Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep 5 is 15 juli jarig! Renske wordt dan 9 jaar. Van harte gefeliciteerd allebei en een fijne dag. Agenda Afscheid juf Mery Musical groep 7 en Laatste schooldag zijn alle kinderen om uur vrij We starten weer om 8.45 uur Schoolfeest en gezinsviering Rapport Vandaag is het 3 e rapport van dit schooljaar met uw zoon en/of dochter mee naar huis gegaan. Er staan geen 10 minutengesprekken ingepland. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de leerkracht van uw kind. Schoolfotograaf De schoolfotograaf heeft de inlogcodes van de schoolfoto s verstrekt. Uw zoon of dochter heeft hiervoor vandaag een inlogkaartje mee naar huis gekregen. Mocht dit kaartje zoekgeraakt zijn, neem dan contact op met meester Dick. Opgaveformulier overblijf Bij deze Marinfo vindt u in de bijlage het opgaveformulier voor de overblijf voor het nieuwe schooljaar. We willen graag bij het begin van het schooljaar een overzicht hebben welke kinderen er overblijven. We hopen de opgaveformulieren voor de vakantie weer terug op school te zien. Alle oudste leerlingen hebben een opgaveformulier meegekregen.

2 Gevonden voorwerpen In de bakken bij de teamkamer zijn weer verschillende gevonden voorwerpen gedaan. Volgende week zullen deze om 12 uur op de tafeltennis tafel worden uitgestald. Kijkt u even wat van u is? Alles wat er dan nog ligt zal worden weg gedaan. Natuurlijk is er ook eerder de mogelijkheid om even te kijken of er u wat van uw kind bij ligt. Boeken kaften Marianne Zomerman heeft afgelopen jaren ervoor gezorgd dat de nieuwe boeken op school van boeklon werden voorzien. Nu Sanne, haar dochter, van school gaat wil ze hier mee stoppen. We willen Marianne hierbij heel hartelijk bedanken voor het werk wat ze voor school heeft gedaan. Is er iemand die de taak van Marianne over wil nemen? U kunt het doorgeven aan een van de leerkrachten. Zandbakzand vervangen Op 27 augustus, de laatste dag van de zomervakantie, willen we het zandbakzand gaan vervangen. Tot nu toe hebben 2 ouders zich opgegeven om te helpen. Het zou fijn zijn als er nog een paar ouders meehelpen. WIE WIL EN KAN DIE ZATERDAG EEN PAAR UURTJES MEEHELPEN????? Het is fijn dat de kinderen weer in een schone zandbak kunnen spelen. U kunt dit doorgeven aan juf Hennie (h.spans@aves.nl) Boekenpret Vandaag hebben de kinderen hun boek van de boekenpret ingeleverd. Een mooi moment om ook de ouders die dit elke week regelen te bedanken. Catharina, Mirjam, Sandra en Marleen bedankt voor het begeleiden van de boekenpret! Deze ouders hebben vandaag een prachtige zon van de kinderen gekregen. Na de zomervakantie zullen wij de boekenpret weer oppakken. Groep 1 en 2 Deze week hebben de kinderen een ijswinkel in de huishoek gemaakt. Zo komen we al helemaal in de vakantiestemming! Er zijn voor de winkel ijsjes gemaakt van klei, en waterijsjes op stokjes. De kinderen hebben zelf de borden gemaakt van ijsjes te koop! En open en dicht. Mooi om de inbreng van de kinderen hierin terug te zien. De kinderen hebben ook echt waterijsjes gemaakt. Op donderdag kon groep 2 hier van smullen en op vrijdag groep 1. De kinderen van groep 2 hebben dinsdagmiddag gewerkt over plattegronden. Daarnaast mochten ze zelf aan de hand van een plattegrond de schat verstoppen. Ook juf Mery mocht een keer de schat zoeken. We hebben deze week ook gesproken over wat je allemaal in een koffer kunt meenemen. Een olifant was daarvoor toch echt te groot. Een knuffelolifantje kon wel.

3 Op donderdag mochten de kinderen hun eigen speelgoed meenemen en laten zien. Vandaag hebben alle kinderen hun rapport meegekregen. Alle kinderen hebben goed hun best gedaan. De kinderen hebben vandaag het resultaat van de schoolfoto mee naar huis gekregen. Willen alle kinderen a.s. dinsdag een grote stok meenemen naar school!! Wij wensen iedereen een prettig weekend! Groep 3 We hebben afgelopen week een leuke week gehad. Er wordt nog hard gewerkt. We hebben veel geoefend met de langere woorden. Als we de woorden lezen klappen we erbij. Je weet dan precies hoeveel stukjes een woord heeft. Met rekenen werken we met een soort tabellen. Als we die tekenen gaat het heel goed. Dinsdagmiddag hadden we de laatste gymles van dit schooljaar. Sommige kinderen hebben zo vaak met de touwen gezwaaid dat er kleine blaartjes in hun handen kwamen. Het zwaaien van de kast naar de mat ging heel goed. Volgende week dinsdag is er geen gym omdat we dan afscheid van juf Mery nemen. Donderdag gaan we de spullen uitdelen, die mee naar huis gaan. Het is handig om die dag een grote tas mee te nemen waar alles in past. Groep 4 De een na laatste week alweer. Wat gaat de tijd toch snel. Deze week hebben wij met rekenen gewerkt aan keer en deelsommen. Dit gaat al goed. Maar als de sommen in een verhaal verstopt zitten, dan wordt het toch wel een stukje lastiger. We willen soms te snel werken en dan lezen we niet goed wat we moeten doen. Dan weten we ook niet goed wat de som is. Met taal en spelling zijn we met het herhalingshoofdstuk bezig. Bij gym waren juf en meester mee! We hebben air hockey, voetbal en hoogspringen gedaan. Als afsluiting hebben we jongens tegen de meisjes voetbal gedaan. Meester en juf zaten bij het team van de meisjes. Dit had Sam gekozen omdat hij jarig was. Volgende week is Milan jarig, dus zo vlak voor de zomervakantie hebben we nog veel verjaardagen. Met handvaardigheid hebben we van klei vissen gemaakt met heel mooie schubben. Volgende week is alweer de laatste week van het schooljaar. Op dinsdagmiddag hebben wij het afscheidsfeest van juf Mery, alle kinderen mogen dan op school overblijven.

4 Op donderdagmiddag willen wij er een gezellige middag van maken, want dat is de laatste middag dat de kinderen in groep 4 zitten. Daarom mogen de kinderen die middag lego of K nex of iets anders om te kunnen bouwen meenemen. Dus geen spelletjes! Op donderdag gaan we ook alle schriften en werkboeken uitdelen, daarom is het handig om die dag een grote tas mee te nemen, zodat alles er goed in past en heel thuis kan komen. Groep 5 en 6 We hebben nog maar één week voor de boeg. Ondanks dat de tijd snel is gegaan zijn we ook wel aan de vakantie toe! Toch hebben we deze week weer genoeg gedaan. Naast rekenen, spelling en taal zijn we verder gegaan met ons verhalend ontwerp: de dierentuin. Een aantal kinderen hebben hun poster gemaakt over hun eigen dier. Daarop hebben ze wat over het dier verteld: waar leeft het dier, wat eet het dier en wat zijn andere belangrijke kenmerken van het dier. Deze poster vind je normaal ook altijd in de dierentuin, dus die kan bij ons ontwerp natuurlijk ook niet missen. Ook zijn veel verblijven van de dieren al bijna af. Er is hierbij rekening gehouden met waar het dier van leeft en waar het dier slaapt. Al deze dierenverblijven moeten samengebracht worden op onze maquette, waar we deze week ook al een begin mee hebben gemaakt We hebben de pasfoto s vandaag meegekregen. Het is altijd wel gek om jezelf terug te zien. De meeste kinderen waren gelukkig wel tevreden met de foto. Met de een persoonlijke code kan je inloggen en de foto beter bekijken. Ook het rapport ging vandaag mee. Iedereen is over naar volgend jaar!!! Ook deze keer stonden de jongens van het schoolvoetbal weer in de SLUIS. Helaas stonden ze nog niet in de NOP deze week. Misschien volgende week, dus goed in de gaten houden! Volgende week start de laatste week van het schooljaar. We zullen deze week de klas al gaan opruimen. Donderdag krijgen de kinderen schriften, werkjes en andere spullen uit het vak mee naar huis. Dit kan best wel veel zijn. Belangrijk is dat iedereen vóór donderdag een plastictas meeneemt waar genoeg in past!! Groep 7 en 8

5 Volgende week al de laatste schoolweek van het jaar. Daar waar andere groepen aan het afbouwen zijn, moeten wij ons nog even flink op scherp zetten vanwege de musical die we twee keer zullen spelen. Het was fijn dat het donderdagmiddag met oefenen al heel erg goed ging! We zijn er echt bijna klaar voor. Informatie omtrent de musical: Maandagmiddag voeren we de musical al een keer op voor de kinderen van groep 1 en 2, dit doen we in de Spelerij. De try-out! Uiteraard mogen de kleuters woensdagavond opnieuw komen! Woensdag is de dag van de musical en dat wordt een bijzondere dag. Wat wordt er van je verwacht: 8.45 uur Je bent op tijd op school en hebt een fiets bij je. En natuurlijk iets te eten en drinken. Nadat we alle spullen hebben gepakt, fietsen we naar Chez. Daar zijn we de hele ochtend om de musical door te lopen en puntjes op de i te zetten uur Je hebt vrij, net zoals andere woensdagen. (Mogelijk wordt het ietsje later.) uur Groep 8 is aanwezig in Chez. (Wij gaan gezamenlijk eten en daarna omkleden e.d.) uur De kinderen van groep 7 die een rol hebben zijn in Chez uur De kinderen van groep 7 die zingen en dansen zijn in Chez. Jullie komen in de zomerkleren die je aan hebt voor de musical uur De musical start! Na de musical is er een pauze. Daarna is er een formeel deel waarin er afscheid genomen wordt van verschillende mensen en natuurlijk groep 8. Alle ouders van groep 8 en het team helpen gezamenlijk met opruimen. Het decor wordt opgeruimd en weggebracht en er kunnen spullen naar school gebracht worden. Uiteraard kunnen de kinderen alle spullen die van hen zijn al mee naar huis nemen. Donderdag is een gewone dag school. We zullen dan al wel alles al uitdelen, dus neem een goede tas mee! s Avonds is er de BBQ voor groep 8 en hun ouders bij familie van Dijk aan de Baarloseweg. Vrijdagochtend komen de kinderen van groep 7 gewoon om 8.45 uur naar school. De kinderen van groep 8 zijn vanaf uur welkom. Vrijdag vanaf uur is het vakantie. Op naar een bijzondere laatste week!

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 14 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 14 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 14 juli 2017 Beste ouder, Nog één week en dan is het zomervakantie. De laatste schoolweek is altijd weer een bijzondere week. Woensdagavond 19

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 24 juni Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 24 juni Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 24 juni 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Maandag 27 juli is Arjan Polman jarig uit groep 5 jarig! Stan Jonker uit groep 4 is 1 juli jarig! Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 20 juli 2018 Beste ouder(s), De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 4 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Nieke Brouwer uit groep 8 is 5 september jarig. Nieke wordt dan 11 jaar! Maud van Bentem uit groep

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Volg ons ook op Schooljaar adres: telefoon:

Volg ons ook op Schooljaar adres:   telefoon: WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016-2017 Week 27 7 juli 2017 Volg ons ook op twitter @ODBSLonneker E-mailadres: Info@lonnekerschool.nl www.lonnekerschool.nl telefoon: 053 43 55 993 Voorwoord Actueel

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE

Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE Dag allemaal, Het is weer bijna ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE Alweer een jaar voorbij! Een dynamisch jaar waarin we voor het eerst werkten met drie jaargroepen in 1 combinatieklas. Een jaar waarin twee stichtingen,

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouders, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 38 Week

WEEKBRIEF 38 Week school voor christelijk basisonderwijs Gersteland 1-9932 HZ Delfzijl WEEKBRIEF 38 Week 29 17-07-2017 ( 0596 680661 email: info.zaaier@noordkwartier.nl website: www.basisschooldezaaier.nl Weekbrief niet

Nadere informatie