Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf Stannie haar verlof is na de voorjaarsvakantie afgelopen. Ze is nog niet in staat om weer volledig op school aanwezig te zijn. Daarom start ze na de vakantie op arbeidstherapeutische basis. Ze zal enkele momenten wel op school aanwezig zijn maar nog niet voor de groep staan. Juf Sietske die haar de afgelopen periode heeft vervangen wordt ingezet op een andere school binnen Aves. We verwachten dat juf Stannie op redelijk korte termijn weer inzetbaar is. Zoals u weet is er een groot te kort aan invallers. Daarom zal op maandag 5 maart meester Dick voor groep 5 staan. Op dinsdag en woensdag is juf Paulien bij groep 5 en op donderdag en vrijdag juf Corine. We wensen iedereen een fijne vakantie en hopen iedereen na de vakantie gezond weer terug te zien. Met vriendelijke groet namens het team, Dick Bakker Agenda start voorjaarsvakantie we starten weer om 8.45 uur hoofdluiscontrole informatieavond schooltijden staking, school gesloten tweede rapport mee open dag rapport gesprekken rapport gesprekken Gefeliciteerd Op 2 maart is Twan Geelhoed jarig uit groep 6. Op 5 maart is Toon Elswijk jarig uit groep 8 en Guusje Elswijk uit groep 6 is 7 maart jarig. Van harte gefeliciteerd!

2 Schooltijden Zoals u wellicht weet is er een werkgroep schooltijden actief bij ons op school. Deze werkgroep onderzoekt of andere schooltijden bij ons op school van meerwaarde kunnen zijn. Het is belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan en te informeren. Daarom is er dinsdag 6 maart vanaf uur een ouderavond hierover op school. Alle ouders worden hierbij van harte uitgenodigd. De koffie staat klaar vanaf uur. Als u niet in de gelegenheid bent om deze avond bij te wonen maar wel graag de informatie wilt ontvangen geef dit dan door aan meester Dick. Hij zal dan zorgen voor een hand-out en een toelichting indien gewenst. Rapportgesprekken Vrijdag 16 maart krijgen de leerlingen het 2 e rapport mee naar huis. Op woensdag 21 en donderdag 22 maart staan de 10 minutengesprekken hierover gepland. Woensdag 21 maart starten we s middags vanaf uur en s avonds vanaf uur. Donderdag 22 maart starten we s middags vanaf uur en s avonds vanaf uur. Als u hiervoor een voorkeur heeft dan kunt u dat via de mail (kbsmariabasisschool@aves.nl) doorgeven of aan de groepsleerkracht. Geeft u dit uiterlijk 7 maart door. We kunnen geen tijdstipvoorkeuren honoreren. Horen we niets van u dan plannen we u op een moment in. De gesprekken over de voortgang van de leerlingen van groep 8 en de plaatsing op het VO zijn in februari al geweest. Daarom zullen voor deze groep geen gesprekken ingepland worden. Heeft u vragen, neem dan contact op met de groepsleerkracht van groep 8. Schoolfruit Het schoolfruit voor de week na de vakantie is nog niet bekend. Zodra dit bekend is dan zullen we u via de informeren. Estafettestaking Flevoland Middels de Avesbrief die we afgelopen maandag hebben verstuurd bent u al op de hoogte van de estafettestaking binnen het primair onderwijs. Scholen in de provincies Noord- Holland, Utrecht en Flevoland staken op woensdag 14 maart. In overleg met alle Aves scholen in de polder hebben we besloten om de school te sluiten. We begrijpen dat dat erg lastig voor u is. Echter hebben we de afgelopen weken ook ervaren dat er een fors tekort aan beschikbare leerkrachten is op het moment dat er ziekte is. Met kunst en vliegwerk hebben we de afgelopen periode geen groepen naar huis hoeven sturen. We rekenen op uw medewerking. Palmpassen stokken Markehof Op school worden altijd palmpasen stokken gemaakt voor de Markehof. Deze stokken moeten geverfd worden. We zijn op zoek naar een handige vader of moeder die deze stokken wil verven. Ze mogen 5 maart a.s. worden opgehaald en maandag 19 maart moeten de stokken weer op school zijn. Voor vragen kunt terecht bij juf Ester.

3 Vakantierooster Het vakantierooster voor schooljaar is in overleg met alle basisscholen, voortgezet onderwijs scholen en de gemeente vastgesteld. Hierbij ontvangt u het rooster voor komend schooljaar. Groep 1 en 2 Deze week hebben we verder gewerkt over de Olympische Spelen. We hebben het medaille-overzicht bijgewerkt. Wat heeft Nederland al veel medailles gehaald! De kinderen hebben een Olympische vlam gemaakt. Daarnaast hebben we deze week cijfers van klei gemaakt en rekenwerkbladen. We hebben ook een telliedje geleerd een aapje in de slagroom De kinderen kunnen dit al heel goed meezingen en daarmee ook goed tellen t/m 10. Hier proberen we ook de cijfers aan te koppelen. Tijdens gym hebben de kinderen Olympische Winterspelen gedaan, Van de berg skiën, curling, Olympisch ringgooien, e.d. Ze waren erg fanatiek! Afgelopen woensdag kwam Femke voor de tweede keer bij ons wennen in de groep. Femke is afgelopen donderdag 4 jaar geworden. We wensen Femke veel plezier bij ons op school. Donderdag kwam Sarah bij ons wennen in de groep. Sarah wordt al bijna 4 jaar. We wensen Sarah ook veel plezier bij ons op school. Op maandagmiddag 19 maart en dinsdagochtend 20 maart willen wij gaan beginnen met het maken van de Palmpasen stokken, wie wil daar bij helpen? Op vrijdag 23 maart a.s. gaan de kinderen van groep 1-2 naar een voorstelling op het Cultuurbedrijf in Emmeloord. Wie wil er rijden? Er hangt een lijst in de groep. Het is van uur. Helaas kunnen er geen broertjes/zusjes mee. We missen nog een heel aantal rapporten, wij vinden het fijn om deze na de vakantie terug te krijgen. Na de voorjaarsvakantie gaan we werken over het voorjaar. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

4 Groep 3 en 4 Het laatste weekje voor de voorjaarsvakantie. Veel kinderen praten over de vakantie. Verschillende kinderen gaan een paar dagen weg of iets leuks doen. Ze zitten er erg vol van. Dat zorgt ook voor wat onrust. In groep 4 hebben we daarom een aantal groepjes weer verkleind tot tweetallen. Dat geeft rust. Dinsdagmiddag hebben we met de ringen gezwaaid in de gymles en chaosbal gespeeld. Dat was erg leuk. Misschien is het goed om de gymtassen even weer goed na te kijken in de vakantie. Past alles nog wel en zit alles er nog in? In groep 3 hebben we afgelopen week de tweetekenklanken extra geoefend. De kinderen van groep 3 krijgen hun veilig en vlot diploma van kern 6 mee vandaag. In groep 4 hebben we het klokkijken weer opgepakt. De hele en halve uren en de kwartieren hebben we herhaald. Met spelling hebben we gewerkt over samenstellingen. Vandaag hebben we het dictee gemaakt en dit ging erg goed! Na de vakantie gaan we verder met een nieuw woordpakket. Alle kinderen krijgen een leesliniaal mee. Voor elke bladzijde die ze in de vakantie lezen mogen ze één centimeter kleuren op de liniaal. Zet hem op! We wensen iedereen een hele fijne vakantie en tot maandag 5 maart!! Groep 5 Groep 5 is de week goed begonnen met een dansworkshop in het Muzisch centrum in Emmeloord. Maandagochtend 10 uur stonden wij present om even de benen onder ons lijf vandaan te dansen, en dat is gelukt. Het was een leuke ochtend waarin we veel geleerd hebben. Afgelopen donderdag hebben we een spelling-estafette op het plein gehouden. De tempratuur was vrij fris, daarom was het de bedoeling dat we hard zouden rennen. Elk team kreeg een papier met daarop 12 woorden, de eerste kijkt naar het eerste woord, rent naar het vak van het eigen team, en schrijft daar het woord op, rent terug en de tweede mag rennen. Hierna mochten we allemaal de eigen woorden controleren. Het was erg leuk en het enthousiasme straalde er van af!!

5 Groep 6 Met rekenen zijn we bezig geweest met de kalender. Welke datum is het over 3 weken? Op wat voor dag valt 3 mei? Dat soort vragen moesten de kinderen kunnen beantwoorden. Ook zijn we bezig geweest met het aflezen van grafieken. Grote keersommen als 31 x 198. Gelukkig mochten we de sommen eerst afronden en daarna uitrekenen, want de som 30 x 200 is een stuk makkelijker. Met spelling zijn we bezig geweest met werkwoorden in verleden tijd. Dan moet je werken met t kofschip. En we hadden ook nog meervoud. Dan komt er ten of den achter. Vraag uw kind maar eens naar de stappen van t kofschip, als het goed is, kunnen ze de stappen zo opzeggen. Sinds deze week doen we spelling ook op de tablet. Met WO zijn we deze week andere dingen aan het doen. Zo hebben we in het kader van schoolfruit deze week een smaakles gedaan. Over popcorn. Op de foto is te zien hoe de kinderen genieten van de les! Donderdag en vrijdag hebben we werkt en gesproken over de olympische spelen. Hoe zijn ze ontstaan? We weten nu dat er oude olympische spelen waren en er nu moderne olympische spelen zijn. Na de vakantie gaan we vrijdag 9 maart naar MCM, fijn dat we daar al genoeg ouders voor hebben die mee gaan! Donderdag 15 maart gaan we naar het cultuurbedrijf in Emmeloord voor een creatieve workshop. Ook hiervoor hebben we ouders nodig. Als je dan zou willen rijden, mag je dat doorgeven aan meester, dit kan ook via de mail r.bouma@aves.nl. Fijne vakantie Groep 7 en 8 Wat fijn dat we woensdag eindelijk weer een keer compleet waren. Een klas zonder lege tafels is toch het meest prettig. Dinsdag hebben we ons Olympische Spelen dorp afgemaakt. In de hal van school hebben we verschillende producten gemaakt in het kader van de spelen. Zeer de moeite waard om een keertje te komen bewonderen. Er is zelfs als extraatje een ringwerpspel voor groep 1-2 gemaakt in de Spelerij. Meester Joris heeft deze week al enkele lessen gegeven en hij is op het plein enthousiast met de jongens aan het basketballen gegaan. Leuk! De vrijdag na de vakantie mogen we naar André Kuipers. Er is nog te weinig informatie over de vertrektijden voor die dag. Daarom weet u nu alvast dat u in de week na de vakantie daar meer bericht over krijgt. Voor iedereen een heerlijke vakantie gewenst.

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 10 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 10 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 10 november 2017 Beste ouders, De afgelopen week hebben we te maken gehad met een forse e-mailstoring. Regelmatig was het onmogelijk om e-mail

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 maart Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 9 maart Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 maart 2018 Beste ouders, Afgelopen dinsdag was de ouderavond over schooltijden. Het was een goed bezochte ouderavond in een constructieve en

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast.

Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Week 40-41 2016-2017 Op 24 oktober is Duco jarig. Hij wordt 10 jaar. Ecrin wordt op 27 oktober 8 jaar. Allebei van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag alvast. Agenda 14 oktober Alle kinderen krijgen

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 december 2017 Beste ouders, Gisteravond hebben we een sfeervol kerstfeest gevierd. Elk jaar kiezen we een andere vorm om het te vieren. Dit

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 maart Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 8 maart Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 maart 2019 Beste ouders, Open dag Woensdag 20 maart is onze open dag. We stellen de school open voor iedereen die benieuwd is naar het werken

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 11 januari 2019

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 11 januari 2019 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 11 januari 2019 Beste ouders, 2019 is weer begonnen, dat is u vast niet ontgaan. De afgelopen week zijn er al vele goede wensen uitgewisseld

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging

Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari Oud papier wordt gehaald Iedereen (Henriët Snippe) Dinsdag 14 Oudervereniging Zwarte Dijkje 31, 7914 PB Noordscheschut 0528-341496 www.hetblokland.nl hetblokland@primenius.nl Agenda Jaargang 35 - Nummer 21-9 februari 2017 Datum Activiteit Voor wie? Tijd Plaats Vrijdag 11 februari

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 14 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 14 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 14 juli 2017 Beste ouder, Nog één week en dan is het zomervakantie. De laatste schoolweek is altijd weer een bijzondere week. Woensdagavond 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school:

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 23 feb Ouderavond Mediawijsheid. Inloop

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 3 november Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 3 november Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 3 november 2017 Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart Agenda 15-11 start EU-schoolfruit 24-11 1 e rapport mee

Nadere informatie

Groep 4. Aan: ouders/verzorgers van groep 4 Datum: augustus 2015

Groep 4. Aan: ouders/verzorgers van groep 4 Datum: augustus 2015 Aan: ouders/verzorgers van groep 4 Datum: augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Onze opzet van de start van het schooljaar is gewijzigd. De informatieavond voor ouders is vervangen door een meer persoonlijke

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief 92, 1471 CE Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 25 januari Ontbijt in de bibliotheek. 26 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick ( Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 17 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 17 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 november 2017 Beste ouders, Het lijkt erop dat de e-mail weer goed functioneert. De nieuwsbrief versturen we deze week alleen via de e-mail.

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015

Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015 Maandbrief groep 3/4 april/mei 2015 Beste ouders/verzorgers, De lente is begonnen en als het goed is breekt er een leuke en gezellige tijd aan! Wat is het al heerlijk weer, al weet je in april natuurlijk

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

donderdag 5 oktober 2017

donderdag 5 oktober 2017 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 september 2017 Beste ouders, Op donderdag 5 oktober 2017 gaat een deel van de medewerkers van onze school een dag staken. Alle scholen van

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 20 oktober 2017

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 20 oktober 2017 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 20 oktober 2017 Algemene ouderavond Woensdag 1 november om 20.00 uur is onze jaarlijkse algemene ouderavond. Deze avond zullen de Activiteitencommissie

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Mei Maandthema:

Mei Maandthema: Mei 2017 Maandthema: Lastig om te weten te komen hoe het was op school? Gebruik eens deze gespreksstarter! Uitknippen, vouwen, tellen en kletsen maar! (Werkt vaak erg goed in combinatie met een glas limonade/thee

Nadere informatie

Welke ouders vinden het leuk om mee te helpen?

Welke ouders vinden het leuk om mee te helpen? Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 maart 2017 Beste ouder, Gefeliciteerd Vandaag zijn Sophie Schwab uit groep 3 en Jasmijn Sweere uit groep 2 jarig. Op 21 maart is Marel Mulders

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie