte H 300 mm Afmetingen H mm, B 460 mm, D 600 mm Afmetingen van de korf 400 x 400 mm Capaciteit tot 30 korven/u Voornaamste kenmerken: Bewezen hygiënenormen dankzij digitale weergave van was- en spoeltemperaturen Geheel elektronisch besturingssysteem maakt toegang voor onderhoud sneller en eenvoudiger 3 wascycli Ecofiltersysteem biedt briljante spoelresultaten dankzij een superieure filtering van het afwaswater en optimale regeneratie van het tankwater Constructie met dubbele wanden met extra deurisolatie vermindert warmteverlies en geluidsemissie Was- en spoelsystemen boven- en onderaan Diep verzonken waskamer met ingebouwde geleidingsrails voor de korven Waspomp met systeem voor zachte start om glas te beschermen Roestvrijstalen bekleding van de achterwand Complete aansluitkit voor water, afvalwater en elektriciteit. 400 V / 230 V kan ter plaatse worden omgebouwd UPster U 400: 300 mm ingangshoogte kan hoge glazen opnemen UPster U 500: Uitstekende reiniging van grote borden en dienbladen dankzij royale ingangshoogte van 320 mm UPster U 500S: Ingebouwde waterontharder EW 10

5 U 400 U 400 U 500 UPster U 500 Een wonder dat de vaat onder het aanrecht doet De UPster U 500 kan zelfs nog grotere vaat aan en zijn wasresultaten zijn de beste van de klas. Kijk maar eens naar deze lijst van kenmerken: een zelfreinigingsmodus maakt het leven eenvoudiger en de zachte start -functie is gezonder voor uw vaatwerk. U krijgt tevens 3 verschillende wascycli en een indrukwekkend laag energieverbruik. U zult versteld staan! Ingangshoogte H 320 mm Afmetingen H mm, B 600 mm, D 600 mm* *665 mm met ingebouwde waterontharder Afmetingen van de korf 500 x 500 mm Capaciteit tot 30 korven/u UPster -afmetingen * UPster U 400 UPster U UPster U 500 met bovenaan gemonteerde voorspoelunit (optioneel)

6 UPster De perfecte inleiding tot de kracht van voortreffelijkheid Alles moet kloppen. Tot de laatste cent. MEIKO UPster levert de vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie. Technologie van de nieuwste stand, tegen een billijke prijs voor beginnende ondernemingen. En het mooie van de UPster is dat u hem simpelweg aansluit en aan de slag kunt gaan!. Kon niet eenvoudiger zijn!

7 UPster H De kracht van vaatwas die voorbijglijdt Af en toe moet u het vermogen van uw afwasruimte een duwtje in de rug geven. En daar komt de UPster H ten tonele, met zijn kaptechnologie op de nieuwste stand der techniek. Alles is zodanig intuïtief dat het lijkt alsof hij alles uit zichzelf doet! Vooruit dus, aan de slag ermee.

8 UPster H 500 Mensen in harmonie met hun omgeving Uiterst comfortabel afwassen in recordtijd: UPster biedt krachtige reiniging in een gebruiksvriendelijk pakket. Geen stoomwolken wanneer u de machine opent, plus comfortabele automatische start. Een uitstekende keuze ook voor hoge artikelen zoals grote borden, dienbladen en schotels (ingangshoogte 440 mm). Ingangshoogte H 440 mm Afmetingen H 2050/2288* mm, B 635 mm, D 750 mm *met optionele AirBox AktivAir Afmetingen van de korf 500 x 500 mm Capaciteit tot 40 korven/u Voornaamste kenmerken: Kapverluchtingen achteraan leidt stoom weg van de bediener Machine start automatisch wanneer de hendel van de kap neergedrukt wordt Roestvrijstalen was- en spoelsysteem Diep verzonken wastank kan 22 liter bevatten Hellend kapplafond en omgevend druppelkanaal voorkomen dat waswater op de vaat druppelt Eenvoudig te reinigen interieur geen buizen die de binnenkant van de waskamer belemmeren UPster H 500S: Ingebouwde waterontharder EW 10 Doorgangshoogte 440 mm Biedt zonder problemen ruimte aan Euronorm-borden, hoge vaat, bierglazen enz.

9 H 500 H 500 H 500 H 500 AirBox AktivAir stoomcondensatiekap (optioneel): een aanzienlijke verhoging van het comfort in de afwasruimte Gecentraliseerd stoombeheer Reduceert aanzienlijk de hoeveelheid vrijkomende stoom Houdt de stoom uit de buurt van de machinebedieners Ingebouwde afwatering van condensaat Stoomextractie opgewekt door vaatwasprogramma Blijft een opgegeven tijdsspanne draaien nadat het programma afgelopen is Geen filtertechnologie onderhoudsvrij H UPster -afmetingen Minimale kamerhoogte UPster H 500 UPster H 500 met AirBox AktivAir (optioneel)

10 UPster U / UPster H De finishing touches die de machine naar een hoger plan tillen UPster U 500S De kenmerken van geavanceerde technologie: stevige, robuuste geleidingsrails voor korven en onbelemmerde toegang tot het ecofiltersysteem en de wastank plus afgeronde randen voor maximale hygiëne. UPster U 400 Een prachtig ontworpen, professionele waskamer: robuuste technologie en materialen van topkwaliteit zorgen voor uitstekende schoonmaakresultaten, terwijl de wastank schitterend werk levert met een capaciteit van slechts 11 liter. UPster U 500S and UPster H 500S De ingebouwde wateronthardingsunit EW 10 is een van de hoogtepunten van de spitstechnologie van MEIKO. Hij is eenvoudig aanpasbaar aan uw specifieke vereisten en zorgt ervoor dat de controle over het proces stevig in de handen van de bediener rust. De voorafgaande waarschuwingsindicator verwittigt u ruim van tevoren dat het peil van de ontharder laag wordt en houdt tezelfdertijd nog een ruime reserve aan, zodat u nog vele andere wascycli kunt uitvoeren zonder tegen problemen aan te kijken. De regeneratie is opzettelijk ontworpen om handmatig te lopen, bv. tijdens een pauze in het werkschema voor de namiddag. Doordat de regeneratie op een tijdstip kan plaatsgrijpen dat door de bediener gekozen wordt, helpt het systeem de efficiëntie van de afwas te maximaliseren.

11 Dit is blinde tekst en niets anders dan blinde tekst UPster H 500 De diep verzonken wastank, naar de achterkant van de machine toe, is ontworpen voor laag onderhoud en eenvoudige toegang. Een ander cruciaal voordeel is dat zich aan de achterkant van de machine geen pijpen of buizen bevinden die de weg zouden kunnen belemmeren. Ecofilter met superieur gebruiksgemak. UPster H 500 Een keurig, gebruiksvriendelijk ontwerp: twee snugger ontworpen, eenvoudig te verwijderen zeefschermen bedekken de wastank onderaan. UPster H 500 Gekromde kaphendel voor maximaal gebruiksgemak duw hem gewoon omlaag om de wascyclus te starten. UPster U 400 / UPster U 500 Praktische bakken voor detergentia en glansspoelmiddel (optioneel). De juiste doses op het juiste ogenblik, eenvoudig te hervullen. UPster U 400 / UPster U 500 / UPster H 500 Alles wat u nodig hebt om aan te sluiten het kon niet eenvoudiger zijn! Zet de machine gewoon neer, sluit ze aan en vooruit met de geit. Er wordt standaard een aansluitkit voor water, afvoerwater en stroom meegeleverd, hetgeen uw taak aanzienlijk vergemakkelijkt. Het originele MEIKO-ecofiltersysteem filtert het afwaswater in UPster -machines, waardoor maximale hygiëne en schoon tankwater bereikt worden.

12 UPster U / UPster H Schone oplossingen in ieder formaat Technische gegevens UPster U 400 UPster U 500 UPster H V 400 V 230 V 400 V 400 V Tankverwarming kw 2,0 2,0 2,0 Boilerverwarming kw 3,0 3,0 4,5 6,0 / 9,0* Pompmotor kw 0,55 0,55 0,75 Totale aangesloten lading kw 3,8 3,8 5,3 9,0 / 12,0* Waterverbruik l/korf 2,2 3,0 3,0 Tankcapaciteit l 11,0 20,0 22,0 Ingangshoogte mm Afmetingen van de korf mm 400 x x x 500 Tijdsduur van het programma** s 120/180/ /180/240 90/150/240 Theoretische korvencapaciteit tot korven/uur 30/20/15 30/20/15 40/24/15 * Optie van hogere warmte-uitvoer mogelijk zonder toeslag. ** Indien de machine op een koudwatertoevoer is aangesloten en/of korven snel opeenvolgend worden ingevoerd, kan de duur van de wascycli verlengd worden teneinde hygiënische temperaturen voor de eindspoeling te bereiken. Merk op dat het ontwerp van de ventilatiesystemen voor afwasomgevingen aan de voorschriften van VDI 2052 moet voldoen (Vereniging van Duitse Ingenieurs). UPster U 400, UPster U 500 Elektrische installatie Elektrische aansluiting: 1 Drie fasen (3 NPE, 400 V, 50 Hz); kan ter plekke tot wisselstroom worden omgebouwd (1 NPE, 230 V, 50 Hz). Onderlinge vergrendeling tussen boiler- en tankverwarming, zodat ze niet gelijktijdig bediend kunnen worden. Bedrading voldoet aan de voorwaarden van de Vereniging van Duitse Elektrische Ingenieurs (VDE). Waterinstallatie De machines kunnen rechtstreeks op de watertoevoer worden aangesloten zonder gebruik van tussenliggende veiligheidskleppen 2. Minimale stroomdruk 2,5 bar (0,6 bar met optionele drukopvoerpomp), maximale druk 5 bar. De installatievereisten van EN 1717 moeten nageleefd worden. 3 Afvoer DN 22 (binnen in de machine als sifon aangebracht). Aansluitslangen kunnen onder de machine, dan wel links of rechts gepositioneerd worden. (1 bar = 100 kpa) ( zie tekening op bladzijde 5) UPster H 500 Elektrische installatie Elektrische aansluiting: 1 Drie fasen (3 NPE, 400 V, 50 Hz). Bedrading voldoet aan de voorwaarden van de Vereniging van Duitse Elektrische Ingenieurs (VDE). Waterinstallatie De machines kunnen rechtstreeks op de watertoevoer worden aangesloten zonder gebruik van tussenliggende veiligheidskleppen 2. Minimale stroomdruk 2,5 bar (0,6 bar met optionele drukopvoerpomp), maximale druk 5 bar. De installatievereisten van EN 1717 moeten nageleefd worden. 3 Afvoer DN 22. Aansluitslangen kunnen onder de machine, dan wel links of rechts gepositioneerd worden. (1 bar = 100 kpa) ( zie tekening op bladzijde 9) Voldoet aan de hygiënevereisten van DIN-spec MEIKOLON MEIKO adviseert het gebruik van gerenommeerde reinigingsproducten. MEIKOLON reinigings- en hygieneproducten zijn een uitstekende keuze /NL/FD/1000 Wij behouden ons het recht voor om specificaties aan te passen als onderdeel van ons productverbeteringsproces. MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG Englerstr Offenburg Duitsland Tel. +49 (0) Fax +49 (0) info@meiko.de

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Het is tijd voor de Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Vanuit De MEIKO Fontijn voor een nieuwe generatie Jouw bar, jouw café, jouw

Nadere informatie

UPster K De snelste route naar een schonere vaat!

UPster K De snelste route naar een schonere vaat! Professionele vaatwastechnologie UPster K De snelste route naar een schonere vaat! Rack type-vaatwasmachines voor een nieuwe generatie www.meiko.nl UPster K De snelste route naar de MEIKO-wereld van schone

Nadere informatie

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Groep EcoStar 430 F : Glazenspoelmachine van professionele klasse EcoStar 530 F : Het topmodel voor een

Nadere informatie

EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch

EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch Professionele vaatwerkspoeltechniek EcoStar Professioneel vaatwerkspoelen economisch en hygiënisch EcoStar-Line programmaoverzicht www.meiko.de EcoStar-Line beladen en vaatwerkspoelen dat is pas echte

Nadere informatie

DV 125.2 Nog hoger, nog breder

DV 125.2 Nog hoger, nog breder Professionele spoeltechniek DV 125.2 Nog hoger, nog breder DV 125.2 gereedschapspoelmachine uit de Premium serie www.meiko.de Universele gereedschapspoelmachine DV 125.2: Krachtige spoelmachine in super

Nadere informatie

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele vaatwastechniek Schone oplossingen voor bakkers en banketbakkers PREMIUM- MARKE 2017 Spülmaschinen für den Laden Gesamtsieger Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Januari 2011 DR 39(S) Compacte voorlader voor het reinigen van glazen, koppen en schotels Capaciteit 30 korven per uur 1 Programma van 120 sec. Electromechanische bediening Deurbeveiligingsschakelaar:

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

Doorschuifvaatwerkspoelmachines

Doorschuifvaatwerkspoelmachines Vaatwerkspoelmachines Premium serie Doorschuifvaatwerkspoelmachines DV 80.2 DV 120.2 Groep DV 80.2 en DV 120.2: Spoeltechniek met een doorslaggevend succes Een gloednieuwe techniek, verpakt in een klassieke

Nadere informatie

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Professionele vaatwastechniek Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Met de MEIKO "GiO-MODULE" osmose-technologie: Nooit meer glazen poleren! UPster U Serie Professionele vaatwastechniek voor nieuwe

Nadere informatie

Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D

Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 43O F 53O F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D EcoStar 43O F: Glazenspoelmachine van professionele klasse -.+: -;::::':=; De compacte glazenspoelmachine

Nadere informatie

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep Korvenvaatwerkspoelmachine De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine Groep Met de nieuwe korvenvaatwerkspoelmachine tot 130 korven per uur automatisch reinigen! Maximale capaciteit met een optimale

Nadere informatie

FV / FV Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie

FV / FV Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie Professionele spoeltechnologie / Gereedschapspoelmachine uit de Premium serie Universele gereedschapspoelmachine / www.meiko.de Universele vaatwerkspoelmachine / : Krachtpatsers voor uw spoelkeuken Een

Nadere informatie

!"#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties. MADEinBRITAIN

!#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties.  MADEinBRITAIN !"#$%&'(()' *+,-)('.//#0 PRIJSLIJST 2017 Inclusief specificaties MADEinBRITAIN www.classeq.nl Hydro vaatwasmachines Voorladers Robuuste vaatwassers met ingebouwde doseerpompen voor een juiste dosering

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Doorschuif vaatwasmachine + Het instapmodel vaatwasmachines voor iedereen die de meest voordelige vaatwasmachine zoekt voor professioneel gebruik. Optimaal

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! + Doorschuif vaatwasmachine Voor kostenbewuste ondernemers die een Plus aan comfort en specificaties zoeken. Ecomax+ bezit alle eigenschappen van een professionele

Nadere informatie

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Professionele vaatwastechniek Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Met de MEIKO "GiO-MODULE" osmose-technologie: Nooit meer glazen poleren! UPster U / UPster H Professionele vaatwastechniek voor

Nadere informatie

Zanussi Professional Zanussi Professional Zanussi Professional Vaatwasser Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Zanussi Professional Vaatwasser Active Vaatwassers Het systeem De hedendaagse moderne catering heeft haar ontwikkeling mede te danken aan het Zanussi Professional systeem. Elke expert op dit vlak kan beamen dat dit systeem een ontwikkeling

Nadere informatie

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA WD-6 en WD-7 RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen Het is alweer ruim veertig jaar geleden dat RHIMA haar eerste vaatwasmachine

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

DV Dynamische waskracht in de Premium serie

DV Dynamische waskracht in de Premium serie Professionele spoeltechniek DV 270.2 Dynamische waskracht in de Premium serie Universele gereedschapspoelmachine DV 270.2 www.meiko.de Universele gereedschapspoelmachine DV 270.2 een dynamische professional

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

Doorschuifmachines. Descrizione: Logo Green&clean Data: 17/7/2012 TAV_04

Doorschuifmachines. Descrizione: Logo Green&clean Data: 17/7/2012 TAV_04 Doorschuifmachines Descrizione: Logo Green&clean Data: 17/7/2012 TAV_04 2 green&clean doorschuifmachines Nét dat beetje extra! Efficiëntie, Eenvoud, Doeltreffend Wat u ook verlangt van een machine, Electrolux

Nadere informatie

Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen!

Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen! Met de K 160automatisch 105koruenper uur spoelen! Maximale capaciteit met een optimale reinigingop een minimaalopperulakdat stond aan de basisvan het "K 160 concept". Daarachter schuilt niet alleende kleinstekorventransportautomaat,maarook

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Grote capaciteit: 5 1/1 GN bakken per wasbeurt, circa 55 1/1 GN bakken per uur HACCP ondersteunend diagnosesysteem Optimale droging door centrifugewerking

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

Green&Clean doorschuifmachines

Green&Clean doorschuifmachines De Electrolux afwasmachines worden geproduceerd voor de gebruiker met hoge eisen op het gebied van efficiëntie, economie en ergonomie. De modelserie omvat glazenspoelmachines, frontlader- en doorschuifafwasmachines,

Nadere informatie

De MEIKO spoelmachines in één oogopslag

De MEIKO spoelmachines in één oogopslag Professionele spoeltechnologie De MEIKO spoelmachines in één oogopslag www.meiko.de Glazen- en vaatwerkspoelmachines uit de EcoStar serie Glazenspoelmachines Dat wij louter tevreden klanten hebben komt

Nadere informatie

C4eD 12.20 EB. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 12 Laden GN 2/1

C4eD 12.20 EB. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 12 Laden GN 2/1 Combi-steamer Model Convotherm 4 easydial easydial 12 Laden GN 2/1 Belangrijke kenmerken Project Artikel Aantal FCSI sectie Goedkeuring Datum Elektro Boiler Rechter aanslag ACS+ (Advanced Closed System

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR Grote capaciteit: 8 1/1 GN bakken per wasbeurt, tot 88 1/1 GN bakken per uur Voldoet aan HACCP eisen Optimale hygiëne, vuile en schone zijde gescheiden

Nadere informatie

Welkom in het spoelparadijs

Welkom in het spoelparadijs Professionele spoeltechniek M-iClean H Welkom in het spoelparadijs Informatie voor onze GESPECIALISEERDE PARTNERS M-iClean H Ergonomie maakt alles eenvoudiger, ook de verkoop Uw klanten zoeken optimale

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA)

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) INSTRUMENTS Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) HOGE CAPACITEIT THERMODISINFECTOREN Met meer dan 30 jaar ervaring in reinigingstechnologie, presenteert de afdeling Instruments

Nadere informatie

Hobart-ecomax aanbieding prijzen Europa's goedkoopste technische webshop

Hobart-ecomax aanbieding prijzen Europa's goedkoopste technische webshop Hobart-ecomax aanbieding prijzen Europa's goedkoopste technische webshop Aanbieding voor U, met de laagste prijsgarantie bij Buiskool Engineering 25 jaar ervaring, verkoop groothandel zonder dure showroom

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

C4eD 20.10 ES. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 20 Laden GN 1/1

C4eD 20.10 ES. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 20 Laden GN 1/1 Combi-steamer Model Convotherm 4 easydial easydial 20 Laden GN 1/1 Belangrijke kenmerken Project Artikel Aantal FCSI sectie Goedkeuring Datum Elektro Spatten Rechter aanslag ACS+ (Advanced Closed System

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria

MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria MEIKO reinigingstechniek: Schoon met de hoogste hygiënegraad voor dierlaboratoria www.meiko.de MEIKO reinigingstechniek - voor alle te reinigen componenten in dierlaboratoria Wie in dierlaboratoria, fok

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750

Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750 VAATWASSERS Hydro 500 Hydro 700 Hydro 750 750 mm 450 mm 630 mm 630 mm 450 mm met geopende deur 870 mm 750 mm 400 mm Maximum aantal borden per korf 10 van deuropening 320 mm Maximum hoogte vrije ingang

Nadere informatie

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES KOFFIE EN THEEZETINSTALLATIES ComBi Animo s ComBi Professioneel, snel en smaakvol Dagelijks genieten miljoenen mensen op de meest uiteenlopende plekken en momenten van het geurige aroma en de goede smaak

Nadere informatie

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE GREEN SPIRIT Gamma BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE Bespaar tot 75% op detergent, tot 30% op water en tot wel 30% op energie. De nieuwe Electrolux vaatwassers beperken het gebruik

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo De alleskunner. Uitstekende bakresultaten zoals bij een grote ambachtelijke etageoven en een grote verscheidenheid aan producten die kunnen

Nadere informatie

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure De Schone Kunst van Vaatwassen Inmiddels bijna vijftig jaar geleden verkocht RHIMA haar eerste

Nadere informatie

Steelco Bedpanspoelers

Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers De internationale reputatie van Steelco groeit nog steeds vanwege haar beleid op het gebied van investering in productontwikkeling. Deze serie bedpanspoelers

Nadere informatie

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model Bedpanspoeler Bedpanspoeler BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model BP 100 is een bedpanspoeler volgens modern concept, ontworpen en gebouwd volgens de EU richtlijnen met betrekking tot veiligheid

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS

VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS VAATWASSEN MET HOBART GLAZENWASSERS MODELLEN EN UITVOERINGEN GCHK PLUS rekafmeting 400 x 400 MODEL GCHK groot in glanzend wasresultaat Elke irritatie over een vlek op een glas is er één teveel. Elke minuut

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

Gerechten die al klaar zijn op de correcte

Gerechten die al klaar zijn op de correcte NL WARM HOUDEN WARM HOUDEN Onberispelijke organisatie en kwaliteit Gerechten die al klaar zijn op de correcte temperatuur houden om ze op het juiste te kunnen opdienen, is een basisvereiste voor iedere

Nadere informatie

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur,

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur, ITEM # MODEL # onderbouw met draaideur, elektrisch, H=800, NAAM # SIS # AIA # 589450 (MCKEFBDDAO) Pasta koker 1x 40 liter, onderbouw met draaideur, 400mm, elektrisch, indirecte verwarming, bovenblad met

Nadere informatie

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD GREEN RHIMA Voorwasmachines PRM GREEN Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA Inhoudsopgave Vaatwasmachines RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen...3

Nadere informatie

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet.

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. En nu een kop koffie! Een krachtige espresso, net als in een echte Italiaanse bar? Of een schuimende cappuccino net als op een gezellig Parijs terras? Bij

Nadere informatie

STANDARD Koel- en vriesapparatuur

STANDARD Koel- en vriesapparatuur Product Catalogus - Versie 4.0 STANDARD Koel- en vriesapparatuur STANDARD STANDARD Koel- en vriesapparatuur Dit assortiment bestaat uit gastronomische 2/1 kasten en 1/1 werkbanken, verkrijgbaar als koelkast

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand.

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom 1 Onderhoudsgemak ten top. Sphinx introduceert een nieuwe generatie closets met maximaal onderhoudsgemak:

Nadere informatie

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra C O M PA C T C U I T G E B R E I D 1000 W M I N I 850 W 750 W 500 W 400 W 440 W 350 W 310 W 220 W 240 W 270 W 290 W 165 mm 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm 740 mm Micromix

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

Welkom in het spoelparadijs

Welkom in het spoelparadijs Professionele spoeltechniek M-iClean H Welkom in het spoelparadijs M-iClean H Ergonomie zoals nog niet eerder vertoond Efficiëntie, besparing op middelen en perfecte spoelresultaten: dat mag men vandaag

Nadere informatie

Verrassend veelzijdig.

Verrassend veelzijdig. Geberit AquaClean Tuma Verrassend veelzijdig. Beschikbaar vanaf: 1.4.2017 Nieuw Verfrissend compact. De nieuwe Geberit AquaClean Tuma brengt frisheid en comfort in elke badkamer. Het compacte design van

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal.

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal. AF 2 COMPACT LINE Reinigings- en desinfectieapparatuur sharing the same goal. COMPACT LINE Hoogwaardige technologie in een beperkte ruimte DWC - Desinfectie Naspoel/Terugkoel Systeem Het naspoelwater dat

Nadere informatie

Korventransportmachine, elektrisch, atmosferische boiler, ESD, 2

Korventransportmachine, elektrisch, atmosferische boiler, ESD, 2 ITEM # MODEL # atmosferische boiler, ESD, 2 snelheden, 200 NAAM # SIS # AIA # 534108 (WTM200ERA) Korventransportmachine WTM200ERA, RL, elektrisch, ESD, 2 snelheden, 200 534109 (WTM200ELA) Korventransportmachine

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren.

TECHNISCHE FICHE. Verwarmen & Koelen. Vido - Vido N. Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. TECHNISCHE FICHE Verwarmen & Koelen Vido, aan de top van een nieuwe generatie intelligente convectoren. Alle voordelen van de traditionele convectoren worden in dit model gecombineerd met de nieuwigheden

Nadere informatie

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone.

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone. Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Access. Everywhere. For Everyone. 2 Access BDD Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Altura Gold Pro is een compacte en betaalbare

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een continue stroom van zacht water Het unieke duplex cilinderconcept levert 24 uur per dag onthard water. Geen programmering De TwinTec is afgesteld op

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste Winterhalter GS 600-serie Winterhalter gereedschappenwasmachines Gun uzelf het beste GS 600-serie Winterhalter wasmachines voor pannen, platen en gereedschappen Groot vaatwerk, grote prestaties de GS 600-serie

Nadere informatie

DV 80.2 / DV Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie

DV 80.2 / DV Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie Professionele spoeltechnologie Zuiver spoelplezier met de MEIKO Premium Serie DV 80.2 en MEIKO vaatwerkspoelmachines voor grootse prestaties. Ergonomie en automatisering garanderen een zuiver spoelplezier.

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Afwas apparatuur. Green&Clean Doorschuifmachine, 80 k/u, Zeeppomp. Afwas apparatuur. Omschrijving

Afwas apparatuur. Green&Clean Doorschuifmachine, 80 k/u, Zeeppomp. Afwas apparatuur. Omschrijving ITEM # MODEL # NM # SIS # I # bij aansluiting op koud water wordt zowel de opwarmtijd als de wascyclus verlengd, zodat de capaciteit verminderd. Bij aansluiting op water van 65 C kan het vermogen verminderd

Nadere informatie

Een klasse apart. aangetoond waar een eersteklas zonnedouche. aan moet voldoen. Uiteraard moet. de kwaliteit eersteklas zijn.

Een klasse apart. aangetoond waar een eersteklas zonnedouche. aan moet voldoen. Uiteraard moet. de kwaliteit eersteklas zijn. Een klasse apart Met de Luxura V 5 wordt op imposante wijze aangetoond waar een eersteklas zonnedouche aan moet voldoen. Uiteraard moet de kwaliteit eersteklas zijn. Dat spreekt voor zich. Maar ook de

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Zanussi Promoties 2008

Zanussi Promoties 2008 Zanussi Promoties 2008 Kooklijn N700 Gasfornuis temperatuur: 140 tot 300 C op open onderstel 4 identieke gasbranders (5,5 kw), traploos regelbaar eenvoudig qua onderhoud met thermokoppel en waakvlam

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven.

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen Afwassen Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers

Nadere informatie

De vanderbeyl IGB boilerserie

De vanderbeyl IGB boilerserie De vanderbeyl IGB boilerserie duurzame cv-boilers van roestvrij staal Altijd royaal warm water, op de zaak én thuis Comfortabel hygiënisch én uiterst betrouwbaar Ervaar het royale comfort van een vanderbeyl

Nadere informatie

Scanwic. Scanwic MKB machine overzicht 2015 versie-2

Scanwic. Scanwic MKB machine overzicht 2015 versie-2 Scanwic Office Coffee Systems (OCS) lekkerekantoorkoffie.nl L 1 Lirica Plus Klein kantoor, 25 koppen per dag, 4 kg per maand, Actie: 26,- per maand / 0,87per dag Aulika Focus Klein kantoor, 35 koppen per

Nadere informatie

Top Performance een nieuwe standaard in vaatwastechniek

Top Performance een nieuwe standaard in vaatwastechniek Doorschuifvaatwasmachine PT-serie Top Performance een nieuwe standaard in vaatwastechniek Top Performance Top Performance een schitterende prestatie Met de GS 500-serie legt Winterhalter de lat al jaren

Nadere informatie

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan:

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan: WERKINGSPRINCIPE De Arianext oplossingen verzekeren de productie van verwarming en sanitair warm water. Ze bestaan uit twee modules: > De buitenmodule : deze haalt, zelfs hartje winter, de energie uit

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

=,9>01+,905. =(5 )(*;,90Î5

=,9>01+,905. =(5 )(*;,90Î5 NIAGARA De Niagara waterfonteinen zijn stevige, krachtige en professionele leidingwaterfonteinen die ontworpen zijn om te gebruiken in grootkeukens van privé-restaurants, professionele keukens, rusthuizen,

Nadere informatie