We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk."

Transcriptie

1 Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de leerkrachten op de groepen. Daarnaast ook informatie over het draagvlakonderzoek van beide scholen. Wilt u van dag tot zien wat ons op school allemaal bezighoudt dan kunt u ons volgen via: Schooljaar In onderstaand overzicht kunt u lezen welke leerkrachten in welke groepen werken na de zomervakantie. Voor op de kalender Juli: 21 start zomervakantie September: 4 eerste schooldag 18 klassenavonden 25 inloopmoment ouders tot 9.30 De OR zoekt nieuw leden!!! Wellicht iets voor jou? Na de zomervakantie meer info! Hele fijne vakantie toegewenst. Groetjes OR@trime.nl Jannie zal tot half november Marjan vervangen, waarna Marjan op de maandag, dinsdag en woensdag weer in groep 1 en 2 zal werken en Jannie op donderdag en vrijdag. We mogen juf Aafje Hijlkema welkom heten als nieuwe collega op de woensdag in groep 7 en 8 in verband met ouderschapsverlof van Freerk. Op woensdagochtend werken we grotendeels met de groepen door elkaar. We gaan eerst met groep 3 t/m 8 naar gymnastiek en hebben daar 1 1/2 uur les van Aafje en Wendy/ Gemma in verschillende oefenhoeken. Vervolgens houden we even pauze en starten daarna met groep 1 t/m 8 met keuzewerk. Op die manier houden we de basisvakken (taal, spelling, rekenen, lezen) bij één basisleerkracht, wat ons onderwijs sterker maakt. Groep 1 en 2 Marjan (eerst Jannie) Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Marjan (eerst Jannie) Marjan (eerst Jannie) Jannie Jannie (ochtend) Groep 3 en 4 Wendy Wendy Wendy Wendy Wendy (ochtend) Groep 5 en 6 Gemma Gemma Gemma Gemma Gemma Groep 7 en 8 Freerk Freerk Aafje Freerk Freerk

2 Kalender Nog voor de zomervakantie ontvangt ieder gezin weer een schoolkalender. Op de kalender zijn veel datums al meegenomen, zoals verjaardagen, luizencontrole, boekenruil en inloop. Het is onmogelijk om alle datums nu al bekend te maken, omdat veel nog gepland moet worden. In de loop van het schooljaar geven we via de mail, het ouderportaal en de nieuwsbrief steeds de datums voor de eerstvolgende periode aan, zodat u ze zelf op de kalender kunt zetten. Daarnaast is de kalender natuurlijk een gezinsplanner die u voor alle gezinsactiviteiten kunt gebruiken. We hopen dat hij bij iedereen weer een vast plekje in huis krijgt. Luizencontrole Ook volgend jaar doen we de woensdag na iedere vakantieperiode van tot uur weer luizencontrole als service naar alle gezinnen. Alleen ouders van kinderen met hoofdluis krijgen persoonlijk bericht van de groepsleerkracht, geen bericht is dus goed bericht. We doen geen her-controles, omdat het controleren en aanpakken van hoofdluis een verantwoordelijkheid van ouders/verzorgers is en het daarnaast zorgt voor onrust tijdens de lessen. Boekenruil Het ruilen van bibliotheekboeken blijft op de donderdagmiddag, waarbij we een vast schema hanteren (12.30 groep 4/5, groep 5/6, groep 1/2, groep 7/8). We hebben voor de uitleen een paar enthousiaste vrijwilligers, maar we willen iedereen de kans geven om hierbij aan te sluiten. Het is een leuke activiteit om samen onze kinderen nog meer te enthousiasmeren voor het lenen en lezen van boeken en samen geschikte boeken te zoeken. Vindt u het leuk om zo nu en dan een donderdagmiddag te assisteren bij het zoeken en uitlenen van boeken geef dit dan door aan Ina, zodat we u kunnen inplannen. Inloopmoment Ook komend jaar staat het inloopmoment voor ouders/verzorgers weer op de kalender. Vier keer in het schooljaar bieden we u de mogelijkheid om even mee te kijken in de lessen. We doen op dat tijdstip geen bijzondere dingen, maar laten zien hoe onze gewone lesdag eruit ziet. Tijdens het kijkmoment vragen we u (in stilte) de lessen te volgen, zodat er geen onnodige onrust ontstaat. Er is geen ruimte voor gesprekken met de leerkracht of leerlingen, want deze zijn aan het werk. Eventuele vragen over de organisatie kunnen na schooltijd of tijdens een oudergesprek gesteld worden. We doen deze inloop op verschillende dagen van de week, zodat ook werkende ouders een keer kunnen meegenieten. Het eerste inloopmoment voor ouders is op maandag 25 september van 8.30 tot 9.30 uur. Gymnastiek Iedere woensdagochtend dubbele gymnastiekles voor groep 3 t/m 8. Dus de gymkleren en de fiets (vanaf groep 6) meenemen.

3 Gezonde voeding in school Het schoolbeleid ten aanzien van de pauzehap voor uw kind(eren ) is om op maandag, dinsdag en donderdag fruit of groente mee te geven voor de kleine pauze. Iedere dag is natuurlijk nog veel beter! Mocht dit tot onoverkomelijke problemen zorgen dan kunt u dit bespreken met de groepsleerkracht van uw kind. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat onze kinderen een paar keer per week een gezonde pauzehap eten. De eerste schooldag Op maandag 4 september openen we de deuren weer voor alle kinderen, behalve natuurlijk de huidige groep 8. We starten komend jaar met 70 of 71 leerlingen, 12 meer dan een jaar geleden. De meeste kinderen zijn een groep opgeschoven en delen het lokaal met een andere groep dan afgelopen jaar. Zoals het nu lijkt zullen we die maandag ook een paar nieuwe gezichten zien in een aantal groepen. We verwelkomen nu alvast Finn, Luna, Joëlle, Charlotte, Lucas, Mare, Kirsten, Birgit, Roan, Camiel, Jelmer, Maura en Guusje. Om even te zien waar uw kind het komende schooljaar door zal brengen of vakantieverhalen uit te wisselen nodigen we u uit om gezellig even binnen te komen om half negen, in de klas te kijken en eventueel een bakje koffie/thee te drinken. Helaas kunnen we op maandag nog geen kennis maken met juf Aafje, aangezien ze dan in Gorredijk werkt. Maar woensdagochtend staat ze klaar om iedereen even de hand te schudden. Om negen uur gaan we echt van start met het nieuwe schooljaar. De Gouden Weken Ook dit jaar zetten we De Gouden Weken in om het goud dat we in handen hebben, onze leerlingen, in korte tijd te vormen tot een groep, zodat er een fijne sfeer in de groep heerst, een heel schooljaar lang. De Gouden Weken vinden plaats in de eerste weken van het schooljaar. Deze weken gebruiken we om een fundament neer te zetten voor een goede groepsvorming. We starten in alle groepen met allerlei activiteiten uit de Gouden Weken. Dit is een programma voor groepsvorming. Kinderen vinden via de vele activiteiten hun plaatsje in de nieuwe groep, voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de groep en staan open voor de verschillen tussen mensen. Informatie avond Op maandagavond 18 september is de jaarlijkse startavond voor ouders/verzorgers. Op deze avond vertellen de groepsleerkrachten van alles over het komende schooljaar, zoals klassenorganisatie, huiswerkbeleid, pauzehap en middagmaaltijd en nog heel veel meer. Wilt u goed op de hoogte zijn van alles in de groep van uw kind dan bent u van harte welkom op deze avond. Van tot uur is de gezamenlijke informatieavond voor ouders van groep 1 t/m 4. Van tot uur is de gezamenlijke informatieavond voor ouders van groep 5 t/m 8.

4 Vakantierooster Hieronder een overzicht van de vakanties en vrije dagen voor het komende schooljaar. Denkt u er wel om dat er door de school buiten de vastgestelde dagen geen extra verlof kan worden gegeven, tenzij u aan de extra verlofregeling voldoet. De regeling kunt u teruglezen in onze schoolgids. Heeft u hier vragen over, loop dan gerust even langs bij Ina van der Vlugt. Herfst zaterdag 21 oktober t/m zondag 29 oktober 2017 Kerst zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 Voorjaar zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart 2018 Goede Vrijdag/Pasen vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei 2018 Pinksteren maandag 21 mei 2018 Zomervakantie vrijdag 20 juli t/m zondag 2 september 2018 Naast deze vakanties zullen er nog een aantal studiedagen gepland worden voor het team, waardoor de kinderen een vrije dag hebben. Deze proberen we op de woensdagen te plannen. Draagvlakonderzoek scholen Beetsterzwaag De laatste maanden zaten de besturen en directeuren van beide basisscholen regelmatig bij elkaar en met de gemeente om tafel om te praten over de toekomstige locatie van het basisonderwijs in Beetsterzwaag. Momenteel zijn er vier locaties in zicht voor nieuwbouw, (locatie Trime, locatie voetbalveld, locatie Paedwizer en locatie achter sporthal). De bijzondere/extra mogelijkheden die een schoolcampus nabij School Lyndensteyn kan bieden is onlangs door de beide scholen gepresenteerd aan raadsleden, wethouders, leerkrachten en MR en OR van de drie scholen. De directeuren van de scholen hebben aangegeven dat dit hun voorkeurslocatie is, omdat er alleen op deze locatie mogelijkheden zijn tot unieke samenwerking/delen van expertise en uitwisseling kinderen met School Lyndensteyn. Daarnaast ligt deze locatie op een groen terrein, zodat natuuronderwijs of bosonderzoek hier ook uitstekend vorm kunnen krijgen. Een derde voordeel is de naastgelegen sporthal en andere faciliteiten waar door school en interne kinderopvang gebruik van kan worden gemaakt zonder verkeersrisico s of verlies van lestijd door afstand. Naast deze locatie wordt nog een tweede locatie onderzocht om de verschillen en voor- en nadelen van iedere locatie te kunnen vergelijken. Op de drie andere locaties kan ook een mooi kindcentrum opgezet worden, maar dan zonder de extra voordelen van een samenwerking met School Lyndensteyn. In de komende periode wordt een locatie-onderzoek vanuit de gemeente gedaan om kansen en belemmeringen in kaart te brengen. Naast dit traject gaat het tweede deel van het fusie-onderzoek na de zomer van start wat door onze MR is aangevraagd. Dit wordt door een ander bureau gedaan dan het eerste onderzoek. Arjette de Pree zal dit leiden en in september/oktober praten met de MR, teamleden, directeuren en besturen van beide scholen. Helaas neemt Ludwin Hiemstra op 30 september afscheid van de Paedwizer, dus zal hij niet verder betrokken zijn bij dit traject.

5 Afscheid nemen van. Ook deze zomer hoort afscheid nemen er weer bij. We nemen natuurlijk afscheid van groep 8, maar daarnaast gaan ook Hanan en Joris ons verlaten. Juf Evelien heeft ondertussen haar diploma gehaald en gaat na de zomer als echte juf aan het werk op een andere school. Hieronder van alle kinderen even een klein stukje waarin ze vertellen over de volgende stap in hun schoolcarrière. Ik ben Hanan. Ik ga naar een andere school. Dat vind ik heel jammer. De naam van de school is Talryk en de school is in Drachten. Maar dat is wel goed voor mij. Dan kan ik wat anders leren. De klassen bij Talryk zijn kleiner en ik ga in een langzamer tempo alles leren. Muziek lijkt mij daar het leukste vak want ze hebben een heel mooi muziek lokaal. Ik ga alle kinderen van de Trime heel erg missen. Tot ziens! Groetjes van Hanan.

6 Wij wensen alle kinderen en ouders een fijne zomervakantie Juf Marjan Juf Jannie Juf Gemma Juf Wendy Juf Esther Juf Evelien Meester Freerk Juf Ina

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden.

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

https://www.facebook.com/odsdetrime/

https://www.facebook.com/odsdetrime/ Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender Januari en februari zijn voor een basisschool over het algemeen de rustigste maanden van het schooljaar. In deze periode zijn

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 7 september \\\ 2018 Jaargang 25 nr. 2 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2012 2013 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2012-2013 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje!

Hoera, juf Esther en Jeen hebben een dochter en Noémy een zusje! Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De Trime is volop in ontwikkeling, waarbij we ons richten op zowel de naaste als de verdere toekomst. Voor de naaste toekomst is het onderwijsteam

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, Wat hebben we een geweldige periode achter de rug sinds de herfstvakantie. Er zijn vele uitstapjes geweest voor alle groepen, we kregen voor de komende

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie