Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen"

Transcriptie

1 Vrijdag 24 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 26 juni: Start Citotoetsen 26 juni: Schoolreis groep 1 en 2 29 juni: Zwemuurtje groep 5 3 juli: Schoolreis groep 3 en 4 4 juli: OR; MR 6 juli: GMR 7 juli: Schoolreis Groep 5, 6 en 7 7 juli: Ouderbedankavond 10 & 11 juli: 10 minuten gesprekken 10 juli: Afscheid groep 8 13 juli: Eindfeest 14 juli: Tweede rapport 18 juli: Musical groep 8 De jarigen: 17 juni: Dion Koopman Nou. Het is eigenlijk Dion was jarig. Tot onze grote spijt hebben we deze stoere knul vergeten te noemen in de weekbrief. Maar hij is vorige week zaterdag wél 8 jaar geworden. Alsnog van harte vent! 25 juni: Eileen Franke 27 juni: Sem Lunenborg 29 juni: Mink ter Heide 30 juni: Sanne Vaartjes 30 juni: Joe van den Berg Het is feest voor Eileen, Sem, Mink, Sanne en Joe. De leukste dag van het jaar komt eraan. Geniet ervan! De bijbel: Onderwerp: De waarheid zeggen In de Verhalen van deze week gaat het over de waarheid zeggen. Twee jannen, Barnabas en Paulus, gaan op reis. Ze gaan overal vertellen over wie Jezus is en wat hij gedaan heeft. Sommige mensen geloven wat ze vertellen, anderen denken dat het niet waar is. In Filippi ontmoet Paulus een slavin, ze is bezeten. Paulus roept de naam van Jezus Christus uit, waardoor ze zich kan bevrijden uit wat haar in de greep hield. Is het wat je zegt wel echt? Is het wat je doet wel goed? Laat wat je zegt en doet, echt zijn en goed. Hij die wel ja Heer zegt, maar daarna nee Heer doet, Die handelt toch wel echt niet zo het moet. En hij die nee Heer zegt, maar daarna ja Heer doet, Die handelt niet zo slecht, die doet wel goed. Mar hij die ja Heer zegt, en dan ook ja Heer doet, Die spreekt en handelt goed, die is oprecht.

2 Nieuw Juultje! Hallo, ik ben Jason en vorige week ben ik 4 jaar geworden. Sinds dinsdag kom ik elke dag in groep 1 en dat vind ik hartstikke leuk! Ik vind het leuk om te bouwen en buiten speel ik graag met zand. Jason, wat leuk dat je bij ons op school gekomen bent. Het is gezellig met jou. Je hoort er al helemaal bij. We hopen dat je een hele fijne tijd op school gaat krijgen! Juf Zandman Juf Zandman is maandag geopereerd aan haar knie. Al maandenlang had ze last van een pijnlijke knie en dan, hoe naar een operatie ook is, ben je blij dat je eindelijk aan de beurt bent. Nu hopen dat ze langzaam weer de draad kan oppakken en doen wat ze het liefst wil: gewoon lesgeven en genieten van alles. Maar eerst moet ze verplicht rust nemen en de knie ontzien. Als je de hele dag thuis zit ben je blij met wat afleiding. En dat is nu iets waar wij vast wel voor kunnen zorgen. Hoe leuk zou het zijn als we haar massaal een kaartje sturen. Om te laten weten dat we haar missen! Haar adres is: Heidelaan EB Zuidwolde Mocht u denken dat ze u misschien niet kent, dan kunt u er altijd bij zetten dat u van school bent. Dan is het Manon meteen duidelijk. OPA Dat we blij zijn met onze Oud Papier vaders (OPA s) is inmiddels wel bekend. Dat komt omdat ze na gedane arbeid heel wat kostbare euro s bij elkaar te hebben gesjouwd. In de maand mei bleek dat 1.250,00. Weer een prachtig bedrag waar we ontzettend blij mee zijn. Bedankt mannen!

3 Ouderbijdrage We hebben gemerkt dat sommige ouders de brief van de ouderbijdrage niet weer konden vinden. Daarom vindt u deze hieronder nogmaals afgedrukt Beste ouder/verzorger, ieder jaar vragen we u een vrijwillige ouderbijdrage. Zoals u weet betalen we van de ouderbijdrage o.a. het schoolreisje, de gezellige dag aan het eind van het jaar, het schoolkamp, maar ook het Sinterklaas en Paasfeest. Deze bijdrage is vrijwillig, maar alle kinderen doen wel mee aan de activiteiten die met de ouderbijdrage betaald worden. We zullen kinderen nooit uitsluiten van deze activiteiten, maar we moeten dit wel kunnen betalen. We hebben uw bijdrage hiervoor nodig. Mocht u het dit jaar niet willen of kunnen betalen, wilt u dit dan doorgeven aan school? Dan zullen we u niet lastig vallen met een persoonlijke herinnering. Met instemming van de medezeggenschapsraad is de ouderbijdrage voor het schooljaar als volgt vastgesteld: groep groep 8 50 (inclusief schoolkamp) Per gezin betaalt u niet meer dan 90 per schooljaar. Als uw kind na de kerstvakantie op school is gekomen hoeft u slechts de helft van de ouderbijdrage te betalen. Wilt u dit bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van CBS Juliana van Stolberg NL85 RABO o.v.v. Schoolfonds en daarbij de namen van de kinderen vermelden? Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten, Dana Streutker (penningmeester OR) Eindfeest: Hoewel het nog ver weg lijkt, het eindfeest op donderdag 13 juli a.s., doen we toch alvast een oproep voor ouderhulp. We hebben zoals altijd veel hulp nodig bij de spelletjes en begeleiding van de groepen. Voor de Bovenbouw hebben we 30 ouders nodig voor de verschillende onderdelen en ook voor de onderbouw hebben we minstens 20 ouders nodig. Het mogen natuurlijk ook oma s of opa s zijn! Het eindfeest duurt van uur. Zonder hulp kan het eindfeest niet door gaan dus vandaar deze vroege oproep. Als u beschikbaar bent, wilt u dit dan doorgeven aan de juf of meester van uw zoon of dochter. We wachten af. Dit stukje stond twee weken geleden in de weekbrief. Inmiddels hebben zich al best wat ouders gemeld. Dank daarvoor! Maar. Nog niet genoeg. We zijn nog op zoek naar minimaal 5 ouders voor de onderbouw (groep 1 t/m. 4) en minimaal 12 ouders voor de bovenbouw (groep 5 t/m. 8). Bent u nu een opa of oma en vindt u het ook leuk om te helpen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Het wordt een erg leuke dag waar niet alleen de kinderen veel plezier aan zullen beleven, maar ook de begeleiders.

4 PBS We gaan actief toezicht houden op het plein Hoe gedragen we ons daar en houden we ons aan de gemaakte afpraken? (Natuurlijk belonen we (extra) bij goed gedrag!) Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) Poeh poeh, dat was me een warme week! Maar ondanks de warmte hebben we toch veel dingen gedaan. Omdat we volgende week op schoolreisje gaan met de bus, hebben we over bussen gewerkt. We maakten een bus van een melkpak en tekenden mensen en een chauffeur achter de ramen. Volgende week maken we de bus af en plakken we alles (ramen en wielen) op de juiste plek. In de kring rekenden we met een eierdoos-bus: hoeveel poppetjes passen er in? Als ik er 5 poppetjes in zet, hoeveel plekken hebben we dan nog over en ook; Er zitten 5 poppetjes in de bus. Doe je ogen eens dicht hoeveel poppetjes zijn er uitgestapt? In tweetallen oefenden we dit spelletje en we ontdekten dat je 5 op heel veel verschillende manieren kunt verdelen Sommige kinderen konden het ook al met meer poppetjes in de bus! Verder oefenden we met rijmen, tellen, cijfers en we leerden het liedje De wielen van de bus in het Nederlands, maar ook in het Engels. Op maandag kregen we nog bezoek in de klas: de moeder van Angela kwam de baby,ralph, aan ons laten zien en Angela mocht ons trakteren op lekkere lange vingers en soesjes met blauwe muisjes! We waren het allemaal over eens: Angela heeft een heel lief, schattig broertje! Aan het einde van de week begon het bij ons allemaal steeds meer te kriebelen, want het schoolreisje kwam nu wel heel erg dichtbij! Wat hebben we er zin in! Denkt u er aan dat we maandag rond uur weer terug zijn? Tot maandag allemaal en een heel fijn weekend! Woordenschat: buschauffeur, passagier, busstation, bushalte, route Goede doelen: 2,25

5 Groep 2 (juf Fidom / juf Huigen 21 juni ; begin van de zomer! Wauw wat een start van dit seizoen. Er waren dagen bij dat je bijna niet wist of je beter binnen of buiten kon wezen. Gelukkig heeft onze conciërge, Will v. D. ( klinkt als een verdachte maar niets is minder waar ), twee super fijne schaduw doeken gekocht en opgehangen zodat we toch nog een paar schaduwplekjes hadden op ons tropische plein. In de afgelopen week hebben de kinderen naast alle hoeken kunnen kiezen uit zes verschillende taakjes. Leuk om te zien wie daar voor kiest en wie niet. Alles stond nog in het teken van vervoer / er op uit/ en het prentenboek over Tim op de tegels. Volgende week maandag gaan we er weer op uit. Yes, het schoolreisje is aan de beurt. Fijn met twee grote bussen naar Giga Konijnenhol. Leuk en een beetje spannend. Middels een brief heeft u hier al informatie over gekregen. Nog maar vier weken te gaan. Vindt u het ook zo snel gaan? In de komende weken staat er ook nog van alles op de planning. We houden u op de hoogte en gaan er voor. Fijn weekend allemaal! Woensdag 5 juli staat de sportdag gepland. Er is 1 moeder die heeft aangegeven dan NIET mee te kunnen helpen. Mag ik er dan van uit gaan dat de ouders die zich in eerste instantie hebben opgegeven ook op deze nieuwe datum kunnen begeleiden?????? Woordenschat: the beach- umbrella- dancing- hot- summer- sand Goede doelen: 1,95 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink/ / juf Kramer/ juf Meijer): We hebben hard gewerkt deze week, wij zijn begonnen met de cito toetsen. Taal Deze week zijn we verder gegaan met kern 11. Wij hebben geoefend met de woorden waarbij de een u als tussenklank horen maar hem niet opschrijven: melk, wolk etc. Ook leren wij dat woorden op lijk of ig kunnen eindigen en dat wij die anders uitspreken: moeilijk, machtig etc. Ook zijn we druk bezig met begrijpend lezen, wij zijn hierbij bezig met de cito toets. Wij doen dit in kleine stukjes Rekenen Met het rekenen hebben wij deze week blok 11 afgesloten met een toets. Volgende week zullen wij starten met de cito toets van rekenen.

6 Gymnastiek Maandag hebben de groepen 3b en groep 4 gym. Wilt u zorgen dat uw kind gymkleding mee heeft? Wij merken de afgelopen weken dat veel kinderen dit vergeten mee te nemen. Belangrijk Zoals u misschien al heeft gelezen, is juf Hallink woensdag jarig. Dit wordt woensdag niet in de klas gevierd. De verjaardag van juf Hallink zal plaats vinden op 7 juli samen met juf van Goor. Thema: Zon,zee,strand De temperaturen zijn er al helemaal na. Vanaf volgende week willen wij starten met het thema zon, zee en strand! Heeft u nog leuke spullen thuis voor de thematafel? Wilt u die dan meegeven naar school? Woordenschat: honing, houding, veilig, lenig, poging goede doelen: 0,20 dit ben ik: Danny en Charissa Klassendienst: Eileen en Gianni / Thijmen en Dominique. Groep 4 (juf van Goor): We hebben deze week ondanks het warme weer hard gewerkt. Tijdens spelling zijn we bezig geweest met de categorieën mollen en molen. Hoor je aan het eind van een klankgroep een korte klank, dan volgen er altijd twee medeklinkers, dit is de regel bij mollen. Bij woorden die bij de categorie molen horen, hoor je een lange klank aan het eind van klankgroep. Wanneer je die lange klank hoort, schrijf je een korte klank. Tijdens taal hebben we nieuwe woorden geleerd bij het thema: op stap. We kennen nu de woorden: de bagage, ergens als een berg tegenop zien, de camping, door het dolle heen zijn, iets in de gaten hebben, een handje helpen, het heimwee, je een hoedje schrikken, het hotel, op je kop krijgen, onderweg en de weg kwijt zijn. Met rekenen zijn we gestart met deelsommen, dit is erg lastig voor de kinderen die de tafels niet goed kennen. Het is daarom belangrijk om ook de tafels die kinderen al behaald hebben te blijven herhalen. Niet alleen op school, maar ook thuis! Ook zijn we gestart met de cito s en de avi s. Het gaat hartstikke goed! Volgende week gaan we hiermee verder. Volgende week hebben we gymnastiek samen met groep 3b. Juf Kramer en ik worden dan beoordeeld door een kliminstructeur. Als we het goed doen mogen we vanaf maandag gebruik maken van de klimwand.

7 Klassendienst: Mohammed en Kimberly Goede doelen: 1,00 Huiswerk: Tafels oefenen Groep 5 (meester Jonkman / juf Boersma): Omdat meester Jonkman 2 dagen ziek was hebben we deze keer niet veel nieuws van groep 5. We hebben de dagen dat we er wel waren hard gewerkt en ook al enkele onderdelen van Cito gedaan. De eerste uitslagen zien er goed uit. Donderdag 29 juni hebben we voor de laatste keer zwemmen, daarom hebben de kinderen s morgens geen gymnastiek. Klassendienst: Caithlyn en Des Goede doelen: 1,20! Huiswerk: Blijf de tafels oefenen.

8 Groep 7 (juf Zandman): De weken lijken wel voorbij te vliegen zo snel gaat de tijd. Er wordt hard gewerkt in groep 7. Zo hebben wij met spelling het gehad over het verschil persoonsvorm en voltooid deelwoord (hij belooft en hij heeft beloofd). Bij taal hebben wij gekeken naar de lay-out van een stukje tekst. Met rekenen zijn wij gestart met blok 10. Daar hebben wij het over grote getallen (duizend, miljoen en miljard). We leren hoe je de getallen uitspreekt en hoe schrijf je ze op. Hoofdstuk 4 van aardrijkskunde is vorige week bij juf Zandman afgesloten. Dat betekent dat er 2 toetsen aankomen. Aankomende maandagmiddag 26 juni hebben wij de 1 e toets namelijk een topo-toets over Noord-Europa. Afgelopen maandag heeft iedereen topo meegekregen naar huis om het thuis te kunnen leren. En op maandag 3 juli een kennistoets van hoofdstuk 4. Klassendienst: Damian en CYnthia Goede doelen: 0,00 Huiswerk: Topo Noord- Europa Groep 6/8 (juf Baldé / meester Rijkeboer ): Wat was het warm deze week, maar ondanks de hitte heeft groep 6 goed hun best gedaan voor de cito toetsen. Volgende week staan er nog een paar toetsen op de planning, maar donderdag kunnen we een dagje relaxen! Donderdag nemen we de trein van 8.00 uur richting Leiden (wilt u er zelf voor zorgen dat uw zoon/dochter om 7.50 uur op het station is.. meer informatie vindt u op het ouderportal). Voor groep 8 kan het aftellen beginnen, want het afscheid van de basisschool komt nu wel heel dichtbij. Woensdag 5 juli gaan ze een dag meedraaien in hun nieuwe klas, best spannend! De uitnodiging volgt, maar de ouders van groep 8 kunnen 18 juli rond uur reserveren voor de musical.. het wordt geweldig kan ik u vertellen! Klassendienst: Judith en Julia Kluin Koffiedienst: Sjors en Ezra Beldienst: Nikki Goede doelen: 0,00 Huiswerk: groep 8 begrijpend lezen (en eventueel VO boekje)27 juni inleveren.

9 Waarom de Juultjes zo happy zijn? Buiten spelen is pas fijn!

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

Vrijdag 30 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 30 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 30 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 3 juli: Schoolreis groep 3 en 4 4 juli: OR; MR 6

Nadere informatie

Vrijdag 16 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 16 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 16 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start Citotoetsen 26

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen afgelopen en deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 5 juni: vrij i.v.m. Pinksteren 6 t/m 9 juni: avond3daagse 15+16 juni: vrij i.v.m. Hanzedagen Jarigen afgelopen en deze week: 30 mei: Dami Adeeko groep 4 31 mei: Sven van der Broek groep

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 2018 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2017-2018.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar 2016 Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van voor het schooljaar 2016-2017. Op de kalender hebben

Nadere informatie

Vrijdag 10 februari 2017

Vrijdag 10 februari 2017 Vrijdag 10 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 13 + 14 feb.: 10 minuten gesprekken 16 feb.:

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari 2017

Vrijdag 20 januari 2017 Vrijdag 20 januari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 24 jan.: GMR 25 jan.: informatieavond ouders

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 12 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 16-19 juni: avond4daagse 17 juni: groep 1 t/m. 4 vrij 18 juni:

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016

weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 weekinfo Datum: vrijdag 24 juni 2016 Bijbelverhalen voor de komende week De zaaier, Matteüs 13:1-9 Graan en onkruid, Matteüs 13:24-30 Wat betekent het?, Matteüs 13:36-43 Agenda: om alvast te noteren! 8

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2018 2019 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 22 Nieuwsbrief 1 maart 2019 PBS/Dalton Deze week staat verantwoordelijkheid centraal. Luister wat je moet

Nadere informatie