Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief CBS Rheezerveen"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober Leerlingen Kinderboekenweek Donderdag 18 oktober Ouders Ondersteuningsteam Donderdag 18 oktober uur Ouders Informatieavond over Vreedzame school en overblijven Herfstvakantie 22 oktober tot en met 26 oktober Beste ouders/verzorgers, Kind op maandag Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode lezen we verhalen over Mozes. Hij is in zekere zin de held van Israël. Hij gaat naar de farao om te zeggen dat hij zijn slaven moet laten gaan en leidt het volk door de woestijn naar het beloofde land. Maar wat voor held is hij? Om te beginnen is hij een held die eerst zelf gered moet worden. Zijn moeder legt hem in een mandje tussen het riet, waar de dochter van de farao hem vindt. Hij is een held die moet vluchten omdat hij iets stoms doet. Een held die niet durft, als God hem vraagt om naar de farao te gaan. Een held die twijfelt aan zichzelf en God steeds weer om hulp vraagt. Daarmee laat hij zien hoe je in Gods ogen held kunt zijn: door kwetsbaar en afhankelijk te durven zijn, en door je verbonden te voelen met andere mensen en met God. Kinderen kunnen vandaag ook een held zijn. Niet door alles perfect te doen en nooit fouten te maken, niet door het gevoel te hebben dat ze alles kunnen. Maar wel door te weten dat ze gewaardeerd en gedragen worden. Dat je best eens aan jezelf mag twijfelen, en dat je dan toch mag proberen want van je fouten leer je het meest. Als wij kinderen als helden zien, hoeven we niet te zeggen dat alles wat ze doen geweldig is. (Zulke helden kent de bijbel ook, maar daar loopt het meestal minder goed mee af.) Misschien kunnen de verhalen van deze periode een oproep zijn om kinderen ook te zien in hun geploeter en hun kleine mislukkingen. Mozes en de Israëlieten waren ook niet meteen in het beloofde land, daar deden ze veertig jaar over. Soms helpt het als we kinderen even bij de hand nemen en naast ze gaan staan, zoals Aäron dat deed bij Mozes. Dan kunnen ze weer verder op de weg van de ware held. Deze week: Kun jij dat oplossen? Exodus 16: 11-24, Exodus 17: 1-7 en Exodus 18 Er is geen eten. Er is geen drinken. Er is ruzie en gemopper. Moet Mozes dat allemaal oplossen? God helpt, met brood uit de hemel en water uit de rots. En Jetro vertelt Mozes dat hij niet alles zelf moet willen oplossen, anderen moeten hem daarbij helpen.

2 Aanwezigheid directie voor komende week: Christina: maandagmiddag Hester: maandag en donderdagmorgen Kinderboekenweek Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek met als thema vriendschap: Kom erbij! Wij, als school doen dit jaar hier natuurlijk ook weer aan mee. Op maandag 8 oktober starten we de opening van de kinderboekenweek op ludieke wijze met alle leerlingen. De volgende activiteiten staan o.a.op de planning. Veel lezen, voorleeskampioenen kiezen en het lied Kom erbij met dansje aanleren. Vrijdagmorgen 12 oktober wordt de kinderboekenweek gezamenlijk afgesloten met het zingen en dansen van het lied Kom erbij, de voorleeskampioenen lezen voor uit hun boek en er wordt een boekenruilbeurs gehouden. Het is de bedoeling dat elk kind vrijdag 12 oktober een boek meeneemt naar school dat hij/zij gelezen heeft en wel wil ruilen voor een ander boek. Elk kind kiest dan een boek dat hij/zij wel graag wil lezen en dit boek mag gehouden worden. Dierendag Donderdag 4 oktober is het weer Werelddierendag. Daarom mogen de kinderen op deze dag, net als andere jaren, weer een huisdier meenemen naar school. Bij goed weer mogen de dieren van 8.45 uur tot 9.15 uur op het schoolplein tentoongesteld worden, daarna gaan ze weer met de ouders mee naar huis. Een knuffel is natuurlijk de hele dag welkom! Nieuws van de zending Ook dit schooljaar gaan we elke maandagochtend in de klassen rond met het zendingsbusje. Op dit moment zijn we met de kinderen van groep 5, 6 en 7 aan het nadenken voor welk goed doel we dit jaar willen gaan sparen. Er staan inmiddels al een aantal suggesties op het bord, maar mocht u een goed doel hebben om voor te sparen dan horen we dat graag. Nadat we een aantal doelen geselecteerd hebben, gaan de kinderen op een democratische wijze beslissen welk doel we dit jaar ondersteunen. Verjaardagstasjes De diaconie van de Protestantse Gemeente Hardenberg Heemse heeft een nieuw project in het leven geroepen: het verjaardagstasje. De diaconie kan aan kinderen die in armoede opgroeien (lees: onder de norm niet te veel, maar toereikend) een tas geven met daarin slingers, ballonnen, een tegoedbon voor een taart en een traktatie op school en een cadeaubon voor de jarig. Deze mensen van de diaconie gaan uiterst zorgvuldig met privacy om. Kent u een kind waarbij het niet of nauwelijks mogelijk is om hem of haar in het zonnetje te zetten op zijn/haar verjaardag? Geef het door aan de leerkracht of aan de intern begeleider (Hester op de Haar); zij kunnen u meer informatie even en zij kunnen de aanvraag van de verjaardagstas in werking zetten. Want een fijne verjaardag gunnen we elk kind! Vooraankondiging Het is lekker op tijd, maar hier wordt al weer nagedacht over het kerstfeest. Wat al goed is om te noemen is dat we dit jaar de kerstviering op donderdag 20 december houden. Voor in de agenda!

3 Ondersteuningsteam 18 oktober (herhaald bericht) Op donderdag 18 oktober komt Joke Muis weer op school. Zij is ons contactpersoon vanuit de GGD. Als u vragen hebt rondom gezondheid, opvoeding, sociale- of emotionele ontwikkeling (of misschien nog iets anders?) kan zij u verder helpen. Als u met een vraag rondloopt en eens Joke rond de tafel wilt, om even ruggespraak te kunnen houden, bent u van harte welkom! U kunt u aanmelden bij intern begeleider Hester (h.opdehaar@cbsrheezerveen.nl ). Woordenschat groep 1 t/m 4 Wij, als team, zouden het erg fijn vinden als deze woorden thuis ook gebruikt worden. Woorden week 39 en 40 Groep 1 en 2 Groep 3 Groep 4 goedmaken de oplossing verschil onthouden duidelijk schuld het mis hebben score toetsen oorzaak achtergrond volgen op eindpunt weglaten matig Informatieavond Wij kijken terug op een goed bezochte en geslaagde informatieavond; wat ontzettend fijn dat we zoveel ouders konden begroeten! Wij vinden het erg belangrijk om een goede samenwerking met u als ouder te hebben. Op die manier kunnen we samen werken aan de ontwikkeling van uw kinderen. Dus als u vragen of zorgen heeft: loop gerust even binnen bij de leerkracht! Naast een bezoek in de groep, vertelden we ook over de Vreedzame school en daarbij de mediatie. Alle ouders die aanwezig waren konden een stappenplan conflicthantering meenemen, dat gebruikt kan worden tijdens het overblijven. Als geheugensteuntje hebben we het stappenplan en de pleinafspraken opgehangen (zie foto hiernaast), zodat er tussen de middag even op gekeken kan worden als u even denkt: Hoe zat het ook al weer? Mocht u nog geen papier hebben met daarop de gemaakte afspraken, kunt u die alsnog even ophalen bij Christina of Hester. Op donderdagavond 18 oktober om uur hebben Christina en Hester met de 4 vaste overblijfouders afgesproken om de overblijf vanuit de Vreedzame school en de mediatie verder te bespreken. Mocht u ook als overblijfouder op school komen, dan heeft u hier ook mee te maken. Als u dan ook wilt komen, dan kan dat. Ook als u verder geïnteresseerd bent in de Vreedzame school dan bent u van harte welkom. Wilt u als u komt even een sturen aan c.meilink@cbsrheezerveen.nl. Mocht u verdere vragen hebben, loopt u dan gerust binnen, bel, of stuur een .

4 Manifesto op CBS Rheezerveen Vorige week zijn de kinderen van Manifesto bij ons op school gestart. Het is een groep meer- en hoogbegaafde kinderen vanuit onze stichting Chrono die veelal niet genoeg hebben aan de verrijking op hun eigen basisschool (we schreven er al eerder over). Elke woensdagmorgen komen ze naar onze school om van hun eigen leerkrachten les te krijgen in onze leegstaande lokalen. Vorige week hebben de kinderen van groep 3/4 een kennismakingsspel georganiseerd. Ook de kinderen van Manifesto hadden een spel bedacht; we hebben al veel plezier gehad samen! Deze week liet Troy zijn prachtige powerpoint presentatie zien aan alle Manifesto kinderen, gepresenteerd door Lynn, Jasper en Bjarne. Ze deden het ontzettend knap! In de presentatie ging het over onze gewoonstes, regels en afspraken. Natuurlijk werd aan de Manifestokinderen gevraagd of zij zich hier aan willen houden. Tijdens de pauze lopen er op de woensdagen twee juffen buiten: een van de Manifesto groep en een van Rheezerven. In de pauze zagen we al prachtige dingen gebeuren: er was een flinke groep aan het voetballen; Manifestokinderen en kinderen van Rheezerveen door elkaar heen. De afspraken rond de hutten die bij ons op school gelden zijn op een goede manier besproken in de presentatie en het resultaat was goed te zien: in de pauze werden de hutten bewonderd en er werd op een fijne manier samen gespeeld. Beste ouders, Vanaf woensdag 3 oktober kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10, ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school.

5 Schoolregel van de week:

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel nummer 1 04-10-2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

JLS NIJS September 2018

JLS NIJS September 2018 JLS NIJS September 2018 Surhuizum, 18 september 2018 Wanneer ben je een held? Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2018

Nieuwsbrief 1 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuw schooljaar Welkom Personeel Zorg, onze zorg! BLOON en Ambrasoft Identiteit Kind op maandag Zending Verkeer Typecursus Praktische verkeerslessen Oversteekles Educatieve wandeling

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 23-09-2016 jaargang 11 nr. 4 Agenda 26 t/m 30 september Alle groepen Week van de pauzehap 26 september Alle groepen Muziekles van Michelle (muziekimpuls) 30 september Alle

Nadere informatie

Nieuw Schooljaar. September 2018

Nieuw Schooljaar. September 2018 September 2018 Nieuw Schooljaar Graag heten we u als team van harte welkom in dit nieuwe schooljaar op CBS De Lichtboei. Alle leerlingen hebben hun plekje in de klas gevonden en de eerste week is alweer

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter.

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter. In de peiling Nieuwsbrief no. 2 schooljaar: 2018 2019 datum: 21 september 2018 Agenda 24-28 september : Week van de pauzehap 25 september : Informatieavond groep 8 Aanvang: 19.00 uur 05 oktober : Peiling

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender Nieuwsbrief 3 vrijdag 29 september 2017 AGENDA 2 oktober Week van de groene voetstappen 3 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 4 oktober Start Kinderboekenweek Griezelen 5 oktober Bieb groepen 5-6 6 oktober Manjefiekviering

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender oktober 2017 1 17 2 18 3 Opening Kinderboekenweek en Jeelo-project 19 Omgaan met elkaar 4 Dierendag; 20 5 Juf Linda jarig; 21 Dag van de Leraar; Het Mozaïek in Staking! 6 Groepen 7-8: Gastles

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 03

JAARGANG 6 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 03 5 ober. Deze week zijn we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt als het om invalleerkrachten gaat. Al heel snel in het schooljaar hebben we een groep moeten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November Oktober 2017 Voorwoord Ouderavonden, kinderraadsinstallatie, trouwerij op school, fantastische kampdagen, inspiratiereis voor de teams, slangen op school, staking. Werken in het onderwijs, nooit saai!

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 8 Verjaardagen 31-10 Rick groep 1/2A 03-11 Tim groep 4/5 31-10 Niels groep 8 04-11 Nova groep 1/2C 01-11 Seth groep 4/5 04-11 Liz groep 4/5 02-11 Ferron groep 1/2C 04-11 Carolina groep 7 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

We lopen rustig in de school.

We lopen rustig in de school. De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T 0593 331305 * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * www.wegwijzer-westerbork.nl Donderdag 12 oktober 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Helden

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht. A L G E M E E N Effectieve lestijd Wij vinden het op onze school belangrijk om de schooldag rustig met de groep te starten en willen graag effectief met onze lestijd omgaan. Helaas lukt dit niet altijd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.7 donderdag 6 oktober 2016, week 40 Algemene informatie 10 oktober Voorstelling Kinderboekenweek groep 1 t/m 8 week 42 Herfstvakantie 27

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook.

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Van de directie De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Het zijn bewogen eerste weken geweest. Ik heb veel gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 september 2016 jaargang 19 nr. 01 AGENDA Woensdag 7 september OPA Donderdag 8 september Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f locatie Erflanden groep 1/2 a, b, c locatie Schutlanden Maandag 12

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD. Beste ouders,

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD. Beste ouders, Sprankelnijs VOORWOORD Beste ouders, Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 05 september 2016 Jaargang 15 nr. 13 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord Deze week hebben we mogen genieten van tropische

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 CBS Braakhekke Spoel 19 7881 BH Emmer-Compascuum 0591-357346 braakhekke@viviani.nl www.braakhekkeschool.nl Je bent goud waard! En we hebben elkaar nodig!! Tijdens de algemene ouderavond op 24 september

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Laat een ander niet bepalen of je boos bent, bang of blij, of je lacht of loopt te balen. Jij bent echt, want jij bent jij!

Laat een ander niet bepalen of je boos bent, bang of blij, of je lacht of loopt te balen. Jij bent echt, want jij bent jij! Datum: 07-09-2018 Nieuwsbrief: 1 Beste ouders / verzorgers, Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode lezen we verhalen

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2016 Op Weg Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit o Nieuwsbrief 13 maandag 18 vrijdag 29 maart Beste ouders, Met het in gebruik nemen van de Parro-app hebben we geconstateerd dat de nieuwsbrief een andere invulling kan krijgen. Veel klasgerelateerde zaken

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel:

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel: Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Week 5 31 januari Kleur bekennen

Week 5 31 januari Kleur bekennen Kleur bekennen De termijn van de ouderenquête is gesloten. Het helpt de school om kritisch te zijn op de punten die als niet voldoende of matig worden ervaren. En deze weer mee te nemen in het schoolplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

/ of

/ of blz 01 02 03 04 05 06 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord - Vertrek Anko Zwangerschap Evelien-Vervanging Iemkje Goed gelezen Rapportage/Omgekeerd spreekuur Informatie-avond nieuwe stijl Luisvrij JUMBO-sparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie