- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord."

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 21 september 2018 Jaargang 18 Nummer 2 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Teamdag 24 sept, de kinderen zijn vrij ** De Biebbus ** Nieuwbouw ** Kom op tijd! Tijdens schooltijd ** TSO ** Rooster Agora Taaltas groep 1-2 ***Inhoud:*** Belangrijk: dinsdag 26 april hebben de groepen 3 t/m 8 i.v.m. de sportdag continurooster ** Taaltas groep 3 van 8.30 tot uurzaan ** Taaltas groep 4 Na schooltijd ** Spaart u mee voor de schoolbieb ** Sportstimulering (voor- en najaarsprogramma) Peutertuin ** De Agora Taaltas ** Thema ik ben ik ** Vormen ** De weekkalender ** Thema herfst

2 ***Mededelingen*** Teamdag op maandag 24 september (de kinderen zijn vrij) Op deze dag hebben we met de teams van De Saenparel en Willibrord een gezamenlijk teamdag. We gaan ons bezighouden met de verdere ontwikkeling van de Vreedzame School en de groepsplannen. Voor de Vreedzame School gaan we de wijze van conflicthantering aanleren en het tweede blok voorbereiden. Op de middag gaan we in het kader van de fusie de groepsplannen van de twee scholen op elkaar afstemmen. Daarbij gaan we de opbrengsten van de cito toetsen van afgelopen juni analyseren om vervolgens nieuwe doelen te stellen voor de komende periode tot de nieuwe cito toetsen in januari. In de groepsplannen beschrijven we de acties, die nodig zijn om aan de onderwijsbehoeften van de niveaugroepen in elke groep te kunnen voldoen. Ook wordt erin verwezen naar de individuele handelingsplannen. We gaan uit van een leerzame een zinvolle dag gericht op de ontwikkeling van onze kinderen in sociaal- emotioneel opzicht en in het kader van de hoofdvakken lezen, spelling, woordenschat, begrijpend lezen en rekenen. De Biebbus Volgende week start de Biebbus. Omdat de Biebbus te ver is voor de groepen 3/t/m 4 roepen we de hulp in van twee of drie ouders per groep om de boeken bij de Biebbus op te halen. De kinderen kunnen op school hun keuze maken, welke boeken ze gaan lezen. We zijn op zoek naar twee ouders per groep, die één keer per maand verantwoordelijk willen zijn voor het omruilen van de boeken. De ouders worden opgeleid in het systeem tijdens de eerste twee bezoeken aan de Biebbus, de boeken worden onder schooltijd opgehaald, zie onderstaand rooster. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 halen met de groep onder begeleiding van de leerkracht en enkele hulpouders zelf de boeken op en kiezen zodoende in de Biebbus. Ieder kind mag twee boeken uitzoeken. Ze nemen de geleende boeken mee naar huis in hun Biebtas. Elk kind noteert welke boeken het mee naar huis heeft in een groepsoverzicht in de klas. De groepen halen de boek op onder schooltijd, zie onderstaand rooster: Groep Dinsdag Donderdag / / a + 3b a + 4b Komende dinsdag 25 sept en donderdag 27 sept zijn de dagen voor de eerste Biebbus bezoeken van dit schooljaar. Als de kinderen nog boeken thuis hebben, is het van belang, dat ze die meenemen.

3 Nieuwbouw Deze week heeft de gemeente het groene licht gegeven voor de sloop van de locatie Roggeplein na de herfstvakantie. Dat is mooi, want daarmee komt de nieuwbouw ook in zicht! Komende week gaan we o.a. met de MR de plannen bespreken rond de verhuizing van de groepen, de planning en de locaties, die we tijdens de sloop en nieuwbouw betrekken. We zullen u vervolgens zo snel mogelijk informeren. We zien uit naar de nieuwbouw en daarvoor moeten we nog aantal stappen maken. Kom op tijd! Zorgt u ervoor dat uw kind op tijd op school is? De leerkracht kan de dag dan met alle kinderen beginnen. De les wordt niet verstoord en uw kind profiteert optimaal van de uitleg. 08:20 deur open: kinderen mogen de klas in 08:30 deur sluit: ouders hebben het schoolgebouw verlaten en de les begint. 13:20 deur open: kinderen mogen de klas in 13:30 deur sluit: ouders hebben het schoolgebouw verlaten en de les begint. Wanneer u onverhoopt later bent dan 08:30/13:30, kunt u aanbellen. In de onderbouw begeleidt een leerkracht uw kind dan naar de groep, zodat de les zo min mogelijk oponthoud ondervindt. In de bovenbouw krijgen kinderen een te laat briefje mee ter ondertekening van de ouders/ verzorgers. Regelmatig te laat komen is verzuim dat onder de wettelijke leerplicht valt. Wanneer dit het geval is, zullen wij hiervan melding maken bij de leerplichtambtenaar. Na acht keer te laat binnen de periode van vakantie tot vakantie (ongeveer 8 weken) meldt de groepsleerkracht het bij de directie/ administratie. Er volgt een waarschuwing aan de ouders per mail met handtekening van de directeur en telefonisch contact, uitgevoerd door de administratie. Hierin wordt de volgende stap genoemd. Na een volgende acht keer volgt een melding aan de leerplichtambtenaar, die ouders uitnodigt voor een gesprek. Als uw kind niet naar school toe kan komen, vragen wij u uw kind(eren) voor 8.30 en u af te melden. Alvast bedankt voor uw medewerking.

4 ***Tijdens schooltijd*** TSO Willen de ouders van kinderen die gebruik maken van de TSO er om denken om hun kind(eren) weer aan te melden/op de lijst voor de TSO te zetten. Nieuwe ouders en kinderen moeten zich inschrijven bij Overblijven met Edith via de website en met mobiel of tablet via Dan weten de TSO-medewerkers hoeveel kinderen er zullen komen en kan er een goede verdeling worden gemaakt voor de inzet van de medewerkers. Wilt u ook nakijken of alle gegevens nog juist zijn, zoals telefoonnummers, adres, enz. en deze zo nodig wijzigen/aanpassen bij Overblijven met Edith? Ook willen wij u vragen om de nog openstaande facturen zo spoedig mogelijk te betalen! Ouders met vragen over de TSO kunnen contact opnemen met de TSO-coördinator Annette Nugter op maandag, dinsdag en donderdag via een bericht naar tso.willibrord@gmail.com of telefonisch op het mobiele nummer voor de TSO: Bedankt voor uw medewerking!

5 Rooster Agora Taaltas groep 1-2 De Agora Taaltas is een project voor de kinderen uit de groepen 1-2. De Agora Taaltas zijn tassen met daarin een prentenboek en daarbij allerlei materialen om mee te spelen voor de kinderen. De Agora Taaltas heeft tot doel de woordenschat en de mondelinge taalvaardigheid van de leerlingen te vergroten, waarbij tevens de onderlinge band tussen ouder en kind verstevigd wordt door een bijzonder voorleesmoment te creëren. Tevens is het doel om d.m.v. verbredende activiteiten gekoppeld aan het boek, de spelontwikkeling en de sociaalemotionele ontwikkeling te stimuleren. Het maken van deze tassen wordt gedaan door ouders m.b.v. een oudercoördinator Bianca en Juf Nancy. Elke woensdagochtend (08.30 tot uur) gaat er een groepje ouders aan de slag. De ouders werken in de lerarenkamer op het hoofdgebouw. Het is niet alleen nuttig voor de school, maar ook een moment om als ouders gezellig bij elkaar te komen. Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om hierbij te helpen. Het is uiteraard niet verplicht om elke woensdag te komen. Mochten ouders interesse hebben kunnen de ouders zich melden bij juf Nancy groep 1-2D Uitlenen Inleveren Groep 1/2A Groep 1/2A Dinsdag 18 september Dinsdag 2 oktober Dinsdag 2 oktober Dinsdag 16 oktober Dinsdag 30 oktober Dinsdag 13 november Groep 1/2B Groep 1/2B Vrijdag 21 september Vrijdag 5 oktober Vrijdag 2 november Vrijdag 5 oktober Vrijdag 19 oktober Vrijdag 16 november Groep 1/2C Groep 1/2C Dinsdag 25 september Dinsdag 9 oktober Dinsdag 9 oktober Vrijdag 19 oktober Dinsdag 6 november Dinsdag 20 november Groep 1/2D Groep 1/2D Vrijdag 28 september Vrijdag 12 oktober Vrijdag 12 oktober Vrijdag 2 november Vrijdag 9 november Vrijdag 23 november

6 Taaltas groep 3 Dit jaar gaan wij starten met de taaltas voor groep 3. Ieder kind krijgt een tas met daarin een leesboekje, werkboekje en handleiding voor de ouders mee naar huis. Het is de bedoeling dat u samen met uw kind het boekje leest en de opdrachten maakt. 17 oktober start de uitleen van de taaltas. Ieder kind krijgt van de leerkracht een eigen taaltas mee naar huis. Na een aantal weken moeten de kinderen de taaltas weer inleveren. Er zal iemand in de aula zitten om de taaltassen in ontvangst te nemen. In dezelfde week krijgen de kinderen een nieuw boekje van de leerkracht mee naar huis. Het rooster voor de uitleen van de taaltas geven wij mee in de eerste taaltas. Mocht u vragen hebben over de taaltas voor groep 3 kunt u hiervoor terecht op 31 oktober van 8.30 tot 9.30 uur in het lokaal van juf Paula. Wij wensen alle kinderen veel leesplezier! Taaltas groep 4 Dit jaar gaan wij ook starten met de taaltas voor groep 4. Ieder kind krijgt een tas met daarin een boek mee naar huis. Het is de bedoeling dat uw kind het boek leest, eventueel samen met u. Daarnaast zit er in de tas een opdrachtenkaart, die de kinderen kunnen gebruiken om het leesplezier te versterken. In de groepen worden activiteiten aangeboden, passend bij het boek. Het eerste boek krijgen de kinderen mee op 21 september en moet weer worden ingeleverd op 29 oktober. Het tweede boek wordt meegegeven op 14 december en moet worden ingeleverd op 21 januari. De kinderen zijn ervoor verantwoordelijk dat het boek in goede staat op school ingeleverd wordt bij de leerkracht. Wij wensen alle kinderen veel leesplezier!

7 ***Na schooltijd***

8

9

10 ***Peutertuin*** De Agora Taaltas De Agora Taaltassen zijn tassen met daarin een prentenboek en daarbij allerlei materialen om mee te spelen voor de kinderen. Alle kinderen krijgen voor een bepaalde periode een taaltas mee naar huis, ouders kunnen dan actief met hun kind(eren) aan de slag. Doel van de taaltas is het vergroten van de woordenschat en de mondelinge taalvaardigheid van een kind. Ook wordt de spelontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling gestimuleerd. Voor het maken van de Taaltassen zijn wij nog op zoek naar hulpouders. De ouders van Zeynep en Ertugrul hebben hiermee inmiddels een start gemaakt, maar kunnen hierbij nog hulp gebruiken. Elke woensdag gaat er een groepje ouders aan de slag, dit kan in overleg uiteraard ook op een andere dag indien de woensdag niet uitkomt. Naast het maken van de taaltassen is dit moment ook een fijn koffie/theemomentje met elkaar. Heeft u interesse om te helpen met de Taaltassen kunt u dit aangeven bij de leidsters van de groep. Thema Ik Ben Ik Wij zijn begonnen met het thema Ik Ben Ik. Met de kinderen hebben wij het over familie/zelfbeeld,hygiëne en andere dagelijkse handelingen. Inmiddels hebben we al mooie familiefoto s van een aantal kinderen ontvangen. De collages die zij zelf gemaakt hebben zijn te bewonderen op de groep. Wij zullen de volgende liedjes/versjes gebruiken voor dit thema: Ik ben ik en jij bent jij: Familie vinger: Het zou leuk zijn als u deze liedjes ook thuis gaat zingen met de kinderen, waardoor zij de liedjes/woorden en begrippen goed kunnen leren. Doet u mee? Komende weken zullen wij ook voorlezen uit het boek Steen voor Steen. Door samen te werken kun je van muren bruggen bouwen. Deze hoopvolle boodschap komt steen voor steen in beeld in dit kartonnenboekje zonder woorden. Thema Ik ben Ik zullen wij met ouders en kinderen gezamenlijk afsluiten, hierover krijgt u nog bericht van ons.

11 Vormen De kinderen zijn erg geïnteresseerd in het aanleren van de vormen, kleuren en dagen van de week (welke dag is het vandaag, hoeveel dagen heeft een week, welke kleur heeft een dag), het gaat hartstikke goed! We merken dat kinderen thuis ook aan het oefen zijn, ga zo door! Het benoemen van de vormen, kleuren en dagen van de week is een goede activiteit die u thuis met uw kinderen kan doen. De Weekkalender: 1. Maandag = de rode dag 2. Dinsdag = de gele dag 3. Woensdag = de groene dag 4. Donderdag = de oranje dag 5. Vrijdag = de blauwe dag 6. Zaterdag = de witte dag 7. Zondag = de witte dag Tip: Maak een foto van de weekkalender op de groep om thuis mee te oefenen. Thema Herfst Voor Thema herfst zijn wij alvast op zoek naar kinder regenlaarzen, regencapes, parapluus. Heeft u thuis wat liggen dat u kan missen of lenen voor de groep? Wij zijn er erg blij mee, zodat we er een mooie herfsttafel of kast van kunnen maken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Ilaisa Boëtius, Kitty Lenz Betül Eren, Sonja Louwarts

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 10 november 2017 Jaargang 17 Nummer 05 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouderbijdrage ** Oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 14 juli 2018 Jaargang 18 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Ouders bedankt! ***Inhoud:*** ** Het nieuwe schooljaar,

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2018-2019 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Symon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4 Tel. 075-2010135

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 7 december 2018 Jaargang 18 Nummer 7 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Op weg naar de fusie ** Kerstinfo voor ouders 2018 Tijdens

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 16 februari 2019 Jaargang 18 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Staking 15 maart ** Koffieochtend positief opvoeden

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het schooljaar is begonnen ** Halfjaarkalender

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 januari 2017 Jaargang 16 Nummer 10 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor 2017 ** Verkeersveiligheid

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Openbare basisschool De Drentse Hoek

Openbare basisschool De Drentse Hoek Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 3a. Den Haag, 8 september 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hartelijk welkom in groep 3! In deze brief wil ik u graag iets meer vertellen over de

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2018

Nieuwsbrief. Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 Directie Formatie De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met de voorbereiding van de groepsindeling voor volgend schooljaar. Wij zijn heel blij dat wij volgend jaar weer 13 groepen

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Oudertevredenheidsonderzoek Belangrijk:

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee Informatieboekje schooljaar 2011-2012 RKBS De Hofstee Klassenorganisatie: Inloop: De kinderen mogen tussen 8.30 en 8.45 uur naar binnen. De kinderen mogen naar binnen gebracht worden, maar om hun zelfstandigheid

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie Bolsternieuws Oktober 2017 Een stukje algemene informatie Verlofaanvragen: Soms hebben kinderen recht op verlof van school. De regels voor toekenning van verlof staan in de schoolgids! Als u verlof wilt

Nadere informatie

Cito rooster mei/juni 2019

Cito rooster mei/juni 2019 Cito rooster mei/juni 2019 Woensdag 15 mei 8.45 uur 9.15 uur 3A Spelling (deel 1) 9.15 uur 9.45 uur 3B Spelling (deel 1) 9.45 uur 10.15 uur 5A Spelling (deel 1) 10.30 uur 11.00 uur 5B Spelling (deel 1)

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Schoolreisjes ***Inhoud:*** ** Uitvoering Turandot Belangrijk:

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 mei 2016 Jaargang 15 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 mei 2016 Jaargang 15 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 mei 2016 Jaargang 15 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Sportdag op 30 mei ***Inhoud:*** Belangrijk: dinsdag 26 april

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - donderdag, 14 juli 2016 Jaargang 15 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het nieuwe schooljaar ** Vakanties en margedagen

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 3 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen **Afname citotoetsen ** De Biebbus ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

De verkorte schoolgids

De verkorte schoolgids De verkorte schoolgids 2016-2017 De verkorte schoolgids bevat de actuele gegevens, namen, adressen en activiteiten van dit schooljaar. Basisschool De vier Heemskinderen Rondestraat 31 5371 LB Deursen 0486-411521

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 8 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2017-2018 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Simon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4/5 Tel. 075-6163212

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft Periode vrijdag 18 januari t/m 25 januari 2019 39 e jaargang nr. 18 Ouderbetrokkenheid: Dinsdag 15 januari is er een bijeenkomst geweest van MR, OV, team en MT. Het doel van deze bijeenkomst was tweeledig.

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 september 2017 Jaargang 17 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Andere opzet Biebbus bezoek ** Op tijd

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor!

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor! Riemslootnieuws 765 13-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij!

Donderdag 19 november is ivm een studiedag van de leerkrachten, de school de hele dag gesloten. De kinderen zijn deze dag vrij! - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 13 november Jaargang 15 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** TSO ** Evenementencommissie Tijdens schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie