Fotowedstrijd. Graag vernemen van u als donateur / sponsor van de AMCF wat naar uw mening de reden is dat er nauwelijks inzendingen binnen komen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fotowedstrijd. Graag vernemen van u als donateur / sponsor van de AMCF wat naar uw mening de reden is dat er nauwelijks inzendingen binnen komen."

Transcriptie

1 NIeuwsbrief Nummer 9 Nieuwsbrief AMCF Fotowedstrijd In dit nummer: Fotowedstrijd Strandwandeling Dieren uit het VA project Virtuele Adoptie Project Ambassadeurs AMCF Verjaardag? Huwelijk? Bezoek Croatie Bedankt Stichting Dj-Imba Sponsor een transport Onze topsponsors Op 1 September jl., is de fotowedstrijd van start gegaan. Met de opbrengst van de fotowedstrijd worden 3 projecten ondersteund plus de transportkosten voor de AMCF. Er zijn prachtige prijzen te winnen van vakanties, gesigneerde boeken, cadeaubonnen en nog veel meer. Helaas vallen de inzendingen tot op heden enorm tegen. Er zijn 13 inzendingen d.w.z. slechts 130 euro! We hebben drie donaties gehad voor de projecten t.w.v. 320 euro zodat we nu op 450 euro zitten. Ons streefbedrag is 3000 euro. Graag vernemen van u als donateur / sponsor van de AMCF wat naar uw mening de reden is dat er nauwelijks inzendingen binnen komen. De fotowedstrijd loopt tot 31 December. Deelname kost 10 euro, hiervoor kunt u minimaal 1 en maximaal 4 foto s insturen en kunt u dus ook 4 keer kans maken op een van de fantastische prijzen! De opbrengst wordt volledig verdeeld onder onderstaande projecten. In de jury zitten 3 fotografen en daarnaast o.a media persoonlijkheid Henk Bres Op de speciale website kunt uitgebreide info vinden over de projecten, de prijzen, de jury, deelname enz.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF Strandwandeling Dier en Project Op 3 oktober 2010 is het weer zover! De jaarlijkse strandwandeling, georganiseerd voor en door Stichting Dier en Project! Wandelaars verzamelen tussen en uur te Hellevoetsluis. Voor de gezonde hond en mens wordt na inschrijving en een drankje de wandeling ingezet richting Rockanje. Voor de wat minder validen zal er een alternatieve wandeling aangeboden worden. Wij verzoeken u bij aanmelding door te geven of deze alternatieve wandeling gewenst is! Op de dag zelf zal er een loterij plaatsvinden. De opbrengst komt uiteraard voor de volle 100% ten goede van de stichting. Naar verwachting zal de dag rond eindigen. De kosten bedragen,12,50 p.p. U krijgt dankzij onze sponsors een geweldige goodie bag mee voor onderweg en thuis! Ook ontvangt u enkele muntjes die u korting geven op een hapje en / of drankje. U kunt zich aanmelden via christinevoordierenproject@hotmail.nl Geeft u alstublieft uw naam, adres, telefoonnummer en adres door. Wij verzoeken u ook om door te geven met hoeveel personen u komt en het aantal honden dat u meeneemt. Na aanmelding zal Christine u meer specifieke informatie verschaffen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw suggesties naar dit mailadres te sturen! Mocht u niet over een adres beschikken, neemt u dan na kantoortijd contact op met Christine op

3 Nieuwe dieren in het Virtuele Adoptie Project De opvang NIS kreeg een telefoontje van iemand die een hond had gevonden waarvan een van de voorpoten verbrijzeld was, van de informatie die ze kregen lijkt het erop dat het arme dier op de spoorrails is gevonden waarna een trein over zijn poot is gereden. Jelena ging de hond gelijk halen en heeft hem naar de dierenarts genomen waar hij onmiddellijk geopereerd is. Cornelius heeft in shock gelegen en had veel moeite om zijn balans te vinden en zijn behoefte te doen met 1 voorpoot, gelukkig lijkt hij zich nu aan te passen en begint hij te wennen aan zijn drie pootjes. Deze kleine man heet Nhai, hij was gedumpt op de snelweg door zijn eigenaar, waarschijnlijk hoopte deze dat iemand hem zou vinden. Nhai heeft een ernstige huidziekte en krijgt nu behandeling maar het zal nog lang duren eer hij genezen is. Nhai is een vriendelijk hondje en heeft alle recht op zorg, wil jij hem helpen? Tango in een lieve kitten die vreselijk mishandeld is. Ze is door Ayda gevonden in een van de tuinen in haar straat. Iemand had hem daar gedumpt. Het arme kleintje kon nauwelijks ademhalen en ze dacht dat hij zou sterven. Ayda bracht hem gelijk naar de dierenarts die zei dat de kitten in het gezicht getrapt was! Zijn tong en bekje waren zwaar beschadigd, het zal lang duren eer dit kan helen en weer normaal zal worden. Ayda geeft Tango via injecties dagelijks anti biotica en oogdruppels. Het zal weken duren eer Tango wat normaal kan eten. Bezoek hier alle dieren uit het Virtuele Adoptie Project Voor 2,50 euro per maand ondersteunt een van deze dieren.

4 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF AMCF Ambassadeurs AMCF Wij zijn erg trots op de nieuwe ambassadeurs van de AMCF: Henk Bres en Charlotte Coppola. Beiden stellen zich hieronder aan u voor. Henk Bres Mijn naam is Henk Bres, en heel Nederland weet dat ik een enorme dierenvriend ben. Mensen kan ik zien sterven, maar dieren in nood daar kan ik gewoon niet tegen en voel ik bij het zien daarvan me eigen zwaar klote!! Vandaar ook mijn beslissing om beschermheer te worden van het AMCF. Met vriendelijke groet van Henk Bres (Hagenees) Charlotte Coppola Ik ben Charlotte Coppola, vocaliste, songwriter & producer. Zingen is mijn leven! Dit doe ik al van jongs af aan en met volle overgave. Mijn stijl loopt zeer uiteen van Pop muziek, Jazz, Soul en Rock. Naast mijn grote hobby muziek staan... Dieren absoluut boven aan mijn lijst. Ik heb zelf nu een Chihuahua (REX). Ik ben sinds mijn 12de vegetariër en nu beschermvrouwe van de A M C F.

5 PAGINA 5 NIEUWSBRIEF AMCF Verjaardag? Huwelijk? Jubileum? Bent u binnenkort jarig? Gaat u trouwen? Of viert u een jubileum? Het is altijd weer moeilijk om verzinnen wat je moet vragen maar wat dacht u van een donatie voor de AMCF? Wij stellen foldermateriaal ter beschikking alsmede voor elke gast een leuke attentie. Voor de jarige, bruidspaar, jubilaris hebben wij een mooi cadeau (ter beschikking gesteld door een sponsor). Vele tienduizenden dieren in de opvangcentra wereldwijd hebben recht om medische verzorging. Helpt u ons hen te helpen? Wilt u meer informatie? Mailt u ons gerust op info@amcf.nl

6 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF AMCF Bezoek Slovenie & Croatie Eind oktober plant het AMCF team om een bezoek te brengen en hulpgoederen te brengen aan twee opvangcentra in Slovenie en Croatie. Op dit moment zijn we nog op zoek naar vervoer want de Kangoo van de voorzitter is niet groot genoeg om alles mee te nemen. We hopen dat iemand een bestelbus wil ruilen voor een paar dagen. Hoewel het bestuur geen vergoeding krijgt voor reiskosten wordt er voor deze reis wel getracht sponsors te vinden omdat de kosten op dit moment prive niet meer op te brengen zijn. Mocht u de reis naar Slovenie en Croatie willen sponsoren dan kunt u een bijdrage doen op tnv Stichting Animal Medical Care Foundation o.v.v. Croatie reis. Op onze site zullen we in oktober een aparte project pagina openen met alle informatie. Update WK Actie - Elaine WK Actie: in overleg met TEARS is besloten dat zij zelf voor 900 euro aan materialen zullen aanschaffen en hier ons de rekeningen voor zullen sturen. Wanneer wij meer informatie hebben, laten we het uiteraard weten. Elaine: wij wachten op contact uit India van het Blue Cross inzake het opstarten van de sterilisatie champagne tbv Elaine.

7 PAGINA 7 NIEUWSBRIEF AMCF Dieren spreken hun dank uit voor de donaties Speelgoed niet belangrijk? Billy uit Roemenie denkt daar heel anders over! GRRR jaaaaa GRRRRR Ik kan niet lezen maar ik weet wel dat dit heel goed helpt om de vliegen en horzels weg te jagen waar ik hier in Hongarije veel last van heb. Mmmmmm dat is een lekkere tractatie en nog goed voor mijn tandjes ook! Dat heb ik hier in Egypte nog nooit gehad.

8 PAGINA 8 Stichting Dj-Imba Stichting Dj-Imba heeft drie doelstellingen het waarborgen van de zorg en huisvesting van een aantal oude, gehandicapte en/of zieke honden voldoende financiele middelen creeren dat bij een eventueel overlijden van de verzorger de honden goed worden opgevangen cq herplaatst incidenteel noodgevallen (met name greyhounds, galgo's, podenco's, chinese naakthonden) opvangen, verzorgen en herplaatsen De naam Dj-Imba komt van twee bijzondere honden, Djara de galga en Simba de greyhound. Djara was onze eerste hond uit Spanje en door haar zijn wij in aanraking gekomen met dit bijzondere ras maar met name met het leed van de galgo/greyhound in Spanje wat later weer heeft geleid tot intensieve inzet voor dierenwelzijn in heel de wereld (met de oprichting van stichting Animal Medical Care Foundation). Djara heeft de verhuizing naar Frankrijk nog mee mogen maken en is in september 2006 in haar slaap overleden. Waarschijnlijk was ze 15 jaar oud. Simba was een grote zwaar mishandelde greyhound, zijn kop was in elkaar geslagen waardoor hij een oog miste en zijn kaak scheef stond. Tevens had hij diverse kogels in zijn lijf. Simba was een hond met een speciale uitstraling, hij trok mensen aan, en als je hem ooit ontmoet had dan vergat je hem nooit meer. Daar waar Djara heel introvert was, was Simba extrovert, gek op aandacht, mensen en kinderen. Simba is in mei 2010 overleden na een korte ziekte, hij is ongeveer 16 jaar geworden. Voor de honden van Fondation Dj-Imba worden peters en meters gezocht. Als peter en meter krijgt u regelmatig foto's en verhalen van uw hond. Bij elk dier wordt precies vermeld wie peter / meter is, wat de eventuele medische kosten en ingezamelde gelden zijn. U kunt peter / meter worden door een maandelijkse bijdrage te storten of een eenmalige bijdrage. Het geld wordt uitsluitend gebruikt voor medische verzorging en crematie bij overlijden. Peters en meters krijgen iedere twee maanden een nieuwe foto en een verslag van hun hondenkinderen. Bijdragen kan op rekening tnv Betty Heideman te st Agnan (Nederlandse rekening, geen IBAN nodig). Binnenkort wordt er een aparte rekening voor de stichting Dj-Imba geopend. Op de site vindt u alle dieren van de stichting.

9 PAGINA 9 NIEUWSBRIEF AMCF Sponsor een transport AMCF biedt bedrijven mogelijkheid tot sponsoren hulppakketten De Animal Medical Care Foundation (AMCF) verzendt maandelijks vijftien tot twintig hulppakketten naar de ruim 80 dierenopvangcentra die zij over de hele wereld ondersteunt. De kosten hiervoor bedragen tussen de 20 en 50 euro per pakket. De AMCF biedt bedrijven nu een unieke mogelijkheid om een opvangcentrum te ondersteunen door de verzendkosten van het pakket voor dit opvangcentrum te sponsoren. In ruil hiervoor wordt de naam van het bedrijf met logo op de website vermeld op diverse plaatsen (bij het opvangcentrum, op de pagina met verzonden pakketten, op de sponsorpagina). Tevens krijgt het bedrijf een logo met link vermelding in de digitale nieuwsbrief. Het bedrijf ontvangt ook een foto van de donatie ter plekke met het logo van het bedrijf op deze foto. Leuk om op te hangen in receptie en/of kantine en zo te laten zien dat u dieren een warm hart toedraagt. Men kan zelf een keuze maken welk dierenopvangcentrum gesponsord wordt. Wellicht in een land waar u zaken mee doet of een andere relatie mee onderhoudt. Voordat een pakket wordt verzonden, brengt het AMCF u op de hoogte van de inhoud van het pakket. De verzendkosten liggen gemiddeld tussen de 20,- en 40,-. Na verzending van het pakket wordt er een officiële factuur met verzendbewijs toegestuurd voor de administratie. U kunt kiezen om eenmalig een transport te sponsoren of meerdere malen (maximaal drie per jaar). We hebben sponsors nodig om de opvangcentra te kunnen blijven voorzien van medicijnen, medische en zorg artikelen. Dieren in de opvangcentra hebben recht op medische zorg. Helpt u ons hen te helpen? Een greep uit de landen waar de AMCF sponsort: Aruba, Bahrein, Bulgarije, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Indonesie, India, Israel, Kosovo, Malta, Nederland, Nepal, Panama, Polen, Roemenie, Tanzania, Oekraine, Zuid Korea. Facebook Wil je ook op de hoogte blijven van wat de AMCF doet voor dieren in Nederland en het buitenland? Schrijf je in via deze link. Agenda 25 September 1e zwerfhonden Conferentie November Winner Amsterdam

10 PAGINA 10 Onze topsponsors! Ook deze maand mochten we weer een aantal donaties van materialen ontvangen oa van Anja Nesselaar, Ad en Joke Theijsmeijer, Ruud Heilhof en wanneer we u vergeten zijn te noemen, excuses maar elke bijdrage wordt gewaardeerd en gebruikt! Meer informatie, foto s, video s en nieuws van andere organisaties kunt u op de website vinden Because we care... Colofon Redactie en vormgeving: Ingrid van Bree i.s.m. Betty Mercey Heideman Fotografie: diverse opvangcentra, sponsors, donateurs e.a. KvK ING Bank tnv stichting Animal Medical Care Foundation te Dongen Postbus AA Dongen info@amcf.nl

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties!

Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! Stichting Dierennood redt zwerfdieren wereldwijd. Hulp is heel hard nodig. Doe mee met onze acties! 2 Hulp voor gewonde en zieke zwerfdieren In veel landen worden zwerfdieren geschopt en geslagen. Iedere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1

NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 NIEUWSBRIEF, 1 E JAARGANG, NUMMER 1 Stichting SIS Steun in Spaanse asielen Dit is de eerste nieuwsbrief van Stichting S.I.S. Met de nieuwsbrief willen wij u extra informatie geven over het door ons ondersteunde

Nadere informatie

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014

Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Sterilisatiemarathon Bonţida (Cluj-Roemenië) 18, 19, 20 juli 2014 Het zit er weer op! Drie dagen lang alleen maar honden en katten gesteriliseerd! In totaal hebben we 283 honden en 24 katten gesteriliseerd.

Nadere informatie

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te

290 Adopties!! Sinds nov. 2011 zijn wij gestart met onze stichting om het dierenleed te Lieve mensen, Bij deze stuurt dierenadopties.nl U de tweede nieuwsbrief waarin wij U op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze foundation. Wij hopen U op deze manier een goed beeld

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes.

Bezoek de website voor meer informatie over deze 3 hondjes. Hondjes Het is stil rondom de adopties van hondjes zoals Polke, Pusia en Smyk. Ze verblijven alweer enige tijd bij gastgezinnen. Voor hen is helaas nog steeds geen belangstelling terwijl het geweldige

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Stichting Hada Nederland

Stichting Hada Nederland Jaarrekening 2017 Geachte dierenliefhebbers, Voor u ligt de jaarrekening over boekjaar 2017 van Het boekjaar 2017 is afgesloten met een positief saldo van 2.185,51. Dit verslag bestaat uit: - Balans per

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood

Spreekbeurt Hulp aan dieren in nood Hoi, ik ben Ikki. Wat leuk dat je je spreekbeurt houdt over hulp aan dieren. Ik kan je daar van alles over vertellen. Over asielen, waar dieren zonder baas terecht komen. En over dierenambulances, die

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl.

Spreekbeurtpakket. Dierenambulance NHZ. Colofon SPOEDNUMMERS. Bezoek ons ook eens op www.dierenambulancehaarlem.dierenbescherming.nl. Colofon Deze brochure wordt aangeboden door: Dierenambulance Noord- Holland Zuid Generaal Spoorlaan 16 2025 NB Haarlem Kantoor 023-549 14 00 SPOED 023-524 68 99 Website www.dierenambulancehaarlem. dierenbescherming.nl

Nadere informatie

Kom in actie! voor kinderen in Albanië

Kom in actie! voor kinderen in Albanië Kom in actie! voor kinderen in Albanië Voor alle kinderen in Albanië een! Ben je tussen de 10 en 13 jaar? Doe dan mee met onze actie! Stichting Antwoord wil graag dat iedereen weet dat de Here Jezus van

Nadere informatie

Stichting Hada Nederland

Stichting Hada Nederland Jaarrekening 2018 Geachte dierenliefhebbers, Voor u ligt de jaarrekening over boekjaar 2018 van Het boekjaar 2018 is afgesloten met klein verlies van 36,36 Dit verslag bestaat uit: - Balans per 31-12-2018

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw LV Alphen aan den Rijn STICHTING KITTENPLACE Zonnedauw 38 2408 LV Alphen aan den Rijn JAARVERSLAG 2018 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2018 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 7 Winst en Verliesrekening 8 Toelichting 9

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. De zomer komt eraan

Nieuwsbrief AMCF. De zomer komt eraan Nummer 3 Nieuwsbrief AMCF De zomer komt eraan In dit nummer: Nieuwe strip Interview vrijwilliger Nieuws Rex Project toegelicht van 1000 euro projecten Steun gezocht Specsavers stemmen Nieuwe opvang Kleurwedstrijd

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

Jaarrekening stichting Djimba 2012

Jaarrekening stichting Djimba 2012 Jaarrekening stichting Djimba 2012 Stichting Dj-Imba Oprichting oktober 2010 Liquide middelen 31-12-2012 31-12-2011 Kas 111 378 Bank 1.282 1.076 Spaarrekening 6.257 5.178 R/c Voorzitter 319 1.337- Vlottende

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen?

Dienst Voogdij. Hoe zal deze dienst je helpen? Dienst Voogdij Hoe zal deze dienst je helpen? Aankomst in België Je bent nog geen 18 en in België aangekomen zonder je vader of moeder. Je zoekt hulp of opvang, of je werd door de politie onderschept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014

Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 Nieuwsbrief Stichting Zwerfkat Almere Jaargang 1, uitgave 3, september 2014 23 september bestaat SZA 1 jaar! Ik wil persoonlijk alle vrijwilligers, donateurs, sponsors en mensen/ bedrijven waarmee we samenwerken

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder.

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Onderzoek in opdracht van TNT Post Onderwerp: Verjaardagen Datum: 26 juli 2010 Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Informatie over de onderzoeksopzet

Nadere informatie

Nieuwsbrief AMCF. Nieuwsbrief September 2011

Nieuwsbrief AMCF. Nieuwsbrief September 2011 Nummer 5 Nieuwsbrief AMCF Nieuwsbrief September 2011 In dit nummer: Interviews KGB keurmerk Dieren zoeken sponsors Laatste projecten Foto's ontvangen Pakketten Sterilisatie project PFA India SMS actie

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië

Jaaroverzicht 2014. Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië Jaaroverzicht 2014 Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië 1. Algemeen Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië (SZR) is zowel actief in Nederland als in Roemenië. In Nederland vragen wij de aandacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS. HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis. Nieuwsbrief mei 2015 FRIENDS OF ANIMALS 10 t/m 31 mei - 50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd HELP - het water staat aan onze lippen, we verdrinken bijna deze noodkreet kwam van Canis y Felis.

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

ONTMOETEN KENNY KOKEN

ONTMOETEN KENNY KOKEN Gratis Excemplaar ONTMOETEN KENNY KOKEN WIL JIJ HET HELE (VOORLEES) VERHAAL GRAAG LEZEN? Je krijgt Ontmoeten Kenny Koken thuis gestuurd als je een mailtje stuurt naar timo-co@coderups.nl met je naam, adres

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

DIERENTAAL April 2013

DIERENTAAL April 2013 Beste Nieuwsbrieflezer, De reguliere Dierenthuis Nieuwsbrief is nog maar een paar dagen oud, maar toch ontvangt u hier al weer een korte extra nieuwsbrief. Hij is helemaal gewijd aan Lonny. Op onze Facebook

Nadere informatie

Alzheimer Magazine 19

Alzheimer Magazine 19 Per 1 januari 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dit heeft ingrijpende gevolgen, met name voor thuiswonende mensen met dementie en

Nadere informatie

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis WOONWAGEN-Zending Nederland voorganger Jan F. Schmidt Ma Braunpad 23, 1067 WZ Amsterdam Tel: (020) 610 34 13 woonwagenzending.nl@planet.nl http://www.woonwagenzending.nl Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

Nadere informatie

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein Zorgen voor een ander, dan doe je gewoon.. Maar soms is een beetje hulp en steun meer dan welkom! In Nieuwegein

Nadere informatie

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn.

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn. Beste lezer, Dit is de eerste editie van een heus informatiebulletin van de Stichting Porta da Vida in Limbricht. Waarom? Omdat de afgelopen tijd heel wat zaken binnen Porta da Vida zijn veranderd. Omdat

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

voor het personeel van het Ministerie van Economische Zaken en het CBS

voor het personeel van het Ministerie van Economische Zaken en het CBS voor het personeel van het Ministerie van Economische Zaken en het CBS Welkom bij het Sociaal Fonds van het ministerie van Economische Zaken en het Centraal Bureau voor de Statistiek. In deze brochure

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie

Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie Wat gebeurt er op de POS-poli kinder-cardiologie? Een (kijk) operatie aan je hart, dan eerst naar de POS-poli kinder-cardiologie Wilhelmina Kinderziekenhuis Wat staat er in deze folder Wat gebeurt er op

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Sponsorloop Marathon New York

Sponsorloop Marathon New York Nieuwsbrief Oktober 2009 Jaargang 2, nr 7 Sponsorloop Marathon New York Het is bijna zover! Over een paar weken pakken wij het vliegtuig om op 1 november 2009 deel te nemen aan de jaarlijkse, befaamde

Nadere informatie

SPREEKBEURT INFORMATIE

SPREEKBEURT INFORMATIE SPREEKBEURT INFORMATIE Wie is Stichting DierenLot? Heel veel dieren hebben het niet best en leiden een beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken...soms ernstig mishandeld..of

Nadere informatie

Update resultaten op Lesbos.

Update resultaten op Lesbos. Nieuwsbrief april 2015 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Update resultaten op Lesbos. Educatie programma op Limnos en Chios. Bezoek aan kringloopwinkel Wawollie

Nadere informatie

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden?

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden? WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Wellicht valt het u op. ons logo heeft een nieuwe stijl! Beter leesbaar en iets vrolijker dan voorheen. Als bestuur werken wij er hard aan om WereldWijd voor

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject Nieuwsbrief 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond Maart April 2010 Hallo iedereen Hier is hij dan de nieuwsbrief van de maanden maart en april. Er is deze maanden weer veel

Nadere informatie

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober

Lieve broer! Je liefste zus!!! Camille Vandenbussche. 12-19 oktober Lieve broer! 12-19 oktober Je bent nog maar 1 week weg, en ik mis je al! Hopelijk zie ik je nog terug! Ik heb gehoord dat er al heel wat mannen zijn gestorven! Jij nog niet,gelukkig! En,papa, alles goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016

CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 CANILOS NIEUWSFLITS DECEMBER 2016 Vrienden van Canilos, Omdat er veel dingen zijn die recent hebben plaatsgevonden willen we jullie graag tussentijds informeren over de laatste actualiteiten. Hier is de

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand!

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Steun de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Voldoende frankeren Sint Lucas Andreas Ziekenhuis t.a.v. Stichting

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

1. Stuur je kaarten via de post?

1. Stuur je kaarten via de post? Post 6 1. Stuur je kaarten via de post? (n= 575) 5 4 44% 5 3 2 1 7% Ja Soms Nee Weet niet Ja Alleen kerstkaarten en condoleancekaarten Bij een verjaardag en met kerst De meeste kaarten zijn met de kerst

Nadere informatie

Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014

Beleidsplan Betreft. CJR versie 1.0 oktober 2014 1 Beleidsplan Betreft 2 Inhoudsopgave 1. Samenvatting blz 3 2. Inleiding blz 5 3. Missie en doelstelling AMCF blz 6 4. Activiteiten rondom overname blz 7 5. Financiële verantwoording blz 9 6. Lange Termijn

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Vraag: Vraag: Vraag: Vraag: Aapjes, konijntjes en ander lieve beestjes zijn er om:

Vraag: Vraag: Vraag: Vraag: Aapjes, konijntjes en ander lieve beestjes zijn er om: Aapjes, konijntjes en ander lieve beestjes zijn er om: 1) Je cosmetica en medicijnen op uit te proberen. Je wil toch geen prikkende ogen of risico lopen bij de dokter? 2) Niet voor proeven. 3) Ze moeten

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand Antwoordenmodel Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1 Oefening 1 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009 255 euro per maand 272 euro per maand 182.000 studenten 200.000 studenten 5.800 Nederlandse

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner Overeenkomst - Vermiste dieren - "Pets" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Tel. prive:... Tel. werk:... Mobiel nummer:...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober 2014 Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Wij zijn Joséphine, Joke, Linda en Jet van Dierensteun La Vida. Het is fantastisch

Nadere informatie

STICHTING KITTENPLACE

STICHTING KITTENPLACE STICHTING KITTENPLACE JAARVERSLAG 2017 [ pagina 1] INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Doelstelling 4 Bestuur 4 Doelen 2017 4 Activiteiten 5 Financieel 7 Balans 8 Winst en Verliesrekening 9 Toelichting 10 Conclusie

Nadere informatie

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag Naomi met haar eerste traktaties. Naomi voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Lotte met haar eerste traktaties. Lotte voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Thom met zijn eerste

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar.

Friends of Animals. Wij willen graag iedereen bedanken. Verloting schilderijen van Joop van Zeitveld. Rommelmarkt in Almaar. Friends of Animals December 2012 Wij willen graag iedereen bedanken Lieve mensen het jaar 2012 is al weer voorbij. Een jaar waar we veel voor de dieren hebben mogen doen dankzij uw hulp en steun. Zonder

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

DELA LeefdoorPlan. wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden?

DELA LeefdoorPlan. wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden? DELA LeefdoorPlan wat gebeurt er met uw gezin na uw overlijden? wie zorgt er voor uw nabestaanden? Ná uw uitvaart gaat het leven door voor uw nabestaanden. Redden zij het dan financieel? Of overkomt hen

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! Iedere euro telt. Daarom vertellen we u graag hoe u met een periodieke schenking aan Stichting

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

GROEP VAN DE WEEK!! GROEP 5 B!!

GROEP VAN DE WEEK!! GROEP 5 B!! GROEP VAN DE WEEK!! GROEP 5 B!! Wij zitten in groep 5 B in het schooljaar 2014/2015. Marvin-Kirsten-Adesh-Tim-Ise-Bart-Phéline-Lotte-Oumaima-Vera-Louise-Sanne-Bloem Esra-Madelief-Ilona-Niimo-Yuri-Thomas-Denise-Roos-Thijmen-Remco-Bas-Pepijn

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven 1 2 Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven Al maanden draait alles om je trouwkaart, speeches, van je vader of goede vrienden. De Jurk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onze Stabyhoun

Nieuwsbrief Onze Stabyhoun Nieuwsbrief 2018 nummer 1 Bericht van de voorzitter Beste Leden, Hierbij ontvangt u de nieuwste nieuwsbrief van. We zijn alweer een paar maanden in het nieuwe jaar en hebben ondertussen al een paar mooie

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015

RSDR NIEUWSBRIEF JULI 2015 NIEUWSBRIEF JULI 2015 Nieuw in de opvang Nederland: Nora ( Gabriella) Hond van de maand: Arnold HIER DONEREN Ontvangt u graag elke maand de Nederlandse nieuwsbrief met updates over de opvang in Rudozem

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie