Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. ("

Transcriptie

1 Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. ( Thema: Gezond opvoeden: Waar leg jij de grens? In deze week vragen we aandacht voor de belangrijke eerste jaren van het kind. Een start in een liefdevolle, sociale, veilige en gezonde leefomgeving met optimale ontwikkelingsmogelijkheden. Wij van kindcentrum Schout dragen graag bij aan zo n gezonde opvoedomgeving. Wat wordt er georganiseerd: Datum Tijd Workshop Leeftijd Plaatsen Welk lokaal Maandag :30-11:00 Babymassage Vlieger 11:00-11:30 Peuter yoga Vlieger 11:30-12:30 Zwangerschaps yoga Zwangere 10 Vlieger 15:00-16:00 Knutselactiviteit met peuters Vogels 16:00-17:00 Kinder repair café (techniek) De Back Dinsdag :00-11:00 Activiteit voor baby en dreumes Krokodillen 15:45-16:45 Peutergym Gymzaal 16:00-16:45 Kids safety De Back 16:45-17:30 Kids safety De Back 16:00-16:45 Yoga De Back 16:45-17:30 yoga De Back Woensdag :30-11:00 dreumesdansen Peutergroep 11:00-11:30 Peuterdansen Peutergroep 14:30-15:15 Spelen in een band klaslokaal 15:15-16:00 Spelen in een band klaslokaal 15:00-16:00 Haren vlechten (ook leuk met papa) Krokodillen of hal kdv 16:00-17:00 Haren vlechten (ook leuk met papa) Krokodillen of hal kdv 16:00-16:30 Muziek op schoot Peutergroep 16:30-17:00 Muziek op schoot Peutergroep 16:00-18:00 kookworkshop Lokaal bollebozen (Zouavengebouw)

2 Datum Tijd Workshop Leeftijd Plaatsen Welk lokaal Donderdag :00-11:00 Voeding voor 0-1 jarige (GGD) Ouders met kind 0-15 De Vlieger 1 jaar 11:00-12:00 Eten met peuters (GGD) Ouders met peuter 15 De Vlieger 16:00-18:00 kookworkshop Lokaal bollebozen (Zouavengebouw) Vrijdag :30-17:00 survivallen Vertrek van Schout naar Warande Tijden en data o.v.v. fouten of mogelijke roosterwisseling. Inschrijving mogelijk tot en met 2 april, Na aanmelding krijg je een bevestiging van je inschrijving. Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvang je het definitieve tijdstip met de overige informatie, zoals waar je je kunt melden. Dreumes en peutergym Juffrouw Wieke geeft in de speelzaal gymles aan de allerjongsten vanaf het moment dat ze kunnen lopen. Samen achter een bal aan of hoogte ervaren op een spannende, maar veilige manier zijn onderdeel van deze les. Spannende klimobjecten, evenwicht bewaren en meer activiteiten zijn onderdeel van deze workshop voor de peuters. Juffrouw Wieke verzorgt deze workshop en is de vaste vakdocent gym bij basisschool Christoffel. Kidsafety Maak kennis met 1 van onze 3 hoofdthema s van de BSO. Bij dit thema gaat het om ontdekken en onderzoeken. Bij deze workshop wordt je meegenomen in de wereld van techniek en gereedschap. Hoe zien apparaten er aan de binnenkant uit; hoe maak je ze veilig open en op welke manier gebruik je verschillende gereedschappen? Hoe zet je zelf weer iets nieuws in elkaar? Je gaat naar huis met een zelfgemaakte creatie, misschien wel een robot! Deze workshop wordt gegeven door een eigen pedagogisch medewerker in samenwerking met Jan en Noud: onze vaste vrijwillig begeleiders van De Back waarmee we iedere maand een kinder repair-café aanbieden.

3 Kookworkshop; (Huiselijk & Creatief) Maak kennis met 1 van onze 3 hoofdthema s van de BSO. Bij dit thema gaat het altijd over thuis komen. Gezellig en ontspannen. Lekker doen waar je zin in hebt, samen een spelletje spelen of aanschuiven bij 1 van de georganiseerde activiteiten. Vandaag een workshop koken, bestaande uit een hoofdgerecht en lekker toetje. Je mag dit natuurlijk zelf opeten, dus heb je thuis waarschijnlijk niet veel trek meer. Onze eigen pedagogisch medewerkers begeleiden deze workshop. Activiteit met baby s en peuters Wist je dat kinderen al heel vroeg lekker creatief bezig kunnen zijn? In deze workshop kun je samen met je kind hiermee kennis maken. Het gaat op deze leeftijd vooral om het ervaren. We gaan iets maken met en/of voor je kind. Onze eigen pedagogisch medewerkers begeleiden deze workshop. Knutselactiviteit met peuters Kinder repaircafe; (Wetenschap & Techniek) De meeste peuters genieten van creatief bezig zijn met materialen. Het ontdekken wat je ermee kunt en mooie dingen creëren of juist afbreken is een machtig mooi proces voor het jonge kind. In deze workshop ga je samen met je kind aan de slag onder leiding van onze eigen pedagogisch medewerkers. Maak kennis met 1 van onze 3 hoofdthema s van de BSO. Bij dit thema gaat het om ontdekken en onderzoeken. Bij deze workshop wordt je meegenomen in de wereld van techniek en gereedschap. Hoe zien apparaten er aan de binnenkant uit; hoe maak je ze veilig open en op welke manier gebruik je verschillende gereedschappen? Hoe zet je zelf weer iets nieuws in elkaar? Je gaat naar huis met een zelfgemaakte creatie, misschien wel een robot! Deze workshop wordt gegeven door een eigen pedagogisch medewerker in samenwerking met Jan en Noud: onze vaste vrijwillig begeleiders van De Back waarmee we iedere maand een kinder repair-café aanbieden.

4 Yoga voor peuters, zwangeren en schoolkinderen. In de praktijk bestaat Yoga uit lichaam- en ademhalingsoefeningen. Niet alleen is het belangrijk dat je lichaam & geest gezond zijn en blijven, maar je leert ook tot het inzicht komen van wat wel of niet het zelf, het middelpunt van de mens is. Het gaat om de héle mens. Hier leer je jezelf bewust van te worden en daarvoor is beheersing van lichaam én geest noodzakelijk. Bij de peuters is de yoga gericht op bewegen en ontspannen. Op een speels manier worden er yoga oefeningen gedaan. Niks moet, veel mag. Voor de zwangeren wordt de workshop gegeven gericht op ontspanning en om eventuele kwaaltjes te verlichten. Met kinderen vanaf 4 jaar worden de oefeningen al wat serieuzer maar altijd nog leuk genoeg en bovendien lekker ontspannend na een intensieve dag op school. Voor de 8+ kinderen maken we het natuurlijk nog wel iets moeilijker, het mag best een uitdaging zijn. Peuterdansen Niemand hoeft je te vertellen dat peuters dol zijn op bewegen. En dat wordt nog leuker op muziek! Maak kennis met het peuterdansen bij Schout. Het leuke aan deze workshop is dat we dit bij Schout vanaf half april elke woensdagochtend gaan aanbieden tot tenminste de zomervakantie. Kinderen die bij Schout op woensdag spelen kunnen elke week meedoen. Andere kinderen mogen zich zeker ook inschrijven totdat de groep vol is. Survivallen! (Spel & Beweging) Op vrijdag 20 april gaan we survivallen bij Outdoor BSO Warande! Deze dag begint met een spannende Vossenjacht in de bossen. De kinderen moeten hier zelf de weg vinden in het bos en alle vossen vinden om uiteindelijk de schat te vinden. Na de vossenjacht leren de kinderen een echt vuurtje maken en gaan ze pijl- en boogschieten. Met een marshmallow boven het vuur en een warme beker chocomel sluiten we de dag af. Muziek op schoot of met je peuter Hoe heerlijk is het om samen te genieten van muziek, samen muziek maken en zingen? Ook wanneer je geen zangtalent hebt is het goed om met je kind hiermee bezig te zijn. Het is een heerlijk samen zijn en ook nog eens goed voor de taalontwikkeling. In deze workshops ga je samen met je kind onder begeleiding van juf Hilde (basisschool Christoffel) lekker aan de gang met muziek.

5 Babymassage Deze workshop is ook zeker de moeite waard! Baby s genieten van elke aanraking en de aandacht die daarbij komt kijken. Je leert hiermee basistechnieken waarmee je thuis ook aan de slag kunt gaan. Heerlijk om na een baddermoment om zo samen bezig te zijn. Je voelt je kind helemaal ontspannen onder je handen. Zo n massage stimuleert de doorbloeding van huid en spieren wat weer bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kleintje. Natuurlijk is bij ons alles aanwezig om je kind tussendoor te verschonen en achteraf eventueel nog voeding te geven. Even napraten met de andere ouders in onze koffiecorner is misschien ook wel leuk. Spelen in een band Een stiekeme droom van velen: in een band spelen. In deze workshop leer je een melodie of ritme op een instrument spelen en speel je samen een bekende popsong. Ervaring is niet nodig! Haren vlechten Haren vlechten is een heerlijk moment om even ontspannen en close te zijn met elkaar. Gezellig praten over de dag die is geweest of komen gaat terwijl je lekker aan het freubelen bent. Voor allebei een geniet momentje. En vaders, we dagen jullie uit om van de haren van je dochter een mooi kunstwerk te maken. Je dochter zal vast tegen iedereen vertellen hoe trots ze is dat haar vader die leuke vlecht heeft gemaakt. Voeding voor kinderen in hun eerste 2 levensjaren Ben je zwanger of ouder van een baby of dreumes dan is het zeker interessant om te weten wat nu goed is voor je kind om te eten. En niet alleen voor de groei die ontzettend hard gaat, maar ook voor hun motorische en sociale ontwikkeling. Thirza de wijkverpleegkundige komt een leuke workshop geven waardoor je een stuk zelfverzekerder met je kind aan het eten gaat. Eten met peuters Wie kent het niet? De eeuwige strijd om eten. Wat kan het soms ingewikkeld zijn en wat kun je je soms toch een zorgen maken of je kind wel voldoende voeding binnen krijgt. In deze workshop krijg je allerlei tips om meer vertrouwen te krijgen dat het wel goed komt. Natuurlijk voegen we hier een kleine proeverij aan toe voor jou en je kind. Ontdekken met eten kan voor beide leuk zijn.

6 Tot slot ter info Gedurende de komende weken kan bovenstaande informatie uitgebreid worden. Wanneer dat gebeurd maken we dat kenbaar via onze Facebook pagina. Uiterlijk één week voor de start van de workshop krijg je bericht waarin alle details en belangrijke informatie staat. We hopen dat alle workshops volop bezocht gaan worden, want ze zijn het stuk voor stuk waard en je steunt hiermee meteen ook stichting: Het vergeten kind. Tot ziens bij Schout!

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen)

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen) 1. Sport na school voor groep 1 en 2 (max. 35 kinderen) Iedere dinsdag vanaf 13 januari tot aan de zomervakantie van 15.30 uur tot 16.30 uur Deze inschrijving is geldig voor blok 3, 4 en 5!!! Samen met

Nadere informatie

Week van de Opvoeding

Week van de Opvoeding Week van de Opvoeding 'Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen!' 16-23 mei 2016 Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2016 wordt er in Vlaanderen en Brussel de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen

Week van de Opvoeding. Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' mei Ouderuitdagingen Week van de Opvoeding Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten!' 16-23 mei 2017 Ouderuitdagingen Ouderuitdagingen, wat is dat? Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2017 wordt er in Vlaanderen en Brussel

Nadere informatie

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif!

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif! Brede school aanbod 2016-2017 niet gesubsidieerde activiteiten Algemene en belangrijke informatie Voor deze activiteiten kunt u uw kind(eren) inschrijven via de formulieren in Digiduif. Voor de inschrijving

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouder, opvoeder, professional,

VOORWOORD. Beste ouder, opvoeder, professional, VOORWOORD Beste ouder, opvoeder, professional, In Groot-Aalst bieden verschillende organisaties infomomenten aan over opvoedingsthema s. In dit overzicht zijn al deze initiatieven gebundeld en vindt u

Nadere informatie

PEUTER EXTRA PROJECT 2016 KDV WERELDPLEK

PEUTER EXTRA PROJECT 2016 KDV WERELDPLEK PEUTER EXTRA PROJECT 2016 KDV WERELDPLEK Waarom een Peuter Extra Project? We kennen ze allemaal, onze oudste peutertjes die voorheen vol enthousiasme speelden op het kinderdagverblijf of thuis zichzelf

Nadere informatie

Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar. Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht

Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar. Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht Kinderen in beweging 9 t/m 12 jaar Een groepsprogramma voor kinderen met overgewicht Vind je jezelf te dik? Wil je op je gewicht gaan letten, maar weet je niet zo goed hoe je dat kunt doen? Wij kunnen

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouder, opvoeder, professional,

VOORWOORD. Beste ouder, opvoeder, professional, VOORWOORD Beste ouder, opvoeder, professional, In Groot-Aalst bieden verschillende organisaties infomomenten aan over opvoedingsthema s. In dit overzicht zijn al deze initiatieven gebundeld en vindt u

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

PEUTER EXTRA PROJECT 2014 KDV WERELDPLEK

PEUTER EXTRA PROJECT 2014 KDV WERELDPLEK PEUTER EXTRA PROJECT 2014 KDV WERELDPLEK Waarom een Peuter Extra Project? We kennen ze allemaal, onze oudste peutertjes die voorheen vol enthousiasme speelden op het kinderdagverblijf of thuis zichzelf

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

BSO De Pretletters gaat extern.

BSO De Pretletters gaat extern. BSO De Pretletters Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen 072-5818270 06-44632986 Nieuwsbrief mei 2013 Beste ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de volgende editie van het Pretletters Nieuws. In deze nieuwsbrief houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs Samen op weg naar een IKC baby/dreumes, peuter, bso en basisschool onder één dak Ondertekening intentieverklaring

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS

KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS Blub, zegt de vis zijn gezellige, kleinschalige en huiselijke kinderdagverblijven. De kinderdagverblijven bestaan uit groepen die opvang en verzorging bieden aan kinderen

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Inhoud

Nieuwsbrief. April Inhoud Nieuwsbrief April 01 Inhoud Nieuwe huisstijl Wanneer zijn wij geopend/gesloten? Nieuws van de stagiaires Lekker en gezond eten Highlight van de ouderraad Peutergym Babbel meiden breiclub Een paar kleine

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Vormingskalender Samen bouwen aan kinderkansen

Vormingskalender Samen bouwen aan kinderkansen skalender Samen bouwen aan kinderkansen Februari 2016 Hechting, een natuurlijk proces zaterdag 6 februari 2016 van 9u tot 12u Professionelen, vrijwilligers en Taalstimulatie maandag 15 februari 2016 van

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Onder leiding van juf Debbie kunnen de kleuters sporten

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Ouder- uitdagingen mei 2018

Ouder- uitdagingen mei 2018 Ouderuitdagingen 16-23 mei 2018 Ouderuitdagingen, wat is dat? Tijdens de week van 16 tot 23 mei 2018 wordt er in Vlaanderen en Brussel de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar is het thema Opvoeden

Nadere informatie

Vormingskalender Samen bouwen aan kinderkansen

Vormingskalender Samen bouwen aan kinderkansen skalender Samen bouwen aan kinderkansen Maart 2016 Workshop Draagdoeken donderdag 17 maart 2016 van 10u tot Peuters lief, maar soms lastig donderdag 31 maart 2016 van 19u15 tot Ouders met kinderen tussen

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk?

Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk? Rots & Water Wat wil ik op mijn school? Hoe ga ik aan het werk? Maak ik gebruik van bestaand materiaal? Nee? Dan heb ik niks aan deze workshop Ja? Blijf dan vooral zitten Er is zo ontzettend veel materiaal

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN Juli 2018 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien... 2 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel... 3 3. Kennismaking, wennen en mentorschap...

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

peuterpuber peuterpret!

peuterpuber peuterpret! van peuterpuber naar peuterpret! 10 tips voor meer gezelligheid Hoi, wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief! Met heel veel plezier maak ik elke maand een nieuwsbrief vol peuterpubers

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder

Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder Nieuwsbrief praktijk de groene vlinder De kerstdagen en het nieuwe jaar zijn bijna aangebroken. In deze vaak drukke periode hebben wij niet stil gezeten. We hebben voor het komende jaar weer een aantal

Nadere informatie

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2)

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2) Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar 2016-2017 (blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2016/2017. Een aantal activiteiten beginnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat Het ontmoetingspunt voor groot en klein Locatie Zwijsenstraat Kindcentrum De Kiezel, Mgr Zwijsenstraat 85, 5683 HB Best 0499-714214, www.kindcentrumdekiezel.nl Welkom op de kindcentrum De Kiezel. Samen

Nadere informatie

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+

Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Prikkelmijders+en+Prikkelzoekers+ Vandaag heb je kennis gemaakt met Daan en Sterre. Als Daan te veel prikkels krijgt dan sluit hij zich af. Hij krijgt op dat moment zoveel prikkels binnen dat hij even

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

AANBOD. Speciaal voor jou! Voor ouders, grootouders, verzorgers... van jonge kinderen SINT-PIETERS-LEEUW

AANBOD. Speciaal voor jou! Voor ouders, grootouders, verzorgers... van jonge kinderen SINT-PIETERS-LEEUW AANBOD 2019 Voor ouders, grootouders, verzorgers... van jonge kinderen Speciaal voor jou! SINT-PIETERS-LEEUW HOELAHOP BEWEGINGSAVONTUREN Zaterdag 23 februari 2019 Bewegingsavonturen voor ouder en kind

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02

Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02 Activiteitenprogramma 2014 06.01 t/m 07.02 Locatie: KDV Voorbeeld: Groep: 0-4 jaar Data Dag Competentie Activiteit 0-2jaar Activiteit 2-4 jaar 06.01 Maandag Kijk, ik maak contact, blazen maar, spelletje

Nadere informatie

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje Wiekslag Speciaal Vanuit het kamertje Uw dochter van vijf vraagt hoe baby's in een buik komen. Uw zoontje van vier laat trots zijn stijve piemeltje zien. Uw 9-jarige moet er ineens niet meer aan denken

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert Overblijf De Kyckert In samenwerking met O.B.S. De Kyckert 1 Inhoudsopgave 1. De overblijf pag. 3 2. Lunchpakket pag. 3 3. Pedagogische uitgangspunten pag. 4 4. Regels pag. 4 5. Kosten pag. 5 6. Contracten

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Dinsdag 12 juli [ Uitstapje ] naar speeltuin t Schilderskwartier - Vandaag gaan we naar Woensdag 13 juli [ Uitstapje ]

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie