nummer 4 5 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nummer 4 5 oktober 2017"

Transcriptie

1 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs Molenveldnieuws nr. 5 verschijnt herfsttocht groepen 1 t/m 3 koffie-ochtend uur inloop uur Nieuws vanuit de school Schoolkamp groep 8 woensdag 11 t/m vrijdag 13 oktober Groep 8 gaat van woensdag 11 t/m vrijdag 13 oktober op schoolkamp. Dit keer gaan we naar groepsaccommodatie D'n Eik in Uden. We gaan er 3 leuke en gezellige dagen van maken! We hebben er zin in! Informatie-avond Voortgezet Onderwijs donderdag 26 oktober Voor ouders van de groepen 7 en 8 wordt er donderdag 26 oktober een informatieavond georganiseerd die in het teken staat van het voortgezet onderwijs. We zullen informatie geven over het traject richting het VO en over de verschillende niveaus die het VO in de regio Oss te bieden heeft. De avond zal om uur starten en tot ongeveer uur duren. Koffie-ochtend dinsdag 31 oktober Op 31 oktober van bent u van HARTE uitgenodigd om, onder het genot van een kop koffie, met ons en met elkaar in gesprek te gaan over alles wat u bezighoudt rondom Het Molenveld. Dat kan een goede tip zijn die u wilt delen met ons, een zorg die u wilt bespreken, of een compliment dat u wilt geven. Op deze manier willen we alle ouders de gelegenheid bieden om eens binnen te komen voor een goed gesprek, of alleen voor een kopje koffie. Graag tot ziens op de 31 e!

2 Inloop vrijdag 3 november Op vrijdag is onze eerste ouderinloop van het jaar. In september gaven we aan dat we dit jaar stoppen met het meegeven van de schriften. Daarvoor in de plaats bieden we de ouders nu de gelegenheid om het laatste halfuurtje een kijkje te nemen in de groep en samen met de kinderen het werk te bekijken en te bespreken. Zodoende heeft u de kans om de sfeer in de groep te proeven, te zien hoe en waaraan er gewerkt wordt. Voor uw kind is het een prettige manier om u eens mee te nemen in de dagelijkse praktijk van de groep. U bent ook hier van HARTE welkom. Van de verkeerscommissie: Veiligheid rondom de school We kunnen het niet vaak genoeg onder de aandacht brengen: De verkeersveiligheid rond de school. Met z n allen zijn we verantwoordelijk voor deze verkeersveiligheid. We vragen daarom iedereen zoveel mogelijk op de fiets of te voet naar school te komen. Brengt u de kinderen toch met de auto, houdt u dan aan de volgende schoolafspraken: De zoen en zoefstrook is alleen bedoeld om de kinderen in en uit te laten stappen. Deze is dus niet bedoeld als parkeerplaats. Wilt u graag uw auto parkeren, doe dit dan in de daarvoor aangewezen parkeervakken. Parkeer in geen geval op de stoep of op plaatsen waar dit niet mag. Verderop zijn altijd nog parkeerplaatsen vrij! We gaan ervan uit dat u samen met ons wilt zorgen voor een veilige schoolomgeving voor uw kinderen! Heeft u een vraag, opmerking of tip voor de verkeerscommissie? Spreek ons gerust aan of stuur deze per naar: angelaplatenburg@skbo.nl t.a.v. verkeerscommissie.

3 Stagiaires stellen zich voor Hallo allemaal, Mijn naam in Marlies Mosselman en ik ben dit jaar als stagiaire pedagogiek aanwezig op Het Molenveld. Ik zit in het eerste leerjaar van Fontys Hogenschool in Den Bosch. Ik ben 21 jaar en woon al die tijd al in Oss. Zelf zat ik op Daltonschool In Balans in Oss. In mijn vrije tijd ga ik er graag lekker op uit met vriendinnen en pakken we veel terrasjes. Ook met mijn collega s heb ik het in mijn vrije tijd erg leuk. Ik werk in Den Bosch als activiteitenbegeleider bij een evenementenbureau waar ik groepen begeleid die een leuke dag met activiteiten hebben gepland. Op Het Molenveld draai ik op donderdag mee in groep 3 bij juf Franka. Ik ondersteun haar waar nodig en neem wat taken op me zoals in groepjes lezen met de kinderen. Ondertussen houd ik me ook bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Daar draait het natuurlijk om bij pedagogiek. Ik kijk naar wat opvalt en hoe dat zou kunnen komen. Ik probeer dit dan weer te koppelen aan de theorie, maar de theorie koppel ik weer aan de praktijk. Ik werk aan beroepstaken zoals het begeleiden/leiden van groepen en het opbouwen van een pedagogische relatie met een kind. Mocht je nog vragen hebben, mag je me altijd even aanspreken wanneer je me ziet. Dat vind ik gezellig en leerzaam. Groetjes, Marlies Hallo allemaal, Mijn naam is Maureen Zwinkels en ik ben 22 jaar oud. Het aankomende jaar zal ik gaan stage lopen bij de intern begeleiders. Je zult mij vooral zien in de plusklas en de taalklas. Op de maandagen en dinsdagen ben ik aanwezig. In mijn vrije tijd sport en wandel ik graag. Met vriendinnen naar terrasjes gaan vind ik ook erg leuk! Ik studeer pedagogiek en zit nu in het tweede leerjaar. We gaan er een leuk jaar van maken! Groetjes, Maureen

4 Nieuws vanuit de buitenschoolse opvang Programma Herfstvakantie Het Buitenschoolse Net Nieuws vanuit de MR Maandag 25 september is de MR voor de eerste keer bijeen geweest. In de MR hebben de volgende personen zitting: Janneke Schepers, Merel Vloet, Hanneke van Gaal & Evert de Groot namens de ouders en Lia van der Sanden, Joris van der Heijden, Angela Platenburg & Eric van Schipstal namens het team. In deze vergadering is gesproken over de verspreiding van de klassenlijsten. Binnenkort zullen de klassenlijsten verspreid worden. U heeft via de administratie aan kunnen geven wanneer gegevens niet gedeeld mogen worden. Ook start de MR met het maken van een maandelijkse poll waarin uw mening gevraagd wordt, binnenkort op de website te vinden! De volgende MR-vergadering is gepland op maandag 6 november.

5 Nieuws vanuit de OR Hulpouders Herfsttocht gevraagd Op vrijdag 27 oktober gaan we met de groepen naar de bossen voor de jaarlijkse herfsttocht. We zoeken voor enkele groepen nog ouders die willen helpen met het vervoer en daarna het begeleiden van de groepjes. Mocht u willen helpen kunt u contact opnemen met meneer Michael. Hij kan u meer informatie geven over deze activiteit. Groetjes van de werkgroep Herfsttocht Spaaractie Jumbo Supermarkt Beste ouders, Vanaf woensdag 4 oktober kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10, ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in kunt stoppen. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school. Overige nieuws Binnenkort rijdt onze Dental Car weer voor bij uw school! Een gezond gebit staat bij JTV Mondzorg voor kids voorop. Alle behandelingen zijn gericht op het voorkomen van gaatjes. Preventie staat bij ons centraal. Als tandarts gespecialiseerd in kinderen bezoeken wij met onze dental cars ook basisscholen in de regio NNO Brabant. Binnenkort staat we weer bij de school van uw kind. Wij zien uw kind(eren) daar graag voor hun periodieke controle. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om bij de afspraak aanwezig te zijn. Waarom is een gezond melkgebit belangrijk? Een gezond melkgebit legt de basis voor een gezond blijvend gebit. Tanden wisselen als uw kind vijf of zes jaar oud is. Kiezen wisselen meestal pas op 11 jarige leeftijd. Het melkgebit is belangrijk voor uw kind om goed te kunnen bijten, kauwen en praten.

6 Het melkgebit speelt ook een rol bij het vormen van het gezicht. Vroeg verloren melktanden of kiezen kunnen daarnaast een probleem geven bij het doorkomen van het blijvende gebit. Het melkgebit heeft een meer kwetsbare glazuurlaag dan het blijvende gebit. Daarom kunnen er sneller gaatjes en aantasting van het glazuur ontstaan. Dit kan pijn in de mond geven en zorgen dat een kind zich niet lekker voelt en slecht slaapt. Door twee keer per dag 2 minuten goed te poetsen met een fluoride houdende tandpasta en niet meer dan zeven eet- en drink momenten per dag kunnen gaatjes worden voorkomen. Het voorkomen van gaatjes begint natuurlijk bij goed poetsen. Goed poetsen met de 3 B s Een kind heeft niet altijd zin om de tanden te poetsen. Bespreek daarom met je kind waarom tandenpoetsen belangrijk is. En is uw kind al bekend met de drie B's? Dan poetst je kind zijn tanden en kiezen op een vaste volgorde: Binnenkant, Buitenkant en Bovenkant. Wij adviseren tot 10 jaar altijd napoetsen! Vanaf oktober kunt u uw kind ook beter laten poetsen met onze nieuwe Glansjepoets App, gratis te downloaden via google play en de App Store. Vragen? Wilt u meer informatie of heeft u vragen, bezoek dan onze website of kijk op ons platform met tips over mondzorg voor kinderen, kleurplaten en de mondzorgsprookjes van prinses Glansje. Natuurlijk kunt u ook altijd even binnenlopen bij de bus of bellen voor meer informatie:

7 Het Molenveldnieuwtje via uw ontvangen? Meld u dan aan via administratiehetmolenveld@skbo.nl

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Wachtkamerfolder Eerste tandje? Poetsen!

Wachtkamerfolder Eerste tandje? Poetsen! Wachtkamerfolder Eerste tandje? Poetsen! Poets zodra het eerste tandje doorbreekt Je kindje is al weer 6 maanden. Een mijlpaal. Grote kans dat er binnenkort een tandje doorbreekt. Je ziet misschien al

Nadere informatie

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden Het melkgebit Kleine mond, kleine tanden In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen, spreken en

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

Eerste tandje? Poetsen!

Eerste tandje? Poetsen! Eerste tandje? Poetsen! Poets zodra het eerste tandje doorbreekt Je kindje is al weer 6 maanden. Een mijlpaal. Grote kans dat er binnenkort een tandje doorbreekt. Je ziet misschien al een dikke bobbel

Nadere informatie

Eerste tandje? Poetsen!

Eerste tandje? Poetsen! Eerste tandje? Poetsen! Poets zodra het eerste tandje doorbreekt Je kindje is al weer 6 maanden. Een mijlpaal. Grote kans dat er binnenkort een tandje doorbreekt. Je ziet misschien al een dikke bobbel

Nadere informatie

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden Het melkgebit Kleine mond, kleine tanden In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen, spreken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden Het melkgebit Kleine mond, kleine tanden In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen, spreken en

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

nummer 17 7 mei 2018

nummer 17 7 mei 2018 nummer 17 7 mei 2018 Beste ouders, Vandaag is mijn eerste werkdag als directeur van Het Molenveld. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mij kort aan u voor te stellen. Mijn naam is Minke Westra,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender Nieuwsbrief 3 vrijdag 29 september 2017 AGENDA 2 oktober Week van de groene voetstappen 3 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 4 oktober Start Kinderboekenweek Griezelen 5 oktober Bieb groepen 5-6 6 oktober Manjefiekviering

Nadere informatie

Ojee, mijn kind krijgt tanden, en nu?

Ojee, mijn kind krijgt tanden, en nu? Ojee, mijn kind krijgt tanden, en nu? Wie is JTV mondzorgvoorkids.nl? Bij JTV mondzorgvoorkids.nl draait alles om kinderen. Het belangrijkste is dat uw kind zich bij ons op zijn gemak voelt. Onze praktijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden

Het melkgebit. Kleine mond, kleine tanden Het melkgebit Kleine mond, kleine tanden In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen, spreken en

Nadere informatie

Fluoride Liever een beker dan een flesje Wat is de invloed van eten en drinken op het melkgebit? Liever een speen dan een duim Melkgebit

Fluoride Liever een beker dan een flesje Wat is de invloed van eten en drinken op het melkgebit? Liever een speen dan een duim Melkgebit Melkgebit Het melkgebit Kleine mond, kleine tanden In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 8 Verjaardagen 31-10 Rick groep 1/2A 03-11 Tim groep 4/5 31-10 Niels groep 8 04-11 Nova groep 1/2C 01-11 Seth groep 4/5 04-11 Liz groep 4/5 02-11 Ferron groep 1/2C 04-11 Carolina groep 7 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Tandenpoetsen met kinderen

Tandenpoetsen met kinderen Tandenpoetsen met kinderen Poets de tanden van kinderen tot 10 jaar na Meestal willen kinderen al op zeer jonge leeftijd zelf hun tanden poetsen. Dat is prima. Stimuleer dat vooral. Maar ze poetsen nog

Nadere informatie

melkkies 24-30 mnd. melkkies 16 mnd. melkhoektand 20 mnd. melksnijtand 12 mnd. melksnijtand 6-9 mnd.

melkkies 24-30 mnd. melkkies 16 mnd. melkhoektand 20 mnd. melksnijtand 12 mnd. melksnijtand 6-9 mnd. Het melkgebit In de kleine mond van een kind passen geen volwassen tanden. Daarom krijgt een kind eerst een melkgebit. Het gebit is belangrijk om te bijten, kauwen, spreken en slikken. Het melkgebit beïnvloedt

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender oktober 2017 1 17 2 18 3 Opening Kinderboekenweek en Jeelo-project 19 Omgaan met elkaar 4 Dierendag; 20 5 Juf Linda jarig; 21 Dag van de Leraar; Het Mozaïek in Staking! 6 Groepen 7-8: Gastles

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook.

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Van de directie De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Het zijn bewogen eerste weken geweest. Ik heb veel gesprekken

Nadere informatie

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November Oktober 2017 Voorwoord Ouderavonden, kinderraadsinstallatie, trouwerij op school, fantastische kampdagen, inspiratiereis voor de teams, slangen op school, staking. Werken in het onderwijs, nooit saai!

Nadere informatie

We lopen rustig in de school.

We lopen rustig in de school. De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T 0593 331305 * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * www.wegwijzer-westerbork.nl Donderdag 12 oktober 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Helden

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

hand tips & adviezen voor een gezonde mond

hand tips & adviezen voor een gezonde mond hand tips & adviezen voor een gezonde mond Het belang van een gezond gebit Niet iedereen heeft even veel kans op een gaatje. Soms blijkt het best heel lastig om het (melk)gebit gezond te houden. Maar zelfs

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 december 2016

Nieuwsbrief 16 december 2016 Nieuwsbrief 16 december 2016 Niet te laat, maar op tijd komen! Helaas constateren we dat er momenteel veel leerlingen te laat komen. Zoals u weet zijn kinderen vanaf vijf jaar leerplichtig en zijn alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer mei 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer mei 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 17 30 mei 2017 ALGEMEEN Agenda Ma. 29 mei Di. 30 mei Woe. 31 mei Vr. 2 juni Ma. 5 juni Di. 6 juni Woe. 7 juni Ma. 12 juni Di. 13 juni opening NPDL project

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 03

JAARGANG 6 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 03 5 ober. Deze week zijn we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt als het om invalleerkrachten gaat. Al heel snel in het schooljaar hebben we een groep moeten

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Beste ouders en verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen met enthousiaste en frisse leerkrachten en kinderen. We

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Een gezond gebit voor een schitterende toekomst

Een gezond gebit voor een schitterende toekomst Een gezond gebit voor een schitterende toekomst Een gezond gebit is een kostbaar bezit. Het is belangrijk voor een goede gezondheid én een stralende lach geeft zelfvertrouwen. Om een mooi gezond gebit

Nadere informatie

MONDMEDICENTRUM TANDENPASPOORT. www.mondmedicentrum.nl

MONDMEDICENTRUM TANDENPASPOORT. www.mondmedicentrum.nl MONDMEDICENTRUM TANDENPASPOORT www.mondmedicentrum.nl 28 1 2 27 Dit tandenpaspoort is van: Voornaam:... Achternaam:... Geboortedatum:... Adres:... Postcode:... School:... Naam tandarts:... 26 3 Op reis

Nadere informatie

For Kids. Schone en gezonde tanden met Philips Sonicare for Kids. De Philips Sonicare for Kids app maakt tandenpoetsen leuk én leerzaam!

For Kids. Schone en gezonde tanden met Philips Sonicare for Kids. De Philips Sonicare for Kids app maakt tandenpoetsen leuk én leerzaam! For Kids Schone en gezonde tanden met Philips Sonicare for Kids De Philips Sonicare for Kids app maakt tandenpoetsen leuk én leerzaam! *Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/acties Poetsen met Philips

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

nummer 4 13 oktober 2016

nummer 4 13 oktober 2016 nummer 4 13 oktober 2016 Agenda 17 oktober Opening van de feestweek Het Molenveld 40 jaar Opening nieuwe schoolbibliotheek 21 oktober Afsluiting feestweek / start herfstvakantie t/m 28 oktober 31 oktober

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon.

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon. 12 september 2016 Nummer 2 (week 37) AGENDA Maandag 12 september Vrijdag 16 september Dinsdag 20 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Ma t/m wo 26, 27 en 28 september Nieuwsbrief 2 komt

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia.

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia. Nieuwsbrief Maandag 12 september 2016 Informatieavond 13 september Nog even op de valreep. Morgen vindt onze informatieavond plaats (start 19.00 uur) Er wordt algemene informatie gegeven over de school

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Tandenpoetsen met kinderen

Tandenpoetsen met kinderen 1 van 5 2-6-2010 10:00 Tandenpoetsen met kinderen Tandenpoetsen met kinderen Meestal willen kinderen al op zeer jonge leeftijd zelf hun tanden poetsen. Dat is prima. Ze doen dit alleen nog niet overal

Nadere informatie

Toelichting PowerPoint groep 1 & 2

Toelichting PowerPoint groep 1 & 2 Toelichting PowerPoint groep 1 & 2 Nr. Dia Tekst 1 Welkom Vandaag gaan we het hebben over tanden en kiezen. We praten over de tandarts, over ons melkgebit, over hoe een gaatje eruit ziet én hoe we een

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Mondzorg Tanden poetsen

Mondzorg Tanden poetsen Mondzorg Tanden poetsen Gezonde tanden en kiezen zijn heel belangrijk voor je gezondheid. Gezonde tanden en kiezen heb je nodig om eten goed te kauwen en makkelijk door te slikken. Maak je tanden, kiezen,

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht. A L G E M E E N Effectieve lestijd Wij vinden het op onze school belangrijk om de schooldag rustig met de groep te starten en willen graag effectief met onze lestijd omgaan. Helaas lukt dit niet altijd,

Nadere informatie

5 september 2014 Nummer 1

5 september 2014 Nummer 1 5 september 2014 Nummer 1 Inhoud: Opening Passend onderwijs Continurooster Zoen- en zoefstrook Even voorstellen Vormsel Typecursus Foutjes in jaarkalender Gezinsviering Open dag scouting Kennismakingscursussen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Tandenpoetsen met kinderen

Tandenpoetsen met kinderen Tandenpoetsen met kinderen Poets de tanden van kinderen tot 10 jaar na Meestal willen kinderen al op zeer jonge leeftijd zelf hun tanden poetsen. Dat is prima. Stimuleer dat vooral. Maar ze poetsen nog

Nadere informatie

Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit

Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit Blijvend gebit vervangt melkgebit De meeste kinderen wisselen hun tanden vanaf hun 6 e jaar. De wisselperiode is een heel belangrijke fase in de ontwikkeling

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

7 september 2018 Nummer 2

7 september 2018 Nummer 2 7 september 2018 Nummer 2 Inhoud: Terugkoppeling studiedag 3 september Terugkoppeling informatie-avond 3 september AVG Ouders in school Even voorstellen Schoolfoto s Gezinsviering Kinderspelmiddag Gevonden

Nadere informatie

nummer 1 28 augustus 2017

nummer 1 28 augustus 2017 nummer 1 28 augustus 2017 Dit is het eerste Molenveldnieuwtje van dit schooljaar. Het Molenveldnieuwtje verschijnt tweewekelijks op donderdag en is bedoeld als contactblad van de school naar de ouders.

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

Maandbulletin Oktober 2017

Maandbulletin Oktober 2017 Maandbulletin Oktober 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 nr. 3 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Hierbij het maandbulletin van oktober. Wat zijn we fijn gestart dit jaar! Het continurooster

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Huisvesting WSKO De Achtsprong locatie Sportlaan en locatie Achterlaantje. Wellicht heeft u via de WOS of andere media het bericht vernomen betreffende het aanpassen van het

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Inhoud 1. Het gebit 2. De eerste tanden 3. Wisselen 4. Een nieuw gebit 5. Zorg voor je gebit 6. De tandarts 7. Een gaatje 8. Zoet 9.

Inhoud 1. Het gebit 2. De eerste tanden 3. Wisselen 4. Een nieuw gebit 5. Zorg voor je gebit 6. De tandarts 7. Een gaatje 8. Zoet 9. Tanden en kiezen Inhoud. Het gebit 3. De eerste tanden 4 3. Wisselen 5 4. Een nieuw gebit 6 5. Zorg voor je gebit 7 6. De tandarts 0 7. Een gaatje 8. Zoet 9. Filmpje 3 Pluskaarten 4 Bronnen en foto s 6

Nadere informatie

Marimbazuin oktober 2018

Marimbazuin oktober 2018 Marimbazuin oktober 2018 De van Willemien, directeur Beste Ouder(s), Verzorger(s), We zijn samen met de kinderen weer actief van start gegaan na een heerlijke herfstvakantie met prachtig weer. Voor de

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

octopost Wij danken deze vaders voor hun enorme inzet en plezier waarmee we deze klus geklaard hebben. Top! kalender

octopost Wij danken deze vaders voor hun enorme inzet en plezier waarmee we deze klus geklaard hebben. Top! kalender 24-10-2018 - nr. 9 octopost Speeltoestellen terug op onze tijdelijke speelplaats Met hulp van een achttal ouders hebben we op de 1 e zaterdag van de herfstvakantie heerlijk samen gewerkt om verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie