nummer 1 28 augustus 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nummer 1 28 augustus 2017"

Transcriptie

1 nummer 1 28 augustus 2017 Dit is het eerste Molenveldnieuwtje van dit schooljaar. Het Molenveldnieuwtje verschijnt tweewekelijks op donderdag en is bedoeld als contactblad van de school naar de ouders. Belangrijke informatie over de dagelijkse gang van zaken op Het Molenveld worden aangestipt. In de agenda vindt u de data van excursies, vakanties, vrije dagen e.d. Deze nieuwsbrief is ook terug te lezen op onze website (tabblad ouders, kopje downloads.) Agenda 7 september 11 t/m 15 september 15 september 18 september Molenveldnieuwtjes nr.2 verschijnt Ouder-kindgesprekken start schooljaar Afsluiting Gouden Weken Schoolcontactpersonen presenteren zich in de groepen Nieuws vanuit de school Start schooljaar Vandaag is het schooljaar officieel weer van start gegaan. We hopen dat alle kinderen hebben genoten van de zomervakantie en lekker uitgerust weer aan een nieuw jaar kunnen beginnen. Wij hebben er in elk geval weer zin in! De eerste drie weken van het schooljaar staan in het teken van de Gouden Weken. Het accent ligt op groepsvormende activiteiten. We geven in alle groepen samen invulling aan de schoolafspraken luister, denk, doe mee en we bespreken ook samen hoe we er een goed jaar van gaan maken, wat we van elkaar verwachten en welke groepsafspraken daarvoor nodig zijn. We hopen dat we er samen met jullie weer een mooi jaar van kunnen maken!

2 Schoolgids Door op onderstaande afbeelding te klikken, kunt u onze vernieuwde schoolgids openen. In deze schoolgids vindt u als ouder informatie over het onderwijs en hoe wij dit hebben georganiseerd. Onze visie en ambities en waar wij voor staan. Ook vindt u achteraan de schoolgids bij het ABC overzichtelijk veel praktische informatie. De schoolgids staat op de website van de school: tabblad ouders, downloads. Wanneer u liever een papieren versie van de schoolgids wilt ontvangen, kunt u deze bij de administratie vragen. Jaarrooster Bij dit Molenveldnieuwtje ontvangt u ook het jaarrooster. Hierop staan de vakanties en de geplande studiedagen voor het schooljaar Een meer gedetailleerde planning vindt u in de schoolgids en op de website van de school: tabblad ouders, downloads. Stand van zaken rondom de plannen voor een Kindcentrum In de afgelopen maanden is er intensief overleg geweest tussen Het Sprookjesbos (kinderdagverblijf), Fides 0-12 (peuzelspeelzaal) en SKBO (Het Molenveld). Samen hebben we onderzocht of een kindcentrum in ons gebouw te realiseren was. Helaas zijn we vlak voor de zomervakantie tot de conclusie gekomen dat er op dit moment tussen de partijen te weinig draagvlak is om nu verdere vervolgstappen te ondernemen. Belemmerende factoren waren het feit dat we het niet eens konden worden over de aansturing van het kindcentrum. Daarnaast hebben we de rol van de gemeente als belemmerend en onduidelijk ervaren. Dat betekent dat we nu verder in gaan zetten op de goede samenwerking tussen Fides 0-12 (De Teddybeer) en het Molenveld. Nieuwe zaken schooljaar : Nieuwe opzet oudergesprekken: Een goed contact tussen ouders, kinderen en leraren gedurende het schooljaar is heel belangrijk om met elkaar de ontwikkeling van de leerlingen goed te kunnen volgen! Het regelmatig samen afstemmen over doelen, verwachtingen, kansen en eventuele belemmeringen is een grote succesfactor voor deze samenwerking.

3 In het team hebben we rond dit thema in de afgelopen maanden intensief met elkaar gesproken over de planning en inhoud van onze ouder(kind)gesprekken. We vonden namelijk dat met name de eerste oudergesprekken van het schooljaar te laat gepland werden, waardoor we een belangrijk gezamenlijk startmoment misten. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om vanaf dit jaar zogenaamde startgesprekken te organiseren. Deze gesprekken vinden al in de derde schoolweek plaats. In deze startgesprekken staat de kennismaking tussen de ouders, de leraren en (dit schooljaar ook vanaf groep 5) de leerlingen centraal. Het gesprek wordt verder ook benut om wederzijds verwachtingen en ook doelen voor het komende schooljaar uit te spreken, het reilen en zeilen in de groep te bespreken en af te stemmen op welke wijze en op welke momenten er contact zal zijn het komende schooljaar. Kortom: in het startgesprek worden die dingen besproken die belangrijk zijn om het jaar samen goed te kunnen starten en in juni ook samen goed af te kunnen sluiten. Voor alle leerlingen van groep 2-8 worden deze gesprekken ingepland. De leerlingen van groep 1 hebben na ongeveer 8 weken een eerste kennismakingsgesprek, omdat zij wat langer de tijd nodig hebben om te wennen aan het schoolse dagritme en om hun plekje in de groep te vinden. Gedurende het schooljaar worden er verder in elk geval ouder(kind) gesprekken gevoerd in februari en juni. In november is een facultatieve oudergespreksronde ingepland. De leraar zal, in goed overleg met u, bij het startgesprek bepalen of dit gespreksmoment voor uw kind van toepassing zal zijn. Het doel van het startgesprek is hierboven verduidelijkt, de gesprekken in november (facultatief) en februari zijn voortgangsgesprekken (stand van zaken opmaken). Het laatste gesprek in juni is een eindgesprek. Hierin wordt teruggekeken op het afgelopen schooljaar, het wel/niet bereiken van doelen en het bepalen van overdrachtsinformatie voor het volgende schooljaar. Informatieavond vervalt: Aangezien we voortaan in de derde week een startgesprek met elkaar gaan voeren, waarin ook kennismaking en informatie-uitwisseling op de agenda staan, is er geen meerwaarde meer voor een informatieavond. Die is dan ook komen te vervallen. De thema-avond (19 maart) en een informatieavond over het voortgezet onderwijs (nog nader te bepalen) blijven we vanzelfsprekend wel organiseren. De informatie die de leraren graag aan u overdragen over de organisatie van het schooljaar, zullen ze voortaan schriftelijk delen. U krijgt deze informatie op donderdag 7 september thuis in de vorm van een informatiebrief.

4 Schriften mee naar huis vervalt, inloopmomenten voor ouders toegevoegd: Vanaf dit schooljaar hebben we ook besloten om te stoppen met het periodiek meegeven van de schriften. We vinden het wel belangrijk dat u het werk van uw kind regelmatig kunt inzien. Daarom hebben we voortaan 3x per jaar een inloopmoment gepland van , waarbij u van harte welkom bent om in de groep het werk van de kinderen te bekijken en direct met uw kind te bespreken. Deze momenten zijn opgenomen in de jaarplanning. De eerste inloop is op 3 november. Koffie-uurtjes toegevoegd: Om het contact en de samenwerking tussen school en ouders verder te bevorderen/versterken, zijn er vanaf dit schooljaar ook 4 koffie-uurtjes gepland. Het MT staat op deze momenten (van ) met een kop koffie voor u klaar om in gesprek te gaan. Dat kan gaan over vragen of opmerkingen rondom de school, of bijvoorbeeld om tips en tops uit te wisselen. Het eerste koffie-uurtje is gepland op dinsdag 31 oktober van in de koffiekamer. Hoofdluizencontrole Zoals ieder jaar weer, wordt het haar van uw kind(eren) na de zomervakantie gecontroleerd op hoofdluis. Sinds vorig schooljaar worden de kinderen door ouders van hun eigen groep gecontroleerd. Daarvoor zoeken we nog hulp. Wanneer u wilt helpen met de hoofdluiscontrole, kunt u dit doorgeven aan de leerkracht van uw kind, of door dit aan te geven op de hulpouderbrief die op donderdag 31 augustus aan de oudsten van het gezin wordt meegegeven. De leerkracht informeert u op welke dag dit zal zijn. Dit is afhankelijk van wanneer de ouders, die de hoofdluiscontrole uitvoeren, kunnen. Wilt u op de dag van de controle rekening houden met de luizencontrole? (haardracht, geen gel e.d.) Vervolgens zal er na iedere vakantie een controle zijn. Krijgt u geen bericht, dan is alles in orde. Wordt er hoofdluis gevonden bij uw kind(eren), dan wordt er door de leerkracht contact met u opgenomen. Wordt er hoofdluis gevonden bij klasgenoten van uw kind(eren), dan wordt u hiervan middels een mail op de hoogte gesteld. Er wordt in de media veel aandacht besteed aan hoofdluis op de basisschool. Het Molenveld volgt de aanbevelingen van de GGD. Kammen met een luizenkam heeft het meeste zin. Voor verdere informatie zie:

5 De sleutel is gevonden!! Gelukkig is vanochtend de sleutel van de school gevonden en konden de kinderen, hun ouders en de juffen en meesters naar binnen. Alle kinderen krijgen op de eerste dag van het schooljaar een welkom traktatie van alle juffen en meesters. Met dank aan de senioren van De Maalderij uit Haren (dagbesteding voor senioren), die de traktaties hebben gemaakt. Nieuws vanuit de peuterspeelzaal Nieuws vanuit peuterspeelzaal De Teddybeer kunt u ook in het Molenveldnieuwtje lezen. Nieuws vanuit de buitenschoolse opvang Nieuws vanuit de buitenschoolse opvang kunt u ook in het Molenveldnieuwtje lezen. Nieuws vanuit de Kinderraad De Kinderraad is op het Molenveld heel belangrijk. De kinderraad mag namelijk over veel dingen meepraten en meebeslissen. De Kinderraadleden zijn allemaal gekozen door hun klas. En spreken ook namens hun eigen klas. Elk lid zit twee jaar in de Kinderraad, daarna zijn er weer verkiezingen. Tevens leren de kinderen in de Kinderraad over vergaderen en oefenen ze de verschillende rollen (voorzitter, notulant) die om toerbeurt ingevuld worden. De Kinderraad bestaat uit zeven leerlingen uit de groepen 4 t/m 8. De leden van de Kinderraad zijn: - Guy (gr 5) - Bram (gr 5) - Yvaine (gr 6) - Mart (gr 6/7) - Jay (gr 6/7) - Lard (gr 7) - Inge (gr 8) De kinderen worden ondersteund door een ouder. Dit schooljaar is dat Tamara Evers. De Kinderraad vergadert 5x per schooljaar.

6 Nieuws vanuit de MR De Medezeggenschapsraad levert een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling van het Molenveld, door actief deel te nemen in alle aspecten die de school aangaan. Deze aspecten betreffen alle onderwijsbelangen van leerlingen, ouders en personeel. De MR bestaat uit een ouder- en personeelsgeleding van ieder vier personen. U kunt contact opnemen met de MR via mrhetmolenveld@skbo.nl. De MR bestaat uit de volgende leden: Oudergeleding Hanneke van Gaal Janneke Schepers Merel Vloet Evert de Groot Teamgeleding Joris van der Heijden Angela Platenburg Lia van der Sanden Eric van Schipstal Nieuws vanuit de OR De ouderraad bestaat uit maximaal 25 enthousiaste ouders die zich willen inzetten voor kind en school. Samen met teamleden organiseert en ondersteunt de OR middels projectgroepen allerlei activiteiten zoals Sinterklaas en Kerst. Deze activiteiten worden gefinancierd uit de vrijwillige bijdrage. Ook helpen de OR-leden klassenouders bij activiteiten in de klas. De Ouderraad bestaat uit de volgende leden: Wendy Vd Bogaart, Christian Brands, Ilse Brands, Linda Brands, Saskia van den Broek, Jane den Brok, Yvonne van de Camp, Ilona Canninga, Mirella Derks, Marscha van Erp, Marisca van Gaal, Patrick van Gaal (verkeerscommissie), Nancy van den Helm, Jenny van Hintum (verkeerscommissie), Dimphy Jacobs, Sandra Lange, Marleen van Loon, Lenneke Roelofs, Wendy van der Sloot, Leoni van Sonsbeek, Rianne van der Vorst, Janneke van Vught. Dagelijks bestuur: Sabine van Kessel (voorzitter), Corina Broeksteeg (secretaris), Jeanine Gutte (penningmeester). U kunt contact opnemen met de Ouderraad via het volgende mailadres: or-hetmolenveld@hotmail.com Bedankt voor de ijsjes! We willen snackbar Silly s bedanken voor de lekkere ijsjes die alle kinderen vandaag hebben gekregen i.v.m. de start van het nieuwe schooljaar!

7 Overige nieuws 10 van Berghem Vrijdag 1 september vindt de 10 van Berghem weer plaats. De jeugdlopen starten vanaf uur en zij lopen een afstand van ongeveer 1 km op een nieuw parcours. Start is op het Meester Gielenplein. Inschrijven kan vanaf uur in de Berchplaets. We hopen dat veel kinderen mee zullen doen, voor alle deelnemers is er een leuke attentie na afloop. Om start de 10 km en om de 3 en 5 km. Het Molenveldnieuwtje via uw ontvangen? Meld u dan aan via administratiehetmolenveld@skbo.nl

nummer 1 20 augustus 2018

nummer 1 20 augustus 2018 nummer 1 20 augustus 2018 Dit is het eerste Molenveldnieuwtje van dit schooljaar. Het Molenveldnieuwtje verschijnt tweewekelijks op donderdagen is bedoeld als contactblad van de school naar de ouders.

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Augustus 2016 Augustus 2017

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Augustus 2016 Augustus 2017 Basisschool Het Molenveld Berghem Jaarverslag Medezeggenschapsraad Augustus 2016 Augustus 2017 pag. 1 Jaarverslag Medezeggenschapsraad het Molenveld 2016-2017 Hoofdstuk 1: Algemeen gedeelte 1.1 Inleiding

Nadere informatie

nummer 01 31 augustus 2015

nummer 01 31 augustus 2015 nummer 01 31 augustus 2015 Dit is het eerste Molenveldnieuwtje van dit schooljaar. Het Molenveldnieuwtje verschijnt tweewekelijks op donderdag en is bedoeld als contactblad van de school naar de ouders.

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. Basisschool STERREBOS & Openbare school SCHOOLJAAR JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool STERREBOS & Openbare school de TELESCOOP SCHOOLJAAR 2017-2018 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Visie en doel... 3 2.1 Algemeen... 3 2.2 Waarom is medezeggenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017, vrijdag 7 oktober 2016 Kinderboekenweek Op 4 oktober heeft het team van De Octopus de aftrap gegeven voor de opening van de Kinderboekenweek. De meesters en juffen hebben

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nummer 4 13 oktober 2016

nummer 4 13 oktober 2016 nummer 4 13 oktober 2016 Agenda 17 oktober Opening van de feestweek Het Molenveld 40 jaar Opening nieuwe schoolbibliotheek 21 oktober Afsluiting feestweek / start herfstvakantie t/m 28 oktober 31 oktober

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

nummer september 2017

nummer september 2017 nummer 03 21 september 2017 Agenda 25 september 04 oktober 05 oktober 11 t/m 13 oktober 16 t/m 20 oktober 27 oktober vergadering MR Medezeggenschapraad start Kinderboekenweek De leraren gaan staken. Het

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019

Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Nieuwsbrief 2 29 augustus 2019 Samen leren voor de toekomst De kop is eraf het schooljaar is gestart. Welkom in het nieuwe schooljaar. Speciaal welkom aan Arjan, Rikke en Tess die officieel zijn gestart

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Kalender bs. Klinkers 2012-2013

Kalender bs. Klinkers 2012-2013 Kalender bs. Klinkers 2012-2013 augustus 2012 In de eerste week van het schooljaar worden er MR-verkiezingen gehouden. Maandelijks houdt de MR een vergaring op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 23, nr. 21 22 juli 2016 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie 1 Fietsen stallen 2 Schoolgids

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête

de Nieuwsroos Verkeerssituatie Rozenstraat Olav Ouder enquête de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 18 april 2016 Verkeerssituatie Rozenstraat Aan de kant van de Rozenstraat staan gele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 augustus 2016

Nieuwsbrief 26 augustus 2016 Nieuwsbrief 26 augustus 2016 We zijn weer begonnen! Het schooljaar 2016-2017 is van start gegaan. We heten alle leerlingen weer van harte welkom! Een speciaal welkom voor alle leerlingen die dit schooljaar

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Ouderkalender Basisschool Klinkers

Ouderkalender Basisschool Klinkers Ouderkalender Basisschool Klinkers 2013-2014 augustus 2013 Maandelijks houdt de MR een vergadering op school. Dit is ook de avond dat de ouderraad vergadert. Via de klinkerlink wordt u op de hoogte gehouden

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018 Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 24 6 juli 2018 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie! 1 Kriebelbeestjes in de vakantie Springend

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR + EEN NIEUW SCHOOLJAAR september Linknieuws Dit schooljaar zijn we gestart met andere schooltijden, het vijf-gelijkedagen model. De kinderen gaan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Groepsindeling en formatie schooljaar De vakantiekoffer. Vakanties en vrije dagen schooljaar Dag groep 8.

Groepsindeling en formatie schooljaar De vakantiekoffer. Vakanties en vrije dagen schooljaar Dag groep 8. Nieuwsbrief 21, 19 juli 2018 Groepsindeling en formatie schooljaar 2018-2019 Aan het eind van deze Nieuwsbrief vindt u het bijgewerkte overzicht van de inzet van de teamleden in het volgende schooljaar.

Nadere informatie

Communicatiebeleidsplan

Communicatiebeleidsplan Communicatiebeleidsplan Inleiding Goede communicatie is de basis voor elke goed draaiende organisatie. Om deze reden is communicatie voor de Beatrixschool één van de belangrijkste speerpunten. In dit communicatiebeleidsplan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018 Jaargang: 33, schooljaar: 2018-2019, nr.: 5-1 november 2018 Kalender: 05-11: Mad Sciense show 06-11: Kinderraad 07-11: info-avond gr 7 en 8 FACULTATIEVE OUDERGESPREKKEN In augustus heeft u als ouder een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Praktische informatie schooljaar

Praktische informatie schooljaar Praktische informatie schooljaar 2019-2020 Contactgegevens Basisschool DE ZUIDSTROOM PASTOOR OP HEIJSTRAAT 26 5912 BT VENLO TEL. 077-3517906 Mailadres: info@dezuidstroom.fortior.nl Website: www.dezuidstroom.fortior.nl

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2019-2020: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Scheepsjournaal november Beste ouders,

Scheepsjournaal november Beste ouders, Scheepsjournaal november 2016 Beste ouders, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten,

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Nog de allerbeste wensen voor 2018!!

Nieuwsbrief 9. Nog de allerbeste wensen voor 2018!! Nieuwsbrief 9 vrijdag 12 januari 2018 AGENDA 15-01 Vanaf deze week citotoetsen 16-01 Bieb groepen 1/2A+B+C 18-01 Bieb groepen 5-6 22-01 Prins/Prinses uitroepen 23-01 Bieb groepen 3-4 25-01 Bieb groepen

Nadere informatie

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de Belangrijke data & mededelingen Vrijdag 1 februari: Sonja MT. Lilian in de Dinsdag 5 februari: Oudergesprekken van 16.00 tot 18.00 uur Woensdag 6 februari: Oudergesprekken van 18.00-21.00 uur Donderdag

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Schooljaar

Nieuwsbrief 8 Schooljaar Nieuwsbrief 8 Schooljaar 2016-2017 27 januari 2017 Belangrijke data: 6 Februari: Studiedag, alle kinderen vrij. 8 Februari: Informatieavond voor ouders van de kleutergroepen. 13 Februari t/m 16 februari:

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk.

We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie