NIEUWSBRIEF april 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF april 2018"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF april 2018 Mediasponsor: Dagblad van het Noorden De rondes werden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe, 10 gemeenten Hoogeveen, Emmen, De Wolden, Westerveld, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, AA en Hunze, Tynaarlo, Coevorden, Noordenveld. Sponsoren, begunstigers, politie en een fantastisch korps van ± 500 vrijwilligers. Onze leus: de lente begint met de Ronde van Drenthe had niet beter uit kunnen komen. De lente begon inderdaad met ons wielerweekend. Maar zonder onze stoffige leus: de gezamenlijke schouders doen het, kunnen we niet. Het bestuur van de Ronde van Drenthe bedankt eenieder die heeft meegewerkt om deze editie zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Dit hebben we gezamenlijk gedaan. Nogmaals hartelijk dank. Klus Het was een hele klus maar het is weer gelukt. De eerste editie die buiten Hoogeveen is gestart. De start vanuit het gemeentehuis in Emmen was een groot succes. Dank aan de gemeente Emmen en vooral aan de heer Hemel die vanaf het begin tot het einde een fantastische hulp was voor de Ronde van Drenthe. We hopen dat vanuit gemeente Emmen waar alles zo goed is verlopen, ook in 2019 als we vanuit De Wolden zullen starten, hetzelfde succes voor de Ronde van Drenthe is weggelegd. In Emmen zal in 2019 het decor worden van de tunnelsprint. Actie 2018 Actie Ronde van Drenthe voor Drentse ziekenhuizen en kinderziekenhuis Beatrix UMC Groningen afdeling Oncologie. De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden. Hier de winnende nummers die op de site worden vermeld en worden aangeboden aan de regionale kranten en het Dagblad van het Noorden. De winnende nummers op de ronde van Drenthe boekjes zijn:

2 en 936 De winnende nummers van de mokken zijn: Voorinschrijvingen van de toer: Rugnummers: Handbikes rugnummers: 7 28 De winnaars dienen zich zo spoedig mogelijk doch voor 30 april te melden bij rondevandrenteh@home.nl en/of tel Start wielerweekend Ronde van Drenthe Vrijdag 9 maart 2018 kwamen de gasten, onder een vrolijke deuntje, om uur bij Hotel Wesseling aan waar de sfeer er direct goed inzat. Circa 175 gasten genoten als vanouds van een heerlijke lunch bij Hotel Wesseling. Om uur gaf de sportwethouder Geertsma van de gemeente Westerveld het startschot voor 29 teams van 6 rensters. Het maximum van toegestane deelnemers door de UCI is 174 rensters. Dit was de eerste wedstrijd die meetelt voor de KNWUtopcompetitie voor vrouwen. Vrijdag reden 3 VIPbussen van Lanting Reizen. Stopplaatsen waren: Wapser Herberg waar gezelligheid ten top liep, daarna naar de Col du VAM waar de rensters 2 keer de Col moesten nemen. De derde stop naar Frederikshaven in Uffelte waar de VIPgasten weer gastvrij onthaald werden. Daarna ging het richting Dwingeloo waar de VIPgasten naar het Ronde van Drenthe/Wesseling podium onder het genot van een hapje en drankje de huldiging van de rensters bijwoonden. Winnares was Alexis Ryan, 2 e Jolien d Hoore en 3 e Chloe Hosking. De trui van de gemeente Westerveld ging naar de winnares Alexis Ryan, bergtrui van Jan van t Hooge was voor Amy Pieters, Jongerentrui van Ondernemersfonds Westerveld was voor Jeanne Korevaar. Sprinttrui van het Dagblad van het Noorden voor Christine Majerus, de keienprijs van Hotel Wesseling was voor Julia Soek. Dank aan Hotel Wesseling/De Brink, Ondernemersfonds Westerveld, gemeente Westerveld, hotels en eenieder die zich voor deze wedstrijd heeft ingezet. Dit was het begin van de Ronde van Drenthe 2018 met nog een gezellige after race bij Hotel Wesseling. Zaterdag 10 maart 2018 breedtesport uur start toer. Door de strenge winter viel het de organisatie mee dat er nog ± 400 renners aan de start stonden. Bij de handbikers was het aantal deelnemers fors gestegen ten opzichte van 2017 van 29 naar 57.

3 Voor het eerst masters 40+ en 50+ aan de start wat een succes bleek. Oud renner Harko Kievit die 2 e werd riep na de huldiging: volgend jaar komen we met het dubbele aantal renners aan de start. Dus dit wordt nog wat. Ook de ID cycling was weer een succes. Dus goede hoop voor 60 jaar Ronde van Drenthe. Laat de lente weer met ons weekend beginnen. Liever nog iets eerder. Om ging bij De Tamboer de knop om voor de Women s WorldTour en de profs met juryen ploegleidersvergaderingen, rugnummers uitdelen aan de teams en de pers accrediteren. Vanaf uur waren de buffetten open voor jury, renners en rensters en speciale gasten. Om begon de voorstelling van Evert Ten Napel, Joop Zoetemelk en Gert Jacobs met in de pauze een hapje en drankje dat werd aangeboden door de Ronde van Drenthe, de Tamboer en Beckers Snacks. Buffetten werden door het Alfa College Hoogeveen afdeling Horeca, de Tamboer en de organisatie verzorgd en mede mogelijk gemaakt door Heijs Food Products, Beckers, Vishandel Dunschoten, AHG Offereins Hoogeveen, bakker Eising, Bidfood, Oliehoorn, apparatuur Spijkermans, Power Sound, van ;t Hooge, Kuik, La Brochette, Wesseling, Wapser Herberg, Wapen van Aelden, Spaarbankhoeve en de Drift. Lunchpakketten Bakken met Plaizier, Heinrich, AH Offereins, Actifood, Nettorama, HGV, Bidfood en Alfa College Hoogeveen. Zondag 11 maart bussen van Lanting Reizen Hoogeveen en 2 bussen van Drenthe Tours uit Assen vervoerden op uitstekende wijze onze VIPgasten van en naar de VIPplaatsen Valthe, Bussemaker, Boomkroonpad de Woudstee, Col du Vam Attero en Jan van t Hooge, Wezup Hegen en waar het natuurlijk overal uitstekend toeven was. Voor het eerst moesten de renners en rensters de Col du VAM 4 keer beklimmen wat door de gasten zeer op prijs gesteld werd en voor herhaling vatbaar is. Dit is de reactie van de vele gasten. Uit alle hoeken van Drenthe kwamen de bussen aangereden o.a. Roden, Assen en Hoogeveen naar de mooie startplaats Emmen. Wat een fantastische locatie voor de Ronde van Drenthe was. Het was een primeur voor Emmen. De eerste startplaats buiten Hoogeveen in 59 jaar Ronde van Drenthe. Gemeente Hoogeveen moest s morgens vroeg al uit de veren voor de start van de jeugd. s Morgens werden verschillende leeftijdsgroepen verreden. De doorkomst van de dames werd een leuke onderbreking en daarna ging de jeugd door tot de dames weer voor 2 ½ ronde Hoogeveen en de huldiging plaats vond. Het was voor de Women s WordTour een zware wedstrijd. Winnares werd Amy Pieters, 2 e Alexis Ryan en 3 Chloe Hodgking. Anna van der Breggen behield de leiderstrui in het Women s WorldTour klassement tot nu toe dankzij haar zege in de Ronde van Vlaanderen en staat ze fier met 302 punten voor op nummer 2 Annemiek van Vleuten. De truien bij de dames Women s WorldTour werden gewonnen door de winnares Amy Pieters van de provincie Drenthe, de sprinttrui van Fokker door Amelie Dideriksen, de jongerentrui van

4 het Dagblad van het Noorden door Sofia Bertizzolo, VAmbergtrui/Midden- Drenthe-Attero Allison Jackson, keienprijs Julia Soek Borger-Odoorn/De Wolden.!e Nederlandse renster Novilon Vloer was voor Amy Pieters, de meest actieve renster Gemeente Hoogeveentrui voor Eugeni Bujack. Na de huldiging van de dames en de doorkomst van de profs werden ook de jeugdrennertjes gehuldigd en ging de strijd bij de jeugd nog door. Het werd wel iets hectischer daar er op dat moment een keienstrook werd uitgehaald door de jury. Kwamen niet alleen de 3 VIPbussen van de dames eerder naar Hoogeveen, maar ook de 6 profbussen en de verzorgingsbussen van de renners maar dit probleem is met vereende krachten door onze vrijwilligers opgelost en de VIPgasten waren allen zeer tevreden en ook de jeugd waar volgend jaar meer aandacht zal worden besteed. Ook de huldiging van de Women s World tour zal volgend jaar anders aangepakt worden zodat de winnares eerder op het podium kan staan. Het parkoers zal aangepakt worden bij de finish. Hulde aan onze chaparonnes die de dames toch op tijd bij de antidopingcontrole konden afleveren. UCI dopingcontroleur had alle lof voor onze dames en heren. Bij de profs ging het van een leien dakje. Na een zeer zware strijd werd de winnaar van de profronde Frantisek Sisr, 2 e Dries de Bondt en 3 e Preben van Hecke. De winnaar kreeg de trui van de Provincie Drenthe, de VAMbergtrui van Attero/Midden-Drenthe ging naar Jasper Bovenhuis, de keienprijs van Borger-Odoorn, Aa en Hunze en De Wolden ging naar Jimmy Turgis, de sprinttrui van de gemeente Emmen ging naar Joey van Rhee, de jongerentrui van het Dagblad van het Noorden ging naar Jordi Watrop en de actieve trui van de gemeente Hoogeveen ging naar Anthony Turgis. Juryrapporten van de UCI van de vrijdag, Drentse 8 van Westerveld zijn: 1 e Beoordeling heel goed 2 e Resultaat heel goed, hoge standaard voor veiligheid, 3 e veel ervaring door organisatie, 4 e professionele organisatie. Juryrapporten van de UCI van de zondag Profronde Hors Categorie zijn: 1e Beoordeling heel goed 2e Resultaat heel goed, hoge standaard voor veiligheid 3e Heel goed gedrag van de TVmotard waar de renners geen last van hebben gehad 4e Veel publiek ook bij de aankomst. We hopen dat ook de rapporten van de Women s WorldTour van de UCI zo goed binnen komen dan kan de organisatie tevreden zijn. Nogmaals allen bedankt het was hard hard werken dit keer door de weersomstandigheden maar het is weer gelukt. De hoogste eer van de UCI. Professionele organisatie en dat doet ons goed.

5 Pluim Een grote pluim voor de Horeca-afdeling van het Alfa College Hoogeveen. Zaterdagavond was voor iedereen een fijne sfeer om te werken. Men was op alles voorbereid en de staf en leerlingen zag je genieten. De buffetten waren goed getimed en heerlijk. De mister en missen begeleiden de rensters en renners naar hun tafel en leerden meteen te organiseren. Bij de evaluatie op het Alfacollege donderdag 5 april klonk alleen opbouwende kritiek. Leuk om te horen en hoe er mee gedacht werd, ook al voor volgend jaar 60 jaar Ronde van Drenthe. 2 missen vroegen ons, daar ze een vervolgopleiding gingen volgen en hiervoor punten kunnen halen, de begeleiding van rensters en renners in de Tamboer voor hun rekening mogen nemen in Prima idee vindt de Ronde van Drenthe. Hartelijk welkom in de Ronde van Drenthe familie. We hopen volgend jaar, 60 jaar, samen met het Alfa College tot een hoogtepunt te brengen. De Tamboer is dan geheel voor de Ronde van Drenthe en daardoor kan iedereen de presentatie van de teams in de Tamboerzaal bijwonen. 60 jaar samen de schouders er onder en het zal een feest worden. Alfa College hartelijk dank voor jullie inzet. Succes De ronde van Drenthe wenst een ieder die zich inzet voor het Wereldkampioenschap 2023 (2020) veel succes toe en de Ronde van Drenthe zal zijn uiterste best doen een steentje bij te dragen. Wensen Wij wensen alle zieken en herstellenden veel sterkte en hopen dat de life uitzending van RTVDrenthe in samenwerking met de NOS-NEP-Heli Holland en de streaming door RTVDrenthe- NOS-Dagblad van het Noorden een steentje zal bijdragen aan uw herstel. Dank aan Onze gasten publiek volgers die zich allen goed aan de orders van Politie, verkeersregelaars en organisatie gehouden hebben. Veel positieve reacties. Reactie van de UCI: Perfect. Deze mededeling kregen we van de UCI bij de Ronde van Vlaanderen te horen waar we samen zaten te ontbijten en dat doet je goed. Parkoersen Door de korte maar strenge winter waren 2 van de 3 keienstroken bij het Boomkroonpad uit het parkoers gehaald. Tijdens de koers moest er nog een keienstrook sneuvelen in Echten, gemeente De Wolden. Door de strenge vorst was het niet gelukt om tijdig de strook te vegen. In Coevorden was het wel tijdig gelukt. Met de evaluatie met de gemeente De Wolden is de wens uitgesproken voor 60 jaar Ronde van Drenthe de stroken up to date te maken voor de

6 herfst en dan bij te houden. Ook met de Boswachterij gaan we scenario nog bespreken want we zijn al in voorbereiding met de start uit de gemeente De Wolden en dan kunnen de keienstroken voor de finish in Hoogeveen niet ontbreken We gaan voor 60 jaar Ronde van Drenthe in Eind mei verschijnt de laatste Nieuwsbrief voor de vakantie en waarin we u op de hoogte zullen houden van de Woimen's WorldTour rapporten. Pioneer jaar Ronde van Drenthe. Wat een tijd als je achterom kijkt. Ik weet nog hoe het begon. Mijn vader, Albert Achterhes, was in 1950 met de Peddelaars begonnen en in 1951 zijn de statuten gekomen en was de Wielerclub De Peddelaars geboren. Maar hij wilde meer. Zag dat in andere provincies grote klassiekers werden verreden. Als hij iets in zijn hoofd had dan wist je het wel zei mijn moeder altijd. Van wie zou ik dat geërfd hebben? En zo werd er in 1960 voor de eerste keer gereden maar was deze pionier er niet geweest die door zijn werk in Amsterdam in de veertiger jaren door Peter Post van de voetbalsport naar de wielersport getrokken werd. Dan was er nu geen Ronde van Drenthe geweest. Zijn jongens zoals hij de renners van De Peddelaars noemde en verschillende nog vrijwilliger of in het bestuur zijn. De gemeente Hoogeveen waar Albert als eerste sportman de burgemeester Bakker mee kreeg. Dat was vroeger anders dan nu. Nog altijd de goodwill bij de sponsors. Dan was de VAMberg niet in beeld gekomen. Hij was het die zich liet snappen op het VAMterrein en dan je aan het werk zetten om het af te maken. Laten we met z n allen de Pioniers van het verleden niet vergeten. Als zij er niet voor gestreden hadden was er nu niets. Laten we wat we gezamenlijk opgebouwd hebben koesteren en het samen blijven doen dan kan er in de toekomst nog veel moois gebeuren. De Ronde van Drenthe speelt een grote rol in de wielersport in kan een nog grotere rol in de wielersport gaan betekenen. Lang leve de Ronde van Drenthe, volgend jaar 60 jaar Ronde van Drenthe. Drenthe de fietsprovincie OP FIETSE. Tot mei! Femmy van Issum Achterhes van Drenthe Voorzitter Ronde Tel

Paracycling & junioren

Paracycling & junioren Sponsorbrochure Healthy Ageing Tour is een vijfdaagse UCI wielerwedstrijd waarvoor jaarlijkse de vrouwelijke wereldtop naar Noord Nederland komt. In 2018 vindt de wedstrijd plaats van 4 t/m 8 april. Afgelopen

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE VRAAG ex artikel 40 van het RvO

SCHRIFTELIJKE VRAAG ex artikel 40 van het RvO SCHRIFTELIJKE VRAAG ex artikel 40 van het RvO Vraag van de VVD-fractie Datum: 12-03-2015 Nr.: 15.06721 Aan de voorzitter van de raad. Steller vragen: dhr. E. Huizing namens de VVD fractie Inleiding Onlangs

Nadere informatie

WELKOM. Drenthe in 2020 de meest toegankelijke provincie. Bijeenkomst op 10 mei 2017

WELKOM. Drenthe in 2020 de meest toegankelijke provincie. Bijeenkomst op 10 mei 2017 WELKOM Drenthe in 2020 de meest toegankelijke provincie Bijeenkomst op 10 mei 2017 Programma: 16.00 uur Opening door dagvoorzitter Jacob Bruintjes en uitleg over de opzet van de bijeenkomst. 16.10 uur

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

R&T economie Westerveld. de rol van het Toeristisch Bureau Westerveld

R&T economie Westerveld. de rol van het Toeristisch Bureau Westerveld R&T economie Westerveld de rol van het Toeristisch Bureau Westerveld * 1.000 Resultaten 2013-2015 1100 1000 900 800 700 600 500 400 Overnachtingen Westerveld op basis van toeristenbelasting Opgaande trend

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

Gemeente. Toezichtdomein. Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe 2018 op uitvoering medebewindstaken gemeenten 2017

Gemeente. Toezichtdomein. Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe 2018 op uitvoering medebewindstaken gemeenten 2017 Toezichtdomein Westerveld Tynaarlo Noordenveld Midden-Drenthe Meppel Hoogeveen Emmen De Wolden Coevorden Borger-Odoorn Assen Aa en Hunze Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe

Nadere informatie

Samenvatting Cultuureducatie met Kwaliteit Drenthe Presentatie resultaten schooljaar

Samenvatting Cultuureducatie met Kwaliteit Drenthe Presentatie resultaten schooljaar Samenvatting Cultuureducatie met Kwaliteit Drenthe Presentatie resultaten schooljaar 2017-2018. Samenvatting Cultuureducatie met Kwaliteit Drenthe Presentatie resultaten schooljaar 2017-2018. VDG-overleg

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Gebruik jeugdhulp in Drenthe: 2016 vergeleken met 2015

Gebruik jeugdhulp in Drenthe: 2016 vergeleken met 2015 Gebruik jeugdhulp in Drenthe: 2016 vergeleken met 2015 In 2015 is de jeugdhulp overgegaan naar de gemeenten. Om deze transitie goed te kunnen monitoren verstrekken gemeenten en jeugdhulp aanbieders gegevens

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 7 mei 2016 Sponsorplan Inleiding Evenement: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen en ondernemen Sponsorcommissie:

Nadere informatie

Reglementen Voor Ronde van Drenthe. Masters 40+ Masters 50+ WV Omega

Reglementen Voor Ronde van Drenthe. Masters 40+ Masters 50+ WV Omega Reglementen Voor Ronde van Drenthe Masters 40+ Masters 50+ Zaterdag 16 maart 2019 In samenwerking met WV Omega Programma Organisatie : Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met W.V. Omega Datum :

Nadere informatie

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Innsbruck - De Nederlandse vrouwen domineerden het wereldkampioenschap tijdrijden in Innsbruck dinsdag. Annemiek van Vleuten verdedigde

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Gemeente. Toezichtdomein. Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe 2017 op uitvoering medebewindstaken gemeenten 2016

Gemeente. Toezichtdomein. Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe 2017 op uitvoering medebewindstaken gemeenten 2016 Toezichtdomein Westerveld Tynaarlo Noordenveld Midden-Drenthe Meppel Hoogeveen Emmen De Wolden Coevorden Borger-Odoorn Assen Aa en Hunze Integraal overzicht interbestuurlijk toezicht (IBT) provincie Drenthe

Nadere informatie

Alleen als het echt niet anders kan

Alleen als het echt niet anders kan Alleen als het echt niet anders kan De meeste Nederlandse ouders zijn prima in staat om hun kinderen voldoende veiligheid te bieden. Bij ongeveer 1 procent van de Nederlandse kinderen komt de veiligheid

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

Verslag en besluitenlijst vergadering algemeen bestuur ROD Drenthe

Verslag en besluitenlijst vergadering algemeen bestuur ROD Drenthe Drenthe Verslag en besluitenlijst vergadering algemeen bestuur ROD Drenthe d.d. 29 juni 2015 Aanwezig gedeputeerde H. Jumelet wethouder H. Heijerman wethouder H. Vlieg wethouder FAJ Buijtelaar wethouder

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Drenthe, november 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Drenthe, november 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Drenthe, november 2018 Lichte daling WW in Drenthe Het aantal WW-uitkeringen in Drenthe nam in november licht af. Vooral in vervoer & opslag, onderwijs en industrie daalde de WW.

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Eredivisie Zeilen, Speelronde 4, Locatie Veere.

Eredivisie Zeilen, Speelronde 4, Locatie Veere. Eredivisie Zeilen, Speelronde 4, Locatie Veere. Donderdag middag 8 September 2016. Nog mijn laatste werkzaamheden afronden, checken of er files staan richting Zeeland en dan op weg naar Veere. Mijn tas

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid PRAAD november 2010 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Voorwoord Verder hebben we een gezellig bowlinguitje gehad. Daar wordt in deze praad ook nog aandacht aan besteed. Ik wens jullie veel leesplezier.

Nadere informatie

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Versie: 28 april 2017 Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Colofon Het reglement is opgesteld door de werkgroep Kempen Cup Klassement. De groep is een afvaardiging van de lokale organisatoren van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

BELEEF HET NK ALS VIP!

BELEEF HET NK ALS VIP! BELEEF HET NK ALS VIP! #NK2019 Het NK komt naar Ede! Een unieke generatie Nederlandse renners en rensters strijden op woensdag 26 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni om de rood-witblauwe kampioenstruien.

Nadere informatie

PPL NIEUWSBRIEF EXTRA EDITIE. In en rond het centrum. Helpt u ons helpen?! In dit nummer

PPL NIEUWSBRIEF EXTRA EDITIE. In en rond het centrum. Helpt u ons helpen?! In dit nummer PPL NIEUWSBRIEF Augustus 2010 Jaargang 11, nr. 3 nummer nummer 1 Stichting Polen Project Lesna, Javalaan 59, 2013 VE Heemstede, In dit nummer EXTRA EDITIE Op zondagavond 8 augustus jl. opende het NOSjournaal

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Evaluatie campagne Winter in het Meetjesland

Evaluatie campagne Winter in het Meetjesland Evaluatie campagne Winter in het Meetjesland 2015-2016 1 DOELSTELLING Overnachtingen in DALPERIODE stimuleren MERK Meetjesland, maak het mee! SAMENWERKING met en tussen logies verhogen ONLINE boekbaarheid

Nadere informatie

Minder, ouder, bonter in de Eems Dollard Regio

Minder, ouder, bonter in de Eems Dollard Regio HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN Algemene informatie In 2008 viert de Hanzehogeschool Groningen haar 210-jarig bestaan! Keuze uit meer dan 70 opleidingen; het grootste hbo-onderwijsaanbod in Noord-Nederland 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

Juryrapport Drentse collegeprogramma s

Juryrapport Drentse collegeprogramma s Juryrapport Drentse collegeprogramma s 2006-2010 oktober 2006 Milieufederatie Drenthe Hertenkamp 6 9401 HL ASSEN www.mfdrenthe.nl Juryrapport Drentse collegeprogramma s 2006-2010 1. Aanleiding tot het

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal

Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal Top-competitie --------------------------------------- Start Elite-Beloften 12.00 uur, 160 km Algemene inlichtingen Hel van Voerendaal zondag 31 mei 2015 Organisatie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011 Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg December 2011 Strandrace Scheveningen Sinds jaren rijd ik samen met ons pap de Rabo Beachchallenge, een strandrace met start en finish in Scheveningen. Vorig jaar stond ik

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Samenvatting Onderzoeksrapport 2014

Samenvatting Onderzoeksrapport 2014 Samenvatting Onderzoeksrapport 2014 Monitoring en evaluatie Cultuureducatie met Kwaliteit Drenthe door Zoë Zernitz, Rijksuniversiteit Groningen In 2012 heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Sousa 91. Wat komen gaat.

Sousa 91. Wat komen gaat. Sousa 91 Dag allemaal De vrieskou is dit jaar, zoals elk jaar, terug netjes op tijd in het begin van november. Zou die opwarming er dan toch niet komen? We hadden gedacht hier op onze oude dag te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS?

HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS? HOE ZIJN WE GEKOMEN TOT DIT PARCOURS? Door als vertrek-, doorkomst- of finishplaats te fungeren betrekken we zoveel mogelijk dorpen en steden (in beide provincies) bij dit evenement. Dit met als doel:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Masterclass Krimp. Presentatie Angelique vanwingerden. 16 september 2011 Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN)

Masterclass Krimp. Presentatie Angelique vanwingerden. 16 september 2011 Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN) Masterclass Krimp Presentatie Angelique vanwingerden 16 september 2011 Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN) Bevolkingsontwikkeling Bevolkingsontwikkeling in Noord-Drenthe 2000-2010 Bevolkingsontwikkeling

Nadere informatie

Convenant Dementievriendelijk Drenthe

Convenant Dementievriendelijk Drenthe Convenant Dementievriendelijk Drenthe Aanleiding In Nederland leven naar schatting 270.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar 550.000. Mensen leven gemiddeld

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2019

SPONSOR DOSSIER 2019 SPONSOR DOSSIER 2019 Het eindpodium 2018 Geel: Luca Lamperti (USA) Wit: Josuha Giddins (G-B) Groen en Rood: Arnaud De Lie Geachte zaakvoerder, Graag zouden wij U namens West-Vlaanderen Cycling Tour voor

Nadere informatie

mi in HI ui in iii iii nu i Raad d.d.\u <( l^> Aan de gemeenteraad Agendapunt: 6.1/16012013 Documentnr.: RV12.0628 Roden, 9 januari 2013 Onderwerp

mi in HI ui in iii iii nu i Raad d.d.\u <( l^> Aan de gemeenteraad Agendapunt: 6.1/16012013 Documentnr.: RV12.0628 Roden, 9 januari 2013 Onderwerp G E M E E N T E N O O R D E N V E L i Raad d.d.\u Aan de gemeenteraad Roden, 9 januari 2013 T Agendapunt: 6.1/16012013 Documentnr.: RV12.0628 Onderwerp Definitief vaststellen regionale Nota bodembeheer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Leemputtenloop Op woensdag 10 april stond de Leemputtenloop op het programma, dat is een wedstrijd waar ik altijd goed loop. Mijn PR heb ik daar in 2017 gelopen,

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen!

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! De 6 de editie Koken in het Groen: een mengelmoes aan nationaliteiten genoot met elkaar van een late zomerdag op een van s stads mooiste tuinen.

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE VOLTA LIMBURG CLASSIC 2 APRIL 2016 WEDSTRIJD #43 3 APRIL 2016 TOERVERSIE #06 EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 SEAN DE BIE - WINNAAR 2015 PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2016 2015 werd voor de Primus Classic Impanis-Van Petegem een scharnierjaar. De organisatie

Nadere informatie

Landelijke klapekstertelling winter 2008/2009 Eindresultaten

Landelijke klapekstertelling winter 2008/2009 Eindresultaten Landelijke klapekstertelling winter 2008/2009 Eindresultaten Foto J. Schwiebbe - http://www.birdphoto.nl April 2009, Matthijs Broere (Waarneming.nl) & Fred Hustings (SOVON) 1. Inleiding Afgelopen winter

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Sportvrienden van. k.c. Harich, Harich, 7 april. Zoals de meeste mensen wel. hebben meegekregen zijn we druk bezig om de plannen

Sportvrienden van. k.c. Harich, Harich, 7 april. Zoals de meeste mensen wel. hebben meegekregen zijn we druk bezig om de plannen Sportvrienden van k.c. Harich, Harich, 7 april Zoals de meeste mensen wel hebben meegekregen zijn we druk bezig om de plannen te realiseren voor de kleedkamers. We hebben vandaag bericht ontvangen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015

besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015 . H DrenHiL1 H besluitenlijst vergadering algemeen bestuur RUD Drenthe vastgesteld in de vergadering van het ah op 30 maart 2015 d.d. 24 november 2014, 15.00-16.30 uur Provinciehuis te Assen, kamer 0,06

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

ENECO TOUR - Stad Genk 2012

ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Sponsordossier ENECO TOUR - Stad Genk 2012 Rit: Riemst Genk Woensdag 8 augustus 2012 Cor Vos Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Beste sportliefhebber, Dat Genk een echte sportstad is, wist u waarschijnlijk

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek Koersen en organiseren. WV IJsselstreek 08 November 2014 Presentation name / Author Pagina 1 Wie zijn wij? Wielervereniging de IJsselstreek

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Drenthe, februari 2019

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Drenthe, februari 2019 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Drenthe, februari 2019 Afname WW, zorg biedt veel kansen op werk Het aantal WW-uitkeringen in Drenthe nam in februari af. In de groeiende zorgsector ontstaan steeds meer baankansen

Nadere informatie

1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11. Tot slot.

1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11. Tot slot. 1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11 Tot slot. 12 Gerrit Schulte in de krant 2 Ik hou mijn werkstuk over Gerrit

Nadere informatie

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050)

De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) WK Wielrennen 2020 / ter informatie R.J. Langenberg De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) 367 51 71 5 6953347 - Geachte heer, mevrouw, Het organiseren van het WK Wielrennen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

GENT-WEVELGEM IN FLANDERS FIELDS

GENT-WEVELGEM IN FLANDERS FIELDS GENTWEVELGEM IN FLANDERS FIELDS HOSPITALITY + PUBLICITY ZON 27 03 16 78 STE GENTWEVELGEM ZON 27 03 16 Het deelnemersveld van GentWevelgem bevat elk jaar het kruim van de grootste wielerkampioenen. De internationale

Nadere informatie

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!! Het Tooropje September 2016 www.chtoorop.nl Mededelingen Ventilatiesysteem recreatiezaal Tijdens het openingsfeest was het weer eens voelbaar dat het ventilatiesysteem in de zaal niet naar behoren functioneert.

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

AVS STORIES TV TOUR WEDSTRIJDREGLEMENT

AVS STORIES TV TOUR WEDSTRIJDREGLEMENT De wordt georganiseerd door de vzw Organisatie Ronde van Oost- Vlaanderen, met zetel in de Varendriesstraat 29 te 9031 Drongen, met medewerking van de vzw Cycling Vlaanderen afdeling Oost-Vlaanderen en

Nadere informatie