t Informantje schooljaar week 29

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar week 29"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger Compascuum tel: website: t Informantje schooljaar week 29 Agenda Dinsdag 18 juli: om uur dansvoorstelling in de sporthal aan de Postweg. Zaal open vanaf uur. Dinsdag 18 juli: om uur gaan de rapporten mee Vrijdag 21 juli: om uur start de zomervakantie! Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Maandag t/m donderdag Juf Monique Woensdag Juf Marian Dinsdag en donderdag Het team van kbs Sint Theresia wenst iedereen een hele fijne zomervakantie! We zien elkaar weer op maandag 4 september.

2 Komend schooljaar twee kleutergroepen Algemeen Gezien het aantal kleuters bij de start van het nieuwe schooljaar en de instroom gedurende het schooljaar hebben we toestemming gekregen om de groep vanaf de eerste schooldag te splitsen. Dit betekent dat we een groep 1 met instroom en een groep 2 krijgen. Voor groep 1 hebben we twee nieuwe enthousiaste leerkrachten aangetrokken, Milja Immink voor de maandag en dinsdag en Agnes Gustin voor de woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Maria en juf Agnita blijven de leerkrachten voor groep 2. Even voorstellen Mijn naam is Henjo Borgman en in het komende schooljaar ben ik de nieuwe leerkracht van groep zeven op de St. Theresiaschool. Ik woon in Klazienaveen, ben getrouwd en heb twee dochters. Tot het eind van deze week ben ik werkzaam op de St. Antoniusschool in Musselkanaal, waar ik altijd in de groepen 5 t/m 8 les heb gegeven. Hoewel ik alle vakken op school leuk vind om te geven, heb ik extra plezier aan de zaakvakken, rekenen, sport, ict en de creatieve vakken. Ook vind ik het leuk om op excursie te gaan, gastsprekers uit te nodigen en bijzondere dingen te doen. Met de kinderen van de klas heb ik al kennisgemaakt en met de ouders hoop ik dat zo spoedig mogelijk te doen. Ik wens iedereen alvast een goede vakantie en tot ziens in het nieuwe schooljaar. Luizencapes wassen Op de laatste schooldag (voor de voorschool en groep 1/2 op donderdag, de groepen 3 t/m 7 op vrijdag) krijgen alle kinderen hun eigen luizencape mee naar huis, met het verzoek deze thuis in de zomervakantie te wassen (op 30 graden). Wilt u het naamkaartje er voor het wassen uithalen en na het drogen weer terugplaatsen? Op maandag 4 september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Graag de luizencape dan weer meenemen naar school. Samen zorgen we er op deze manier voor dat ook in dat opzicht het nieuwe schooljaar fris kan starten! Bibliobus Ook de bibliobus heeft vakantie. Iedere maandagavond staat de bibliobus gedurende de zomervakantie wel op de Dam van 19:30 tot 20:25 uur. Vanaf maandag 4 september zal de bibliobus in de even weken ook weer van 14:00 tot 15:30 in het dorp zijn. We zijn in overleg met Bibliotheek Emmen of de bibliobus dan op een andere plek kan staan dan op de parkeerplaatsen aan de Torenstraat. Dit omdat school vanaf 4 september om 14:00 uit gaat. Dit betekent ook dat we komend schooljaar niet meer onder schooltijd boeken zullen ruilen met de kinderen van de groepen 3 t/m 8. U kunt uiteraard wel meteen na schooltijd met uw kind naar de bibliobus. Let u rond de vakantieperiode op de uitleentermijn van de boeken? Mocht u niet in de gelegenheid zijn naar de bibliobus te gaan, dan kunt u ook altijd gebruik maken van andere bibliotheken in de provincie.

3 Algemeen Buitenspeelgoed Oudervereniging bedankt! Wellicht heeft u het van uw kind(eren) al gehoord: we hebben een heleboel nieuw buitenspeelgoed! Dit speelgoed hebben de kinderen gekregen van de Oudervereniging. Het wordt volop gebruikt! Alvast noteren studiedag Na de zomervakantie ontvangt u van ons een document met alle belangrijke data voor het nieuwe schooljaar, maar de eerste studiedag willen wij nu alvast doorgeven. Op donderdag 5 oktober is het de dag van de leraar en zijn alle scholen van Primenius gesloten. De leerkrachten hebben dan een gezamenlijke studiedag. De leerlingen zijn deze dag dus vrij. Gymkleding checken Na de zomervakantie blijkt nog wel eens dat kinderen een groeispurt hebben gehad. Niet alle gymkleren en schoenen passen dan nog goed. Wilt u dit aan het eind van de zomervakantie samen met uw kind checken? Bedankt! Ook het afgelopen schooljaar hebben weer veel ouders en verzorgers geholpen bij allerlei activiteiten rondom school. Hiervoor willen we u allemaal heel hartelijk bedanken! Zonder uw inzet zou het een stuk lastiger zijn om te organiseren wat we nu wel hebben kunnen realiseren. We hopen ook komend schooljaar weer een beroep te mogen doen op ouders en verzorgers! Voor alle ouders / verzorgers die nu afscheid nemen van de school omdat hun (jongste) kind naar het voortgezet onderwijs gaat: bedankt voor de samenwerking en alle goeds voor de toekomst!

4 Voorschool Thema We sluiten deze week ons thema "oef wat warm" en het schooljaar af. Donderdag krijgen alle kinderen de werkjes en emmertjes mee naar huis. We zouden het erg fijn vinden als alle kinderen een plastic zak mee krijgen naar de voorschool. Afscheid Deze week gaan Lorenzo en Sem trakteren omdat ze in de zomervakantie 4 jaar worden. We willen Lorenzo en Sem heel veel plezier wensen in groep 1. Start Voorschool Zoals eerder vermeld zal de voorschool niet maandag 4 september starten maar woensdag 6 september om 8.15 uur. Na de zomervakantie starten we met de nieuwe uren op de voorschool. Groep 1 en 2 Thema We sluiten het schooljaar met een fijn gevoel af. Het thema buiten spelen kunnen we gelukkig deze laatste week in de praktijk uitvoeren. Het jaar sluiten we af zonder verplichte werkjes en zonder letter van de week. Dinsdagmiddag gaan we deelnemen en genieten van de dansvoorstelling in de gymzaal. De kinderen van groep 2 zijn op woensdagochtend na de pauze uitgenodigd om samen met de kinderen van groep 3 en juf Nienke alvast een beetje te wennen aan de samenstelling van de groep voor volgend schooljaar. Plastic zak Wilt u uw kind dinsdag een plastic zak mee geven? Dan kan het rapport op een goede manier mee naar huis genomen worden. De kinderen van groep 2 krijgen ook hun plakboek mee. Daarin zitten allerlei werkjes die ze in de loop van hun kleuterperiode gemaakt hebben. Erg leuk om op deze manier hun ontwikkeling "in beeld " te zien. Ook krijgen alle kinderen deze week hun gymschoentjes mee zodat u in de vakantie kunt kijken of ze wat maat betreft misschien vervangen moeten worden. Groep 3 Lezen Deze week gaan we kern 12 afronden. Dit gebeurd zoals de kinderen gewend zijn met het lezen van woorden.

5 In de vakantie is het van belang dat de kinderen regelmatig even lezen. Het is niet ongebruikelijk dat kinderen die helemaal niet lezen in de vakantie, een terugval hebben in hun lezen. Om in groep 4 weer vlot van start te kunnen gaan, hebben ze de continuïteit in de vakantie echt nodig. Leeskriebels Nog regelmatig halen er kinderen hun Leeskriebels op! De meeste kinderen hangen ook ergens bovenaan de leesmeter! Voor de kinderen die de Leeskriebel nog niet helemaal af hebben kan het een mooie stimulans zijn om in de vakantie te lezen. Na de vakantie loopt het gewoon door! Op dinsdag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Hierin zit een enveloppe met de grafieken van de cito toetsen. Ook krijgen ze zoveel mogelijk andere spullen mee naar huis, zoals werkboekjes die vol zijn, de verjaardagskalender e.d. Wilt u uw kind een plastic tas meegeven? Of een andere tas waar alles in past? Laatste schoolweek Het komt al heel dichtbij.. bijna vakantie maar voor die tijd gaan we nog enkele leuke dingen doen. Op donderdag 20 juli mogen de kinderen leuke gezelschapsspelletjes of film meenemen. Op vrijdag 21 juli komen de kinderen s morgens eerst op school. Rond kwart voor 10 vertrekken we lopend naar het veenpark voor een gezellige morgen in de speeltuin. De kinderen zullen om uur terug zijn bij school. Ze hoeven geen fruit of drinken mee te nemen, hier zorgt de juf voor. Groep 4 Op dinsdag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Hierin zit ook de enveloppe met de grafieken van de cito toetsen. Donderdagmiddag Aankomende donderdagmiddag mogen de kinderen gezelschapsspelletjes meenemen naar school. We zullen er een gezellige middag van maken! Bijna vakantie Deze week bereiden we ons vooral voor op de vakantie. We kijken er echt naar uit. Groep 4 wenst dan ook iedereen een mooie zomervakantie toe. En graag tot ziens in september! Groep 5 Dinsdag 18 juli krijgen de kinderen het rapport mee, wilt u dan zorgen voor een tas waar het rapport in past?

6 Donderdagmiddag Aankomende donderdagmiddag mogen de kinderen gezelschapsspelletjes meenemen naar school. We zullen er een gezellige middag van maken! Boekje voor de zomervakantie Afgelopen vrijdag hebben de kinderen een werkboekje mee naar huis gekregen. In dit werkboekje staat eventueel oefenstof voor de vakantie. Hierbij is niets verplicht!!, maar is er wel de mogelijkheid om nog eens iets te oefenen. Groep 6 Dinsdag krijgen de kinderen om uur hun rapport mee. Wil iedereen een plastic tas meenemen voor de schriften en het rapport. Dans Dinsdagmiddag is de uitvoering van het dansproject in de gymzaal. Alvast een fijne vakantie voor iedereen!! Groep 7 Dinsdag krijgen de kinderen om uur hun rapport mee. Wil iedereen een plastic tas meenemen voor de schriften en het rapport. Dans Dinsdagmiddag is de uitvoering van het dansproject in de gymzaal. Project Deze week ronden we het project over de Tweede Wereldoorlog af. Alvast een fijne vakantie voor iedereen!! Groep 8 Groep 8 krijgt het rapport dinsdag om 15:15 uur mee. Bedankt Het schooljaar is bijna voorbij. We hebben samen veel mooie, maar toch ook verdrietige momenten gehad. Ik wens alle kinderen heel veel succes op de andere school.

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 24

t Informantje schooljaar week 24 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 24

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie