1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda"

Transcriptie

1 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 21 juni 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Corine Marseille 1 Notulen Edith Andriesse Aanwezig Hans Bax, Hassan Ziani, Jo Heespelink, Josje Groen, Monique Stolp, Paula de Geus, Michel Floris, Cunera Frisart, Ineke Nolet, Jacqueline Commandeur Carol Poye (in verband met bijenonderwerp), Rosalie Begeer, Eugénie Megens Afmelding Tim van de Velde (buurtregisseur) 1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda Cunera Frisart is voor het eerst op het LEBO. Daarom een voorstelronde. Cunera vervangt de zwangere Petrina Groesbeek. 2. Verslag LEBO en schouw van 19 april Cunera gaat vragen of stapvoets rijden op een scooter is toegestaan. Ze gaat dus het verkeersbesluit opvragen. Volgens de net gearriveerde Rosalie Begeer is het GWL voetgangersgebied en worden fietsen gedoogd. Corine stelt voor om het verkeersbeleid een andere keer op de agenda te zetten. - Zowel de heg-hoogten als de heggen in het algemeen worden in het masterplan in behandeling genomen. - Ineke Nolet meldt dat ze blij is dat de schutting bij de tuin van blok 1 weg is gehaald. Dit is gedaan naar aanleiding van een brief die het bestuur aan de bewoners heeft gestuurd. De heg is naar binnen de heg verplaatst. - De bankjes zijn goed schoongemaakt op de schoonmaakdag maar niet gelakt. De blikken die gebracht waren door het stadsdeel waren geen lijnolie maar een chemisch goedje. Een aanwezige timmervrouw meende dat het niet nodig was. Volgens Rosalie Begeer is een terpentinelak wel het beste. Van een waterdragende lak wisselen naar een terpentinelak kan niet.

2 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 2 De lak die het stadsdeel gebracht heeft zou het spul zijn waar het ooit mee is gebeurd Besluit: Tijdens de klussendag worden de bankjes jaarlijks gereinigd en gelakt. De voorkeur gaat uit naar lijnolie. Dit impliceert wel dat het ieder jaar moet gebeuren. N.B.: Het schoonmaken was dit keer een grotere klus omdat het tien jaar niet gedaan was. De bankjes moeten met groene zeep schoongemaakt. Volgens Hans Bax zijn het tien bankjes. De bank bij de toekomstboon en bij het Revemonument vallen er niet onder. - De gracht. Corine is iemand van Waternet op het spoor, maar die antwoordt steeds niet. Ze gaat hem proberen te contacten voor het volgende LEBO. Op de klussendag wordt de gracht dus jaarlijks schoongemaakt. Het stinkt heel erg. Het is onduidelijk of het water rouleert. - Er ontbreken nog een paar blauw hardstenen tegels bij de brug. Men moet het melden bij de gemeente. Hoe meer meldingen hoe beter. Hassan gaat dit in ieder geval melden. Zowel de tegels als de rattengangen. - De hekken voor achter blok 12 zijn in bestelling. - Het fietsenrek aan de van Hallstraat tussen blok 2 en 4 staat is daar nogal vreemd. Daar is nu in ieder geval iets aan veranderd maar geen van de aanwezigen weet wat precies. Het is een beetje een fremdkorper. - Het gras achter blok 2 ziet er weer slecht uit. Er is van alles geprobeerd. Het wordt gebruikt als voetbalveld dus inzaaien met bloemen is daar niet de bedoeling. - Aan boomwortels wordt gewerkt. Er zijn plekken waar het dramatisch is in het stadsdeel, die plekken gaan voor. Er lijkt ook wel dat onder woningen wortels groeien. Josje Groen neemt contact met de woningbouwvereniging op. Michel Floris meldt dat er bij blok 14 een kastanje staat. Dat lijkt een boomwortelprobleem te kunnen geven. Ook bij blok 12 staat een (wat kleinere) kastanje. Hassan heeft hier al een melding van gemaakt bij Ymere. Als je over tien jaar zo n boom weg wilt halen moet je een kapvergunning aanvragen. - Hassan heeft een sleutel van de vuilnisbakken. Dus mensen kunnen het bij hem melden als er iets aan de hand is.

3 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Voor groenconferentie was het bestuur van het GWL te laat geïnformeerd. Hoewel in de vorige notulen stond dat het waarschijnlijk 23 juni zou zijn bleek het 17 juni te zijn. Er is niemand aanwezig geweest. 3 a. Nieuws van buurtbeheer: - De watertoren wordt binnenkort geschilderd. Er komen hoogwerkers te staan. - Er is een brandje geweest bij blok 2, de boom is verbrand. - Hassan heeft bewoners met scooters aangesproken en dat werkt niet. Hij heeft ook de vader van een jongen van blok 1 aangesproken. Als Tim terug is gaan ze actie ondernemen. Michel meldt dat bij blok 8 ook vaak s avonds laat jongeren met brommers komen. Dat is storend. Josje geeft toe dat dit soms ook haar zoon is met vrienden. - Er was een gestolen scooter gedumpt. Hassan heeft de politie gebeld. - Er is ook een inbraakpoging geweest bij een woning in blok In blok 1 is een opruim-dag geweest waaraan Hassan en de Aliantie hebben meegewerkt. - Er heeft ook een jongen liggen slapen bij blok 1 op een bank in de gallerij De hondenpoep is echt storend. Ook bij het buurtbeheerhuisje. Het wordt niet opgeruimd. Het wordt steeds meer een uitlaatgebied. Zo n poepscooter rijdt wel rond. Het is een hardnekkig probleem in de hele stad. De buurtregisseurs zeggen hierover dat bewoners overlastgevers allemaal kunnen aanspreken. Het advies: even iets van zeggen en verder niet een discussie aan gaan. Dit kan ook iets zijn voor de nieuwsbrief. Men merkt op dat er ook bewoners van het eigen terrein honden laten loslopen. 3b. Nieuws van de Koepelevereniging: - Er is een gesprek geweest met een landschapsarchitecte (Annemieke Diekman), die gaat een offerte uitbrengen. - De advocaat heeft een brief aan Nuon gestuurd.

4 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 4 Michel Floris wil graag vanuit de hoogstamfruitbomengroep nog wat bomen bij-planten. Bij blok 16 zal dat bijvoorbeeld gaan gebeuren. Hij wil daar eerst contact over met het bestuur in verband met het masterplan. Hans gaat dit met Michel coördineren. Michel wil in november bomen planten/vervangen. Hij moet ze op tijd kunnen bestellen. 3.c. Mededelingen van bewoners 1 - Bij blok 16 is het grijswatersysteem gerenoveerd. Jacqueline was er verrast over dat het systeem nog steeds functioneert. Had begrepen dat het op veel plekken was afgelast. Ymere heeft ervoor gekozen dat systeem te handhaven. Ymere weet ook aan onderdelen voor de Gustafberg w.c s. te komen. Dit kan in de technische wiki. - Deuren kunnen soms niet goed geopend worden omdat de klinken niet goed zijn. Er zat een meisje opgesloten. Dat schijnt vaker te gebeuren. Het zou aan de orde gesteld kunnen worden bij Rochdale. Het komt dan terug bij het LEBO 4. Inspiratieteam en aanvraag middelen buurtbudget Hans Bax doet verslag van de bijeenkomst van het inspiratieteam waar hij geweest is. GWL is een aparte wijk geworden. Er is dit jaar 0,-- beschikbaar voor activiteiten. Het stadsdeel heeft het GWL teruggefloten. We dachten dat we het budget zelf mochten besteden, maar dat moet dus besproken in het regieteam van het inspiratieteam. Er zitten mensen in vanuit de vier buurten van Westerpark (Spaarndammer/Zeehelden/Staatslieden/GWL). Zij bespreken al deze zaken. Dit is overal in West zo georganiseerd. Sommige dingen zijn niet speciaal buurtgebonden. Hans Bax zit er als vertegenwoordiger van het GWL bij. Wil graag feedback van het LEBO. Jacqueline Commandeur wil Hans Bax terzijde staan in het inspiratieteam en hem vervangen als hij niet kan. - Voor het wijkfeest is een aanvraag gedaan. Een budget van 00,-- voor muziek, podium en vergunning. - De kerstzang zou ook aangevraagd kunnen worden (hoewel louter religieuze zaken niet mogen). Dan mag er wel chocolademelkbudget aangevraagd worden. Louter eten mag niet aangevraagd, maar een bijkomstig hapje of drankje tijdens een cultureel, sportief of ander groepsdynamische bezigheid mag wel.

5 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein - Voor de Sinterklaasintocht vraagt de groep aan het GWL een bijdrage van 3,--. Besluit: Dit honoreren we. - Voor het voetbaltoernooi is 280,-- aangevraagd. En gekregen. - Zeil van de zandbakken kan ook uit dit budget begroot. 1 - Het inspiratieteam komt elke twee maanden bij elkaar. Voor kleine bedragen wordt rondg d. - Hassan meldt dat er altijd een bewonersdepot was. Daar zijn allerlei spullen die voor bewonersactiviteiten gebruikt kunnen worden. Alle spullen die nu in de loods in de Houthavens liggen worden nu verspreid over buurten. Hassan vraagt zich af of deze spullen in het beheer van de inspiratieteam kunnen worden genomen zodat ze centraal kunnen blijven bewaard en beheerd. Hij zou dat wel willen beheren. Het zou jammer zijn als het hierdoor versnipperd. Dit zou betekenen dat als je voor een feest een paar tenten nodig hebt je ze in verschillende wijken moet aanvragen. Hans neemt dit mee in het inspiratieteam.. Bewonersactiviteten: GWL-klussendag 12 mei (terublik) Dit was een succes. Er is hard gewerkt. Het weer zat mee. Het gaat jaarlijks door. Er hangt een foto in het buurtbeheerhuisje, die ook in het stadsdeelkrantje stond. - GWL-voetbaltoernooi 24 juni Dat gaat door op het korfbalveld. Men is blij dat het toch wordt georganiseerd. - Wijkfeest 7 juli Er wordt aan gewerkt. Wanda gaat kinderactiviteiten organiseren. Er komt Zumba of Salsa. De prijsuitreiking van het voetbaltoernooi zal als vanouds op het feest plaatsvinden. - Bijenkasten blok 1 De bijen zijn gearriveerd. Er zijn foto s gemaakt, die zal Diego Pos ook publiceren in de nieuwsbrief Ineke Nolet heeft een feestje gemaakt van de komst van de bijen. Het project heeft heel veel zakjes zaad. Carol zal zaden naar Hassan brengen. Doet ze morgen in de bus.

6 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 6 Het maaibeleid is veel te netjes. Ook in verband met de bijen. Daar is Cunera al over bezig geweest. Bertus Koppers van het stadsdeel is het ermee eens. Bij het stadsdeel zijn er echter maar een paar smaken en er zou dus voor GWL een ander bestek moeten zijn. Cunera heeft met Martin en Diego en Bertus een gesprek hierover. Het gesprek met Bertus Koppers gaat over de langere termijn in verband met het masterplan. Op sommige kleinere stukken is het gras zelfs echt vernacheld een week geleden. Het lijkt wel verbrand. Monique Stolp vraagt of het de bedoeling is of gras tussen de keien op het Waterspiegeplein wel de bedoeling is Diverse aandachtspunten - Geluidsoverlast. Eugenie werd eerst van het kastje naar de muur gestuurd met haar klachten. Nu heeft ze bij DNB wel de juiste mensen gevonden. Eugenie wil een bord op haar huis (op de kop van de Waterpoortweg): verboden tegen de muur te ballen. Ze wil een verbodsbord. Er wordt op verschillende plekken tegen muren gebald. Cunera zegt dat je wel borden op kunt hangen, maar dat je juridisch niets kan handhaven. Bij de onderdoorgang werkt het wel meent Eugenie. Corine raadt haar aan (min of meer of the record) om zelf voor begroeiing te zorgen. Desnoods gefinancierd door de bewonerscommissie van blok 1. (Henk Bertelkamp). - Inmiddels is er positief nieuws te melden over de financiering van het sportveld. Nog voor de zomer (11 of 12 juli) zal er een inspraakavond zijn, vermoedelijk in de Koperen Knoop. Als het DB na de zomer dan het akkoord kan geven. Het zal dempende ondergrond hebben, dit zal de geluidsoverlast wellicht beperken. - Ineke Nolet merkt op dat de bomen op het terrein bij blok 1 staan erg dicht bij elkaar. Reguliere snoei zal binnenkort plaatsvinden meldt Cunera. Dit heeft ze van Dick Muder doorgekregen. Cunera weet alleen niet wat binnenkort is. - Edith leest ingekomen mail voor van Hugo van Wijk Waterpoortweg 38 Ik wil via deze weg graag nog iets op de agenda zetten omdat ik helaas niet bij het overleg aanwezig kan zijn. Vorig jaar is met een aantal ouders gesproken over hun voetballende kinderen aan de waterpoortweg ter hoogte van mijn huisnr. 38. Mijn klacht kwam er op neer dat mijn woongenot de laatste jaren erg op de proef wordt gesteld door de luidruchtige aanwezigheid van deze voetballers. Er waren toen wat vrijblijvende afspraken gemaakt in de trant van het aanspreken van deze kinderen als hun voetbalspel weer eens tot te veel overlast leidde. Tot op heden heeft dit aanspreken weinig sukses. Er zijn volop mogelijkheden om ergens anders te voetballen o.a. het trapveld maar ja waarom zou je dat doen als je vlak voor je deur terecht kan. Mijn voorstel is de stoep met grote plantenbakken in te richten zodat hun "voetbalveld" wordt verkleind.

7 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein De reacties hierover zijn heel divers. Sommigen vinden het fijn dat kinderen daar spelen anderen niet. Ineke Nolet vertelt dat er drie gezinnen in dat stuk binnenkort verhuizen waardoor het probleem misschien vanzelf oplost. Dit zou het moment zijn om iets te doen in de bloembakkensfeer vindt zij. Corine heeft het idee dat het ruimtelijk goed is en voelt niet zoveel voor bloembakken. Volgens Ineke houden mensen op om hun geveltuinen te verzorgen omdat er kinderen voetballen. Deze situatie is al eerder besproken en wordt een welles nietes spel waar de vergadering niet op zit te wachten 7. Rondvraag - Edith vertelt de Waterval wordt verbouwd. Er komt uitbreiding van de naschoolse opvang. Ymere zal hier van drie scholen de opvang gaan doen met meerdere groepen. Ook de benedenruimte waar eerst een bar was en een receptie zal worden gebruikt door de naschoolse opvang. - Jacqueline is blij met het fietswrakken-verwijder-beleid. Ineens zijn er meer plekken bij de nietjes. - Cunera vraagt om een overzicht van de besteding van het buurtbudget. Dat zal Hans met Diego en Martin opnemen. - Monique vertelt dat ze hovenier is. Biedt aan om te adviseren. - Hans staat in een filmpje voor stadsdeel West: v=mruj7f8lxba&list=uuhrak2vaxjgsrgzkfvfwr9g&index=2&feature=plcp Data LEBO: 4 oktober 29 november (steeds op donderdag, 19. uur in de groepsruimte blok ). Overige data: 1 november Algemene ledenvergadering koepelvereniging 7 juli wijkfeest 8. Sluiting - Onder dankzegging sluit Corine om 21. uur de vergadering.

8 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 8 Actielijst/Aandachtspuntenlijst N o Onderwerp Actie Door Datum uitvoering 1 Ontbrekende Melden bij stadsdeel Hassan/+ wie maar zsm tegels wil 2 Zandbakken Netten uitzoeken welke Wanda zsm voor alle drie de zandbakken 3 Bankjes (i.i.g. bij blok 16) Met lijnolie behandelen Petrina informeert of er genoeg olie is Voor 12 mei 4 Scooters Uitzoeken hoe het zit Cunera / Corine zsm Cition met handhaving Fietsenrek Checken waarom hij Cunera zsm van Hallstraat daar staat 6 Gracht Bespreken met iemand Corine tzt van waternet hoe t beter kan 7 Kastanjes Boomwortels Michel/Corine Zsm inventariseren 8 Bomen Masterplan locaties doornemen voor Hans aan Michel Floris doorgeven Ruim voor november bomen 9 Wiki Doorgeven waar Gustafson onderdelen zijn (Aliantie) Corine aan Diego Tzt Bloemen Zaden naar Hassan brengen Carol/Hassan zsm

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda 08--12 Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 5 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 21 juni 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Corine Marseille Notulen Edith Andriesse Aanwezig Hans Bax,

Nadere informatie

Afmeldingen: Michel Floris, Jacqueline Commandeur, Paula de Geus, Tim van de Velde (buurtregisseur)

Afmeldingen: Michel Floris, Jacqueline Commandeur, Paula de Geus, Tim van de Velde (buurtregisseur) 19 april 12 Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 19 april 12 Aanvang 17.00 uur (schouw) Voorzitter Corine Marseille Notulen Edith Andriesse, Aanwezig

Nadere informatie

16 november 2011 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1

16 november 2011 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 16 november 11 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 16 november 11 Aanvang : 19. uur Aanwezig : Hans Bax, Groesbeek,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei 2013 1 VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 16 mei 2013 Aanwezig Inger Prinse (blok

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei 13 1 VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 16 mei 13 Aanwezig Inger Prinse (blok

Nadere informatie

1. Opening en vaststelling agenda - Martin Hopman opent de vergadering en legt de gang van zaken uit.

1. Opening en vaststelling agenda - Martin Hopman opent de vergadering en legt de gang van zaken uit. VERSLAG Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 24 november 11 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 24 november 11 5 Aanwezig Krista

Nadere informatie

1. Opening Saida heeft zich afgemeld vanwege de storm (omdat er geen treinen meer rijden en ze niet in Amsterdam woont).

1. Opening Saida heeft zich afgemeld vanwege de storm (omdat er geen treinen meer rijden en ze niet in Amsterdam woont). Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 18 januari 18 Aanvang : 19. Aanwezig : Marjo Kroese (bestuur), Hassan Ziani (buurtbeheer), Juul

Nadere informatie

Afmeldingen Jacqueline Commandeur (bewoner blok 16) Michel Floris (kascommissie en hoogstamfruitbomengroep, bewoner blok 12)

Afmeldingen Jacqueline Commandeur (bewoner blok 16) Michel Floris (kascommissie en hoogstamfruitbomengroep, bewoner blok 12) Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 Vergadering Datum Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 18 april 2019 20.00 uur Aanwezig Juul Backerra (bestuurslid koepel)

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 2012 1

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 2012 1 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 12 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 12 april 12 5Aanwezig Emiel Hanekamp (voorzitter

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november 14 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 13 november 14 Aanwezig Corine Marseille (secretaris

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 5 december

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 5 december Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: december 17 1 Concept VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 16 november 17 Aanwezig

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda. - Welkom terug van zwangerschapsverlof Petrina Groesbeek.

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda. - Welkom terug van zwangerschapsverlof Petrina Groesbeek. 03-12-12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG 5 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 29 november 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Notulen Aanwezig Corine Marseille

Nadere informatie

Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 2

Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 2 Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 1 VERSLAG 5 Vergadering: Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum: 19 januari 2011 Aanvang: 19:30 uur Aanwezig: zie bijgevoegde presentielijst

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november 2012 1

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november 2012 1 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van november 12 1 Aanwezig Jacqueline Commandeur (bewonerscommissie blok 14,16, 17 en nieuw bestuurslid) 5Emiel Hanekamp (voorzitter 2c) Maryn

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 2013 1

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 2013 1 Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 13 1 Concept VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 14 november 13 5 Aanwezig

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van november 12 1 Aanwezig Jacqueline Commandeur (bewonerscommissie blok 14,16, 17 en nieuw bestuurslid) 5Emiel Hanekamp (voorzitter

Nadere informatie

Edith de Jongh (gebiedsconsulent Ymere) Hans Bax (koepelbestuur en nutstuinvereniging) (woont in 2 C)

Edith de Jongh (gebiedsconsulent Ymere) Hans Bax (koepelbestuur en nutstuinvereniging) (woont in 2 C) Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 (Concept) VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 29 november 2018 Aanwezig Juul Backerra (bestuurslid

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei 2018 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 19 april 2018 Aanwezig Juul Backerra (bestuurslid

Nadere informatie

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 20 september 2018 Aanvang : 19.30 Aanwezig : Hassan Ziani (buurtbeheer), Hans Bax (bestuur), Saida

Nadere informatie

Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein

Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein Beste leden van de vereniging, Hierbij een beknopt overzicht van de activiteiten die het bestuur en leden van de vereniging hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 2014 1

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 2014 1 Concept VERSLAG Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 14 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 22 mei 14 Aanwezig Hans Bax

Nadere informatie

Wanda Meintser (voorzitter) opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Voor drie aanwezigen is dit het laatste leefbaarheidsoverleg.

Wanda Meintser (voorzitter) opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Voor drie aanwezigen is dit het laatste leefbaarheidsoverleg. 17 november Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 VERSLAG Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 17 november Aanvang : 19: uur Aanwezig : zie bijgevoegde presentielijst Notulen : Edith

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 22 maart 18 Aanvang : 17.00 (schouw) Aanwezig : Marjo Kroese (voorzitter), Hassan Ziani (buurtbeheer),

Nadere informatie

18 november 2008 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1

18 november 2008 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 18 november 08 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 VERSLAG Vergadering : Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum : 18 november 08 Aanwezig : Zie bijgevoegde

Nadere informatie

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Inleiding Op 22 mei 2015 is de derde buurtschouw uitgevoerd. De twee eerdere zijn gehouden in januari 2014 en april 2013. In november 2014 is een enquête gehouden over

Nadere informatie

de GWL groenenquête 2014

de GWL groenenquête 2014 de GWL groenenquête 2014 Dit zijn de resultaten van de enquête die in oktober 2014 gehouden is onder de bewoners van het GWL-terrein. Wat vindt men van de projecten die het afgelopen jaar zijn aangepakt?

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

8 mei 2008 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1

8 mei 2008 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 8 mei 08 verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG Vergadering : Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum : 8 mei 08 Aanwezig : Zie bijgevoegde

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff,, Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Overlast van buren kan ergernis veroorzaken en op den duur uw woongenot verstoren. Om er voor te zorgen dat het met elkaar prettig wonen is,

Nadere informatie

23 april 2009 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1

23 april 2009 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 23 april 09 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 VERSLAG Vergadering : Algemene ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum : 23 april 09 Aanwezig : Zie bijgevoegde

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel: Hondenbeleid

Onderzoek Inwonerspanel: Hondenbeleid 1 (18) Onderzoek Inwonerspanel: Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 26 september kregen de panelleden van 18 jaar en ouder (1.433 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst

Nadere informatie

Een tuin bij jouw huis. Regels en tips

Een tuin bij jouw huis. Regels en tips Een tuin bij jouw huis Regels en tips Een tuin bij jouw huis Regels en tips Bij veel van onze huurhuizen hoort een tuin. Je kunt daarin naar eigen smaak tuinieren en natuurlijk volop genieten. We geven

Nadere informatie

Tuinonderhoud en achterpaden

Tuinonderhoud en achterpaden Tuinonderhoud en achterpaden waar je thuis bent... Verzorgde tuin, kleine moeite De bewoner is verantwoordelijk voor het tuinonderhoud. Dit is wettelijk zo bepaald. In het besluit kleine herstellingen

Nadere informatie

Dit verslag is een weergave van hetgeen in de hoorzitting door aanwezigen is gezegd. Over de inhoud van dit verslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit verslag is een weergave van hetgeen in de hoorzitting door aanwezigen is gezegd. Over de inhoud van dit verslag kan niet worden gecorrespondeerd. Dit verslag is een weergave van hetgeen in de hoorzitting door aanwezigen is gezegd. Over de inhoud van dit verslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klager ervaart al jaren overlast van buren. Er komt

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

OR Verslag Datum 22-09-2011

OR Verslag Datum 22-09-2011 OR Verslag Datum 22-09-2011 Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 22 september 2011 Aanwezig: Anita Thomassen Barbara Wolff Francien Mels Hans Velvis Ingrid Mali Jolanda Elbers Laura Hermens Miriam Oosterhout

Nadere informatie

Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West

Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West Rapport Gemeentelijke Ombudsman Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West Samenvatting 15 mei 2012 RA120761 Een man, woonachtig in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Uitdagingen in de bloemkoolwijk

Uitdagingen in de bloemkoolwijk Meedenknotitie 1/7 Uitdagingen in de bloemkoolwijk Gerco van Maanen en Marjon Bouma (Gedeeld Eigendom), mei 2013 Algemene situatieschets Naar aanleiding van de vraag welke mogelijkheden er eigendomtechnisch

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen Claudia van Loveren Ik weet nog goed dat er tijdens de modernisering van onze woningen in 2007, in de Flevopost een prijsvraag stond van de gemeente en Oost Flevoland

Nadere informatie

Een prettige omgeving

Een prettige omgeving Een prettige omgeving Een prettige omgeving Overlast is er helaas in vele soorten. Wat u vervelend vindt, is voor een buurman misschien juist heel gewoon. Waar u geen erg in heeft, is voor uw buren een

Nadere informatie

DE SCHOOLBUS. en andere korte verhalen. Josée Van Laer. in makkelijke taal

DE SCHOOLBUS. en andere korte verhalen. Josée Van Laer. in makkelijke taal DE SCHOOLBUS en andere korte verhalen in makkelijke taal Josée Van Laer Inhoud De bibliotheek 7 De deurklink 11 De schoolbus 17 De vacature 21 Het sollicitatiegesprek 25 Iemand helpen 29 Jacob wil werken

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur Op 2 mei 2017heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst Lammenschans/Kanaalpark geschouwd om vervolgens door te lopen

Nadere informatie

Prettig wonen, samen met buren... Zo gaat het goed!

Prettig wonen, samen met buren... Zo gaat het goed! Prettig wonen, samen met buren... Zo gaat het goed! 1 2 Woon- en leefregels In deze brochure vragen wij uw aandacht voor de meest belangrijke woon- en leefregels, zodat iedereen prettig kan wonen. Bezorg

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X Later ivm avondvierdaagse 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK Italiaanse buurt Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil zien. In

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Bezoek Wijk Welgelegen Noord Dorpsraad komt naar je toe deze zomer Bezoek Wijk Welgelegen Noord Zaterdag 6 juni 2015 1 Verslag dorpsraad komt naar je toe deze zomer: 1. Melding overlast scholieren van het HVC die naar de Estafette

Nadere informatie

Bewonersavond Koggepark

Bewonersavond Koggepark Bewonersavond Koggepark Woensdag 22 April Aanwezig: 17 bewoners, directeur Digitalis, De Stek, Mooizogoedzo, De Schoor Historie Koggepark Monique van Zandwijk, directeur basisschool de Digitalis startte

Nadere informatie

1 Handhaving in Westerpark

1 Handhaving in Westerpark 1 Handhaving in Westerpark Het vierde onderzoek onder het panel van stadsdeel Westerpark gaat over handhaving. Het stadsdeel wil weten of de bewoners van Westerpark tevreden zijn over bepaalde vormen van

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag: Els Wijsman Onderwerp Besproken Opvolgen door Besluiten en 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent om 19.00 uur de vergadering en heet

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010.

VERSLAG VAN DE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 DECEMBER 2010. Stichting Dorpsraad Callantsoog & Groote Keeten Website: www. dorpsraadcallantsoog.tk Email: dorpsraadcgk@quicknet.nl secretariaat: Jewelweg 1 1759 HA Callantsoog Girorekening: P 606575 VERSLAG VAN DE

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels > Onderhoud van de tuin De tuin: tips en regels > Inhoudsopgave 1 De tuin: tips en regels 3 Een tuin die bij u past 4 Verplichtingen huurder 7 Bomen en struiken 10 Hagen, schuttingen en hekken 12 Schuurtjes

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

SPORT & ONTMOETING DE BUNDERS. jong & oud samen sportief

SPORT & ONTMOETING DE BUNDERS. jong & oud samen sportief SPORT & ONTMOETING DE BUNDERS jong & oud samen sportief Inhoud Inhoud 2 wie is de jeugd? 4 wat wenst de jeugd? 4 wat wil de wijk? 4 veiligheid 5 planning 5 financiering 5 netwerk formeel 5 weergave skateplein

Nadere informatie

Avondwandeling Weizigtpark. Algemeen 2 Overlastgevers 2 Verloedering, afval en zwerfvuil 3 Aanpassingen in de openbare ruimte 3 Groen 4 Verkeer 4

Avondwandeling Weizigtpark. Algemeen 2 Overlastgevers 2 Verloedering, afval en zwerfvuil 3 Aanpassingen in de openbare ruimte 3 Groen 4 Verkeer 4 Avondwandeling Weizigtpark Inhoud Algemeen 2 Overlastgevers 2 Verloedering, afval en zwerfvuil 3 Aanpassingen in de openbare ruimte 3 Groen 4 Verkeer 4 De stadsboerderij is een leuke aanvulling op het

Nadere informatie

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ]

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] [ o k t o b e r 2 0 1 4, n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] Woenselse Heide We gaan starten met het groot onderhoud in de blokken 15 tot en met 24. Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d. 13-11-2017 1. Veel onkruid tussen de kinderkopjes t Oost 10. Dit wordt aangepakt. Zie verder punt 24. week 10 2 Eeltje Fokkes brug leuning los,

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Onderwerp. Ter afdoening. naar. afzender

Onderwerp. Ter afdoening. naar. afzender 1 Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 15 oktober 2014 19.30 tot 22.00 uur Grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerper of afzender Onderwerp Aanwezig:

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Aanwezig: Ouders: Team: Susan Slaats, Sandra Stax, Chantal Boitelle, Kirsten Meeners, Peggy-Jane Bisschops, Bianca van Wijlick, Melanie Lommen, Ilona

Nadere informatie

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes

Nadere informatie

Billie de Beer en de Tuinstedebrigade (3): Ontmoeten de vogels Juni 2014

Billie de Beer en de Tuinstedebrigade (3): Ontmoeten de vogels Juni 2014 Billie de Beer en de Tuinstedebrigade (3): Ontmoeten de vogels Juni 2014 Janneke Blaauwbroek & Michael Janse, juni 2014 Pagina 1 Billie de Beer woont nu al een paar dagen bij de hamsters in Tuinstede.

Nadere informatie

Terugkoppeling Vierseizoenenoverleg

Terugkoppeling Vierseizoenenoverleg Terugkoppeling Vierseizoenenoverleg Van Tessa Pormes, t.pormes@amsterdam.nl, gebiedsmakelaar Westerpark, 0623120307 Vierseizoenenoverleg, Westergastheater Betreft Datum dinsdag 27 maart 2018 Algemeen Het

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

UW TUIN. vragen en antwoorden

UW TUIN. vragen en antwoorden UW TUIN vragen en antwoorden UW TUIN: VRAGEN EN ANTWOORDEN In deze brochure vindt u informatie over: Hoe u uw tuin mag gebruiken. Wat u wel en wat u niet mag bouwen in uw tuin. Hoe u uw tuin achter moet

Nadere informatie

Verslag Buurt Bestuurt Oosterheem: Wadi West Datum: 9 juni 2015

Verslag Buurt Bestuurt Oosterheem: Wadi West Datum: 9 juni 2015 Verslag Buurt Bestuurt Oosterheem: Wadi West Datum: 9 juni 2015 Aanwezig: Bewoners: Wadi West en Adigestroom Burgemeester Ch. Aptroot De Goede Woning: mw. A. Madho Stichting MOOI: dhr. A. Niese Buurtwerk

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011)

Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Overleg Bo-Ex met bewonersvereniging complex 501 (vastgesteld 3 maart 2011) Datum : donderdag 25 november 2010, 19.00 uur Aanwezig : Annemarie Reintjes, voorzitter Bertus Damen en Michèl Post (bewonersvereniging

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil

Nadere informatie

Afwezig met bericht: Eltje de Klerk en Henk Volkers (werkgroep Landje Pols)

Afwezig met bericht: Eltje de Klerk en Henk Volkers (werkgroep Landje Pols) Aanwezig: Hugo van Aalderen, Paul Abell, Peter Bos, Jette Rietman, Lot Siebe, Marianne van Duin, Cecile van Kimmenade (Dorpsraad), Jaap van Dijk (buurman Landje Pols), Jan Willem Marchal (eigenaar Fietsplezier)

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 24 april 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Hondenbeleid in de Gemeente Soest

Hondenbeleid in de Gemeente Soest Hondenbeleid in de Gemeente Soest ONDERZOEK INWONERPANEL SOEST GFK, MEI 2016 1 Inhoudsopgave 1 Samenvatting 2 Onderzoeksresultaten Hondenbeleid 3 Onderzoeksverantwoording 4 5 Steekproefspecificatie Contact

Nadere informatie

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp Woningruil weken Amsteldorp 9 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 Woningruil in uw eigen buurt Blijf langer in uw buurt wonen Vind een woning die beter bij u past Hulp bij het vinden van een woning Persoonlijk

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Algemene woonregels

Huurdersinformatie. Algemene woonregels 1 Huurdersinformatie Algemene woonregels Woonregels want afspraak is afspraak! Als u een woning van Rochdale huurt, maken we afspraken. Veel van deze afspraken zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. In

Nadere informatie

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding Notulen vergadering WMO-Raad d.d. 08-03-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars, Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

Leerlingenreglement

Leerlingenreglement Leerlingenreglement 2017-2018 Daaf Gelukschool 1 Op de DG, tel je mee. Dat houdt in dat iedereen zichzelf kan zijn op school. We gaan respectvol met elkaar, de omgeving en met onszelf om. We hebben afspraken

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D MR-vergadering Daniëlschool te Soest datum woensdag 20 januari 2016 plaats Daniëlschool, Smitsweg 46, 3765 CT Soest tijd 20.00 uur aanwezig Silvia Branderhorst (SB)(deels), Jacco Gaasbeek (JG), Hans Huijzer

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER overlast

uren INFORMATIE OVER overlast uren INFORMATIE OVER overlast overlast Harde muziek, herrie van kinderen of rondslingerend vuil. Waar mensen samen wonen kunnen irritaties ontstaan door overlast. In deze folder geven wij u tips hoe u

Nadere informatie

U en uw buren. Wie zijn die mensen? Maak even kennis. Missie van Haag Wonen

U en uw buren. Wie zijn die mensen? Maak even kennis. Missie van Haag Wonen Bijna iedereen heeft buren. Zeker in een drukke stad als Den Haag. Iedereen leeft op zijn of haar eigen manier. De een heeft een groot gezin. De ander slaapt overdag. Weer een ander klust graag. Zoveel

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst

Notulen vergadering d.d. 30 oktober Agenda: Presentielijst Notulen vergadering d.d. 30 oktober 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Afwezig Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel

Nadere informatie

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen Verslag bewonersinformatieavond Reimerswaalbuurt Osdorp 17 april 2012, eerste bijeenkomst Aanwezig: - Circa 200 bewoners - Jan Voskamp, regiodirecteur Ymere - Kenneth Edam, gebiedsmanager Ymere - Steven

Nadere informatie

Plan van aanpak Franz Leharplein Eindhoven Gemaakt door vertegenwoordigers van winkeliers en omwonenden. September 2012

Plan van aanpak Franz Leharplein Eindhoven Gemaakt door vertegenwoordigers van winkeliers en omwonenden. September 2012 Plan van aanpak Franz Leharplein Eindhoven Gemaakt door vertegenwoordigers van winkeliers en omwonenden. September 2012 Er is sprake van toenemende overlast op en om het plein van dak en thuislozen, drugs

Nadere informatie

Inhoud. Woningstichting Rochdale Postbus 56659 1040 AR Amsterdam www.rochdale.nl

Inhoud. Woningstichting Rochdale Postbus 56659 1040 AR Amsterdam www.rochdale.nl Algemene woonregels Inhoud Woonregels 3 Toestemming vragen 3 Geluidsoverlast 3 Schotelantennes 4 Gebruik algemene ruimten 4 Huisvuil 5 Huisdieren 5 Duiven 5 Privétuinen en gemeenschappelijke tuinen 6 Dit

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

WEGWIJZER REIGERSBOS 3. Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010

WEGWIJZER REIGERSBOS 3. Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010 WEGWIJZER REIGERSBOS 3 Bewonerscommissie Eigen Haard Reigersbos 3 November 2010 Stadsdeel Zuidoost www.zuidoost.amsterdam.nl Stadsdeelkantoor: 020 2525000 Meldpunt Openbare Ruimte: 020 2525222 Meldpunt

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie