Even voorstellen. Groep 4-5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even voorstellen. Groep 4-5"

Transcriptie

1 Even voorstellen. Groep 4-5 Hallo ik ben Anouk!!!!! Ik ben 9jaar. Ik zit op judo en gym. Mijn vrienden zijn Isa, Floor, lizzy, lise en Jens en nog wat. Mijn hobby s zijn buiten spelen en nog wat. Ik ben Danny en ik ben goed in Voetbal. Ik vind voetbal leuk. Ik heb een poes en ik speel er elke dag mee. Twan is mijn vriend en Liane is mijn vriendin. Ik speel heel vaak met de Lego en ik speel vaak basketbal.

2 Hallo ik ben Edith. Ik hou van turnen en paarden Ik speel graag met Frederieke en Melle. Ik heb ook huisdieren: vissen. Ik heb een zusje en mijn papa heet Bas. Mijn mama heet Alrie en mijn zusje Jolene en mijn broertje Merlijn. Mijn meester heet meester Pieter en mijn juf heet juf Karin. Mijn vriendinnen zijn Frederieke, Elly, Marjet, Meike en Esmee En mijn vrienden zijn Melle en Anton Halo ik ben Janik. Ik ben goed in hardlopen. Ik heb een hond. Mijn vrienden zijn Evert en Melle en Guus. Ik speel binnen met lego. Ik speel buiten met duure.

3 Hallo ik ben Joran! Ik ben goed in Judo! Mijn sport is Judo. Huisdieren: een cavia en vissen in een aquarium, konijn en een familie hond en een kippen boerderij, maar ik woon niet op een boerderij. Vriend(in): Olivier, Jonathan, Rense, Twan, Anouk, Jens, Norelle, Mieke. Met wie ik graag binnen speel: Jens, Olivier, Anouk, Twan, Rense, Mieke en Norelle. Buiten spelen doe ik graag met Norelle, Anouk, Mieke, Jonathan, Olivier, Twan en Jens. Hallo ik heet lise. Ik ben goed in zwemmen. Ik heb een hond. Ik speel vaak met Selma. Ik speel binnen graag met playmobile Ik speel buiten graag met mijn fiets Ook buiten speel ik met mijn buurmeisje Dit was het. Daaaaaaaaag!

4 Hallo ik ben Marijke. Ik ben 8 jaar. Ik ben goed in zwemmen. Mijn sporten zijn zwemmen en gym. Mijn vrienden en vriendinnen zijn Anouk, Floor, Lizzy, Isa, Mieke, Hidde, Jens, Lise, Selma, Marjet, Edith, Elly, Frederieke, Norelle, Niels en Evert. Hallo ik ben Mieke. Ik ben 8 jaar en 7 december word ik 9. Ik heb een zusje Laura en een vader Harry en een moeder Hermien. Ik houd van gymmen en kleuren en lezen. Mijn leukste nichtje is Mayke. Mijn vriendjes en vriendinnetjes zijn Isa en Jens en Floor Ik vind het leuk als we met papa s familie een weekendje weg gaan. Mijn lievelingsvak op school is topondernemers werk hoeken en nieuws uit de natuur. Mijn lievelingsdier is een gorilla! Ik wil later als ik groot ben tekenaar of kapster of bakker worden. Ik wil op zich ook wel toneelspeler worden Mijn lievelingsfilms zijn: Gert en Rita en Buurman en Buurman en Minoesch. Het leukste eiland waar ik ooit ben geweest vind ik Ameland.

5 Hoe heet je: Elly. Ik ben goed in zwemmen Heb je vrienden: Marjet, Edith, Fredrieke en Marijke Wat is je lievelingsdier? Dat is een giraffe. Heb je een lievelingstante: Janny Ik ben Floor. Ik ben 8 jaar. Ik ben goed in gym. Ik heb twee konijnen. Ze heten Otje en Snuffel. En ik heb vier kippen. Mijn vrienden en vriendinnen zijn: Anouk Isa Selma Lizzy Mieke en Jens.

6 Ik heet Evert. Ik ben goed in rekenen. En wat ik heel erg lekker vind is kippenpoot met spruitjes. En mijn lievelingskleur is groen Mijn zusje heet Jorien en mijn broertje is Niels. Ik heet Hidde. En ik ben goed in klimmen en klauteren. Ik ben heel sportief en ik heb een hekel aan pesten. Ik vind het leuk om buiten te klimmen. Mijn vriendinnen zijn Marijke, Lizzy, Marjet en lise. mijn lievelingsdier is een hond en een kat. En ik ben 8 jaar. DIT BEN IK. Hallo ik ben Lizzy.. 1 november ben ik jarig. Ik heb 1 broer en 1 zus. Ik woon in Zwiggelte. Ik heb veel vriendinnen dat zijn: Selma, Anouk, Floor, Isa, Lise, Norelle en Marlon. Ik heb 2 huisdieren ze heten Fay en Polly. Mijn sport is judo maar reddings-zwemmen lijkt ook een leuke sport. Mijn hobby s zijn zwemmen, buitenspelen, tekenen, knutselen en judoën.

7 Ik ben Marjet. Ik ben goed in zwemmen. Ik vind paardrijden leuk, met de radio en verkleedspullen, met het springtouw knutselen Ik heb een hond en een poes. Mijn vrienden zijn: Elly, Edith, Janik, Melle en Niels Hallo, ik ben Frederieke. Ik ben goed in lezen en ik hou van ballet. Mijn vrienden en vriendinnen zijn Edith en Meike, Esmee, Melle. Ik speel binnen graag met van alles ik speel buiten graag met de rekstok en ik eet heel graag poffertjes!

8 Ik ben Isa. Ik ben 8 jaar. Mijn vriendinnen zijn Marlon, Lizzy, Jens en Anouk. Mijn hobby s zijn: Sporten en met de lego en boompje klimmen en tekenen. Mijn lievelingsdier is een papegaai, omdat hij zo grappig praat. Hallo ik ben Jens. Ik ben goed in lezen. Ik heb vijf katten. Mijn vrienden zijn Jonathan, Melle en Joran. Mijn vriendinnen zijn Isa, Floor, Mieke Anouk en Marijke, Marlon, Lizzy en Norelle. Buiten speel ik op de tractor en op de trampoline. En binnen op de Ipad, Nintendo, tv, computer. Ik hou van wilde dieren. Ik ben Marlon.Ik ben negen jaar. Mijn vrienden zijn Isa, Floor, Jens, Anouk, Michelle, lizzy en Mieke.s. Ik heb drie huisdieren, de poes heet Hanna en de andere poes heet lieselotje en de hond heet Tara. Mijn sport is paardrijden. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en lichtgroen en mijn lievelingsdieren zijn: paard, hond en een poes.

9 Hallo, ik ben Jonathan. Ik woon op een boerderij. Mijn vrienden zijn Jens, Joran, Niels, Twan, Danny, Simon, Olivier, Erik, Isa, Floor en Mieke. Ik zit op voetbal in f1 en ik heb een playstation 1. Hallo, ik ben Melle. Ik hou van basketbal. Ik ben goed in lego bouwen. Ik hou van voetbal. Mijn vrienden zijn: Lieke, Edith, Frederieke en Joran. Ik speel graag met Lego en Skylanders. Ik speel buiten graag met scheppen in de zandbak. Ik hou van Skylanders en Lego. Ik ben Niels. Ik ben goed in voetbal. Ik vind voetbal ook leuk. En ik heb poezen en konijnen. En ik heb ook hele lieve vrienden. Ik speel vaak met Siku. En ik speel buiten graag op de trampo en ik vind zwemmen heeeeeeeeel leuk.

10 Groetjes, Niels

11 Hallo, ik heet Twan. Ik speel voetbal. Ik heb een broer en die heet Mark. En hij zit ook op een sport: voetbal. Mijn vriend is Danny. Hij zit ook op voetbal. Ik heb een huisdier, het is een hond. Zij heet Kissa. Op school hou ik heel veel van de pauze. Dan speel ik graag met mijn vriendjes. Dan doen we vaak pie. Soms als ik thuis kom, komt mijn hond heel snel op mij af. Het lijkt net of hij zegt: Waar ben je geweest. Dan snuffelt zij aan mijn broek. Ik hou niet zo veel van taal. Maar wel een beetje van rekenen. Ik ben Norelle. Ik ben 7 jaar. Ik ben 6 oktober jarig en dan ben ik 8. Ik heb 2 zussen en ze heten Britt en Esmee. Mijn vader heet Jonny en mijn moeder heet Hannie. Ik heb 2 honden en een poes heten Kismo, Baeo en Minoe. Mijn lievelingseten is poffertjes pizza en pannenkoeken. Ik heb veel vriendinnen dat zijn Lizzy Anouk Selma Isa Floor en Lise. Mijn hobby s gymmen, tekenen en buitenspelen. Ik woon in Witteveen en mijn straat heet Kerkweg. Mijn lievelingsdier is een varken. Mijn lieveling film is achtste groepers huilen niet. Mijn lieveling liedje is pink. Ik speel graag buiten. Binnen spelen vind ik ook wel leuk maar ik speel liever buiten.

12 Hallo ik ben Olivier. M n vrienden zijn Joran, Simon en Janik. En ik heb een axelot. Hij heet Willem. En ik hou van karate maar ik zit er niet op. Ik doe het met mijn broer. En ik hou van kickboksen maar ik zit er niet op. Ik ben Simon. Ik ben goed in dj met een laptop en met een koptelefoon. Want ik geef nog een groot party Met wel 20 zakken chips en snoep en nog een chocoladefontein. En dj Simon en Olivier En onze chefs.

13 Hallo ik ben Selma. Ik hou erg van paarden en ik vind het ook leuk om paard te rijden. Maar volleyballen vind ik ook erg leuk. O ja. ik heb een broer en geen zus. Ik hou natuurlijk niet alleen van paardrijden en volleyballen, ik hou ook van buitenspelen, knutselen. en natuurlijk ook van mijn familie. Mijn vriendinnen zijn: Lizzy, Norelle, Floor, Anouk en nog veel meer meiden. Ik speel graag met playmobil en als de zon schijnt ga ik vaak op het klimrek of ik doe pie. Hallo, ik ben Renee en kan heel erg goed stiefkieken. Ik zit ook op zwemles. En mijn vrienden zijn Anouk, Isa, Floor en Jens. Ik hou er ook van om met poppen te spelen. Ik zoek buiten graag beestjes. En ik hou ook van knutselen. Ik ben Rense. Ik vind lego heel leuk. Ik vind computerspelletjes ook leuk. En ik ga op badminton En ik ga gitaar spelen. Ik wil graag Kiten. Mijn beste vrienden zijn Melle en Jens.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes. G. is een jongen van 12 jaar oud. Hij heeft geen handicap maar komt tijdens de vakanties wel naar de regenboog samen met zijn zus die wel een handicap heeft. Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai.

Nadere informatie

Spinmolen, groep 7A 12 oktober 2010

Spinmolen, groep 7A 12 oktober 2010 Spinmolen, groep 7A 12 oktober 2010 Ik ben Anne Veerman en woon op de Tjalk 10 Volendam. Ik heb een heel gezellig gezin dat bestaat uit 4 personen en mijn huisdieren. Mijn moeder, vader, broer en ik. Mijn

Nadere informatie

Dit dier lijkt op mij

Dit dier lijkt op mij Dit dier lijkt op mij Ik heb een vos gekozen omdat ik meestal wel slim ben en soms een beetje sluw ben en als ik boos ben ga ik in de aanval. En ik ben erg nieuwsgierig net als een vos. Gemaakt door Rosalie

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 5. Vrijdag 11 september 2015 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Beste ouders, Groep 3 Kaylee Maan vaas vis roos en pen ik sok aan juf Ik fint

Nadere informatie

Stappenplan voor je spreekbeurt in groep 3/4

Stappenplan voor je spreekbeurt in groep 3/4 Stappenplan voor je spreekbeurt in groep 3/4 Naam: Hallo allemaal, Dit boekje heb ik gemaakt om je te helpen bij het maken van je spreekbeurt. Want het is best lastig, zeker als je het voor het eerst gaat

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep!

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Op maandag dinsdag en woensdag hebben wij Juf Margareth en op donderdag en vrijdag, Juf Sjan. Op dinsdag is Juf Sjan er ook voor de groepen 5. Zij

Nadere informatie

Boog Boode. nr.03. Montessori basisschool

Boog Boode. nr.03. Montessori basisschool oog oode nr.03 In dit nummer: Interview doreen strip jo jopper musical groep 8 weet je datjes interview hannah van der kooij thema verkeer groep oranje wisselinterview interview met juf jasja over de zomer

Nadere informatie

Yolo is m n stopwoordje aso ben ik soms rozen vind ik mooi anders is iedereen

Yolo is m n stopwoordje aso ben ik soms rozen vind ik mooi anders is iedereen Allemaal luisteren naar mijn naamdicht Naar de tv kijken doe ik graag Namelijk naar Spangas En het liefste kijk ik de hele dag Van zingen hou ik ook heel veel Als ik dat doe word ik namelijk heel blij

Nadere informatie

De viool en de gitaar en de dwarsfluit.

De viool en de gitaar en de dwarsfluit. De viool en de gitaar en de dwarsfluit. Er was is een vrouw die had een familie. De familie heette de viool. Ze had 2 baby violen en 2 zussen en 1 moeder en vader.,maar toen ze bij ons kwamen was pa niet

Nadere informatie

VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school

VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school www.jeugdmonitorzeeland.nl VRAGENLIJST basisonderwijs 2014 BRIN-code school 1 HALLO! Vul hieronder de letter en het nummer in die jij voor deze vragenlijst van je juf of meester hebt gekregen. code: Achtergronden

Nadere informatie

66 GZBwereld. groep 3/4/5 2015/ 2016

66 GZBwereld. groep 3/4/5 2015/ 2016 Û f _ 66 GZBwereld m 7 7 8 SS f groep 3/4/5 P 2015/ 2016 Wereldkids M is gemaakt door de GZB. De GZB wil graag dat alle mensen Jezus leren kennen. Daarom wonen er overal in de wereld zendingswerkers van

Nadere informatie

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant!

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! We zijn aangekomen in het jaar 2016 en willen graag terugkijken naar wat de kinderen de afgelopen periode gedaan hebben. Ook deze

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

taal portfolio Taalportfolio 9+

taal portfolio Taalportfolio 9+ taal portfolio Taalportfolio 9+ Inhoud bladzijde 3 bladzijde 4 bladzijde 5 bladzijde 8 bladzijde 11 bladzijde 12 bladzijde 13 Jouw naam en school Welke taal of dialect spreek je met wie Wat kun je in de

Nadere informatie

2012 MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN LEONARDO LEERLINGEN 2012 LEOFACTS. Even voorstellen... De nieuwe redactie!

2012 MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN LEONARDO LEERLINGEN 2012 LEOFACTS. Even voorstellen... De nieuwe redactie! LEOFACTS Even voorstellen... De nieuwe redactie! INHOUD Voorstellen van leden Verslag eerste schooldag Actuele nieuws Verslag games Extra s en strips VOORSTELLEN Hoi, ik ben Marijn Blaeke, Ik ben 11 jaar.

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

66 GZBwereld. groep 3/4/5 2013/ 2014

66 GZBwereld. groep 3/4/5 2013/ 2014 Û f _ 66 GZBwereld m 7 7 8 SS f groep 3/4/5 2013/ 2014 Wat hoort waarbij? Wereldkids M wordt gemaakt door de GZB. De GZB wil graag dat alle mensen de Heere Jezus leren kennen. Daarom wonen er overal in

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Weekprogramma: Week 1; 0 jaar De meegenomen foto s worden met de baby s bekeken. 1 jaar De kinderen wijzen zichzelf en de familie op foto s aan.

Weekprogramma: Week 1; 0 jaar De meegenomen foto s worden met de baby s bekeken. 1 jaar De kinderen wijzen zichzelf en de familie op foto s aan. Ik en mijn familie 2 februari starten we met het thema ik en mijn familie, tijdens deze drie weken staat de familie van het kind centraal. We starten daarom ook in de eerste week met de familie foto s.

Nadere informatie

OVERLEVEN IN GROEP 7. Meike was vergeten dat de deur nog op slot zat. Meike

OVERLEVEN IN GROEP 7. Meike was vergeten dat de deur nog op slot zat. Meike Hallo, mijn naam is Famke van Rij. Ik ben nu elf jaar oud, Ik ben geboren in Utrecht en mijn eerste huis was in Maarsen. Toen ik 6 jaar oud was verhuisde ik naar Australië! Het duurde 24 uur (vliegen)

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd?

Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd? In totaal legden 72 respondenten deze enquete af. Statistieken voor vraag 1 : Leeftijd? 18 1 16 14 12 10 8 Aantal respondenten 6 4 2 0 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar

Nadere informatie

VRAGENLIJST basisonderwijs 2018 HALLO!

VRAGENLIJST basisonderwijs 2018 HALLO! VRAGENLIJST basisonderwijs 2018 HALLO! Vul hieronder de code in die jij voor deze vragenlijst van je juf of meester hebt gekregen. Code: Hoe vul je deze vragenlijst in? Je mag zelf de vragenlijst invullen.

Nadere informatie

Vastelaoveseditie, schooljaar 2015-2016. Dao zien ze dèn! Prins Justin en adjudanten AJ en Max. Boerebroèdspaar Siem en Sophie

Vastelaoveseditie, schooljaar 2015-2016. Dao zien ze dèn! Prins Justin en adjudanten AJ en Max. Boerebroèdspaar Siem en Sophie Vastelaoveseditie, schooljaar 2015-2016 Dao zien ze dèn! Boerebroèdspaar Siem en Sophie Prins Justin en adjudanten AJ en Max Prins Jurn en Prinses Liene De hoogheden van PassePartout stellen zich voor!

Nadere informatie

Mijn naam is: Damian Mijn lievelingsboek is: Dummie de mummie Mijn beste vrienden zijn: Juan- Ricardo-Luca Mijn mooiste liedje is: What do you mean

Mijn naam is: Damian Mijn lievelingsboek is: Dummie de mummie Mijn beste vrienden zijn: Juan- Ricardo-Luca Mijn mooiste liedje is: What do you mean Mijn naam is: Damian Mijn lievelingsboek is: Dummie de mummie Mijn beste vrienden zijn: Juan- Ricardo-Luca Mijn mooiste liedje is: What do you mean Het makkelijkste schoolvak is: gym Mijn lievelingskleur

Nadere informatie

Naam Florian Ceton, Bij de schildpaddenklas bij juf Carolien. Wat ga je in de grote vakantie allemaal

Naam Florian Ceton, Bij de schildpaddenklas bij juf Carolien. Wat ga je in de grote vakantie allemaal Naam Nori Berghmans, klas van juf Sophie, maar nu is er een andere doen?naar vakantie. Ik weet niet meer hoe het heet maar ze maken er wel allemaal pizza enzo Verstoppertje Welke sport doe je? Atletiek

Nadere informatie

Lid van de maand 2 De eekhoorn 3 Wat vinden jullie? 4 Wat vind jij? 5 Doe het zelf 6. Kleurplaat. Leer tekenen 8 Spelletjes 9 Dierenproeven?

Lid van de maand 2 De eekhoorn 3 Wat vinden jullie? 4 Wat vind jij? 5 Doe het zelf 6. Kleurplaat. Leer tekenen 8 Spelletjes 9 Dierenproeven? Artikel Pagina Doe het zelf: hier waak ik p.6 Lid van de maand 2 De eekhoorn 3 Wat vinden jullie? 4 Wat vind jij? 5 Doe het zelf 6 Kleurplaat 7 Leer tekenen 8 Spelletjes 9 Dierenproeven? 10 Kleurplaat

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Groep 4. Ik doe alles voor jou, ra, ra wat ben ik? Een robot! Ik zit lui te op de bank tv te kijken en ik ga naar school.

Nieuwsbrief Groep 4. Ik doe alles voor jou, ra, ra wat ben ik? Een robot! Ik zit lui te op de bank tv te kijken en ik ga naar school. Nieuwsbrief Groep 4 Ik doe alles voor jou, ra, ra wat ben ik? Een robot! Ik zit lui te op de bank tv te kijken en ik ga naar school. Marrit Hogenhout Ik wil een robot die een paard voor me koopt. Want

Nadere informatie

Alieke Bruins Waddengoud. Met tekeningen van Samme Reijnders. theaterlezen

Alieke Bruins Waddengoud. Met tekeningen van Samme Reijnders. theaterlezen Alieke Bruins Waddengoud Met tekeningen van Samme Reijnders theaterlezen Wij spelen mee in dit boek Guusje Hoi, ik ben Guusje. Ik ben 9 jaar. In de vakantie, en soms ook in het weekend, ga ik met mijn

Nadere informatie

Dit boekje hoort bij het project

Dit boekje hoort bij het project Werkblad 1a zo is het Samen met je klasgenoot ga je nu de vragen doen. Kijk wat jezelf dacht. Klopt alles? Wat klopt niet en teken hier het goede: voorzijde Dit boekje hoort bij het project Bakkers en

Nadere informatie

Zorgboerderij Boer Hans Werkstuk van Sam Driessen groep 6 21 Juni 2010

Zorgboerderij Boer Hans Werkstuk van Sam Driessen groep 6 21 Juni 2010 Zorgboerderij Boer Hans Werkstuk van Sam Driessen groep 6 21 Juni 2010 Blz. 1 Voorwoord: Ik heb gekozen voor het onderwerp, zorgboerderij boer hans. Omdat ik het zelf heel leuk vind om daar naar toe te

Nadere informatie

Wat is zo leuk om een eigen appartement te hebben? Je kunt je ouders, zus,broer of vriendin vragen

Wat is zo leuk om een eigen appartement te hebben? Je kunt je ouders, zus,broer of vriendin vragen Aan mij werd gevraagd of ik een stukje voor de woonkrant wilde schrijven. Natuurlijk wil ik dat, omdat ik de hele wereld wel wil vertellen hoe super trots wij zijn op de bewoners van Woongroep 2000, maar

Nadere informatie

HEB JE HUISWERK VANDAAG?

HEB JE HUISWERK VANDAAG? BLAD 1 HEB JE HUISWERK VANDAAG? Je kind moet thuis werken voor school. In de agenda kan je kijken wat je kind moet doen. Wat moet je doen? 1 Maak oefening 1 op blad 2: Wat doet je kind na de school? 2

Nadere informatie

Werkbladen Groep 5 & 6

Werkbladen Groep 5 & 6 Werkbladen Groep 5 & 6 e-mail? H1: Werkblad Leuk op internet Veel kinderen hebben een favoriete website. De één kletst met vriendinnen op MSN, de andere gaat naar Hyves. Ook spelen veel kinderen spelletjes

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

speak up! your magazine Speak Up! Magazine > Een initiatief van Eurochild > Januari 2011

speak up! your magazine Speak Up! Magazine > Een initiatief van Eurochild > Januari 2011 speak up! your magazine Speak Up! Magazine > Een initiatief van Eurochild > Januari 2011 Heb jij je mening klaar? Altijd een eigen tijdschrift willen hebben? Dan is Speak up! jouw kans. Doe mee! 04 06

Nadere informatie

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Bruin &Wit Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Mireille de Vries - Numbi A mani zit nog even bij haar papa. Ze hebben net twee geweldige vakantieweken met elkaar doorgebracht. Ze zijn tien dagen naar Afrika

Nadere informatie

Webkrant. De Nieuwe Kring Mei Door: Jemma, Gaia, Mats, Rodan, Thijs, Kirsti, Nila, Fleur, Nout, Mick, Thijs, Rick en Milan

Webkrant. De Nieuwe Kring Mei Door: Jemma, Gaia, Mats, Rodan, Thijs, Kirsti, Nila, Fleur, Nout, Mick, Thijs, Rick en Milan Webkrant De Nieuwe Kring Mei 2017 Door: Jemma, Gaia, Mats, Rodan, Thijs, Kirsti, Nila, Fleur, Nout, Mick, Thijs, Rick en Milan Hoi ik ben Rick ik ben 11 jaar. Ik heb een broer die heet Sam. Mijn hobby

Nadere informatie

Vindt, onderzoekt en zet op papier! Op bezoek bij de brandweer Beeldverhaal Cursus Moonwalken

Vindt, onderzoekt en zet op papier! Op bezoek bij de brandweer Beeldverhaal Cursus Moonwalken Workshop Journalistiek en Fotografie - Magazine Supernieuws - December 2009 Vindt, onderzoekt en zet op papier! Even voorstellen De redactie van SUPERNIEUWS Straatinterviews Op bezoek bij de brandweer

Nadere informatie

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012 De schoolkrant Onder redactie van groep 7a December 2012 Hallo allemaal, Leuk dat je de eerste schoolkrant leest. We beginnen met het programma van de schoolkrant. 1. Het nieuws 2. Vermaak. 3. Interviews

Nadere informatie

ISABEL EN BAS VAN RHIENEN (6)

ISABEL EN BAS VAN RHIENEN (6) Als tweeling ben je nooit alleen. Maar je bent ook altijd de helft van iets. Vijf broers en zussen vertellen hoe ze samen zichzelf zijn. Tekst Nanneke van Drunen Foto s Edith Verhoeven ISABEL EN BAS VAN

Nadere informatie

Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL

Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL Leestekst bij het spel SAMEN NAAR SCHOOL Bij het spel Samen naar school is er voor de eerste opdracht een video gemaakt. De video is te vinden via de website www.savedbythebell.be; doorklikken naar lesmateriaal

Nadere informatie

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart.

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. naam: oktober 2009 1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. 2 3 Ik zie overal de letters die we al kennen: op verpakkingen, op folders, in de straat, Ik werk graag met mijn tekstenboek: verhaal bedenken,

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij!

VERSJES: Mourik lou VADERDAG. Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! VERSJES: Mourik lou VADERDAG Lieve papa, kom eens even met uw hoofd heel dicht bij mij. k wil u graag een zoentje geven en u krijgt daar nog wat bij! t Is geen zakdoek of sigaren, t is een heel, heel ander

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Kahoot: een quiz waar we in RoWc zot van zijn!

Kahoot: een quiz waar we in RoWc zot van zijn! Kahoot: een quiz waar we in RoWc zot van zijn! Op maandag 12 november 2018 speelden we het voor de eerste keer. De juf had een quiz gemaakt over de week van karrewiet via kahoot. Kahoot is een site waar

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Boog Boode. Montessori basisschool

Boog Boode. Montessori basisschool oog oode nr.02 02 In dit nummer: Interview Doreen Zoek de 6 verschillen Uitvoering groep Oranje Interview groep Turquoise schoolreisje Wisselinterview Uitvoering groep roze Interview werkweek Montessori

Nadere informatie

taalkaart 1 Mijn diploma Mijn diploma

taalkaart 1 Mijn diploma Mijn diploma tk taalkaart 1 Mijn diploma Wat ga je doen? Je leert wat een diploma is. Je bedenkt en maakt een diploma. Op verkenning 1 Mijn diploma 1 Bekijk het diploma. naam: Femke Visser geboortedatum: 7 juni 1999

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier!

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier! Schooljaar 2015-2016 Nr 3 22 januari 2016 Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij Weetjes uit groep 4 wensen jullie veel leesplezier! Groetjes groep 4

Nadere informatie

Theatertijd. Dit was de theatertijd van groep 6b,

Theatertijd. Dit was de theatertijd van groep 6b, Theatertijd Dit was de theatertijd van groep 6b, Het ging over een schrijfster die een brief kreeg en erin stond: Beste mevrouw de sprookjes schrijver wij hebben een nieuwe opdracht voor u maak een boek

Nadere informatie

Of klik hier voor een filmpje over Slim

Of klik hier voor een filmpje over Slim Klik op het kind dat je wilt volgen door de Beemte School! Ik ben Jurre en ik zit in groep 1/2 Ik ben Laura en ik zit in groep 3 Ik ben Maaike en ik zit in groep 5 Ik ben Roald en ik zit in groep 8 Of

Nadere informatie

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram,

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 7B!

Welkom op de pagina van groep 7B! Welkom op de pagina van groep 7B! Zoals jullie zien zijn wij best een beetje gek en dol op gym Veel plezier met lezen! ditjes en datjes van 7b!! Wist je dat Lars veel van vliegtuigen weet. Wist je dat

Nadere informatie

EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2

EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2 EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2 DAG 1 VAN HET SCHOOLJAAR, IEDEREEN MOEST EVEN OP DE FOTO.. WE HEBBEN HET AFGELOPEN SCHOOLJAAR VEEL THEMA S BEHANDELD: Thema familie Thema feest Thema

Nadere informatie

Vragenlijst tieners. Algemene vragen. Waar woon jij?

Vragenlijst tieners. Algemene vragen. Waar woon jij? Vragenlijst tieners Algemene vragen Waar woon jij? Eerst willen we graag weten waar je woont. Sommige kinderen wonen in 2 huizen, bij mama en papa. Als dat zo is, dan mag je één huis kiezen. Woon jij in..?

Nadere informatie

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken)

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken) Spreekoefeningen (voor het inburgeringsexamen - spreken) Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen Eet u vaak brood? Wat voor groente eet u vaak? Wat vindt

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel

Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel Auditieve oefeningen bij het thema: sport en spel Boek van de week: 1; Igor Stippelkampioen 2; Boris de kampioen 3; Grote Anna leert hockey spelen 4; Rintje rent het hardst Verhaalbegrip: Bij elk boek

Nadere informatie

nooitopvakantie Een op de negen kinderen gaat nooit op vakantie omdat hun ouders er geen geld voor hebben. Gelukkig woon ik dicht bij een speeltuin.

nooitopvakantie Een op de negen kinderen gaat nooit op vakantie omdat hun ouders er geen geld voor hebben. Gelukkig woon ik dicht bij een speeltuin. 106 l linda. nooitopvakantie Een op de negen kinderen gaat nooit op vakantie omdat hun ouders er geen geld voor hebben. Gelukkig woon ik dicht bij een speeltuin. Revino Werners (8) woont met zijn zusjes

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

8e jaargang nummer 3 november 2007-14. Vrienden?

8e jaargang nummer 3 november 2007-14. Vrienden? 8e jaargang nummer 3 november 2007-14 Vrienden? Verenigingsblad voor jongeren van 12 tot 16 jaar Verschijnt zeven keer per jaar Jaargang 8 Nummer 3 ISSN: 1568-8844 Redactie: Hennie Groenendijk Jacob Hoekman

Nadere informatie

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 5 5 HOOFDSTUK 1 Wie ben jij? WOORDEN 1 1 Ik... Paula. a heet b naam 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 3 Ik ga... mijn vriend naar het restaurant. a uit b met 2 1 Mijn... is Derek. a huisnummer b naam 2

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

Nieuwe redactie Bulletje!

Nieuwe redactie Bulletje! Schoolkrant BS a gene Wienberg Uitgave: oktober 2013 Redactie: Lena, Ivy, Anne, Elianne, Auke Mail: redactiebulletje@gmail.com In dit Bulletje: nieuwe redactie is aan de slag, interview met de directrice,

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

Theresiaschool Groep 8A 2010-2011

Theresiaschool Groep 8A 2010-2011 Theresiaschool Groep 8A 2010-2011 Juf Inge Beste groep 8a (of: Hallo lekkere dreuzels/fruitdruiven!), Ik had me, dit jaar voor de tiende keer, voorgenomen er een rustig jaartje van te maken. Met maar

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN Dit thema is opgesplitst in drie delen; gevoelens, ruilen en familie. De kinderen gaan eerst aan de slag met gevoelens. Ze leren omgaan met de gevoelens van anderen. Daarna

Nadere informatie

Bezoek E-Lab CLC groep 7

Bezoek E-Lab CLC groep 7 20 januari 2017 Bezoek E-Lab CLC groep 7 De leerlingen van groep 7 brachten afgelopen woensdag een bezoek aan het E-Lab CLC in Oudeschoot. Zij gingen onder andere aan de slag met robots, programmeren en

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

Diégo van Rooij Geboortedatum: 06-08-2001 Het leukste op school: geschiedenis & gym

Diégo van Rooij Geboortedatum: 06-08-2001 Het leukste op school: geschiedenis & gym Dit zijn wij: Even voorstellen: Fons Verwijlen Geboortedatum: 14-11-1969 Geschiedenis & gym gamen, verrichtingen van PSV volgen Flames of War, Munchkin, lezen & Voetbal (PSV- FC Eindhoven) kijken. Leukste

Nadere informatie

Hallo, wij zijn groep 5!

Hallo, wij zijn groep 5! Hallo, wij zijn groep 5! In groep 5 hebben we het erg gezellig. Elke morgen beginnen we met een kringgesprek, waarbij we elkaar vertellen wat we beleefd hebben. Ook kijken we naar De dag van vandaag, waarin

Nadere informatie

't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: Stina en Catho 29-05-09 jaargang 3 nr. 22 http://zevensprong.org frankieweyns@hotmail.

't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: Stina en Catho 29-05-09 jaargang 3 nr. 22 http://zevensprong.org frankieweyns@hotmail. 't gummybeertje le journal D' Hoge School redactie: en 29-05-09 jaargang 3 nr. 22 http:zevensprong.org frankieweyns@hotmail.com!" # % ' () * " ' )+, # - + #, # %, #. + ' ) + 00. + 1, Saai Ik ben verjaard

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Bijlage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Schatkaart In opdracht van Contactpersoon Octant de heer R. de Vries Utrecht, maart 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris Roerdink LLM Postbus

Nadere informatie

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1

Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Kijk op YouTube spreekvaardigheid A1 Oefenexamen Ad Appel Spreekvaardigheid A1 10 vragen serie A 1. Hoe vaak doet u boodschappen? 2. Wanneer bent u geboren? 3. Wat drinkt u het liefst? 4. Wat vindt u van

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Van het bestuur. En...hebben jullie in de foyer van de sporthal al eens het digitale publicatiebord gezien??

Van het bestuur. En...hebben jullie in de foyer van de sporthal al eens het digitale publicatiebord gezien?? N A A M B E D R I J F DKJO Nieuwsbrief J A A R G A N G 5, N U M M E R 4 1 M A A R T 2 0 1 5 In dit nummer: EK volleybal dames Nieuwe shirts? Oud papier gewijzigd!! CMV toernooi groot succes Mini/CMV van

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Copyright Beertje Anders

Copyright Beertje Anders Copyright Beertje Anders Beren hebben allerlei gevoelens. Kun jij zien hoe Beertje Anders zich nu voelt? Blij. Ik ben blij als ik jarig ben, als ik spelen mag met Beertje Bruin, als ik met de andere beren

Nadere informatie

HET DIERENVRIENDJESPAD LESPROGRAMMA VOOR GROEP 1,2 EN 3 BASISONDERWIJS. Bijlagen

HET DIERENVRIENDJESPAD LESPROGRAMMA VOOR GROEP 1,2 EN 3 BASISONDERWIJS. Bijlagen HET DIERENVRIENDJESPAD LESPROGRAMMA VOOR GROEP 1,2 EN 3 BASISONDERWIJS Bijlagen BIJLAGE 1 Omdat ik niet zo van de regen houd, verschuil ik me in mijn hol of onder een boom, zegt de konijn. ga tegen de

Nadere informatie

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober Lieve broer! 12-19 oktober Je bent nog maar 1 week weg, en ik mis je al! Hopelijk zie ik je nog terug! Ik heb gehoord dat er al heel wat mannen zijn gestorven! Jij nog niet,gelukkig! En,papa, alles goed

Nadere informatie

Darsie van Dijk Naam: Leeftijd: Lievelingseten: Lievelingsdier: Muziek: Hobby: Houdt van: Houdt niet van: Sport:

Darsie van Dijk Naam: Leeftijd: Lievelingseten: Lievelingsdier: Muziek: Hobby: Houdt van: Houdt niet van: Sport: Darsie van Dijk Naam: Darsie van Dijk Leeftijd: 9 Lievelingseten: Marshmallows Lievelingsdier: Witgezichtsaki, gordelmol, watusirund, tweevingerige luiaard, vliegend hert, Dombo-octopus, Chinese gekuifde

Nadere informatie

INHOUD. Dit boekje kan je helpen... 8 Hoe gebruik je dit boekje?... 10 Wie ben ik?... 11. Wat is dyslexie?... 12

INHOUD. Dit boekje kan je helpen... 8 Hoe gebruik je dit boekje?... 10 Wie ben ik?... 11. Wat is dyslexie?... 12 INHOUD Voorwoord.................................................... 4 Inleiding....................................................... 7 Dit boekje kan je helpen... 8 Hoe gebruik je dit boekje?... 10

Nadere informatie

o.b.s. de Vennegötte De Groepskikker Groep 4

o.b.s. de Vennegötte De Groepskikker Groep 4 o.b.s. de Vennegötte De Groepskikker Groep 4 Voorwoord Na de vele positieve reacties van het afgelopen schooljaar op de introductie van De Groepskikker, hebben we dit voortgezet en ontvangt u hierbij

Nadere informatie

Opstartlessen. Les 1. Kennismaken

Opstartlessen. Les 1. Kennismaken www.edusom.nl Opstartlessen Les 1. Kennismaken Wat leert u in deze les? Uzelf voorstellen Kennismaken Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag en DWI Amsterdam HET GESPREK

Nadere informatie

PIZZAKORST JES ~.~. ~.~~~ ". I.~...'; "~ J~ ~ --- --- ---- -- -- --- I "" ".

PIZZAKORST JES ~.~. ~.~~~ . I.~...'; ~ J~ ~ --- --- ---- -- -- --- I  . ,:;-,. PIZZAKORST JES '" "'..1 lil;» I "" ". I...'; " J, '" {#.., '"'"" '" ""t ==... ".,. Jj "',.,',':'" r" ' f j. A...'!Iif"".;i -""" '. --- --- ---- -- -- --- Werkstuk Tjeerd Smid Oorakel/Oren om te

Nadere informatie

Verslag Otje. Welke personage vond je het leukst om te doen?

Verslag Otje. Welke personage vond je het leukst om te doen? Verslag Otje Op zaterdag 6 november was in theater de Voorveghter een musical van Otje aan de gang. Misschien kennen jullie Otje wel uit jullie voorleesboek of zo. De musical begon ermee dat Otje een dode

Nadere informatie

Werkbladen Groep 5 & 6

Werkbladen Groep 5 & 6 Werkbladen Groep 5 & 6 e-mail? H1: Werkblad Leuk op internet Veel kinderen hebben een favoriete website. De één kletst met vriendinnen in een chatprogramma, de andere gaat naar Facebook. Ook spelen veel

Nadere informatie

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters

Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters. Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo!! Kijk-, kleur- en voorleesboekje voor de nieuwe kleuters Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je bij ons in de klas komen.

Nadere informatie