Model EF-2000W Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Model EF-2000W Handleiding"

Transcriptie

1 Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding

2 Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke of commerciële omgeving. Indien de voedingskabel beschadigd is, dient deze vervangen te worden door de fabrikant, een service medewerker of vergelijkbaar gekwalificeerde personen om gevaar te voorkomen. Kinderen onder de 3 jaar dienen op afstand te worden gehouden, tenzij voortdurend onder supervisie. Kinderen tussen 3 en 8 jaar dienen het apparaat enkel in-/uit te schakelen indien het geplaatst of geïnstalleerd is op de bedoelde normale werkingsplek en indien zij onder supervisie staan of instructies hebben gekregen betreffende veilig gebruik van het apparaat en zij de gerelateerde gevaren kennen en begrijpen. Kinderen van 3 tot 8 jaar dienen het apparaat niet aan te sluiten op het stroomnetwerk, het apparaat niet te bedienen, schoonmaken of onderhoud aan het apparaat uit te voeren. LET OP! Sommige delen van dit product kunnen erg heet worden en brandwonden veroorzaken. In het bijzonder dient men extra alert te zijn wanneer kinderen en kwetsbare mensen aanwezig zijn. LET OP: Ter voorkomen van gevaar als gevolg van onachtzame reset van de oververhittingsbeveiliging, mag dit apparaat niet aangesloten worden op een externe schakelaar, zoals een timer, of een circuit dat regelmatig wordt in- en uitgeschakeld. WAARSCHUWING: Dek de haard nooit af om oververhitting te voorkomen. De haard dient niet direct onder een wandcontact geplaatst te worden. WAARSCHUWING: De haard dient niet gebruikt te worden als de glasplaat beschadigd is. Gebruik deze haard niet met een programmeur, timer, aparte afstandsbedieningssystemen of enig ander apparaat dat de haard automatisch ingeschakeld, vanwege risico op brandgevaar als de haard bedekt of niet correct geplaatst is. Gebruik deze haard niet in de buurt van een bad, douche of zwembad. WAARSCHUWING: Deze haard is niet uitgerust met een apparaat om de kamertemperatuur te controleren. Gebruik de haard niet in kleine ruimtes waarin personen aanwezig zijn die niet zelfstandig de ruimte kunnen verlaten, tenzij er constante supervisie is.

3 Belangrijke Veiligheidsinstructies Bewaar een afstand van minstens 1 meter tussen de haard en meubilair, gordijnen en andere brandbare materialen, wanneer in gebruik. Gebruik de haard niet in ruimtes met explosievegassen (bv. benzine) of bij gebruik van ontvlambare lijm of oplosmiddelen (bv. Bij het lijmen of lakken van parketvloeren, PVC, etc.) Gooi geen objecten in de haard. Plaats het voedingssnoer van de haard niet onder een tapijt. Gebruik de haard niet naast ontvlambare materialen of vuur. Haard uitschakelen en van de netstroom ontkoppelen indien niet in gebruik of voor schoonmaak en onderhoud. Geen objecten in de haard plaatsen of toestaan dat een object de luchtcirculatie rond de haard belemmerd, niet gebruiken in de buurt van gordijnen, lakens of stoffen. Haard niet reinigen met schuurmiddelen. Waarschuwing batterijen afstandsbediening Enkel volwassenen dienen de batterijen te hanteren. Sta kinderen niet toe de afstandsbediening te gebruiken tenzij de batterij afdekking zorgvuldig aangesloten is op het batterij compartiment. Het batterijtype dat gebruikt wordt in deze afstandsbediening is AAA 1.5V (2 stuks). Deze batterijen bevinden zich binnenin en zijn makkelijk toegankelijk. Verwijder het batterijklepje op de achterkant van de afstandsbediening om de batterijen te verwijderen. Deze batterijen moeten bij uw lokale recyclepunt inleveren.

4 Installatie (aanbevolen met 2 personen) Sluit het apparaat niet aan op de netstroom tot de installatie correct en volledig is uitgevoerd. Staande installatie Voor gebruik als een vrijstaande haard dienen de meegeleverde standaarden/pootjes met de schroeven bevestigd te worden. Plaats de haard op een stabiele, warmtebestendige ondergrond. Muurbevestiging installatie LET OP dat tijdens het boren van gaten dat zich geen kabels, gas- of waterleidingen op de plek van de gaten bevinden! Een minimum hoogte van 1 meter van de vloer tot de onderkant van de haard is aanbevolen. 1. Verwijder de standaarden/pootjes van de haard, indien reeds bevestigd. 2. Gebruik het bijgeleverde sjabloon om de locaties voor de bovenste 2 gaten op de muur te markeren. Gebruik een waterpas om zeker te stellen dat de gaten zich op dezelfde hoogte bevinden. 3. Boor de bovenste twee gaten in de muur. 4. Breng de meegeleverde pluggen en schroeven voor muurbevestiging aan. 5. Bevestig de muurhaak onderaan de achterkant van de haard. 6. Hang de haard voorzichtig aan de bovenste twee schroeven. 7. Markeer de locatie van het gat voro de haak aan de onderkant. 8. Verwijder de haard weer tijdelijk. 9. Boor het gat voor de haak in de muur. 10. Breng de bijgeleverde plug en schroef aan. 11. Hang de haard weer voorzichtig aan de bovenste twee schroeven. De bovenste haken dienen over de twee bovenste schroeven te vallen. De haak aan de onderkant dient over de onderste schroef te vallen. 12. Haal de decoratieve stenen uit de verpakking en verdeel ze regelmatig in de haard in de gewenste positie. Glasplaat installatie Plaats de glasplaat over de voorkant van de haard, zodat de uitsparingen in de haken aan weerszijden van de glazen plaat over de uitsteeksels aan de zijkanten van de behuizing van de haard vallen.

5 Bediening Let op: - Zorg ervoor dat de haard zorgvuldig geïnstalleerd of op een stabiele ondergrond is geplaatst, alvorens de netstroom aan te sluiten. - De hoofdschakelaar en verwarmingsschakelaars bevinden zich aan de rechterbovenkant aan de achterkant van het apparaat. Handmatige bediening Zet de hoofdschakelaar op de l stand om het apparaat in te schakelen. Er zal een piepje te horen zijn en het vlamhelderheid indicatorlampje zal gaan branden. De hoofdschakelaar moet op ON staan voor handmatige bediening. Druk eenmaal op de ventilatie-/verwarmingsknop. De ventilator gaat aan. Druk nogmaals op de knop. De ventilator en de verwarming op lage stand gaan aan. Druk een derde keer op de knop. De ventilator en de verwarming op de hoge stand gaan aan. Corresponderende indicatielampje(s) zullen gaan branden. Om de ventilator en verwarming volledig uit te schakelen, drukt u een vierde keer op de knop. Er zijn 4 vlamintensiteiten in te stellen ( van LAAG naar HOOG). Druk herhaaldelijk op de vlam intensiteitsknop om de gewenste intensiteit te selecteren. De haard zal verlicht worden met vlammen zonder warmte-afgifte. Druk op de knop tot het vlammen intensiteit indicatorlampje uitgaat, om de vlammen uit te schakelen.

6 Afstandsbediening De hoofdschakelaar moet op ON staan om de haard op afstand te kunnen bedienen. Druk op de aan/uit knop op de afstandsbediening. De haard gaat dan in stand-by modus en alle functies staan uit. De ventilator-/verwarmings- en vlammen intensiteitsknoppen op de afstandsbediening voerendezelfde functies uit als de knoppen op het controlepaneel op de haard zelf.

7 Oververhittingsbeveiliging Dit apparaat is uitgerust met een veiligheidssysteem dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer de potentiële oververhittingstemperatuur is bereikt. Om veiligheidsredenen zal het apparaat niet weer automatisch ingeschakeld worden. Heel de stekker van het apparaat uit het stopcontact voor minimaal 15 minuten. Steek de stekker weer in het stopcontact en zet het apparaat weer aan. Voorkom dat de luchtroosters geblokkeerd of belemmerd worden, daar dit zal leiden tot oververhitting van het apparaat en brandgevaar tot gevolg kan hebben.

8 Reiniging en onderhoud Schakel het apparaat altijd uit en haal de stekker uit het stopcontact voor reiniging en geef het tijd om af te koelen. Reinig de haard met een zachte, licht vochtige doek. Gebruik NOOIT schurende middelen om de haard te reinigen. Zorg dat de haard na reiniging volledig droog is voordat u de haard weer inschakelt. Bewaar de haard in een koele, droge ruimte. Lamp vervangen LET OP: Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor vervanging van de lamp. Schuif de glasplaat voorzichtig naar boven en til hem van de haardbehuizing. Zet de glasplaat op een veilige plek tijdens de vervanging van de lamp. Onderaan de haard is een plaatje bevestigd met twee schroeven. Verwijder de schroeven en het beschermingsplaatje van de lamp. Verwijder de lamp door hem eruit te trekken. Vervang de lamp door een 40 Watt G9 Halogeen lamp. Schroef vervolgens het beschermplaatjes weer vast. Til de glasplaat weer over de uitsteeksels aan weerszijden van de haard.

silhouet electric fire

silhouet electric fire silhouet electric fire Gebruiksaanwijzing SF100/SF150/SF240 SNELSTARTGIDS I. Verzeker uzelf er voorafgaand aan de installatie van dat: 1. de nominale spanning van de elektrische haard correspondeert met

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Model Nummer:rsLonden

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Model Nummer:rsLonden Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Model Nummer:rsLonden Hang haard Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en in gebruik neemt.

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1 Handleiding Alu Serie spiegels met externe led verlichting Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht

installatiehandleiding Alarmlicht installatiehandleiding Alarmlicht INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0)

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0) F. +31(0)513656501 CAMBRIDGE DELUXE elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding Saturnus 8 Postbus 219 NL Heerenveen NL 8440 AE Heerenveen T. +31(0)513656500 Diepte 205mm TOESTELBESCHRIJVING

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia bewegingsmelder. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie over de installatie

Nadere informatie

Elektra F GB NO FR

Elektra F GB NO FR SE... 10 GB... 12 NO... 14 FR... 16 RU... 18 DE... 20 PL... 22 FI... 24 NL... 26 ES... 28 IT... 30 ELF331, ELF623, ELF633 ELF923, ELF933 50 9 16 300/240 445/336 445 375 300 340 375 430 c-c 350/274 9 28

Nadere informatie

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Artikelnummer: Modelnummer: OD210017 328.149CGY Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Lees deze handleiding voor gebruik goed door. Gooi deze handleiding niet weg na de montage. Bewaar deze handleiding voor

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig akoestische glasbreukmelder.

Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig akoestische glasbreukmelder. INSTALLATIEHANDLEIDING AKOESTISCHE Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig akoestische glasbreukmelder. Klantenservice Meer informatie over de installatie en het gebruik van WoonVeilig kan je vinden

Nadere informatie

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen Gevaar! Veronachtzaming kan of zal de oorzaak zijn van elektrische schokken met gevaar voor het leven. - Gebruik het verwarmingselement niet in de nabijheid

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels

Handleiding. Standard LED (LED ST) Serie spiegels Handleiding Standard LED (LED ST) Serie spiegels Hartelijk dank voor uw aankoop! Lees deze handleiding goed door voordat u het product monteert. Dit om lichamelijk letsel dan wel schade te voorkomen aan

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Lees de veiligheidsinstructies aandachtig door. Indien de instructies niet zorgvuldig worden toegepast, kunnen er risico s onstaan of kan er schade worden aangericht met als gevolg

Nadere informatie

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

BeoLab 8002. Handleiding

BeoLab 8002. Handleiding BeoLab 8002 Handleiding Dagelijks gebruik 3 Wanneer u klaar bent met het installeren van de luidsprekers, zoals beschreven op de volgende pagina s, kunt u het hele systeem aansluiten op de netstroom.

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

BeoLab Handleiding

BeoLab Handleiding BeoLab 6002 Handleiding Dagelijks gebruik 3 Wanneer u klaar bent met het installeren van de luidsprekers, zoals beschreven op de volgende pagina s, kunt u het hele systeem aansluiten op de netstroom.

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

Telescopische afzuigkap TEL06

Telescopische afzuigkap TEL06 Telescopische afzuigkap TEL06 2 Gelieve de volgende informatie van het typeplaatje voor een later gebruik te noteren, alsook de aankoopdatum, zoals op de rekening / factuur staat vermeld: Model... Serienummer...

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

CALOR WHITE CALOR BLACK ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOR. Installatie instructie. Rev GG

CALOR WHITE CALOR BLACK ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOR. Installatie instructie. Rev GG CALOR WHITE CALOR BLACK ELEKTRISCHE BADKAMERRADIATOR Installatie instructie Rev. 190627GG Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies.. 2 Installatie/ montage. 4 Bediening. 7 Programmeren klokprogramma.

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot Installatie en technische handleiding

STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot Installatie en technische handleiding Installatie en technische handleiding STRONG-W / R / B / frameloos met RF ontvanger 2 3 STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot 1200 met RF ontvanger Edition: 05/16 Nr. 911 360 671

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

STRONG (RF) Elektrisch Infrarood verwarmingspaneel

STRONG (RF) Elektrisch Infrarood verwarmingspaneel STRONG (RF) Elektrisch Infrarood verwarmingspaneel MONTAGEHANDLEIDING Versie 181001 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Montage-instructie... 3 2.1 Plaatsbepaling voor het

Nadere informatie

Elektra H ... 13 ... 7 GB... 9 NO... 11 ... 15 ... 21 ... 23 ... 27 ... 25

Elektra H ... 13 ... 7 GB... 9 NO... 11 ... 15 ... 21 ... 23 ... 27 ... 25 SE... 7 GB... 9 NO... 11 FR... 13 RU... 15 DE... 17 PL... 19 FI... 21 NL... 23 ES... 25 IT... 27 ELH623, ELH633, ELH933 445 375 430 min 300 mm min 300 mm min 500 mm Fig. 1 2 c-c 350/274 9 50 16 10 405/465

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Bedieningshandleiding Belangrijke aanwijzingen! Zorg ervoor dat de luidspreker volgens de aanwijzingen in deze handleiding wordt opgesteld en aangesloten. Probeer nooit de behuizing

Nadere informatie

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 75. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 75 NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS 75 -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

ROBUUST BASIC. Elektrische Convector W

ROBUUST BASIC. Elektrische Convector W ROBUUST BASIC Elektrische Convector 500 1000 1500 2000 2500W GEBRUIKSAANWIJZING Lees a.u.b. de instructies voordat u begint met het installeren van de verwarming. Schakel de elektrische voeding uit voor

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer

TDS 20/50/75/120 R. NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TDS 20/50/75/120 R NL Gebruikshandleiding Elektrische warmeluchtblazer TRT-BA-TDS R -TC-001-NL TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com

Nadere informatie

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution Hoofdstuk 1 Veiligheidsinstructies 1. Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door en bewaar deze. 2. Volg alle waarschuwingen op in verband met de persoonlijke veiligheid.

Nadere informatie

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A installatiehandleiding Alarmlicht LXA-8A INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 088 383 88 38 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel)

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) 1 1. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder Installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer informatie over de

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL)

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) Serie: Olie Lees de handleiding goed door voor gebruik. Bewaar deze handleiding goed voor later gebruik. Deze montage- en gebruikshandleiding heeft betrekking op de

Nadere informatie

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker:

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: Handleiding 1. Model Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: IOL-1515SP 2. Specificatie Onze LED Cube met Bluetooth Speaker is vervaardigd volgens een

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit 1. Productnaam 100 LED Projector 2. Productcode 21206 3. Kleur wit 4. Korte beschrijving Deze compacte, draagbare kleine projector is nuttig voor gebruik in kleine ruimtes. Het geeft weinig warmte af,

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding Handleiding vetvrije gezinsmaaltijden Inhoud Veiligheidswaarschuwingen Veiligheidswaarschuwingen 2 Veiligheidsinstructies 4 Productgegevens 5 Productbeschrijving 6 Gebruiksinstructies 7 Algemene Reinigings-

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland)

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland) Wandmontagekit Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise Installatie-Instructies en Onderhoud Voor gebruik in NL (Nederland) BELANGRIJK DE BEHUIZING, VOORZIJDE EN GLASPANEEL WORDEN EXTREEM

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

Inbouwhandleiding. voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina CN/CBNes

Inbouwhandleiding. voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina CN/CBNes Inbouwhandleiding voor koel-vriescombinatie NoFrost Pagina 10 7082 375-00 CN/CBNes 62 311 Opstellen Plaats het apparaat bij voorkeur niet in direct zonlicht, naast het fornuis, een radiator enz. De ondergrond

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR

AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWST-8800 DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen OMSCHRIJVING Deze draadloze wandschakelaar kan op iedere gewenste

Nadere informatie

Alarmlicht met sirene

Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene BXA-8 INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 088 383

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

BeoLab 7 1. Handleiding

BeoLab 7 1. Handleiding BeoLab 7 1 Handleiding Dagelijks gebruik 3 Zodra u klaar bent met het opstellen van de luidsprekers, zoals beschreven op de volgende pagina s, kunt u het hele systeem op de netspanning aansluiten. Luidsprekerbeveiliging

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8251 HP8250 NL Gebruiksaanwijzing b a c j d e f i h g Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

HEAT HEAT INSTRUCTIONS. Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 SDB-SS 2010 SDB 2000

HEAT HEAT INSTRUCTIONS. Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 SDB-SS 2010 SDB 2000 HEAT HEAT SDB-SS 2010 SDB 2000 INSTRUCTIONS Français : 2 English : 10 Nederlands 18 Italian 26 Spanish 34 1 Wij danken u voor uw keuze en uw vertrouwen in onze merken. Lees, vooraleer het toestel in gebruik

Nadere informatie

BeoLab 7 1 BeoLab 7 1

BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 Handleiding UG02 BeoLab 7-1 (non-bv7)_hol.indd 1 9/30/04 11:33:12 AM A DOWNLOADED FROM WWW.BEOINFO.NL - SECOND LIFE BANG & OLUFSEN UG02 BeoLab 7-1 (non-bv7)_hol.indd 2 9/30/04 11:33:12

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de te voorkomen Lees de volgende

Nadere informatie

NL Volautomatische rijstkoker

NL Volautomatische rijstkoker SRM 1890SS SRM 1891RD NL Volautomatische rijstkoker - 1 - NL Volautomatische rijstkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen

Nadere informatie

WLA 380VS1000CRL OVEN

WLA 380VS1000CRL OVEN WLA 380VS1000CRL OVEN Stroomvoorziening: 230V~50Hz Stroomverbruik: 1800W EAN CODE: 8718868990259 Lees voor gebruik deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze zodat u deze later kunt raadplegen. Belangrijke

Nadere informatie

GIDS VOOR DE GEBRUIKER

GIDS VOOR DE GEBRUIKER GIDS VOOR DE GEBRUIKER Aangekoppelde Afstandsbediening MWR-TH00 MWR-TH01 Airconditioner Ne DB98-26319A(1) Veiligheidsvoorschriften Voordat u de aangekoppelde afstandsbediening gebruikt, leest u best deze

Nadere informatie

AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING

AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING AIR CONDITIONER HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING LMD-AE-09HDI-SET LMD-AE-12HDI-SET LMD-AE-18HDI-SET LMD-AE-24HDI-SET Pag 1 Inhoud: Afstandsbediening specificatie.. 3 Afstandsbediening functies.. 4 Betekenis

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na.

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Het niet opvolgen van de veiligheidsinstructies kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 NL Gebruiksaanwijzing d c b e f g h a i Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min. 550 mm B X2 A C X2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken deze veiligheidsinstructies.

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS G F E A B C D 1 2 3 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID Veiligheid Houd rekening met de volgende informatie bij gebruik van het apparaat: 7 Het apparaat is alleen ontworpen

Nadere informatie

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening 8075-000-048 - April 00 Handleiding infrarood afstandsbediening x 9V Batterij x x I zonder geheugen A, B, C + D S I met geheugen A, B, C + E I met massage A, B, C + F, G A Ontvangstinstelling A. Verwijder

Nadere informatie

WLA 380VB1000CR OVEN

WLA 380VB1000CR OVEN WLA 380VB1000CR OVEN Stroomvoorziening: 230V~50Hz Stroomverbruik: 1800W EAN nr.: 8718868990242 Lees voor gebruik deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze zodat u deze later kunt raadplegen. BELANGRIJKE

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie