AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015"

Transcriptie

1 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle kinderen s middags vrij (voorbereiding volgend schooljaar) vrijdag 3 juli zomervakantie! Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 Thema: Wat dan wel? 2 Koningen 4, 5, 6 Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een wereld van verschil. Later komt de zieke krijgsheer Naäman naar Elisa toe. Hij wil dat Elisa hem geneest, maar op welke manier? Groepsverdeling schooljaar Ook de groepsverdeling is rond! De kinderen weten inmiddels in welke groep ze volgend schooljaar zitten,. Op donderdag 2 juli gaan de kinderen s morgens na de pauze kennismaken met de nieuwe juf/meester. Ouderbijdrage De incasso van de ouderbijdrage van de startersgroep (groep 1d) zal 3 juli a.s. plaatsvinden. Oproep aan de ouders die geen machtiging hebben afgegeven en de ouderbijdrage nog niet betaald hebben, graag deze week de ouderbijdrage van schooljaar over maken op: IBAN NL36 RABO o.v.v. naam leerling + groep. Alvast hartelijk bedankt! Schoolshirtjes Er missen nog enkele kofschip polo t-shirtjes! Heeft u er nog één thuis, wilt u deze dan deze week nog meegeven naar school? Doekoe: ouders hartelijk bedankt voor het sparen! Afgelopen vrijdag kregen we een cheque t.w.v. 323,12 aangeboden. We mogen hier spelmateriaal voor uitzoeken voor de school. We willen graag alle ouders die hebben meegeholpen dit mooie bedrag te sparen, hartelijk bedanken! U hoort t.z.t. nog even wat we hebben uitgezocht.

2 Nieuws uit de groepen Groep 5A Alweer het laatste stukje in de nieuwsbrief dit schooljaar. Het jaar is voorbij gevlogen en we kunnen terug kijken op een fijn en leerzaam schooljaar. De rapporten zijn mee naar huis en de gesprekken zijn geweest. Iedereen weet bij wie hij of zij in de groep komt en in welk lokaal en welke meester of juf ze krijgen. Deze week zijn we nog naar het museum 5000 morgen geweest en hebben we geleerd over hoe het vroeger in Hoogeveen was. Dit past mooi bij het boek "Alles is anders om mij heen" waar we in de klas ook uit gelezen hebben. Erg interessant! Voordat we de zomervakantie instappen hebben we nog een bijzondere laatste week voor de boeg. Maandag is er de spelletjesmiddag die georganiseerd is door de OR (bedankt!) en dinsdag mogen we naar de musical van groep 8. Woensdag is meester Anne er voor het laatst en donderdag gaan we alvast kennismaken met de nieuwe groep. Vrijdag nemen we afscheid van elkaar met een feestelijke dag. Omdat meester in de vakantie jarig is maken we er een leuke dag van met spelletjes, games en gezelligheid. Om kwart voor twaalf geven we elkaar een hand en kan de vakantie beginnen. Afsluitend willen we alle ouders bedanken die dit jaar hebben geholpen binnen en buiten de groep! Tot ziens na de zomervakantie, meester en groep 5a. Groep 5B De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar is alweer aan de beurt. Wat is dit jaar snel gegaan. Het was een superleuk schooljaar met een geweldige groep kinderen! Iedereen heel erg bedankt voor de sociale en gezellige inbreng van dit schooljaar! We willen alle ouders bedanken voor alle hulp! Zonder die hulp hadden we heel veel activiteiten niet kunnen doen. Super! Speciaal willen we onze groepsouders bedanken, die hebben er elke keer weer uitstekend voor gezorgd dat we op tijd vervoer of andere hulp kregen! We wensen iedereen een heel fijne en veilige vakantie en veel plezier! Tot in het nieuwe schooljaar! Dit vinden we van het afgelopen schooljaar: * Dit jaar was het heel leuk met de kinderen, ze waren super lief. * Het was heel erg leuk in de klas. *Dit schooljaar was het leukste schooljaar tot nu toe, dat komt door deze leuke en lieve klas. *Dit schooljaar was heel leuk, we helpen elkaar, het was een lieve klas. *Het waren super juffen en het was een gezellig en grappig schooljaar. *Het was een gezellige klas, het waren lieve kinderen. Het was een van de beste schooljaren! *De juffen zijn super lief en super aardig en de kinderen in de groep zijn ook heel aardig en lief. *Het was een leuk schooljaar met goede juffen. *Het was heel leuk schooljaar met hele lieve juffen. *Dit schooljaar was een leuk schooljaar en er waren leuke juffen. * Ik vond het een leuk en leerzaam jaar. *Ik vond het een leuk en gezellig jaar. *Dit was een heel leuk schooljaar en de klas was heel erg behulpzaam. * Dit was een heel leuk schooljaar met leuke juffen.

3 *Het was een super leuk schooljaar! *Het was een heel leuk schooljaar met hele leuke juffen! *Het was een topjaar! *Het was een heel leuk jaar met hele leuke en lieve juffen en hele leuke lieve kinderen. *Het was echt een Topjaar! *het was een heel leuk jaar, het waren hele leuke kinderen en hele leuke juffen en behulpzame kinderen. * Het was een leuke klas met leuke kinderen en leuke juffen! (Bedankt voor alle complimenten Hartelijke groeten van groep 5b en de juffen. Groep 5C We zijn op donderdag 18 juni op schoolreisje naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. Het was een hele geslaagde dag! We hebben genoten! * Het leukste vond ik onder water. *het leukste vond ik de aqua bella het was leuk *ik vond alles leuk maar de aquabella het leukst * ik vond aquabella het leukst. *de aquabella was heel leuk. * Ik vond de Aquabella het aller aller aller leukst en de snorrrrrrrrr show het grappigst. *ik vond school reisje heel leuk en de aquabella de leukste show. *: ik vond aqua bella het leukste en het was fantastisch. * ik vond de snorren show heel leuk en de aqua bella show. * ik vond aqua bella het leukst de snorren show is ook heel leuk *de snorrrrrrr show was super leuk * Het was suuuuuuuuper leuk in Dolfinarium!!!!! * Ik heb er echt heel veel van genoten. * Ik vond het erg leuk en in de bus ook!!!!!!! *snorre show vond ik het grappigst!!!!!!!!!!! *de snorrshow was geweldig!!!!!!!!!!!!!! *de aqua Bella was heeeeeeel leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ik vond de snorren show super en de aquabella show het leukst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ik vond het heel leuk in het dolfinarium!!!!!!!!!!!!!!

4 *ik vond de snorren show heel grappig * Het leukste vond ik de Aqua Bella show, maar de rest was ook super leuk!!! *het was leuk er waren dolfijnen en het was Leuk!!!!! *de acwabela was het spektakeller en heel leuk!!!!! *de aqua bella vond ik het leukst en de snorre show het grappigst. Het zijn deze weken de laatste loodjes. Bijna vakantie! Fijn om u allen gesproken te hebben tijdens de rapportgesprekken. Alle kinderen hebben een tafel wc-blad mee naar huis gekregen om op de wc-deur te hangen, zodat de tafels ook in de zomervakantie worden herhaald. Zo jammer als ze, ze niet meer kennen bij hun start in groep 6. Bedankt voor het leuke schooljaar en voor alle ouderhulp die we van u mochten ontvangen! Alvast een hele fijne vakantie gewenst! De juffen. Groep 6A Wat gaat de tijd toch snel, nog een week en dan is het alweer zomervakantie. We hebben er het afgelopen schooljaar een gezellig en fijn jaar van gemaakt. Er is hard gewerkt, plezier gemaakt, veel geknutseld en veel én goed samengewerkt. De ouders die ons het afgelopen jaar hebben geholpen met uitstapjes en activiteiten op school, ontzettend bedankt! In het bijzonder willen we onze groepsouder, de moeder van Joyce, heel erg bedanken voor al het geregel en alle hulp. Vorige week donderdag zijn we samen op schoolreisje naar Dolfinarium geweest, we hebben er samen een ontzettend leuke dag van gemaakt. Aankomende maandag staat er een spelletjesmiddag op het programma en gaan we natuurlijk nog een aantal leuke activiteiten doen als afsluiting van dit schooljaar. De kinderen mogen volgende week donderdag alvast een kijken nemen bij hun nieuwe juffen in groep 7. We wensen jullie allemaal alvast een hele fijne zomervakantie! Groeten van de juffen. Groep 6C Hallo allemaal. Dit is de laatste nieuwsbrief van groep 6c, Met schoolreisje zijn wij naar het Dolfinarium geweest. En we gingen daar ook naar een show, de Aqua Bella show en die was heel leuk. Er waren ook nog andere shows, zoals de Snorrrr show en die was heel grappig en ook heel knap. En in de

5 bus was het ook heel gezellig. We hadden ook een grap uitgehaald, we waren al eerder uit de bus gegaan. Onze ouders dachten toen dat we nog in Harderwijk waren. Wij gingen toen het hoekje om rennen en toen zagen ze ons en toen ging iedereen naar de vader of moeder. Het was een heel leuk schoolreisje!! Het einde van dit schooljaar is in zicht. Sommige kinderen mogen nu een les geven. We hebben een leuk schooljaar gehad. Groep 6c was een leuke en gezellige groep. Gelukkig gaat iedereen door naar groep 7. We hopen dat iedereen een fijne vakantie krijgt. Groetjes van heel groep 6c Groep 7A Hallo allemaal, Het einde van het schooljaar is in zicht. We zijn deze week nog aan het werk, met rekenen oefenen we hoe we breuken kunnen omzetten in kommagetallen en andersom. Deze week hadden we de laatste rekentoets. Verder herhalen we spelling en taal en ronden we ook Topondernemers af. A.s. maandagmiddag hebben we een gezellige spelletjesmiddag met leuke onderdelen zoals: het spel jongens tegen de meisjes, skilattenrace en nog veel meer. Het belooft leuk te worden! De andere middagen van deze laatste week zijn de kinderen vrij. We willen jullie als ouders bedanken voor de afgelopen twee jaar dat we jullie kinderen in de klas mochten hebben. Bedankt voor alle hulp en vertrouwen in ons. Ook afgelopen jaar hebben we met de klas een goed jaar gehad en we wensen iedereen alvast een heel fijne vakantie toe! Hartelijke groetjes van de juffen. Groep 7B Deze week zijn we in groep 7b bezig met miljoenen en miljarden uitrekenen. We zijn deze week ook bezig geweest met houtskooltekeningen. En we krijgen ook te horen welke meester of Juf we krijgen. Vorige week vrijdag kregen we ook de rapporten mee. Donderdag hebben we s ochtends de musical gehad en s middags een rondleiding bij het bedrijf Vepa, waar een vader werkt. We krijgen ook nog te horen in welk klaslokaal we komen. Ons nieuwe thema van topondernemers is reizen we hebben de onderwerpen wadlopen, de V.O.C, De middellandse zee, Vogels op vakantie en op naar de ruimte. Wat vonden we van groep 7: *ik vond het schooljaar leuk ik heb ook nieuwe dingen geleerd zoals breuken vond ik heel lastig,en nu niet meer en schoolkamp vond ik ook leuk, Het was een leuk jaar zin in groep 8. *ik vond meester Alwin een super leuke meester en ik vond in het begin van het jaar rekenen lastig en ik ben erg vooruit gegaan en kamp was ook super leuk, en ik heb super veel zin in groep 8,en ik heb super genoten van dit jaar!! * ik heb veel geleerd, en schoolkamp was superleuk. Ik heb zin in groep acht. Ik heb heel veel geleerd zoals breuken, en ik ben voor uit gegaan met spelling. En ik vond meester heel aardig en ik heb van hem veel geleerd. *Ik heb de breuken goed geleerd, en schoolkamp was leuk en ik heb zin in groep 8 * ik vond het schooljaar heel leuk en kamp was ook heel leuk en ik heb veel geleerd zoals procenten en breuken, en ik heb ook zin in groep 8 *ik vond het schooljaar heel snel gaan. Kamp was super leuk en ik heb super zin in groep 8 en ik ben ook super vooruit gegaan met spelling

6 *Het schooljaar ging wel heel snel voorbij, maar ik vond het echt een super leuk schooljaar. Kamp was ook heel erg leuk, maar ik heb ook zin in groep 8!!! Ik heb ook heel veel geleerd dit jaar!!! En ik ben heel erg vooruit gegaan!!! * ik vond het een heel leuk schooljaar!! Ik heb veel geleerd van de breuken en de procenten ik ben vooruit gegaan. Ik heb veel zin in groep 8!! *Ik vond het een leerzaam schooljaar en ik vond het heel leuk omdat ik kamp heel leuk vond en ook omdat de bieb klaar is. * ik vond het een leuk schooljaar en kamp was leuk omdat het een mooie locatie was. En ik ben ook vooruit gegaan met Taal. * het was een leuk schooljaar en kamp was leuk. En mijn spelling is beter geworden. En het was een leerzaam schooljaar. * ik vond het een leerzaam jaar en kamp was heel leuk * * ik vond het een heel leuk jaar maar kamp was wel een beetje kort maar ik heb wel veel geleerd. * Ik vond het een leuk jaar omdat we een hele leuke meester hadden en kamp en het fietsexamen vond ik ook heel erg leuk en ik heb veel geleerd dit jaar als ik dingen niet snapte legde meester het uit, en dan snapte ik het ;.) * ik vond het schooljaar leuk en vooral kamp. En vooral de meester was aardig :D. Als ik iets niet snapte legde hij het goed uit zodat ik het snapte Ik vond het fietsexamen ook heel leuk. *Het was een leuk schooljaar ik vond het fietsexamen leuk en de meester vond ik ook leuk. *ik vond kamp heel leuk en de meester was ook heel aardig en hij legt alles heel goed uit. *ik vond het een leuk schooljaar omdat we kamp hadden en de meester was heel aardig. * dit schooljaar was heel leuk ook om dat we kamp hadden en het fiets examen was ook leuk, en de meester was ook leuk! * Ik heb veel geleerd dit jaar, kamp was gezellig en de spellen in het bos vond ik ook leuk. Esmee: het was een gezellig jaar en leerzaam en het rekenen ging steeds beter. *ik vond het een leuk en leerzaam jaar. * ik vond dit jaar heel leerzaam iedereen steunde elkaar als iemand het moeilijk had en dat is fijn. *Het was een heel leuk jaar en ik vond het fijn dat meester zoveel begrip voor mij had als ik niet zo lekker in mijn vel zat ofzo, en het was een heel leerzaam jaar. Groep 7C Hallo allemaal, 19 Juni kregen we ons rapport mee, we waren allemaal heel zenuwachtig. Het was een zwaar jaar! Gelukkig zijn we allemaal door naar groep 8. Vandaag hebben we te horen gekregen welke juf of meester we volgend jaar krijgen en zijn we ook naar de musical van groep 8b geweest. Volgende week woensdag (1 juli) hebben we juffenfeest en als het mooi weer is gaan we naar Schoonhoven, hou daar rekening mee (zwemkleding en handdoek mee).

7 Donderdag 2 juli gaan we kennismaken met onze nieuw juf/meester (we weten op dit moment nog niet wie dit is). We wensen u en uw familie een fijne vakantie! Groep 8A+ 8B DVD: Er wordt een DVD gemaakt van de musical. 2,50 per DVD. Na de vakantie kan deze worden opgehaald. Snoep strooien: We gaan op woensdag 1 juli snoep strooien in de groepen. Wilt u er op toe zien dat er alleen verpakt snoep gestrooid wordt? Brugklasdag: Woensdag 17 juni was de kennismaking dag op het Voortgezet Onderwijs en alle kinderen weten nu in welke klas ze komen. Leuk om alle enthousiaste verhalen te horen. Etentje afscheidsavond: Het is de bedoeling dat we om 5 uur aan tafel gaan. Tussen en komen de kinderen op school met het eten wat ze hebben bereid. Warme gerechten dus warm aanleveren. We vinden het leuk als kinderen het eten wat ze hebben gekozen zelf gaan bereiden. Je hoeft niet voor de hele klas eten te maken, dat wordt een beetje veel. Bijv. een schaal met lasagne of een kleine pan met soep. Data: Nog even alle data op een rijtje: Musical: De laatste loodjes. Gisteren hebben we de liedjes gezongen voor de kleuters van onze school. Dit was erg gezellig! Donderdag 25 juni: optreden van beide groepen voor leerlingen van t Kofschip Vrijdag 26 juni: optreden van beide groepen voor opa s en oma s en oudere broers en zussen uur groep 8a uur groep 8b Maandag 29 juni: s morgens: optreden van groep 8a voor leerlingen van t Kofschip s middags: alle leerlingen vrij van groep 8a. Groep 8b heeft spelletjesmiddag uur: etentje groep 8a uur: Afscheidsavond groep 8a Dinsdag 30 juni: s morgens: optreden van groep 8b voor leerlingen van t Kofschip s middags: alle leerlingen vrij uur: etentje groep 8b uur: Afscheidsavond groep 8b Woensdag 1 juli: Alle kinderen komen om 9.00 uur op school. Alles opruimen! Rond uur snoep strooien zowel op de Schutlanden als de Erflanden Kinderen groep 8 hebben daarna vakantie!!!!

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/07/2018 05 juli 2018 jaargang 20 nr. 38 Vrijdag 06 juli Eindrapport AGENDA Maandag 09 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 10 juli OR/MR vergadering Woensdag 11 juli Kennismaking nieuwe kleuters Donderdag 12 juli

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 juni 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 29 Vergadermiddag team Kinderen 12.00u

Nadere informatie

Zomer nieuwsbrief plus 2013-2014 Nummer 19 4 juli 2014

Zomer nieuwsbrief plus 2013-2014 Nummer 19 4 juli 2014 Vakantie Het schooljaar 2013-2014 is voorbij. Het jaar is omgevlogen, met goede en minder goede momenten. Maar we houden ervan om de focus te leggen op wat goed gaat, zonder de ogen te sluiten voor de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6

Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 Nummer 6 Basisschool Ondersteboven Hagendoornweg 2 6237 NP Moorveld-Geulle Tel: 043-3641630 info@bs-ondersteboven.nl www.bs.ondersteboven.nl Moorveld, (17) 24 juni 2014,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 13 juli 2017 jaargang 19 nr. 39 AGENDA Donderdag 13 juli Eindgesprekken (10-min. gesprekken) Maandag 17 juli Musical groep 8A voor de ouders (19.30) Dinsdag 18 juli Musical groep 8C voor de ouders (19.30)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

AGENDA. Maandag 08 juli Groepen 8: s middags vrij en s avond groep 8a afscheidsdiner en avond. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Maandag 08 juli Groepen 8: s middags vrij en s avond groep 8a afscheidsdiner en avond. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Donderdag Vrijdag 04 juli 05 juli AGENDA 04 juli 2019 jaargang 21 nr. 37 10-minutengesprekken Musical: s middags groep 8b opa s en oma s en oudere broers en zussen Musical: s morgens groep 8b opa s en

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven.

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven. Nieuwsgearig Nieuwsbrief juli Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015

Bijbelverhalen Week 23 01/06/2015 vrijdag 29 mei AGENDA woensdag 3 juni sportdag groep 5 en 6 donderdag 4 juni sportdag groep 7 en 8 28 mei 2015 jaargang 17 nr. 35 weeksluiting op locatie Erflanden: om 9.00 u. Groep 1/2 F 4C 6C om 10.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel AloTreesjes 1 juli 2015 SPECIAL EDITION Met hart en ziel Eenmalige speciale uitgave van de Aloweetjes. Na 14 jaar met hart en ziel op de Aloysiusschool te hebben gewerkt neemt Trees Börger afscheid. Helemaal

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA 18 mei 2017 jaargang 19 nr. 33 Vrijdag 19 mei Weeksluiting op Erflandenlocatie: groep: 1/2A 4A 7A om 10.45 uur Dinsdag 23 mei Schoolreisje groep 1 en 2 Woensdag 24 mei Oud Papier Actie Donderdag

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

AGENDA. Woensdag 6 juli Kennismaking nieuwe kleuters met meester/ juf. Maandag 11 juli Voorstelling musical groep 8A: uur (voor ouders)

AGENDA. Woensdag 6 juli Kennismaking nieuwe kleuters met meester/ juf. Maandag 11 juli Voorstelling musical groep 8A: uur (voor ouders) 30 juni 2016 jaargang 18 nr. 40 AGENDA Maandag 4 juli 10-min. gesprekken: eindgesprek Woensdag 6 juli Kennismaking nieuwe kleuters met meester/ juf Woensdag 6 juli Oud papier actie: laatste van dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015

Bijbelverhalen Week 20 11/05/2015 30 april 2015 jaargang 17 nr. 33 AGENDA vrijdag 1 mei weeksluiting op locatie Erflanden: om 10.45 u. Groep 1/2B 4B 7B vrijdag maandag t/m vrijdag maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag 29 mei weeksluiting

Nadere informatie

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK IK BEN LARS!!! Ik zit in groep 8,ik ga naar RSG t rijks mijn niveau is : havo/vwo. Ik ben 2 keer naar een open dag van het Rijks geweest de eerste keer met een vriend en de tweede keer alleen dat was ook

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie