Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 28 augustus 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong. We hopen er met zijn allen weer een fijn jaar van te maken en met uw hulp gaat dat zeker lukken! WORKSHOP/CLINIC SPORT & SPEL (dinsdag 5 september locatie Sportlaan) Hoe gaaf is het dat wij jou een sport & spel workshop aan bieden. Geheel gratis om jou enthousiast te maken om met de kinderen tijdens de pauze plezier te maken. Dit maakt het misschien makkelijker de stap te nemen om te komen helpen met het overblijven. Je weet dan hoe leuk je het de kinderen kunt maken. Dinsdagavond 5 sept uur zal Linda Draak ons actief meenemen en laten zien hoe leuk we de kinderen kunnen laten spelen en zich te laten vermaken. Groetjes Bernice Drogt en Corry Bornebroek. Wilt u zo vriendelijk zijn om te laten of u komt zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen?! 12uurtje@achtsprong.wsko.nl Schooltijden Schooltijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: en uur woensdag: uur. De eerste bel gaat om 8.25 uur. Om 8.30 uur en om uur gaat de tweede bel. Dan moet ieder kind in zijn lokaal zijn. Tien minuten voor aanvang van de schooltijd loopt er een leerkracht buiten op het schoolplein.

2 Nieuwsbrieven en andere aankondigingen kunt u op het mededelingenbord van de kleuteringang Sportlaan en op het Achterlaantje naast de koffiekamer van de leerkrachten lezen. Heb je al gehoord van de RidderSprong? Kindercentrum en basisschool starten project voor 3- tot 4-jarigen De een is er al helemaal aan toe, voor de ander komt het eigenlijk te vroeg: voor de eerste keer naar school gaan. Landelijk is bepaald dat een kind direct na zijn of haar 4 e verjaardag instroomt op een basisschool en vaak gaan daar een paar wen-ochtenden aan vooraf. Maar het kan beter. Om de overgang van peuter naar kleuter soepeler te laten verlopen zijn kindercentrum De Rode Ridder (van kinderopvang de Lange Keizer) en basisschool De Achtsprong (van de Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs) een project gestart: de RidderSprong. De RidderSprong is een gemengde peuter- en kleutergroep die bestaat uit kinderen van 3+ die bij De Rode Ridder zitten - één of meerdere (halve) dagen per week, net wat de ouders willen - en kinderen van 4 die nog maar net naar school gaan. Met de pedagogisch medewerker van het kindercentrum gaat de groep in het eerste jaar een paar uur naar WSKO De Achtsprong, waar een leerkracht hen op speelse wijze laat kennismaken met school: samen in de kring zitten en luisteren naar elkaar, samen gymmen en nieuwe dingen leren. Dat leren gaat op een ontdekkende manier. Jolanda de Meulmeester van De Rode Ridder: In de herfst gaan we bijvoorbeeld met de kinderen naar buiten om paddenstoelen te zoeken. De kinderen ontdekken zo dat er meerdere soorten zijn. Binnen maken ze hun eigen paddenstoel en denken ze na over hoe die eruit gaat zien en welke materialen ze willen gebruiken. Het is hun eigen ontdekkingstocht en wij begeleiden hen erbij. De samenwerking tussen De Achtsprong en De Rode Ridder is niet nieuw. Jolanda: We hadden al gewenningsprojecten voor de basisschool, maar dankzij een vierjarige subsidie van de gemeente Westland kunnen we dit uitbreiden. De nadruk komt te liggen op taal. Ook dat gaat weer op een speelse manier, via voorlezen, maar ook door met de kinderen naar buiten te gaan en te benoemen wat er onderweg te zien is. Een ander onderdeel van de RidderSprong is ouderparticipatie. Vaak zien ouders al dat hun kind toe is aan de basisschool, zegt Jolanda. Via ouderochtenden geven we ouders tips hoe ze hun peuter al wat speelse uitdaging kunnen geven: welke boeken geschikt zijn om voor te lezen en welke spelletjes en activiteiten leuk zijn om met ze te doen. Daarnaast kunnen ouders meedoen met onze kunst- en cultuurprojecten en zo zelf ook wennen aan het idee dat hun kind straks vijf dagen in de week naar school gaat. Want ook voor ouders is het een hele nieuwe periode.

3 Gevonden voorwerpen De gevonden voorwerpen worden voor elke vakantie op beide locaties op een tafel neer gezet. De eerstvolgende keer is dat voor de herfstvakantie. Wilt u zo vriendelijk zijn om te kijken of er spullen van uw kind bijliggen! Overgebleven spullen gaan naar de Kringloopwinkel. Gymles Voor de gymlessen hebben alle kinderen stevige gymschoenen nodig die, vanuit het oogpunt van de hygiëne, niet buiten gedragen mogen zijn. Verder hebben de kinderen gymkleding nodig bestaande uit een T-shirt en een korte broek. Voor de meisjes is een gympakje natuurlijk ook prachtig. Het is niet de bedoeling dat de kinderen tijdens de gymles kledingstukken dragen die ze later in de klas weer (nog) aanhebben. Dat ruikt vooral bij de grotere kinderen, niet fris. Vanuit het oogpunt van een goede hygiëne zijn wij voorstanders van wassen na de gymles. Groep 5 t/m groep 8 gaan douchen. Om veiligheidsredenen is het de leerlingen niet toegestaan horloges, sieraden en dergelijke te dragen tijdens de gymnastiekles. Het advies is om dit thuis te laten. In het geval dat de leerlingen wel sieraden en dergelijke dragen, kunnen zij dit zelf opbergen in de klas of kleedkamer. Als de leerlingen nog sieraden om hebben tijdens de gymles dienen zij dit in een daartoe bestemd bakje te leggen. De (gym)leerkracht houdt geen toezicht op de eigendommen en neemt deze niet in bewaring. De school/(gymnastiek)leerkracht is niet aansprakelijk in het geval van verlies, diefstal of beschadiging van de persoonlijke eigendommen van leerlingen. Toernooien; mocht u informatie hebben over sporttoernooien in de buurt dan kunt u altijd contact opnemen met meester Jack. j.vanlier@achtsprong.wsko.nl Schoolzwemmen (groep 6) Deze lessen vinden plaats in het zwembad van Vreeloo, iedere donderdag van uur tot uur. De zwemlessen starten donderdag 7 september. Kinderkoor Het kinderkoor zoekt enthousiaste kinderen, die aan dit koortje deel willen nemen. Vanaf groep 4 zijn kinderen van harte welkom! Bij juf Joshjah kun je nadere informatie krijgen of je aanmelden. j.vanrodijnen@achtsprong.wsko.nl Flitsouders Zijn er ouders die zich als flitsouder voor het Achterlaantje en/of de Sportlaan willen opgeven? U kunt zich aanmelden voor het Achterlaantje en de Sportlaan bij Joshjah van Rodijnen, remedial teacher, j.vanrodijnen@achtsprong.wsko.nl. Zij geeft uitleg wat de bedoeling is van het flitsen. De werkdagen van Joshjah zijn maandag, dinsdag en donderdag. Telefoon Sportlaan: en telefoon Achterlaantje: Batterijen Op de beide locaties Sportlaan en Achterlaantje staat een ton om lege batterijen in te sparen. Met de punten die we zo sparen kunnen we buitenspeelmateriaal kopen.

4 Hoofdluis Wij zoeken nog moeders, die mee willen helpen met de luizencontrole. U kunt zich aanmelden bij: yvalstar@star.nl (Achterlaantje) liek_79@hotmail.com (Sportlaan) Scholenbrengdag Op voeten en fietsen naar school Donderdag 21 september is de Scholenbrengdag. Op die dag vinden we het heel fijn als ouders en kinderen zoveel mogelijk lopend of fietsend naar school komen. Wij willen uw aandacht vragen voor de verkeersonveilige situaties die ontstaan doordat veel kinderen met de auto naar school gebracht worden. Wilt u erop letten dat het fietspad vrij blijft voor de fietsers en dat de kinderen op de stoep of het schoolplein spelen! GROEP 1/2 Op maandagavond 11 september is er voor de ouders van groep 1/2 een informatieavond. U krijgt via de mail hierover nog een aparte brief. U bent van harte uitgenodigd! Even voorstellen: Mijn naam is Simone Berendse. Al meer dan 11 jaar ben ik als intern begeleider betrokken bij de extra zorg van de leerlingen op de Achtsprong. De kinderen worden tijdens de groepsbesprekingen regelmatig met de leerkracht besproken en er zijn contactmomenten tussen de ouders en de leerkrachten. Toch kan het zijn dat u met vragen blijft zitten over de ontwikkeling van uw kind. Ook dit schooljaar is er de mogelijkheid om tijdens een inloopuurtje uw vragen te stellen over het leren en/of het gedrag van uw kind. Voortaan zal iedere dinsdag en donderdag een inloopspreekuurtje zijn tenzij op de jaarkalender anders staat aangegeven. Het eerste inloopspreekuurtje zal op dinsdag 5 september om uur zijn op de Sportlaan. U bent van harte welkom! Vakantieregeling voor het schooljaar Vakantiedagen (Speciaal) basisonderwijs VO > ISW Lentiz nog niet duidelijk Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober 2017 Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 Vrijdag 23 februari t/m zondag 4 maart 2018 Paasweekeinde Vrijdag 30 maart t/m

5 Koningsdag Meivakantie maandag 2 april 2018 Vrijdag voor meivakantie (27 april) Zaterdag 28 april t/m zondag 13 mei 2018 Hemelvaart Zit in meivakantie (10 mei) Pinksteren Zomervakantie 2018 Zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei 2018 Zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018 Studiedag vrijdag 10 november groep 1 t/m 8 lesvrij. Vrijdag 23 februari de dag voor de Voorjaarsvakantie. WSKO-studiedag woensdag 10 januari groep 1 t/m 8 lesvrij. Studiedag maandag 25 juni groep 1 t/m 8 lesvrij. AGENDA 28 aug. Hoofdluiscontrole 30 aug. Inloopkwartiertje 1 t/m 3 (woensdag) 5 sept. Inloopspreekuur Simone Berendse (IB er) uur (dinsdag) 5 sept. Workshop/clinic sport&spel aanvang:19.30 uur 6 sept. Inloopkwartiertje 1 t/m 3 (woensdag) 7 sept. Inloopspreekuur Simone Berendse (IB er) uur (donderdag) 7 sept. Groep 6 zwemmen 11 sept Informatieavond groep 1/2 (maandag) 12 sept Informatieavond groep 7A en 7B (dinsdag) 13 sept Inloopkwartiertje 1 t/m 3 (woensdag) 18 sept. Informatieavond 4A en 4B 19 sept. Informatieavond 5A en 5B 20 sept. Inloopkwartiertje 1 t/m 3 (woensdag) De eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt u op 18 september Met vriendelijke groeten mede namens het team, Corry Bornbroek

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 september 2012

Nieuwsbrief 10 september 2012 Nieuwsbrief 10 september 2012 ALGEMEEN Ziekmelding Als uw kind ziek is, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk, liefst vóór schooltijd, aan ons melden. Ons telefoonnummer is voor de locatie Sportlaan 0174-521760

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

13. Praktische punten

13. Praktische punten 13. Praktische punten 13.1 Aanmelding en toelating Als de kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze wettelijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplichtig.

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2018

Nieuwsbrief 7 september 2018 Nieuwsbrief 7 september 2018 WSKODe Achtsprong is weer begonnen! We gaan er een leerzaam, leuk, sportief, gezond jaar van maken met zijn allen! 1 Even voorstellen Mijn naam is Linda Zwaartman en ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

1.Informatie van de directie

1.Informatie van de directie Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: 0594-612661 Nieuwsbrief 1 van schooljaar 2016-2017 2 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Prak sche punten Aanmelding en toela ng Als kinderen de lee ijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze we elijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplich g. Aanmelding

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie