- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 12 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolproject Opera en theater ** RABO bank bedankt! ** Afscheid Jitske ** Pasen en ontbijt Tijdens schooltijd continurooster ** Opening schoolproject van 8.30 tot uur Belangrijk: dinsdag 26 april hebben de groepen 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag ** Bezoek aan het Zaantheater ** Automatische incasso TSO ** Boekentips van de bieb Na schooltijd ** Metalen smelten en vuursteen bewerken in Natuurmuseum Zaandam Fijn weekend

2 Schoolproject Opera en theater ***Mededelingen*** In de vorige Williweetjes bent u geïnformeerd over de inhoud van het schoolproject. Onder begeleiding van Naomi Cols van de Nationale Opera en Ballet zijn we mede op haar advies overgestapt naar de voorbereiding en presentatie van de kleine opera De kleine zeemeermin. Een opera vorm van een goed aangepast niveau voor de uitvoering door de onderbouw. Alle kinderen van de school zijn betrokken bij de uitvoering: De groepen 1/2 beelden het verhaal uit met tableaus vivant (levende standbeelden) De groepen 3. 4, 4/5 en 5 voeren de liederen uit. De groepen 6, 7, 7/8 en 8 verzorgen de decors en de aankleding van de aula. De Nationale Opera begeleidt de opera en verzorgt de pianobegeleiding. Op donderdag 22 maart volgen de groepen 4, 4/5 en 5 workshops, die gegeven worden door de Nationale Opera om de liederen in te studeren. Op vrijdag 23 maart zijn er drie voorstellingen, waar alle kinderen in drie groepen naar elkaar kunnen kijken. We wensen alle kinderen veel succes en veel plezier! RABO bank bedankt! Voor de laatste voorstelling van De kleine zeemeermin hebben we de RABO bank uitgenodigd om ze te bedanken met deze voorstelling. De afgelopen drie jaar heeft de RABO bank onze school financieel gesteund om kinderen extra activiteiten aan te bieden op het gebied van cultuur en samenleving. Door deze ondersteuning hebben we de volgende activiteiten kunnen regelen: de excursies voor de schoolprojecten (tijdens dit project de voorstellingen in het Zaantheater), de muziekdocenten voor het talentencircuit en de aanschaf van de muziekinstrumenten (gitaren en djembés). Deze activiteiten hebben een verrijking van ons onderwijs opgeleverd, waaraan de kinderen veel plezier hebben beleefd. ***IKC nieuws*** Daarmee zijn we erg blij en willen we de RABO bank ook langs deze weg bedanken!

3 Afscheid Jitske Juf Jitske heeft met ingang van 9 april een nieuwe baan op een andere school. Na bijna negentien jaren werken op onze school, gaat ze onze school verlaten, omdat ze een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Dat juf Jitske graag uitdagingen aangaat, kennen we ook vanuit haar werk. De taak cultuurcoördinator, waarmee ze o.a. bovengenoemde activiteiten rond schoolproject en talentencircuit coördineert en organiseert, is een mooi voorbeeld daarvan. Dat juf Jitske weggaat vinden we natuurlijk heel jammer, maar we hebben ook begrip voor haar keuze van een nieuwe uitdaging. Juf Jitske heeft afgelopen donderdagmiddag aan de kinderen verteld. Donderdag 5 april is haar laatste werkdag. De ouders van haar huidige groep zijn op deze dag om 8.30 uur van harte welkom in de groep om afscheid te nemen. De andere ouders kunnen die dag om u in de klas haar gedag zeggen. Juf Manon Hemmer gaat de taken van juf Jitske overnemen. Zij zal volgende week kennis maken met de kinderen en alvast gaan meedraaien, zodat de overdracht op een goede manier geregeld wordt. Pasen en ontbijt Pasen staat al bijna weer voor de deur. Omdat we deze weken druk bezig zijn met de presentatie van de Opera voorstelling, besteden we de aandacht voor het Paasfeest in de groepen. In de week ernaar toe en tijdens het Paasontbijt besteden we inhoudelijk aandacht aan het Paasverhaal. Vanaf groep 4 hanteren we daarvoor een verhalen reeks van de methode Hemel en Aarde. De groepen 1/2 en 3 maken gebruik maken van het boek Vrolijk Pasen met de vijf mooiste paasverhalen. Het Paas ontbijt gaat plaatsvinden op donderdag 29 maart om 8.30 uur. Het is een dag met de normale schooltijden. De evenementen moeders zijn al druk bezig met het regelen van een heerlijk ontbijt. Zij zorgen ook voor borden, bekers en servetten. Mooi, dat ze dit allemaal zo goed voor ons regelen!

4 De opening van het schoolproject ***Tijdens schooltijd*** 5 maart hebben wij het schoolproject geopend met een puzzeltocht. De kinderen van groepen 3, 4 en 4/5 gingen samen met een kind van de onderbouw op zoek naar letters. Het woord wat de kinderen moesten zoeken was: VOORSTELLING. In de bovenbouw was er ook een puzzeltocht met diverse vragen over het theater.

5 Bezoek aan het Zaantheater 12 maart hebben alle groepen een bezoek gebracht aan het Zaantheater. De groepen 1,2,3,4 en 4/5 zijn naar de voorstelling van de Mooiste vis van de zee geweest en de groepen 5 t/m 8 naar de voorstelling van Rattenvanger van Hamelen. Het was een super leuke ochtend! De kinderen hebben genoten in het theater.

6 Automatische incasso TSO Wij willen de ouders van de kinderen die gebruik maken van de TSO hierbij laten weten dat de maand februari 2018 van de TSO op zondag 25 maart a.s. automatisch zal worden geïncasseerd. Wilt u er voor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat en alle rekeninggegevens, uw en telefoonnummer correct zijn ingevuld op de website van Overblijven met Edith onder het kopje profiel, zodat de betaling goed kan verlopen? Het komt namelijk nog regelmatig voor dat de betaling niet kan plaats vinden via de incasso. Hier krijgt u dan bericht over via uw en u krijgt via uw kind(eren) een herinneringsfactuur. Wij verzoeken u dan om in dat geval het TSO-bedrag zelf zo spoedig mogelijk over te maken naar onze bankrekening: NL 03 RABO t.n.v. Stichting Agora, inzake TSO b.s. Willibrord, onder vermelding van het factuurnummer, zodat er geen betalingsachterstanden gaan ontstaan! Wanneer de factuur niet betaald is vóór de datum van de incasso van de volgende maand, zullen wij voor te late betaling 5,00 extra in rekening brengen. En wanneer de betalingsachterstand te groot wordt, zullen wij contact met u opnemen en mogen uw kind(eren) geen gebruik meer maken van de TSO. Laat het s.v.p. niet zover komen en betaal op tijd.

7 Opening kinderboekenweek Het boek zonder tekeningen B.J. Novak Denk Opening je dat een kinderboekenweek zonder tekeningen 2015 saai is? Vergeet het maar! Al snel krijgen kinderen door dat je Raar als voorlezer maar waar! alle Opening dingen die kinderboekenweek staan moet zeggen, 2015 ook al zijn het de gekste woorden of uitspraken. Dat staat garant voor een hoop hilariteit. Raar maar waar! Voor het ultieme effect lees je het boek eerst zelf voordat je het voorleest. Leuk voor kleuters, maar zeker ook om voor te lezen aan oudere kinderen! Lang geleden : de geschiedenis van Nederland in vijftig voorleesverhalen Arend van Dam De Nederlandse geschiedenis heeft veel mooie en spannende verhalen. Dit boek is prachtig om voor te lezen aan kinderen vanaf zeven jaar. Belangrijke gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis zijn beschreven op een toegankelijke manier. Er staan verhalen in over jagers, boeren en koningen maar ook beroemde figuren als Rembrandt van Rijn, Jacoba van Beieren en Michiel de Ruyter komen aan bod. En het zijn allemaal waargebeurde verhalen! Lang geleden is nu te zien in het theater als familievoorstelling. Beleef de muzikale tijdreis waarin de verhalen uit het boek echt tot leven komen! Leven als een astronaut: jouw buitenaardse avontuur - van Mark Brake Hoe plas je in een ruimtepak? Welke raketten zijn er allemaal? Zijn er Marsbewoners? In dit mooi vormgegeven informatieve jeugdboek leer je alles over reizen, leven en ontdekken in de ruimte. Heel interessant voor bovenbouwers die belangstelling hebben voor het heelal, maar eigenlijk voor iedereen leuk om te lezen. Op elke bladzijde vind je verhelderende tekeningen, foto s en weetjes. Je kunt dit boek lenen in alle vestigingen van De Bieb.

8 ***Na schooltijd***

28 februari 2018 Jaargang: Editie: 6

28 februari 2018 Jaargang: Editie: 6 28 februari 2018 Jaargang: 2017-2018 Editie: 6 Agenda Maart 5 maart Studiedag, leerlingen vrij 7 maart halve finale rekenbattle 12 maart Ouderraad 21 maart Finale Rekenbattle Zaan Primair 28 maart Schoolvoetbal

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor 2017 ** Verkeersveiligheid

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

9 februari t/m 23 februari

9 februari t/m 23 februari Nieuwsbrief 11 Week 7 en 8 9 februari t/m 23 februari In deze nieuwsbrief o.a.: Studiedagen Informatieavond Turandot Brede schoolactiviteiten Open dag Peuterspelen Geef een boek cadeau Uit de groepen Ingekomen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 februari 2017 Jaargang 16 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijvingen rapportgesprekken ** Het

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 9 december 2016 Jaargang 16 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Nieuw telefoonnummer van de school ** TSO

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 maart 2017 Jaargang 16 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 maart 2017 Jaargang 16 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 maart 2017 Jaargang 16 Nummer 14 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Vraag naar nieuwe leden voor de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 mei 2019 Jaargang 19 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Schoolreisjes betalen ** Koffie-ochtend jeugdteam

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** ** Het nieuwe schooljaar,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Afname citotoetsen ** De Biebbus ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 september 2016 Jaargang 16 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 september 2016 Jaargang 16 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 september 2016 Jaargang 16 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Talentencircuit ** Inloopspreekuur ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Andere opzet Biebbus bezoek ** Op tijd

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen Page 1 of 5 Subscribe Share Past Issues Hofbode 3-3 oktober 2012 Week van de Opvoeding Managementteam Op De Kinderhof werken wij met een managementteam. Dit team bestaat uit de directeur, Ineke Hoekstra,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het schooljaar is begonnen ** Halfjaarkalender

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouderbijdrage ** Oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Teamdag 24 sept, de kinderen zijn vrij ** De Biebbus

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het nieuwe schooljaar ** Vakanties en margedagen

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 december 2017

Nieuwsbrief 1 december 2017 Nieuwsbrief 1 december 2017 In deze nieuwsbrief: Femke Reijke naar Bibliotheek Salland Beste kinderen en ouders, Na ruim vier jaar Oudaen en ruim negen jaar Stichting D.A.M. is het tijd voor mij om een

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 juni 2019 Jaargang 19 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Laatste biebbus bezoek van dit jaar. ** De

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 15 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Afsluiting Opera aan de Zaan ***Inhoud:*** ** Fusie en

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Oudertevredenheidsonderzoek Belangrijk:

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Schoolreisjes ***Inhoud:*** ** Uitvoering Turandot Belangrijk:

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 14 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Biebbus na de herfstvakantie ** De taarten

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 11 maart Jaargang 15 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Tijden voor de Biebbus volgende week ** De taarten

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 GROEPSACTIVITEITEN Palmpas Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters de groep 1 4 palmpaasstokk versier. De leerling uit groep 5 8 kom help met versier. Het wordt

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 2 juli 2015 Jaargang 14 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen Nieuws uit de groepen Gewonnen schoolreisje groep

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school.

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school. Jaargang 19 nummer 09 Vrijdag 16oktober 2015 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Agenda oktober / november Oktobermaand kindermaand Gymnastiek Indeling van de bouwen Het is raar maar waar Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie