De kinderen vertellen graag over school. Over wat ze allemaal beleven. Hier een paar dingen waarom de kinderen de onderbouw zo leuk vinden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kinderen vertellen graag over school. Over wat ze allemaal beleven. Hier een paar dingen waarom de kinderen de onderbouw zo leuk vinden."

Transcriptie

1 Het is leuk in de onderbouw omdat De kinderen vertellen graag over school. Over wat ze allemaal beleven. Hier een paar dingen waarom de kinderen de onderbouw zo leuk vinden. Het is leuk in de onderbouw omdat.. Roodborstjes: we een huishoek hebben. we een keer auto s hebben gemaakt met stift. de huishoek steeds veranderd wordt in iets anders en we daarin dan kunnen spelen. Bijvoorbeeld een museum of een kledingwinkel. ik met de auto s kan spelen. we elke dag gaan spelen. We hebben veel leuke dingen om mee te spelen. De blokken zijn het allerleukst daar maak ik mooie torens van. ik het leuk vind om een vliegtuig te maken van lego tijdens het spelen. we een watertafel hebben om mee te spelen. we elke dag spelen. we veel speelgoed hebben waarmee je kunt bouwen. Ik bouw daarvan vliegtuigen. we een bord hebben waarop je kunt zien welke dag het is, welke datum het is en wat het weer is. Ook kunnen we op de dagritmekaarten zien wat we gaan doen. Giraffen: we in de onderbouw veel leren. we naar de leesgroep gaan. we naar de rekengroep gaan. de juffen lief tegen ons doen. we veel schrijven. we met de kinderen kunnen spelen. juf goed voor ons zorgt. we iets mogen kiezen, als onze spaarkaart vol is. we leuke vriendjes in de klas hebben. we complimenten krijgen. we goed leren lezen. we mogen kiezen waar we mee buitenspelen. de juffen lief zijn. zwemles leuk is. we mogen spelen.

2 Het is leuk in de onderbouw omdat Het is leuk in de onderbouw omdat.. Koala s: we een voetbaltafel in de klas hebben. je veel kunt leren. we ook met de i pads mogen. we op een groot voetbalveld voetballen. we ook soms op het active board mogen tekenen. we elke donderdag en vrijdag gaan vrij spelen. we altijd vaste taken hebben. we elke vrijdag gaan knutselen. we twee keer op één dag gaan buiten spelen. ik steeds nieuwe vrienden krijg. we op vrijdag altijd speelgoed mee naar school mogen nemen. we altijd op woensdag gaan zwemmen. we altijd veel leuke dingen gaan doen. de juffen heel lief zijn. we altijd op maandag een weekopening hebben. we één keer in de week gaan gymmen. je je stoel op je tafel mag zetten als je naar huis gaat.

3 Het is leuk in de middenbouw omdat De kinderen vertellen graag over school. Over wat ze allemaal beleefd hebben. Hier een paar dingen waarom de kinderen de middenbouw zo leuk vinden. Het is leuk in de middenbouw omdat... Beren: het buiten leuk is op het grote schoolplein. de klas leuk is en het is heel gezellig buiten. het leuk is en omdat de kinderen aardig zijn. ik de beste meester heb en omdat we een groot voetbalveld hebben. we een groot voetbalveld hebben en de kinderen aardig zijn. de kinderen en meesters en juffen aardig zijn. veel dingen leuk zijn en het buiten spelen zo leuk is. ik veel vrienden heb en met veel kinderen speel. je lekker op het schoolplein kunt spelen en omdat ik goede vrienden heb hier. we lekker veel met muziek doen en daar hou ik van. ik goede vrienden heb gemaakt en omdat ik veel kan voetballen. ik veel vrienden heb gemaakt en omdat het gewoon leuk is hier. ik veel vrienden heb en omdat de meesters en juffen aardig zijn. dit een hele gezellige school is. ik meester Jochem aardig vind. ik meester Jochem aardig vind. school leuk is en ik altijd met plezier en een blij gevoel naar school kom. Pinguïns: er een groter plein is. er een skelter is. we een mooie, nieuwe leesmethode hebben. er een groot voetbalveld op het plein is. er duikelrekken zijn. er praktijkuur is. wij geschiedenis en aardrijkskunde doen. wij bij het voetballen een scorebord hebben. wij nieuws uit de natuur kijken en er opdrachten bij maken. er bij de voetbal 2 kanjers worden gekozen en die mogen een sticker halen. wij een tuintje hebben op het plein. wij tussen de middag naar het jeugdjournaal kijken. wij grotere doelen hebben bij de voetbal. wij een nieuwe step hebben. wij een tafeltennistafel hebben. we leuke excursies doen. wij spelletjes mogen doen bij de onderbouw.

4 Het is leuk in de middenbouw omdat Het is leuk in de middenbouw omdat... Zeepaarden: er een skelter op het plein is. je mag helpen om de schuur op te ruimen. je hier aardige/leuke juffen/meesters hebt. je muntjes kan verdienen. je op vrijdag spelen mag. je een leuke en groot plein hebt. je in de tuin kunt werken. er praktijkuur is. je beloningen kunt verdienen. je kunt koken met praktijkuur. je vaak leuke excursies hebt. je veel leuke kinderen in de klas hebt. je met de gym leuke spelletjes doet. we vaak een spelletje doen met de klas. je leuke schoolvakken hebt. je tijdens het spelen ook een spelletje op de computer mag doen. je een weekopening hebt. je een groter voetbalveld hebt. je in de leerlingenraad kunt zitten. je een basket hebt. je op het digibord mag schrijven/tekenen er leuke lessen zijn tijdens de kanjertraining. juf Vera PBS uitlegt tijdens de weekopening. je tijdens een verjaardag op de tafel mag staan. je een fietsenstalling hebt. er leuke lessen zijn. je goed leert rekenen. je leuke schoolreisjes hebt. je leuke knutsels in de klas maakt. er iets tegen pesten gedaan wordt.

5 Het is leuk in de bovenbouw omdat Van de middenbouw naar de bovenbouw, of eigenlijk van het kleine Palet naar het grote Palet gaan is best een grote verandering. Achteraf valt het vaak erg mee en zijn er veel leuke, nieuwe dingen te leren en te beleven. De nieuwe groepen dag is er dan ook, om zo alvast een beetje te wennen. Hieronder reacties van leerlingen uit de bovenbouw van dit schooljaar. Het is leuk om naar de bovenbouw van t Palet te gaan omdat. Uilen: je daar kan voetballen. daar aardige meesters en juffen zijn. je daar meer werk moet maken. je daar kan basketballen. daar een hangschommel is. daar een bos is. er veel leuke gymlessen zijn. je veel tijd hebt om je werk af te krijgen. je muntjes kan verdienen. je kanjer van de dag kan worden. je veel hulp krijgt. je een weektaak hebt. je een mooi klimrek hebt. je groepsbeloningen kan verdienen. er andere praktijkuur onderdelen zijn. Vossen: er zijn leuke kinderen in de bovenbouw. er zijn minder klassen, daarom is het rustiger. er zijn aardige juffen en meesters. er leuke schoolreisjes zijn. er zijn vaste plaatsen voor de voetbal en de basketbal. gymmen bij meester Theo we vaak leuke dingen spelen of knutselen er een bos is. we leuk met elkaar omgaan. we een leuke nieuwe schommel hebben. er leuke dingen zijn met praktijkuur. zoals figuurzagen, chemie, muziek, koken. er leuke spelletjes zijn zoals Hallie Gallie en malle getallen. we soms spelletjes doen uit de rekenkar. de vossen een super leuke groep is!

6 Het is leuk in de bovenbouw omdat Het is leuk om naar de bovenbouw van t Palet te gaan omdat.. Pauwen er basketbal is. juf Wendy gewoon een lieve juf is! de lessen in de klas heel leuk zijn. er voetbal is. er basketbal is. er lieve juffen zijn. erg goede juffen en meesters zijn. er hele leuke en lieve juffen en meesters zijn. we hier seksuele voorlichting krijgen. we Engels doen. we om drie uur al uit zijn. de schoolverlaters gaan survivallen. er aardige kinderen zijn. het plein heel leuk is met de schommel, het bos en het klimrek. En juf Wendy is heel lief. je lekker kan gymmen, dat is heel leuk en dat je kan voetballen want dat is mij hobby. ik lekker kan volleyballen met gym dat vind ik heel leuk. Huskies je hebt een voetbalveld. het bos is leuk om te spelen. het is leuk om te basketballen. de gym is super leuk. de wereld oriëntatievakken zijn erg leuk. je hebt verschillende, leuke praktijkuren. je kunt ook koken tijdens het praktijkuur. je hebt een nieuwe schommel. je kunt uit verschillende dingen kiezen in de pauzes. je kunt hier man of the match of player of the day worden. het plein is erg leuk. je kunt hier leren basketballen. je hebt hier leuke klassenbeloningen. de juffen en meesters zijn hier erg aardig. je hebt leuke rekenspelletjes op de rekenkar. je verveelt je hier niet snel. je kunt op de Ipads spelletjes spelen en werken. op vrijdagmiddag spellen we gezellig een spelletje. je kunt ook leuke persoonlijke beloningen verdienen. tijdens het werken is het hier lekker rustig.

7 Het is leuk in de bovenbouw omdat Het is leuk om naar de bovenbouw van t Palet te gaan omdat.. Bevers we een lekker groot bos hebben. je bij praktijkuur uit veel dingen kunt kiezen. we op de bovenbouw basketbal hebben. je op de bovenbouw mag je zelf kiezen waar je aan mee wilt doen. op de bovenbouw hebben we een grote schommel. je hier player of the day en man of the match hebt. we leuke gymlessen hebben. wanneer je van een speeltoestel afvalt, je lekker valt op de snippers. er voor iedere groep een fietsenhok is. je op de bovenbouw op een volwassen manier wordt aangesproken. wanneer je voor de 5 e keer, 10 e keer de kanjer van de dag bent, je iets kleins mag uitzoeken. je hier een erg groot plein hebt. om naar gym te gaan, hier je jas en schoenen niet hoeft aan te doen. De gymzaal is in school. we veel werken op de I- pad. leerkrachten je strenger aanspreken. als het in de klas goed gaat, je soms in groepjes mag zitten. je op de bovenbouw minder speelt. Panters juffen en meesters er aardig zijn. dat je er kan koken. ze hebber er een nieuwe schommel. je er in het bos kan spelen. juffen en meesters er ook streng kunnen zijn om te zorgen dat iedereen er zich aan de afspraken houdt. je leert er Engels. je doet er leuke kringspelletjes. de kinderen er aardig zijn. je hier ook muntjes kan verdienen. je er buitenspeelgoed als een waveboard hebt. rekenen moeilijk, maar ook leerzaam is. je er een mooi uitzicht hebt. je er een superaardige gymmeester en gymjuf hebt.

8 Het is leuk in de bovenbouw omdat Het is leuk om naar de bovenbouw van t Palet te gaan omdat.. Eekhoorns: je er kan basketballen. er een nieuwe, net- schommel is. je kan er voetballen. er een bos is om in te spelen. het er gezellig is. je man of the match kunt worden. je player of the day kunt worden. er een duikelstang is. de juffen en meester aardig zijn. de weekopeningen leuk zijn. we met schoolreisje naar Drievliet gingen. we er leuke activiteiten doen. je er leuke beloningen kan krijgen. er praktijkuur is. er praktijkuur drama en koken is. het heel gezellig is. er praktijkuur chemie is. je helpende hand van juf mag zijn. juf Barbara aardig is. in de Eekhoorns een zitzak is. je er goed geholpen wordt. de gym leuk is. er een klas is die de Eekhoorns heet.

9 Afscheid Uilen Ik ga dit jaar naar het Martinus toe Ik zal de dingen hier wel gaan missen, maar ik heb er wel zin in. Het leukste op school vond ik de pauzes. Ik hoop dat ik een goed schooljaar krijg. Groetjes Mabel Ik ben hier niet zo lang geweest, maar ik vind het hier erg leuk ook ga ik natuurlijk wat dingen missen zoals handvaardigheid, rekenen, niveau lezen en de school natuurlijk! Groetjes Vito Ik ga het voetbalveld missen. En de juffen en meesters. En ik ga al me vrienden missen. En het klimrek. Ik ga naar het Clusius college. Maar ik vond het een leuk schooljaar. Dion Gupffert. Het waren hele leuke school jaren op deze school. Ik ga alle meesters en juffen missen. Op deze school krijg je meer aandacht en dat ga ik wel missen. De weekopening, de hele aardige schooldokter en PBS ga ik ook missen. En ik ga de school missen Groetjes Chantal

10 Afscheid Uilen Ik ga alles missen op deze school, zoals de meesters & juffen en vooral mijn vrienden. Ik heb echt zoveel leuks meegemaakt dat ik niet weet hoeveel leuks. Wat leuk was bijvoorbeeld de schoolreisjes van drievliet was heel leuk. Ik heb ook heel veel meegemaakt met mijn vrienden. Blauwe plekken bijvoorbeeld of stoeien terwijl dat niet mocht. Wat ook leuk is aan t Palet is dat je wordt geholpen en je taak kun je altijd afmaken voor vrijdag. Wat ook leuk is dat je munten krijgt als je iets goeds deed. En je krijgt een kaartje dan moet je proberen 15 munten te krijgen.. dan kun je aan juf vragen of je die wilt inwisselen dat vind ik echt heel erg leuk. Maar ik zal alles missen. Het was een leuke tijd op deze school Vladik Ardasenov Ik was erg onzeker maar nu ben ik erg vooruit gegaan. Ik ga de meesters de juffen, me vrienden en me klasgenoten missen. Ik vond het heel fijn dat ik vaak geholpen werd als het me niet lukt of iets dwars zit. Ik vond het leuk dat ik een plankje door mocht slaan, dat was vet cool. ik hoop dat het net z n leuke tijd wordt bij het Clusius college. Groetjes Lotte Ik ga de kleine basket wel missen die op het plein staat. ik heb er veel gebasketbald met vrienden en af en toe alleen. Ik ga mijn taakjes ook wel missen want de taakjes vond ik leuk om te doen. Het leukste van het jaar vond ik het schoolreisje naar drievliet. Ik ga ook de leerkrachten missen. De leukste vakken op school vond ik: rekenen, handvaardigheid, Engels, geschiedenis,aardrijkskunde en lezen Rowan Koomen Het was een hele leuke tijd op deze school. Ik ga alle juffen en meesters missen. Deze school is voor mij gewoon de beste school. Ik werd hier vaak geholpen toen ik iets niet snapte. Dit waren echt hele leuke schooljaren. Ik ga ook het schoolreisje missen. En ik ga mijn vrienden en vriendinnen missen. Ook ga ik juf Anita en juf Marloes missen. Groetjes Samantha

11 Afscheid Vossen Ertan Ik vond het leuk om nieuw dingen te leren. En rekenen was leuk en de leraren waren heel aardig. De praktijk uur waren leuk. Gymmen hadden we altijd leuke dingen. En ik had veel vrienden en hele goede vrienden. Mijn vrienden waarden Justin Neal Manolito en de andere. Van Ertan Justin Ik vind dit jaar het leukste jaar want ik heb veel vrienden. In de pauzes zijn leuk en de lessen zijn volgbaar. Ik kan de lessen beter begrijpen en de gym is ook leuk met meester Theo. Omdat meester Theo heel aardig is en de gym lessen. Zijn leuk de nieuwe schommel is heel cool. Kanjertraining is ook leuk je leert hoe je. Moet gedragen en om gaan met dat je niemand moet uit lachen. Manolito Het leukste op t Palet was het gymmen bij meester Theo. Dat ga ik missen. En rekenen was ook leuk. Eerst had ik juf Marjolein en daarna kreeg ik juf Judith. Dat was heel leuk. Jammer dat we van school gaan, maar het moet toch een keer gebeuren. De laatste dag is aangekomen. Jammer, jammer! Neal mijn tijd op t palet was heel leuk Ik speelde vaak met Ertan Justin en Manolito we hadden het vaak heel erg gezellig mijn lieveling,s vak is gym want ik kan het goed ik ga naar t Clusius collage ik heb er zin in!

12 Afscheid Vossen Britt Ik vond het super hier zulke vriendelijke mensen De hulp is hier prima en ik heb geleerd hoe ik meer moet Vertellen als me iets dwars zit ik heb het zo leuk gehad Ik wil hier niet weg ik ga jullie heel erg missen En ik hoop dat ik hier mag blijven komen Heel veel liefs van britt Bedankt voor de leuke jaren Debbie Ik heb een geweldige tijd op het palet gehad En ik vind het jammer dat ik nu van het palet ga ik had er zeker Als het kon blijven zitten maar ja, het moet toch maar ik zal zeker Niet deze geweldige tijd vergeten elke sec denk ik er aan. Weet jullie wat ik het leukst vond dat is dat ik altijd vrolijke gezichten Zie hier op school BEDANKT VOOR DE TOP JAREN IK GA JULLIE MISSEN Gr. Debbie Klein:- ) Luca Ik vond het leuk. Ik heb hier veel geleerd. en er zijn aardige Kinderen en leuke klassen. het leukste vak is gym en chemie. Ik vond het en hartstikke leuke school. Maik Ik vind het leuk om dat er leuk vakken zijn. En hele leuke juf en meesters zijn. En een bos is. En de ipad helpen mij heel erg goed. En ik hoop dat ik op het Martinus college ook en ipad krijg. Dat het nog beter gaat. Jort Ik vond het leuk in de bovenbouw Omdat het waren leuken kinderen Dit jaar. Gymmen ook leuk en ook Leuken meesters en juffen Warren Dit jaar. Leuken klas dit was mijn Leukste jaar hier op t'palet. Het leukste vak vind ik: gym De leukste juf/meester vind ik Juf Judith, meester Theo, Meester Marco, meester Wilco.

13 Afscheid Panters Hoi ik heet Casper Stuyts. Ik zat eerst in de Panda s en dan in de Panters. Ik ga naar het praktijkschool en ik hoop dat het daar heel leuk is. Op het Palet vind ik het heel leuk. Het lijkt net als dat ik thuis ben. Maar jammer genoeg is het niet zo. Ik vind het jammer dat ik van school af moet. En ik kom nog is een keer terug. Casper Hoi ik heet Rachid Oualiti ik zat eerst bij de Panda s en het tweede jaar bij de Panters, Mijn hobby s zijn voetbal en buitenspelen en dat was het. Ik ga naar het Martinus, Het was leuk op t Palet en er zijn er grappige meesters. Ik wens je veel plezier op het Palet en ik kom nog is een keer terug. Rachid Hoi ik ben Brian Takken. Ik ben schoolverlater en ga naar het Praktijkschool. Ik ga de meesters en juffen missen. Ik zat in de panters en ga de klas missen. En ik ga de kinderen ook missen. Mijn hobby is boogschieten. Het leukste vak op school vond ik gym. Rekenen vind ik moeilijker, maar ik word wel beter. Lezen vond ik niet erg leuk. De Praktijkschool is leuk, maar t Palet was ook heel leuk. Ik hoop jullie nog een keer te zien. Brian Hoi ik ben Chris Kok. Ik ben schoolverlater. Ik ga naar de Praktijkschool. Mijn hobby is voetballen en ik ga de kinderen wel missen hoor. Ik hoop dat het op de Praktijkschool leuk is. Ik ga de meesters/juffen ook missen. Ik kom gerust een keer terug. Chris Hoi ik ben Bryan. Ik vond het heel leuk op sbo t Palet. De meesters en juffen zijn grappig. Ik ga volgend jaar naar de Praktijkschool. Mijn jaren op t Palet waren heel leuk. Ik vond vooral het voetballen en basketballen in de pauzes leuk. Ik wens jullie een prettig schooljaar. Bryan

14 Afscheid Pauwen Het schoolreisje naar Drievliet was leuk en het voetballen. De weekopening vond ik ook erg leuk. Senna Ik vond het leuk op het Palet want we zijn naar Drievliet geweest met schoolreisje. Ik vond ook dit schooljaar hartstikke leuk met al mijn vrienden. Ocean Ik vind het heel jammer dat ik weg moet en dat ik afscheid moet nemen van de school en van iedereen. Vooral de juffen en mijn vrienden, van het plein, de schommel en de MUNTJES. Maar gelukkig ga ik naar een goeie school de praktijk school maar daar gaan ook veel kinderen van het Palet naar toe dus ik maak me geen zorgen. Maar deze school heft voor mij een speciaal plekje met de juffen en meesters. Ik vind het jammer dat volgend jaar geen een kind van juf Wendy kan genieten in de klas maar ik heb heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier gehad! Rik Ik vind het jammer dat ik afscheid moet nemen van mijn vrienden op het Palet en van de meesters en juffen, die ga ik ook missen en het schoolplein. Maar het is een klas die altijd voor me klaar stond ik vind het jammer dat ik deze school moet verlaten. GR. Tjarco Het is jammer dat ik afscheid moet nemen van het Palet. Ik heb hier vele leuke jaren gehad maar nu is het toch tijd om te gaan. Ik heb het voetballen altijd wel leuk gevonden op het Palet en alle kinderen ook. En de meesters en juffen ook dus daarom vind ik het zo jammer dat ik weg moet bij het Palet. Deze tijd zal mij altijd bij blijven. Joey Ik vind het jammer dat ik hier weg moet, ik ga veel dingen missen. De basketbal de juffen en meesters en vooral mijn vriendinnen maar ik vind het ook leuk dat ik naar de Praktijkschool ga maar ook spannend maar ik heb hier goede jaren gehad GR Michelle Ik vond de 2 jaren echt super leuk. Ik ga me vriendinnen echt erg missen. Ik ga de basketbal en voetbal ook erg missen. En ook ga ik heel veel juffen/meesters missen. Ik vond het kerstdiner en Drievliet het leukste. Vera

15 Afscheid Eekhoorns Ik ben Daniel en ik ben 11 jaar oud. Ik ga naar de Praktijkschool. Daar heb ik best wel zin in. Het werken met hout lijkt mij leuk. Later wil ik DJ worden. Het Palet was leuk. Mijn juf was wel aardig. En de klusjes mogen doen was erg leuk. Ik ben Sanne en ik ben 11 jaar. Ik ga naar de Praktijkschool. Ik vind het spannend en leuk. Op het Palet was het erg leuk en gezellig. Ik wil later iets met kinderen doen en moeder worden. Groetjes Sanne Ik ben Kevin. Ik ben 12 jaar oud en ik ga naar de Stormvogel. Later wil ik bedenken wat ik wil worden. Ik vond het palet best leuk. Ik ben Melvin. Ik ga naar de Praktijkschool en dat vind ik heel erg leuk en spannend. Ik mis het Palet erg maar ik kom op bezoek. Later wil ik werken in het bedrijf van mijn vader. Groetjes Melvin

16 De Afscheid Eekhoorns Eekhoorns Ik ben Brian en ik ben 12 jaar. Ik ga volgend jaar naar de Praktijkschool. Ik vind het spannend en leuk. Ik wil later taxi chauffeur worden. Ik vond het Palet leuk. Mijn tops zijn de schommel en de PBS. Mijn naam is Sarah. Ik ben 12 jaar oud. Ik ga naar de Praktijkschool. Ik vind dat niet zo leuk en ook weer wel leuk. Ik wil later filmster of kapster worden. Op het Palet was het heel leuk. Juf Barbara was een gezellige juf en ook grappig. Ik ben Cindy ik ben 12 jaar. Ik wil later worden dierenverzorger. En ik ga naar de Praktijkschool. Ik vond het leuk op het Palet. Ik heb een tip dat er meer meesters en juffen op het plein lopen. En juf Barbara is lief. Dat was het. Dag Vriendelijke groetjes Cindy Ik ben India en ik ga straks naar de nieuwe school de Stormvogel. Ik wil later moeder worden. Ik vind het spannend om naar de Stormvogel te gaan. Op het Palet was het leuk. Juf Barbara is lief. Groetjes India Ik ben Linde. ik ben 11 jaar en ik ga straks naar de Praktijkschool. Ik vind dat leuk en spannend. Later wil ik binnenhuis architect worden. Ik vond het leuk op het Palet. Het leren was moeilijk. Ik heb genoten van de nieuwe schommel

17 Afscheid Bevers ELIZAH Ik zit voor het laatste jaar op het Palet en ik zat bij de Bevers Met meester Sytze dit vond ik een heel gezellig jaar met leuke kinderen Als ik ergens mee zat kon ik het altijd kwijt aan meester of een andere juf Ik ga naar het Martinuscollege en mijn mentor is MR.SCHOUTEN hopelijk zijn daar net zo leuke kinderen als hier Ik ga het hier een beetje missen hopelijk zie ik een paar kinderen en juffen en meesters snel nog een keer terug Hoi ik ben Job Ik ga naar het Clusius college Het laatste jaar zat ik bij meester Sytze in het begin moest ik heel erg wennen Maar nu gaat het super goed. ANGELLINA Ik zit al twee jaar in de Bevers bij meester Sytse Ik heb het naar mijn zin ge hat Ik had het soms wel moeilijk maar Ik ga nu naar het Clusius college Sam en Lotte komen in mijn klas zij zijn mijn Bff s Het wordt een gezellig schooljaar net als de twee jaar bij de Bevers Menke. Ik zit voor het laatste jaar op het Palet in de Bevers bij meester Sytze het was best gezellig jaar. En volgend jaar ga ik naar het Anger bij meester Pieter. En ik zit met 12 kinderen in de klas en 3 daar van zijn meiden en met handvaardigheid, gym, zit ik met 6 kinderen in de klas.

18 Afscheid Bevers Hoi ik ben Stan Ik ga naar Martinus college. Ik ben nogal bekend bij de juffen en meesters wan ik ben nogal stout. Ik heb een heel gezellige klas op Martinus college. Ik ga iedereen missen in mijn klas. Groetjes stan. Herfst 08 Hoi ik ben Jahnesta Ik ga naar de Molenduin school en ik ga een heel veel kinderen missen omdat ik als enige naar die school ga L maar ik ga vast nog wel met iemand spelen hallo ik ben Tim Wijsman ik ga nu naar de Martinus College en kom dan in de klas bkk1b en kom bij een oud klasgenoot in de klas, Qwinnice Kluft. Maar ik heb heel veel lol gehad ik heb de laatste jaar de map gedaan en volgend jaar draag ik het over aan Jurdo want ik ben er dan niet meer ik ga allemaal heel erg missen maar ik kom nog wel eens langs gr Tim Wijsman uit de Bevers

19 Afscheid Huskies De lessen zijn soms leuk en leerzaam maar soms kan het ook minder leuk zijn. Let dus vooral goed op bij de lessen. De vakken op de bovenbouw zijn leuk en vooral leerzaam dit zijn er 3 van: Meander(aardrijkskunde), Brandaan(geschiedenis), Leefwereld(biologie) dit krijg je in elke klas. Wat is leuk aan de bovenbouw: je kan voetballen en man of de match worden en basketballen en player of de day worden,we hebben een leuk praktijkuur met veel verschillende dingen, een eigen gymzaal, een groot plein met een schommel, een klimrek, een bos. de gymlessen van meester Theo en juf Angele zijn heel vaak leuk. en zo zijn er nog meer dingen die leuk zijn op de bovenbouw, Branco uit de Huskies De pauzes zijn vooral heel leuk Je kunt voetballen Basketballen Je kunt schommelen maar dan moet je wel de beurt hebben. Je hebt op het plein een tafeltennistafel daar kun je rondje om de tafel doen bijvoorbeeld of tafeltennissen. En gym is ook heel leuk vooral bij meester Theo Alleen de gymzaal is kleiner dan op de middenbouw De juffen en meesters op de bovenbouw die zijn hartstikke aardig. En de klassenbeloningen zijn vooral leuk! Robin uit de Huskies

20 Afscheid Huskies Het plein is vooral heel leuk. we hebben een bos een klimrek en een schommel. het is vooral leuk om met je vrienden in de bos spelletjes te. Maar de vakken op school zijn ook erg leuk. Geschiedenis is ook leuk en Meander. je kan ook koken op school en de juffen en meesters zijn erg aardig. ik ga me vrienden wel missen dat is wel jammer. Ik ga naar het Clusius College. het waren leuke jaren op t palet. Joshua uit de Huskies Nou ik heb heel veel leuke jaren op t Palet gehad dus ik zal zeker het palet missen maar het meest dat ik ga missen zijn mijn vrienden want ik heb maar 1 vriend die ook samen met mij naar dezelfde middelbare school gaat de rest van mijn vrienden blijft zitten of gaan naar een ander middelbare school. Wat er allemaal leuk is op t Palet? Het eerst is het voetballen dat is gewoon altijd leuk lekker samen met je vrienden voetballen en je kan men of the match worden en kunt ook nog lekker spelen op het plein zoals rondje om de tafel of pakkertje of lekker op de schommel (maar dan moet je wel de beurt hebben) of lekker steppen (maar daar moet ook de beurt voor hebben). Op de bovenbouw kun je ook lekker gymmen maar er zo veel leuken dingen op de bovenbouw dat het te veel is om op te noemen maar dit waren echt leuke jaren op het Palet. Groetjes Andre uit de Huskies Herfst 08

21 Afscheid Huskies Hoi, ik ben Michael. Er zijn hier leuke ding te doen. Je kunt in de pauzes bijvoorbeeld leuke dingen doen zoals op de schommel of met je vriend hangen, voetbal en basketballen. We hebben een tafeltennis maar je kunt ook rond om de tafel spelen. De schoolverlaters mogen op Survival in de laatste week. Dat is erg leuk. De gymlessen die meester Theo geeft, die zijn nooit saai. Groetjes Michael Ik ben Sam Wat ik leuk vond is praktijk uur, expressie, pauze, Brandaan en schoolreisje. Ik ga volgend schooljaar naar het Clusius College En er gaan ook allemaal kinderen van dezelfde basisschool naar het Clusius. Groetjes Sam Op school vond ik het hier heel leuk, bijvoorbeeld veel vrienden en leuke activiteiten speelden voor mij een grote rol. En mijn vrienden ga ik dan ook zeker missen. Volgend jaar ga ik naar het Martinus dan zit ik in klas BKK1A. Hopelijk ga ik in die klas ook veel beleven. Groeten, Tom

22 Afscheid Huskies Het was een leuk schooljaar Ik ga de school missen Ik ga al mijn vrienden missen We gingen dit jaar veel doen zoals het schoolreisje en survival voor de schoolverlaters Alle eerstejaars veel plezier volgend jaar Laataa!!!! Paulo Hoi ik ben Pieter, Volgend jaar ga ik naar de Anger. Wat ik ga missen aan deze school zijn juf Laura, juf Martina, meester John en juf Angele. Wat ik leuk vind om te doen zijn rekenen, lezen, technisch praktijkuur en verstoppertje in het donker met gym. Mijn vrienden zijn Michael en Andre' Ik vond het leuk bij de speciale pauze. Groetjes Pieter. Hoi ik ben Wil Ik vind het een leuke school. Het leukste van de school vind ik het bos. ik ga dit jaar naar het Martinus College. Ik vond de klas ook gezellig en het waren twee leuke jaren! groetjes wil.

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Bijlage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Schatkaart In opdracht van Contactpersoon Octant de heer R. de Vries Utrecht, maart 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris Roerdink LLM Postbus

Nadere informatie

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. wij nemen afscheid

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. wij nemen afscheid Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet wij nemen afscheid Nieuwsbrief juli 2015 Wij, Liyen, Anouk, Casper, Danicque, Jelle, Matthias, Iris, Matthio, Tymo,

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 2014 1 VERSLAG LEERLINGENQUETE R.-K BASISSCHOOL DE RANK, MAART 2014 Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? In totaal hebben 35 kinderen

Nadere informatie

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK IK BEN LARS!!! Ik zit in groep 8,ik ga naar RSG t rijks mijn niveau is : havo/vwo. Ik ben 2 keer naar een open dag van het Rijks geweest de eerste keer met een vriend en de tweede keer alleen dat was ook

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep!

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Op maandag dinsdag en woensdag hebben wij Juf Margareth en op donderdag en vrijdag, Juf Sjan. Op dinsdag is Juf Sjan er ook voor de groepen 5. Zij

Nadere informatie

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014

Leerlingenquete r.k.b.s. De Rank schagen, maart 2014 Leerlingenquete r.-k.b.s De Rank in Schagen Maart 214 1 In totaal hebben 35 kinderen van groep 6, 7 en 8 meegedaan aan deze enquete. Vraag 1 : Wat voor een rapportcijfer zou je De Rank geven? Gemiddelde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015 Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015 Aantal respondenten: 17 Vensters Voor Verantwoording PO Schoolklimaat 3,3 0% 12% 35% 39% 14% B1. Hoe graag ga je naar school? 2,8 0% 24% 53%

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

WIJ. De basis voor iedere groep zijn 3 gouden schoolregels - Jij hoort erbij - Je doet wat je belooft - Help een ander

WIJ. De basis voor iedere groep zijn 3 gouden schoolregels - Jij hoort erbij - Je doet wat je belooft - Help een ander Themakrant WIJ WIJ We zijn dit schooljaar begonnen in alle groepen met het thema Wij. Wij gaat over hoe we met elkaar willen omgaan op school, maar vooral wat we van elkaar mogen verwachten. Daarmee bedoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Of klik hier voor een filmpje over Slim

Of klik hier voor een filmpje over Slim Klik op het kind dat je wilt volgen door de Beemte School! Ik ben Jurre en ik zit in groep 1/2 Ik ben Laura en ik zit in groep 3 Ik ben Maaike en ik zit in groep 5 Ik ben Roald en ik zit in groep 8 Of

Nadere informatie

De viool en de gitaar en de dwarsfluit.

De viool en de gitaar en de dwarsfluit. De viool en de gitaar en de dwarsfluit. Er was is een vrouw die had een familie. De familie heette de viool. Ze had 2 baby violen en 2 zussen en 1 moeder en vader.,maar toen ze bij ons kwamen was pa niet

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!!

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!! Kimberly Brongers Marco Capoccia Hoi ik ben Kimberly, ik ben 12 jaar oud en na de bassischool ga ik naar Twickel Borne mijn niveau is KBL. Ik zit na 9 jaar op de Telgenkamp want ik ben blijven zitten.

Nadere informatie

Groetjes Nèvis en Janik

Groetjes Nèvis en Janik Hallo het is 8 dec. 2011. We hadden 24 nov. een afsluitavond van het eerste blok gehad. We hadden drie onderwerpen waar we iets bij deden. Bij het Italiaans gingen ze een toneelstukje doen, bij het leren

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Bedankt GROEP 8E

Bedankt GROEP 8E GROEP 8E 2014-2015 Mart Annink Jesse Baart Hey, ik ben Mart. Ik ga naar de OSG Montessori. Ik ga TL- HAVO doen. Ik heb er op zich wel zin aan. We kwamen allemaal binnen we keken elkaar aan en dachten:

Nadere informatie

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra Chantal En dan is het eindelijk zo ver groep 8! Wat was het een mooi jaar om op terug te kijken. Al op het moment dat je 12 jaar wordt komt het wel steeds dichterbij. En dan komt er al een moment dat je

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 7B!

Welkom op de pagina van groep 7B! Welkom op de pagina van groep 7B! Zoals jullie zien zijn wij best een beetje gek en dol op gym Veel plezier met lezen! ditjes en datjes van 7b!! Wist je dat Lars veel van vliegtuigen weet. Wist je dat

Nadere informatie

Afscheidsboekje groep 8a. Obs De Globe 2015

Afscheidsboekje groep 8a. Obs De Globe 2015 Afscheidsboekje groep 8a Obs De Globe 2015 Nog heel even en dan zijn jullie niet meer groep 8a. Voor jullie gaat het voortgezet onderwijs avontuur beginnen! Erg spannend en leuk om een aan een nieuwe fase

Nadere informatie

School herinneringen van groep 8

School herinneringen van groep 8 Hoi ik ben Sarah,ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8 bij meester Tom. School herinneringen van groep 8 In groep 8 ga je scholen bezoeken. We gingen naar het Wiringherlant. We reden met een bus. Eerst

Nadere informatie

obs De Kievitshoek Terugblik op het schooljaar 2014-2015 Juli 2015

obs De Kievitshoek Terugblik op het schooljaar 2014-2015 Juli 2015 obs De Kievitshoek Juli 2015 2014-2015 Terugblik op het schooljaar Een leuk schooljaar? Alweer de laatste schoolkrant. Wat was er leuk het afgelopen jaar. Ieder jaar kent hoogte- en dieptepunten. Maar

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Groep 8. Sophie. Twan. Thom. Mvrg Twan

Nieuws uit de groepen. Groep 8. Sophie. Twan. Thom. Mvrg Twan Nieuws uit de groepen Groep 8 Special Groep 8 Sophie Ik heb vanaf groep 1 op deze school gezeten. Bijna zoals iedereen in groep 8 heb ik heel veel zin in de Middelbare school. Maar ga ik ook dingen missen

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Indicatorenlijst primair onderwijs Gebaseerd op Toetsingskader Erkenning Daltoninstellingen Zie handleiding visitatie lidscholen primair onderwijs

Indicatorenlijst primair onderwijs Gebaseerd op Toetsingskader Erkenning Daltoninstellingen Zie handleiding visitatie lidscholen primair onderwijs Borculo, Juni Visitatie lidscholen primair onderwijs Nederlandse Dalton Vereniging Indicatorenlijst primair onderwijs Gebaseerd op Toetsingskader Erkenning Daltoninstellingen Zie handleiding visitatie

Nadere informatie

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL CHATTEN verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL Stotteren Kom op, Roy. Het is allang tijd. De leraar informatica legt een hand op Roys schouder. Maar Roy kijkt niet op of om. Hij zit achter de fijnste computer

Nadere informatie

Schoolkrant april groep 5 en 6 Pius X school

Schoolkrant april groep 5 en 6 Pius X school 1 Film strip groep 4, 5, 6 Op donderdag 17 april om 19:00 worden de film strips van groep 4, 5, 6 vertoond. De kinderen van 4, 5,6 zijn in 5 mixgroepen verdeeld. En we hopen dat u de filmpjes heel erg

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012 De schoolkrant Onder redactie van groep 7a December 2012 Hallo allemaal, Leuk dat je de eerste schoolkrant leest. We beginnen met het programma van de schoolkrant. 1. Het nieuws 2. Vermaak. 3. Interviews

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier!

Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij. wensen jullie veel leesplezier! Schooljaar 2015-2016 Nr 3 22 januari 2016 Hallo allemaal, Wij, de kinderen van groep 4 hebben voor jullie de Kidsflits gemaakt. Wij Weetjes uit groep 4 wensen jullie veel leesplezier! Groetjes groep 4

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Brugklasbrochure voor leerlingen

Brugklasbrochure voor leerlingen Brugklasbrochure voor leerlingen 2015 2016 Beste leerling van groep 8, Beste leerling van groep 8, Binnenkort moet je beslissen naar welke middelbare school je wilt. De keuze die je gaat maken is belangrijk

Nadere informatie

De mediatoren van SALTOschool de Opbouw 2015/2016

De mediatoren van SALTOschool de Opbouw 2015/2016 NIEUWSBRIEF Donderdag 22 oktober 2015 jaargang 2015/2016 nr.7 Mediatoren 2015-2016 11 kinderen uit groep 7 hebben na twee trainingen hun diploma gehaald en zijn nu officieel mediator. 3 Kinderen uit groep

Nadere informatie

Statistieken. Op trefwoord: johannes. Aantal vragen 68. Totaal aantal ingevuld 32. Leerling tevredenheidspeiling. 1. Ik zit op basisschool

Statistieken. Op trefwoord: johannes. Aantal vragen 68. Totaal aantal ingevuld 32. Leerling tevredenheidspeiling. 1. Ik zit op basisschool Statistieken Naam formulier leerlingtevredenheid Titel formulier Leerling tevredenheidspeiling Filter: Op trefwoord: johannes Aantal vragen 68 Totaal aantal ingevuld 32 Leerling tevredenheidspeiling 1.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Groep 5A is tijdens het project over Zwerfafval in het Fablab geweest. Kijk en lees maar verder!

Groep 5A is tijdens het project over Zwerfafval in het Fablab geweest. Kijk en lees maar verder! is tijdens het project over Zwerfafval in het Fablab geweest. Kijk en lees maar verder! Dinsdag zijn we naar de Fab Lab geweest. Dan ga je van een shampoofles een sliert maken. En dan wordt je naam in

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

De WC s op De Geldershof.

De WC s op De Geldershof. 1. Klaas en Lieke wonen in één huis. Klaas gaat boodschappen halen en als hij terug komt liggen er glas scherven op de grond, het raam is open, en Lieke is dood. Wat is er gebeurd toen Klaas weg was? 2.

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Interview :Dani reporter : frank

Interview :Dani reporter : frank Interview :Dani reporter : frank 1. In welk atelier zit je? Koken. 2. Waarom heb je voor dit atelier gekozen? Omdat mijn stiefmoeder ook heel goed kan koken wou ik het ook proberen. 3. Uit welke groep

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

groep 7 (oktober 2013) 1

groep 7 (oktober 2013) 1 Ik ging met Yasmina postzegels verkopen. Ik heb op woensdagmiddag en donderdag gelopen. Het was leuk om te doen. De goede doelen waren: kinderen in Nederland die niet zoveel geld hadden en naar kinderen

Nadere informatie

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf Hallo ik ben Bowe Sierat ik ben 12 jaar en ik woon in Rilland en gaat naar T Rijks in Bergen op Zoom ik ga naar het rijks omdat het een leuke en goede school is. ik heb een leuk schooljaar gehad en ik

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag

NIEUWS UIT GROEP 6. Sportdag Zomer-editie van de: GigaGooischeSchoolkrant 2008-2009 NIEUWS UIT GROEP 6 Sportdag Door: Daan en George Het was een goede dag voor sportdag want het was heel warm. Er was mathandbal,voetbal, hockey, sprinten,

Nadere informatie

Drouwenerzand De boot met Nynke December Folmer Rixt Wind Annarommy

Drouwenerzand De boot met Nynke December Folmer Rixt Wind Annarommy December Sinterklaas is net geweest, O O wat was dat een feest. Maar de kerstman is er nu weer in het land Sneeuw op de grond en ijs op de want. De kerstboom staat al op En we versieren die tot aan de

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Wat vind jij het leukste op onze school?(67 reacties) mijn vrienden mijn vrienden VOETBALLEN OP DE SPEELPLAATS Wero en Wiskunde lessen De speeltijden de middagspeeltijd met vrienden samen zijn Dat we een

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort Het was een heel erg leuk bij ons op school, woensdag 10 december. Eerst kwamen er mensen in de klas uitleg geven en allerlei voorwerpen voor mindervalide laten zien. Zoals voorwerpen vaarbij je je pols

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week

Beste ouders, Agenda deze week Nieuwsbrief 3 maandag 31 augustus vrijdag 4 september Beste ouders, Dan zit de tweede week er al weer op en zijn we al helemaal gewend. Mooi om te zien dat alle kinderen al helemaal vertrouwd zijn met

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

MedezeggenschapsRaad

MedezeggenschapsRaad Uitslag kinder enquête tussenschoolse opvang Pius X De enquête is door een groot deel van de kinderen die overblijven ingevuld: 87 van de 125 kinderen (70%). De uitslag geeft weer dat de kinderen redelijke

Nadere informatie

Groep van de maand week 1

Groep van de maand week 1 Groep van de maand week 1 Wij zijn met groep 7T deze maand de groep van de maand. Elke week zullen wij vertellen over hoe het is in onze klas en wat we doen. Hier zijn de eerste kinderen met hun verhaal.

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief juni 2015

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 20 vrijdag 16 juli 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda Vr. 17 juli: Studiedag team (alle kinderen zijn vandaag vrij). Ma. 20 juli:

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn

Schoolreisje Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Hellendoorn. Het was heel leuk in Hellendoorn Ik was met Luca en Ricardo en Sebastiaan en Tijmen en Tijmens vader en Damian en Javanni in de stambootjes. En we hebben nog patat gegeten. En we zagen Mainstreet

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015.

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Beste ouders, lieve kinderen, Dit is al weer het derde en laatste groepsnieuws van dit schooljaar. Natuurlijk begin ik het groepsnieuws met

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Nieuws. Dalton. Hallo Allemaal, Ouders in de klas. Dit Daltonkrantje is gemaakt met inbreng van ouders, kinderen en leerkrachten.

Nieuws. Dalton. Hallo Allemaal, Ouders in de klas. Dit Daltonkrantje is gemaakt met inbreng van ouders, kinderen en leerkrachten. Dalton Wat is Dalton? Wat doen we? -------------------------------------------------------------- Nieuws 2010-2011/1 ------------------------------------------------------------ Hallo Allemaal, Dit Daltonkrantje

Nadere informatie