Nummer 12, 10 maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 12, 10 maart 2017"

Transcriptie

1 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: Nummer 12, 10 maart 2017 Agenda 14 maart 14 maart 16 maart 20 maart 21 maart 21 maart 22 maart 24 maart 30 maart 30 juni De groepen 3 en 4 gaan naar de voorstelling Kraak in Obdam, vertrek vanaf school uur. Meester Kris is in groep 5/6 Groep 5/6 gaat meesterwerk Cobra maken 10-minuten gespreksavond 10-minuten gespreksavond Meester Kris is in groep 5/6 Juf Anja is in groep1 / 2 De groepen 1 en 2 gaan naar de voorstelling de Zevenslapers in Obdam. De voorstelling begint om uur, vertrek vanaf school uur. Zijn er ouders die willen rijden? U kunt zich opgeven bij de leerkrachten van groep 1 /2 en 2/3. Invaller in groep 5/6 Juf Joke is in groep 1 /2 Groep 7/8 gaat op de fiets naar "de Grote Prijs" in het Cooltheater in Heerhugowaard. Alle kinderen moeten die dag dus op de fiets naar school. Ook moeten zij een lunch meenemen. (brood en drinken). Zij eten na afloop in de klas. Het is van 9.00 uur tot uur (tijd kan afwijken, we hebben het programma nog niet gehad). Welke ouder wil er mee fietsen en kijken? Graag doorgeven aan Kris of Jenny Groep 7/8 gaat zwemmen Studiemiddag De kinderen hebben deze middag vrij. Studiedag De kinderen hebben vandaag vrij. Verjaardagen 11 maart 12 maart 15 maart 16 maart 18 maart Vince uit groep 7/8 wordt 12 jaar Karola uit groep5/6 wordt 9 jaar Wiep uit groep 2/3 wordt 6 jaar Giel uit groep 5/6 wordt 10 jaar Britt uit groep 2/3 wordt 7 jaar Max uit groep 7/8 wordt 11 jaar Boet uit groep 7/8 wordt 12 jaar Allemaal gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

2 Nieuws van de directie Aanpassing van de overblijfpraktijk (op de dinsdagen) Omdat het aantal overblijvende kinderen op dinsdag groot is, is in samenwerking met de leidsters en het team afgesproken dat de kinderen van groep 1-2 op de dinsdag eerst buitenspelen op hun plein. Dan eten de andere kinderen. Daarna rond de klok van 12:15 u. eten de kleuters en gaan de kinderen van groepen 3-8 naar buiten. De afgelopen week is dat prima bevallen. Mochten andere aanpassingen nodig zijn, dan laten wij u dat weten. Gespreksavonden op 14 en 16 maart Komende week houden we op dinsdag 14 en donderdag 16 maart de gespreksavonden. Tijdens die avonden ben ik zelf ook aanwezig. Stap rustig even binnen. Vragenlijst Sociale veiligheid 2017 Iedere twee jaar doen we een onderzoek naar de ervaren sociale veiligheid bij leerlingen van groep 7-8, bij ouders en bij leerkrachten. De leerlingen vullen de vragenlijst digitaal op school in. U als ouder ontvangt per een link. Dat doen wij middels een digitale vragenlijst waarvoor wij u de link doorsturen. Met deze gegevens verbeteren we ons onderwijs en daarom stellen wij het erg op prijs wanneer u de vragenlijst invult. Mocht u op een bepaalde vraag of vragen absoluut geen antwoord weten dan kunt u deze overslaan. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en het invullen kost u ongeveer 5 minuten. U kunt eventueel tussentijds gegevens opslaan, zodat u eventueel op een ander moment de vragenlijst verder kunt afmaken. Sluit u, na de laatste vraag, het onderzoek af dan kunt u daarna niets meer wijzigen. Uw antwoorden worden automatisch verwerkt in het totale overzicht van resultaten. We zullen de belangrijkste uitkomsten en conclusies aan u presenteren. Bedankt voor uw medewerking. Al aangemeld? Als uw kind geboren is voor 1 augustus 2014, wil ik u vragen om het alvast aan te melden. Voor een goede planning (verdeling van groepen in het komende jaar) is dat van groot belang. Op de website kunt u het inschrijfformulier digitaal invullen. Als u het daarna uitprint, ondertekent en afgeeft op school, zijn wij daar heel blij mee. TSO naar kanjertraining De TSO(overblijf) leidsters zijn afgelopen woensdag naar een cursusochtend gegaan over Kanjertraining. Misschien wel het belangrijkste doel is: Hoe zorg ik dat ik grenzen aangeef bij kinderen zonder de goede relatie kwijt te raken. Het tweede deel is op 12 april. M-toetsen van Cito Halfjaarlijks nemen wij toetsen af bij onze leerlingen om een goed beeld te krijgen van hun ontwikkeling. We doen dat voor technisch lezen (het vlot lezen van losse woordjes),

3 begrijpend lezen, spelling en rekenen en wiskunde. Daarnaast doen de oudste kleuters een taal- en een rekentoets. De resultaten komen terug in het rapport en tijdens de gespreksavonden. Als team analyseren wij de resultaten; we bespreken waar winst wordt geboekt, maar ook waar verbeterpunten liggen. Het totale resultaat is voldoende. Als norm hanteren we 70 % van de toetsen moet voldoende zijn. De Ark scoorde 78 %. De eerst volgende toetsen zijn die van groep 8 (18 en 19 april), Zij maken dan de eindtoets (IEP). De andere leerlingen zullen in juni de tweede serie toetsen doen. Slash op school Vorige week hadden we er een extra leerkracht bij: Slash, de robot. Alle leerlingen hebben kennis met hem gemaakt. Vorige week vrijdag zijn er filmbeelden gemaakt door de bibliotheek. We hebben het eindresultaat van deze opnamen nog niet gezien, maar we houden u op de hoogte. Op de website staan al wel een paar andere filmpje van Slash, gemaakt door de leerkrachten. In de schijnwerpers In de schijnwerpers vertelt een van de leerkrachten meer over zichzelf. Welke scholing heeft de leerkracht gedaan en wat is zijn of haar passie op gebied van onderwijs. Deze keer het woord aan Erna! Juf Erna Leerkracht groep 2/3 Na het (mede-)bedenken van de rubriek 'In de schijnwerpers' heb ik de pen mogen doorgegeven aan bijna alle collega's binnen het team, maar nu ben ik dan toch ook zelf aan de beurt. In 2011 besloot ik dat het tijd werd mijn roeping te volgen en mij om te scholen tot leerkracht. De PABO heb ik 2014 versneld afgerond en vrijwel meteen werd ik aangenomen op de Ark. Ik heb toen -na 12 fijne jaren- mijn baan als accountmanager bij een verzekeraar opgezegd. Ik ben doorgegaan met studeren: Vorig jaar heb ik de tweejarige gymopleiding afgerond en deze zomer hoop ik af te studeren aan de tweejarige masteropleiding voor intern begeleider.

4 Ik woon in Heerhugowaard en ik ben getrouwd met Sjoerd. We hebben twee kinderen: Stephen van 9 en Sterre van 7 jaar. En sinds januari hebben we een Jack Russell hondje uit het asiel, ze heet Britt. Ik ben creatief en heb daarin een brede interesse, denk aan: tekenen, de nieuwsbrief ontwerpen voor de school, papier-maché en speksteen bewerken. Een keer per maand ga ik bij mijn maatje, een verstandelijk beperkte jonge vrouw, op visite en naar de manege. Stephen en Sterre gaan om beurten mee, ze vinden dit erg leuk. Ik vind het belangrijk iets te doen voor een ander en dat de kinderen meekrijgen dat elk mens van waarde is. Mijn onderwijsvisie is dat ik vertrouwen heb in de ontwikkeling van elk kind, want intelligentie kan groeien! Onderschat kinderen niet, want diegene waarvan je het wellicht niet verwacht, kunnen je uiteindelijk verrassen. Elk kind heeft zijn eigen tempo, waarbij vooral het ontwikkelen van doorzettingsvermogen de sleutel is tot succes. In december heb ik voor de eerste keer een gastles gegeven op de PABO, met als doel het lesgeven van leerkrachten te versterken. De bedoeling is vaker gastlessen te geven, want door het delen van kennis kunnen we van elkaar leren. Op de Ark voel ik me thuis binnen een fijn team, ik hecht veel waarde aan goede contacten met ouders en geniet van de kinderen. Dit schooljaar ben ik -samen met Joke- leerkracht van groep 2/3, een fijne groep! Ik houd van de interactie, het lesgeven, de ontwikkelingen die de kinderen laten zien en niet te vergeten plezier maken met elkaar. Leren gaat immers het beste binnen een vertrouwde omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn. Werken in het onderwijs is waar ik nog elke dag met volle teugen van geniet! Warme groet, Erna Dank je wel, Erna! Het stokje voor de volgende In de schijnwerpers wordt doorgegeven aan juf Keshia. Kanjerdoordraaidag Op dinsdag 28 februari hadden we op school onze eerste "KANJER-DOORDRAAI-DAG". Alle kinderen waren verdeeld over 5 groepen, in elke groep zaten dus leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen allemaal dezelfde "kanjertaal" spraken. In groep 1/2 werd er gewerkt met hoepels, de kinderen moesten proberen om uit de knoop te komen. In groep 2/3 konden de kinderen genieten van een "wasstraat". In groep 4/5 werd er gewerkt met kikkerbladen. In groep 5/6 kregen de kinderen een sticker en moesten zij de leerling met dezelfde sticker zoeken. In groep 7/8 gingen we elkaar optillen. Daarvoor moet je niet alleen sterk zijn, maar je moet ook te vertrouwen zijn. Het was 28 februari de primeur, het is dan altijd even afwachten hoe het loopt. Iedereen was erg enthousiast, dit gaan we zeker herhalen. Foto's zijn te zien op de website.

5 Bezoek Zuiderzeemuseum Aanvulling op eerdere oproep cultureel uitje Zuiderzeemuseum Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, gaan we op dinsdag 11 april met de groepen 1 t/m 5 naar het Zuiderzeemuseum. We hebben bijna voldoende auto's, waarvoor veel dank! We gaan ervan uit dat elke bestuurder een inzittendenverzekering heeft. Graag willen we nog een aantal punten verduidelijken: - De leerkrachten van de groepen zijn uiteraard hoofdverantwoordelijk. Tijdens de activiteit blijven de groepen bij elkaar, daarna kunnen de kinderen onder begeleiding het museum bekijken. - Wilt u graag dat uw kind in een kinderstoeltje of op een zitverhoger zit, dan kunt u dit afgeven bij de leerkracht van uw kind. Alleen eigen kinderen of kinderen langer dan 135 cm mogen op de voorstoel zitten. - De kinderen starten om 8.30 uur in de eigen groep en om 9.15 uur vertrekken we naar het museum. Rond uur verwachten we weer op school terug te zijn, zodat u uw kind om uur kunt ophalen. Als u echt niet in de gelegenheid bent uw kind om uur op te halen, dan horen we dat graag vooraf zodat we binnen school opvang kunnen regelen tot uur. - Er is besloten dat voor alle groepen een continurooster wordt gehanteerd, dus ook voor de groepen Alle kinderen lunchen tijdens schooltijd en gaan dus niet naar huis, geeft u uw kind/kinderen 2x drinken, een koekje en een broodje mee? De schooltijden zijn van uur. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen aan de leerkrachten van de betreffende groepen. Nieuws uit de groepen Op de website wordt elke maand nieuws uit de groepen gezet, ook zijn er foto s bij geplaatst. Hieronder staat een link die u aan kunt klikken. U komt op het beginscherm van De Ark terecht. Aan de rechterkant ziet u dan het nieuws van groepen staan. Nieuws uit de groepen S.K.O. West-Friesland ~ Kerkstraat 79 ~ 1687 AM Wognum ~ ~ info@skowestfriesland.nl

Verjaardagen. Nummer 13, 24 maart Agenda

Verjaardagen. Nummer 13, 24 maart Agenda r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 13, 24 maart 2017 Agenda 27 maart 28 maart 29 maart 30 maart

Nadere informatie

Nummer 18, 16 juni 2017

Nummer 18, 16 juni 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 18, 16 juni 2017 Agenda 19 juni 22 juni 28 juni 30 juni Meester

Nadere informatie

Nummer 15, 21 april 2017

Nummer 15, 21 april 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 15, 21 april 2017 Agenda 1 mei 5 mei 10 mei 12 mei Opening

Nadere informatie

Verjaardagen. Nummer 17, 2 juni Agenda

Verjaardagen. Nummer 17, 2 juni Agenda r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 17, 2 juni 2017 Agenda 5 juni 7 juni 8 juni 9 juni 12 juni

Nadere informatie

Nummer 10, 3 februari 2017

Nummer 10, 3 februari 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl https://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 10, 3 februari 2017 Mijn stem Tien hebben er op mij gestemd,

Nadere informatie

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017

Ark nieuws. Nummer 2, 22 september 2017 Ark nieuws r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 2, 22 september 2017 Agenda 22 september 26 september.

Nadere informatie

Nummer 2, 23 september 2016

Nummer 2, 23 september 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 2, 23 september 2016 Agenda 23 september 28 september 30 september 3 oktober

Nadere informatie

Nummer 3, 7 oktober 2016

Nummer 3, 7 oktober 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 3, 7 oktober 2016 Agenda 7 oktober 10 oktober 12 oktober 12 oktober 14

Nadere informatie

Nummer 6, 25 november 2016

Nummer 6, 25 november 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 6, 25 november 2016 De Nationale Voorleeswedstrijd in groep 7/8. Wilt u

Nadere informatie

Nummer 7, 9 december 2016

Nummer 7, 9 december 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 7, 9 december 2016 Agenda 12 december 13 december 14 december 15 december

Nadere informatie

Nummer 9, 20 januari 2017

Nummer 9, 20 januari 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 9, 20 januari 2017 Agenda 26 januari 27 januari 30 januari 31 januari 3

Nadere informatie

Nummer 14, 7 april 2017

Nummer 14, 7 april 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 14, 7 april 2017 Agenda 10 april 11 april 12 april 13 april

Nadere informatie

Nummer 1, 4 september 2017

Nummer 1, 4 september 2017 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www. skowf.nl/site/deark Nummer 1, 4 september 2017 Vanmorgen hebben we de spits van het jaar afgebeten

Nadere informatie

Nummer 4, 28 oktober 2016

Nummer 4, 28 oktober 2016 r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl www.rkbs-deark.nl Nummer 4, 28 oktober 2016 Agenda 31 oktober 1 november 3 november 4 november 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven 20-6-2018 Jozefschoolnieuws Schooltijden In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - Sch oolt ijden - Gr oepsver delin g 2018/ 2019 - Nieu w e dir ect ie - Ju f Ch an t al is get r ou w d! - Kan goer oew

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school onder het kopje Onze school - Informatie - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school onder het kopje Onze school - Informatie - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2016-2017: JAARROOSTER EN ADRESSEN r.k.b.s De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowestfriesland.nl website: www.rkbs-deark.nl De schoolgids

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 1 februari Vanuit de directie: WMK vragenlijst voor ouders: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 1 februari 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: We zijn goed gestart na de vakantie en de toets weken zitten er weer op. De leerkrachten zijn deze week drukdoende om alle gegevens uit te

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel:

r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: r.k.b.s. de Ark Burg.Kooimanweg 1, 1711 KK Hensbroek tel: 0226-452072 directie.deark@skowestfriesland.nl http://www.skowf.nl/site/deark/ Nummer 16, 12 mei 2017 Agenda 15 mei 17 mei 18 mei 19 mei 20 mei

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie 1 Nieuwsbrief Nummer 17 01-06-2018 2017-2018 Vanuit de directie Onderwijs jubileum Juf Dorien vierde in de maand mei haar 12,5 jarig onderwijs jubileum. Nogmaals namens het team van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS

MATTHIAS NIEUWS MATTHIAS NIEUWS 29-8-2016 1 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Welkom in het nieuwe schooljaar Wat hebben we nog even kunnen genieten van mooi zomerweer!

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 4

Informatieboekje Groep 4 Informatieboekje Groep 4 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 4 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

E K E L D E R S W E R F

E K E L D E R S W E R F Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 1 6 F E B R U

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 12, 1 maart 2019 Agenda: ma. 4-3 di 5-3 wo. 6-3 vr. 8-3 Vanaf 18:00

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016 I nhoud Algemeen...1 Aanmelden kleuters... 1 Ouderenquête schooltijden...

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Beste ouders, De kinderen uit groep 8 hebben de eerste dag van de Cito eindtoets gehad. Ze waren zeer geconcentreerd de hele ochtend aan het werk. Fijn dat de andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19

Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016. NIEUWSBRIEF nr. 19 Schooljaar 2015-2016 9 juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 19 Ziekmelding Ziekmeldingen van leerlingen kunnen vanaf 8.00 uur alleen via telefoonnr. 438140 plaatsvinden. Vanaf 08.15 staan we vaak allemaal op het

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school.

Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. Wekelijkse Vinkenbaan editie jaargang 19 Nieuwsbrief digitaal? www.vinkenbaan.nl/nieuwsbrief 03-02- 2012 Bijlagen: Een overzicht i.v.m. het schoolvoetbal en het huiswerkbeleid op onze school. 12 Schoolvoetbal

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie