Vrijdag 10 februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 10 februari 2017"

Transcriptie

1 Vrijdag 10 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: feb.: 10 minuten gesprekken 16 feb.: zwemuurtje groep 4 16 feb.: 1 e rapport 17 feb.: gr. 1 t/m. 4 vrij 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie feb.: kriebelteam 27 feb.: oud papier De jarigen: 14 feb.: Lisa van der Veen 16 feb.: Marin Everts 16 feb.: Gianni Vieira 3 Jarige Juultjes deze week waar we graag met z n allen voor zingen. Lisa, Marin en Gianni, we hopen op een prachtige dag voor jullie met alles wat jouw verjaardag zo ontzettend leuk en spannend maakt! De bijbel: Onderwerp: Vriend en vijand Jezus zegt dat je je vijanden lief moet hebben. Kan dat dan? En wat is er voor nodig? Later stuurt een centurio, een belangrijke man uit het Romeinse leger, zijn knechten naar Jezus toe. Is de centurio een vijand? Of is hij een vriend? De joodse leiders vertellen dat hij veel goeds gedaan heeft voor de synagoge. Hij vraagt aan Jezus of zijn zieke knecht beter kan worden. Hij heeft een groot geloof. Vroeg in de morgen Vroeg in de morgen dank Heer: vroeg in de morgen. Vroeg in de morgen vraag ik weer: wilt u voor me zorgen? Ik hou van U en U houdt van mij. U houdt van mij!

2 Leerlingenraad Maandag vergaderde de leerlingenraad. Diverse onderwerpen kwamen aan de orde. Zo moesten ze een nieuw goed doel vaststellen, kwam het project wandelen voor water aan de orde en hebben ze besloten dat ze meedoen aan de nationale pannenkoekendag! Nu gaan ze uitwerken hoe ze dit allemaal vorm gaan geven, maar dat er veel leuks op stapel staat mag duidelijk zijn! Verlengde schooldag Dinsdag kwam er een zagend geluid uit onze schoolzaal. Sliepen de Juultjes? Allerminst! Groep 7 (aangevuld met Julia uit groep 6) deed mee aan de verlengde schooldag van SWW. Map Dijkstra, de drijvende kracht en supervisor van dit initiatief ging dapper aan de slag met de Juultjes en aan het eind van de dag had iedereen een prachtig nestkastje gemaakt. Deze nestkastjes zijn speciaal voor koolmeesjes. Deze vogeltjes zorgen er op hun beurt weer voor dat ze de strijd aangaan met de processierups, waar een flink aantal mensen allergisch voor is. Dubbel goed bezig geweest dus!

3 Achtste groepers huilen niet De meesten kennen het boek (of de film wel). Achtste groepers huilen niet. Een prachtig, aangrijpend boek van Jacques Vriens over Akkie, een dappere meid die kanker krijgt. Stichting Geef mij maar een boek komt met een leuk initiatief. Dit boek kun je vanaf vandaag kopen bij de Read Shop (voorheen!pet) voor het kleine bedrag van 2,00. Heerlijk op de bank bij de kachel met een goed boek is altijd fijn. Of je hebt voor weinig een leuk cadeautje! Er geldt wel: op = op, dus wil je graag een exemplaar wacht dan niet te lang! Schoolfruit Ook deze week kunnen we weer 3 dagen smikkelen van heerlijk fruit. Op het menu staan: waspeen, appel en galia meloen. En wat fijn dat we nu een hele groep snij-ouders hebben die voor de kleuters het fruit in kleine stukjes snijden, zodat ze het makkelijker kunnen eten. Bedankt daarvoor! PBS Gaan deze week de dingen heel erg goed dan gaan we dat extra belonen, omdat je het zo super doet! Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) Onze week begon heel goed, want op maandag mochten we gelijk naar de voorstelling Brrr in de bibliotheek. En dat was me toch een leuke voorstelling! De kinderen, maar ook de ouders die mee waren, hebben er van genoten! Bedankt moeders voor jullie hulp! We werkten deze week over het boek van Taaltas Tomte Tummetot. De kinderen hebben het boek mee naar huis gekregen, zodat u het ook daar met uw kind kunt lezen. Het is best een moeilijk boek voor kinderen van groep 1, maar toch kunnen we er in de klas hele leuke dingen mee. Zo hadden we het over de voetsporen van Tomte in de sneeuw. We maakten zelf sporen in klei met allerlei vormen en deden daar in tweetallen een spelletje mee. Een andere opdracht was die van het dromen. De dieren in het verhaal van Tomte dromen over de lente, maar waar dromen wij eigenlijk van? We tekenden onze droom en schreven het verhaal erbij. Sommige kinderen durfden hun verhaal al voor te lezen in de kring, op de stoel van juf; heel knap! Komende maandag moet uw kind het boek (in detaaltas!) weer bij ons inleveren (de kinderen van groep 2 zijn dan aan de beurt voor de Taaltassen).

4 Verder leerden we hoe we van een cirkel een sneeuwster kunnen knippen, we leerden een liedje over een sneeuwvlokje, een Engels liedje over 5 kleine Eskimo s en nog veel meer Volgende week werken we nog 1 weekje over de winter én over Valentijnsdag Denkt u aan de 10 minutengesprekken van aanstaande maandag? We houden de gesprekken op 2 verschillende plekken: in het speellokaal en in het lokaal van groep 1. Op de klapdeur bij de kleuteringang komt maandagmiddag een briefje te hangen waar u op kunt zien waar u moet zijn voor het gesprek. Een heel fijn weekend allemaal en tot maandag! Woordenschat: hoeve, hooizolder, oeroud, erf, spoedig, voetsporen, afdrukken, dromen / wensen, sneeuwster Goede doelen: 4,45 Groep 2 (juf Fidom / juf Huigen) Twee weken geleden meldde ik in de weekbrief dat we het sub thema temperatuur zouden behandelen. Dat thema hebben juf Huigen en ik thuis behandeld maar niet op de manier zoals ik het bedoeld had. Lichaamstemperatuur ( koorts ) stond niet in de planning. Hopelijk hebben de invaljuffen het met de kinderen kunnen doen en anders doen we het volgende week op de valreep nog. Wat ik uit de verhalen heb begrepen hebben de kinderen leuke weken gehad en veel geleerd over o.a. schaatsen en ijs Aan de foto s te zien zijn er ook prachtige dingen gemaakt in de constructiehoeken. Volgende week is de laatste week dat we een echt winters thema hebben. Groep 2 is dan aan de beurt met De Taaltas met daarin het boekje over Tomte Tummetot. Daarna ruimen we de iglo weer op en starten met een nieuw thema. Na de vakantie wordt dat waarschijnlijk : naar het sprookjesbos. Materiaal is weer van harte welkom. Maandag en dinsdag zijn er weer 10 minuten gesprekken. Via ouderportal kunt u zich aanmelden. Denkt u er aan dat de kinderen vrijdag een vrije dag hebben? Lekker hoor, extra lange vakantie!

5 Woordenschat: Woordenschat: houten schaatsen ( doorlopers ), dubbele schaatsen, kunstschaatsen, noren, pirouette, elfstedentocht Goede doelen: 6,52 ( van twee weken ) Groep 3: (juf Drent / juf Hallink/ / juf Kramer/ juf Meijer): Groep 3A en 3B (juf Drent / juf Hallink & juf Meijer / juf Kramer) Ook deze week is het weer heel hard werken voor groep 3. Hadden we vorige week vooral veel toetsen met rekenen. Nu zijn taal en lezen aan de beurt! Lezen Deze week hebben we kern 6 afgesloten. De kinderen kennen nu alle letters. Het is nu belangrijk dat we heel hard gaan oefenen met het lezen van een tekst op snelheid. Al heel wat kinderen hebben een mooi diploma meegekregen voor het AVI lezen. In groep 3b krijgen de kinderen volgende week leesbingo mee naar huis. Dit om de leesmotivatie thuis te bevorderen. Het is een bingokaart met allemaal verschillende plekken waar je een boek zou kunnen lezen. Het is de bedoeling dat de kinderen elke dag een vakje kiezen en daar dan tien minuten gaan lezen. Wanneer dit gelukt is, mogen de kinderen het vakje kleuren. Wanneer de kinderen de kaart vol hebben mogen ze deze weer meenemen naar school en krijgen ze een klein prijsje hiervoor. Het zijn 24 vakjes, dus voor 24 dagen. Rekenen Met rekenen zijn we bezig met blok 7. We oefenen heel goed met de verliefde harten en ook oefenen we nu op school met de splitsbloemen. Dit is best lastig want in elke bloem staat een ander getal om te splitsen. Verder zijn we deze week flink aan het oefenen met aanzichten van een voorwerp. De kinderen zoeken een bovenkant en een zijkant van hetzelfde voorwerp, dit gaat bij veel kinderen al heel goed. Schoolfruit Iedere woensdag, donderdag en vrijdag krijgen we schoolfruit op school. Dit houdt in dat uw kind geen fruit mee naar school hoeft te nemen. Deze week hebben we genoten van mandarijnen op woensdag, appels op donderdag en op vrijdag sinaasappels. Gymnastiek. Aanstaande maandag hebben groep 3a en groep 4 gym in de sporthal. Vergeet u niet de sportkleding. woordenschat: rauw, buit, nauw, vijg, paus, wak, retour, graaf, kuil, buil goede doelen: - klassendienst:. Diana en Brian/ Timm en Nikola Naast de cito toetsen is er ook tijd voor ontspanning. In groep 3a hebben de kinderen een mooi schilderij gemaakt met een sneeuwpop. Ik groep 3b hebben we lekker gedanst (het vliegerlied). De kinderen hebben er van genoten.

6 Groep 4 (juf van Goor): De tweede helft van groep 4 is aangebroken. Dat betekent dat we in plaats van begrijpend luisteren, begrijpend lezen gaan doen. We volgen vanaf nu, net als de bovenbouwgroepen, de methode Nieuwsbegrip. Het onderwerp deze week was meteen al super interessant: Freek Vonk gebeten door een haai. We oefenen begrijpend lezen niet alleen met de methode Nieuwsbegrip, maar ook met Muiswerk. Dit is een programma op de laptop dat zich voortdurend aanpast aan het niveau van het kind, dus iedereen werkt op zijn eigen niveau. Hier hebben we deze week al mee gewerkt en dat was erg leerzaam. Afgelopen week zijn ook bezig geweest met het herhalen van de spellingsregels haai, eend en beer. Vooral de regel bij eend is best lastig. Vooral bij woorden wanneer we de /t/ niet aan het eind van een woord horen, zoals mandje. Volgende week een korte, maar leuke week. Maandagmiddag hebben we gymnastiek, dinsdagmiddag oefenen we voor de talentenshow en donderdagmiddag gaan we zwemmen. Dus vergeet niet om je zwemkleding donderdagmiddag mee naar school te nemen! Vrijdagochtend zijn de kinderen vrij en kunnen zij genieten van een welverdiende vakantie. Klassendienst: Melvin en Mohammed Goede doelen: 1,00 Huiswerk: Tafels van 1, 2, 3, 4, 5 en 10 herhalen Groep 5 (meester jonkman / juf Boersma): Deze week hebben we de laatste stuiptrekkingen van de Cito-toetsen gehad. Enkele kinderen moesten nog wat afmaken en hebben dit in de klas of bij juf Knol gedaan. Maar we kunnen nu alles op een rijtje zetten en maandag alles met de ouders bespreken tijdens de 10 minuten gesprekken. Verder gingen we gewoon verder met ons werk. Zo hebben we Thema 4 van Taal afgerond en zijn we gisteren begonnen met thema 5. We hebben allerlei spreekwoorden en gezegden geleerd zoals iemand naar de mond praten en het is in het water gevallen. Vandaag hebben we daar tijdens de Taalles nog extra mee geoefend. Tijdens de tekenles hebben we deze week ons best gedaan om hele mooie hartjes te tekenen i.v.m. Valentijnsdag. Met Rekenen zijn we gisteren druk bezig geweest met deelsommen met rest en nu blijkt weer eens te meer hoe handig het is als je alle tafels kent. We merken dat de tafels er nog niet bij alle kinderen goed in zitten en willen u daarom nogmaals vragen om er ook thuis mee te blijven oefenen. Op school zijn we er ook dagelijks mee bezig dus het komt vast goed! Met gymnastiek hebben we lekker badminton gespeeld en aan onderstaande foto s kunt u zien dat het er fanatiek aan toe ging. Klassendienst: Max en Thygo Goede doelen: 0,70 Huiswerk: De kinderen hebben een samenvatting van geschiedenis over Ridders en Kastelen mee naar huis. De Toets hiervan is op donderdag 16 februari a.s.

7 Groep 7 (juf Zandman / juf de Boer): Gelukkig De Cito s zijn weer achter de rug! Deze week hebben we de laatste toetsen afgemaakt en ze zijn inmiddels allemaal ingevoerd, dus klaar om te bespreken met u a.s. maandag of dinsdag! Als u zich nog niet heeft ingeschreven voor de tien minuten gesprekken, zou u dit nog even willen doen via Ouderportal? Alvast bedankt! We zijn maandag gewoon weer verder gegaan met de rekenmethode en dit keer stond het volgende onderwerp centraal: kommagetallen plaatsen op de getallenlijn en breuken en kommagetallen vergelijken. We hebben hier intensief mee geoefend en het gaat al steeds beter! Woensdag zijn we gestart met een nieuw thema van taal, waarbij we nieuwe woorden hebben geleerd. De woorden zoals de ondertiteling, het draaiboek, presenteren en gelijknamige kwamen onder andere voorbij. Samen hebben we bekeken welke woorden we al kennen en welke woorden nog moeilijk zijn. De nog moeilijke woorden zullen we wekelijks behandelen, zodat deze ook bij het rijtje Deze kennen we al! kunnen! Deze week zijn we dinsdag naar de bioscoop geweest. Het Soroptomisten filmfestival stond weer op het programma! Wij hebben, samen met groep 8, genoten van de film Sawsans geheime missie. Tijdens het filmfestival staan de rechten van het kind centraal en dat kwam ook aan bod in de film Een gezellige en leerzame middag dus! Volgende week alweer de laatste week voor de voorjaarsvakantie! Iedereen een heel fijn weekend en tot volgende week! Klassendienst: Dean B en Michiel Goede doelen: 0,00! Huiswerk: Deze week geen huiswerk.

8 Groep 6/8 (juf Baldé / juf Zandman): Dinsdag zijn we naar de bioscoop geweest. Het Soroptimist filmfestival stond weer op het programma! Tijdens het filmfestival staan de rechten van het kind centraal en dat kwam ook aan bod in de film Een gezellige en leerzame middag dus! Groep 8 is gisteren naar de open avond op het VO geweest, fijn dat er positieve reacties kwamen. Met rekenen werkt groep 6 over ongeveer,hoe reken je iets ongeveer uit (afronden) en groep 8 werkt over redactiesommen, een heel verhaal maar kunnen wij de som er uit halen? De eerste spreekbeurten zijn geweest, complimenten! Klassendienst: Sjors en Ezra Koffiedienst: Demi en Renée Beldienst: Sophie Goede doelen: 0,50 Huiswerk: groep 8 leren musical en eventueel voorbereiden spreekbeurt groep 6; starten met het voorbereiden van je spreekbeurt. Constructie-bouwers hebben pas schik Dat kun je wel zien aan Sim, Mees en Mik!

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari 2017

Vrijdag 20 januari 2017 Vrijdag 20 januari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 24 jan.: GMR 25 jan.: informatieavond ouders

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Algemeen. Tot slot wens ik u veel leesplezier en een heel fijn weekend! Wietse Algera. Groep 1/2A

Algemeen. Tot slot wens ik u veel leesplezier en een heel fijn weekend! Wietse Algera. Groep 1/2A Algemeen Voorwoord directie Na de zeer gezonde maand januari, was het vanaf deze week tot de voorjaarsvakantie tijd voor de toetsen. Voor de kinderen en collega s is dit altijd weer een intensieve, maar

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel?

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel? KIND OP MAANDAG. Week 06 06/02-10/02 Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 10 februari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: Wees barmhartig, Lucas 6:26-38 Boom en vrucht, Lucas 6:43-45 Genezing van de knecht van de centurio, Lucas 7:1-10 Agenda: 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 februari 2017

Nieuwsbrief. 10 februari 2017 Nieuwsbrief 10 februari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is de instroomgroep gestart in het speellokaal. In de loop van het jaar gaat de

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 24 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 26 juni: Start Citotoetsen 26 juni: Schoolreis groep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Vrijdag 27 januari 2017

Vrijdag 27 januari 2017 Vrijdag 27 januari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 30 jan.: start Cito toetsen 31 jan.: MR 7 feb.:

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 2018 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2017-2018.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Ieder zijn talent, samen het resultaat Februari 2017 In dit nummer: Schoolnieuws en verjaardagen 2 Agenda en kleurplaat 3 Groep A 4 Natte gymles groep B 5 Winter

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 17, 18 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2018 2019 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Vrijdag 5 februari 2016

Vrijdag 5 februari 2016 Vrijdag 5 februari 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 9 februari: Kunst en Cultuur groep ½ 10 februari:

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 21 21 mei t/m 27 mei 2018 Nieuws van uit de school Schoolfoto s Dit jaar zijn de schoolfoto s digitaal te bestellen. Deze week hebben alle kinderen een kaartje met hun foto en uitleg over

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Vrijdag 30 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 30 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 30 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 3 juli: Schoolreis groep 3 en 4 4 juli: OR; MR 6

Nadere informatie

Vrijdag 16 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 16 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 16 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start Citotoetsen 26

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

BRONNIEUWS 15 januari 2016

BRONNIEUWS 15 januari 2016 BRONNIEUWS 15 januari 2016 * Trefwoord Week 1 t/m 3 (4 t/m 22 januari): Bij wie hoor je? Inhoud: Deel uitmaken van een gezin, klas, groep, godsdienst, land. Buitensluiten en uitnodigen. De groep volgen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie