silhouet electric fire

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "silhouet electric fire"

Transcriptie

1 silhouet electric fire Gebruiksaanwijzing SF100/SF150/SF240

2 SNELSTARTGIDS I. Verzeker uzelf er voorafgaand aan de installatie van dat: 1. de nominale spanning van de elektrische haard correspondeert met de uitgangsspanning van het stopcontact. 2. de lampen in de elektrische haard in goede conditie zijn. Om dit te controleren volgt u de instructies voor het vervangen van lampen onder het kopje ONDERHOUD. II. Het verwarmingselement in de elektrische haard kan een geringe, onschadelijke geur voortbrengen bij het eerste gebruik. Dit is een normaal verschijnsel, veroorzaakt door de eerste opwarming van de onderdelen van het verwarmingselement en zal hierna niet meer voorkomen. III. Als het verwarmingselement geen warmte afgeeft, controleer dan of de schakelaar voor de verwarming aan staat. Voor meer informatie raadpleegt u de paragraaf BEDIENING van deze gebruiksaanwijzing. Toelichting begrippen Instructies die, als ze niet nauwkeurig gevolgd worden, kunnen resulteren in schade aan het product. -Notitie- Instructies die belangrijk genoeg worden geacht om te benadrukken. -Voorzichtig- -Waarschuwing- Instructies die, als ze niet nauwkeurig gevolgd worden, kunnen resulteren in letsel, ziekte of dood.

3 BELANGRIJKE INSTRUCTIES -Waarschuwing- Lees en volg deze belangrijke instructies om het risico op brand, elektrische schokken en letsel te beperken. 1. Lees alle instructies alvorens deze haard in gebruik te nemen 2. Deze haard is heet wanneer hij in gebruik is. Raak de hete oppervlakken, zoals de oppervlakken nabij de uitlaat van het verwarmingselement of de lampen, niet aan met ontblote huid, om brandwonden voorkomen. Het rooster direct voor de uitlaat van het verwarmingselement wordt heet wanneer de haard in gebruik is. Houdt ontbrandbare materialen, zoals kleding, kussens, meubels, beddengoed, papier en gordijnen minstens 1 meter bij de voorkant van de haard vandaan. Blokkeer of bedek de uitlaat van het verwarmingselement of ventilatie- of uitlaatgaten nooit. Stel de haard niet in gebruik wanneer deze op een zacht oppervlak rust zodat de openingen geblokkeerd zouden kunnen raken. 3. Wees extra voorzichtig wanneer een verwarmingselement wordt gebruikt door of in de buurt van kinderen of verstandelijk beperkten en wanneer deze onbeheerd aan blijft. 4. Installeer de haard niet direct op een tapijt, vloerbedekking of een soortgelijk oppervlak dat de luchtcirculatie onder de haard kan beperken. 5. Haal altijd de stekker uit het stopcontact wanneer de haard niet in gebruik is. 6. Om de haard los te koppelen, zet de haard uit en verwijder dan de stekker uit het stopcontact. 7. Gebruik de haard niet buiten. 8. Deze haard is niet bedoeld voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, wasruimtes en soortgelijke binnenlocaties. Installeer de haard nooit op een locatie waar deze in water kan vallen. 9. Als het snoer beschadigd is moet deze worden vervangen door de fabrikant, service agent of soortgelijke gekwalificeerde personen om risico s te voorkomen. 10. Leid het snoer niet vloerbedekking door. Bedek het snoer niet met tapijt of soortgelijken. Zorg ervoor dat het snoer op een plek ligt waar er niet over gestruikeld kan worden. 11. Steek geen voorwerpen in ventilatie- of uitlaatgaten en zorg ervoor dat er geen voorwerpen in ventilatie- of uitlaatgaten komen. Dit kan elektrische schokken, brand of schade aan de haard veroorzaken. 12. Blokkeer de luchtinlaten en -uitlaten niet om mogelijke brand te voorkomen. Niet gebruiken op zachte oppervlakken zoals een bed, waar deze openingen geblokkeerd zouden kunnen worden. 13. Alle elektrische haarden bevatten hete of vonkende onderdelen. Gebruik de haard niet op plekken waar benzine, verf of andere brandbare vloeistoffen worden opgeslagen of waar de haard is blootgesteld aan brandbare gassen.

4 14. Voer geen aanpassingen uit aan deze haard. Gebruik de haard alleen zoals beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Elk ander gebruik, niet aangeraden door de fabrikant, kan brand, elektrische schokken of letsel tot gevolg hebben. 15. Vermijd het gebruik van een verlengsnoer omdat een verlengsnoer oververhit kan raken met mogelijk brand als gevolg. Wanneer een verlengsnoer onvermijdelijk is, verzeker u ervan dat de kabel minstens een doorsnede van 1mm² heeft en minstens 2500 watt vermogen aankan. 16. Verbrand geen hout of andere materialen in deze haard. 17. Sla niet op het glas van de haard. 18. Laat nieuwe schakelingen of stopcontacten zo nodig altijd aanleggen door een gecertificeerde elektricien aanleggen. 19. Gebruik altijd goed geaarde, gezekerde en gepolariseerde stopcontacten. 20. Gebruik altijd aardlekbeveiliging waar nodig. 21. Trek de stekker altijd uit het stopcontact voordat de haard wordt schoonmaakt, onderhouden of verplaatst. 22. Wanneer de haard vervoerd of opgeslagen wordt, doe dit dan in een droge ruimte waar trillingen tot een minimum beperkt zijn. 23. De haard moet niet direct boven een stopcontact gesitueerd zijn Waarschuwing- Bedek de haard niet, om oververhitting te voorkomen. 25. Dit apparaat is niet bedoeld om gebruikt te worden door personen (inclusief kinderen) die fysiek, zintuigelijk of verstandelijk beperkt zijn of ervaring of kennis tekort komen, tenzij zij het apparaat bedienen onder supervisie van of geïnstrueerd door een persoon die in staat is het apparaat te bedienen en die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. 26. Kinderen moeten in de gaten worden gehouden om te zorgen dat zij niet met het apparaat spelen. 27. Alleen binnenshuis gebruik Voorzichtig- Om een gevaarlijke situatie door het onachtzaam resetten van de thermische beveiliging te voorkomen mag dit apparaat niet van stroom worden voorzien door een externe schakelaar zoals een timer of aangesloten worden op een circuit dat regelmatig wordt uitgeschakeld.

5 INSTALLATIE Deze paragraaf geeft stap-voor-stap instructies voor installatie van de haard. -Waarschuwing- Het stopcontact moet 16A/230V zijn. 1. Deze haard is ontworpen om te hangen aan of ingebouwd te worden in vaste muren. Kies een geschikte locatie die niet vatbaar is voor vocht. Veilig, stofvrij, uit de loop en weg van brandbare zaken of dingen die de aan- of afvoeren kunnen blokkeren. 2. Deze haard moet worden geïnstalleerd op een geschikte plek, minstens 50 cm boven de vloer een niet hoger dan 180 cm. -Notitie- Het is verstandig om de haard bij een bestaand stopcontact te plaatsen, zodat deze makkelijk kan worden aangesloten. 3. Op de achterkant van de behuizing van de haard bevinden zich 4 uitsparingen in de vorm van een sleutelgat. Plaats de eventuele schouw op de gewenste plek en boor 4 gaten, corresponderend met de uitsparingen op de behuizing. Plaats wandpluggen en draai hier stevige schroeven in. Hou hierbij 8mm ruimte tussen de schroefkop en de wand. Controleer of de schroeven goed geplaatst zijn. Schuif de haard over de schroefkoppen en laat de haard voorzichtig zakken tot de schroeven het volledige gewicht van de haard dragen.

6 -Voorzichtig- De haard moet worden geïnstalleerd in een droge, veilige en stofvrije omgeving. 4. Als er geen 16A/230V stopcontact op de gewenste plek is, plaats dan een nieuw stopcontact in de buurt van de plek waar u de haard gaat installeren. -Waarschuwing- Bedraad niet zelf uw nieuwe stopcontact. Om het risico op brand, elektrische schokken en letsel te beperken dient een professioneel elektricien het stopcontact te installeren. 5. Zorg dat de haard uit staat (zie hiervoor de paragraaf BEDIENING van deze handleiding). 6. Steek de stekker in in een 16A/230V stopcontact. Leid het snoer langs de wand

7 BEDIENING VAN DE HAARD A. Knoppen en indicatie-lampjes Op zowel de haard als de afstandsbediening bevinden zich 4 knoppen. De knoppen op de afstandsbediening bedienen dezelfde functies als de knoppen op de haard. De <ON/OFF> knop gebruikt u om de haard aan of uit te zetten. De <DIMMER> knop gebruikt u om de helderheid van de gesimuleerde vlammen en houtblokken aan te passen. De <LOW> knop gebruikt u om het verwarmingselement op de lage stand te zetten. Als het verwarmingselement al op de lage stand staat kunt u het verwarmingselement met deze knop uitzetten. De <HIGH> knop gebruikt u om het verwarmingselement op de hoge stand te zetten. Als het verwarmingselement al op de hoge stand staat kunt u het verwarmingselement met deze knop uitzetten. Het bedieningspaneel bevat vier indicatie-lampjes. is de aan/uit indicator. Wanneer het lampje brandt is de haard aan. Wanneer het lampje niet brandt is de haard uit. is de indicator voor het gesimuleerde vuur. Wanneer het lampje brandt is deze functie aan. Het lampje zal knipperen wanneer u de helderheid van het gesimuleerde vuur aanpast. is de indicator voor het verwarmingselement in de lage stand. is de indicator voor het verwarmingselement in de hoge stand. Het rode vlakje op het bedieningspaneel is de ontvanger voor de afstandsbediening. Bedek dit vlakje niet.

8 B. Bediening Voor het eerste gebruik van uw afstandsbediening dient u de batterijen te installeren. Open hiervoor het batterijencompartiment door het klepje in de richting van de pijl te schuiven. Installeer twee AAA batterijen volgens de aanwijzingen in het compartiment en plaats het klepje terug. Als er geen batterijen geinstalleerd zijn of de batterijen zijn niet goed, dan zal de afstandsbediening niet te gebruiken zijn. Om de afstandsbediening effectief te gebruiken richt u deze op de elektische haard en houdt u 1 tot 5 meter afstand. Op de afstandsbediening bevinden zich 4 knoppen. Deze bedienen dezelfde functies als de knoppen op de haard. 1. Aan/uit. Druk de <ON/OFF> knop in. De haard zal aan gaan en de lamp zal oplichten. Het verwarmingselement zal niet automatisch aangezet worden wanneer u de haard aanzet. Zie hiervoor punt 3. NB: Voor alle functies geldt dat de haard aan moet staan om effect te hebben. Om de haard uit te zetten drukt u nogmaals de knop <ON/OFF> in. 2. Helderheid van het gesimuleerde vuur. Wanneer u de haard aanzet zal het gesimuleerde vuur automatisch aan gaan op dezelfde intensiteit als toen u de haard de laatste keer uitzette. Druk de <DIMMER> knop in om de helderheid aan te passen. De lamp zal knipperen en de helderheid van het gesimuleerde vuur zal veranderen. Als het vuur de helderheid bereikt die u wenst drukt u nogmaals de <DIMMER> knop in. Het vuur zal deze intensiteit behouden en de lamp zal aan blijven. 3. Verwarmingselement. De lampen en geven de status van het verwarmingselement aan. Het verwarmingselement werkt op de lage stand wanneer de lamp oplicht en op de hoge stand wanneer de lamp oplicht en staat uit wanneer beide lampjes niet oplichten. Wanneer het verwarmingselement niet op de lage stand staat drukt u op de <LOW> knop om de lage stand te activeren. Wanneer het verwarmingselement wel op de lage stand staat drukt u op de <LOW> knop om het verwarmingselement uit te schakelen. Als u op de <HIGH> knop drukt zal het verwarmingselement naar de hoge stand schakelen en wanneer deze al in de hoge stand staat kunt u het verwarmingselement met de <HIGH> knop uitschakelen. NB: Voordat het verwarmingselement inschakelt of nadat het verwarmingselement uitschakelt kan de hetelucht-uitlaat 10 seconden lang lucht uitstoten. Dit is om het circuit te beveiligen. 4. Zet de elektische haard uit wanneer u voor langere tijd weggaat. 5. De twee alkaline batterijen dienen te worden verwijderd uit de afstandsbediening wanneer u deze weggooit. 6. De alkaline batterijen dient u in de batterijen-bak weg te gooien.

9 ONDERHOUD -Waarschuwing- Verwijder de stekker uit het stopcontact wanneer u onderhoud aan de haard pleegt of de haard schoonmaakt om het risico op brand, elektrische schokken of letsel te beperken. LAMP VERVANGEN Wanneer u een donker gedeelte in het vuur opmerkt of wanneer de helderheid of details van een houtblok verdwijnt moet er een lamp vervangen worden. Onder de houtblokken bevinden zich meerdere lampen. -Waarschuwing- Laat de lampen minstens 5 minuten afkoelen voordat u ze verwijderd om te voorkomen dat u zich brandt. I. Vereisten voor de lampen Gebruik heldere gloeilampen met een E-14 fitting van 230 volt, 40 watt. -Voorzichtig- Gebruik nooit lampen met een hoger wattage dan 40 watt. II. Lampen verwisselen 1. Verwijder de glasplaat van de punten A, B, C en D. Zie de afbeelding hieronder.

10 2. Open het lampen-compartiment. Houd hiervoor de linker- en rechterkant van het deksel van het compartiment onderaan de haard vast en trek deze recht naar u toe. U ziet meerdere lampen in het compartiment. Zie de afbeelding hieronder. 3. Bekijk welke lamp(en) vervangen moet(en) worden. 4. Verwijder de oude lamp en plaats een nieuwe. Houdt de fitting vast wanneer u een lamp los- of vastschroeft. Zie de afbeelding hieronder. 5. Plaats het deksel van het compartiment terug.

11 Correcte afvoering van dit product Dit symbool duidt aan dat dit product niet met het huisvuil mag worden afgevoerd in de EU. Recycle het op verantwoordelijke wijze om te voorkomen dat er schade ontstaat aan het milieu of de gezondheid door ongecontroleerde afvalverwerking en duurzaam hergebruik van het materiaal. Maak voor het retourneren van het apparaat gebruik van ophaaldiensten of neem contact op met de verkoper. Deze kan het product aanvoeren voor milieuvriendelijke recycling.

12

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5

Inleiding.. 3. Productoverzicht.4. Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5. Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Inleiding.. 3 Productoverzicht.4 Belangrijke aanwijzingen voor uw veiligheid 5 Bewaar deze gebruiksaanwijzing.5 Hoe creëer ik verschillende haarstijlen 7 2 Inleiding:

Nadere informatie

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen

Instructieboekje PD2000B. elektrische terrasstraler met halogeenlampen Instructieboekje PD2000B elektrische terrasstraler met halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL)

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) Serie: Olie Lees de handleiding goed door voor gebruik. Bewaar deze handleiding goed voor later gebruik. Deze montage- en gebruikshandleiding heeft betrekking op de

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

MINI-WASMACHINE. Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING

MINI-WASMACHINE. Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING MINI-WASMACHINE Cat. Nr.: 23450 BEDIENINGSHANDLEIDING Uitpakken: Deze mini-wasmachine is volledig geassembleerd verzonden en met de bedieningshandleiding. Inspecteer het product na het uit de doos te

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit 1. Productnaam 100 LED Projector 2. Productcode 21206 3. Kleur wit 4. Korte beschrijving Deze compacte, draagbare kleine projector is nuttig voor gebruik in kleine ruimtes. Het geeft weinig warmte af,

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS A B C D E F 3 VEILIGHEID Merk de volgende instructies op wanneer u het apparaat gebruikt: 7 Het apparaat is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. 7 Gebruik het apparaat

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

Telescopische afzuigkap TEL06

Telescopische afzuigkap TEL06 Telescopische afzuigkap TEL06 2 Gelieve de volgende informatie van het typeplaatje voor een later gebruik te noteren, alsook de aankoopdatum, zoals op de rekening / factuur staat vermeld: Model... Serienummer...

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL)

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) Serie: Climate Deze montage- en gebruikshandleiding heeft betrekking op de volgende producten: TH350 Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

Elektronische keramische verwarming

Elektronische keramische verwarming Elektronische keramische verwarming Gebruiksaanwijzing Art.-No. 37419 230V~ 50Hz 1800W Belangrijke informatie 1. Voor ingebruikname deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Belangrijk: Het apparaat mag

Nadere informatie

STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot Installatie en technische handleiding

STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot Installatie en technische handleiding Installatie en technische handleiding STRONG-W / R / B / frameloos met RF ontvanger 2 3 STRONG-W 350 tot 1200 STRONG-R 350 tot 1200 STRONG -B 350 tot 1200 met RF ontvanger Edition: 05/16 Nr. 911 360 671

Nadere informatie

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS G F E A B C D 1 2 3 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID Veiligheid Houd rekening met de volgende informatie bij gebruik van het apparaat: 7 Het apparaat is alleen ontworpen

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar TCP320/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   TCP320/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome TCP320/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Lees deze instructies. Volg alle

Nadere informatie

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel)

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) Instructieboekje VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) 2 DANK Hartelijk dank dat u voor deze EUROM infraroodstraler hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

TRUST WIRELESS POWER SYSTEM 310SY

TRUST WIRELESS POWER SYSTEM 310SY 1 Inleiding Met onze TRUST WIRELESS POWER 300 serie kunt u uw elektrische apparatuur op afstand bedienen zonder uit uw stoel op te hoeven staan. Het WIRELESS POWER systeem is uit te breiden met afstandbedieningen,

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR LIFE SUPPORT Gebruik KlikAanKlikUit producten nooit voor life support systemen of toepassingen waar storingen van apparatuur levensbedreigend kunnen zijn. MAXIMALE BELASTING Sluit nooit lampen of apparatuur

Nadere informatie

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7 Montageinstructies Veiligheid afwasautomaat 4 Vereisten installatie 5 Instructies installatie 7 Veiligheid afwasautomaat De veiligheid van uzelf en van andere personen is erg belangrijk. We hebben een

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0)

F. +31(0) CAMBRIDGE DELUXE. elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding T. +31(0) F. +31(0)513656501 CAMBRIDGE DELUXE elektrische sfeerverwarming installatie- en bedieningshandleiding Saturnus 8 Postbus 219 NL Heerenveen NL 8440 AE Heerenveen T. +31(0)513656500 Diepte 205mm TOESTELBESCHRIJVING

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT OMSCHRIJVING Deze LED spot met ingebouwde ontvanger is draadloos en dus overal te bevestigen. Met een KlikAanKlikUit zender naar keuze kunt u het lampje

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

TOMA. Alles in deze gebruiksaanwijzing aangegeven met het symbool zijn veiligheidswaarschuwingen. Volg deze instructies altijd.

TOMA. Alles in deze gebruiksaanwijzing aangegeven met het symbool zijn veiligheidswaarschuwingen. Volg deze instructies altijd. Inleiding. De door u aangekochte oven is een Nederlands produkt vervaardigd bij TOMA te Volkel. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste stenen, isolatie en verwarmingselementen. Inhoudsopgave: Omschrijving.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

VERWARMING ROOD HEET VARIO Ref 93477

VERWARMING ROOD HEET VARIO Ref 93477 VERWARMING ROOD HEET VARIO Ref 93477 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL 1. Productbeschrijving: Dit product is een elektrische ventilatorverhitter: de verwarming van de ruimte wordt bereikt door

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen Gevaar! Veronachtzaming kan of zal de oorzaak zijn van elektrische schokken met gevaar voor het leven. - Gebruik het verwarmingselement niet in de nabijheid

Nadere informatie

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1750SS. NL Waterkoker. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1750SS NL Waterkoker - 1 - NL Waterkoker Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag door kinderen vanaf 8 jaar en ouder worden gebruikt,

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na.

Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Veiligheidsinstructies Belangrijk: Lees deze instructies zorgvuldig voor u de heater in elkaar zet en gebruik neemt, en volg ze na. Het niet opvolgen van de veiligheidsinstructies kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding handendroger

Installatie- en gebruikershandleiding handendroger Installatie- en gebruikershandleiding handendroger Gelieve de instructies samen met de afbeeldingen te lezen. Gelieve deze handleiding te bewaren. Veiligheidsinstructies Belangrijk: lees deze instructies

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Uitpakken en installeren Aan de slag met uw LivingColors Als u de LivingColors uitpakt, is deze al gekoppeld aan de afstandsbediening. U hoeft alleen nog maar de stekker

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR. 9374142170-03 GEBRUIKERSHANDLEIDING 9374142170-03 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSMAATREGELEN... Nl-1 NAMEN VAN DE ONDERDELEN... Nl-2 WERKING...

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

1 Inleiding. 2 Veiligheid WIRELESS POWER SYSTEM 320SY

1 Inleiding. 2 Veiligheid WIRELESS POWER SYSTEM 320SY 1 Inleiding Met onze TRUST WIRELESS POWER 300 serie kunt u uw elektrische apparatuur op afstand bedienen zonder uit uw stoel op te hoeven staan. Het WIRELESS POWER systeem is uit te breiden met afstandbedieningen,

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at   Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 NL Gebruiksaanwijzing a 9 b c d e f g h Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 NL Gebruiksaanwijzing HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER AFR-060 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen FITTING SCHAKELAAR Lees voordat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Haardroger

Gebruiksaanwijzing. Haardroger Gebruiksaanwijzing Haardroger NL 8 1 7 6 2 3 4 5 2 NL Haardroger Aansluiting Dit apparaat mag alleen worden aangesloten op een volgens de wet geinstalleerd geaard stopcontact. Zorg ervoor dat de op het

Nadere informatie

Handleiding Harmopool Whirlpool Spa Pomp : ZFPX5200 -ZFPX ZFPX5220

Handleiding Harmopool Whirlpool Spa Pomp : ZFPX5200 -ZFPX ZFPX5220 Aangeboden door: Zwembad BVBA Industrieweg 9 3190 Boortmeerbeek België www.harmopool.eu Handleiding Harmopool Whirlpool Spa Pomp : ZFPX5200 -ZFPX5210 - ZFPX5220 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Veiligheidsinstructies...

Nadere informatie

D27-1 Schouderklopband Handleiding

D27-1 Schouderklopband Handleiding D27-1 Schouderklopband Handleiding TotalSeat Spaceshuttle 6-G 3824 ML Amersfoort 033 30 200 10 info@totalseat.nl www.totalseat.nl Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze klopmassageband. Wij wensen u

Nadere informatie

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! 1 Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren

Nadere informatie

COFFEE MAKER KM 5040

COFFEE MAKER KM 5040 COFFEE MAKER KM 5040 NL C D E F G H I J K L M N A B F O 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID EN INSTELLING Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Handleiding installatie

Handleiding installatie Handleiding installatie LED it Beam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E Inhoudstafel 1. AFSTANDSBEDIENING EN ZIJN FUNCTIES 2 2. NAMEN EN FUNCTIES VAN DE INDICATOR OP DE AFSTANDSBEDIENING 3 3. BESTURING VAN DE AFSTANDSBEDIENING 3 3.1. INBRENGEN

Nadere informatie

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen.

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen. GEBRUIKSAANWIJZING WAARSCHUWING: Niet samen gebruiken met een elektrisch apparaat of apparaten dat/die 500 watt of meer gebruiken, of die gevaar op kunnen leveren wanneer ze onbeheerd achterblijven, zoals

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer Gebruikersveiligheid Het systeem en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Glasoven

Gebruiksaanwijzing Glasoven Gebruiksaanwijzing Glasoven Inleiding. De door u aangekochte oven is een Nederlands produkt vervaardigt bij TOMA te Volkel. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste stenen, isolatie en verwarmingselementen.

Nadere informatie

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel)

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) 1 1. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Bedrade afstandsbediening MWR-VH02 ENERGIE RECOVERY VENTILATIE (ERV wtw ventilatie) Ne DB98-30694A(1) Veiligheidsmaatregelen Lees deze instructies aandachtig door voordat u deze bedrade

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER APCR-2300 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen STEKKERBLOK SCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Glasoven

Gebruiksaanwijzing Glasoven Gebruiksaanwijzing Glasoven Inleiding. De door u aangekochte oven is een Nederlands produkt vervaardigt bij TOMA te Volkel. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste stenen, isolatie en verwarmingselementen.

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmodus-knop C: Indicator 1 [1] Draai de fitting-ontvanger

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing.

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing. Predia Soundbar Model: SP-81 Gebruiksaanwijzing www.predia.nl Bedankt dat u heeft gekozen voor onze Predia Soundbar. Daarmee kiest u voor een fris geluid, perfecte kwaliteit en een krachtige dynamische

Nadere informatie

PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK

PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK PL Instrukcja obsługi DE Bedienungsanleitung EN User's manual NL Gebruiksaanwijzing PURE WHITE MR. BLUE JUICY LIME HOT ORANGE THINK PINK NL GEBRUIKSAANWIJZING DE COTTIEN NICK>

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Montage Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

31 cm. 31 cm. 7,8 cm. 89,8 cm. 65 cm 50 cm HOB SURFACE

31 cm. 31 cm. 7,8 cm. 89,8 cm. 65 cm 50 cm HOB SURFACE 31 cm 31 cm 7,8 cm 89,8 cm 65 cm 50 cm 1 HOB SURFACE 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 NL VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN BELANGRIJK MOET WORDEN GELEZEN EN IN ACHT GENOMEN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen

Instructieboekje P1500. elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen Instructieboekje P1500 elektrische terrasstraler met 3 x 500W halogeenlampen 2 DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM-1000 INBOUWSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM-1000 INBOUWSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM-1000 INBOUWSCHAKELAAR Verlichting: Aan / Uit A B C D * E F * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Verbind-knop B: Indicator (spannings- en verbindstatus) C: Zekeringhouder

Nadere informatie

WLA 380VS1000CRL OVEN

WLA 380VS1000CRL OVEN WLA 380VS1000CRL OVEN Stroomvoorziening: 230V~50Hz Stroomverbruik: 1800W EAN CODE: 8718868990259 Lees voor gebruik deze handleiding zorgvuldig door en bewaar deze zodat u deze later kunt raadplegen. Belangrijke

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Eco Wand Paneelverwarming Model: PH-ET09E

Eco Wand Paneelverwarming Model: PH-ET09E GEBRUIKERSHANDLEIDING Eco Wand Paneelverwarming Model: PH-ET09E Bespaar meer dan 50% van uw energiekosten LEES DE INSTRUCTIES ZORGVULDIG DOOR: Lees en volg alle instructies. Plaats instructies op een veilige

Nadere informatie

Straightener HP8333. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8333. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 NL Gebruiksaanwijzing e f d c b a Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie