Welkom bij bed and breakfast De Spiegel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij bed and breakfast De Spiegel"

Transcriptie

1 Welkom bij bed and breakfast De Spiegel Inchecktijd vanaf 13:00 uur Uitchecktijd tot 11:00 uur Minibar: Koffie en Thee Gratis Bier (33cl.) 1,- Frisdranken 1,- Wijn 3,- Andere dranken en/of snacks op verzoek mogelijk. Roken: alstublieft niet in de kamers, maar in de tuin of de garage Wachtwoord draadloos internet: danique1 *Wij doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken. Mocht het u ondanks dat toch aan iets ontbreken, dan horen wij dat graag.

2 Like ons op Facebook en bezoek onze website eens! Website Facebook Open onze site of facebook-pagina door bovenstaande QR-code te scannen met uw smartphone of door de onderstaande link in te typen in de adresbalk van uw browser.

3

4 Golfclub Dirkshorn Groenvelderweg EE Dirkshorn Tel.: Golfclub Dirkshorn Onze 18 holes par 72 golfbaan in Dirkshorn is een verenigingsbaan. De golfbaan is geschikt voor club-, nationale en internationale wedstrijden en heeft de NGF A-status. Ook niet-leden zijn van harte welkom om onze baan te spelen en gebruik te maken van alle oefenfaciliteiten. En natuurlijk voor- en/of nagenieten in het prachtige clubhuis! We zijn er trots op dat onze baan CtG-GEO is gecertificeerd. Greenfee Tarieven Maandag t/m Donderdag en Zaterdag: 9 holes 30,- 18 holes 45,- Vrijdag en Zondag: 9 holes 35,- 18 holes 60,- Daluren tarief: 9 holes 20,- 18 holes 30,- In het zomerseizoen (01 apr t/m 30 sept) geldt het daluren tarief vanaf 16:00 uur In het winterseizoen (01 okt t/m 31 Mrt) geldt het daluren tarief vanaf 15:00 uur Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur tot minimaal één uur na zonsondergang.

5 Welkom bij Automuseum Schagen Kom terug in de tijd toen auto's nog bijzonder waren en niet iedereen in een auto reed. Mensen waren trots op hun kostbare bezit en het ritje op zondagmiddag met de familie in de auto was een beleving. Wie heeft hier geen herinneringen meer aan of kent de mooie verhalen van ouders of grootouders niet? In ons automuseum zijn veel van deze auto's te zien. We hebben een collectie van diverse merken auto's, brommers motorfietsen en bijbehorende decoratiematerialen. Iedereen vindt wat anders bij ons terug. Omdat wij als liefhebbers van oude auto's het leuk vinden onze hobby te delen met anderen, willen wij u graag uitnodigen om een keer in ons museum te komen kijken. Maak een reis door de tijd van de automobiele geschiedenis onder het genot van vers bakje koffie. O ja, maakt u zich geen zorgen over de kosten. De entree is namelijk helemaal gratis! Lagedijkerweg 1A 1742 NB Schagen Tel.: Openingstijden: April t/m Oktober 13:00 tot 16:00 uur

6 Grotewallerweg NM Schagen Informatie De bioscoop bestaat uit 5 zalen, deze zijn gesitueerd om de grote foyer heen. Een sterk punt van de bioscoop is, dat alles gelijkvloers te bereiken is, een groot voordeel voor minder validen en ouderen. Verder is de bereikbaarheid van de bioscoop geweldig: zeer centraal en toch goed ontsloten door de twee provinciale wegen rond Schagen. Het NSstation is op 3 minuten lopen van de bioscop en de bus stopt voor de deur. De Naam De naam is een samenvoeging van de woorden 'Cinema' en 'Magnus'. Schagen wordt ook wel 'Magnusveste' genoemd. De geschiedenis om deze naam komt voort uit de heldendaden van ridder Magnus, vroegere inwoner van het stadje Schagen. Gevestigd naast de Bioscoop Entreeprijzen Ochtend 5,50 Middag 7,- Avond 9,- Toeslagen: 3D 2,- Loveseats 1,- VIP 1,- Openingstijden: Maandag 18:00 tot 23:00 u. Dinsdag 13:00 tot 23:00 u. Woensdag 12:30 tot 23:00 u. Donderdag 13:00 tot 23:00 u. Vrijdag 12:30 tot 23:00 u. Zaterdag 10:00 tot 23:00 u. Zondag 10:00 tot 23:00 u.

7 Openingstijden Het hele jaar door, 7 dagen p.w. Van 9:30 tot 17:30 uur Veilingweg HG Tuitjenhorn Tel.: Prijzen Kinderen t/m 2 jaar: gratis Kinderen van 3 t/m 4 jaar: 3,00 Kinderen van 5 t/m 12 jaar: 7,00 Volwassenen: 10,00 65+: 8,00 Parkeertarief 2,50 (per auto)

8 Attractiepark De Goudvis Zeeweg BB St. Maartenszee Tel Park In ons cafetaria kunt u terecht voor een kleine snack of diverse plates. Wij bieden ook faciliteiten voor uw familiefeest of reunie. In onze buitenspeeltuin hebben we zes blokhutten die we verhuren. Zo n blokhut biedt de volgende mogelijkheden; uw eigen plekje, lekker uit de wind, overzicht op het park, eigen terrasje, 10 persoons picknickbank en tuinset, vaste verzamelplaats, spullen achter slot en grendel. Openingstijden: Entreeprijzen Kinderen o jr. Gratis Kinderen 1 jr. 3,75 Kinderen va. 2 jr. 7,50 Volwassenen Gratis 10 Rittenkaart 60,- Blokhut (per dag) 15,- Borg Blokhut 5,- Parkeren (per dag) 3,- November t/m Maart: Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur April t/m Oktober: Dagelijks Van 10:00 tot 19:00 uur Schoolvakanties: Tijdens Schoolvakanties (van deze regio) Geopend van 10:00 tot 19:00 uur

9 Attractiepark de Goudvis

10 Holle Bolle Boom Bongerdlaan CA Tuitjenhorn Tel Dé dagattractie voor een heerlijk dagje uit! De Holle Bolle Boom biedt 3 Belevenissen. Dat betekent dat jullie de hele dag lekker kunnen spelen in 3 compleet andere speelwerelden. Jullie kunnen er ook voor kiezen om elk bezoek een andere Belevenis uit te proberen of dit af te laten hangen van het weer. In de Binnen kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten: de Minigaard. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan. De Buiten is een openlucht speelpark. Natuurlijk kun je klimmen en springen, maar je kunt je ook goed verstoppen in de bijzondere speeltoestellen. Bovendien kun je er ook met zand en water spelen. De Buiten is gesloten van 1 november tot 1 maart. De Plons is een overdekte waterattractie. In een tropische temperatuur van 30 graden kunnen jullie heerlijk met water spelen. Er zijn glijbanen, een springkussen en leuke speeltoestellen in het water. Horeca Er is voldoende gelegenheid om ook een lekker hapje te eten. Bij de entree bevindt zich Het Klokhuis, waar u terecht kunt voor een smaakvol kopje koffie met gebak of een heerlijk vers bereide lunch of diner. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er zelfs de mogelijkheid om a la carte te dineren in Restaurant de Stamboom. De Stamboom is bovendien een hele leuke locatie voor een familiefeest, juist door de combinatie met de Holle Bolle Boom. Openingstijden De Holle Bolle Boom is op twee dagen na het hele jaar geopend van 10:00 tot 19:00 uur. De Buiten is gesloten van 1 november tot 1 maart. De Binnen en de Plons zijn alleen gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

11

12 Museum Vreeburg De geheel in oude stijl gerestaureerde 17e eeuwse stadsboerderij Vreeburg doet dienst als streekmuseum. Op de tien Westfriese Donderdagen in de zomer worden ook oude ambachten uitgeoefend. Op de bovenverdieping is elk jaar een wisselende tentoonstelling. Het Rijtuigmuseum, dat door middel van een doorgang in verbinding staat met de boerderij is in 2008 gereed gekomen. Hier worden de authentieke rijtuigen getoond, die gedurende de tien West-Friese donderdagen in hun oorspronkelijke functie zijn te zien. Prijzen: Volwassenen 4,- Kinderen (6 t/m 12) 1,- Kinderen tot 6 jaar Gratis Museum Vreeburg Loet BP Schagen Tel.: Openingstijden: April t/m Oktober Woensdag t/m Zaterdag 13:30 tot 16:30 uur Zondagen (Juli & Augustus) 13:30 tot 16:30 uur

13 Kano Verhuur Schagen Wilt u kanovaren in een van de mooiste, meest waterrijke gebieden van de kop van Noord-Holland? Pak een kano bij Kanoverhuur Schagen Of het nu is met uw gezin, een feestje of een bedrijfsuitje, bij Kanoverhuur Schagen kunt u altijd terecht voor de mooiste activiteiten, zoals tochten in betrouwbare kano's. U vertrekt bijvoorbeeld vanuit de centraal gelegen haven van Schagen. Vanuit hier kunt u een aantal prachtige routes varen door en rond Schagen en omgeving. Waarom kanovaren in Schagen? nieuwe, betrouwbare kano's van topmerken veiligheid voorop: zwemvesten voor de kleintjes vertrek bijvoorbeeld vanuit centraal gelegen recreatiehaven prachtige routes, bijvoorbeeld naar de Schager Wiel, scherp geprijsd en huren zonder borg Prijzen: 1 uur 7,50 2 uur 10,- 2 uur+ 15,- Kanobuggy tour 77,- Haven NA Schagen Tel.:

14 SPORTCENTRUM - JOOP NIJZIEL In 1987 hebben wij onze deuren in Schagen geopend. Ons Sportcentrum is prachtig gelegen aan de rand van Schagen en beschikt over 5 indoor tennisbanen (tapijt), 2 buiten tennisbanen (kunstgras), 4 squashbanen, 2 biljarttafels en 1 snookertafel. Wij beschikken over een gezellige bar en voldoende parkeergelegenheid. Groeneweg TZ Schagen Tel.: BOWLINGCENTRUM SCHAGEN Nieuw bij bowling schagen: - 8 LED banen in topconditie - 13 meter lange panorama projectie - vernieuwde kunststof banen - compleet nieuw muzieksysteem met de allernieuwste muziek en kassiekers compleet met videoclip Iedere dag vanaf 10:30 uur telefonisch bereikbaar Noord BB Schagen Tel.:

15 Hollands Kaas Museum Waagplein JP Alkmaar Tel. +31 (0)72 info@kaasmuseum.nl Web: Openingstijden: april t/m oktober & kerstvakantie: Maandag t/m Zaterdag 9:00 tot 16:00 uur HET HOLLANDS KAASMUSEUM In het Waaggebouw bij de kaasmarkt is het Hollands Kaasmuseum gevestigd. Dit museum heeft een permanente tentoonstelling van oude werktuigen en instrumenten voor de zuivelbereiding door de eeuwen heen. Middels een diapresentatie en filmbeelden van vroeger en nu wordt het leven op het platteland en het maken van en de handel in kaas getoond. Bijzonder is de collectie portretten van vrouwen uit de 16e eeuw. Hierop zijn klederdrachten te zien van verschillende streken in Noord-Holland. Voor kinderen is er een leuke speurtocht waarmee ze professor in de kaasgeschiedenis kunnen worden! Voor groepen kan een rondleiding met een gids door het museum geregeld worden. DE ALKMAARSE KAASMARKT Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt. Het is dan ook een bijzonder schouwspel met een plein vol kaas en sjouwende kaasdragers. Sinds 1593 wordt de kaasmarkt gehouden op het Waagplein in Alkmaar. De Kaasmarkt in Alkmaar vindt in 2013 plaats van 29 maart tot en met 6 September. Iedere vrijdag van 10:00 tot 12:30 uur.

16 Marinemuseum Hoofdgracht AA Den Helder Tel.: Het Marinemuseum Het Marinemuseum laat bezoekers het verleden en het heden van de Nederlandse marine ervaren. Uniek zijn de 3 museumschepen, waarvan de onderzeeboot Tonijn de meest opvallende is. Aan boord vertellen oudbemanningsleden prachtige verhalen. Het brughuis De Ruyter is 1 van de nieuwste attracties van het museum. Hier ervaart het publiek de windkracht van de 3D-radar en krijgt op de brug een kijkje in het optreden van de Zeestrijdkrachten anno Jong en oud gaat zelf aan het werk in de interactieve expositie Schip en Werf waar men kan klinken, lassen, touwknopen, lading hijsen of het geschut bedienen Kids en Educatie Het Marinemuseum organiseert speciale activiteiten voor bezoekers van 4 tot 14 jaar. Jonge bezoekers kunnen zo spelenderwijs met de geschiedenis van de marine kennismaken.

17 Entreeprijzen Volwassenen 6,- Kinderen t/m 4 jaar Gratis Kinderen 5 t/m 15 jaar 3,- Familiekaart (2 volwassenen, 2 kinderen) 15,- Openingstijden November - april Dinsdag - vrijdag: Zaterdag - zondag: tot uur tot uur Tijdens officiële schoolvakanties in de periode november tot en met april is het Marinemuseum ook op maandag (10.00 tot uur) geopend. Mei - oktober Maandag - vrijdag: Zaterdag - zondag: tot uur tot uur Feestdagen Op officiële feestdagen geldt de zondagopenstelling. Op eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag is het Marinemuseum gesloten.

18 Kasteel Radboud Prijzen: Volwassenen: 5,50 Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS Kind 4 t/m 12 jaar: 3,50 Kasteel Radboud Oudevaartsgat HM Medemblik Stoomtrein Hoorn-Medemblik De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint! Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik v.v. rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Tussen Enkhuizen en Medemblik v.v. vaart het museumschip 'Friesland' over het IJsselmeer. Stap in voor de Spannendste Tijdreis door de Historische Driehoek. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik vertelt over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland. De collectie stoomtramlocomotieven, rijtuigen en wagens wordt gerestaureerd en rijdend gepresenteerd op de 20 km lange lokaalspoorweg tussen Hoorn en Medemblik uit 1887, die compleet met de oorspronkelijke stations bewaard is gebleven. Dam AW Medemblik Tel.:

19 Openingstijden: Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Tijdens de schoolvakanties is het museum de hele week geopend, dus ook op maandag, van 11:00 tot 17:00 uur. Prijzen: Volwassenen 6,- Kinderen t/m 2 jaar Gratis 3 t/m 12 jaar 4,- Adres Nieuwstraat BD Medemblik Tel.: Bakkerij Museum Medemblik In het historische centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum "De oude bakkerij". In het museum kunt u zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten. In het hele museum proeft u de sfeer van vroeger. Dat wordt alleen maar versterkt door de lekkere geuren uit de bakkerij, waar het oude ambacht gedemonstreerd wordt. Ook vinden er regelmatig marsepein-, chocoladeen andere demonstraties plaats. Het water loopt je tijdens een bezoek in de mond, vandaar dat wij ook vaak het 'lekkerste museum van Nederland' genoemd worden. Een naam die wij met trots dragen! Workshops (vanaf 16,-) Diverse workshops zoals: Cacao schilderen Schilderen met cacao is een bijna verloren gegane bakkerskunst welke in het bakkerijmuseum nog hartstochtelijk wordt bedreven. De deelnemers leren onder leiding van docent Jacco Spil de technieken welke zullen resulteren in verbluffende creaties. Na afloop kan het cacaoschilderij worden meegenomen.

20 ZUIDERZEE MUSEUM Het Zuiderzee Museum is het hele jaar geopend, behalve op 1e kerstdag. Van 10:00 tot 17:00 uur. Toegangsprijzen Volwassene 7,25 Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Kind 4 t/m 12 jaar 4, ,- SPROOKJES WONDERLAND Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Overtuig jezelf en 'Beleef de Betovering!'. Openingstijden 2013: Van 29 maart t/m 27 oktober Dagelijks van 10:00 tot 17:30 uur. Prijzen: Vanaf 2 jaar: 9, ,50 Parkeren Gratis Sprookjeswonderland houdt een dagje uit graag betaalbaar. Koffie is verkrijgbaar vanaf 1,10 en ijsjes vanaf 0,50. Ook de overige prijzen voor de horeca en souvenirs zijn bescheiden. Er zijn diverse picknickplaatsen op het park, inclusief een overdekte picknickplaats.

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

21 juni: Familiedag West-Friesland

21 juni: Familiedag West-Friesland 21 juni: Familiedag West-Friesland Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert de Personeelsvereniging Waternet een gezellig dagje uit voor het gezin. De PV laat de vorige eeuw herleven rondom de voormalige Zuiderzee

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen Medemblik foto: Rianne Broeze-Noordegraaf Medemblik: water... en nog veel meer Een fantastische ligging aan de IJsselmeerkust, het beste zeilwater van Nederland, de spectaculaire Delta Lloyd Regatta, het

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2

INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2 INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2 BELEEF DE MODERNSTE HAVEN VAN EUROPA De Rotterdams haven is uitgebreid met de modernste Europese toplocatie voor havenactiviteiten: Maasvlakte 2. Meer weten over het nieuwste

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld

Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Arrangementen aanbod eerste kwartaal 2019 De Keet t Veld Indien uw kind geen plaatsing heeft op de dag van het arrangement en u wilt hem/haar wel graag aanmelden, dan is het mogelijk om uw plaatsing deze

Nadere informatie

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer Welkom in ons Andijk Vakantieplannen? Vier sterren Villavakantiepark IJsselhof biedt - naast rust, ruimte en natuur - óók een veelzijdige omgeving! Gelegen in

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Vrijdag 13 februari t/m vrijdag 20 februari Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi in

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats

Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Velsen-Zuid Beeckestijn Een inspirerende buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid Amsterdamse regenten vertoefden

Nadere informatie

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl 13 leuke uitstapjes in Baarn! DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl www.luxevakantiehuizen.nl 02-10-2017 Bekijk ze allemaal vanaf pagina 2 >> Pagina 1 van 5 - DagjeWeg.NL Stedengids

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Hernen

Groepsontvangsten.  Kasteel Hernen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Hernen 2017 Groepsontvangsten op Kasteel Hernen Op Kasteel Hernen ontvangen wij u graag met uw familie, vrienden, collega s of uw vereniging om u mee terug te nemen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2015 zaterdag 1 augustus: Watergeheimen zaterdag 1 augustus: Met de kippen op stok! 16.30 uur Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot 10.00 De Bijenstal Opperdoes Ontvangst met 1 x koffie/thee met honingkoek, daarna volgt een rondleiding door de Imkerij en bezoekt u de grootste modelspoorbaan van Nederland. BIJENSTAL OPPERDOES BAKKERIJ

Nadere informatie

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor

De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor Groepen & arra ngementen De Bataviawerf biedt unieke activiteiten voor een geslaagde dag uit! Of het nu gaat om een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag, ook voor groepen is de Bataviawerf

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend!

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend! subtropisch zwemparadijs Golfslagbad unieke zwembeleving Stuvesande 2-4532 MH Terneuzen T. 0115 615 500 www.aquadomescheldorado.nl Geniet van een GRATIS CAPPUCINO bij Blue Bay Food & Drinks tegen inlevering

Nadere informatie

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden.

catering met een gerust hart aan ons uitbesteden. Op locatie bij Hendrick de Keyser Unieke historische locaties voor bijzondere gelegenheden Amsterdam Eeuwenoud Amsterdams gildehuis te Amsterdam Dit gildehuis voor makelaars stamt uit 1633. Honderden jaren

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen park in het Limburgse heuvelland

Voorbeeldprogramma Je eigen park in het Limburgse heuvelland Voorbeeldprogramma Je eigen park in het Limburgse heuvelland Incentive-reis met relaties op Landal Hoog Vaals www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Hoog Vaals... 4 Programma...

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

Touroperators 2014-2015

Touroperators 2014-2015 Touroperators 2014-2015 Blijdorp blijft verrassen. Diergaarde Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen van Europa en met ruim 1,5 miljoen bezoekers de op twee na grootste publieksattractie van Nederland.

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Welkom op Vakantiepark De Krim!

Welkom op Vakantiepark De Krim! Vrijdag 23 mei t/m dinsdag 27 mei Welkom op Vakantiepark! Recreatieprogramma: Iedere vrijdag kunt u een nieuw recreatieprogramma ophalen bij de Receptie. Alle informatie in dit blad is onder voorbehoud

Nadere informatie

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland Ontdek Westfriesland Westfriesland is een bijzonder stukje Noord-Holland. Het gebied wordt omsloten door de Westfriese Omringdijk, de enige monumentale dijk ter wereld. In de prachtige havensteden kan

Nadere informatie

De Cocksdorp Roggeslootweg 365

De Cocksdorp Roggeslootweg 365 De Cocksdorp Roggeslootweg 365 Kogerstraat 57 - Den Burg www.texelvastgoed.nl 0222-313025 De Cocksdorp Roggeslootweg 365 Kadastrale gegevens: sectie A, nummer 4670 Perceelgrootte: 409 m² eigen grond Park:

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen

Groepsontvangsten.  Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Singapore Inleiding Ik ga jullie wat vertellen over Singapore. Singapore is de kleinste stadstaat van Zuidoost-Azië. Deze stadstaat is dan ook net iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder. Wil je

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

VERHALEN RONDLEIDINGEN WORKSHOPS ARCHEOLOGIE ONDER WATER FORT DE SCHANS KAAP SKIL MUSEUM VAN JUTTERS & ZEELUI

VERHALEN RONDLEIDINGEN WORKSHOPS ARCHEOLOGIE ONDER WATER FORT DE SCHANS KAAP SKIL MUSEUM VAN JUTTERS & ZEELUI VERHALEN RONDLEIDINGEN FORT DE SCHANS WORKSHOPS 2015 ARCHEOLOGIE ONDER WATER KAAP SKIL MUSEUM VAN JUTTERS & ZEELUI Kaap Skil, de Vuurtoren, de Oudheidkamer en Ecomare zijn onderdeel van Stichting Texels

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. Het is het enige voor het publiek geopende grachtenpand in Amsterdam, met

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2018 Dienstregeling en reisinformatie Tarieven Tarieven veerdienst (retour) Harlingen Terschelling/Vlieland Winter Daltarief zomer* Zomer 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis Gratis 4

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station 4 404 Heesterakker Eindhoven Station Sterrenlaan Eindhoven Station l. a t u e Buslijnen 06 Zuidoost-Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 3 december 05 803 / 3--05 nnetfolder

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016

ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 ACTIVITEITEN JULI/AUGUSTUS 2016 OUD PAPIER Donderdag 14 juli en 11 augustus wordt oud papier opgehaald. We starten om 18.30 uur vanaf de Hoebensstraat en hoek Bredeweg/Beurseland. Zet het oud papier goed

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Wij wensen u een fijn verblijf op Vakantiepark De Krim!

Wij wensen u een fijn verblijf op Vakantiepark De Krim! Vrijdag 9 januari t/m vrijdag 16 januari 2015 Recreatieprogramma Overige activiteiten Parkeren Gamehal Openingstijden Wij wensen u een fijn verblijf op Vakantiepark De Krim! https://www.facebook.com/jorisjutter

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Wij wensen u een fijn verblijf op Kogerstrand

Wij wensen u een fijn verblijf op Kogerstrand Vrijdag 26 juni t/m vrijdag 3 juli 2015 Recreatieprogramma Kogerstrand Overige activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden Wij wensen u een fijn verblijf op Kogerstrand Gratis WiFi in restaurant

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016 maandag 1 augustus: Zomervakantie dinsdag 2 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij donderdag 4 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij vrijdag 5 augustus: Met de kippen op stok 16.30 uur Elke

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure Verslag voorjaarstocht 2016 21 tot 25 april Lemmer Joure Verslag: Frans Armee Donderdag 21 april In de loop van de dag komen er 11 Smelne jachten aan in de Binnenjachthaven Lemsterland. Het palaver vervroegen

Nadere informatie

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen!

week 1 Wat Doen BSO Kaktus & Leeuw in de zomervakantie? 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha Bootjes maken die echt kunnen varen! vrijdag 25 juli Wat Doen week 1 21 t/m 25 juli Op reis door Utrecht De week van Sacha maandag 21 juli Bootjes maken die echt kunnen varen! Na de lunch gaan we ze laten varen in het Griftpark dinsdag 22

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Zomerprogramma 2016 1

Zomerprogramma 2016 1 1 Inleiding Hierbij presenteren wij onze zomerprogramma voor het schooljaar 2016. Saamen1 heeft dit programma gemaakt voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar vanuit het speciaal (basis) onderwijs. Gedurende

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie