Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Medemblik. Medemblik: water... en nog veel meer. Gemak dient de mens. www.inmedemblik.nl. In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen"

Transcriptie

1 Medemblik foto: Rianne Broeze-Noordegraaf Medemblik: water... en nog veel meer Een fantastische ligging aan de IJsselmeerkust, het beste zeilwater van Nederland, de spectaculaire Delta Lloyd Regatta, het kitesurfen en het sloepvaren in het achterland. Medemblik is bekend om de goede watersportmogelijkheden. Maar Medemblik is meer dan water. De goed bereikbare gemeente kent 17 kernen met 203 rijksmonumenten waarvan er maar liefst 50 staan in het schilderachtige dorp Twisk. Medemblik zelf is het oudste stadje van West-Friesland. Kasteel Radboud staat er al bijna 8 eeuwen fier overeind aan de IJsselmeerkust. In dit kasteel waan je je ridder voor een dag. De gemeente is bekend om de vele goed bewaard gebleven stolpboerderijen. De historische stoomtram Hoorn-Medemblik loopt dwars door het Westfriese landschap. Een landschap dat overigens volop mogelijkheden biedt voor rust en recreatie: wandelen, varen en fietsen. Zeker in de natuurgebieden Vooroever en het Egboetswater. Maar er zijn ook kilometers fietspad die de kleine dorpjes met elkaar verbinden. Met onderweg verrassende stopplekjes. Wat dacht u van de Westfriese winkeltjesfietsroute, een theetuin of het Stoommachinemuseum? Genoeg te doen, maar bovenal: heel veel mooie uitzichten. Gemak dient de mens In deze flyer vindt u vijf ideearrangementen voor een leuk dagje of weekeinde Medemblik en omgeving. Twee er van zijn extra aantrekkelijk voor kinderen. U hoeft dus zelf niet meer een dagprogramma samen te stellen. Zo begint een zorgeloos dagje uit ook echt zorgeloos.

2 Lekker eten en drinken, rustig de omgeving ontdekken en je in de watten laten leggen. Dit arrangement staat in het teken van genieten en relaxen. Wie wil dat nu niet? Wakker worden met een heerlijk boerenontbijt bij Bed & Breakfast en Wijngaard Saalhof. Heerlijk slenteren door Medemblik met de historische wandeling van de VVV. Kopje koffie met gebak, een visje happen en bootjes kijken aan de haven. Bij mooi weer in de middag een high tea bij theetuin de Libel in Andijk. De dag ontspannend afsluiten bij Sauna de Bongerd in Oostwoud of met een romantisch diner bij Restaurant Meijer s in Andijk. Hoe te boeken? U reserveert bij Bed & Breakfast en Wijngaard Saalhof. Ontdek de schilderachtige omgeving van Medemblik per fiets. Fiets door het waterrijke gebied en ontdek de mooiste plekjes. We hebben voor u een leuke fietsroute samengesteld. De lengte bedraagt ongeveer vijfentwintig kilometer. Door gebruik te maken van het fietsknooppuntennetwerk is het makkelijk om deze fietsroute te doen. U komt door allerlei leuke, authentieke dorpjes die aan of binnen de Westfriese omringdijk liggen. De kernwoorden van deze fietsroute zijn: streekproducten, genieten en ontdekken. Start de fietstocht in Medemblik (knooppunt 89) met een kopje koffie en iets lekkers. Via Opperdoes (knooppunt 69). Ontdek de heerlijke streekproducten. Bij veel boerderijen kunt u heerlijke producten kopen en soms ook proeven. Hier komt de bekende aardappel, de Opperdoezer Ronde vandaan. Een aanrader is een bezoek aan imkerij de Bijenstal, waar u ook heerlijke honingproducten kunt kopen. Via knooppunten 73 en 54. Even bijkomen in theetuin de Vliegenzwam in Oostwoud. Via knooppunt 55 naar Egboetswater.

3 Via knooppunt 85. Kijkje nemen bij landgoed Robacher s Watermolen. Via knooppunt 84, 91, 56 naar Wervershoof. Via knooppunten 57 en 74 terug naar Medemblik, afsluiten met een bezoek aan het Stoommachinemuseum. U hoeft dit arrangement niet te boeken. U kunt uw eigen tempo bepalen. Bij Theetuin de Vliegenzwam in Oostwoud krijgt u bij het gebruik van een consumptie een leuke verrassing. Op vertoon van deze flyer. Op is op! De mooie omgeving van Medemblik ontdekken vanaf het water, dat is pas genieten. Fluisterboot varen is de ideale manier om dit te doen. Bezoek het Poldermuseum Andijk en ervaar hoe het vroeger was en de rol die het water speelde en nog steeds speelt. Medemblikker Vis en Piepers bij restaurant de Driemaster in Medemblik en geniet van het mooie uitzicht. Wandel na de lunch nog een rondje door Medemblik. Fluisterboot huren bij camping Veerhof of WF-Recreatie. Mooie vaarroute (te verkrijgen bij camping Veerhof). Heerlijk theeleuten na afloop bij Theetuin de Vliegenzwam. U hoeft dit arrangement niet vooraf te boeken. Bij zowel camping Veerhof en WF-recreatie ontvangt u een leuke vaarroute en helpen ze u op weg. 10 euro korting bij het boeken van een fluisterboot voor vijf uur bij Fietsverhuur en Fluisterbootverhuur WF-Recreatie. Op vertoon van deze flyer.

4 Wie kent Thomas de stoomlocomotief niet? Thomas woont op het eiland Sodor, maar maakt ook wel eens een uitstapje: bijvoorbeeld naar de Bijenstal in Opperdoes! Voor kleine en grotere kinderen is dit een superleuk arrangement. Stap met de kleintjes in de wereld van Thomas en zijn vrienden. En zie waar het spoor naar toe leidt... Tjoeke, tjoeke, daar gaan we... Begin het avontuur met een rit in de Museumstoomtram. Opstappen in Hoorn. De rit duurt ongeveer 1 uur. Bij aankomst op treinhalte Opperdoes is het leuk om nog even een foto te maken als herinnering. Na zo n spannende treinrit willen de kleintjes natuurlijk even stoom afblazen en iets lekkers eten. Dat kan bij de Bijenstal. En dan misschien wel het hoogtepunt van de dag...ontmoet Thomas de stoomlocomotief en nog andere treinen in de Bijenstal. En maak ook kennis met de bijen die er wonen... (tip: afsluiten met fluistervaren bij mooi weer) Na een bezoek aan de Bijenstal ga je weer met de Stoomtrein terug naar Hoorn (opstappen bij treinhalte Opperdoes) U koopt uw kaart bij Museumstoomtram voor de rit met de stoomtram en entree voor de Bijenstal (Stoomidee Opperdoes). De stoomtram stopt bij treinhalte Opperdoes, dat op ongeveer 5 minuten loopafstand van de Bijenstal ligt. Kaartje bij de één? 20% korting bij 3 andere Medemblikker musea! Participanten: Stoommachinemuseum, Kasteel Radboud, Bijenstal, Bakkerij Museum. Vraag naar de stempelkaart bij de participanten. Op vertoon van de stempelkaart wordt de korting gegeven. Niet in combinatie met andere kortingen. Maximaal voor het op het eerste entreebewijs vermelde aantal personen. Stap in de betoverende wereld van Medemblik Er was eens... Medemblik heeft diverse bezienswaardigheden die enorm tot de verbeelding spreken voor iets oudere kinderen (basisschool). De rode draad in dit arrangement is dat Medemblik het decor is van verschillende sprookjes, waar de fantasie tot leven komt...in een (mid)dag beleven kinderen verschillende avonturen. Voel je ridder of prinses. Bezoek aan Kasteel Radboud, waar een leuke speurtocht gedaan kan worden. Wordt een echte koekenbakker in de Oude Bakkerij. Bak en versier zelf koekjes, leer hoe bonbons gemaakt worden en lekker veel proeven... Piraten en (speel)schatten Kinderen gaan uit hun dak in FunFestijn Indoor-

5 speeltuin Medemblik. Het thema is piraterij. Kijk uit voor piraten! Er is ook een leuke buiten speeltuin met terras. Dit arrangement hoeft niet vooraf geboekt te worden. Laat wel de flyer zien voor de leuke aanbiedingen! 20% korting op een verblijf bij Villa Vakantiepark IJsselhof. FunFestijn Indoorspeeltuin Medemblik: In de maanden juli en augustus de entree 5 euro ipv 7 euro. Bij Kasteel Radboud ontvangen kinderen een gratis speurtocht. Op vertoon van deze flyer. Op is op. Maximaal drie per gezin. Accommodatie suggestie: De kids-arrangementen zijn prima te combineren met een verblijf in Villa Vakantiepark IJsselhof of Bungalowpark Zuiderzee. Ze hebben beiden een zwembad en een speeltuin. Bed & Breakfast en Wijngaard Saalhof Oosteinderweg 57, Wognum Telefoon: Bungalowpark Zuiderzee Oosterdijk 1, Medemblik Telefoon: Camping Veerhof Vereweg 4, Oostwoud Telefoon: De Bijenstal Oosteinde 41, Opperdoes Telefoon: De Oude Bakkerij Nieuwstaat 8, Medemblik Telefoon: De Westfriese winkeltjes route Fietsverhuur en Fluisterbootverhuur WF-Recreatie Pekelharinghaven 50A, Medemblik Telefoon: FunFestijn Indoorspeeltuin Medemblik Randweg 3, Medemblik Telefoon: Landgoed Robacher s Watermolen Hauwert , Hauwert Telefoon: Kasteel Radboud Oudevaartsgat 8, Medemblik Telefoon: Museumstoomtram NS Hoorn en/of station Medemblik Telefoon: Poldermuseum Andijk Dijkweg 319, Andijk Telefoon: Restaurant de Driemaster Pekelharinghaven 49, Medemblik Telefoon: Restaurant Koekenbier Koningin Emmapark 1, Medemblik Telefoon: Restaurant Meijer s Buurtje 4, Andijk Telefoon: Sauna de Bongerd Dorpsstraat 21, Oostwoud Telefoon: Stoommachinemuseum Oosterdijk 4, Medemblik Telefoon: Theetuin de Libel Dijkweg 172, Andijk Telefoon: Theetuin de Vliegenzwam Dorpsstraat 24, Oostwoud Telefoon: Villa Vakantiepark IJsselhof Proefpolder 4, Andijk Telefoon: VVV Medemblik Kaasmarkt 1, Medemblik Telefoon: Slijterij Vidra/Whiskykamer van Nederland Dorpsstraat 146, Wervershoof Telefoon: Let op: de openingstijden variëren. Kijk op de website of bel de desbetreffende organisatie voor de juiste openingstijden.

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013

MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 MUSEUMSTOOMTRAM HOORN-MEDEMBLIK IN 2013 Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Postbus 137 1620 AC Hoorn Tel. 0229-214862 Fax: 0229-216653 Web: www.museumstoomtram.nl E-mail: info@museumstoomtram.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer Welkom in ons Andijk Vakantieplannen? Vier sterren Villavakantiepark IJsselhof biedt - naast rust, ruimte en natuur - óók een veelzijdige omgeving! Gelegen in

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot

(tot ca. 12.15 u vrij in te vullen) 16.30 Einde programma 17.30 Diner (optioneel) Informatie en reserveringen: +31 (0) 6 30 85 70 91 Simone Groot 10.00 De Bijenstal Opperdoes Ontvangst met 1 x koffie/thee met honingkoek, daarna volgt een rondleiding door de Imkerij en bezoekt u de grootste modelspoorbaan van Nederland. BIJENSTAL OPPERDOES BAKKERIJ

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

21 juni: Familiedag West-Friesland

21 juni: Familiedag West-Friesland 21 juni: Familiedag West-Friesland Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert de Personeelsvereniging Waternet een gezellig dagje uit voor het gezin. De PV laat de vorige eeuw herleven rondom de voormalige Zuiderzee

Nadere informatie

Stoommachinemuseum met op de achtergrond De Kleine Vliet (Bron:

Stoommachinemuseum met op de achtergrond De Kleine Vliet (Bron: Medemblik Medemblik Introductie De stad Medemblik maakt deel uit van de Noord-Hollandse gemeente met dezelfde naam. De gemeente Medemblik bestaat uit 15 kernen met in totaal 43.000 inwoners. Wervershoof

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Het Huis Verloren Het Huis Verloren Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

Westfriesland. Idee-arrangementen. Ontdek Westfriesland. Tips voor een dagje uit. Westfriesland. Mix & Match

Westfriesland. Idee-arrangementen. Ontdek Westfriesland. Tips voor een dagje uit. Westfriesland. Mix & Match Idee-arrangementen Mix & Match Hieronder treft u diverse idee-arrangementen. Zo komt u op een idee wat er allemaal te doen is in voor jong en oud. De onderdelen van de idee-arrangementen kunt u los van

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland

Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Zuid-Beveland Wandelen, Nederland Samenstelling: Esther Vigneron Foto: Buiten Beeld Het gebied Zwaarte/moeilijkheidsgraad Navigeren Markering Beste tijd Er naar toe Overnachten Eten, drinken, inkopen Tips

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland

HET VERHAAL VAN HET WATER. Ontdek Westfriesland Ontdek Westfriesland Westfriesland is een bijzonder stukje Noord-Holland. Het gebied wordt omsloten door de Westfriese Omringdijk, de enige monumentale dijk ter wereld. In de prachtige havensteden kan

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122303 Almere, Muiderzand-Pampus-Noorderplassen

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122303 Almere, Muiderzand-Pampus-Noorderplassen Fietsroute 122303 Almere, Muiderzand-Pampus-Noorderplassen Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats fischerplaats Hogering 1309 Almere Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt fischerplaats

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s. Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018

Vakantieganger in Vlaamse Regio s. Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018 Vakantieganger in Vlaamse Regio s Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018 Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw school? Dan bent u bij De Krim Texel aan het juiste adres. Voor elke groep (vanaf 20 personen)

Nadere informatie

Lanterfanten is: zinvol genieten van zorgeloze momenten 42-2. Lib 42 Toerisme 5.indd 2 24-09-2008 09:03:46

Lanterfanten is: zinvol genieten van zorgeloze momenten 42-2. Lib 42 Toerisme 5.indd 2 24-09-2008 09:03:46 zinvol genieten van zorgeloze momenten 42-2 Lib 42 Toerisme 5.indd 2 24-09-2008 09:03:46 Toerisme Lanter fa nt en Nederland heeft zo veel mooie plekken waar je gewoon lekker kunt zijn zónder planning.

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s. Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018

Vakantieganger in Vlaamse Regio s. Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018 Vakantieganger in Vlaamse Regio s Inspiratiedag Toerisme Oost-Vlaanderen 26 november 2018 Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers

Nadere informatie

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank.

Nadere informatie

Vakantieganger in Vlaamse Regio s

Vakantieganger in Vlaamse Regio s Vakantieganger in Vlaamse Regio s Wie is die vakantieganger in Vlaamse regio s? Onderzoek bij Belgische (Vlaamse) en Nederlandse vakantiegangers die logeren in Vakantiewoning Camping Kortkampeer Vakantiepark

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont ef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont

Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont ef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Mooi Hoorn Proef & Ontdek Mooi Hoorn Proef & Ont www.mooihoorn.nl Groeten uit Mooi H rn n WAARDEBON n ef & Ontdek Mooi Haring Bloemservice Hoorn biedt Proef u 20% & korting Ontdek bij een Mooi Hoorn contante aankoop in winkel m.u.v. Fleurop Mooi Hoorn

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL. wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland

1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL. wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland HET WEEKEND VAN DE GROENE METROPOOL (werktitel) Een slinger van 12 arrangementen 1. CULTUURHISTORISCH HUYGENS ALTIJD GOED wandelen, landgoederen, hightea, etc. vlietland Wandelen in de natuur Bijzondere

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Grand-Café Restaurant

Grand-Café Restaurant Grand-Café Restaurant aan de haven van Regatta center Vooroever 2, 1671 SG Medemblik Code: HABE 2143 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen www.klaassenbv.nl Kantoor Amsterdam

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID GEMEENTE SOEST resultaten internetenquête 2013

TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID GEMEENTE SOEST resultaten internetenquête 2013 TOERISTISCHE NAAMSBEKENDHEID resultaten internetenquête 2013 Opdrachtgever : Gemeente Soest, Nynke Minkema Auteur : VVV Soest, Carla van Asten Datum : 24 april 2013 Inhoud Doel onderzoek Conclusies en

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

TE KOOP. Ambthuiswal 1 A K.K BC Bredevoort

TE KOOP. Ambthuiswal 1 A K.K BC Bredevoort Ambthuiswal 1 A 7126 BC Bredevoort TE KOOP 190.000 K.K. Ambthuiswal 1 A 7126 BC Bredevoort Inleiding Half vrijstaande dorpswoning met karakter Verlangt u naar sfeer en karakter? Wonen in het oude hart

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling West-Terschelling (Terschelling) Het Park 79 Luxe en comfortabele appartementen op eigen grond Nieuw appartementencomplex met lift en horeca (winnaar Zoover Award 2014) Gelegen

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL)

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) HOTELARRANGEMENTEN HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) 0566-651312 Info@goerres.nl Geachte gast, Van harte welkom bij Hotel Restaurant Goerres Oan e Boarn Graag informeren

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Recreatiepark de Stelhoeve Nederland / Zeeland / Wemeldinge

Recreatiepark de Stelhoeve Nederland / Zeeland / Wemeldinge Recreatiepark de Stelhoeve Nederland / Zeeland / Wemeldinge Link: https://www.bungalowparkzoeken.nl/bungalowpark/nederland/zeeland/wemeldinge/recreatiepark-de-stelhoeve Omschrijving Huis Parterre: (hal,

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland!

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland! Info scooterverhuur Houdt u van actie en gezelligheid? Wat dacht u hiervan? U start de dag met een uitgebreide uitleg over de stijlvolle, pittige Italiaanse retroscooters. Mocht u onze route willen rijden

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie