Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand!"

Transcriptie

1 Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Steun de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Voldoende frankeren Sint Lucas Andreas Ziekenhuis t.a.v. Stichting Vrienden Jan Tooropstraat AE Amsterdam Wordt u ook vriend? Sint Lucas Andreas Ziekenhuis t.a.v. Stichting Vrienden Jan Tooropstraat AE Amsterdam Word vriend!

2 Stichting Vrienden Voor belangrijke extra voorzieningen, die niet uit het ziekenhuisbudget kunnen worden betaald, is de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis opgericht. Met uw steun financiert deze stichting projecten die het welzijn van patiënten verhogen. Wij vinden het belangrijk om patiënten en bezoekers op hun gemak te stellen door een goede begeleiding in en rond het ziekenhuis. Een rustgevende en vriendelijke inrichting van de wachtkamers of activiteiten waardoor patiënten op een positieve manier worden gesteund. Donaties worden besteed aan speciale projecten en niet aan de reguliere ziekenhuiszorg.

3 Ambassadeur Danielle Oerlemans verbindt haar naam aan de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis als ambassadeur. Zij zet zich in voor verschillende projecten. Projecten Er worden diverse projecten uitgevoerd om extra voorzieningen in het ziekenhuis te realiseren en het verblijf van de patiënt aangenamer te maken. Afdelingen in het ziekenhuis melden projecten aan bij de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Het bestuur van de stichting bepaalt welk project een bepaald bedrag krijgt toegewezen. Bedrijven en particulieren kunnen initiatieven en projecten ondersteunen door donateur of vriend te worden. Danielle Oerlemans: Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis heeft de afgelopen 10 jaar heel veel voor mij en mijn gezin betekend. Op deze manier wil ik wat terug doen voor het ziekenhuis en haar patiënten! Ontspanningsruimte Steeds vaker worden patiënten slechts voor één dag opgenomen in het zieken huis. Wanneer een patiënt bij dagbehandeling wordt opgenomen voelt de patiënt en familie zich vaak gespannen. De Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis wil graag de omgeving van de ontvangstruimte aanpassen, zodat patiënten zich tijdens een dag met allerlei afspraken ook kunnen ontspannen en thuis voelen. Er wordt geld ingezameld voor het creëren van een multifunctionele ruimte inclusief biblio theek, tablets, wandbekleding en Wi-Fi aansluiting. Er wordt een uitleen centrale van boeken gecreëerd in deze multifunc tionele ruimte.

4 Patiënt Bert Verdijk: Ik loop al een tijdje bij diverse specialisten in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en heb o.a. last van suikerziekte met diverse complicaties. Ik ben ongeveer 6 jaar geleden geopereerd aan mijn hart na een infarct en had daarna 6 omleidingen. Ik heb in het verleden altijd gesport en veel georganiseerd zoals een fietsvierdaagse voor een goed doel. Ik wilde graag iets terug doen voor het ziekenhuis na alle goede zorgen en heb toen besloten mee te werken aan de organisatie van de Sponsorloop. Tijdens de organisatie was ik me nog niet bewust dat ik zelf als één van de eersten gebruik zou gaan maken van het golfkarretje, omdat ik slecht ter been raakte. Geweldig dat dit vervoermiddel in het ziekenhuis is aangeschaft! Nu gaat het gelukkig weer beter met me en is het niet meer nodig gebruik te maken van het golfkarretje. Look Good, Feel Better Tijdens een worshop haar-en make-up biedt Mari van de Ven zijn expertise aan om kankerpatiënten tips te geven over uiterlijke verzorging. Wanneer je er goed uit ziet, voel je je ook beter. Jaarlijkse Sponsorloop Jaarlijks wordt een sponsorloop georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor een bepaald project. Medewerkers van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis zoeken ieder jaar sponsors en zamelen hiermee geld in voor hun patiënten. Tijdens de Sponsorloop wordt een parcours uitgezet vanaf het parkeerterrein via het noodtrappenhuis 9 trappen omhoog en door de gangen van het ziekenhuis richting de finish. Met de opbrengst is een golfkar t.w.v aangeschaft. Dit golfkarretje brengt patiënten die slecht ter been zijn van het parkeerterrein naar de hoofdingang. Elk jaar wordt de opbrengst gedoneerd aan een goed doel. U kunt ook een bijdrage leveren door een donatie te storten op: rekeningnummer: ten name van Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Zwemmen met dialysepatiënten Met de opbrengst van donaties is de dialyse afdeling gaan zwemmen met patiënten in groepsverband. Zwemmen is goed voor de lichamelijke conditie en doorbloeding. Ter bevordering van de vitali teit van deze patiënten zijn ook speciale fietsen op de afdeling geplaatst

5 Steun aan kinderen met diabetes Kinderarts B. Wolf heeft financiële steun ontvangen voor het ontwikkelen van een boek voor kinderen met diabetes mellitus. PC Hooft groep Opening Kinderspeelhuis Ook Chantal Janzen zet zich graag in voor de kinderen op de kinderafdeling. Zij opende het kinderspeelhuis dat gefinancierd is door ABN AMRO. In het kader van het 80-jarig jubileum wilde PC Hooft (verzekeraar en verzorger van uitvaarten) graag zelf iets betekenen voor de partners waarmee zij samenwerken. Zij schonken een bedrag van 500 aan de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Vriend worden? Helpt u ons ook om de deze waardevolle projecten te realiseren? U steunt de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis al vanaf 10 per jaar. U helpt het verblijf van de patiënt aangenamer te maken. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer ten name van de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam of de antwoordkaart in deze brochure invullen. Heeft u iets te vieren? Een jubileum of een opening bijvoorbeeld? Betrek uw personeel bij een eenmalige inzamelingsactie. Vaak zijn mensen erg trots op een gezamenlijke donatie. Maar u kunt natuurlijk ook zonder directe aanleiding een financiële bijdrage leveren aan een van onze projecten. Graag zelfs! Periodieke schenking Een periodieke schenking heeft grote voordelen, voor u én voor het project. Voordeel voor u is dat deze schenking volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. En wij weten voor een langere periode zeker dat we een project kunnen financieren. Een periodieke schenking is een bij de notaris vastgelegde afspraak, waarbij u minimaal vijf jaar lang een bepaald bedrag schenkt. Hoeveel, dat maakt niet uit. U hoeft er de deur niet voor uit: wij sturen u de notariële akte graag op. Bedrijfssponsoring Word bedrijfssponsor vanaf 1500 per jaar. Meer informatie hierover lees je in sponsorpakketten. U kunt contact met ons opnemen via: vrienden.info@slaz.nl ISF Natuurlijk doneert u alleen aan een erkend goed doel. Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is aange sloten bij het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving (ISF). Het ISF heeft speciaal voor fondsenwerving in de zorgsector een gedragscode opgesteld.

6 De gedragscode Fondsenwerving in de Zorgsector voorkomt onder meer belangenverstrengeling bij sponsoring, verzekert de privacy van donateurs en bepaalt welke tegenprestaties wel en niet zijn toegestaan. De onafhankelijke Raad van Toezicht van het ISF handhaaft deze specifieke gedragscode. ANBI Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis heeft van de belastingdienst de status van Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) gekregen. Zo n instelling moet zich onder andere voor minimaal 90% inzetten voor het algemeen nut. De overheid heeft bepaald dat schenken aan een ANBI in aanmerking komt voor belastingvoordelen. Colofon Redactie: Charlotte de Bruijn Fotografie: Hans Moinat & Murni Latif Vormgeving: Sandra Brouwer Drukwerk: Rijser Grafische Communicatie, Vriend worden? Vul dan de onderstaande antwoordkaart in en stuur hem op Interesse of ideeën? Neem contact op met: vrienden.info@slaz.nl Ja, ik steun de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Hierbij machtig ik de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis een bedrag van meer, nl af te schrijven van rekeningnummer:, ten name van Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Bronsen Sponsor Voor per jaar ontvangt u: De nieuwsbrief Naamsvermelding op de website Naamsvermelding bij de jaarlijkse Sponsorloop Een kunstboek Zilveren Sponsor Voor per jaar ontvangt u: De nieuwsbrief Naamsvermelding op de website Naamsvermelding bij de jaarlijkse Sponsorloop Een kunstboek Jaarlijkse bijeenkomst voor bijzondere vrienden rondleiding en borrel Gouden Sponsor Voor per jaar ontvangt u: De Nieuwsbrief Naamsvermelding op de website Naamsvermelding bij de jaarlijkse Sponsorloop Naamsvermelding in de hal Naamsvermelding in de brochure van de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis Een kunstboek Jaarlijkse bijeenkomst voor bijzondere vrienden rondleiding en borrel Een reanimatietraining maximale deelname van 5 personen Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Verjaardag Datum Handtekening

Voordelen voor vrienden

Voordelen voor vrienden Voordelen voor vrienden U ontvangt gratis ons kwartaalblad de Antoni (met daarin verhalen van patiënten en medewerkers van het, fondsenwervingsacties en Vriendennieuws). U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL SCHENKEN EN NALATEN HARDERWIJK Missie van de Stichting Vrienden van het St Jansdal Het bevorderen van het welzijn van de patiënten van het ziekenhuis St Jansdal Motto:

Nadere informatie

Net dat beetje meer, daar kunt u voor zorgen

Net dat beetje meer, daar kunt u voor zorgen Net dat beetje meer, daar kunt u voor zorgen Net dat beetje meer, daar kunt u voor zorgen Elke dag bieden onze medewerkers met enthousiasme en professionaliteit zorg en behandeling aan onze cliënten. Om

Nadere informatie

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet Informatie over geef om schenken en nalaten het nationale ballet ballet van wereldklasse Het Nationale Ballet is trots op zijn vooraanstaande plaats in het Nederlandse culturele leven. Het gezelschap behoort

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 3. 1. Inleiding 5

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 3. 1. Inleiding 5 Jaarverslag 2013 Pagina 2 9 september 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 1. Inleiding 5 2. Doelstelling 5 3. Het Bestuur 5 4. Projecten 2013 7 a. Treintje kinderafdeling 7 b. Sponsorloop 2013 7 c. Opening

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In natura

voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In natura voor een goed doel Toon en René en Stichting MaraThOON In november 2008 overleed Toon de Wit op 41-jarige leeftijd aan kanker. Stichting MaraThOON is een eerbetoon aan hem. Onverwacht overleed ook initiatiefnemer

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! Iedere euro telt. Daarom vertellen we u graag hoe u met een periodieke schenking aan Stichting

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT exemplaar voor de schenker 1 Verklaring periodieke gift Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Het Nationale Ballet Fonds. De gift bestaat

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift

Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift Steunt u uw plaatselijke gemeente met een kerkelijke bijdrage, bijvoorbeeld via Kerkbalans? Geeft u uw diaconie geregeld een gift?

Nadere informatie

Vragen&Antwoorden particulieren

Vragen&Antwoorden particulieren Vragen&Antwoorden particulieren Om een beroep te doen op de voordelen van de Geefwet, gelden bepaalde criteria. Hieronder een overzicht van de belangrijkste vragen: 2. Gedurende welke periode kan ik gebruik

Nadere informatie

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Team GerCor gaat deze beleving aan om in het heetst van de strijd een bijdrage te leveren aan de 400.000 kinderen die in armoede leven, een gelukkig(er) leven te

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Ik geef om VUmc... ook in de toekomst. Nalaten aan Stichting VUmc Fonds

Ik geef om VUmc... ook in de toekomst. Nalaten aan Stichting VUmc Fonds Ik geef om VUmc... ook in de toekomst Nalaten aan Stichting VUmc Fonds De receptioniste bij de balie, de verpleegkundige op de IC, de kinderarts, het personeel in de traumahelikopter allemaal geven we

Nadere informatie

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs Bijzonder Nummer 2, 2014 nieuws Nieuwsbrief voor donateurs Een wereld te winnen met bewegen! Fonds verstandelijk gehandicapten is onderdeel van Stichting Meedoen mogelijk maken. Nieuws Geachte donateur,

Nadere informatie

Vrienden van OLVG Jaarverslag Bestuur vrienden van OLVG Datum September 2017

Vrienden van OLVG Jaarverslag Bestuur vrienden van OLVG Datum September 2017 Vrienden van Auteur(s) Bestuur vrienden van Datum September 2017 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave 2 2 Fusie vriendenstichtingen en SLAZ 3 3 Doel van de Stichting 3 4 Bestuurssamenstelling 3 5 Comité van

Nadere informatie

Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter?

Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter? Bent u er ook nog voor haar dochter en kleindochter? Emerge Kinder Fonds in uw testament Zo mooi geschapen, is onze aarde helaas lang niet overal leefbaar. Er zijn mensen in nood. Op de vlucht voor oorlog

Nadere informatie

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker OVEREENKOMST GEEFKRINGEN exemplaar voor de schenker 1 Verklaring periodieke gift Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Het Nationale Ballet Fonds en treedt daarmee toe

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis

Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis Jaarverslag 2016 Stichting Vrienden van het Westfriesgasthuis 1. voorwoord Met genoegen brengt het bestuur van de stichting vrienden van het Westfriesgasthuis verslag uit over de gang van zaken in 2016.

Nadere informatie

Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren

Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren Filantropie Advies Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren Losse/periodieke gift, fonds op naam, stichting, legaat of erfgenaam Er zijn verschillende vormen om te schenken of na te laten aan en. Zo

Nadere informatie

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân

Provinciale vereniging voor natuurbescherming. Leven is doorgeven. It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân Provinciale vereniging voor natuurbescherming UW SCHENKING Deel uw liefde voor de natuur Leven is doorgeven Bescherm de natuur voor later It Fryske Gea vereniging voor natuurbescherming in Fryslân It Fryske

Nadere informatie

Draag Park Boswijk een warm hart toe!

Draag Park Boswijk een warm hart toe! Draag Park Boswijk een warm hart toe! Stichting Vrienden van Park Boswijk Bij Park Boswijk staan bewoners echt centraal Park Boswijk is gelegen in het prachtige groene Zorgpark Voorburg in Vught. Deze

Nadere informatie

➀ Verklaring gift. ➁ Looptijd van de gift. ➂ Gegevens schenker

➀ Verklaring gift. ➁ Looptijd van de gift. ➂ Gegevens schenker Overeenkomst begunstiger De Nationale Opera Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker ➀ Verklaring gift Ondergetekende verklaart een gift te doen en ondersteunt De Nationale Opera in de rol van:

Nadere informatie

VRIENDEN VAN HET GHZ

VRIENDEN VAN HET GHZ JAARVERSLAG VRIENDEN VAN HET GHZ 2012 Ik vind de speelauto in de wachtkamer van de dokter altijd zó leuk! Robin (6 jaar) Voorwoord Onze zorg gaat verder! Bij het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) staan de patiënt

Nadere informatie

Particuliere schenking via notariële akte

Particuliere schenking via notariële akte Particuliere schenking via notariële akte Wanneer u het Fonds Atelier Oerol fiscaal optimaal wilt steunen, kunt u kiezen voor een periodieke schenking bij notariële akte vanaf 300 per jaar voor vijf jaar.

Nadere informatie

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Vroeger kregen mijn broertjes alle aandacht. Nu ben ik aan de beurt Linda, acute lymfatische leukemie Maak kanker kansloos Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Even voorstellen

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

Vrienden van Amsta. Onmisbaar voor cliënten

Vrienden van Amsta. Onmisbaar voor cliënten Vrienden van Amsta Onmisbaar voor cliënten Amsta, iedereen telt Amsta is een zorgorganisatie waar iedereen telt. Amsta biedt persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn aan zowel ouderen als mensen

Nadere informatie

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Het HDI hielp mij en mijn gezin om te gaan met de ziekte. Want kanker heb je niet alleen. Monique Het Helen Dowling Instituut Kanker

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift

Overeenkomst Periodieke gift Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Periodieke gift Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan Fonds verstandelijk gehandicapten, onderdeel van Stichting Meedoen

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor ontvanger Overeenkomst Periodieke gift in geld Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer ANBI informatie Stichting Protestant Christelijk Hospice De Regenboog Hospice is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor wie geld aan Stichting wil nalaten

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie

Fiscaal voordelig schenken

Fiscaal voordelig schenken Fiscaal voordelig schenken Alzheimer Nederland werkt aan oplossingen Dementie waarvan de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm is - is een ongeneeslijke hersenziekte, waarbij de verstandelijke

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

V.V. DEVO 58 KON. GOEDGEKEURD 5 JULI 1961

V.V. DEVO 58 KON. GOEDGEKEURD 5 JULI 1961 DEVO 58 Herman Bonpad 4 1067 SN Amsterdam Amsterdam, 2012 Betreft: Club van 58 Geachte voetballiefhebber, Hartelijk dank voor uw interesse in de Club van 58, het gezamenlijke donateurcollectief van DEVO

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum. Jaarverslag 2012

Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum. Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden Ingeborg Douwes Centrum Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave 1. Jaarverslag van het Bestuur 1.1 Voorwoord 1.2 Algemene informatie 1.3 Organisatie 1.4 Projecten - activiteiten 2. Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Naarderheem

Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Het welzijn van iedereen die in Naarderheem verblijft, revalideert en wordt behandeld

Nadere informatie

Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges.

Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges. Shakespeare Kring 500,- per jaar Kies de rol die bij u past. We verwelkomen u graag als lid van de Shakespeare Kring. Geniet naast uw theaterbezoek van aantrekkelijke privileges. U wordt met 2 personen

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Samen komen we verder Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Uw bijdrage zorgt voor vooruitgang Juan Garcia, onderzoeker bij VUmc CCA: Ik studeerde geneeskunde omdat ik mensen wilde

Nadere informatie

Gerard Scholtes Reinder Wiersma 9 mei 2012

Gerard Scholtes Reinder Wiersma 9 mei 2012 Stichting Kaap Belvédère: De obligatielening. Gerard Scholtes Reinder Wiersma 9 mei 2012 Agenda Hoe werkt de obligatielening? Het fiscale voordeel van de obligatielening De fiscale voorwaarden Vragen Hoe

Nadere informatie

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank de versteek Halfjaarlijkse nieuwskrant van Stichting Vrienden van De Loopplank 2012 1 Sponsorloop Bijna 2000 euro hebben ze opgehaald! De sportieve kids van De Loopplank. Wat is er met dit geld aangeschaft?

Nadere informatie

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol.

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol. Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014 Denk ondernemend. Denk Bol. Als bestuurder zet u zich in voor uw vereniging of stichting. Daarom wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten.

Nadere informatie

Steun de. Musea! Mogelijkheden voor particulieren

Steun de. Musea! Mogelijkheden voor particulieren Steun de amersfoortse Musea! Mogelijkheden voor particulieren Steun de Amersfoortse Musea! Museum Flehite, Kunsthal KAdE, het Mondriaanhuis en Architectuurcentrum FASadE zijn verenigd in de stichting

Nadere informatie

Nalaten uw visie, onze toekomst

Nalaten uw visie, onze toekomst Nalaten uw visie, onze toekomst Zelfstandig leven met een visuele beperking Blind of slechtziend door het leven gaan, het overkomt steeds meer mensen. Dit komt onder meer door de vergrijzing en ziektes

Nadere informatie

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van De Bolder Akkerweg 57 1276 BB Huizen tel: (035) 577 31 00 e-mail: bolder@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenbolder Rekeningnummer (IBAN): NL19 RABO 0329 9371 62 FW - B-002/vivium 02/2014

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke Gift

Overeenkomst Periodieke Gift Overeenkomst Periodieke Gift Kerkelijke gemeente * via Protestantse Kerk in Nederland Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Relatienummer nummer waaronder de schenker

Nadere informatie

Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN

Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN voordelig schenken U kunt uw gift aan Amnesty International volledig fiscaal aftrekbaar maken. Als u uw gift door de notaris laat vastleggen in een notariële akte, mag u

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGEN

PERIODIEKE SCHENKINGEN PERIODIEKE SCHENKINGEN Human Rights Watch staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Periodieke schenkingen aan een ANBI komen in aanmerking voor belastingvoordeel. Wanneer u met

Nadere informatie

De ondergetekende. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers)

De ondergetekende. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers) Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende verklaart een gift te doen aan Stichting ADRA Nederland RSIN/Fiscaalnummer: 800305589 De gift bestaat

Nadere informatie

Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het.

Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het. ONTMOET HUMANITAS Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het. Zonder uitzondering. Lukt het je niet alleen,

Nadere informatie

Beleidsplan 2014. Stichting Vrienden van AMOS uniq. Amsterdam oktober 2014. Namens het stichtingsbestuur,

Beleidsplan 2014. Stichting Vrienden van AMOS uniq. Amsterdam oktober 2014. Namens het stichtingsbestuur, Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van AMOS uniq Amsterdam oktober 2014 Namens het stichtingsbestuur, Sandra Krikke Wouter Beishuizen Annemieke van der Groen Werner Toonk 1 2 Voorwoord Als voorzitter

Nadere informatie

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag Naomi met haar eerste traktaties. Naomi voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Lotte met haar eerste traktaties. Lotte voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Thom met zijn eerste

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

ALGEMEEN. Wat is Geef Onderwijs?

ALGEMEEN. Wat is Geef Onderwijs? ALGEMEEN Wat is Geef Onderwijs? Geef Onderwijs is een crowdfundingplatform voor scholen. Via Geef Onderwijs kan iedereen online doneren aan onderwijsprojecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen

Nadere informatie

Foto: Camiel Donders. partnerprogramma 2014/2015

Foto: Camiel Donders. partnerprogramma 2014/2015 Foto: Camiel Donders partnerprogramma 2014/2015 Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg Help ons om onze dromen te realiseren en word Partner van Theaters Tilburg Juist in deze turbulente tijd hebben

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting VieAmi 2016

Beleidsplan Stichting VieAmi 2016 Beleidsplan Stichting VieAmi 2016 Op 14 januari 2013 werd stichting VieAmi opgericht, met als voornaamste doel om samen met de omgeving iets extra s toe te voegen aan de zorgbeleving van de patiënt van

Nadere informatie

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem.

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem. Kennemer Goede Doelen Gala 2013 Geachte Sponsor, Op 7 mei 2013 vindt de eerste editie van het Kennemer Goede Doelen Gala plaats in de Stadsschouwburg Haarlem. Het gala is opgezet om samen met het bedrijfsleven

Nadere informatie

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Vragenlijst Behoefte als kompas, de oudere aan het roer Deze vragenlijst bestaat vragen naar uw algemene situatie, lichamelijke en geestelijke gezondheid, omgang met gezondheid

Nadere informatie

AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg

AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg Stichting AMC Foundation Het AMC wil vooroplopen met wetenschappelijk onderzoek, patiëntenzorg en onderwijs. Zodat onze innovaties direct verschil maken

Nadere informatie

RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015

RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Stichting Den Haag Texel Johanna van Polanenlaan 52 2263TB Leidschendam KvK-nummer: 53938291 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Inhoud BESTUURSVERSLAG 1 Bestuursverslag 2 JAARSTUKKEN 2015 3 JAARREKENING

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Foto: Camiel Donders. partnerprogramma 2015/2016

Foto: Camiel Donders. partnerprogramma 2015/2016 Foto: Camiel Donders partnerprogramma 2015/2016 Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg Help ons om onze dromen te realiseren en word Partner van Theaters Tilburg Juist in deze turbulente tijd hebben

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Een vriend erbij is een zorg minder!

Een vriend erbij is een zorg minder! Een vriend erbij is een zorg minder! Informatie over schenken en nalaten STICHTING Vrienden van Ypsilon Positief en creatief In mijn studententijd raakte ik betrokken bij Ypsilon. Een van mijn vrienden

Nadere informatie

Steun voor mensen met kanker aan:

Steun voor mensen met kanker aan: vereniging voor mensen met blaas- of nierkanker Steun voor mensen met kanker aan: blaas nier nierbekken urineleider plasbuis Steun voor u Steeds meer mensen worden geconfronteerd met blaas- of nierkanker.

Nadere informatie

Hulp aan het thuisfront. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Hulp aan het thuisfront. Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Hulp aan het thuisfront Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk Dienstencentrum Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt iedereen binnen of direct rondom Defensie met problemen die voortkomen uit het werk.

Nadere informatie

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST Exemplaar voor de schenker PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST 1 VERKLARING GIFT * De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

GEVEN SCHENKEN NALATEN AAN DE STICHTING MELANOOM

GEVEN SCHENKEN NALATEN AAN DE STICHTING MELANOOM GEVEN SCHENKEN NALATEN AAN DE m e t m e l a n o o m, o o g m e l a n o o m e n 2010, versie 1 Uitgave: Stichting Melanoom Vormgeving: Matt Art Concept & Design Druk: Drukkerij Out Papier: Conqueror Smooth

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

Zeehondencentrum Pieterburen is meer dan een ziekenhuis voor zeehonden in nood. Naast opvang en rehabilitatie willen wij de zeehonden in hun

Zeehondencentrum Pieterburen is meer dan een ziekenhuis voor zeehonden in nood. Naast opvang en rehabilitatie willen wij de zeehonden in hun Schenken & Nalaten Zeehondencentrum Pieterburen is meer dan een ziekenhuis voor zeehonden in nood. Naast opvang en rehabilitatie willen wij de zeehonden in hun leefomgeving zo veel mogelijk beschermen.

Nadere informatie

Vrienden van dorcas. www.dorcas.nl

Vrienden van dorcas. www.dorcas.nl Vrienden van dorcas www.dorcas.nl Dit is dorcas 2 3 Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt al 35 jaar aan

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! Iedere euro telt. Daarom vertellen we u graag hoe u met een periodieke schenking aan Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Stichting Ondersteuning VVD Tweede Kamerverkiezing (SOV)

Stichting Ondersteuning VVD Tweede Kamerverkiezing (SOV) Stichting Ondersteuning VVD Tweede Kamerverkiezing (SOV) Beleidsplan 2013-2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. DOELSTELLING 4 3. ACTIVITEITEN 4 4. FINANCIËN 5 5. BESTUUR, ADVISEUR EN FACILITAIRE ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! lampongaap Lazaros Veel uitheemse dieren leven in ellendige omstandigheden en hebben dringend

Nadere informatie

De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers),

De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers), Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Periodieke gift in geld voor de Parochiebijdrage. Exemplaar voor de schenker. Parochie Heilige Geest. het overlijden van de schenker

Periodieke gift in geld voor de Parochiebijdrage. Exemplaar voor de schenker. Parochie Heilige Geest. het overlijden van de schenker Parochie Heilige Geest Hoofdstraat 58 5121 JG Rijen Telefoon: 0161-222833 E-mail: bestuur@parochieheiligegeest.nl Website: www.parochieheiligegeest.nl Kerken: Maria Magdalena Rijen en Anna Molenschot Overeenkomst

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM

HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM HET RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM STEUNT DE STICHTING ROPARUN, KUNNEN WIJ OP UW STEUN REKENEN? SPONSORINFORMATIE ROPARUN 2013 TEAM 223 RIJNLANDS LYCEUM SASSENHEIM Inleiding Met z n allen aan de slag voor

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting VieAmi

Beleidsplan Stichting VieAmi Beleidsplan Stichting VieAmi 2014-2015 In 2013 werd op 14 januari stichting VieAmi gestart om samen met de omgeving iets extra s toe te voegen aan de zorgbeleving van de patiënt. Gastvrijheid en zorgzaamheid

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME. U kunt het verschil maken!

Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME. U kunt het verschil maken! Opgericht 11 december 1984 door de heer Herman Steur FAMILY HELP PROGRAMME U kunt het verschil maken! U kunt het verschil maken! voor een alleenstaande moeder, zodat haar kinderen naar school kunnen gaan;

Nadere informatie

ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2

ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2 INGEBORG DOUWES STICHTING TE AMSTERDAM RAPPORT 2007 Amsterdam, 5 mei 2008 INHOUDSOPGAVE PAGINA ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 2 JAARREKENING 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Samen roeien, tradities en prestaties van Nereus in stand houden

Samen roeien, tradities en prestaties van Nereus in stand houden Roeien bij Nereus Samen roeien, tradities en prestaties van Nereus in stand houden U kunt trots zijn op Nereus. Als lid of oud-lid maakt u deel uit van de rijke historie van s lands beste, grootste en

Nadere informatie

Partners spelen mee!

Partners spelen mee! philharmonie zuidnederland Partners spelen mee! De philharmonie zuidnederland is hard op weg te behoren tot één van de top-3 orkesten van Nederland. Ambitieuze musici spannen zich tot het uiterste in om

Nadere informatie

Een toekomst zonder diabetes. Voor de generaties na u

Een toekomst zonder diabetes. Voor de generaties na u Een toekomst zonder diabetes Voor de generaties na u Anne: Mijn droom is van diabetes te genezen voordat ik oud ben Anne Hoogendoorn is zangeres en ambassadeur van het Diabetes Fonds. Anne heeft vanaf

Nadere informatie

FISCAAL AFTREKBAAR. Ilya van Marle/AI

FISCAAL AFTREKBAAR. Ilya van Marle/AI MAAK UW GIFT FISCAAL AFTREKBAAR Ilya van Marle/AI voordelig schenken U kunt uw gift aan Amnesty International volledig fiscaal aftrekbaar maken. Als u uw gift door de notaris laat vastleggen in een notariële

Nadere informatie