Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 8 mei t/m 12 juni 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Vacature MR (herhaald bericht) Op de oproep in de vorige nieuwsbrief is geen reactie gekomen. Vandaar dat dit bericht herhaald wordt. Ons MR-lid Adrie van den Berge is aftredend en niet herkiesbaar. Zijn jongste kind hoopt volgend jaar de school te verlaten en dit is een mooi moment om afscheid te gaan nemen. Daarom zijn wij op zoek naar kandidaten voor deze functie. Volgens het reglement kan iedere ouder zich beschikbaar stellen, waarna er verkiezingen plaatsvinden. Binnen de MR worden de ouders vertegenwoordigd door Lian Uijl-Gebraad en de personeelsleden door juf José en juf Willy. Wij hopen dat één of meer kandidaten zich beschikbaar stellen, zodat we snel weer voltallig zijn. Neem voor informatie, bijv. over wat deze functie inhoudt, gerust contact op met de zittende MR-leden of de directeur. Datum inleveren kopij 6 juni nieuwsbrief juni/juli Media-avond 29 mei Op maandagavond 29 mei zal er een speciale bijeenkomst gehouden worden voor alle ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Onder leiding van dhr. F. Quist willen we nadenken over het thema 'De mobiele telefoon en internetgebruik'. We beginnen om uur. Om ongeveer uur zullen we de avond afsluiten. Voorafgaand wordt een online enquête afgenomen om de avond van toepassing te laten zijn op onze klas. We hopen u en uw kind samen op deze avond te ontmoeten. Ook andere belangstellenden zijn welkom (andere belangstellenden graag opgeven bij juf Lydia). Het belooft een leerzame avond te worden.

2 Wonderlijk gemaakt Groep 7-8 les 7.7 Respect. De kernzin is: Wat God heeft geschapen, verdient respect! Nieuws uit groep 3-4 Wij hopen bij leven en welzijn op woensdagmorgen 24 mei naar de speeltuin in St-Annaland te gaan, om de verjaardag van juf Willy en juf Marian te vieren. Nieuws uit groep Wij gaan woensdag 7 juni naar speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen. Schoolreis groep 3-8 De bestemming voor de schoolreis groepen 3 t/m 8 is bekend. We hopen dit jaar op 9 juni naar het Ouwehands dierenpark te gaan. Meer informatie volgt na de meivakantie. Nieuws uit groep 5-6 Welkom: Voor de meivakantie hebben we afscheid genomen van meester Jordy. Zijn stage zit erop en we wensen hem veel succes met zijn studie. Vandaag verwelkomen we twee nieuwe gezichten, meester Jan Klinken en Daan Nelisse. Daan komt in groep 6 en meester Jan komt zijn PABO eindstage bij ons in groep 5-6 lopen. Dat betekent dat hij tot eind juni de hele week onze groep les gaat geven. Ook de gymlessen worden door hem gegeven, wat voor de groep erg positief is, omdat er dan geen wisselingen meer zullen zijn. Wij zullen hem zoveel als mogelijk op de achtergrond begeleiden en zullen onze aandacht geven aan individuele leerlingen die wat extra begeleiding behoeven. Mocht u vragen hebben, kom gerust na schooltijd even bij ons langs! We wensen Daan en meester Jan een fijne tijd toe in onze groep. Kleding: We hebben een mooie ruilperiode achter de rug, waarbij er menig kledingstuk, hoed of tas van eigenaar is verwisseld. Vorige keer hebben we een oproepje gedaan voor de voorjaars/zomercollectie, maar daar is nog niet veel reactie op gekomen. Mede gezien de grootte van de groep en de weinige animo op dit moment hebben we besloten het kledingrek uit het lokaal te halen. De overige kleding zullen we aan een goed doel schenken. Nogmaals onze hartelijke dank voor de spontane medewerking!

3 Beeldmateriaal Regelmatig maken we foto's of filmpjes van schoolactiviteiten. Een deel daarvan plaatsen we op Facebook en de website. Soms komt de pers langs, zoals tijdens een jubileum. Een krantenartikel wordt verlevendigd door het plaatsen van een foto met daarop tevens enkele leerlingen. Leerkrachten en studenten oefenen met nieuwe technieken en maken hiervan steeds vaker een video-opname. Het terugkijken van de beelden geeft hen directe feedback en helpt om de gestelde doelen te bereiken. Onze opleidingsschool voor leerkrachten, hogeschool PABO De Driestar, onze schoolbegeleidingsdienst Driestar-Educatief en ons samenwerkingsverband Berséba maken eveneens gebruik van beeldmateriaal. Het gaat dan bijvoorbeeld om leerkrachtvaardigheden, zelfstandig werk, interactie tussen de leerling en leerkracht en samenwerking tussen leerlingen onderling. Docenten aan de hogeschool en cursusleiders laten deze beelden zien aan studenten en schoolteams. Doel is om met en van elkaar te leren en we weten allemaal dat een beeld veel directer en leerzamer is dan 1000 woorden. Zowel de Driestar als Berséba willen op onze school beeldmateriaal in de vorm van een video verzamelen. De opnames worden door een professionele filmploeg gemaakt. Op vrijdag 2 juni worden er door Driestar-Educatief opnames gemaakt in groep 5-6. Deze opnames gebeuren in het kader van omgaan met verschillende niveaus in de groep. Als u liever niet heeft dat uw kind tijdens zijn of haar schoolperiode herkenbaar in beeld komt, wilt u dit dan kenbaar maken via de t.baaij@jvanstolbergschool.org. Een telefoontje is natuurlijk ook prima! Tenslotte: Al het beeldmateriaal wat wordt gemaakt door externe instanties, wordt ingezet als kennis- en opleidingsmateriaal en niet gebruikt voor privé of commerciële doeleinden. ALV VCPOZ Op donderdag 18 mei wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden van de VCPOZ. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Koningin Julianaschool te s- Gravenpolder, aanvang uur. De leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. IR De Identiteitsraad vergadert op maandag 29 mei. Naast de gebruikelijke agendapunten worden ook de functies verdeeld.

4 Op de thema-avond van 20 april hebben de heren C. Blaasse (Kees) en H. van Dijke (Henk) afscheid genomen. In hun plaats zijn de heren P. van de Berg (Peter) en C. Scheermeijer (Johan) gekozen. Schoolfotograaf De schoolfotograaf maakt op dinsdag 30 mei groeps- en portretfoto s. Tevens is er gelegenheid voor het laten maken van broertjes-zusjesfoto s. Hiervoor komt nog extra informatie met een antwoordstrook. Pinksterviering Dit schooljaar hebben we gekozen voor de viering van Pinksteren. We hopen dit met al de leerlingen te gedenken op donderdag 1 juni, s middags in de gemeenschapsruimte. Ontwikkelingen schoolgebouwen Al heel wat jaren wordt er gesproken over de situatie van de scholen in St. Maartensdijk. Er zijn al heel wat plannen gemaakt en ook weer in de prullenmand verdwenen. Toch wordt het nu wel duidelijk dat er nieuwe ontwikkelingen zijn. De gemeente heeft de verbouwplannen voor onze kern naar voren gehaald in de tijd. Op de oproep in de nieuwsbrief om mee te denken is gelukkig gereageerd. Samen met enkele deskundige ouders zijn de renovatieplannen onderzocht. Al vrij snel moest geconcludeerd worden dat renovatie geen grote voordelen zou opleveren. Het gebouw, ook al ziet het er voor z n leeftijd nog goed uit, is oud en blijft oud. Duurzaamheid en energiebesparing komt bij renovatie nauwelijks uit de verf. Hierbij komt dat onderwijskundige wensen belemmerd worden door de binnen- en buitenmuren. Renovatie gaat veel (gemeenschap)geld kosten, echter heeft de gemeente voor nieuwbouw op de gewenste termijn niet voldoende middelen. Het voordeel van renovatie zou zijn dat de school op dezelfde plaats blijft. Als kleine school beschikten we voor de fusie over voldoende reserves, maar deze zijn bij lange na niet voldoende om het gat tussen gemeentelijke middelen en benodigde middelen bij een nieuwbouwwens te dichten. Dan komt nu de kracht van de fusie naar voren: Al de participerende scholen hebben hun middelen ingebracht in het geheel. De ene school is vrij nieuw, een andere aan vervanging toe. Alles bij elkaar voldoende voor de VCPOZ om

5 groen licht te geven voor een financiële bijdrage, zodat nieuwbouw wel in het zicht komt. Zoals ik het hieronder schrijf is het kort door de bocht, maar ook duidelijk: Nieuwbouw op dezelfde plaats betekent voor middellange termijn gebruik maken van tijdelijke huisvesting. Omdat ook tijdelijke huisvesting moet voldoen aan de normen voor onderwijs zal dit veel geld gaan kosten. Dit dient weer bekostigd te worden uit het budget, waardoor er minder overblijft voor het gebouw. Kortom: je levert direct in op de kwaliteit en het comfort van het gebouw. En met dat gebouw moet je het weer 40 of 50 jaar (of langer) doen! Binnenkort is er opnieuw overleg met de gemeente Tholen over het vervolg. Mogelijk weten we daarna waar we aan toe zijn. De leerkrachten denken inmiddels na over toekomstgericht onderwijs. Dit met de gedachte dat we leerlingen opleiden voor beroepen die nu misschien nog niet eens bestaan. Bij de onderwijsvisie hoort ook visie op ruimte (lokalen, situering etc.). Elk idee is waardevol en wordt genoteerd op en rond het memobord. Zoals we enkele maanden geleden een beroep hebben gedaan op ouders met verstand van bouwzaken willen we nu een beroep doen op ouders die het leuk en interessant vinden om in een klankbordgroep mee te denken over het onderwijs van (over)morgen. Het gaat immers om jullie kinderen! Je kunt je interesse via de aangeven.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 6 maart t/m 3 april 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Inleiding Na een drukke periode met rapporten, contactmomenten

Nadere informatie

Juliana van Stolbergschool

Juliana van Stolbergschool Nieuwsbrief 6 mei 2019 (nummer 2019-6) Juliana van Stolbergschool Oosterscheldestraat 1-3, 4695 EN St. Maartensdijk website / Tel: 0166-662610 Volgende nieuwsbrief De volgende geplande uitgave is op 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Allen: biddag op 22 februari en voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 3 maart.

Allen: biddag op 22 februari en voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 3 maart. School met de Bijbel, Schoolstraat 36, 4697 CL, Sint Annaland, 0166-652670,info@smdbstalland.nl Jaargang 16/17, nr. 6, 6 februari 2017 t/m 6 maart 2017 (voor alle data die in de toekomst liggen geldt Deo

Nadere informatie

Juliana van Stolbergschool

Juliana van Stolbergschool Nieuwsbrief 11 maart 2019 (nummer 2019-4) Juliana van Stolbergschool Oosterscheldestraat 1-3, 4695 EN St. Maartensdijk website / Tel: 0166-662610 Ziekmelden of contact? Op maandag tussen 08.00-08.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Natuurlijk is de zomervakantie nog niet afgelopen, maar toch sturen wij je dit alvast.

Natuurlijk is de zomervakantie nog niet afgelopen, maar toch sturen wij je dit alvast. Weert, juli 2017 Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s), Volgend schooljaar zitten jullie (weer) bij ons op school. Om jullie al een beetje voor te bereiden op het nieuwe schooljaar sturen we bij deze

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 6 november t/m 4 december 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. TERUGBLIK ROMMELMARKT/FANCY-FAIR Op zaterdag 7 oktober

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie.

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie. Nr.11 DB 12-2-2016 AGENDA Dinsdag 16 februari Woensdag 17 februari Donderdag 18 februari Maandag 22 t/m vrijdag 26 februari Maandag 29 februari Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Agenda Vrijdag 5 oktober

Agenda Vrijdag 5 oktober Agenda Vrijdag 5 oktober Afscheid juf Didy 15.00-16.00u Woensdag 10 oktober Studiedag - Groep 1 t/m 4 vrij Donderdag 11 oktober Ouderavond voor de ouders van groep 8 Donderdag 11 en vrijdag 12 oktober

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente.

Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk. Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. Nieuwsbrief Juliana van Stolbergschool St. Maartensdijk 2 oktober t/m 6 november 2017 Voor alle data die in de toekomst liggen geldt: Deo Volente. OPROEP VOOR ROMMMELMARKT/FANCY-FAIR Zaterdag 7 oktober

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014. van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke. Jaarverslag Pagina 1

Jaarverslag 2013-2014. van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke. Jaarverslag Pagina 1 Jaarverslag 2013-2014 van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke Jaarverslag Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat doet de MR 4 3. Leden van de Medezeggenschapsraad in 2013 2014 6 4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Nieuwe Intern Begeleider op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 9 mei 2018

Nieuwe leerlingen. Nieuwe Intern Begeleider op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 9 mei 2018 PCBS Julianaschool 9 mei 2018 Nieuwe leerlingen Na de meivakantie zijn de volgende leerlingen gestart in de Vlinderklas: Julia Verhagen, Suus Coremans, Youri Jongejan, Charlotte Vermeulen, Noor Jansen

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kalender Aanmelding nieuwe kinderen Sjouwhulp gevraagd Groep 3 nieuws Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Vossenjacht Ontruimingsoefening Kom op tijd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8 Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief 20, 12 juli 2019 Groepsindeling en formatie schooljaar 2019-2020 Aan het eind van deze Nieuwsbrief vindt u het overzicht van de inzet van de teamleden in het komende schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar.

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. Nr. 3 schooljaar 2015-2016 Lidmaatschap vereniging incasso Schoolfoto`s Oproep Groene vingers Informatieavonden 3D-printerproject Wees bij ons God van de mensen, toen u met ons begon zei u niet: Jij hoort

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen Data 2 april 2 e Paasdag vrije dag voor iedereen 12 april 10 minutengesprekken groep 1 13 april Staking geen school vandaag 13 april Kledinginzameling OV 17 en 18 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de week Rapport Vrije dag MR Hulp

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

I n f o b r i e f. Maart Infobrief voor alle ouder(s) of verzorger(s), (alle data Deo Volente)

I n f o b r i e f. Maart Infobrief voor alle ouder(s) of verzorger(s), (alle data Deo Volente) Infobrief voor alle ouder(s) of verzorger(s), (alle data Deo Volente) MR zaken Binnenkort vergadert de medezeggenschapsraad. Het eerste deel van de vergadering is voor ouders en personeel toegankelijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2018

INFORMATIE APRIL 2018 INFORMATIE APRIL 2018 Admiraal W.G. van Nesstraat 12 7951 AL Staphorst Tel: 0522 461616 info@kwastaphorst.nl Staphorst, 05 april 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Het voorjaar laat nog een beetje op

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. schooljaar

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. schooljaar Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief september 2017 We zijn allemaal weer fris van start gegaan! Hieronder vindt u informatie

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO

NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR 2017-2018 NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO Mijn schoolinfo is een programma waar alle mailadressen van ouders gekoppeld zijn aan de leerlingen. Dit programma is bedoeld dat ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie