POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POP locatie. Straatkast. i-box. i-box NOC. i-box. Datacenter"

Transcriptie

1 Straatkast POP locatie Datacenter

2 Het beheer van uw telecomruimten neemt veel tijd in beslag en is een kostbaar proces. U heeft immers 24/7 personeel nodig dat alle processen nauwkeurig in de gaten houdt. Want in de telecomruimten bevinden zich uw investeringen, uw kostbare apparatuur én de apparatuur van uw klanten. Infratech beheert voor veel telecombedrijven 24/7 de opvolging en afhandeling van alarmmeldingen, de toegangsverlening en het beheer van de condities van de ruimten zodat deze bedrijven zich weer op hun eigen werkzaamheden kunnen richten. Infratech heeft hierin al meer dan 10 jaar ervaring. Waarom zou u hoge investeringen doen in het opleiden van personeel en het beheer van uw apparatuur als wij u van begin tot eind kunnen helpen. Hierdoor bespaart u kosten. Klant Infratech verstaat meerdere belangrijke principes onder het beheer van uw telecomruimten: monitoring van alarmen en toegang, maar ook de opvolging daarvan. Het begint bij de monitoring van allerhande processen zoals het functioneren van de apparatuur en de omgevingscondities van uw ruimten. Infratech maakt gebruik van live real-time monitoring door middel van haar concept waarop sensoren en aansturingsmodules kunnen worden aangesloten. Denk daarbij aan (toegangscontrole)kaartlezers, rookmelders, inbraakdetectors, luchtvochtigheid/temperatuursensoren, waterdetectiesensoren, stroomuitvalsensoren en meer. Bij het opmerken van bijvoorbeeld temperatuurwijzigingen en/of waterdetectie stuurt de onmiddellijk een melding die uitkomt bij ons waardoor storingen of erger worden voorkomen. Vervolgens wordt er door Infratech direct gehandeld volgens een vooraf overeengekomen protocol. Beveiligingsbedrijf Alle systemen in de telecomruimten worden beheerd via de AX Enterprise software die naadloos samenwerkt met onze eigen ontwikkelde software. Alle meldingen van sensoren en toegangscontrole worden realtime door onze redundante systemen en ons personeel nauwlettend in de gaten gehouden. Afhankelijk van wat u met ons heeft afgesproken ondernemen wij verschillende acties bij de afhandeling van meldingen. In geval van poging tot inbraak werken wij samen met beveiligingsbedrijven die binnen minuten ter plaatse zijn. Samen met ons wordt de situatie beoordeeld en wordt gezorgd voor correcte opvolging en afhandeling. Wij staan rechtstreeks in contact met de beveiligingsbedrijven en zorgen voor de aansturing in de opvolging van alarmmeldingen. U heeft hier dus geen omkijken meer naar en heeft één aanspreekpunt: Infratech. Bij calamiteiten door stroomuitval hanteren wij hetzelfde opvolgingsprotocol en zorgen wij voor de inzet van noodstroomvoorziening ter plaatse.

3 Naast het afhandelen van alarmmeldingen en opvolging verzorgen wij voor u ook de toegangsverlening op uw locaties. Dit kan uw eigen personeel zijn maar ook derden, gepland (werkzaamheden) of ongepland (storingen). Toegangsverlening vindt plaats via telefoon, per en/of SMS. Op afstand kunnen wij geautoriseerde personen de toegang verlenen tot de locatie. SMS GSM/ GPRS Technicus Verifiëren van personen op locatie Uiteraard is het van belang dat uw locaties zijn voorzien van toegangscontrole, maar even zo belangrijk is het om te weten wie de personen zijn en hoelang zij waaraan hebben gewerkt. Verificatie werkt op basis van verlenen van toestemming via ons, zoals bijvoorbeeld dat een persoon verplicht is zich aan- en af te melden middels het versturen van een SMS bericht. Open/ Dicht Kaartbeheer en logistiek Technicus Infratech verzorgt diverse andere handelingen die te maken hebben met kaartbeheer en toegangsverlening. U kunt hierbij denken aan het uitgeven van toegangskaarten, indeling van kaartgroepen, tijd en restrictievoorwaarden of het verwijderen van verloren en/of gestolen kaarten. Praktijkvoorbeeld: een klant met 40 locaties heeft gemiddeld 50 toegangsmeldingen per locatie. Dit betekent al gauw 2000 mutaties op jaarbasis! Door dit aan ons over te laten bespaart u veel tijd en kosten. Server Groep Verloren Tijdzone

4 U mag er op vertrouwen dat de AX Enterprise software en de ontwikkeld zijn om te zorgen dat de status van de sensoren real-time verwerkt en gelogd worden op ons softwareplatform en de apparatuur. Uw IP netwerk is niet altijd een zekere factor om de transmissie van meldingen naar ons te garanderen. De biedt op locatie de mogelijkheid om bij het uitvallen van een route (transmissie pad) een automatische back-up route op te zetten via een GSM GPRS verbinding. Bij het niet kunnen afleveren van alarmmeldingen kiest de automatisch een alternatieve route naar onze back-up servers via een andere PoP locatie. Bij statusveranderingen van sensoren die niet als calamiteit zijn opgenomen of geautoriseerde toegangsverlening blijft de functioneren ( loggingen per locatie per ) tot er weer een verbinding is met onze servers. Vervolgens worden alle loggingen in onze servers verwerkt. Wij hebben ons IP netwerk volgens de nieuwe Europese richtlijnen ingericht: de NEN- EN Alarmtransmissie over IP netwerken. Locatie A Locatie B Master/ slave Slave/ master Zekerheid en opbouw en bereikbaarheid van ons en transmissie netwerk Ons netwerk is redundant uitgevoerd. Dat wil zeggen dat wij 24/7 op twee PoP locaties beschikken over 2 gescheiden routes van glasvezelverbindingen van verschillende Providers. Tevens beschikken wij over een DSL en POTS verbinding (kopernetwerk) en GSM GPRS (mobiel netwerk) van verschillende Providers. Alle servers zijn uitgevoerd met Dual Redundancy software die het mogelijk maakt om bij het uitvallen van een server in ons netwerk een andere back-up server over te nemen volgens het principe master-slave en slave-master. De op locatie is hierop voorbereid en heeft twee IP adressen. Dual routering glasvezels DSL GSM/ GPRS Onze netwerkservers hebben wij fysiek gescheiden in twee afzonderlijke locaties in Nederland. De ruimten worden met toegangscontrole gemonitord en zijn zowel tegen inbraak als tegen brand beschermd. De ruimten waarin onze servers zijn geplaatst zijn voorzien van unieke brandblussystemen die brand blussen zonder dat de bedrijfsprocessen gevaar lopen. Naast het beveiligen van uw IP netwerksoftware tegen gevaar van buitenaf, zorgen wij ervoor dat ons netwerk door firewalls beschermd is en scheiden wij ons netwerk af op basis van VLAN en Private VPN. Het scheiden van servers is bedoeld om doelgerichte aanvallen als Denial of Service (DoS) te voorkomen.

5 Het doel van het maken van een rapportage is om een indruk te krijgen van de kwaliteit van uw ruimten en apparatuur. Indien u dat wenst verzorgt Infratech elk kwartaal een rapportage waarop de waarden van elke locatie afzonderlijk worden vermeld. De gegevens kunnen wij voor u op een eenvoudige manier verstrekken, bijvoorbeeld in een Excel document dat u voor eigen doeleinden of derden kunt gebruiken. Rapportage Klant Analyse en conclusierapport Cijfers en gegevens zijn goed om te verstrekken, maar alleen als u in staat bent om deze te kunnen beoordelen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Infratech heeft meer dan 10 jaar ervaring in het beoordelen van de apparatuur in uw locaties en kan u helpen in de beoordeling en de inschatting van mogelijke escalatieverwachtingen en het bepalen van de hoogte van uw onderhoudsbudget. Hierdoor heeft u een betere indruk van het functioneren van uw geïnstalleerde apparatuur. Onze rapportages kunnen tevens als bewijs naar derden of ter verbetering van de omgevingssituatie gebruikt worden. Leverancier Engineer Infratech Operations Finance Software services De en de beheersoftware AX Enterprise zijn stabiele en innovatieve producten op de markt voor het beheer van telecom- en datacenter ruimten. De wensen en markten van onze klanten veranderen. Om hierin te kunnen voorzien is het nodig dat de softwareversies bijgehouden worden. Indien u de diensten aan Infratech overlaat zullen wij voor deze service zorgen en daardoor blijft het beheer over uw telecom- en datacenter ruimten gewaarborgd. Heeft u zelf een deel van het beheer in eigen handen dan kunnen wij u voorzien van een software support contract, waarbij wij u helpen om uw softwareversies te installeren.

