Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 maart Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 maart Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 9 maart 2018 Beste ouders, Afgelopen dinsdag was de ouderavond over schooltijden. Het was een goed bezochte ouderavond in een constructieve en meedenkende sfeer. Er is informatie gegeven over 2 verschillende modellen voor eventuele andere schooltijden. Er zijn nog geen keuzes gemaakt of besluiten genomen, dat komt op een later moment. Waarom 2 modellen, hebben die alleen de voorkeur? Nee, deze modellen zijn de meest ingrijpende verandering voor leerlingen, ouders en ook het team. Als we alle mogelijke varianten zouden opnoemen dan zou het erg onoverzichtelijk worden. Uitgangspunt voor het hele proces met het eventueel veranderen van de schooltijden is het belang van de leerling, uw kind(-eren). Het moet beter zijn en voordelen opleveren voor hen. Het tweede deel van de avond was ingericht voor gesprek en overleg. Elke groepje heeft de mogelijkheid gehad om een boodschap mee te geven aan de werkgroep schooltijden. Deze werkgroep (bestaande uit Eddy Elswijk, Esther Menkveld en Kim Meerema en Hennie Hellendoorn namens het team), neemt deze input mee in hun volgende overleg. Tijdens de ouderavond werd bij beide modellen die zijn gepresenteerd gevraagd hoe het met een vrije vrijdagmiddag voor groep 1-2 en groep 3-4 precies zit. Ik heb het precies uitgezocht en het blijkt dat bij een continurooster (model A en B) groep 3-4 op vrijdagmiddag ook naar school gaat. In de praktijk zullen ze dan 1 uur en 15 minuten per week meer naar school gaan dan zoals we het nu organiseren. In de bijlage bij de Marinfo heb ik de hand-out van de presentatie van dinsdagavond opgenomen. Hierin heb ik de bovengenoemde wijziging al verwerkt. Heeft u over de hand-out of de ouderavond nog vragen, neem gerust contact op mij. Hartelijke groet, Dick Bakker Agenda staking, school gesloten tweede rapport mee open dag rapport gesprekken rapport gesprekken

2 Telefonie Op het moment van schrijven van deze Marinfo (donderdagmiddag) zijn de telefonieproblemen van Tele2 nog steeds niet opgelost. Kunt u de school niet bereiken, gebruik dan het nummer: U belt dan rechtstreeks naar een toestel dat op school ligt en opgenomen wordt. Onze excuses voor de overlast. Rapportgesprekken Vrijdag 16 maart krijgen de leerlingen het 2 e rapport mee naar huis. Bij deze Marinfo ontvangt u alvast het rooster van de gesprekken. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen op het geplande moment ruil dit dan onderling. Wilt u deze ruiling wel doorgeven aan de leerkrachten? Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag komkommer, op donderdag banaan en op vrijdag appel. GGD artikel In de bijlage bij deze nieuwsbrief een artikel van de GGD over kinderen en nachtrust. 1e H. Communie 15 kinderen zullen op 3 juni 2018 hun eerste heilige communie ontvangen in de RK kerk in Marknesse. De voorbereidingen zijn gestart op 7 maart in het Kerkzaaltje in Marknesse, aan de hand van het werkboek Blijf dit doen. Tijdens de Palmpasenvieringen op 24 en 25 maart in Marknesse en Ens zullen zij zich presenteren in de gezinsvieringen. In Marknesse op zaterdagavond 24 maart zullen 9 kinderen zich presenteren. Amelia - Anoek - Brooke - Luna Nadia - Ray Sherwin - Sophie Sven. Goede Vrijdag Op Goede Vrijdag 30 maart is om 15.00u de Kruiswegviering in de RK kerk in Ens. We gedenken de lijdensweg van Jezus. Kinderen die zich voorbereiden op de 1e communie zullen in de viering aanwezig zijn. Zij zullen bij alle staties een bloem neerleggen. Andere kinderen zijn ook van harte welkom. Vastenactie Vandaag hebben alle kinderen het vastenactiedoosje mee naar huis gekregen. Dit jaar sparen we voor Zambia. Daar is een project die kinderen helpt en ondersteunt die bijvoorbeeld één of beide ouders zijn verloren aan aids. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een klusje doen om geld te verdienen of een deel van hun spaargeld in het doosje doen. Het is niet de bedoeling dat kinderen langs de deuren gaan om geld op te halen. Maandag 19 maart komt er een meneer op school om in alle groepen te vertellen over het project in Zambia. Op die manier zullen de kinderen nog beter begrijpen waarom dit project geld en ondersteuning nodig heeft. Donderdag 29 maart is het witte donderdag en dan willen we alle doosjes weer op school hebben, zodat we de vastenperiode dan kunnen afsluiten.

3 We hopen dat de kinderen zich allemaal gaan inzetten voor een ander en dat wij als school een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Zodat wij de kinderen in Zambia kunnen ondersteunen, zodat zij een betere toekomst krijgen. Atletiekmiddag AVNOP Ook dit jaar organiseert de commissie scholierenatletiek van AVNOP weer een atletiekmiddag voor scholieren van de basisscholen uit de Noordoostpolder e.o. met de bedoeling de kinderen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de atletieksport, maar bovenal de kinderen een leuke en sportieve middag te bezorgen. Deze middag wordt gehouden op woensdagmiddag 4 april van tot ongeveer uur. Inschrijven is mogelijk voor leerlingen geboren in de jaren 2005 tot en met De onderdelen zijn: 40 m. sprint (2011 en 2010)/ 60 m. sprint (2009 tot en met 2005), balwerpen, verspringen en 400 meter hardlopen (2011 en 2010) en 600 meter hardlopen (2009 tot en met 2005). De kosten bedragen 2.50 per opgegeven kind, dit kan worden betaald bij het afhalen van de startnummers. Aanmelden kan tot vrijdag 23 maart a.s. individueel op bijgevoegd formulier, (vermeld dan wel het privé adres van elke deelnemer). Dit formulier kan g d worden naar: Scholierenatletiek AVNOP sa@avnop.nl Bij deelname is begeleiding van een volwassene nodig! Groep 1 en 2 Deze week zijn wij gestart met het thema vrolijk voorjaar. Gelukkig werkte het weer mee en voelde het maandag ook als voorjaar. We konden heerlijk buiten spelen. In de groep hebben de kinderen maandag, samen met een aantal kinderen van groep 5 een plantje gezaaid. Wij gaan de komende week kijken hoe ze gaan groeien. We hebben een mini-moestuin in de groep. De kinderen hebben ook in kleine groepjes een lente wandeling gemaakt en gekeken wat ze konden vinden van het voorjaar. De kinderen kwamen krokussen tegen en sneeuwvlokjes (klokjes). De kinderen hebben, tijden de werkles van constructie bloemen gemaakt en van mozaïek. Daarnaast mochten de kinderen deze week een taalspelletje uit de kast doen. We zijn deze week ook gestart met het Digikeuzebord. Dit is een digitale manier van kiezen tijdens de werkles. Kinderen kunnen op het digibord aangeven welke activiteit ze willen doen. De kinderen zijn erg enthousiast, voor de juffen was het nog wel even wennen. Juf Janick kwam de hele week stage lopen en heeft met de kinderen een proefje gedaan. Tulpen werden in ecoline gezet en zo konden de kinderen zien hoe een tulp water drinkt. De witte tulp kleurde ineens mooi blauw. Op de website van onze school staan foto s van de verschillende activiteiten die we deze week hebben gedaan. Volgende week werken we verder over het thema vrolijk voorjaar. Zijn er nog ouders die willen rijden op 23 maart a.s. naar het Cultuur Bedrijf in Emmeloord? We hebben nog niet genoeg auto s. Zijn er ook nog ouders die willen helpen tijdens het maken van de Palmpaasstokken? Dit gaan we doen op maandagmiddag 19 maart vanaf uur en op dinsdagochtend 20 maart om ca uur. Wij wensen iedereen een goed weekend!

4 Groep 3 en 4 Wat een leuke voorjaarsvakantie hebben de kinderen gehad. Er werd maandag enthousiast verteld over het schaatsen en andere leuke activiteiten die ze hadden gedaan. We waren s morgens begonnen met zoek iemand die in de vakantie. Veel kinderen hadden ook nog iets meegenomen om over te vertellen of om te laten zien. Dat hebben we s middags gedaan. Maandagmiddag hebben we onze weefwerkjes afgemaakt. Je kon kiezen of je er een schildpad of een vis van ging maken. De resultaten waren echt heel leuk. Groep 4 werkt met taal over rijmpjes en gedichtjes. De rijmschema s hebben we bekeken en we hebben ook nog zelf een gedichtje gemaakt over ons huisdier. Met rekenen oefenen we met de tafel van 5 en 10. We gebruiken hiervoor briefgeld. We tellen met sprongen van 5 en 10. In groep 3 hebben we de tweetekenklanken herhaald. Bijna iedereen kent ze nu goed. Woensdag zijn we met kern 8 gestart. We gaan in deze kern woorden leren met nog meer medeklinkers. Bijv. strikt, sluipt. Met spelling moeten we de woorden goed hakken, zodat we geen letters vergeten op te schrijven. Voor de vakantie hadden we de leesliniaal meegegeven. Veel kinderen hadden hem helemaal vol gelezen. Heel knap. Oefenen met lezen is echt heel belangrijk. Vandaag krijgen de kinderen de bouwplaat voor de vastenactiedoosjes weer mee naar huis. Groep 5 De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat we weer druk begonnen zijn op school! Maandag hebben we eerst de vakantie besproken, zo zijn er een aantal wezen skiën, een aantal bioscoopbezoekjes en zijn we vooral lekker bijgekomen. Deze week zijn we met het rekenen begonnen met het rekenen met grafieken. Een moeilijk onderwerp, maar we zijn hier hard mee bezig! Ook zijn we begonnen met het verbeteren van onze tafels. Soms is een tafel opzeggen nog best lastig. Zo hebben we donderdag keersommen gezocht in de school, er kwamen erg leuke resultaten uit!

5 Groep 6 Fijn om iedereen weer te zien na de vakantie. Je kan aan de bruine gezichten duidelijk zien wie er op vakantie zijn geweest en wie gewoon lekker thuis zijn gebleven. We zijn gelijk weer aan het werk gegaan! Met rekenen hadden we twee moeilijke onderwerpen. We zijn voor het eerst begonnen met staartdelingen. Dat lijkt eerst heel lastig, maar ik blij om te zien hoe goed het nu al gaat. Sommige zijn gelijk thuis gaan oefenen of hebben het aan hun ouders geprobeerd uit te leggen. Super leuk om die betrokkenheid te ervaren. Ook hadden we omtrek en oppervlakte. Kinderen vinden het best lastig, want ze halen beide begrippen nog regelmatig door elkaar. Voor de vakantie hebben wij de weekbeloning van taakspel behaald. En de beloning was één keer geen taal. Dus woensdag hebben we geen taal gedaan. In plaats daarvan zijn de kinderen in groepjes naar buiten gegaan met een I-pad en zijn we in de tuin op zoek gegaan naar insecten. Daar hebben ze foto s van gemaakt en die hebben we in de klas bekeken. Vanmiddag gaan we naar MCM, hopelijk is het een interessante middag geworden. Volgende week woensdag zijn de kinderen vrij omdat we gaan staken. Volgende week donderdag gaan we naar het cultuurbedrijf. Daar zoeken we nog een paar auto s voor. Anders kunnen we er helaas niet heen. Volgende week donderdag is ook de topo toets. Groep 7 en 8 Wat een geluk vandaag voor de kinderen van groep 8. Oog in oog met André Kuipers, veel gehoord, veel gezien en veel mogen ervaren over de ruimtevaart, wetenschap en technologie. We zijn erg blij dat we deze kans hebben gekregen. Voor groep 7 was het ook bijzonder want meester Joris was de hele dag met hen aan het werk. Meester Joris heeft met de hele groep het thema Romeinen behandeld en heel binnenkort mogen we daarover ook onze eigen presentaties maken. Deze week ook verdrietig nieuws. Liekes oma is deze week plotseling overleden en dat is natuurlijk erg naar. We wensen jullie veel sterkte. Volgende week wordt spannend voor Lars. Hij moet dan opnieuw voorlezen in het Muzisch Centrum. We hopen dat het daar zo goed gaat dat hij door mag naar Lelystad. Heel veel succes Lars, we zullen opnieuw met plezier naar je luisteren! Er zijn nog steeds 3 auto s te weinig! Wilt u aub mee? m.deringh@aves.nl Maandag krijgen we in het kader van Week van het Geld een les over geldzaken van twee gastdocenten vanuit het bankwezen. Op woensdag 28 maart mogen de kinderen van groep 6 en 7 meedoen met de Boomplantdag. Meester Robbert gaat als leerkracht mee. Vanuit groep 7 is het gewenst dat er nog 1 ouder mee gaat. We worden met een bus gehaald en gebracht, dus een auto is niet nodig. Wilt u mee? m.deringh@aves.nl

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

16 maart 2018 Van de directeur

16 maart 2018 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 8 16 maart 2018 Van de directeur In de voorjaarsvakantie is er hard doorgewerkt door de schilders

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Marcus 7:24-30 Marcus 7:31-37 Marcus 8:27-9. Marcus 9:2-13 Marcus 9:14-29 Marcus 10:13-16

TRIANGELKLANKEN. Marcus 7:24-30 Marcus 7:31-37 Marcus 8:27-9. Marcus 9:2-13 Marcus 9:14-29 Marcus 10:13-16 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 10 Jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 03-03-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Ziekte Het is jammer dat juf Janiek nog niet hersteld is. De

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 12 januari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 12 januari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 12 januari 2018 2018 is weer begonnen, dat is u vast niet ontgaan. De afgelopen week zijn er al vele goede wensen uitgewisseld

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 10 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 10 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 10 november 2017 Beste ouders, De afgelopen week hebben we te maken gehad met een forse e-mailstoring. Regelmatig was het onmogelijk om e-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 december 2017 Beste ouders, Gisteravond hebben we een sfeervol kerstfeest gevierd. Elk jaar kiezen we een andere vorm om het te vieren. Dit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad Vrijdag, 31 maart Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad   Vrijdag, 31 maart Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 31 maart 2017 Beste ouders, Agenda 06-04 theoretisch verkeersexamen groep 8 07-04 palmpaasstokken maken 12-04 Vastenactie markt 12-04 schoolvoetbal

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vandaag zijn de Koningsspelen. Een vrolijke en sportieve dag die we dit jaar met alle leerlingen in Marknesse vieren. Op het moment van

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 17 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 17 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 november 2017 Beste ouders, Het lijkt erop dat de e-mail weer goed functioneert. De nieuwsbrief versturen we deze week alleen via de e-mail.

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 24 maart 2017 Beste ouder, Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Agenda 29-03 rapportgesprekken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr Inhoud schoolbel nummer 1 Agenda Woordje vanuit directie Jaarkalender Kennismakingsgesprekken. Bibliotheek op School Leesplein Ouderhulp Ook dit schooljaar gaan we weer op zoek naar hulpouders. Ouderplatform

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Op 1 april is Carlien Spielhagen uit groep 1 jarig. Op 4 april is juf Marieke jarig. Een feestelijke dag toegewenst!

Gefeliciteerd! Op 1 april is Carlien Spielhagen uit groep 1 jarig. Op 4 april is juf Marieke jarig. Een feestelijke dag toegewenst! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 maart 2019 Beste ouders, Al een aantal jaren stelt Monique Buiteman op vrijdag de Marinfo samen. Het resultaat hiervan ziet u elke vrijdag.

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 19 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei - Vakantie, alle leerlingen vrij! Zondag 5

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8 Februari 2018 Beste ouder, verzorger, Voor u ligt alweer de nieuwsbrief van februari. De weken vliegen weer voorbij. Op school zijn leerkrachten en leerlingen altijd hard bezig om samen mooi onderwijs

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Welke ouders vinden het leuk om mee te helpen?

Welke ouders vinden het leuk om mee te helpen? Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 maart 2017 Beste ouder, Gefeliciteerd Vandaag zijn Sophie Schwab uit groep 3 en Jasmijn Sweere uit groep 2 jarig. Op 21 maart is Marel Mulders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee.

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 september 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Uit groep 5 zijn op 26 september Bloem de Boer jarig, op 27 september Lotte Riesewijk jarig en op

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3

Nieuwsbrief maart. Welkom. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2. Groep 3 Nieuwsbrief maart Welkom Lotte Gerritsen is in de voorjaarsvakantie 4 jaar geworden. Wij heten Lotte van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Meneer Bas en Juf Leslie

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Nieuwsbrief maart 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. Leerlingen nieuws Vienna Leijnse, Pim Köther en Tamia van Gend worden in maart 4 jaar. Michelle Lamper is gestart in groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft!

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 mei 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Op koningsdag waren er wel vier kinderen jarig! Bas van Dijk uit groep 5. Bas is 9 jaar geworden. Fabienne

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie