Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren."

Transcriptie

1 Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie, zodat er een indicatie is hoeveel deelnemers er zijn per activiteit. Bij de receptie kunt u terecht voor wandel en fietsroutes die vanaf de camping starten. Hier vindt u ook nog diverse folders over uitjes in deze omgeving. Ieder weekend is er een animatieprogramma voor de kinderen, dit programma kunt op vrijdag bij de receptie ophalen. Wij wensen u een heerlijk verblijf toe op onze camping. Dinsdag 6 juni U kunt tussen 9.00 uur en uur in het buitenbad baantjes zwemmen. De toegangspoort naar het zwembad vanuit de camping is dan geopend. De hoofdingang is dan nog gesloten. Donderdag 8 juni U kunt tussen 9.00 uur en uur in het buitenbad baantjes zwemmen. De toegangspoort naar het zwembad vanuit de camping is dan geopend. De hoofdingang is dan nog gesloten.

2 Asperge avond Wat is dat lekker hè Geniet van een heerlijk Asperge menu in t Praothoes. - Aspergesoep - Asperge met ham en ei Dit gerecht wordt geserveerd met frietjes. Kosten voor dit menu zijn 9,95 per persoon. Graag tot één dag van te voren reserveren bij de receptie. We eten om 18:30uur! Vrijdag 9 juni Plaats: Jeu de Boules baan bij t Praothoes Vandaag wordt er een potje jeu de boules gespeeld op de camping. Zin om mee te doen? Sluit aan bij deze gezellige groep. Maandag 12 juni Wandeling met IVN gids Een heerlijke wandeling door de omgeving van de Heldense Bossen. Samen met de IVN gids komt u op de prachtigste plekken die Peel en Maas kent. Verzamelen om 18:30 uur bij de receptie. Dinsdag 13 juni U kunt tussen 9.00 uur en uur in het buitenbad baantjes zwemmen. De toegangspoort naar het zwembad vanuit de camping is dan geopend. De hoofdingang is dan nog gesloten. Aspergetocht 10:00uur Limburg staat bekend om het witte goud! We gaan per fiets naar een aspergeteler. Hier zien we hoe deze bijzondere teelt in zijn werk gaat. Natuurlijk mag u ook zelf ervaren hoe het is om asperges te steken. Aanmelden kan bij de receptie tot zondag 17:00uur. Kosten: 1,00 per persoon. Vertrek bij de receptie.

3 Woensdag 14 juni Rondleiding Kasteel Keverberg U kunt zich voorstellen dat een gebouw van meer dan duizend jaar oud vele verhalen en gebeurtenissen met zich meedraagt. Die kunt u stuk voor stuk beleven in en rond Kasteel De Keverberg! U vermaakt zich dus gegarandeerd bij een rondleiding door Kasteel De Keverberg. Zelfs als u wat minder geïnteresseerd bent in geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de aanbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal én het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek! Donderdag 15 juni U kunt tussen 9.00 uur en uur in het buitenbad baantjes zwemmen. De toegangspoort naar het zwembad vanuit de camping is dan geopend. De hoofdingang is dan nog gesloten. Kaart avond in t Praothoes Aanvang: uur We spelen verschillende soorten kaartspellen. Wat is uw favoriete spel? Graag opgeven bij de receptie vóór dinsdag uur, de rondleiding gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Er is een maximum van 40. Aanvang: 1400 uur Kosten: 6,00 per persoon uur Vlaai bakken Een speciale workshop vlaai bakken bij de Heldense Bakkerij t Bölke is een ontzettend leuke middagbesteding. Na een heerlijke kop koffie gaat u aan de slag. Natuurlijk mag u de vlaai zelf mee naar huis nemen. Kosten: 12,50 per persoon Opgave voor dinsdag bij de receptie. Minimaal 8 deelnemers en maximaal 20.

4 Vrijdag 16 juni Plaats: Jeu de Boules baan bij t Praothoes. Iedere vrijdag wordt er een potje jeu de boules gespeeld op de camping. Zin om mee te doen? Sluit aan bij deze gezellige groep. Dinsdag 20 juni Muziekavond in t Praothoes U kunt tussen 9.00 uur en uur in het Aanvang: uur buitenbad baantjes zwemmen. De Vanavond een gezellige De toegangspoort naar het zwembad avond met muziek. vanuit de camping is dan geopend. Heeft u verzoekjes? De hoofdingang is dan nog gesloten. Dan horen we die graag! Woensdag 21 juni Rondleiding Kasteel Keverberg U kunt zich voorstellen dat een gebouw van meer dan duizend jaar oud vele verhalen en gebeurtenissen met zich meedraagt. Die kunt u stuk voor stuk beleven in en rond Kasteel De Keverberg! U vermaakt zich dus gegarandeerd bij een rondleiding door Kasteel De Keverberg. Zelfs als u wat minder geïnteresseerd bent in geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de aanbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal én het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek! Graag opgeven bij de receptie vóór dinsdag uur, de rondleiding gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Er is een maximum van 40. Aanvang: uur Kosten: 6,00 per persoon Donderdag 22 juni 19.30: Dart-, kaart- en U kunt tussen 9.00 uur en uur in het biljartavond in t Praothoes buitenbad baantjes zwemmen. We gaan darten, biljarten De toegangspoort naar het zwembad en verschillende soorten vanuit de camping is dan geopend. kaartspellen doen! De hoofdingang is dan nog gesloten

5 Vrijdag 23 juni Plaats: Jeu de Boules baan bij t Praothoes Iedere vrijdag wordt er een potje jeu de boules gespeeld op de camping. Zin om mee te doen? Sluit aan bij deze gezellige groep. Maandag 26 juni Wandeling met IVN gids Een heerlijke wandeling door de omgeving van de Heldense Bossen. Samen met de IVN gids komt u op de prachtigste plekken die Peel en Maas kent. Verzamelen om uur bij de receptie. Dinsdag 27 juni uur Ludiek Kienen. U kunt tussen 9.00 uur en uur Een speciale kien avond. De in het buitenbad baantjes zwemmen. hoofdprijs is:????????? De toegangspoort naar het zwembad Een kaart kost 4,50 vanuit de camping is dan geopend. Plaats: t Praothoes of op het De hoofdingang is dan nog gesloten. terras Donderdag 29 juni : Baantjes zwemmen Muziekavond in t Praothoes U kunt tussen uur en uur Vanavond een gezellige In het buitenbad baantjes zwemmen. avond met muziek. De toegangspoort naar het zwembad Waagt u een dansje op vanuit de camping is dan geopend. de dansvloer? De hoofdingang is dan nog gesloten. Vrijdag 30 juni Plaats: Jeu de Boules baan bij t Praothoes Iedere vrijdag wordt er een potje jeu de boules gespeeld op de camping. Zin om mee te doen? Sluit aan bij deze gezellige groep.

6 t Praothoes Op de volgende dagen is t Praothoes geopend vanaf uur: Donderdag 8 juni Donderdag 15 juni Dinsdag 20 juni Donderdag 22 juni Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni U kunt op deze dagen ook reserveren om bij t Praothoes te eten! Restaurant Op d n Berg Gedurende de hele maand juni heeft ons restaurant speciale regiogerechten (asperges!) Daarnaast wordt elke avond het driegangen seniorenmenu (55+) aangeboden. Dit is een keuzemenu à la carte voor de prijs van 22,95. Voor de openingstijden: zie informatie bij restaurant of receptie. Supermarkt v.d. Berg De supermarkt is gedurende de maand juni elke dag geopend in de ochtend. Voor de precieze openingstijden: zie supermarkt en receptie.

7 Evenementen in de buurt 10 en 11 juni: Venlo Stormt Naast de Venloop is Venlo Stormt een van de sportiefste activiteiten die georganiseerd wordt in gemeente Venlo. Er zijn ontzettend veel sportievelingen die de obstakels aandurven. Ook voor toeschouwers is dit een leuk evenement. Juich de sporters toe vanaf de zijkant en zorg ervoor dat zij de finish lijn gaan halen. 15 t/m 18 juni: Volksfeesten Baarlo De volksfeesten zijn een terugkomend fenomeen in Baarlo. Vier dagen lang zijn er allerlei leuke activiteiten in Baarlo. Donderdag is een groot volleybaltoernooi, vrijdag is er een Zomermarkt, vrijdag- en zaterdagavond is er een groot muzikaal feest. Er zijn ook sportievelingen in Baarlo te vinden, zij organiseren op zaterdag Baarlo Stormt. Op zondag wordt het lange weekend afgesloten met de BaolderGames. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het mooie kasteeldorp Baarlo. 15 t/m juni: Muziek Lekker avond Venlo Deze periode Aanvang: vindt de achtste uur editie Vanavond een gezellige avond plaats van Lekker Venlo, HET met muziek, heeft u verzoekjes? culinaire Dan evenement horen we die van graag. Venlo en omstreken. Op zaterdag en zondag is het evenement vrij toegankelijk voor al het publiek. Jong en oud kunnen dan genieten van het vele lekkers dat de restaurants en de regio te bieden hebben. 25 juni: Brocante Markt Venlo In ongeveer 25 kramen zullen deze dagen leuke antieke, brocante, vintage en industriële artikelen te vinden zijn. Brocanteurs kunnen zich via internet aanmelden. Voor bezoekers is toegang tot de markt gratis.

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Recreatieprogramma 2019

Recreatieprogramma 2019 Recreatieprogramma 2019 Download gratis onze Scherpenhof-app in de App Store of Play Store. Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof Mei 2019 Ma 27 Di 28 Woe 29 Biljarten en Kaarten Bowling 19:30 u Do

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

AGENDA 2017 IN ÉÉN OOGOPSLAG FEBRUARI

AGENDA 2017 IN ÉÉN OOGOPSLAG FEBRUARI FEBRUARI 1 woensdag 2 donderdag 19.00 Bestuurszitting 3 vrijdag 4 zaterdag 5 zondag 6 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 zondag 13 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk!

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Wapper en Hummel beleven dan de spannendste

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week!

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Elke vakantieweek in 2019 staan de animatieactiviteiten

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Juni 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Juni 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni vanaf

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Juni Dagtochten met de Florence touringcar. Wandel driedaagse

Juni Dagtochten met de Florence touringcar. Wandel driedaagse Juni 2019 Voor (wijk)bewoners en medewerkers van Cardia locatie Onderwatershof - 2 e jaargang nr. 6 Wandel driedaagse Op 25, 26 en 27 juni gaat de (rolstoel) wandel driedaagse weer van start in Onderwatershof.

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma 04-08-2017/10-08-2017 Entertainment Programma #OntdekLandal Zomervakantie Fun & Entertainment bij Ooghduyne In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Mei 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 3 mei, 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei vanaf

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Juni 2015

Activiteiten programma De Meerstede Juni 2015 Dinsdag 2 juni Mozaïek De vrijwilligers staan voor u klaar. Mocht u eigen werk willen doen is het 1,00 materiaalgeld. Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.30 uur Vrijdag 5

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli De Bezige Belt Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli Dag allemaal! Mijn naam is Eekie en ik ben een grote eekhoorn, en ik woon al héél lang op De Kleine Belties.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 16 oktober tot donderdag 22 oktober klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Januari 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten!

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! Opening op zaterdag 6 mei 2017 Toegang gratis! Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! www.sawndoarpen.nl In Gytsjerk

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 1 januar/februari 2017 Buurthuis De Brug Nieuwsbrief t Bruggetje digitaal ontvangen? Dit kan vanaf heden ook! Stuurt u ons dan een e-mail met uw naam en ook uw adres, u ontvangt t Bruggetje dan niet meer in uw brievenbus, maar om de maand als

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie