Juliana van Stolbergschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juliana van Stolbergschool"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 11 maart 2019 (nummer ) Juliana van Stolbergschool Oosterscheldestraat 1-3, 4695 EN St. Maartensdijk website / Tel: Ziekmelden of contact? Op maandag tussen uur staat de telefoon uit. De aanwezige leerkrachten beginnen dan de nieuwe week met Bijbellezing en gebed. Verder vragen we u vriendelijk om afwezigheidsmeldingen telefonisch door te geven. Dit om verwarring of onduidelijkheid te voorkomen. Mails of andere berichten worden namelijk niet altijd direct gelezen, Terugkoppeling belangstellendenavond 2019 Als bijlage bij deze nieuwsbrief ontvangen alle ouders en verzorgers een uitgebreide beantwoording van de signalen, die de aanwezige ouders en belangstellenden op de ouderavond van 6 februari hebben opgetekend. Verder treft u hieronder een verslag aan van ons bezoek aan de Bijenkorf te Wageningen, geschreven door onze meedenkouders. Beste mede-ouders/-verzorgers, Op 19 februari zijn wij als meedenk-ouders mee geweest naar Wageningen om te ontdekken hoe het schoolteam van basisschool De Bijenkorf hun gekozen onderwijsvorm, vormgeeft in een splinternieuw gebouw. We kunnen zeggen dat het een leerzame dag was, waarin veel positieve indrukken zijn opgedaan.

2 We hebben veel van de school gezien, veel gehoord van de directeur, de sfeer geproefd, vragen gesteld aan leerkrachten en leerlingen en we hebben ons een voorzichtige mening gevormd. We zijn begonnen om een verslag te maken van deze dag, maar het werd zo n verhaal dat we ervan afgezien hebben om dit naar jullie toe te sturen. Daarom deze verkorte versie. t Is een prachtige nieuwe school met een gedreven directeur en eenzelfde gedreven schoolteam wat gáát voor het TOM-onderwijs en voor de kinderen op hun school. We denken dat deze onderwijsvorm ook wellicht gebruikt zou kunnen worden op onze school. Als ons volledige schoolteam achter deze vorm van onderwijs staat, hier serieus verder mee wil gaan, zal er nog heel veel doorgedacht en besproken moeten worden binnen ons team, met onze directeur om dit toepasbaar te maken voor onze school. Zeker ook omdat het de bedoeling is om de nieuwbouw daarop in te richten. Wij adviseren hen dan ook om de tijd te nemen om dit te doen. Er moeten geen ondoordachte en overhaaste beslissingen genomen worden, die in de praktijk van de komende jaren niet haalbaar blijken te zijn voor onze school. Als meedenk- ouders willen we hierin volledig meedenken en naar vermogen onze bijdrage leveren. Willen jullie ons uitgebreid verslag lezen, waarin we gedetailleerder onze bevindingen onder woorden brengen laat het ons dan weten op een van de adressen janineschipper1989@hotmail.com of jjquist@solcon.nl. Zijn er verdere vragen of opmerkingen zet ze dan op de mail of spreek ons aan bij het hek van de school. Met een vriendelijke groet van Janine van den Berge en Jacobine Scherpenisse. Klassenlunch Op donderdag 28 maart eten we om met de kinderen van groep 7 en 8 op school voor het project 'Ik eet het beter'. Met het lesprogramma 'Ik eet het beter' krijgen leerlingen van groep 7 en 8 plezier in het maken van bewuste keuzes voor de middagmaaltijd. Keuzes tussen gezond of iets minder gezond, maar ook keuzes die te maken hebben met duurzaamheid of dierenwelzijn, met cultuur of eetgewoontes, met smaak of porties. Een leerzame maaltijd dus! Centrale Eindtoets We geven u alvast de data door voor het afnemen van de Centrale Eindtoets. Deze wordt afgenomen op 16 en 17 april. Uw kind heeft aan aantal oefenboekjes mee naar huis gekregen om zich zo voor te bereiden op de toets. Natuurlijk mag u hier uw kind bij helpen, samen

3 oefenen is leerzamer en leuker dan alleen! Het is wel belangrijk dat u aan uw kind uitlegt op welke manier je de opgave het beste kunt oplossen. Entree toets In de week van 15 t/m 19 april zal de Entree toets bij groep 7 worden afgenomen. Wilt u in deze week aub geen afspraken plannen bij de orthodontist, tandarts etc. Wonderlijk gemaakt In groep 7-8 wordt 25 maart a.s. les 7.5 gegeven: Moeilijk zwanger raken. Juf Tineke Op 19 maart hopen we afscheid te nemen van juf Tineke. We danken haar voor haar inzet en motivatie en wensen haar succes bij het zoeken van een baan. Volgende nieuwsbrief De volgende geplande uitgave is op 1 april Voor alle data geldt: Deo Volente. Natuurouders LIO Fijn, Ilona Flikweert, moeder van Jordy uit groep 3, heeft interesse in deze uitdaging en zich inmiddels ook aangemeld voor de cursus. Niet alleen Ilona, maar ook het schoolteam, zou het zeer op prijs stellen als zich nog een ouder zou aanmelden. Voelt u zich betrokken bij dit onderwerp en wilt u graag ook onze en andere schoolkinderen warm maken voor de natuur en de Schepping? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Lees verder>>> De komende 4 weken staat lio stagiaire juf Joanne Kot voor groep 5/6. Zij voert alle normale leerkrachttaken uit. Uiteraard blijven de eigen groepsleerkrachten bij het volledige onderwijsproces betrokken en zullen zij op de achtergrond groepsondersteunende taken uitvoeren. Fancy-Fair vergadering De eerder aangekondigde fancy-fair vergadering is niet op dinsdag 26 maart, maar op maandagavond 25 maart om uur in de gemeenschapsruimte van de school. Iedereen is hartelijk welkom!

4 Nu alvast tijd om na te denken over nieuwe activiteiten/ideeën! Probeer ook nieuwe ouders, oud-leerlingen enz. te motiveren om mee te helpen bij de Fancy-Fair/ Rommelmarkt die we hopen te houden op zaterdag 21 september. En goede spullen zijn weer welkom! Oudertevredenheidspeiling 2019 In de loop van vandaag versturen we een vragenlijst naar onze ouders en verzorgers. De reacties op de vragen geven ons input voor het schoolplan Voor het versturen maken we gebruik van ons administratieprogramma Parnassys. Als u de link naar de vragenlijst uiterlijk dinsdag 12 maart niet heeft ontvangen, dan vernemen wij dat graag. Kijkt u dan voor de zekerheid eerst in de map "ongewenste ". Voor de vakantie hebben leerlingen uit groep 6, 7 en 8 een soortgelijke vragenlijst ingevuld. Ook de teamleden hebben een personeelstevredenheidspeiling ontvangen. Uit al deze reacties worden keuzes gemaakt om aandacht te besteden in de komen de vier jaar. De sluitingsdatum voor de oudertevredenheidspeiling is zaterdag 23 maart. We danken u bij voorbaat voor het reageren. Stukje van de bestuurder VCPOZ Identiteitsraden (IR) Voorjaar 2019 Om ons heen zien we de natuur tot leven komen en haar schoonheid ontluiken, wat ons leert dat er een God is. Wíe die God is, mogen onze leerkrachten iedere dag aan meer dan tweeduizend leerlingen doorgeven. In de vurige hoop dat de Heere die heilzame boodschap wil heiligen aan hun harten, tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk. Zoals u weet, heeft elke VCPOZ-school een identiteitsraad die toeziet op de borging van de lokale kleur (eigenheid) van de school. Jaarlijks komen de vertegenwoordigers van alle IR-en bijeen om de ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Na een periode van zoeken naar de nieuwe rol, wordt er nu steeds meer duidelijkheid ervaren in alles wat er qua identiteit speelt op de scholen en welke verantwoordelijkheid de IR daarin heeft. Nieuwe schoolplannen Elke basisschool in Nederland is verplicht om in 2019 een nieuw schoolplan te produceren, waarin de doelen en ambities voor de komende vier jaren zijn verwoord. Voor onze scholen betekent dat, dat ze in ieder geval ook het strategisch beleid van de VCPOZ vertalen naar het lokale beleid. De inspectie beoordeelt iedere vier jaar (per schoolplanperiode dus) of/hoe dat binnen elke scholengroep vorm krijgt. Vorig jaar werd dat door de inspectie nog een aandachtspunt genoemd. Logisch, want de huidige schoolplannen dateren nog van voor de fusie.

5 Meerschools directie Door de aanhoudende directievacatures geven de meeste van onze directeuren nu leiding aan twee scholen. Wanneer dat ook voor de directeur op uw school geldt, dan betekent dat o.a. dat de directeur niet meer alle dagen op uw school aanwezig kan zijn. Ook dat bepaalde taken door een ander teamlid (bouwcoördinator of teamleider) zijn overgenomen, waardoor er een model van gespreid leiderschap is ontstaan. Bij het eventueel persoonlijk benaderen van de directeur kan het goed zijn om rekening te houden met deze ontwikkeling. Bouwplannen Voor onze scholen te Kapelle en St. Maartensdijk zijn we met de betreffende gemeentebesturen in gesprek over hoe we ons onderwijs toekomstbestendig kunnen maken, ook in materiele zin. De gemeente heeft een huisvestingsplicht en realiseert zich dat de schoolgebouwen in de genoemde plaatsen aan vervanging e/o renovatie/uitbreiding toe zijn. We houden u op de hoogte van de vorderingen, zeker wanneer u tot één van de genoemde scholen behoort. De meeste informatie komt dan (t.z.t.) rechtstreeks van uw school(directie). Ledenvergadering VCPOZ Op D.V. woensdagavond 22 mei 2019 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van de VCPOZ gehouden, in onze school in s Gravenpolder. Wilt u deze datum alvast in uw agenda reserveren? Een uitnodiging en agenda ontvangt u enkele weken vooraf. Persoonlijk We zijn de lijdensweken ingegaan; wat is het goed om jaarlijks (ook met de leerlingen) stil te staan bij de heilsfeiten: dat de Heere Jezus geleden heeft, gestorven maar ook opgestaan en opgevaren is. Dat we als (groot)ouders niet zullen rusten, voordat we ons en onze kinderen door genade in Zijn verdiensten geborgen weten. Opdat we tot Zijn eer zullen leven! Is dat niet ons hoogste doel in de opvoeding thuis en in het onderwijs op school? Veel wijsheid in afhankelijkheid daarbij toegewenst! A.J. Verwijs, bestuurder VCPOZ Vergadering Medezeggenschapsraad De MR vergadert op dinsdag 26 maart. Eventuele vragen en opmerkingen kunt u vooraf bij de MR-secretaris aangeven (johnny.vandenberge@hotmail.com). Plusklas Meester Baaij heeft zijn plekje in de plusklas afgestaan aan meester Roeland van Driel. Deze wisseling heeft onder andere te maken met de forse tijdsinvestering m.b.t. het nieuwbouwproces.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 6 maart t/m 3 april 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Inleiding Na een drukke periode met rapporten, contactmomenten

Nadere informatie

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers,

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers, Geachte ouders en verzorgers, Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om u als ouders mee te nemen in de ontwikkeling van De Wingerd en de samenwerking met De Arend. In september jl. ben ik daadwerkelijk

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 8 mei t/m 12 juni 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Vacature MR (herhaald bericht) Op de oproep in de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger, Mei 2019 Beste ouder, verzorger, We zijn weer goed opgestart na de meivakantie. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Groep 8 heeft deze week de Route 8 toets gemaakt. Er is de laatste

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Juliana van Stolbergschool

Juliana van Stolbergschool Nieuwsbrief 6 mei 2019 (nummer 2019-6) Juliana van Stolbergschool Oosterscheldestraat 1-3, 4695 EN St. Maartensdijk website / Tel: 0166-662610 Volgende nieuwsbrief De volgende geplande uitgave is op 3

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van april. Het is genieten van het mooie lenteweer deze week. Tijdens het buitenspelen gaan de jassen uit Tussen de middag eten de kinderen, die overblijven, heerlijk

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 9 Vrijdag 18 januari

Schoolinfo nr. 9 Vrijdag 18 januari Schoolinfo nr. 9 Vrijdag 18 januari Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 2 oktober t/m 6 november 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. OPROEP VOOR ROMMMELMARKT/FANCY-FAIR Zaterdag 7 oktober

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 17 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Lid schoolkring gezocht Spullen gezocht voor pleinfeest Uitnodiging open dag kind en huisdier Juf Janny Vrijdag 25 mei peuterochtend

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 1. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 29 augustus Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 1 OBS De Driekleur Daltonlocatie 29 augustus 2017 Agenda Daltonlocatie Di 29 aug Weerbaarheidstraining groep 8 Do 31 Aug Eerste zwemles groep 6 Di 5 Sept Weerbaarheidstraining groep 5 Wo 6

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Maart 2017 jaargang 21 nummer 7

Maart 2017 jaargang 21 nummer 7 St.Annaschool Berkenlaan 156 4881 XE Zundert 076-5973502 annaschool@spoz.nl www.annaschool.nl Overblijven op de St. Annaschool Zoals u mogelijk al heeft gehoord gaat er het een en ander veranderen rondom

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI 2019 www.bslaetare.nl INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG Een paar keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een inloopspreekuur. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn hier

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 Beste ouders en verzorgers, Hierbij sturen wij u de nieuwsbrief van april. In deze nieuwsbrief aandacht voor het volgende: - Wij feliciteren in de maand april; - Start van juf Jessy;

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19

Schooljaar nieuwsbrief nr. 19 nieuwsbrief nr. 19 entree rapport (-gesprekken) kleuters wenmoment TSO aan- en afmelden Studiedagen bijbelverhalen kanjerafspraak voor u gelezen www.derank.scopescholen.nl Beste ouders / verzorgers, Nummer

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Procedure werving MR-ouderlid

Procedure werving MR-ouderlid Procedure werving MR-ouderlid 1. Opstellen wervingstekst voor Nieuwsslinger en Facebook 2. Verzamelen ingekomen reacties 3. Versturen bevestiging naar geïnteresseerden met daarin uitleg over de vervolgprocedure

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING

Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING Stappenplan ONLINE OUDERTEVREDENHEIDSPEILING Een succesvolle peiling start met een goede voorbereiding. Door alle betrokkenen vooraf goed te informeren wordt draagvlak gecreëerd, dat komt de respons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie