We zetten onze fietsen IN het rek en als de bel gaat zijn we zo snel mogelijk bij het hek. Water en vuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We zetten onze fietsen IN het rek en als de bel gaat zijn we zo snel mogelijk bij het hek. Water en vuur."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 9 nr 33 Agenda Vrijdag 29 mei groep 5 t/m 8 Bezoek museum Het Oale Meestershuus Maandag 1 juni Alle groepen Spel en boekenplan + bibliotheek Dinsdag 2 juni Groep 1 t/m 5 Schoolreisje Woensdag 3 juni Iedereen Schoolfotograaf Vrijdag 5 juni Laatste werkdag juf ter Meer Donderdag 18 juni groep 6 t/m 8 Gastles van G. Frans n.a.v. project Talentenkijker Woensdag 17 t/m zaterdag 20 juni Avond4daagse Maandag 22 juni Groep 1 en 2 s Middags vrij! Vrijdag 26 juni Iedereen Rapporten mee Maandag 29 juni Groep 1 en 2 s Middags vrij! Kind op Maandag Een man die in een gepantserde tank bij een profeet komt om te vragen om genezing; dat is ongeveer wat er gebeurt in het verhaal van de legeroverste Naäman. Hij is teleurgesteld als hij de opdracht van de profeet Elisa hoort: hij moet kopje onder in de Jordaan. Heeft hij daarvoor zover gereisd? Kan de profeet niet iets indrukwekkends doen, iets met handoplegging en mooie woorden ofzo? Toch doet hij het maar. En het wonder gebeurt: zijn huidziekte is weg, hij is genezen! Als je zoiets hoort, dan moet je het haast wel verder vertellen. Het thema van deze periode is: Geloof jij het al? Als mensen iets bijzonders willen vertellen, vragen ze vaak eerst: Weet jij het al? Met de kinderen lezen we verhalen over de profeten Elia en Elisa. Waar zij vertellen over God, gebeuren bijzondere dingen; zó bijzonder, dat iedereen erover praat. Geloof jij het al? Moet je horen! In de weken rond de zomervakantie staan we met de kinderen stil bij de verwondering over de wereld om ons heen: wat is er veel om je over te verbazen! Ook gaan de kinderen in gesprek over hun eigen geloof. Wat geloven zij? En wat kunnen ze erover vertellen? Deze week: Water en vuur. 1 Koningen 18 De Israëlieten weten niet in wie ze moeten geloven: de god Baäl of de Heer. Elia roept alle mensen samen op de berg Karmel. Als de Baälspriesters bidden om vuur op hun altaar, gebeurt er niks. Maar als Elia de Heer aanroept, ziet iedereen wie de ware God is. Regel van de week We zetten onze fietsen IN het rek en als de bel gaat zijn we zo snel mogelijk bij het hek.

2 Data Spel-en-boekenplan en bibliotheekboeken. 1 juni, 15 juni en 29 juni. Deze ochtend kunt u de boeken en tasjes inleveren in de Dassenburcht en krijgen de leerlingen weer nieuwe mee naar huis. Veel leesplezier! Eindtoets Het is al weer een paar weken geleden dat groep 8 de CITO eindtoets heeft gemaakt. Juist nu die toets zo laat in het jaar wordt afgenomen, lijkt het een beetje op een eindexamen (net als in het voortgezet onderwijs). Eigenlijk is het voor de schoolkeuze niet meer zo belangrijk, want ze waren in april allemaal al opgegeven. Maar toch hebben ze allemaal geweldig hun best gedaan. Dat bleek vorige week toen onze bestuursdirecteur ons de uitslag bekendmaakte. Die was geweldig goed, veel hoger dan we zelfs maar hadden durven hopen. Groep 8 zat ver boven het landelijk gemiddelde en dat is een buitengewone prestatie, zeker voor zo n klein groepje. Geweldig!!!! Wij zijn al een week geweldig trots op ze.. Schoolreisje groep 1,2,3 en 5 Dinsdag 2 juni as. is het zover dan gaan we op schoolreisje. Dit jaar gaan we met groep 1, 2, 3 en 5 Het sprookjeshof in Zuidlaren. De kinderen worden om 8.45 uur op school verwacht. We gaan dan eerst allemaal naar binnen om nog wat dingen door te nemen. Daarna vertrekken we om 9.00 uur richting Zuidlaren. Jullie hoeven deze dag helemaal niets mee te nemen, dus ook geen geld of tas, er wordt de hele dag goed voor jullie gezorgd. Aanwezig op school: 8.45 uur Vertrek: 9.00 uur Terug op school: ± uur Meenemen: Niets, behalve een goed humeur!! Citotoetsen Op de rapportavond in februari kwam het verzoek van verscheidene ouders om in de nieuwsbrief te vermelden wanneer de citotoetsen worden afgenomen zodat zij hier rekening mee konden houden. Nu het is zover! De komende twee weken worden in de groepen 3 t/m 7 de eindcitotoetsen afgenomen van lezen,spelling, rekenen, begrijpend lezen en woordenschat. Wij wensen de kinderen veel succes! De kleuters hebben alle toetsen inmiddels al weer achter de rug. Goed gedaan hoor! Talentenkijker De leerlingen van groep 6, 7 en 8 doen mee aan het project Talentenkijker! Met talentenkijker komen de leerlingen in aanraking met beroepen in Wetenschap en Technologie. Ze onderzoeken hun eigen talenten en ontdekken dat het vakgebied W & T voor zowel jongens als meisjes geschikt is. Op 18 juni komt beroepsbeoefenaar G. Frans op bezoek in de klas. Daarnaast worden de leerlingen uitgedaagd zelf een app te programmeren.

3 Medezeggenschapsraad. Hallo allemaal, Nu ik een periode in de MR meedraai, wil ik hierbij graag jullie mijn eerste bevindingen delen. Na een roerige periode zijn er ook nu natuurlijk interessante ontwikkelingen. Voor mij is allereerst duidelijk geworden dat de kwaliteit van het onderwijs op de eerste plaats blijft staan binnen de school. Ik hoor bijna continu overwegingen om nieuwe lesmethodes aan te schaffen. Er zijn ontwikkelingen in de ondersteuning naar de kinderen gaande, bijvoorbeeld met tablets.[ Snappet ] Er worden stappen gezet om ook de groei van de kinderen nog beter in beeld te krijgen door intelligentie-metingen te koppelen aan de schoolresultaten. Onze school loopt hier in een aantal gevallen zelfs voorop. Daarnaast blijkt uit vergelijk binnen het bredere Chrono verband, dat de kinderen relatief veel persoonlijke aandacht ontvangen (en dat bedoel ik niet vanuit een specifieke zorgvraag, maar in algemene zin). Niet dat er helemaal geen zorgen zijn. Onze regio is net als vele omliggende regio's bestempeld als krimpregio. Op termijn zal dit minder leerlingen betekenen die zich op de scholen aanmelden. Dat is iets waar Chronobreed rekening mee wordt gehouden. De financiële situatie vraagt in die zin aandacht, maar is nadrukkelijk geen reden tot zorg op dit moment. Dit geldt voor onze school, en ook voor ons leerlingenaantal. Zolang het leerlingenaantal niet structureel onder de 40 zakt, is er geen herziening van het beleid. En voor de komende jaren is dit in mijn ogen daarmee een prima basis waarop CBS Rheezerveen kwalitatief goede scholing kan blijven verzorgen. Tot slot wil ik nog benadrukken dat de MR graag open staat voor vragen, onduidelijkheden, en goede ideeen. Ik ben daarvoor te bereiken op Groet, Patrick Striper, Schutsweg 5. Zwangerschap Juf ter Meer. Zoals u weet gaat Juf ter Meer vanaf vrijdag 5 juni met zwangerschapsverlof. Zij wordt tot aan de zomervakantie vervangen door Juf Schoppink [Lisette]. We wensen Juf ter Meer een voorspoedige zwangerschap. En we zijn heel benieuwd!!!!! We wensen Juf Schoppink een fijne tijd bij ons op school. Niet vergeten: A.s woensdag 8.45 uur komt de schoolfotograaf. Ook voor kleine broertjes en zusjes.

4 Schoolkamp dagen Giethoorn Vorige week zijn de groepen 6, 7 en groep 8 van woensdag tm vrijdag op schoolkamp naar Giethoorn geweest. Die maandagmiddag ervoor hoorden we dat Juf Schumacher door het overlijden van haar moeder plotseling niet mee kon gaan. Theo, haar man, zou die donderdag ons komen assisteren, zodat we ineens twee begeleiders misten. Na veel meedenken van ouders, afspraken verzetten en afspraken afzeggen kregen we de begeleiding van schoolkamp op zeer kort termijn toch nog voor elkaar. Dankzij die geweldige hulp vertrokken we woensdag om 10 uur richting Giethoorn. Ik kan terug kijken op een goed geslaagd kamp. Hoe de kinderen het vonden en wat we zoals gedaan hebben kunt u hieronder lezen. Juf Henriet Iedereen was op school verkleed als Piraten. Om tien uur vertrokken we naar Giethoorn. Na een poosje rijden gingen we op een pontje. Je mocht ook op de boot staan. Toen gingen we naar een natuurcentrum daar gingen we met een visnetje diertjes in het water vangen daar hebben we ook onze lunch gegeten. Toen we daar mee klaar waren gingen we naar de boerderij en alles verkennen. Het was een grote boerderij met aparte slaapkamers voor jongens en meisjes en een grote eetzaal. Er was ook een kleine tuin met schommels,wip-wap, een pingpongtafel en een volleybalveld. Het kamp was verder heel leuk Groetjes Mirthe & Nika Woensdagmiddag kwamen we aan in Giethoorn. We gingen eerst alles uitpakken en daarna onze bedden opmaken. Toen gingen we een speurtocht door Giethoorn doen. Dat was super leuk. Toen gingen we eten. We aten Aardappels, bonen, sla en nog veel meer. Het was erg lekker de moeders hadden heerlijk gekookt. En na het eten gingen we varen. We moesten eerst oefenen. Toen we even bezig waren met roeien ging het goed. Dat was ook leuk. Soms moest je ook punteren. Dan moet je met een lange stok de boot wegduwen. Toen we klaar waren met varen gingen we nog het spel weerwolven doen. Daarna gingen we de dagsluiting doen toen gingen we praten wat we van de dag vonden. En toen gingen we naar bed. In Giethoorn kan je allemaal leuke dingen kopen. Het was daar super leuk! Groetjes: Iris en Aisia

5 Wij vertellen iets over het eten en het oefenen van het varen. We waren er net weer van de speurtocht in Giethoorn en we gingen eten je kon aardappels, boontjes, erwtjes, worteltjes, sla, hamburger, en ei, jus, en vla en yoghurt. En toen moesten we bidden. Toen gingen we oefenen en toen kwam de meisjesboot niet vooruit we kwamen in het riet terecht en toen vielen we bijna uit de boot want juf ging schommelen en toen werden we nat gesputterd. Maar verder was het heel leuk. Donderdag moesten we een heel eind naar een eiland varen dwars door Giethoorn. In onze bootje zaten Nika, Iris, Lisa, Sophie, Nathalie. Sander de vader van Jacco heeft ons de hele dag geholpen. Op het eind van de dag heeft hij ons bootje aan een touw getrokken. het was verder een heel leuk en gezellig kamp. Gemaakt door: Lisa en Sophie Op woensdag avond begonnen we met de bingo er waren leuke prijzen. Juf vertelde een verhaal en in dat verhaal kwamen cijfers die moest je aan kruisen op het bingokaartje. Het verhaal ging over piraten. Na de bingo gingen we een spelletje spelen, het spelletje heet weerwolfen dat was heel leuk na het spelletje gingen we keten. Toen moesten we slapen maar daar hadden we geen zin in dus gingen we naar de meiden. Alleen Hetty kwam naar ons toen we moesten terug naar de kamer. Een half uur later gingen we weer terug daarna kwam Hetty weer en ze werd boos. En toen gingen we slapen. Jacco en Nick Donderdag gingen we eerst ontbijten toen gingen we de hele dag bootje varen We moesten heel ver varen door de grachten van Giethoorn en ook nog een meer op om naar een eiland te komen. We gingen ook nog met de boot naar een museum daar gingen we goudzoeken en bollenkraken er waren ook kaaimannen en schildpadden. De bollen waren gemaakt van gasbellen in gestolde lava. We gingen ook nog met de boot naar een snackbar patat eten. Gemaakt door Thijs en Wessel

6 Op donderdag avond was er bonte avond. Iedereen deed wat, zoals: Rense en Nick gingen goochelen, Tygo en Lorenzo gingen ook goochelen. Wessel,Thijs, Joost, Kas en Rense deden de lama s, Nick en Rense deden de badgrandpa, groep 8 deed een toneel stukje, Iris, Lisa en Mirthe deden een quiz, Aisia, sophie, Nika en Nathalie deden een toneelstukje, Thijs was presentator. Toen het was afgelopen was er muziek, we deden allemaal kunstjes daarna gingen we weerwolven de bedoeling was om de weerwolven er uit te halen want die vermoorden iedere nacht iemand, Er was ook een spiekende meisje die keek s nachts wie de weer wolf was. Gemaakt door Nathalie Vrijdagmorgen mocht jezelf kiezen wat je deed. Je kon kiezen tussen varen of weerwolven. Juf ging mee varen en juf Rachel ging weerwolven. Rense ging varen samen met juf en Thijs, onderweg hadden we snoep mee. Kas ging weerwolven dat is een spelletje met burgers, heks, cupido, weerwolf en jagers, een soort oorlogsspelletje. Rense deed met Thijs een soort wedstrijdje varen tegen een ander groepje van onze klas die ook niet gingen weerwolven. Groetjes Rense en Kas Op vrijdag 22 mei gingen we op de terugweg eerst naar de Mc Donald daar gingen we eten. We konden kiezen uit patat, softijsje of broodje hamburger. Toen we klaar waren gingen we tikkertje spelen. En op de terugreis gingen Darlan, Lorenzo, Tygo en Nathalie met de bal een spel doen in de auto. Dat was leuk. Toen we op school weer terug kwamen stonden onze ouders ons op te wachten. Toen leefden we nog lang en gelukkig. Darlan en Lorenzo

Zeg geen NEE, maar Speel je ook met ons mee!

Zeg geen NEE, maar Speel je ook met ons mee! Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 05-06-2015 jaargang 9 nr 34 Agenda Maandag 15 juni Alle leerlingen Spel en boekenplan + bibliotheek Maandag 15 juni Groep 1 en 2 s Middags vrij! Donderdag 18 juni groep

Nadere informatie

Er is er maar 1 die praat, zodat alles beter gaat! Deze week: Kan dit? Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 19-06-2015 jaargang 9 nr 36 Agenda

Er is er maar 1 die praat, zodat alles beter gaat! Deze week: Kan dit? Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 19-06-2015 jaargang 9 nr 36 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 19-06-2015 jaargang 9 nr 36 Agenda Zaterdag 20 juni Defilé Avond4daagse [Thema circus] Maandag 29 juni Alle leerlingen Spel en boekenplan + bibliotheek [alles INLEVEREN!]

Nadere informatie

Eerst even vragen wanneer je wat gaat lenen, dan pas kun je het meenemen! Blijf af! Deze week:

Eerst even vragen wanneer je wat gaat lenen, dan pas kun je het meenemen! Blijf af! Deze week: Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 12-06-2015 jaargang 9 nr 35 Agenda Maandag 15 juni Alle leerlingen Spel en boekenplan + bibliotheek Maandag 15 juni Groep 1 en 2 s Middags vrij! Donderdag 18 juni groep

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015

Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015 Jaargang 1 nummer 35 29 mei 2015 Kind op maandag. Ouderinformatie: Een man die in een gepantserde tank bij een profeet komt om te vragen om genezing; dat is ongeveer wat er gebeurt in het verhaal van de

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 2 8 M E I 2 0 1 5 Wist u dat we met meer dan 100 kinderen, ouders en leerkrachten meedoen met de avondvierdaagse! Dat wordt leuk! Nieuws uit het team Juf Debby van groep 2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 28 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Aan de ouders en verzorgers Zo, dit was tot aan de zomervakantie de laatste gebroken week. Nu een periode waarin we nog veel werk te

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 April 2015 Kalender mei 2-17 meivakantie 18-22 avond4daagse 19 korfbal-/voetbaltoernooi gr 8 25 tweede pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Verantwoorden Team Verbinden Verwonderen Schoolfruit Facebook Museumkids Rapportmiddag/ -avond Kalender juni Kalender juli Wist u dat???? Het Brugteam derde is geworden bij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015. Belangrijke data. Kind op Maandag. Eén van de liedjes die we aanleren

Nieuwsbrief mei 2015. Belangrijke data. Kind op Maandag. Eén van de liedjes die we aanleren Nieuwsbrief mei 2015 Belangrijke data 24 april Koningsspelen, groep 5 t/m 8 s middags gewoon school 27 april Koningsdag (alle leerlingen vrij) 28 april - 8 mei Meivakantie 11 mei weer naar school 13 mei,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 28 e jaargang nr. 35 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 25 en 26 mei: Pinkstervakantie 2 juni: bezoek van de inspectie van het onderwijs 3 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

groep 8 de toetsen nieuwe school

groep 8 de toetsen nieuwe school De dijk Wij gingen met de hele klas naar de dijk. We gingen podiumkunsten doen en je mocht zelf kiezen of je ging zingen of dansen. Ik had dansen gekozen en dat was super leuk. Alleen de danslerares was

Nadere informatie

GROETJES LISA. Groep 7 DIT WAS MIJN VERHAAL OVER GROEP

GROETJES LISA. Groep 7 DIT WAS MIJN VERHAAL OVER GROEP Groep 7 Ik ben Lisa Zigterman. Ik zit op obs de opslach. Het is hier heel leuk. We hebben veel humor soms een beetje te veel. Ik heb een hele leuke groep. Er zitten 7 kinderen in 1 jongen en 6 meisjes.

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Schooljaar 2015-2016 Datum: 11-03-2016 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Dinsdag 22 maart Vrijdag 25 maart Maandag

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes, Hé Joyce, ga je mee? Emma rent achter Joyce aan als ze van het schoolplein lopen. Joyce, wij gaan vanmiddag op bezoek bij mijn oom,

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 18 mei 2018 Nieuwsbrief nummer 14 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze weken stonden en staan we stil bij een aantal Christelijke

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Ik was met Luca en Ricardo en Sebastiaan en Tijmen en Tijmens vader en Damian en Javanni in de stambootjes. En we hebben nog patat gegeten. En we zagen Mainstreet

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018.

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018. Nieuwsbrief juni 2018 Jaargang 27 Nummer 10 De komende maand: Agenda 31 mei 2018 Groep 8 praktisch verkeersexamen 31 mei 2018 en 1-6 directie afwezig i.v.m. studie-2-daagse 4 juni 2018 Overblijfoverleg

Nadere informatie

Obs Tjongerschool - Daltononderwijs. De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond

Obs Tjongerschool - Daltononderwijs. De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl 26 september 2014 Obs Tjongerschool - Daltononderwijs De nieuwsbrief zal vanaf nu maandelijks verschijnen. Zakelijke ouderavond Op woensdag 1 oktober

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

Nieuws van. Cito scores

Nieuws van. Cito scores 20 september 2013, jaargang 16, nr. 2 Nieuws van. Cito scores Deze week hebben wij kennis genomen van de gegevens die van onze school verschenen zijn op de website van RTL. Op deze site is te zien wat

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Ik en mijn groep zijn naar Corien Oranje geweest dat was erg leuk.

Ik en mijn groep zijn naar Corien Oranje geweest dat was erg leuk. Ik en mijn groep zijn naar Corien Oranje geweest dat was erg leuk. We moesten ook een quiz doen dat was ook wel erg leuk. De kinderen uit mijn klas had het erg naar hun zin. Dit is Corien Oranje-) Dit

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen.

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen. BESTE OUDERS EN VERZORGERS, De eerste twee schoolweken van 2016 zitten er weer op. Iedereen is weer goed begonnen en gelukkig zijn alle ogen en bijna alle vingers heel gebleven tijdens de viering van Oud

Nadere informatie

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen Haspernieuwsbrief 9 In dit nummer: Week 23 7 juni 2019 Algemeen Algemeen Kind op maandag Mooie uitslag eindtoets Schoolreizen Herhaalde oproep MR Vakantierooster 2019-2020 Hasper s got talent Veldwerkdag

Nadere informatie