6 Infratech beheert nu al 4 telecombedrijven met meer dan 500 locaties waarvan het grootste gedeelte in Nederland ligt en de rest in Duitsland, België en Engeland. Dit betekent dagelijks 285 afhandelingen van meldingen en het 24/7 verlenen van toegang op locatie. Dit resulteert in meer dan 5884 rapportagemeldingen per jaar en zo n 21 analyse- en conclusierapportages voor haar klanten. Het maakt niet uit hoe groot of klein en wáár uw netwerk is, met uw verbindingen, intern en extern, kunnen wij tot over de landsgrenzen uw ruimten beheren, bewaken en andere partijen aansturen om actie te ondernemen. Infratech ziet de medewerking met u als een partnership van begin tot het eind en laat u deel uitmaken van haar opgebouwde expertise van meer dan 10 jaar. Ontzorg nu ook uw bedrijf en laat ons uw ruimten 24/7 365 dagen per jaar beheren. De Corantijn 8, 1689 AP Zwaag tel: +31(0) fax: +31(0) info@infratechgroep.nl website:

VideoObservatie. EarlyAlert. AlarmVerificatie. VideoStorage

VideoObservatie. EarlyAlert. AlarmVerificatie. VideoStorage VideoObservatie In de VAS meldkamer zijn centrale videowalls geplaatst. Aangesloten locaties rouleren over de videowalls in een vooraf overeengekomen tijdschema. De centralisten houden preventief toezicht

Nadere informatie

Security DSL. Wel zo zorgeloos

Security DSL. Wel zo zorgeloos Security DSL Wel zo zorgeloos SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet toegang?

Nadere informatie

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect NETWERKOPLOSSINGEN IPSEC Virtual Private Network IP Private Network Metro Ethernet Connect Signet Netwerkoplossingen OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN VOOR KLEINE, GROTE OF COMPLEXE NETWERKEN Wanneer u op zoek

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12

1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12 1. Contract X Trace Zeker+ SMC V12 Security Monitoring Centre BV, gevestigd te Tiel Hoog Kellenseweg 2, 4004 JB Tiel.Tel. 0344 78900, Fax 0344 789. Hierna te noemen SMC De vragen met een dienen minimaal

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

MPL Firewall. Wel zo veilig!

MPL Firewall. Wel zo veilig! MPL Firewall Wel zo veilig! MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig en eenvoudig

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

SLA Hosting camerabeelden

SLA Hosting camerabeelden SLA Hosting camerabeelden DAXIS WEB B.V. Maagdenburgstraat 22 7421 ZC Deventer 1 DEFINITIES 3 2 BESCHIKBAARHEID DIENSTEN 5 2.1 BESCHIKBAARHEID DATACENTER 5 2.2 ALGEMENE BESCHIKBAARHEID VAN HET NETWERK

Nadere informatie

Recreatie Firewall. Wel zo veilig!

Recreatie Firewall. Wel zo veilig! Recreatie Firewall Wel zo veilig! RecreatieConnect is een uniek concept voor de recreatiebranche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten voor uw organisatie. RecreatieConnect biedt u diensten

Nadere informatie

Parking Glas. Wel zo zorgeloos

Parking Glas. Wel zo zorgeloos Parking Glas Wel zo zorgeloos ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect biedt u diensten

Nadere informatie

Industry Glas. Wel zo zorgeloos

Industry Glas. Wel zo zorgeloos Industry Glas Wel zo zorgeloos IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Sport DSL. Wel zo zorgeloos

Sport DSL. Wel zo zorgeloos Sport DSL Wel zo zorgeloos SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern, een

Nadere informatie

Petrol ICT. Ontzorgt benzinestations

Petrol ICT. Ontzorgt benzinestations Petrol ICT PetrolConnect is voor alle IT & Communicatie diensten van uw tankstation. Drie zaken die sowieso nodig zijn voor een tankstation zijn het gemak van pinnen, muziek en natuurlijk voor uw veiligheid,

Nadere informatie

SERVER MONITOR SMS SERVER

SERVER MONITOR SMS SERVER TEC Server Monitor: Een flexibele oplossing om uw server zorgvuldig te monitoren en te bewaken. De TEC Server Monitor is een flexibele applicatie voor het bewaken van uw server. Indien de server offline

Nadere informatie

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Alarm over IP Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is Alarm over IP?... 3 1.2. Waarom lanceert The VOIP Company

Nadere informatie

Horeca DSL. Wel zo zorgeloos

Horeca DSL. Wel zo zorgeloos Horeca DSL Wel zo zorgeloos HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Medical Glas. Wel zo zorgeloos

Medical Glas. Wel zo zorgeloos Medical Glas Wel zo zorgeloos MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

School Glas. Wel zo zorgeloos

School Glas. Wel zo zorgeloos School Glas Wel zo zorgeloos SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van de school

Nadere informatie

Hotel DSL. Wel zo zorgeloos

Hotel DSL. Wel zo zorgeloos Hotel DSL Wel zo zorgeloos HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking

Nadere informatie

Medical DSL. Wel zo zorgeloos

Medical DSL. Wel zo zorgeloos Medical DSL Wel zo zorgeloos MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks Artikel 1. Definities 1. Leverancier: CyberNetworks - gevestigd te Maastricht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 14076253. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Zeker weten. zeker van uw zaak!

Zeker weten. zeker van uw zaak! Zeker weten. zeker van uw zaak! Gegarandeerd de veiligste alarmtransmissiedienst Door brand, inbraak, overvallen en technisch falen kunnen menselijk leed of economische schade ontstaan. Dat is meer dan

Nadere informatie

Marine DSL. Wel zo zorgeloos

Marine DSL. Wel zo zorgeloos Marine DSL Wel zo zorgeloos MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook dataopslag in combinatie

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING CAMERA ALARM 1. Sterkens Security, uw partner voor al uw beveiliging 2. Servicegarantie 3. Meldkamer 4. Videoverificatie via meldkamer TOEGANG

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Kennissessie Remote Beheer Met Conel Routers. 23 mei 2013. Private GSM Private M2M

Kennissessie Remote Beheer Met Conel Routers. 23 mei 2013. Private GSM Private M2M Kennissessie Remote Beheer Met Conel Routers 23 mei 2013 Mixe Communication Solutions (MCS) Jan van Rossum MCS: twee hoofdpijlers Telefonie/besdrijfsnetwerk Machine to Machine Voice vast/mobiel, SMS &

Nadere informatie

Sport Alarm en Communicatie Centrale

Sport Alarm en Communicatie Centrale Sport Alarm en Communicatie Centrale SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Store DSL. Wel zo zorgeloos

Store DSL. Wel zo zorgeloos Store DSL Wel zo zorgeloos StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige sfeer doormiddel van muziek

Nadere informatie

Managed CPE (Customer Premise Equipment)

Managed CPE (Customer Premise Equipment) Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed CPE (Customer Premise Equipment) Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voordelen Managed CPE... 4 3 Managed CPE oplossing...

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Catering Glas. Wel zo zorgeloos

Catering Glas. Wel zo zorgeloos Catering Glas Wel zo zorgeloos CateringConnect is een totaalconcept voor de Caterings branche. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Catering Firewall. Wel zo veilig!

Catering Firewall. Wel zo veilig! Catering Firewall Wel zo veilig! CateringConnect is een totaalconcept voor de Caterings branche. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

School Firewall. Wel zo veilig!

School Firewall. Wel zo veilig! School Firewall Wel zo veilig! SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van de school

Nadere informatie

Office Glas. Wel zo zorgeloos

Office Glas. Wel zo zorgeloos Office Glas Wel zo zorgeloos OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken van

Nadere informatie

MPL Alarm en Communicatie Centrale

MPL Alarm en Communicatie Centrale MPL Alarm en Communicatie Centrale MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Accountant DSL. Wel zo zorgeloos

Accountant DSL. Wel zo zorgeloos Accountant DSL Wel zo zorgeloos Inhoudsopgave AccountantsConnect brochure 1. Accountant Connect Netwerk 1.1. Accountant DSL Pagina 2 1. Accountant Connect Netwerk Ontzorgt en wel zo veilig Het Accountant

Nadere informatie

Medical Firewall. Wel zo veilig!

Medical Firewall. Wel zo veilig! Medical Firewall Wel zo veilig! MedicalConnect, een totaalconcept voor zorginstellingen. Internet is tegenwoordig onmisbaar, ook voor een zorginstelling. En voor uw klanten is het wel fijn om gemakkelijk

Nadere informatie

Kiezen voor een eigen Dark Fiber. 10 Redenen waarom eigen Dark Fiber verstandig is

Kiezen voor een eigen Dark Fiber. 10 Redenen waarom eigen Dark Fiber verstandig is Kiezen voor een eigen Dark Fiber 10 Redenen waarom eigen Dark Fiber verstandig is Waarom eigen Dark Fiber verstandig is 1. Goedkoper 2. Meerdere parallelle en onafhankelijke verbindingen naast elkaar 3.

Nadere informatie

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0

1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 1. Checklist klantgegevens SMC V1.0 SMC en X Guard werken sinds het begin van het jaar zeer nauw samen. Via de servicedesk van X Guard voor SMC wordt er extra aandacht geschonken aan uw vragen en problemen.

Nadere informatie

Hotel Firewall. Wel zo veilig!

Hotel Firewall. Wel zo veilig! Hotel Firewall Wel zo veilig! HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking

Nadere informatie

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN Dienstbeschrijving KPN IP-VPN Een dienst in KPN ÉÉN Versie : v1.0 Datum : 1 januari 2018 Inhoud 1 Dit is KPN IP-VPN 3 2 KPN IP-VPN varianten 4 2.1 Kenmerken 4 3 KPN IP-VPN 5 3.1 Technisch 5 3.2 Redundancy

Nadere informatie

RealEstate Glas. Wel zo zorgeloos

RealEstate Glas. Wel zo zorgeloos RealEstate Glas Wel zo zorgeloos RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor uw

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT MijnASP Versie 04-01-2008 Pagina:1 1 DEFINITIES Beschikbaarheid CPE Gepland onderhoud Responstijd Elipstijd Kantooruren Klant apparatuur Non-performance penalty Onderhoudsvenster

Nadere informatie

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen Wat u niet ziet,... ziet de satelliet APS volgsystemen Volg uw waardevolle bezittingen Real-time en op de voet De black box voor mobiele bedrijven Wilt u altijd en overal kunnen zien waar uw medewerkers

Nadere informatie

Service Level Agreement. Hosting Services. Bornsestraat 1d 7556 BA Hengelo. Postbus 76 7550 AB Hengelo

Service Level Agreement. Hosting Services. Bornsestraat 1d 7556 BA Hengelo. Postbus 76 7550 AB Hengelo Service Level Agreement Hosting Services SLA Perrit Hosting Services 1/10 Service Level Agreement (SLA) Hosting Services 1 DEFINITIES... 3 2 BESCHIKBAARHEID DIENSTEN... 5 2.1 BESCHIKBAARHEID DATACENTER...

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Zetacom Vast. Dienstbeschrijving Fiber

Zetacom Vast. Dienstbeschrijving Fiber Zetacom Vast Dienstbeschrijving Fiber April 2017 zetacom.nl 02 Zetacom Vast Dienstbeschrijving Fiber Zetacom levert naast telefonie, zorgoplossingen en networking diensten ook (Premium) Zakelijke internetverbindingen,

Nadere informatie

RealEstate Firewall. Wel zo veilig!

RealEstate Firewall. Wel zo veilig! RealEstate Firewall Wel zo veilig! RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

INHOUD. iasset BV Boerhaavelaan 98 3843 AP Harderwijk. SLA/iASSET/2014_v1.2. iasset B.V. Bezoekadres Boerhaavelaan 98 3843 AP Harderwijk

INHOUD. iasset BV Boerhaavelaan 98 3843 AP Harderwijk. SLA/iASSET/2014_v1.2. iasset B.V. Bezoekadres Boerhaavelaan 98 3843 AP Harderwijk iasset BV iasset B.V. Bezoekadres Betreft: Kenmerk: Bijlage: SLA SLA/iASSET/2014_v1.2 geen Postadres Kantoor: (0341) 760 799 KvK: 575 70744 IBAN: NL97 RABO 0120 3698 77 BIC: RABONL2U helpdesk@iasset.nl

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie.

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. w w w. l o g o n l i n e. n l 2 LogOnline: Ook een slimme oplossing voor u! LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

FULL-SERVICE VVE BEHEER

FULL-SERVICE VVE BEHEER FULL-SERVICE VVE BEHEER Ondersteuning projectontwikkelaar Bestuursondersteuning Administratief beheer Financieeladministratief beheer Technisch beheer en onderhoud Calamiteiten, meldingen en klachten AANVANG

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Hotel ICT. Ontzorgt hotels

Hotel ICT. Ontzorgt hotels Hotel ICT HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking is belangrijk

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Managed Gasten Internet

Managed Gasten Internet Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed Gasten Internet Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Managed gasten Internet oplossing... 4 2.1 Functionaliteit... 4 3 Voordelen

Nadere informatie

NPR 8136. Alarmtransmissie over IP. September 28, 2012 Hilversum, ASPO. NPR 8136 Alarmtransmissie over IP 1

NPR 8136. Alarmtransmissie over IP. September 28, 2012 Hilversum, ASPO. NPR 8136 Alarmtransmissie over IP 1 NPR 8136 Alarmtransmissie over IP Juli 3, 2012 September 28, 2012 Hilversum, ASPO NPR 8136 Alarmtransmissie over IP 1 Taakgroep Alarmtransmissie even voorstellen Iwan Debets (voorzitter) Monique Bosboom

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties Marine ICT MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook dataopslag in combinatie met Online

Nadere informatie

VP-Anylink De super dongle voor een snelle en betrouwbare mobiele breedbandverbinding

VP-Anylink De super dongle voor een snelle en betrouwbare mobiele breedbandverbinding Inhoud presentatie Wie is Simac Electronics bv? Relatie tussen Simac en Procyon Networks Doelstelling en toepassing van het product VP-Anylink Introductie Procyon Networks Techniek rond VP-Anylink Waarom

Nadere informatie

BIT datacenters... 3. Noodstroomvoorziening... 3. Airconditioning... 4. Branddetectie... 4. Brandblusinstallatie... 5. Toegangscontrole...

BIT datacenters... 3. Noodstroomvoorziening... 3. Airconditioning... 4. Branddetectie... 4. Brandblusinstallatie... 5. Toegangscontrole... Inhoudsopgave BIT datacenters... 3 Noodstroomvoorziening... 3 Airconditioning... 4 Branddetectie... 4 Brandblusinstallatie... 5 Toegangscontrole... 5 Camerabeveiliging... 5 Inbraakbeveiliging... 6 BIT

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein

Secomhouse. SeComHouse. Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein SeComouse Kwaliteitsverbetering en kostenreductie door samen te werken aan communicatie en veiligheid op het bedrijventerrein Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Bedrijfspand Op een bedrijventerrein

Nadere informatie

Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek

Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek Hofland Electronica b.v. beveiligingstechniek Bezoekadres: Postadres: Anthony Fokkerweg 57 Postbus 59027 3088 GE Rotterdam 3008 PA Rotterdam Kantoor: Alarmcentrale: Telefoon 010-428 23 11 Telefoon 010-429

Nadere informatie

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Toelichting Als gebruiker van Comvio Proactief Beheer (CPB) ontvangt u periodieke rapportages omtrent de technische status van uw servers, werkplekken en laptops.

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring. Pagina 1 van 9

Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring. Pagina 1 van 9 Softcrow Trusted Electronic Services B.V. Privacy Verklaring Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Softcrow Trusted Electronic Services 4 3. Soorten gegevens en hun doel 5 4. Opslag en Beveiliging

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

Mensink ICT Advocatuur Nieuwsbrief Oktober 2013

Mensink ICT Advocatuur Nieuwsbrief Oktober 2013 Escrow van SAAS en Cloud diensten. Marketingtechnisch niet meteen een lekkere zin om een nieuwsbrief mee te beginnen. Zeker drie woorden die nogal wat vragen oproepen. SAAS (software as a service) en Cloud

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 15 oktober 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De

Nadere informatie

Advisering op maat. Ruime ervaring

Advisering op maat. Ruime ervaring TWS technologies is specialist op het gebied van draadloze netwerkverbindingen. Door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de laatste technologische ontwikkelingen binnen de branche is TWS technologies

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm Versie DA.n-1019:2.0

Dienstbeschrijving DigiAlarm Versie DA.n-1019:2.0 Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm van ASB-Security, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm DigiAlarm is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Remote Services over IP. Algemene uitleg over de nieuwe manier van beheer op afstand

Remote Services over IP. Algemene uitleg over de nieuwe manier van beheer op afstand Remote Services over IP Algemene uitleg over de nieuwe manier van beheer op afstand 1 Dit document geeft een algemene beschrijving van Remote Service over IP. Indien u vragen heeft over hoe RSoIP in uw

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Service- en Onderhoudsmodule 2THE

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services Dienstbeschrijving voor Efficon Shared Services Datum: 7 juni 2012 Versie: 1.0 Uitgebracht door: 4Minds Services & Solutions Adres Duwboot 5 Email: support@4minds.nl Website: www.4minds.nl Support: 030-221

Nadere informatie

Wij kunnen voor uw bedrijf een vaste IT-partner zijn voor het leveren van de nodige adviesen.

Wij kunnen voor uw bedrijf een vaste IT-partner zijn voor het leveren van de nodige adviesen. MANAGEMENT Aangezien een server of een dienst niet alleen hardware nodig heeft, maar ook het nodige onderhoud en monitoring, willen wij u deze graag aanbieden. Hierbij kan u opteren voor de nodige SLA

Nadere informatie

VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages

VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Toelichting Als gebruiker van Comvio Proactief Beheer (CPB) ontvangt u periodieke rapportages omtrent de technische status van uw servers, werkplekken en

Nadere informatie

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK

EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK EEN LOGISCHE VISIE OP LOGISTIEK Wat zou het ideaal zijn als de chauffeurs en de planning voortdurend met elkaar in contact zouden staan. De planning zou precies zien waar de chauffeurs zich bevinden en

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

Service Level Agreement Managed Voice

Service Level Agreement Managed Voice Service Level Agreement Managed Voice Dit document beschrijft het Service Level Agreement (SLA) voor de dienst Managed Voice. Het beschrijft de scope van verantwoordelijkheid, de serviceniveaus, de responstijden,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Met glasvezel klaar voor de toekomst. Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011

Met glasvezel klaar voor de toekomst. Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011 Met glasvezel klaar voor de toekomst Bedrijvenpark Oostambacht te Nootdorp Ruud Vriend en Ronald de Jongh, 3Bplus, 27 januari 2011 Agenda Introductie 3Bplus Glasvezel waarom? Aanpak verglazing Glasvezel

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers.

PRIVACY VERKLARING. Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers. PRIVACY VERKLARING Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers. Contactgegevens: Maxxien Erica 37 5091 EC Middelbeers Tel: 0031630356499 www.maxxien.nl info@maxxien.nl

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie