- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Afsluiting Opera aan de Zaan ***Inhoud:*** ** Fusie en ritsfusie Belangrijk: ** Sportdag dinsdag 26 april hebben de groepen 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag Tijdens schooltijd ** Koffieochtend 29 juni ** Schoolreis groep 3 en 4A ** Automatische incasso TSO continurooster Na schooltijd van 8.30 tot uurzaan ** Korfbal ZKC ** Mini Dam tot Damloop 2018 ** Zaansfit AZ zomerkamp ** Boekentips Peutertuin ** Ophalen/brengen ** Zomerfeest ** Oudergesprekken

2 Afsluiting opera aan de Zaan ***Mededelingen*** Vrijdag 22 juni van 15:00 uur tot 20:00 uur is de afsluiting van het operajaar. In dit jaar maakten de kinderen kennis met opera. Hierin brachten leraren en leerlingen een bezoek aan Nationale Opera & Ballet en vonden er onder begeleiding van projectcoaches van De Nationale Opera mooie lessen, voorstellingen en koren plaats. Het operajaar wordt feestelijk afgesloten met alle leerlingen, leraren en ouders van de 25 scholen van Agora. Alle leerlingen en ouders krijgen een groen polsbandje waarmee ze toegang hebben tot het feest. Het feest vindt plaats op drie locaties: De Burcht, Het Zaantheater en in de Oostzijderkerk. Op de Burcht staan tenten met allerlei activiteiten rondom de opera. Dit is vrij toegankelijk voor ouders en kinderen van onze school. Samen met de Saenparel heeft de Willibrord ook een tent (nr. 16), waar we o.a. de film en decorstukken van de opera De Kleine Zeemeermin presenteren, die de onderbouw voor alle groepen heeft getoond op school. In het Zaantheater vindt van 16:35 uur tot 17:15 uur de voorstelling plaats waarin 10 leerlingen van groep 7 van onze school meespelen. Deze leerlingen worden om 15:50 uur verwacht bij de artiesteningang van het Zaantheater voor een repetitie op het toneel. De tien leerlingen krijgen vier toegangskaarten voor ouders en broertjes/zusjes. In de Oostzijderkerk zijn plastic kunstwerken te bewonderen die zijn gemaakt naar aanleiding van de voorstelling 'Hondenhartje'. Ook het werkstuk van onze school is daar te bewonderen. Van 19:15 uur tot 19:55 uur is de officiële afsluiting. Fusie en ritsfusie Maandag 11 juni, heeft u via Digiduif een bericht ontvangen met een informatiebrief over de fusie en de ritsfusie. Afgelopen week hebben de MR en van beide scholen ingestemd met het voorstel van het College van bestuur van Agora. De ritsfusie is een eerste stap naar de fusie per 1 augustus Met de ritsfusie bouwen we de fusie geleidelijk op door te starten met een samenvoeging van de groepen 1/2 in het komende schooljaar De kinderen en leerkrachten kunnen zo geleidelijk naar elkaar toegroeien. Een eerste stapje daarin is een gezamenlijke Piratenochtend op het plein van de Willibrord volgende week dinsdag 19 juni. Daarover wordt u nog verder geïnformeerd. Ouders van kinderen van de groepen 1/2 van volgend schooljaar, die behoefte hebben aan een toelichting of het stellen van vragen, nodigen we uit op maandag 18 juni om 8.30 u op de locatie van de onderbouw. Voor de ouders van de kinderen, die volgend jaar in groep 1/2 zitten, is er komende vrijdag 15 juni om 8.30 u een informatiebijeenkomst. We vinden het belangrijk om u te betrekken bij het proces naar de fusie. We zullen u de komende tijd op de hoogte houden door middel van berichten en informatiebijeenkomsten.

3 De sportdag voor alle groepen op een rijtje U heeft een Digiduif bericht ontvangen over de sportdag. Hieronder volgt de informatie nog een keer op een rijtje voor alle groepen. De sportdag vindt plaats op dinsdag 19 juni Alle groepen hebben deze dag continurooster tot u. De dag wordt georganiseerd door Broek Events. De groepen 1/2 op het speelplein van het hoofdgebouw Voor de kleuters wordt er een Piratenfeest georganiseerd. Dit zal gewoon op school onder lestijd plaats vinden onder begeleiding van Broekevents, leerkrachten en hulpouders. We hebben dinsdag 19 juni een continurooster. Dit betekent dat de kinderen van 8.30 tot uur op school zijn. We willen u dan ook vragen om uw kind een 10-uurtje, lunch en voldoende drinken mee te geven. De kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bij de leerkracht terecht. De groepen 3 t/m 8 op het voetbalveld van Hellas Sport, Sportlaan 4 te Zaandam. De sportdag vindt plaats in drie rondes: Eerste ronde (groepen 3 en 4) De kinderen van de groepen 3 en 4 worden uiterlijk om uur bij Hellas Sport verwacht. Wij vragen u uw kind Bij Hellas Sport te komen brengen. Dus ze komen niet eerst langs school. In verband met het programma is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is. Omdat de kinderen om uur met de bus weer terug naar school gaan is het handig om ze met de auto of achterop de fiets te brengen, zodat er geen fietsen achterblijven. Mocht dit lastig zijn, vraag dan of uw kind mee kan rijden met iemand anders. Mocht u problemen hebben met het brengen van uw kind naar de sportvelden, dan kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht. Voor de kinderen die voorschoolse opvang hebben, wordt vervoer verzorgd. De kinderen krijgen tijdens de sportochtend fruit en drinken. Ze nemen zelf eten voor tussen de middag mee. We hebben deze dag continurooster en de kinderen van de groepen 3 en 4 gaan om uur uit. Tweede ronde (groepen 4/5 tot 6) De kinderen van de groepen 4/5 t/m 6 beginnen gewoon om uur op school. Zij nemen zelf een tienuurtje en eten voor tussen de middag mee. Er wordt op de sportdag voor fruit en drinken gezorgd. De groepen worden heen en terug gebracht met de bus. We hebben deze dag continurooster en de kinderen van de groepen 4/5 t/m 6 zijn om uur uit.

4 Derde ronde (groepen 7 en 8) De kinderen van de groepen 7 en 8 beginnen gewoon om 8.30 op school. Zij worden met hun fiets op school verwacht. Zij nemen zelf een tienuurtje en eten voor tussen de middag mee. Er wordt op de sportdag voor fruit en drinken gezorgd. Rond uur gaan de groepen 7 en 8, onder begeleiding van de leerkracht en een ouder, op de fiets richting het veld. Zorgt u er dus voor dat uw kind een (goede) fiets mee heeft. De kinderen fietsen onder begeleiding terug naar school. Zij zijn om ongeveer uur terug op school. We hebben deze dag continurooster en de kinderen van de groepen 7 en 8 zijn om uur uit. Wij vragen u ervoor te zorgen dat de kinderen hun sportkleding en sportschoenen (met een goed profiel) al aan hebben. Er is niet genoeg omkleedruimte voor iedereen. Het is verstandig om een extra shirtje en een vest mee te geven. We hopen natuurlijk op mooi weer. Mocht het toch afgelast worden, dan zullen we u op tijd inlichten en blijft het continurooster gehandhaafd. We wensen iedereen een plezierige en sportieve dag toe!

5 ***Tijdens schooltijd*** Koffieochtend 29 juni 2018 Onderwerp: taal groep 1 t/m 3 Taaltips, praten met kinderen, Webboek & Overstap uur uur Onder leiding van: Janneke (logopediste), Caroline, Paula, Mariette & Nancy

6 Schoolreis groepen 3 en 4A Automatische incasso TSO Wij willen de ouders van de kinderen die gebruik maken van de TSO hierbij laten weten dat de maand mei 2018 van de TSO op maandag 25 juni a.s. automatisch zal worden geïncasseerd. Wilt u er voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat en alle rekeninggegevens, uw en telefoonnummer correct zijn ingevuld op de website van Overblijven met Edith onder het kopje profiel, zodat de betaling goed kan verlopen? Het komt namelijk nog regelmatig voor dat de betaling niet kan plaats vinden via de incasso. Hier krijgt u dan bericht over via uw en u krijgt via uw kind(eren) een herinneringsfactuur. Wij verzoeken u dan om in dat geval het TSO-bedrag zelf zo spoedig mogelijk over te maken naar onze bankrekening: NL 03 RABO t.n.v. Stichting Agora, inzake TSO b.s. Willibrord, onder vermelding van het factuurnummer, zodat er geen betalingsachterstanden gaan ontstaan! Wanneer de factuur niet betaald is vóór de datum van de incasso van de volgende maand, zullen wij voor te late betaling 5,00 extra in rekening brengen. En wanneer de betalingsachterstand te groot wordt, zullen wij contact met u opnemen en mogen uw kind(eren) geen gebruik meer maken van de TSO. Laat het s.v.p. niet zover komen en betaal op tijd.

7 ***Na schooltijd*** Schoolkorfbal ZKC Op zaterdag 9 juni deden we weer mee met een schoolkorfbaltoernooi. Er deden 8 teams mee, dankzij 8 enthousiaste coaches. Bij de kleuters was de opkomst ook groot voor het spellencircuit. De kinderen hebben enthousiast gespeeld en zich goed ingezet. Er heerste een fijne sfeer. We vonden dat de arbitrage niet altijd eerlijk was, maar dat kon de pret niet drukken. Er waren een aantal teams die 2e van hun poule werden. Knap hoor! Langs deze weg willen wij iedereen bedanken! Juf Ellen en juf Manon waren dit schooljaar verantwoordelijk voor de organisatie. Dat konden zij natuurlijk niet alleen, zij kregen hulp van Mirella ( shirtjes ), Lisanne, Kevin Spruijt, ouders van Megan en Bonita, ouders van Kenza, vaders van Qarad, Sema en Rafaela. Er kwamen ook enkele leerkrachten kijken, dat was super!

8 Mini Dam tot Damloop 2018 Via deze willen wij u informeren over de 33e Mini Dam tot Damloop, die plaatsvindt op zondag 23 september Dit jaar staan er weer drie afstanden klaar voor de kinderen: de 0,6 km voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, de 1,2 km voor kinderen van 8 en 9 jaar en de 2,2 km voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Alle afstanden gaan door het centrum van Zaandam, de finish vindt plaats op de Peperstraat, waar de grote Dam tot Damloop ook eindigt. Opvragen groepsinschrijving formulier U kunt als school, vereniging of groep kinderen collectief opgeven voor de Mini Dam tot Damloop. Dit kunt u doen door het groepsinschrijvingsformulier op te vragen via inschrijven@lechampion.nl. Vermeld in de de school, vereniging of groepsnaam. Individuele inschrijving Mocht u als school geen gebruik maken van de groepsinschrijving, dan kunnen kinderen zich online individueel inschrijven t/m maandag 10 september via (prijs 2,50 per deelnemer). De inschrijving sluit eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet. Op de dag van het evenement is er geen na-inschrijving. Promotie Natuurlijk is het leuk als er zoveel mogelijk kinderen meedoen aan de Mini Dam tot Damloop! Naast de flyers en posters die uw school separaat per post ontvangt, is bij deze ook een tekst voor de schoolkrant of website bijgevoegd. Sta in dit kader ook stil bij de clinics die AV Zaanland in aanloop naar de Mini Dam tot Damloop organiseert. Zie voor data. Kleurplaatwedstrijd en kinderfeest Op de website is een kleurplaat van Dammie te downloaden (op De kleurplaat kan opgestuurd worden naar: Le Champion, Postbus 5029, 1802 TA Alkmaar. Niet alleen maken te kinderen dan kans op mooie prijzen, ook worden de winnende kleurplaten dankzij JCDecaux als billboard langs de weg geplaatst! Na afloop van de Mini Dam tot Damloop vindt er een groot kinderfeest op de Burcht plaats. Bij dit feest kunnen de kinderen genieten van gezellige muziek, kennismaken met de atletiek sport en een bezoek brengen aan één van de vele andere activiteiten. Ook worden tijdens het kinderfeest de winnaars van de kleurplaatwedstrijd bekendgemaakt. Wij hopen uw school met zoveel mogelijk kinderen te begroeten bij de Mini Dam tot Damloop. Heeft u nog vragen? Stuur dan een naar inschrijven@lechampion.nl. Met vriendelijke groet, Sofie van der Marel Le Champion

9

10 Muis gaat op vakantie Lucy Cousins Als Muis op vakantie gaat bedenkt ze wat ze allemaal mee wil nemen. Ze gaat naar zee. Wat moet er allemaal in haar koffertje? Ze gaat samen met haar vriend Eddie. Ze gaan met de trein. Er gaan meer dieren op vakantie. Aan zee logeren ze in een hotel en gaan ze naar het strand. Een boekje dat uitnodigt tot gesprek over de eigen belevenissen op het strand en op reis. Mijn magische leven Zach King hjkkjghkghkvhkvk De elfjarige Zach weet zeker dat hij een magische gave bezit, net als de rest van zijn familie. Maar waarom ontdekt hij hem dan maar niet? Het lijkt erop dat de magie van zijn familie Zach heeft overgeslagen en hij wordt naar een normale middelbare school gestuurd. Daar ontdekt hij per toeval ineens zijn magische kracht! Maar niet alleen hij. Iemand heeft het vreemde voorval gefilmd en voor Zach het doorheeft, gaat zijn video viraal op YouTube. Zach weet dat de magie van hem en van zijn familiegeheim moet blijven, maar hij wil ook graag populair zijn op zijn nieuwe school Het boek komt op een magische manier tot leven dankzij de gratis Augumented Reality-app, waarvoor de nieuwste technologieën zijn gebruikt. De brieven van Mia Astrid Sy De Syrische Laila woont in een asielzoekerscentrum. Wanneer Laila voor een schoolopdracht bij de Joodse meneer Cohen thuis komt, vindt zij op zolder brieven uit de Tweede Wereldoorlog. Laila leest de brieven en raakt helemaal in de ban van de Joodse Mia, die in verzet komt tegen de nazi s. Zou het Mia zijn gelukt om de oorlog ontvluchten? Stukje bij beetje ontrafelt Laila samen met meneer Cohen de puzzel die Mia achterliet. Warm aanbevolen, dit spannende en vaak ontroerende boek. Zelf lezen vanaf de bovenbouw, en heel geschikt om voor te lezen in groep 7/8.

11 ***Peutertuin*** Ophalen/brengen Het valt ons op dat sommige ouders zich nog wel eens vergissen in de breng/ophaal tijden. De peuterspeelzaal tijden zijn: Maandag t/m vrijdagochtend 08:30 uur - 12:15 uur (vanaf 12:00 uur ophalen) Maandag t/m vrijdagmiddag 13:15 uur uur (vanaf uur ophalen). Woensdag Gesloten. In verband met ons dagprogramma verzoeken wij u vriendelijk om bovenstaande tijden aan te houden. Alvast heel erg bedankt. Mocht u om welke reden dan ook niet instaat zijn uw kind zelf te halen/brengen en wordt hij/zij door iemand anders gehaald, kunt u het ons laten weten op het nummer: In verband met de start van ons dagprogramma verzoeken wij u vriendelijk om uiterlijk 8.45 uw kind(eren) gedag te zeggen. Zomerfeest Op dinsdag 10 juli organiseren wij ons jaarlijkse zomerfeest Thema : HET STRAND Zet de datum alvast in uw agenda, wij hebben er veel zin in! Verdere informatie volgt z.s.m. Oudergesprekken Week 27( 2 juli t/m 6 juli) en week 28 ( 9-7 t/m 13-7) vinden de oudergesprekken plaats. Vanaf maandag 18 juni kunt u aangeven op het inschrijfformulier welke dag en tijdstip u aanwezig wilt zijn.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

juni 2018 Jaargang: Editie: 10

juni 2018 Jaargang: Editie: 10 juni 2018 Jaargang: 2017-2018 Editie: 10 Agenda juli 4 juli POVO wenochtend 13 juli Landenfestival 16 juli Rapporten 18 juli Afscheid groep 8 20 juli Calamiteitendag 21 juli Start zomervakantie ================================================================================

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolproject Opera en theater ** RABO bank

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19. In deze nieuwsbrief o.a.: Hallo Muziek Grande finale operajaar Vakantierooster MR nieuws Sportactiviteiten Ingekomen post

Nieuwsbrief 19. In deze nieuwsbrief o.a.: Hallo Muziek Grande finale operajaar Vakantierooster MR nieuws Sportactiviteiten Ingekomen post Nieuwsbrief 19 Week 25 en 26 15 juni t/m 29 juni In deze nieuwsbrief o.a.: Hallo Muziek Grande finale operajaar Vakantierooster 2018-2019 MR nieuws Sportactiviteiten Ingekomen post KALENDER 18 juni Schoolconcert

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 april 2019 Jaargang 19 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De nieuwbouw gaat beginnen ** In de steigers ***Inhoud:***

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

Wij wensen u een fijne zomervakantie! Tot 4 september

Wij wensen u een fijne zomervakantie! Tot 4 september - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 juli 2017 Jaargang 16 Nummer 22 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Afscheid juf Janneke ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Zaandam 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in Zaandam. Op zondag 18 september gaan samen met

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolreisjes betalen ** Koffie-ochtend jeugdteam

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor 2017 ** Verkeersveiligheid

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Andere opzet Biebbus bezoek ** Op tijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Laatste biebbus bezoek van dit jaar. ** De

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Teamdag 24 sept, de kinderen zijn vrij ** De Biebbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE VEEL PLEZIER! PARCOURS ZAANDAM OOSTZIJDE In deze envelop vind je naast dit deelnemers informatieboekje voor de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en de Molenwijk jouw startnummer voor

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016

Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 Mini Dam tot Damloop Molenwijk 18 september 2016 DEELNEMERSINFORMATIE een evenement door: 16 VEEL PLEZIER! Leuk dat je meedoet aan de Mini Dam tot Damloop in de Molenwijk. Op zondag 18 september gaan samen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** ** Het nieuwe schooljaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten.

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten. Jaargang 14 / nr 20 15 juni 2018 De volgende verschijnt op 29 juni 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 26 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1 Biezenbabbel Start nieuw schooljaar We gaan er een spetterend schooljaar van maken! Afgelopen maandag bleek dat letterlijk door de regen en de bellen. Na de regen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 21 03 2014 1 2 3 4 5 vrijdag 16 05 2014 1 5 vrijdag 04 07 2014 1 2 3 4 5 Ouderbijdrage Schoolfonds (herinnering)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2017-2018 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Simon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4/5 Tel. 075-6163212

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2018-2019 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Symon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4 Tel. 075-2010135

Nadere informatie

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College

Groep 8b gaat klimmen bij het Zuiderzee College De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 13 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 17 juni Maandag 20 juni Maandag

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie