Verrijdbare airconditioning MIDEA. Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verrijdbare airconditioning MIDEA. Handleiding"

Transcriptie

1 Verrijdbare airconditioning MIDEA Handleiding Lees aandachtig de instructies en regels voor een veilige werking.

2 Inhoud 1. VEILIGHEIDSREGELS 1 2. NAMEN VAN ONDERDELEN 2 3. ACCESSOIRES 2 4. WERKINGSPANEEL VAN DE AIRCONDITIONING 3 5. WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE AIRCONDITIONING 4 6. INSTALLATIE 6 7. ONDERHOUD 7 8. TROUBLE SHOOTING 8

3 Veiligheidsregels 1. Verbind de eenheid niet met een defect stopcontact of met verbindingen ervan. 2. Gebruik het niet op de volgende plaatsen: - naast vuur - een plaats waar olie kan rondspatten - een plaats die blootgesteld is aan direct zonlicht - een plaats waar water kan rondspatten - in de buurt van een bad, een douche of een zwembad - in de serre 3. Steek nooit uw vingers of andere vreemde voorwerpen in de luchtuitlaat. Waarschuw zeker kinderen voor deze gevaren. 4. Zet de eenheid altijd rechtopstaand om de compressor in goede staat te houden. 5. Schakel zeker de eenheid uit alvorens u deze schoonmaakt. 6. De verwarmer mag niet onmiddellijk onder een stopcontact geplaatst worden. 7. Als het toestel bedekt is, bestaat er een risico op oververhitting.

4 Werkingspaneel Namen van onderdelen Luchtuitlaat Afstandsbediening Caster VOORAANZICHT Rear cover Front cover Luchtingang (outdoor) ZIJAANZICHT Luchtingang (indoor) Waterpomp Afvoerslang stekker Luchtuitlaat (outdoor) Luchtingang (outdoor) Afvoerbuis Fig.1

5 ACCESSOIRES Naam van onderdeel: Hoeveelheid: Leiding 1 Adaptor A (voor permanent leidingmontage Adaptor B (voor tijdelijke leidingmontage muurplug 4 Schroeven 4 Alkaline batterijen 2 Afstandsbediening 1 Waterafvoerbuis Fig.2 Kijk na of dat alle accessoires in het pak zitten en verwijs naar de instructies voor het gebruik ervan.

6 Werkingspaneel van de airconditioning (koelen en verwarmen) Digitale display Temp. setting knop Stel uw gewenste kamertemperatuur in door op de knop (omhoog) of de knop (omlaag) te drukken Infrarood signaalontvanger Timer AAN/UIT indicator Timer AAN/UIT knop Programmeer de AAN/UIT timerfunctie Ventilatiesnelheid indicator WERKINGSPANEEL Fig.3 COOL/DRY/FAN/HEAT indicator De groene lamp zal branden wanneer de mode geselecteerd is Water full indicator De rode lamp zal knipperen als de tank vol is Power indicator Power knop De eenheid AAN/UIT zetten Modes knop Selecteer de werkingsmode van COOL, DRY, FAN, HEAT FAN speed knop Selecteer de ventilatiesnelheid van HIGH, MED of LOW Digitale display Werkingspaneel van de airconditioning (alleen koelen) Ventilatiesnelheid indicator COOL/DRY/FAN/HEAT indicator De groene lamp zal branden wanneer de mode geselecteerd is Temp. setting knop Stel uw gewenste kamertemperatuur in door op de knop (omhoog) of de knop (omlaag) te drukken Infrarood signaalontvanger Timer AAN/UIT indicator Timer AAN/UIT knop Programmeer de AAN/UIT timerfunctie WERKINGSPANEL Fig.4 Water full indicator De rode lamp zal knipperen als de tank vol is Power indicator Power knop De eenheid AAN/UIT zetten Modes knop Selecteer de werkingsmode van COOL, DRY, FAN, HEAT FAN speed knop Selecteer de ventilatiesnelheid van HIGH, MED of LOW

7 Werkingsinstructies voor de airconditioning Alvorens deze eenheid te starten 1) Kies een geschikte locatie, maak dat je zeker een makkelijke toegang tot een stopcontact hebt. 2) Installeer de Flexible Exhaust Hose en de Adjustable Window Slider Kit zoals afgebeeld in Fig.5 & Fig.5a NOTA BENE: Stap 2 is alleen vereist als je cooling mode gebruikt. 3) Schakel de eenheid in een 220V-240V~50Hz stopcontact. 4) Maak dat zeker de waterafvoerbuis correct geïnstalleerd is. 5) Druk op de AAN/UIT knop om de eenheid aan te zetten. 1 VOOR GEBRUIK Ontvochtiging en koelwerkingen - de werking range voor ontvochtiging is 10 C 30 C / 50 F 86 F, en de werking range voor koelwerking is 17 C - 30 C / 63 F 86 F. - Als de koel- of ontvochtigingswerkingen afgezet zijn en terug moeten aangezet worden in een korte tijd, wacht ongeveer drie minuten om de koel- en ontvochtigingswerkingen verder te zetten. - Maak dat zeker de waterpompslang correct verbonden is aan de eenheid. Power supply: - Steek de stekker in een stopcontact. - Verbind de airconditioning niet aan een dominostekker dat ook gebruikt wordt voor andere elektrische toepassingen. - Maak zeker dat de power supply AC 220V-240V~50Hz is.

8 2 KOELWERKING - Druk verschillende keren op de MODE knop tot het lichtje van de COOL indicator brandt. - Druk op de TEMP SETTING knoppen of om uw gewenste kamertemperatuur te selecteren. (17 C 30 C / 63 F-86 F) - Druk op de FAN SPEED knop om de ventilatiesnelheid te kiezen. 3 DEHUMIDIFYING WERKING - Druk verschillende keren op de MODE knop tot het lichtje van de DRY indicator brandt. - Druk op de TEMP SETTING knoppen of om uw gewenste kamertemperatuur te selecteren. (10 C 30 C / 63 F-86 F) - De ventilator zal op een vaste snelheid lopen die ingesteld is. - Hou ramen en deuren gesloten voor het beste ontvochtigingseffect. - Do not put the duct to window 4 VERWARMING (in COOLING ONLY type zonder verwarming) - Druk verschillende keren op de MODE knop tot het lichtje van de HEAT indicator brandt. - Druk op de TEMP SETTING knoppen of om uw gewenste kamertemperatuur te selecteren. (17 C 30 C / 63 F-86 F) - Druk op de FAN SPEED knop om de ventilatiesnelheid te kiezen. - Do not put the duct to window. 5 VENTILATIE - Druk verschillende keren op de MODE knop tot het lichtje van de FAN indicator brandt. - Druk op de FAN SPEED knop om de ventilatiesnelheid te kiezen. - Do not put the duct to window. 6 TIMER De on timer instellen: - Druk op de TIMER ON knop wanneer de airconditioning af staat. Selecteer de tijd wanneer u de eenheid wil laten werken. - De Operation Paned Window zal AAN tonen. - De starttijd is verstelbaar van 0.00 tot 24. De off timer instellen: - Druk op de TIMER OFF knop wanneer de airconditioning aan staat. Selecteer de tijd wanneer u de eenheid wil afzetten. De Operation Paned Window zal UIT tonen. - De tijd om het toestel af te zetten is verstelbaar van 0.00 tot WATERAFVOERBUIS - Verbind de waterafvoerbuis aan de eenheid alvorens te starten. Wanneer het waterniveau van de interne watertank een vooraf bepaald niveau bereikt, zal de waterpomp geactiveerd worden en het gecondenseerde water zal naar buiten afgevoerd worden door de afvoerbuis. De maximum delivery lift is 3.5 m. (Onder deze voorwaarde, maak de rubberen opstopping vast aan de achterkant om constante afvoer te voorkomen.)

9 8 CONSTANTE AFVOER - Als u de eenheid een lange tijd niet wil gebruiken, verwijder de rubberen opstopping van de achterkant en maak een deel van de constante afvoerbuis vast aan de aansluitklem van de afvoerbuis. Al het water in de watertank zal naar buiten afgevoerd worden door de afvoerbuis. (Onder deze voorwaarde is de waterpomp niet geactiveerd.) Installatie 1 BELANGRIJK: Installeer de verrijdbare ir conditioner op een gelijkmatige en ruime plaats waar de luchtuitlaten niet bedekt worden. Een ruimte van minimum 30cm van een muur of andere obstakels is vereist. Het toestel mag niet in de was gebruikt worden. De stekker zal toegankelijk zijn nadat het toestel gepositioneerd is. Bedrading moet gedaan worden volgens Nationale regels. 2 BUIS INSTRUCTIES: A) TIJDELIJK 1. Maak een eind van de leiding vast aan de luchtuitlaat van de verrijdbare airconditioning, verbind de linkerzijde van de leiding met het paneel van de luchtuitlaat, daarna de rechterzijde van de leiding. Duw het naar beneden, maak het zeker helemaal vast. (zie figuren) 2. Maak het andere eind van de leiding vast aan adaptor B. 3. Plaats het einde van de leiding bij een raam in de buurt.

10 B) PERMANENT 1. Maak een eind van de leiding vast aan de luchtuitlaat van de verrijdbare airconditioning. Verbind, volgens de richting van de pijlen, eerst de linkerzijde van de leiding met het paneel van de luchtuitlaat, daarna de rechterzijde van het paneel. Duw het naar beneden, maak het zeker helemaal vast. (zie figuren) 2. Installeer de adaptor A tegen de muur door gebruik te maken van 4 wall plug en schroeven, maak het zeker helemaal vast. (zie figuren) 3. Maak het andere eind van de leiding vast aan adaptor A. 4. Bedek het gat d.m.v. de adaptor cap als het niet in gebruik is. De leiding kan samengedrukt of uitgerekt worden tussen 500mm en 2000mm, maar het is wenselijk om de lengte van de leiding tot een minimum te houden. BELANGRIJK: BUIG DE LEIDING NIET OVER (ZIE FIGUUR) Window Kit Installatie Uw window kit is zo ontworpen dat de meeste standaard Verticale en horizontale window toepassingen passen, hoewel het voor u nodig kan zijn sommige aspecten van de installatieprocedure voor bepaalde types van window te wijzigen.

11 VEILIGHEID AFVOERTANK Deze eenheid is uitgerust met een interne watertank, twee full-safe switch mechanismen, de ene wordt gebruikt om de waterafvoerbuis te controleren, de andere wordt gebruikt om het waterpeil in de interne tank te controleren. Wanneer het waterpeil een vooraf bepaald niveau bereikt worden de full-safe switch mechanismen geactiveerd. Op de digitale display verschijnt P1 en het lampje van de water full indicator licht op. Verplaats voorzichtig de buitenkant van de eenheid, verwijder de rubberen verstopping van het achterste drainage hole en voer het water af. De eenheid zal goed verderwerken. ONDERHOUD BELANGRIJK: 1) SCHAKEL ZEKER DE EENHEID UIT ALVORENS U DEZE SCHOONMAAKT. 2) GEBRUIK GEEN GASOLING, VERDUNNINGSMIDDEL OF ANDERE CHEMICALEN OM DE EENHEID SCHOON TE MAKEN. 3) WAS DE EENHEID NIET DIRECT ONDER EEN KRAAN OF GEBRUIK GEEN TUINSLANG. 4) ALS DE STEKKER BESCHADIGD IS MOET HET GEREPAREERD WORDEN DOOR HET FABRIEK OF HAAR AGENTSCHAP. 1 LUCHTFILTER - Maak de luchtfilter ten minste om de twee weken schoon om te voorkomen dat er stof in ventilator komt. - Removal Trek de luchtfiltercover eruit en verwijder de luchtfilter van de filtercover. - Schoonmaak Was de luchtfilter door het zachtjes in warm water onder te dompelen (ongeveer 40 C / 104 F) met een neutraal detergent. Spoel de filter en laat het drogen op een schaduwrijke plaats.

12 - Mounting Maak de luchtfilter vast aan de filtercover door gebruik te maken van de vastgemaakte haken op het inwendig oppervlak van de cover. Plaats de filtercover terug op de eenheid. 2 DE OMSLUITING VAN DE EENHEID - Gebruik een stofvrije doek doorweekt met een neutraal detergent om de omsluiting van de eenheid schoon te maken. Daarna schoonmaken met een droge propere doek.

13 TROUBLE SHOOTING PROBLEMEN MOGELIJKE OORZAKEN SUGGESTIES 1. De eenheid werkt niet als je op de I/O knop drukt 2. Niet koel genoeg - Water full indicator knippert, watertank is vol. - Kamertemperatuur is hoger dan de ingestelde temperatuur (Heating mode) - Kamertemperatuur is lager dan de ingestelde temperatuur (Cooling mode) - de ramen of deuren in de kamer zijn niet gesloten. - Er zijn warmtebronnen in de kamer - De luchtuitlaat van de leiding is niet verbonden of wordt geblokkeerd. - De ingestelde temperatuur is te hoog. - Luchtfilter wordt geblokkeerd door stof. Doe het water in de watertank weg. Reset de temperatuur. Reset de temperatuur. Maak dat zeker alle ramen en deuren gesloten zijn. Verwijder de warmtebronnen indien mogelijk. Verbindt de leiding en maak dat het zeker goed kan functioneren. Verminder de ingestelde temperatuur. Maak de luchtfilter schoon. 3. De stroom slaat af op Heating mode 4. Lawaaierig of vibratie - De automatische bescherming tegen oververhitting. Wanneer de temperatuur aan de luchtuitlaat 70 C / 158 F overschrijdt, zal de verwarming stoppen. - De grond is niet waterpas of niet plat genoeg. Zet het terug aan nadat de eenheid afgekoeld is. Plaats de eenheid op een grond die plat en waterpas is, indien mogelijk. 5. Kletterend geluid - het geluid komt van de afkoelende binnenkant van de airconditioning. Het is normaal.

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E Inhoudstafel 1. AFSTANDSBEDIENING EN ZIJN FUNCTIES 2 2. NAMEN EN FUNCTIES VAN DE INDICATOR OP DE AFSTANDSBEDIENING 3 3. BESTURING VAN DE AFSTANDSBEDIENING 3 3.1. INBRENGEN

Nadere informatie

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING Inhoudstafel Afstandsbediening en zijn functies 2 Display van afstandsbediening 3 Gebruik van de afstandsbediening 4 De klok instellen 4 Lock en reset toets 5 Automatische

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

GIDS VOOR DE GEBRUIKER

GIDS VOOR DE GEBRUIKER GIDS VOOR DE GEBRUIKER Aangekoppelde Afstandsbediening MWR-TH00 MWR-TH01 Airconditioner Ne DB98-26319A(1) Veiligheidsvoorschriften Voordat u de aangekoppelde afstandsbediening gebruikt, leest u best deze

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding afstandbediening R71A/E

Gebruikershandleiding afstandbediening R71A/E Gebruikershandleiding afstandbediening R71A/E Gebruik van de afstandsbediening 1. Ga verstandig met de afstandsbediening om: houdt de afstandsbediening uit de buurt van vloeistoffen, laat de afstandsbediening

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING

AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING LMD-AE-09HDI-SET LMD-AE-12HDI-SET LMD-AE-18HDI-SET LMD-AE-24HDI-SET Pag 1 Inhoud: Afstandsbediening specificatie.. 3 Afstandsbediening functies.. 4 Betekenis

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 NL BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 GEBRUIK VAN DE INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING BELANGRIJK VOOR GEBRUIK : Voordat U het toestel gebruikt gelieve zeker te zijn dat : Het binnentoestel correct is aangesloten op

Nadere informatie

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX CH90EL Gebruiksaanwijzing GEBRUIKERSHANDLEIDING CH-60E-L CH-90E-L Lees aandachtig deze handleiding alvorens de dampkap in gebruik te nemen Lees en bewaar deze instructies goed INSTRUCTIES, GEBRUIK

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Bedrade afstandsbediening KJR-29B

Gebruiksaanwijzing Bedrade afstandsbediening KJR-29B Gebruiksaanwijzing Bedrade afstandsbediening KJR-29B Hartelijk dank voor de aankoop van onze airconditioner. Voordat u het apparaat gebruikt, moet deze handleiding zorgvuldig worden doorgelezen en bewaard

Nadere informatie

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker:

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: Handleiding 1. Model Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: IOL-1515SP 2. Specificatie Onze LED Cube met Bluetooth Speaker is vervaardigd volgens een

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS MAXIMALE FUNCTIONERINGS LIMIET

TECHNISCHE GEGEVENS MAXIMALE FUNCTIONERINGS LIMIET NL 20-06-2002 16:35 Pagina 66 Aandachtig dit instructieboekje doorlezen alvorens het apparaat te installeren en in gebruik te nemen Alleen op deze manier kunnen wij u de beste resultaten en de maximale

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

verdeeld door Orcon bv www.general-airco.nl BEDIENINGSHANDLEIDING AIRCONDITIONER verdeeld door Orcon nv www.general-airco.be

verdeeld door Orcon bv www.general-airco.nl BEDIENINGSHANDLEIDING AIRCONDITIONER verdeeld door Orcon nv www.general-airco.be BEDIENINGSHANDLEIDING AIRCONDITIONER ABF09RIY ABF12RIY ABF14RIY AB18RIYa AB24RIYa AB36RIYa AB45RIYa AU12RIYa AU14RIYa AU18RIYa AU24RIYa AU36RIYa AU45RIYa AR12RIYa AR14RIYa AR18RIYa AR24RIYa AR36RIYa AR45RIYa

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Veiligheidsmaatregelen

Veiligheidsmaatregelen Veiligheidsmaatregelen Lees de instructies in dit boek aandachtig door voordat u de gecentraliseerde regelaar gebruikt. Bewaar deze Gebruikershandleiding en de Installatiehandleiding op een handige en

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te

Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te Hartelijk dank voor uw aankoop van deze airconditioner. Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens uw airconditioner in gebruik te nemen en bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik

Nadere informatie

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK Let erop dat de schakelaar op 0 (uit) staat voordat u het snoer op de wandcontactdoos aansluit. Laat de stekker niet in het stopcontact wanneer de koffiemachine

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING R410A HTFI 351 GR HTFI 531 GR HTBI 711 GR HTBI 1061 GR HTBI 1221 GR

GEBRUIKSHANDLEIDING R410A HTFI 351 GR HTFI 531 GR HTBI 711 GR HTBI 1061 GR HTBI 1221 GR 4-ZIJDIGE CASSETTE AIRCONDITIONERS MONOSPLIT SYSTEMEN, AIR-TO-AIR, WARMTEPOMP GEBRUIKSHANDLEIDING COMMERCIAL MODELLEN MET R410A R410A HTFI 351 GR HTFI 531 GR C HTBI 711 GR HTBI 1061 GR HTBI 1221 GR WAARSCHUWING

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR. 9374142170-03 GEBRUIKERSHANDLEIDING 9374142170-03 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSMAATREGELEN... Nl-1 NAMEN VAN DE ONDERDELEN... Nl-2 WERKING...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING "SUPER HEALTH" MONOSPLIT MODELLEN:

GEBRUIKSHANDLEIDING SUPER HEALTH MONOSPLIT MODELLEN: WAND AIRCONDITIONERS (SPLIT SYSTEMEN, AIR-TO-AIR, WARMTEPOMP) GEBRUIKSHANDLEIDING "SUPER HEALTH" MONOSPLIT MODELLEN: HKEI - HCNI 262 G HKEI - HCNI 352 G AUTO COOL DRY HEAT TEMP MODE ON/OFF FAN SPEED SWING

Nadere informatie

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1 LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE Room Controller NEW I S O 9 00 1 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N BEDIENING Bediening Deze regelaars werken alleen met de volgende typen binnenunits: 42HMC---N

Nadere informatie

VRFBEDSIM BEDIENINGSHANDLEIDING AIR CONDITIONER FUJITSU GENERAL LIMITED 9G2048. www.general-airco.be www.general-airco.nl

VRFBEDSIM BEDIENINGSHANDLEIDING AIR CONDITIONER FUJITSU GENERAL LIMITED 9G2048. www.general-airco.be www.general-airco.nl BEDIENINGSHANDLEIDING AIR CONDITIONER TM VRFBEDSIM Bewaar deze handleiding zodat u ze later nog kunt raadplegen 9G2048 FUJITSU GENERAL LIMITED www.general-airco.nl INHOUD VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN... 1

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller KBRC01A GEBRUIKERSMANUAAL 1. Beschrijving van de Aanraakscherm aan de wand (Touch LCD Wall Controller) Aanraakscherm aan de wand is een accessoire van de

Nadere informatie

Air Conditioner Edition:200 6/1/10. Toetsen en Functies. Afstandsbediening. Beeldscherm

Air Conditioner Edition:200 6/1/10. Toetsen en Functies. Afstandsbediening. Beeldscherm Toetsen en s 16 29 10 14 20 15 19 10. TIMER ON weergaven 11. FAN SPEED weergaven 17.Singal sending weergaven 18. Left/right air flow weergaven 19. TEMP weergaven om de TEMP. instellingen weer te geven.

Nadere informatie

Type AUYG LV AUYF24LB BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/ LUCHT WARMTEPOMP.

Type AUYG LV AUYF24LB BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/ LUCHT WARMTEPOMP. Type AUYG12-14 - 18LV AUYF24LB BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/ LUCHT WARMTEPOMP www.fujitsuclimate.nl INHOUD VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees eerst grondig deze veiligheidsvoorschriften vooraleer u het toestel

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Bedrade afstandsbediening MWR-VH02 ENERGIE RECOVERY VENTILATIE (ERV wtw ventilatie) Ne DB98-30694A(1) Veiligheidsmaatregelen Lees deze instructies aandachtig door voordat u deze bedrade

Nadere informatie

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen.

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen. Waterfontein Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A Waterfontein warm en koud water. Compressor met koeling. We danken u voor de aankoop van deze waterfontein. Gelieve deze handleiding goed te lezen.

Nadere informatie

FUJITSU GENERAL LIMITED

FUJITSU GENERAL LIMITED BEDIENINGSHANDLEIDING AIR CONDITIONER AS4Y AS8Y AS4Y/RY AS0Y AB4Y AB8Y /RIY AB4Y /RIY AB0Y/RIY AB6Y/RIY AB45Y/RIY AB54Y MSAB MSAS07-09--8-4RIY MSAS09-Y MASTER SET CONTROL TEMP. SET TIME SET SWING SET SWING

Nadere informatie

DB68-04149A-00. SOL MWR-SH00N_IB_04149A-00_NL.indd 2 2013-09-25 오전 9:58:46

DB68-04149A-00. SOL MWR-SH00N_IB_04149A-00_NL.indd 2 2013-09-25 오전 9:58:46 DB68-04149A-00 SOL MWR-SH00N_IB_04149A-00_NL.indd 2 2013-09-25 오전 9:58:46 Bedrade afstandsbediening MWR-SH00N Airconditioner gebruiksaanwijzing Deze handleiding is gemaakt van 100% gerecycled papier. imagine

Nadere informatie

RC4 Bedieningsvoorschriften

RC4 Bedieningsvoorschriften RC4 Bedieningsvoorschriften NL Bedieningsvoorschriften Nederlands VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening.(zie figuur A) Plaats de twee

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A GEBRUIKSAANWIJZING RC08A NEDERLANDS INHOUD Overzicht 1-2 Voor gebruik 3 4-12 Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik van uw airconditioner en bewaar deze bij de unit. OVERZICHT DISPLAY Informatie die

Nadere informatie

silhouet electric fire

silhouet electric fire silhouet electric fire Gebruiksaanwijzing SF100/SF150/SF240 SNELSTARTGIDS I. Verzeker uzelf er voorafgaand aan de installatie van dat: 1. de nominale spanning van de elektrische haard correspondeert met

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

CR143-RG58A

CR143-RG58A Ten gevolge van voortdurende verbetering van de producten, kunnen specificaties en ontwerp wijzigen zonder enige kennisgeving. Raadpleeg de verkoopafdeling of de fabrikant voor details. CR143-RG58A 202055091498

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Recreatie airconditioning GRH085DA-K3NA1A GRH120DA-K3NA1A Lees voor het in gebruik nemen eerst deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. Instructies INHOUD Voorwoord 3 Elektrische

Nadere informatie

Maverick ET 732 Handleiding

Maverick ET 732 Handleiding Handleiding Maverick ET-732 Redi Chek Gefeliciteerd met de aankoop van uw Redi Chek thermometer. Vanaf nu kunt u op afstand de temperatuur in de gaten houden van uw oven/bbq en tegelijkertijd de kerntemperatuur

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

BEDIENINGSHANDLEIDING

BEDIENINGSHANDLEIDING TYPE ARYFLB, ARYA0-6LB, ARYA6-5LC BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP www.fujitsuclimate.nl INHOUD VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN... OVERZICHT ONDERDELEN... VOORBEREIDING... WERKING... 5 ECONOMY FUNCTIE...

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

De onzichtbare airco voor op uw dakkapel

De onzichtbare airco voor op uw dakkapel De onzichtbare airco voor op uw dakkapel HANDLEIDING INSTALLATIE MINIROOFTOP Wilgenweg 21 3421 TV Oudewater The Netherlands www.minirooftop.nl info@minirooftop.nl Voorwoord Gefeliciteerd, met de aanschaf

Nadere informatie

Handleiding voor de mobiele airconditioner Installatie- en bedieningshandleiding

Handleiding voor de mobiele airconditioner Installatie- en bedieningshandleiding Handleiding voor de mobiele airconditioner Installatie- en bedieningshandleiding Inhoud Airconditioner 2 Veiligheidsmaatregelen 4 Beschrijving van de onderdelen 5 Accessoires 6 Bedieningspaneel 7 Werking

Nadere informatie

Bedrade afstandsbediening YR-E14

Bedrade afstandsbediening YR-E14 Bedrade afstandsbediening YR-E14 MODE Om de modes : automatisch, ventileren, koelen, ontvochtigen of verwarmen te activeren. HEALTH Om de lucht te reinigen. SWING Het veranderen van de stand van de lamellen,

Nadere informatie

BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP

BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP MODEL AUHA 30-36-45-54 LB-LC (RIY) CODE: AR-6TC1 / UTD-GUD STANDAARD Bewaar deze handleiding zorgvuldig zodat u deze steeds kan raadplegen. IN OPTIE www.generalbenelux.com

Nadere informatie

ASP09RIY ASP12RIY ASP18RIY

ASP09RIY ASP12RIY ASP18RIY BEDIENINGSHANDLEIDING AIRCONDITIONER ASP09RIY ASP12RIY ASP18RIY Bewaar deze handleiding zodat u ze later nog kunt raadplegen 9G2069 FUJITSU GENERAL LIMITED - www.general-airco.nl Fig. 1 D 1 Fig. 2 2 3

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Afstandsbediening airconditioner KID-02 S Dank u zeer voor het aanschaffen van onze airconditioner. Lees voor u uw airconditioner gebruikt deze en gebruikershandleiding zorgvuldig

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag

K70151-he VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER. Instructiehandleiding WK9070. Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag VERPLAATSBARE AIRCONDITIONER Instructiehandleiding WK9070 Lees deze handleiding en bewaar deze voor naslag SPECIFICATIES Modelnummer EV9044/EV9045/WK9070 EV9046/EV9047/EV9049 Koelcapaciteit Opgenomen vermogen/ampère

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER. Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. GEBRUIKSAANWIJZING S T E R Y D R Y STERILISATOR EN DROGER Aandachtig lezen vóór gebruik! Bewaar deze gebruksaanwijzing goed voor eventueel later gebruik. Uw schoensterilisator en droger kan ook gebruikt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Weekly Centralized Controller CCM09

Gebruikershandleiding Weekly Centralized Controller CCM09 Gebruikershandleiding Weekly Centralized Controller CCM09 Voorzorgsmaatregelen Lees deze handleiding goed voor gebruik. Deze handleiding beschrijft de werking van de Weekly Centralized controller. Bewaar

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

Telescopische afzuigkap TEL06

Telescopische afzuigkap TEL06 Telescopische afzuigkap TEL06 2 Gelieve de volgende informatie van het typeplaatje voor een later gebruik te noteren, alsook de aankoopdatum, zoals op de rekening / factuur staat vermeld: Model... Serienummer...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7 GEBRUIKSAANWIJZING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 ONZE WELGEMEENDE DANK VOOR UW AANKOOP VAN DEZE AFSTANDS- BEDIENING. LEES DE HANDLEIDING AANDACHTIG ALVORENS

Nadere informatie

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie Verwarming en ventilatie BEDIENINGSELEMENTEN 1. Temperatuurregeling. Afzonderlijk instelbaar voor de bestuurder en de passagier voorin. 2. Programma voor maximaal ontdooien. 3. Luchtverdeling. In de geselecteerde

Nadere informatie

VLAMING Verlichting. Zaadmarkt 8 1681 PD Zwaagdijk-Oost T +31 (0)228-565013 F +31 (0)228-565015 E verkoop@vlaming-groep.nl

VLAMING Verlichting. Zaadmarkt 8 1681 PD Zwaagdijk-Oost T +31 (0)228-565013 F +31 (0)228-565015 E verkoop@vlaming-groep.nl VLAMING Verlichting MOBIELE VERLICHTINGSYSTEMEN INSTALLATIE HANDLEIDING EIL SYSTEM INSTALLATIE Stationeer de TOWERLUX op een goede ondergrond en dat het geheel stabiel op de grond staat. UITPAKKEN en OPSTARTEN

Nadere informatie

AC2400 Mobiele Caravanairco

AC2400 Mobiele Caravanairco Instructieboekje AC2400 Mobiele Caravanairco 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM caravanairco hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid zal

Nadere informatie

MAXIMUM 35 INDOOR GUARANTEE HANDLEIDING MINIMUM 2 YEAR BATTERY ON-OFF 250 VOLT 2 X AAA ALKALINE EXCLUSIVE SWITCH 5(3) AMP

MAXIMUM 35 INDOOR GUARANTEE HANDLEIDING MINIMUM 2 YEAR BATTERY ON-OFF 250 VOLT 2 X AAA ALKALINE EXCLUSIVE SWITCH 5(3) AMP MAXIMUM 35 INDOOR GUARANTEE HANDLEIDING 5 MINIMUM 2 YEAR ON-OFF SWITCH 22 250 VOLT 5(3) AMP BATTERY 2 X AAA ALKALINE EXCLUSIVE C.0 SW DK INHOUDSOPGAVE 1 IEIDING.2 2 PLAATSING...4 3 INSTELLING TEMPERATUUR..11

Nadere informatie

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen :

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen : ELECTRIC Chiller Aquachill 200 Eigenschappen : Gebruiksaanwijzingen / Garantie 1. Thermo-elektrische Koelagregaat 2. Voor zoet- en zeewater aquariums 3. Micro-processor gestuurd 4. Geluidsarm - Gemakkelijk

Nadere informatie

BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP

BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP BEDIENINGSHANDLEIDING LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP MODEL ASH 8- LBAJ (RIY) CODE: AR-JW STANDAARD Bewaar deze handleiding zorgvuldig zodat u deze steeds kan raadplegen. www.generalbenelux.com INHOUD VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN...

Nadere informatie

Professional GEBRUIKSAANWIJZING FRITEUSE USER INSTRUCTIONS DEEP FRYER GEBRAUCHSANWEISUNG FRITEUSE MODE D EMPLOI FRITEUSE

Professional GEBRUIKSAANWIJZING FRITEUSE USER INSTRUCTIONS DEEP FRYER GEBRAUCHSANWEISUNG FRITEUSE MODE D EMPLOI FRITEUSE Professional GEBRUIKSAANWIJZING FRITEUSE USER INSTRUCTIONS DEEP FRYER GEBRAUCHSANWEISUNG FRITEUSE MODE D EMPLOI FRITEUSE Alvorens de apparatuur in gebruik te nemen dient u deze gebruiksaanwijzing aandachtig

Nadere informatie

AS07Y AS09Y/RY AS12Y/RY

AS07Y AS09Y/RY AS12Y/RY B EDIENING SHANDL EIDIN G A IR CON DIT ION E R AS07Y AS09Y/RY AS2Y/RY Bewaar deze handleiding zodat u ze la ter nog kunt raadplegen 9G2063 FUJ ITSU GEN ERAL LIMITED - VOORBEREIDING De voeding aanzetten

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding

Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding Mobiele Airconditioner Smartcool 2.0 Gebruikershandleiding 6-1-2017 BELANGRIJK Installeer en gebruik deze mobiele airconditioner niet voordat u aandachtig deze gebruikershandleiding hebt doorgelezen. Bewaar

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

ELECTRIC Chiller. AquaChill 100. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 100. Power source.

ELECTRIC Chiller. AquaChill 100. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 100. Power source. ELECTRIC Chiller Eigenschappen : Gebruiksaanwijzingen / Garantie 1. Thermo-elektrisch Koelagregaat 2. Geschikt voor zoet- en zeewater aquariums 3. Micro-processor gestuurd 4. Geluidsarm - Gemakkelijk te

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding handendroger

Installatie- en gebruikershandleiding handendroger Installatie- en gebruikershandleiding handendroger Gelieve de instructies samen met de afbeeldingen te lezen. Gelieve deze handleiding te bewaren. Veiligheidsinstructies Belangrijk: lees deze instructies

Nadere informatie

Installatie & Gebruikers Handleiding

Installatie & Gebruikers Handleiding Nagano airconditioners Duct type Installatie & Gebruikers Handleiding Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw watergekoelde airco. Deze airco is uitermate geschikt om het klimaat van uw ruimte optimaal

Nadere informatie

Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor

Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor Enkele opmerkingen over vochtigheid Lucht bevat altijd een zekere hoeveelheid water, in de vorm van waterdamp. Hierdoor wordt de vochtigheidsgraad van een omgeving bepaald. De hoeveelheid waterdamp bevat

Nadere informatie

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430

11/2010. Mod: PV200X. Production code: UR200/OUT430 11/2010 Mod: PV200X Production code: UR200/OUT430 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Belangerijke veiligheidsinstructies NL NL Belangerijke veiligheidsinstructies 1. Om volledig gebruik te maken

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER. Model:ED 0850E. Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product.

Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER. Model:ED 0850E. Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product. Gebruiksaanwijzing INDUSTRIELE ONTVOCHTIGER Model:ED 0850E Wij bedanken u voor het aanschaffen van ons product. Gelieve de volgende informatie nauwkeurig te lezen voordat u dit apparaat gebruikt. WWW.EURODRY.NL

Nadere informatie

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing.

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing. Predia Soundbar Model: SP-81 Gebruiksaanwijzing www.predia.nl Bedankt dat u heeft gekozen voor onze Predia Soundbar. Daarmee kiest u voor een fris geluid, perfecte kwaliteit en een krachtige dynamische

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Designsierpaneel BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PNL9-.book Page Monday, January 7, 09 :07 PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Designsierpaneel BYCQ40EPB Installatiehandleiding

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden

Nadere informatie

TECHNISCHE FUNCTIE SPECIFICATIES PC BOARD LCD 4004XE COOL EN HEAT CONTROLLER AIRCONDITIONING SYSTEEM MODEL ASB

TECHNISCHE FUNCTIE SPECIFICATIES PC BOARD LCD 4004XE COOL EN HEAT CONTROLLER AIRCONDITIONING SYSTEEM MODEL ASB TECHNISCHE FUNCTIE SPECIFICATIES PC BOARD LCD 4004XE COOL EN HEAT CONTROLLER AIRCONDITIONING SYSTEEM MODEL ASB 1 Airned B.V., Ambachtsweg 17, 6581 AX Malden, t: 024-3582458 f: 024-3585911 e: info@airned.nl

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0)

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0) F. +31(0)513656501 CAMBRIDGE DELUXE elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding Saturnus 8 Postbus 219 NL Heerenveen NL 8440 AE Heerenveen T. +31(0)513656500 Diepte 205mm TOESTELBESCHRIJVING

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MKL-01

Gebruiksaanwijzing MKL-01 Gebruiksaanwijzing MKL-01 Draagbare luchtkoeler Bedankt dat u gekozen hebt voor de hoogwaardige MPM luchtkoeler. Lees deze handleiding goed door voor gebruik zodat u het product optimaal en veilig gebruiken

Nadere informatie

Espace bedrade regeling (230 volt)

Espace bedrade regeling (230 volt) Espace bedrade regeling (230 volt) Installatiehandleiding klokthermostaat. Espace klokthermostaat De fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig te bedienen met slechts vier toetsen en is standaard reeds

Nadere informatie

Handleiding. itec Clean Air. Ionic UV Plasma luchtreiniger

Handleiding. itec Clean Air. Ionic UV Plasma luchtreiniger itec Clean Air Ionic UV Plasma luchtreiniger Waarschuwing! Het niet volgen van deze instructies kan schade aan het apparaat opleveren! 1 Na het product uitgepakt te hebben, de UV lamp te hebben gemonteerd

Nadere informatie