21 juni: Familiedag West-Friesland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 juni: Familiedag West-Friesland"

Transcriptie

1 21 juni: Familiedag West-Friesland Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert de Personeelsvereniging Waternet een gezellig dagje uit voor het gezin. De PV laat de vorige eeuw herleven rondom de voormalige Zuiderzee en het Friese platteland. Een belevenis van het verleden voor de PVleden samen met hun thuiswonende kinderen. Aanmelden kan via de PV Waternet. De inschrijving voor deze familiedag sluit op 31 mei 2014 of zodra de limiet bereikt is. Beleef oude tijden samen met je thuiswonende kinderen opnieuw op zaterdag 21 juni Maak met de PV een treinreis in de oude tijd over het West-Friese platteland tussen Hoorn en Medemblik. Beleef, zie en proef het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer en Markermeer. De PV heeft een mooi arrangement samengesteld voor een gezellig familiedagje uit. Arrangement De familiedag West-Friesland kent twee verschillende startlocaties, namelijk Hoorn of Enkhuizen. Het arrangement van de familiedag West-Friesland op zaterdag 21 juni 2014 biedt de mogelijkheid vanaf een van beide locaties, namelijk Hoorn of Enkhuizen te starten. De aanvangstijd van de familiedag voor beide vertreklocaties is om uur en de eindtijd is om uur. De reiskosten van/naar de vertreklocatie zijn voor eigen rekening. Het arrangement is inclusief een kopje koffie/thee bij ontvangst en s middags wordt een lunch aangeboden. Verder is het mogelijk het arrangement met een stadswandeling en/of rondleiding onder leiding van een gids uit te breiden. Vertreklocatie Hoorn Vanaf station Hoorn vertrek met de Museumstoomtram naar Medemblik. Een avontuurlijke reis door een andere tijd met de stoomtram van dorp naar dorp over het West-Friese platteland naar Medemblik. Vervolgens per salonboot over het IJsselmeer naar Enkhuizen. Vertreklocatie Enkhuizen Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. De thema s water, ambacht en (woon)gemeenschappen staan centraal. In het buitenmuseum maak je een wandeling door de geschiedenis. Je loopt over klinkerstraatjes langs authentieke huizen, winkels en werkplaatsen uit dorpen rond de voormalige Zuiderzee. Programma Voor de familiedag heeft de PV een afwisselend programma vastgesteld met de mogelijkheid van verschillende opties gebruik te kunnen maken. Wil je gebruik maken van een optie dan moet je bij de aanmelding gelijktijdig de optie opgeven en betalen. Ter plaatse bijboeken is niet mogelijk. Uiteraard kun je de familiedag verder zelf, naar eigen inzicht indelen en/of uitbreiden.

2 Het aangeboden programma van de PV ziet er globaal als volgt uit: Programma Stoomtram Zuiderzeemuseum Tijden* Hoorn Enkhuizen uur Inloop museumspoor parkeerplaats Inloop entreepaviljoen uur ontvangst ontvangst uur Museumveerboot 15min uur Vertrek stoomtram Hoorn uur In stoomtram Koffie/thee In restaurant uur optie 1 Enkhuizen Buitenmuseum Rondwandeling met uur Aankomst stoomtram Medemblik uur optie 2 Stadswandeling 1uur Medemblik uur Enkhuizen - Lunch In restaurant uur Vertrek stoomboot Medemblik uur Op stoomboot Stoomboot - Lunch uur Aankomst stoomboot Enkhuizen uur Op eigen gelegenheid Buitenmuseum bekijken uur optie 3 Rondwandeling met Enkhuizen Rondwandeling met uur Einde programma Einde programma uur Vertrek laatste museumveerboot Entreepaviljoen (parkeerplaats) (* de tijden zijn onder voorbehoud en kunnen door de organisatie ter plaatse gewijzigd worden) Programma locatie Hoorn Stap in voor de Spannendste Tijdreis door de Historische Driehoek, Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint! Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik vertelt over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland. De collectie stoomtramlocomotieven, rijtuigen en wagens wordt gerestaureerd en rijdend gepresenteerd op de 20 km lange lokaalspoorweg tussen Hoorn en Medemblik uit 1887, die compleet met de oorspronkelijke stations bewaard is gebleven. Start deze familiedag iets eerder en bezoek de werkplaats en het seinhuis op het terrein van de Museumstoomtram. Het is vanaf uur mogelijk op het spooremplacement van de Museumstoomtram in Hoorn de verschillende stoomtramlocomotieven, rijtuigen en wagens te bezichtigen. De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Wielen zingen en stoom sist tijdens de reis door het verleden. Maak deze Tijdreis met Bello of een van de andere stoomlocomotieven tussen Hoorn en Medemblik. Om uur geeft de conducteur het vertreksein richting Medemblik. Beleef die reis als in het verleden in fraaie teakhouten stoomtramrijtuigen, voortgetrokken door een met kolen gestookte stoomlocomotief. De meer dan 100 jaar oude rijtuigen zijn geheel in stijl ingericht voor de Reis door de Tijd en bieden een onvergetelijke sfeer en ambiance. Reis mee naar Medemblik en geniet ondertussen van een kopje koffie of thee geserveerd met mini Hoornsche Broeder.

3 Tijdens de reis vertelt het personeel over wat er onderweg te zien, te horen en te beleven is. Onderweg krijgt men een goede indruk van het Westfriese landschap gekenmerkt door zijn vele fraaie stolpboerderijen en weidse uitzichten. Bij het geheel gerestaureerde station in Wognum uit 1887 wordt een korte stop gemaakt voor een bezichtiging hiervan. Ook stopt de stoomtram op het station van Twisk. Hier wordt verteld over het plattelandsstation, het postvervoer en telegrafie. De stoomtram arriveert rond uur in Medemblik. In Medemblik heeft men even de tijd om het oude stadje te bezoeken voordat de reis naar Enkhuizen wordt vervolgd. Het museumschip de "Friesland" naar Enkhuizen vertrekt om uur. Tijdens de boottocht/vaart over het IJsselmeer wordt een Westfriese broodmaaltijd aangeboden. Bij aankomst in Medemblik is het mogelijk het oude stadje van Medemblik te bekijken. Je kunt dit op eigen gelegenheid doen of via de PV gebruik maken van de optie 2 stadswandeling van 1 uur onderleiding van een gids. Een wandeling door het historische centrum van Medemblik. Na het bezoek in Medemblik gaat men aan boord van het museumschip Friesland voor een tocht over het IJsselmeer naar het Zuiderzeemuseum; het vermaarde openluchtmuseum in Enkhuizen. De vertrektijd uit Medemblik met het museumschip Friesland is om uur. De aankomst bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is om uur. Vanaf uur is het mogelijk het Zuiderzeemuseum te bezoeken. Je kunt dit op eigen gelegenheid doen of via de PV gebruik maken van de optie 3 rondleiding buitenmuseum van 1,5 uur onderleiding van een gids (inclusief lekkernijen). De rondleiding buitenmuseum gaat langs de visrokerij, het kaaspakhuis, de snoepwinkel en touwslager. Onderweg wordt gestopt bij rokerij Koehool, het kaaspakhuis Landsmeer, snoepwinkel Harderwijk en bij een touwslagerij. De rondleiding eindigt om uur waarna museumbezoek op eigen gelegenheid mogelijk is. Het museum is tot uur open. Programma locatie Enkhuizen Het Zuiderzeemuseum richt zich op de cultuur van het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en... Nederland in 7 overstromingen - De Zuiderzee. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer en Markermeer. Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied. De thema s water, ambacht en gemeenschappen staan centraal. In het buitenmuseum met historische gebouwen en het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen wordt dit verhaal zichtbaar gemaakt. Ga mee met de Reis rondom de Zuiderzee en laat je meevoeren langs topstukken uit de collectie, persoonlijke verhalen en interactieve opstellingen over het leven aan de voormalige Zuiderzee.

4 De dag start bij de hoofdingang van het Zuiderzeemuseum (via kassa entreepaviljoen). Met je entreekaarten stap je aan boord van de museumveerboot. Deze vaart in circa 15 minuten naar het buitenmuseum. De kassa s openen om uur en de eerste veerboot vertrekt klokslag uur. Daarna elke 22 minuten. De museumveerboot brengt je over het IJsselmeer naar het buitenmuseum. In het buitenmuseum maak je een wandeling door de geschiedenis. Loop over de klinkerstraatjes langs meer dan honderddertig authentieke huizen, winkels en werkplaatsen zoals een kerk, een visrokerij, winkels en woonhuizen uit dorpen rond de voormalige Zuiderzee. Help ambachtslieden in de Marker haven bij het breien van de netten, draai een touw in elkaar bij de touwslagerij, help de dienstmeid een handje of ga in gesprek met de Urker bewoners. Voor de reis begint is de ontvangst in het Museumrestaurant het Amsterdamse Huis (van uur) met een kopje koffie of thee met iets lekkers in het museumrestaurant. Vanaf uur is het mogelijk op eigen gelegenheid het museum te bezoeken. Let op: om uur wordt in het Museumrestaurant een lunchbuffet aangeboden. Je kunt het buitenmuseum op eigen gelegenheid ontdekken of via de PV gebruik maken van de optie 1 rondleiding buitenmuseum van 1,5 uur onderleiding van een gids (inclusief lekkernijen). De reis gaat van Enkhuizen over de Afsluitdijk langs de Waddeneilanden naar plekken in Friesland als Hindeloopen en Makkum. Na een bezoek aan Urk wordt de reis vervolgd via Nunspeet en Spakenburg om te eindigen in Volendam. De rondleiding buitenmuseum begint om uur en duurt tot uur. Aansluitend om uur wordt lunchbuffet aangeboden in het Museumrestaurant In het Museumrestaurant word je door de gids om uur opgehaald waarna de rondleiding door het buitenmuseum begint. Na afloop om uur kom je terug in het Museumrestaurant voor een lunchbuffet met voor ieder wat wils. In de middag kun je het museum op eigen gelegenheid verder verkennen. De rondleiding buitenmuseum gaat langs de visrokerij, het kaaspakhuis, de snoepwinkel en touwslager. Onderweg wordt gestopt bij rokerij Koehool, het kaaspakhuis Landsmeer, snoepwinkel Harderwijk en bij een touwslagerij. De rondleiding eindigt om uur bij het Museumrestaurant waar een lunchbuffet wordt aangeboden. Vanaf uur is museumbezoek op eigen gelegenheid. Het museum is tot uur open. De laatste veerboot naar de parkeerplaats vertrekt om uur. Kosten en aanmelding De familiedag naar West-Friesland is inclusief kopje koffie/thee bij ontvangst en lunch. Aanvullende opties zijn bij vertrek vanuit Hoorn: Stadswandeling in Medemblik van 1 uur (optie 2) en Rondleiding met lekkernijen buitenmuseum in Enkhuizen van 1,5 uur (optie 3) Aanvullende optie bij vertrek vanuit Enkhuizen: Rondleiding met lekkernijen buitenmuseum in Enkhuizen van 1,5 uur (optie 1) Al deze opties dienen gelijktijdig met de aanmelding doorgegeven en betaald te worden. Ter plaatse tijdens de familiedag bijboeken is helaas niet meer mogelijk. Houd voor overdag wel rekening met versnapering, drinken en excursies, dit zit niet bij de reis inbegrepen! De kosten van de familiedag naar West-Friesland bedragen voor het arrangement Hoorn 43,00 per persoon en voor het arrangement Enkhuizen 33,00 per persoon. De personeelsvereniging biedt deze familiedag naar West-Friesland aan voor arrangement Hoorn voor slechts 35,00 per persoon en voor arrangement Enkhuizen voor slechts 25,00 (maximaal

5 2 personen en op basis van beschikbaarheid, exclusief opties) per persoon en je mag één introducé meenemen. Het geld moet je op bankrekening NL 98 INGB t.n.v. PV Waternet te Amsterdam overmaken onder vermelding van organisatiecode, persoonsnummer en Familiedag Doe je de betaling vóór 17 mei 2014 dan geniet je als PV-lid van de vroegboek korting en betaal je respectievelijk slechts 25,00 of 15,00 per persoon (maximaal 2 personen, exclusief opties en op basis van beschikbaarheid). Als PV-lid kun je maximaal twee eigen thuiswonenden kinderen meenemen naar de familiedag. De PV-leden betalen voor de eigen thuiswonende kinderen (leeftijd vanaf 13 jaar) voor het arrangement Hoorn slechts 34,00 per kind en voor arrangement Enkhuizen 27,00 per kind (maximaal 2 kinderen, exclusief opties en op basis van beschikbaarheid). De PV-leden betalen voor de eigen thuiswonende kinderen (leeftijd tussen 4 en 12 jaar) voor het arrangement Hoorn slechts 28,00 per kind en voor arrangement Enkhuizen slechts 21,00 per kind (maximaal 2 kinderen, exclusief opties en op basis van beschikbaarheid). Wil je meegaan naar de familiedag op 21 juni 2014, geef je dan op via het inschrijfformulier Familiedag Het volledig ingevulde formulier kun je scannen/mailen naar pv@waternet.nl. Je bent pas deelnemer wanneer het geld op de rekening van de PV ontvangen is. Zoals altijd wie het eerst komt die het eerst maalt. De inschrijving voor de familiedag sluit op 31 mei 2014 of zodra de limiet is bereikt. De activiteit gaat door bij minimaal 50 deelnemers (maximaal 160 deelnemers). Na ontvangst van de betaling ontvang je medio juni aanvullende informatie in de bevestigingsbrief en eventueel de toegangskaarten/vouchers. Informatie: Voor aanvullende informatie of vragen over deze activiteit bel gerust T PV Waternet Bestuur Peter Schuitmaker T

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot 10.00 De Bijenstal Opperdoes Ontvangst met 1 x koffie/thee met honingkoek, daarna volgt een rondleiding door de Imkerij en bezoekt u de grootste modelspoorbaan van Nederland. BIJENSTAL OPPERDOES BAKKERIJ

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Organiseert in samenwerking met Werkgroep DigiFoto Apeldoorn wederom een gezamenlijke FOTO-EXCURSIE naar het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Zaterdag 10 mei 2014 Naar het Zuiderzeemuseum. De jaarlijkse excursie

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar:

Om uur stappen we in de stoomlocomotief met rijtuigen en vertrekken naar: Uitnodiging Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland. (lid zijnde van de.) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink T (026) 359 9007 Peter Evers T (026) 359 9802 E vgpp@gelderland.nl

Nadere informatie

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland Ontdek Westfriesland Westfriesland is een bijzonder stukje Noord-Holland. Het gebied wordt omsloten door de Westfriese Omringdijk, de enige monumentale dijk ter wereld. In de prachtige havensteden kan

Nadere informatie

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen

Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen Medemblik foto: Rianne Broeze-Noordegraaf Medemblik: water... en nog veel meer Een fantastische ligging aan de IJsselmeerkust, het beste zeilwater van Nederland, de spectaculaire Delta Lloyd Regatta, het

Nadere informatie

ZUIDERZEEMUSEUM. voortgezet onderwijs ENKHUIZEN

ZUIDERZEEMUSEUM. voortgezet onderwijs ENKHUIZEN ZUIDERZEEMUSEUM voortgezet onderwijs ENKHUIZEN 1 BINNENMUSEUM Fietsenstalling Sluiskeet BUITENMUSEUM Aankomst Veerboten Waterwerken 2 3 PROEF, VOEL, RUIK, ZIE, HOOR EN DOE Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Dagtochten programma 2015

Dagtochten programma 2015 Geachte klant, Allereerst willen wij ons bedrijf even voorstellen: Rijnders Reizen heeft zich gespecialiseerd in reizen voor ouderen en mindervaliden. Hiermee bedoelen wij het verzorgen van dagtochten

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Excursieclub 50+ programma 2016. Met elkaar op stap: een dag vakantie!

Excursieclub 50+ programma 2016. Met elkaar op stap: een dag vakantie! Excursieclub 50+ programma 2016 Met elkaar op stap: een dag vakantie! Met onze vrijwilligers kunt u deze zomer 7 keer mee op excursie. Met maximaal 20 personen maken we leuke trips. We reizen met openbaar

Nadere informatie

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Dagtochten 2014 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015!

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! 1 Laat je rondleiden in Dongen en s Gravenmoer! In de gemeente Dongen kun je heerlijk wandelen. Zelf of onder

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 WESTCORD HOTEL SCHYLGE TERSCHELLING Burgemeester van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West tel: +31 (0)562 44 21

Nadere informatie

za 31 okt zo 1 nov 2015

za 31 okt zo 1 nov 2015 za 31 okt zo 1 nov 2015 Herfstdrives langs watermolens en eeuwenoude pleisterplaatsen in Twente, het Vechtdal, Salland en 1 de Grafschaft Bentheim De herfstdrives 2015 Al vele jaren hebben we rond de laatste

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum kind & vrije tijd kom gezellig een dagje in het Fries Scheepvaart Museum. Voor gezinnen en kinderen is er genoeg te beleven. Er is een breed aanbod aan activiteiten, van bootjes bouwen tot een superleuk

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

De Tram voor bello. Uw steun is nodig! Een uniek project om een historisch ensemble van locomotief en rijtuigen weer rijdend op het spoor te krijgen.

De Tram voor bello. Uw steun is nodig! Een uniek project om een historisch ensemble van locomotief en rijtuigen weer rijdend op het spoor te krijgen. WWW.STOOMTRAM.NL De Tram voor bello Een uniek project om een historisch ensemble van locomotief en rijtuigen weer rijdend op het spoor te krijgen. Uw steun is nodig! www.tramvoorbello.nl fb.com/tramvoorbello

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Proef voel. ruik zie hoor & doe. zuiderzeemuseum enkhuizen

Proef voel. ruik zie hoor & doe. zuiderzeemuseum enkhuizen Proef voel ruik zie hoor & doe voortgezet onderwijs zuiderzeemuseum enkhuizen 1 2 Inhoudsopgave Proef, voel, ruik, zie, hoor en doe 4 Algemene informatie 5 In een notendop 7 De programma s 9 Kerndoelen,

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

ZUIDERZEEMUSEUM. voortgezet onderwijs ENKHUIZEN

ZUIDERZEEMUSEUM. voortgezet onderwijs ENKHUIZEN ZUIDERZEEMUSEUM voortgezet onderwijs ENKHUIZEN 1 BINNENMUSEUM Stadsingang Fietsenstalling BUITENMUSEUM Aankomst Veerboten WATERWERKEN 2 3 PROEF, VOEL, RUIK, ZIE, HOOR EN DOE Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum

Nadere informatie

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal

Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal Brochure met de arrangementen van MEC Roosendaal MEC Roosendaal Coördinatoren: Maggy van den Aker en Michèle Knippenberg info@mecroosendaal.nl 1/10 INLEIDING MEC Roosendaal is een plek voor heel veel mogelijkheden.

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM

MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM MIJN BEZOEK AAN HET EMABB IN BOOM WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het EMABB. Dit is de afkorting van het Ecomuseum en Archief van de Boomse Baksteen. Dit is een steenbakkerijmuseum in

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Beleidsplan Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Beleidsplan Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Beleidsplan Museumstoomtram Hoorn-Medemblik 2016-2020 De Reisbestemming Hoorn, 24 februari 2016 Missie De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum, dat de geschiedenis van de stoomtram

Nadere informatie

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten,

We hopen je weer te zien bij de reis naar Lille. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Opnieuw kunnen we jullie een reis aanbieden met een prachtig programma. Het is steeds lastiger om contracten af te sluiten voor een betaalbare prijs. Met name voor een eenpersoonskamers vraagt

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Het team: Onze vrijwilligers:

Het team: Onze vrijwilligers: Het team: Margo Lokhorst Chris van Wijk Diny Kraay Koos Pronk Joop Richaers Jetty van der Graaf Onze vrijwilligers: Roos v/d Kruk Els de Bruijn Anneke Breemer Lida Nadorp Padma Bindraban ZOMERSCHOOL VOOR

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Healey`s Preúve Limburg

Healey`s Preúve Limburg Healey`s Preúve Limburg 6 7 8 september AHOCN clubweekend 2013 in Zuid-Limburg Na een bijzonder geslaagd weekend in 2003, gaat de regio Zuid-Zuid opnieuw het clubweekend organiseren. Dit jaar is gekozen

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum

BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands baksteen en dakpanmuseum DE BASTEI Natuurmuseum, Nijmegen Van klei tot baksteen STIENEO Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis Geschiedenis ontwikkeling baksteenindustrie in beeld BUITENGOED DE PANOVEN Zevenaar Beleef het Nederlands

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers

BRABANTRIT. VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers BRABANTRIT VINCENT VAN GOGH EN DE BMW 507 Zondag 6 mei 2018 Rondrit door het Brabantse land Diner bij Eeterij De Dungense brug Bezichtiging van een unieke collectie BMW klassiekers 1 Geachte leden, Met

Nadere informatie

Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont ef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont

Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont ef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont www.mooihoorn.nl Groeten uit Mooi H rn n WAARDEBON n ef & Ontdek Mooi Haring Bloemservice Hoorn biedt Proef u 20% & korting Ontdek bij een Mooi Hoorn contante aankoop in winkel m.u.v. Fleurop Mooi Hoorn

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer Welkom in ons Andijk Vakantieplannen? Vier sterren Villavakantiepark IJsselhof biedt - naast rust, ruimte en natuur - óók een veelzijdige omgeving! Gelegen in

Nadere informatie

Bier, Brood & Baaien hemden

Bier, Brood & Baaien hemden - groepsarrangement - Bier, Brood & Baaien hemden Beleef een dagje ambacht, kunst en geschiedenis in de Zuidwesthoek van Friesland bij het Jopie Huisman Museum, Restaurant It Pottebakkershûs en De Friese

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Het Vakantiekamp. Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud? En heb je zin in een té gekke zomervakantie? Ga dan met ons mee!

Het Vakantiekamp. Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud? En heb je zin in een té gekke zomervakantie? Ga dan met ons mee! Het Vakantiekamp Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud? En heb je zin in een té gekke zomervakantie? Ga dan met ons mee! Jeugdkamp Lutherse Kerk Den Haag Begin je zomervakantie goed en beleef een avontuurlijke

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Informatie skûtsjesilen

Informatie skûtsjesilen Informatie skûtsjesilen Skûtsjesilen: een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Hotel Galamadammen: een unieke locatie voor uw zeildag! Hotel Galamadammen heeft verschillende mogelijkheden om uw dag op

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden. Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie