Regio Zuid 3 van de Afdeling 8 GOU.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Regio Zuid 3 van de Afdeling 8 GOU."

Transcriptie

1 Regio Zuid 3 van de Afdeling 8 GOU. Secretaris: Dhr. Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO Mob. Nr.: T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. kemp@esseveld.nl Elst (Utr.), dinsdag 1 april 2014, Notulen van de gehouden vergadering op maandag 17 maart 2014 om 20:00 uur in het verenigingsgebouw van de P.V. de Postduif aan de Verhuizerstraat 8-A te Ingen. 1. Opening; De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder hartelijk welkom. In het bijzonder hartelijk welkom aan onze penningmeester Teunis van Binsbergen die een zware operatie achter de rug heeft. 2. Appel kiesmannen; Aanwezig alle verenigingen dus 490 stemgerechtigden. Wij hebben incl. jeugdleden 524 stemmen maar de 34 jeugdleden hebben geen stem recht. 3. Notulen najaarsvergadering De voorzitter vraagt of er op- of aanmerkingen zijn op de toegestuurde notulen? De heer Van den Brink (0729) is van mening dat het kring lossen op de jonge duiven en natoer africhtingvluchten gerouleerd zou worden. Voorzitter geeft als antwoord dat dit wel ter discussie is gekomen maar niet is aangenomen want het voorstel was ook niet zo. Verder zij er geen vragen en wordt de ex secretaris bedankt voor zijn notulen. 4. Mededelingen en ingekomen stukken; A. Het NPO heeft de volgende informatie toegezonden naar aanleiding van ons vliegprogramma: 1. Orléans. Volgens de Franse bond kan het al een probleem zijn wanneer we duiven lossen in Orléans. Geadviseerd wordt om in Gien te lossen. 2. In Lessines mogen geen duiven meer gelost worden. Het advies NPO is Feluy. 3. Algemeen is dat we de lossingen vanuit Pommeroeul allemaal verplaatsen naar Quievrain en de lossingen Wolvertem naar Asse Zellik. Orléans is een beslissing afdeling. Hoor het graag of we met het advies van het NPO meegaan. Punt 2 betreft Zuid 3 en Zuid 4. Kunnen de 2 regio s ook instemmen met Feluy Wim heeft contact gehad met Regio Zuid 4 en zij gaan hiermee akkoord. B. De uitslagen die bij de Compuclub vandaan komen worden voor Regio Zuid 3 naar één adres verzonden. De verenigingen 1000, 1002 en 1028 hebben aangegeven ze voor het komende seizoen te halen in Wageningen.

2 C. De heer Jan van Gent heeft bedankt als bestuurslid van onze regio, daardoor is er een vacature ontstaan voor 1 ste secretaris, hieronder een kopie van de mail; Van: Jan van Gent [mailto:j.j.gent1993@kpnmail.nl] Verzonden: donderdag 20 februari :32 Aan: Wim Keukens Onderwerp: aftreden secretaris Geacht bestuur, Zoals mondeling besproken met de heren D. Lindner en W. Keukens bevestig ik met deze dat in met onmiddellijke ingang stopt als secretaris regio 3. Groeten Jan van Gent. D. Henk Barends vraagt hoeveel informatie boekjes elke vereniging wil ontvangen? De verenigingen worden afgeroepen en een ieder geeft dit per direct op. Dit alles uit het oogpunt van bezuinigingen (minder drukkosten). E. De vervoerscommissie kan diverse reisboxen missen waar wat mis mee is (zoals kapotte bodem, geen hengsels enz.), deze boxen zijn voor een oud ijzer prijs te koop van 10,- per stuk. Dit kunt u doorgeven aan de voorzitter Dick Lindner te bereiken op Jaarverslag Secretaris 2013; De voorzitter vraagt of er op- of aanmerkingen zijn op het toegestuurde jaarverslag 2013? Hierop zijn geen vragen dus wordt wederom de ex. secretaris bedankt voor zijn schrijven. 6. Jaarverslag Penningmeester 2013; Teunis legt het financieel jaarverslag 2013 uit dat het desastreuze verlies binnen de regio voornamelijk te maken heeft met het aanzienlijk minder duiven die vervoerd zijn zoals op de dagfond en jonge duiven vluchten. Wij hebben een verlies geleden van 5.783,- en dit was niet in de begroting voorzien. In 2012 is er ook al een verlies geleden van 5.146,- maar toen moesten wij ons vermogen verminderen van de afdeling i.v.m. te hoog saldo (was een plus van ,-). Nu komt de bodem van de schatkist in zicht en zullen wij behoudend moeten omspringen met de kosten en hopen op vele duiven (vermogen 2014 is 6.033,-). Teunis legt de begroting uit aan de aanwezigen en vraagt of hierop nog vragen zijn, en dat was het geval! De heer Van Rijswijk (0853) stelt zowel de begroting als het financiële verslag ter discussie! Hij vindt dat in het financiële verslag ook de begroting op het zelfde blad te vergelijken moet zijn. Teunis geeft hierop zijn antwoord dat dit programma aangeleverd wordt door de afdeling en niet zomaar gewijzigd kan worden. Ook vindt de heer Van Rijswijk dat onze regio dit jaar failliet gaat met dit beleid. Teunis geeft als antwoord dat het verlies door niemand is te voorzien ook dit jaar niet maar nu de ophaal kosten voor de afdeling is hebben wij een heel groot risico minder (afdelingsbegroting is aangenomen dus wordt de dagfond aangeleverd in Andelst door de verenigingen). De heer Van Rijswijk wil wel benadrukken dat hij het bestuur heeft gewaarschuwd want 2/3 van het vermogen is in 2 jaar tijd verdampt als sneeuw voor de zon!

3 De heer Den Dulk (0732) vraagt of het niet mogelijk is om naheffing in te voeren (de vervuiler betaald), De voorzitter geeft hierop het antwoord dat wij dit niet meer beslissen maar dat dit een afdelingsaangelegenheid is. De heer Van Laar (1000) geeft aan dat de FCC (zie het verslag) wel noodzakelijk is een buffer aan te houden maar ook hebben gemeld dat het vervoer zoals ophalen beter is dat dit bij de regio s blijft. Teunis geeft daarbij ook aan dat er in de afdeling plusminus ,- verlies is geleden i.v.m. minder duiven dus ligt het niet alleen aan onze regio. De voorzitter leest het verslag van de financiële controlecommissie voor die u ook bij de notulen van deze vergadering zal worden verstrekt en als u vragen heeft kunt u zich het beste richten tot de heer Wulf van Laar, deze heeft zitting in de FCC. De heer Van de Brink (0732) vraagt of de kosten van de overlaadploeg ook kunnen verminderen als wij de dagfond moeten aanleveren, Teunis geeft als antwoord dat dit klopt en zal dan als meevaller worden geboekt. Ook heeft de heer Van den Brink (0732) de vraag wat de schoonmaak kosten inhouden. De voorzitter geeft hierop het antwoord dat er boxen overgeladen moeten worden, watertank bijvullen en een bezem er door. De heer Den Dulk (0732) geeft aan dat de aantal duiven verhoogd kan worden met , hierop geeft Teunis het antwoord dat dit de africhtingduiven zijn en hierop wordt geen 0,12 geheven voor de regio. Ook heeft de heer Den Dulk (0732) een opmerking dat bezorgkosten ook goedkoper kunnen, en Wim geeft hierop het antwoord dat dit nog niet zeker is en zal dit nog binnen het bestuur worden besproken hoe wij dit gaan oplossen. De Begroting 2014 wordt in stemming gebracht en de vereniging van de heer Van Rijswijk (0853) stemt als enige vereniging tegen. De penningmeester wordt bedankt voor zijn inzet en ontvangt een applaus. 7. Behandeling voorstellen verenigingen; A. Voorstel Voorbode-Ede: De voorzitter geeft aan dat een ieder dit bij de uitnodiging heeft ontvangen en geeft aan dat het eerste gedeelte niet correct verwoord is maar dat dit anders ligt, in 2012 is de zaterdag tot zondag blijven staan en dat het dit jaar weleens andersom kan zijn (nu is terug komen aan de beurt)! De heer Roel den Dulk (0732) geef aan dat de kosten tegenover 17% van de liefhebbers waarvan 3 verenigingen binnen de regio niet terecht is om dit beleid zo langer voort te zetten, kunnen wij niet tot nieuwe afspraken komen? De voorzitter geeft aan dat het overstaan naar de Zondag ook veel geld kost en dat deze kosten nauwelijks van elkaar verschillen. Op de vitesse kan dit allemaal gebeuren en de midfond gaat het allemaal in samenspraak met de regio noord al zal het steeds moeilijker worden i.v.m. het rijtijdenbesluit. De heer Van den Brink (0731) vraagt of het bestuur niet wat innovatiever kan zijn. De voorzitter geeft hierop het antwoord dat wij gebonden zijn aan afspraken uit het verleden.

4 De heer Sival van de vereniging Zetten(0865) geeft aan dat de lossingscommissie moet proberen eerder in te grijpen om dichterbij te lossen, de voorzitter geeft aan dat dit vorig jaar al is gebeurd en wij zullen dit zeker ook dit jaar ter harte nemen. Daarin is de samenwerking met 4 moeizaam want zij lossen eerder op zondag dan op zaterdag zie hun vliegprogramma dat de africhtingen zelfs op zondag worden georganiseerd. De heer Henk van de Weg van de vereniging Bennekom(0768) houdt een heel pleidooi hoe al deze afspraken tot stand zijn gekomen. Ik zal kort wat zaken aan tippen. De duivensport bestaat uit 4 zaken zoals sportiviteit, financieel beleid, diervriendelijkheid en principiële liefhebbers en dat is nu en eigenlijk altijd het discussiepunt binnen de afdeling en de regio. Het zijn geen 3 verenigingen meer 4 ook Bennekom met 24 leden. Waarom wordt er altijd tegen die zaterdagsvliegers aan geschopt dit heb ik namelijk al 15 jaar geleden voorspeld dat dit altijd benoemd zal worden op vergaderingen. De nieuwe afdeling was maar al te blij dat Oost Gelderland er bij kwam met ,- guldens in de pocket om nieuw vervoer te financieren. Je kunt met de overige elementen zowel recht als links om maar met principes is dat niet mogelijk die heb je of die heb je niet! Dus heer Den Dulk vraagt de heer Van de Weg gun dit ons en loop er niet verder meer over te zeuren. De heer Den Dulk wil graag dat wij hier samen uitkomen. Ook geeft de heer Van de Weg aan dat regio 3 het langste met de oude manden en vervoer heeft gedaan. De heer Van Rijswijk(0853) geeft aan waar zitten de kosten in deze discussie geeft daar inzicht in. De heer Den Dulk vraagt of de transportkosten, overstaan en extra auto inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Het bestuur zal dit voor het komende seizoen verzorgen. De heer Sival benadrukt nogmaals dat er bij slecht weer eerder terug moet worden gereden om bij een kortere afstand toch nog een wedstrijd te hebben. B. Voorstel Voorbode-Ede: Betreft het 2 de voorstel is het vanuit het bestuur betreft niet noodzakelijk dat er herindelingen komen van kringen binnen de regio en een kring van regio 4 bij regio 3 weten wij uit ervaring dat dit een lastige aangelegenheid is. Maar ook deze herindelingen liggen vast in de statuten van de afdeling dus kunnen wij hierover niet stemmen. De voorzitter geeft aan dat een ieder dit bij de uitnodiging heeft ontvangen en brengt het in stemming, deze wordt door de vergadering verworpen. PAUZE: 8. Bestuursverkiezing; Henk neemt als 2 de voorzitter het woord. Aftredend en herkiesbaar is de voorzitter D. Lindner er zijn geen tegen kandidaten binnengekomen dus wordt hij bij acclamatie herbenoemd tot 1 ste voorzitter, een applaus van de vergadering. De heer Lindner neemt opnieuw het woord en bedankt de vergadering voor het uitgesproken vertrouwen. De heren K. van Esseveld en J. van Weiden zijn ook aftredend en herkiesbaar en ook daar zijn geen tegen kandidaten voor ingediend. Zij worden dus ook bij acclamatie herbenoemd in hun huidige functie.

5 De heer Jan van Gent heeft bedankt zoals verwoord bij punt 3 en het bestuur stelt voor om de heer K. van Esseveld tot 1 ste secretaris te benoemen, ook hier zijn geen tegen kandidaten ingediend en onder een applaus is hij hiertoe benoemd. De heer Van Rijswijk (0853) vraagt of het bestuur nu met 1 man minder gaat doen? Dat is het geval er zijn maar weinig mensen die er tijd voor willen maken 9. Vliegprogramma 2014; Het vliegprogramma wordt doorgenomen, Zoals verwoord onder punt 3 zijn er alweer 3 wijzigingen en u moet er niet vreemd van opkijken als dit nog vaker dit seizoen gebeurt, bij de NPO loopt het helaas nog niet op rolletjes. Dus hou de site van de afdeling goed in de gaten voor eventuele veranderingen. 10. Rondvraag; De heer Van Rijswijk vraagt nu regio 1 en 2 Noord is geworden, worden wij ook als regio 3 en 4 alleen zuid? De voorzitter antwoordt dat dit nu nog niet het geval is maar de afdeling deelt de regio s in. En de regio Noord is uit nood geboren! De heer Van Doorn haakt hierop in en houdt een pleidooi dat het aanleveren niet meer liefhebbers zal genereren en de mensen die altijd al werken zullen ook dit weer op zich moeten nemen, ik heb namelijk de ervaring in afdeling 7. De voorzitter antwoordt hierop dat de regio s overruled zijn met dit besluit vorig jaar oktober 2013 in een vergadering met de regio s en de vervoerscommissie. Wij zijn hierop hard tegen in gegaan en het gevolg hiervan binnen ons bestuur is daar een vrucht van! 11. Sluiting: De voorzitter sluit om 21:45 uur de vergadering en bedankt een ieder voor zijn inzet en wel thuis en een goed vliegseizoen toegewenst. Met vriendelijke groet, Dhr. K. (Kemp) van Esseveld. Secretaris Regio Zuid 3 van de Afdeling 8 Gelderse Overijsselse Unie.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Dhr. Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137331339 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail: kemp@esseveld.nl

Nadere informatie

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137331339 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail: kemp@esseveld.nl

Nadere informatie

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Dhr. Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137331339 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail: kemp@esseveld.nl

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017

Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017 Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017 1. Opening. Voorzitter heet iedereen van harte welkom op deze najaarsvergadering en hoopt op een vlotte en constructieve vergadering. 2. Appél afgevaardigden

Nadere informatie

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Dhr. Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137 3313 39 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail:

Nadere informatie

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 1. Opening: Voorzitter C. de Wildt opent om 20.18 uur de vergadering. Hij memoreert dat qua veranderingen het e.e.a. op ons afkomt. Op 12

Nadere informatie

Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015

Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015 Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. In verband met ziekte is er een afmelding van ons bestuurslid Jan van

Nadere informatie

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017 Afdeling 9 Secretaris: Arjan van de Willige Karel Doormanstraat 26a 7461 ER RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland

Nadere informatie

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon :

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : 0164 850279 E-mail : zuf.secretaris@duivenlokaal.nl Halsteren, 7 februari 2018 Onderwerp: Uitnodiging ledenvergadering 22 februari 2018 Geacht bestuur, Hierbij

Nadere informatie

Agenda. Deventer, 4 november Geachte verenigingsbesturen,

Agenda. Deventer, 4 november Geachte verenigingsbesturen, Deventer, 4 november 2015 Geachte verenigingsbesturen, Hierbij ontvangt u de definitieve agenda voor de najaarsvergadering, welke op woensdag 11 november 2015 zal worden gehouden in Dorpshuis de Bouwakker,

Nadere informatie

Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld.

Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld. GELDERS OVERIJSSELSE UNIE Regio 4 Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld. Opening: De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. Hij vraagt

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 1. Opening: De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur met een woord van welkom op deze uitgestelde najaarsvergadering van

Nadere informatie

4. Wijziging Statuten en Huishoudelijk Reglement Afdeling Voorstel wijzigingen Statuten en Huishoudelijk reglement Afdeling

4. Wijziging Statuten en Huishoudelijk Reglement Afdeling Voorstel wijzigingen Statuten en Huishoudelijk reglement Afdeling GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE F.H. Jacobs Rabbershoek 34 8107 AJ Broekland Tel.: 06-45168988 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl Broekland 15-11-2014 Geachte verenigingsbesturen, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

CC: Regio s, Afdelingsklokken-, Vervoers- en Financiële Controle Commissie, Kiesmannen Afdeling

CC: Regio s, Afdelingsklokken-, Vervoers- en Financiële Controle Commissie, Kiesmannen Afdeling GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE G.H. Kok Baan 37 8271 BD IJSSELMUIDEN tel.nr. : 038-3327252 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl IJsselmuiden, 02-02-2009 Geacht verenigingsbestuur, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

Pt. 7 van de afdelingsagenda. Verenigingsvoorstellen

Pt. 7 van de afdelingsagenda. Verenigingsvoorstellen Pt. 7 van de afdelingsagenda. Verenigingsvoorstellen 31-10-2017 7.1 Vliegprogramma. 7.1.a. PV de Valeouwe Apeldoorn (0706) Stelt een totaal aangepast vliegprogramma voor, met waar mogelijk slechts 1 vlucht/weekend

Nadere informatie

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening Dhr. B. Scherpenzeel zit de vergadering voor en spreekt het volgende openingswoord uit: Geachte aanwezigen en sportvrienden, Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze

Nadere informatie

op de ALV 27 oktober 2018

op de ALV 27 oktober 2018 Welkom op de ALV 27 oktober 2018 Friesland 96 Agenda ALV, 27 oktober 2018 Datum: 27 oktober 2018 Locatie: MFC De wier De Telle 21 Ureterp Genodigden: Bestuur Afgevaardigden afd. 10 Kiesmannen verenigingen

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand adres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand  adres sturen** Geachte leden van afdeling Afdeling 10 De informatie die u hieronder leest is samen met afdeling Friesland96 opgesteld. Graag presenteert het bestuur het vliegprogramma 2019. Wij denken een mooi programma

Nadere informatie

Van Huenen (0858): Ik heb geen vragen en is akkoord dat dit punt bij agendapunt 11 aan de orde komt.

Van Huenen (0858): Ik heb geen vragen en is akkoord dat dit punt bij agendapunt 11 aan de orde komt. 1. Opening De voorzitter spreekt de volgende woorden uit: Op deze voorjaarsvergadering 2011 heet ik u hier in Apeldoorn allen hartelijk welkom. Ik hoop dat we een constructieve vergadering zullen hebben

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 19 maart 2014

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 19 maart 2014 ijsseld GOU 8 elta vliege Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 19 maart 2014 rs 1. Opening 2013 Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid R. Schrodeur is in

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Agenda. GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel JS Doesburg Tel

Agenda. GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel JS Doesburg Tel GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel 64 6981 JS Doesburg Tel. 06-15376753 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 31 oktober 2017 Locatie: Duivensportcentrum

Nadere informatie

Bijlagen: - Notulen Voorjaarsvergadering d.d Concept Vliegprogramma 2010 (versie ) - Geloofsbrief najaar 2009

Bijlagen: - Notulen Voorjaarsvergadering d.d Concept Vliegprogramma 2010 (versie ) - Geloofsbrief najaar 2009 GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE G.H. Kok Baan 37 8271 BD IJSSELMUIDEN tel.nr. : 038-3327252 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl IJsselmuiden, 15-9-2009 Geachte verenigingsbesturen, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen.

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen. NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 8 november 2012, om 20:00 uur, in het verenigingslokaal van P.D.V. Gemert Sportlaan 25 te Gemert Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets,

Nadere informatie

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage).

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage). Aan de verenigingen en leden van Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene jaarvergadering die wordt gehouden op woensdagavond

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d 12. Ontwikkelingen organisatiestructuur NPO door C. van Bockel Vz.: Een hartelijk welkom aan de heren Van Bockel en Van Dijk, die ondersteund door mevr. Talitha Schothuis, deel uit maken van het team dat

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening Bram Scherpenzeel spreekt op deze voor hem laatste ledenvergadering als voorzitter de volgende woorden uit: Op deze voorjaarsvergadering 2014 heet ik u hier in Arnhem allen hartelijk welkom.

Nadere informatie

Verslag van de ALV, 29 januari Zevenhuizen,

Verslag van de ALV, 29 januari Zevenhuizen, Verslag van de ALV, 29 januari 2019 Zevenhuizen, Opening door voorzitter Geachte aanwezigen, Allen hartelijk welkom op deze ALV waarin wij als belangrijkste agenda punt van behandelen hebben, de stemming

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening De 2 de voorzitter, Gerard Kok, sprak de volgende openingswoorden uit: Beste leden, kiesmannen, beste sportvrienden, Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze voorjaarsvergadering

Nadere informatie

Punt 7 Verenigingsvoorstellen

Punt 7 Verenigingsvoorstellen Punt 7 Verenigingsvoorstellen 7.1 Vliegprogramma 7.1.1 PV De Valeouwe Apeldoorn (0706) stelt een totaal aangepast vliegprogramma voor: zoveel mogelijk één vlucht per weekend, het seizoen met 2 weken te

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening Voorzitter B. Scherpenzeel heet een ieder hartelijk welkom. Hij beklemtoont enkele belangrijke agendapunten zoals het financieel verslag en de begroting. Als bestuur zijn we erg blij, dat we

Nadere informatie

Notulen afdelingsledenvergadering 3 november 2011

Notulen afdelingsledenvergadering 3 november 2011 Notulen afdelingsledenvergadering 3 november 2011 Datum: Donderdag 3 november 2011 Aanvang: 20.00 uur Locatie: Café-restaurant Assink te Hengevelde Verslag: M.H.G. Bakker, secretaris a.i. Aanwezig bestuur:

Nadere informatie

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008 Grave, 12 maart 2008 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Jan van den Berg,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen, Jan Geraets, bericht van verhindering Vincent Hoogerwerf. Vertegenwoordigers

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 12 maart 2015, om 20:00

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 09-03-2012 1. Opening: De voorzitter opent de vergadering om 20.15 uur met een woord van welkom en is verheugd met de goede opkomst. Hij

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad.   Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2017 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2017 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d 1. Opening Dhr. B. Scherpenzeel zit de vergadering voor en spreekt het volgende openingswoord uit: Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze voorjaarsvergadering. Op de meeste hokken

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Jos van Laar J.W. Pienemanstraat DK DEVENTER Tel: Secretaris Regio Noord GOU adres:

Jos van Laar J.W. Pienemanstraat DK DEVENTER Tel: Secretaris Regio Noord GOU  adres: ijsseld elta vliege rs 2013 Secretaris GOU Notulen van de najaarsvergadering d.d. 22 oktober 2014. 1. Opening. Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. In verband met persoonlijke

Nadere informatie

Afdeling 10 Noord Oost Nederland.

Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Maart Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Secretaris: Annette Dokter Munnekemoer Oost 30 9561 NP Ter Apel Tel: 0599-587648 bestuur@npoafdeling10.nl www.npoafdeling10.nl Verslag Algemene Leden Vergadering

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR REGIO ZUID 3

INFORMATIE VOOR REGIO ZUID 3 INFORMATIE VOOR REGIO ZUID 3 INHOUDSOPGAVE ZUID 3 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1 Besturen en commissies 2 1.2 Verenigingen, secretariaten en tel.nrs. 4 1.3 Kring indeling. 5 1.4 Lijst met lossingstations.

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2015 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 70 e jaar binnen de CC

Nadere informatie

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze najaarsvergadering.

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze najaarsvergadering. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering met de volgende woorden: Geachte aanwezigen en sportvrienden, Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze najaarsvergadering. We hebben

Nadere informatie

ALV, 9 maart 2018 Datum: Locatie: Genodigden: Aanvang: Sluiting:

ALV, 9 maart 2018 Datum: Locatie: Genodigden: Aanvang: Sluiting: Welkom ALV, 9 maart 2018 Datum: 9 maart 2018 Locatie: MFC De wier De Telle 21 Ureterp Genodigden: Bestuur Kiesmannen verenigingen Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22:00 uur Agenda 1.Opening. 2. Appél der kiesmannen.

Nadere informatie

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht Betreft: uitnodiging Voorjaarsvergadering Geachte leden, Uitnodiging tot het bijwonen van onze ledenvergadering. Deze vindt plaats in ons eigen home aan de Amerikastraat te Kaatsheuvel Datum: vrijdag 12

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

-blad 1- Aanwezig: 23 verenigingen. Zonder kennisgeving afwezig de verenigingen Snel, Arnhem-Oost en Vredesduif Alverna.

-blad 1- Aanwezig: 23 verenigingen. Zonder kennisgeving afwezig de verenigingen Snel, Arnhem-Oost en Vredesduif Alverna. Gelders Overijsselse Unie Regio Zuid 4 -blad 1- Verslag van de voorjaarsvergadering op 10 maart 2016 te Elst Gld. Opening Voorzitter Meuwsen opent de vergadering en heet een ieder welkom. De agenda vermeldt

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van afdeling 8 GOU op maandag 4 maart 2019 te Terwolde. Aanvang uur.

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van afdeling 8 GOU op maandag 4 maart 2019 te Terwolde. Aanvang uur. Verslag van de Algemene Ledenvergadering van afdeling 8 GOU op maandag 4 maart 2019 te Terwolde. Aanvang 20.00 uur. 1. Opening Wnd-voorzitter M. ten Dolle opent de Algemene ledenvergadering en heet allen

Nadere informatie

In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015.

In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015. Definitief advies TC m.b.t. vliegprogramma en kampioenschappen 2015 In november heeft de TC u een discussiestuk laten toekomen rond het vliegprogramma en kampioenschappen 2015. Dit discussiestuk is geplaatst

Nadere informatie

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Deze derde nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Midden in het seizoen zijn de nieuwsfeiten wat minder. Een beetje komkommer tijd niet wat de

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Afdeling 9. Notulen Algemene Ledenvergadering Afdeling 9 Oost-Nederland 7 maart 2016

Afdeling 9. Notulen Algemene Ledenvergadering Afdeling 9 Oost-Nederland 7 maart 2016 Afdeling 9 Secretaris: Arjan van de Willige Karel Doormanstraat 26a 7461 ER RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Notulen Algemene Ledenvergadering Afdeling 9 Oost-Nederland

Nadere informatie

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel :

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel : Voorstellen basisvereniging ALV Brabant 2000 25 oktober 2017 Voorstel 1983 P.V. de Luchtklievers Hoogerheide Voorstel: Naar aanleiding van uw voorstellen m.b.t. de ALV van 25 oktober a.s. wensen wij als

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten.

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Statuten en reglementen Artikel 1 Door toe te treden tot de vereniging, onderwerpt ieder lid zich aan

Nadere informatie

Openingswoord en Mededelingen Algemene Ledenvergadering Brabant 2000 op 25 oktober 2017 te St. Willebrord

Openingswoord en Mededelingen Algemene Ledenvergadering Brabant 2000 op 25 oktober 2017 te St. Willebrord Openingswoord en Mededelingen Algemene Ledenvergadering Brabant 2000 op 25 oktober 2017 te St. Willebrord 1. Openingswoord Sportvrienden namens het bestuur van de afdeling Brabant 2000 heet ik u allen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk

Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Verslag Algemene Vergadering 28 juni 2014 te Nijkerk Friese Federatie Drentse Bond Federatie Groningen Gelders Overijsselse Bond Limburgse Bond DEL Urk DLE Woerden DLE Koedijk DLE Twisk L.B.V. DLE Schoorl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

7.1 Verenigingsvoorstellen PV De Duif (0425) Zwolle Namens de leden van vereniging Pv de Duif te Zwolle, stuur ik u onderstaande voorstellen.

7.1 Verenigingsvoorstellen PV De Duif (0425) Zwolle Namens de leden van vereniging Pv de Duif te Zwolle, stuur ik u onderstaande voorstellen. ijsseld elta vliege Bijlage bij najaarsvergadering van 22 oktober 2014 4. Bestuursmededelingen rs Secretaris GOU - Jan van Gent zal een toelichting geven op het voorlopige financiële resultaat 2014. -

Nadere informatie

Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013

Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013 Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013 Aanvang: 20.00 uur Locatie : Café-restaurant Assink te Hengevelde Verslag : M. Bakker Aanwezig bestuur: B. Geerink, J. Bosman, L. ter Huerne, H. Leloux,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering 13 maart 2014

Notulen algemene ledenvergadering 13 maart 2014 Secretaris: Arjan van de Willige Afdeling 9 Olieslager 54 7463 DA RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Notulen algemene ledenvergadering 13 maart 2014 Aanwezig: Bestuur: Ben

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

De "SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus

De SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus HUISHOUDELIJK REGLEMENT (gewijzigd vastgesteld 19 april 2006). Artikel 1 De "SCHEIDSRECHTERSVERENIGING IJMOND is opgericht een en twintig augustus negentienhonderd twee en zeventig. De vereniging is gewoon

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN ART.1 AANNAME NIEUWE LEDEN Zij, die werkend lid wensen te worden van de vereniging, geven van hun verlangen kennis aan het bestuur. Het besluit tot aanneming

Nadere informatie

Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96

Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96 Discussiestuk van de TC: het vliegprogramma 2015 voor de afdeling Friesland 96 Vanaf 2012 heeft de Technische Commissie van de afdeling Friesland met u samen het ideale vliegprogramma voor onze afdeling

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Conform het bestaande aftreedschema treedt in 2016 het volgende bondsbestuurslid af: Ton Wijers

Conform het bestaande aftreedschema treedt in 2016 het volgende bondsbestuurslid af: Ton Wijers Agendapunt 11. Verkiezing leden bondsbestuur 11.1 Voordracht bestuursleden Conform het bestaande aftreedschema treedt in 2016 het volgende bondsbestuurslid af: Ton Wijers Het aftreedschema ziet er als

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

OTULE VA DE ALGEME E LEDE VERGADERI G OP 16 OKTOBER 2009 TE AKERSLOOT.

OTULE VA DE ALGEME E LEDE VERGADERI G OP 16 OKTOBER 2009 TE AKERSLOOT. OTULE VA DE ALGEME E LEDE VERGADERI G OP 16 OKTOBER 2009 TE AKERSLOOT. 1. OPE I G. De voorzitter de heer Cees de Wildt opent de vergadering om 20.15 uur. Hij heet iedereen van harte welkom en spreekt de

Nadere informatie

Agenda. GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel JS Doesburg Tel

Agenda. GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel JS Doesburg Tel GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE W.G.M. ten Dolle Molenveldsingel 64 6981 JS Doesburg Tel. 06-15376753 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl Notulen algemene ledenvergadering dinsdag 19 december 2017 Locatie: Duivensportcentrum

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016 Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 4 maart 2016 Voorstel 1: gescheiden vliegprogramma Het bestuur stelt voor, conform de vitesse, midfond, jonge duiven en natoer vluchten, ook voor de dagfond

Nadere informatie

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN

Muldersnijs Muldersnijs pagina 12 ISSN Muldersnijs 2016 3 Muldersnijs 2016-3 pagina 12 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

21-04-2014 Pagina 1 van 12

21-04-2014 Pagina 1 van 12 Secretariaat P. van Kastel Julianastraat 1 4741 BS Hoeven T: 0165-853733 E: p.v.kastel@home.nl Verslag Algemene Ledenvergadering Brabant 2000 Datum: woensdag 5 maart 2014 Aanvang: 20.00 uur Locatie: Pleintje

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Notulen van de najaarsvergadering Regio Noord d.d. 23 oktober 2013.

Notulen van de najaarsvergadering Regio Noord d.d. 23 oktober 2013. ijsseld elta vliege rs Secretaris GOU Notulen van de najaarsvergadering d.d. 23 oktober 2013. 1. Opening Voorzitter heet iedereen van harte welkom op deze eerste ledenvergadering van Regio Noord. Het huidige

Nadere informatie

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018).

Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Huishoudelijk reglement Fietsersbond Zoals vastgesteld door de Ledenraad op 21 juni 2003 (inclusief wijziging 3 februari 2018). Leden, begunstigers en abonnees Artikel 1 1. Aanmelding als lid of begunstiger

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d. 07-03-2016

Notulen VOORJAARSVERGADERING GOU d.d. 07-03-2016 1. Opening De voorzitter opent de vergadering met de volgende woorden: Dames en Heren namens het bestuur heet ik u allemaal van harte welkom op deze voorjaarsvergadering. Nog een maand en dan begint voor

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 19 november 2015, om 20:00

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOGELWACHT UTRECHT Lidmaatschap Art.1 Art. 2 De namen der leden, jeugdleden en donateurs worden door publikatie in het orgaan van de vereniging bekend gemaakt. Een lid, jeugdlid, of donateur wordt als zodanig toegelaten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Alliantie van Baptisten en CAMA Gemeenten

Huishoudelijk reglement van Alliantie van Baptisten en CAMA Gemeenten Huishoudelijk reglement van Alliantie van Baptisten en CAMA Gemeenten Artikel 1: Aard van de verbondenheid 1.1. De Ledenvergadering ziet er op toe dat de belangen van het kerkgenootschap goed worden behartigd.

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 14 november

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze najaarsvergadering.

Notulen NAJAARSVERGADERING GOU d.d Namens het bestuur van de GOU heet ik u van harte welkom op deze najaarsvergadering. 1. Opening De voorzitter, Bram Scherpenzeel, sprak de volgende openingswoorden uit: Beste leden, kiesmannen, beste sportvrienden *BLAUW: VOORSTELLEN UIT AGENDA Namens het bestuur van de GOU heet ik u van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Afdelingsreglement NOAB 6 mei 2013 AFDELINGSREGLEMENT NOAB. Inhoudsopgave. Artikel 1 Afdelingsreglement. Artikel 2 Afdelingen

Afdelingsreglement NOAB 6 mei 2013 AFDELINGSREGLEMENT NOAB. Inhoudsopgave. Artikel 1 Afdelingsreglement. Artikel 2 Afdelingen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 AFDELINGSREGLEMENT NOAB Inhoudsopgave Artikel 1. Afdelingsreglement

Nadere informatie