BELGISCHE ARDENNEN ALS TOPINVESTERING?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELGISCHE ARDENNEN ALS TOPINVESTERING?"

Transcriptie

1 BELGISCHE ARDENNEN ALS TOPINVESTERING?!""#$%&' (')% '&*)*' Uw investeringspartner in vastgoed

2 WAAROM DE BELGISCHE ARDENNEN? Ligging Nabij de stad Luik beginnen de Belgische Ardennen. Het uitgestrekte heuvelachtige gebied bestrijkt de provincies Luik, Namen en Luxemburg. Door de combinatie van ongerepte natuur en gezellige dorpen en stadjes is het een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg. Daarom ontdekken steeds meer mensen, waaronder opvallend veel Luxemburgers de Ardennen als een betaalbare, aantrekkelijke woonplaats. Ook vele Belgen en Nederlanders hebben er hun weg gevonden en als Second Home hun investeringen gedaan Beleving Ongerepte natuur: de bossen en meren (bv. l Eau d Heure) vormen een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen, kajakken, jagen en paardrijden. In de winter zijn er tal van ski- en langlaufpistes open voor de nodige winterpret. Golfbanen op prachtig gelegen locaties, zoals de Royale Golf Club des Fagnes in Spa, Golf de Rougemont in Profondeville en Golf in Durbuy geven het nodige Fun-gehalte La Roche en Ardenne, Bouillon, Malmedy, attracties, (grotten van Han) pretparken en wildwater events (Coo en Spa) Spa: een druk bezochte wellnessbestemming. Ook bekend door het bronwater, het prestigieuze casino en het nabij gelegen formule 1-circuit van Spa Francorchamps.

3 IMMPULSE UW INVESTERINGSPARTNER VOOR EEN UNIEKE BELEGGING IN DE ARDENNEN MET EEN RENDEMENT VAN MINIMUM 10%? IMMPULSE REAL ESTATE Immpulse is een vastgoedkantoor in Antwerpen dat steeds opzoek gaat naar de meest interessante vastgoedinvesteringen voor zijn klanten. Wij zijn samen met onze partner een ervaren, dynamisch team met meer dan 30 jaar ervaring in het vermogensbeheer. De laatste 16 jaar zijn we gespecialiseerd in het beleggen in exclusieve bouwgronden van de hoogste kwaliteit met een uitzonderlijke ligging in de Ardennen. Gezien de historisch lage rente op spaarrekeningen en de vrijblijvende onzekerheid in de eurozone bieden wij u een unieke en 100% veilige investering aan. Ligging ligging ligging is de invalshoek om aan de toekomstige verwachtingen van de vastgoedinvesteerder te voldoen. Via ons kunt u investeren in villagronden in de Ardennen die wij voor u beheren en eventueel voor u later door verkopen met een mooi rendement. Voor elke beleggersportefeuille bieden wij een prachtige diversificatie. U vindt reeds terreinen vanaf maar kan even goed bij ons terecht voor grotere investeringen. Samen met onze partner hebben wij 150 verkavelingen in portefeuille. In de voorbije 15 jaar verkochten we reeds meer dan 1000 bouwrijpe gronden met telkens een rendement dat werd verwezenlijkt van minimum 10% per jaar. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van de mooiste pareltjes in de Ardennen. De bouwgronden worden aangeboden zonder bouwverplichting.

4 RENDEMENT IN DE ARDENNEN Na 30 jaar ervaring in de beleggingswereld weten we goed wat een vastgoedinvesteerder wil. Hij wilt zijn vermogen veilig stellen en een eerlijk rendement krijgen. En hij wil een eigendom van goede kwaliteit aankopen waarvan de duurzaamheid gewaarborgd is. Voorts wil hij de rompslomp, die gepaard gaat met het steeds complexere vastgoedbeheer, zo veel mogelijk vermijden. Een vastgoed dat beantwoordt aan de bovenstaande kenmerken, stijgt in waarde in de loop der jaren. De gemiddelde jaarlijkse waardevermeerdering over de laatste 15 jaren, bedraagt ongeveer 15%. Experts menen dat de waardevermeerdering over de volgende 10 à 20 jaar rond dit cijfer zal blijven schommelen. Beleggen in Villagronden in de Belgische Ardennen is ook een voorzichtige investering. Ook het maximaal indekken van het risico is wat de belegger wil. Onze werkwijze Een groot stuk grond in de Ardennen wordt aangekocht. Deze wordt verdeeld / verkaveld in kavels van 1000m2 tot 1500m2. Deze kavels worden bouwrijp gemaakt, dus voorzien van alle nutsvoorzieningen (wegen, water, elektriciteit, straat- verlichting, internet,...). Eens dit gebeurd is bieden wij deze bouwgronden te koop aan investeerders en dit tegen heel scherpe prijzen in vergelijking met andere bouwgronden in de Ardennen. Dus bij de aankoop wordt uw eerste winst al gerealiseerd. De bouwgronden worden aangeboden vanaf Deze bouwgronden blijven dan meestal jaar kosteloos in ons beheer, wij geven de toestemming aan lokale landbouwers om de grond te onderhouden zodat uw grond in een goede staat blijft. Wanneer u uw grond wenst te verkopen wordt deze aangeboden via verschillende kantoren in de regio, maar ook door ons kantoor. Veelal wordt deze aangekocht door nieuwe investeerders, maar ook door tal van particulieren uit de regio en omstreken die op zoek zijn naar betaalbare bouwgrond in de Ardennen.

5 RESULTATEN IN DE ARDENNEN Deze mooie resultaten behalen we door een bijzondere aanpak. Hierbij spelen we de volgende troeven uit: Alleen kavels met bestemming om te bouwen Ook in de Ardennen is een groot aanbod van kavels beschikbaar, maar dan gaat het vaak om landbouwgronden waarbij wordt gespeculeerd op een toekomstige wijziging in het bestemmingsplan. Met alle risico s van dien. Bij ons gaat het alleen om kavels waarop gebouwd mag worden. Voordelige aankoopprijzen Wij hebben altijd een ruim aanbod op meer dan 65 plekken in de Ardennen. Momenteel hebben we bijvoorbeeld 150 kavels in portefeuille. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van de mooiste pareltjes in de Ardennen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. We ontwikkelen de kavels zelf, dus we zijn niet afhankelijk van derden. De prijzen bedragen er bijvoorbeeld slechts één vijfde van vergelijkbare gronden in het nabijgelegen Luxemburg. Luxemburgers tonen dan ook steeds meer interesse in de Belgische Ardennen. Bijzondere locaties Wij kiezen voor u de aantrekkelijkste kavels uit. Hierbij letten we onder andere op het groeipotentieel van de regio. Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Op alle kavels geniet de toekomstige bewoner van een zeer aantrekkelijk uitzicht op de aantrekkelijke omgeving. Bovendien speelt de bereikbaarheid een belangrijke rol. Onze kavels liggen altijd vlakbij belangrijke uitvalswegen en snelwegen. Alleen bouwrijpe kavels Alle kavels worden bouwklaar opgeleverd, inclusief elektra, infrastructuur, water en benodigde aansluitingen zoals internet. Uw koper hoeft dus nergens meer aan te denken en kan me- teen aan de slag met bouwen. Bovendien zorgen we er voor dat de aangekochte kavels gratis onderhouden worden. Door deze professionele uitstraling liggen de kavels er altijd aantrekkelijk

6 WAAROM KIEZEN VOOR IMMPULSE? Door te communiceren en te handelen in alle transparantie en met daadkracht geloven we het beste resultaten te kunnen halen voor onze klanten Uw vastgoedproject staat altijd centraal! 1. PERSOONLIJKE AANPAK U doet beroep op een team dat gespecialiseerd is in exclusieve villagronden in de Ardennen. Samen analyseren we uw persoonlijke situatie Een korte of lange termijn belegging Patrimoniumvennootschap Belegging voor kinderen of kleinkinderen Successieplanning 2. ZEER UITGEBREID AANBOD De grote hoeveelheid villagronden in ons aanbod is een enorme troef. De gronden die we aanbieden hebben een oppervlakte van minimum 10 are en maximum 80 are. We streven ernaar om steeds 150 gronden in aanbieding te hebben. 3. PROFESSIONELE OPVOLGING Elke klant, elk dossier geniet van een persoonlijke aanpak en individueel beheer, rekening houdend met een fiscale optimalisatie. Uw dossierbeheerder zal u op de hoogte brengen van de marktsituatie en u te gepasten tijde informeren wanneer u best verkoopt. 4. EEN IDEALE BELEGGING Voor elke beleggersportefeuille bieden wij een prachtige diversificatie. U vindt reeds gronden vanaf euro! We bieden onze klanten een investering zonder zorgen. Uw grond wordt kosteloos door ons onderhouden. Ook voor de herverkoop kan u op ons een beroep doen. 5. OVERAL IN DE ARDENNEN We beschikken over villagronden in alle regio s van de Ardennen. De gronden bevinden zich altijd binnen een straal van 15 km van de belangrijke verkeersassen. We hebben gronden in ons aanbod die gelegen zijn in toeristische centra zoals Durbuy, Houfalize... Maar ook nabij de grens met Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. 6. BOUWRIJPE KAVELS Uw villagronden zijn startklaar om te beginnen met bouwen. Alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit...) zijn aanwezig. Bij de akte ontvangt u een volledig dos- sier met alle vergunningen en bouwvoorschriften.

7 EEN GREEP UIT ONS AANBOD (vb. 5 Villagronden Alhoumont ) (vb. Villagrond Naomé ) Alhoumont is een deelgemeente van Houffalize op 10km van E25 en dichtbij skipistes. Goedgekeurde verkaveling van 2006 m.a.w. alle kavels zijn geschikt voor open bebouwing. Wat een zeldzaamheid wordt in Wallonië. Niet ver van Luxemburgse grens, ideaal voor doorverkoop aan Luxemburgers. Naomé is een dorpje gelegen in de Belgische provincie Namen en een deelgemeente van Bièvre. Naomé ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten van het centrum, tegen de grens met de provincie Luxemburg. In deze verkaveling hebben we zeven mooi gelegen bouwgronden voor open bebouwing op een toplocatie! VERKOCHT (vb. Villagrond Erezée ) (vb. Villagrond Chabrehez ) Erezée is een prachtig dorpje, zeer rustig gelegen maar toch dicht bij de toeristische centra La Roche en Durbuy. Langs de achterkant van de bouwgrond heb je een panoramisch uitzicht van 5 km. Er is reeds veel nieuwbouw in de omgeving. Chabrehez is een deelgemeente van Houfflaize. Zeer Uniek: 40m straatbreedte, 50 meter diep, met andere woorden 20 are bouwzone. Dit is bijna nergens meer te vinden, exclusief voor villabouw. Op 6 km van de E25, gelegen op 3km van skipistes en 8km van La Roche. Enkel bestemd voor open bebouwing.

8 Zoekt u ook een TOPINVESTERING op een TOPLOCATIE? Contacteer ons dan nu voor meer informatie info@immpulse.eu Maatschappelijke zetel Erkend vastgoedmakelaar BIV Antwerpsesteenweg 124 BIV Aartselaar T BTW BE

F.C.A. INVESTMENT villagronden ardennen. Informatiebrochure F.C.A. Investment Villagronden Ardennen.

F.C.A. INVESTMENT villagronden ardennen. Informatiebrochure F.C.A. Investment Villagronden Ardennen. F.C.A. INVESTMENT villagronden ardennen Informatiebrochure F.C.A. Investment Villagronden Ardennen www.fcavillagronden.com Elke klant is voor ons uniek en geniet een persoonlijke aanpak, met feedback op

Nadere informatie

Villagronden Ardennen

Villagronden Ardennen Villagronden Ardennen Te koop via ons kantoor, grote hoeveelheid gronden over alle regio s van de Ardennen. De villagronden zijn bouwklaar, echter zonder bouwverplichting! EEN BUITENGEWONE INVESTERING

Nadere informatie

Inleiding. 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen. 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement

Inleiding. 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen. 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement Inleiding 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen 1. Een korte kennismaking Gespecialiseerd in het beheren

Nadere informatie

Inleiding. 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen. 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement

Inleiding. 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen. 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement Inleiding 1. Een korte kennismaking 2. Hoe werken wij: Kosten bij aankoop Onderhoud De herverkoop Het rendement 3. Enkele voorbeelden 4. Vragen 1. Een korte kennismaking Gespecialiseerd in het beheren

Nadere informatie

INVESTEREN in BOUWRIJPE VILLAGRONDEN IN DE ARDENNEN. met zekerheid - zonder risico met zeer mooi rendement vrij te bezichtigen

INVESTEREN in BOUWRIJPE VILLAGRONDEN IN DE ARDENNEN. met zekerheid - zonder risico met zeer mooi rendement vrij te bezichtigen vanaf 40.000! INVESTEREN in IN DE ARDENNEN met zekerheid - zonder risico met zeer mooi rendement vrij te bezichtigen 100 à 200 kavels investeren zonder risico bestaat nog Het investeren in financiële producten

Nadere informatie

F.C.A. SPORT voor sport door sport

F.C.A. SPORT voor sport door sport F.C.A. SPORT voor sport door sport Informatiebrochure F.C.A. Sport De belegging waar ieder een winnaar kan zijn www.fcavillagronden.com/sport/ F.C.A. kiest resoluut voor een duidelijk maatschappelijk engagement

Nadere informatie

Care Invest II. De ideale combinatie van. rendement, stabiliteit en nabijheid

Care Invest II. De ideale combinatie van. rendement, stabiliteit en nabijheid INVESTEREN Care Invest II De ideale combinatie van rendement, stabiliteit en nabijheid Uniek aanbod: enkel beschikbaar tussen 19 mei en 26 juni 2015 (een vervroegde afsluiting is mogelijk) Inleiding Via

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Investeer in uw toekomst. Investeer in grond. Ontwikkeling Floriande Hoofddorp-West (Noord-Holland)

Investeer in uw toekomst. Investeer in grond. Ontwikkeling Floriande Hoofddorp-West (Noord-Holland) Investeer in uw toekomst Investeer in grond Ontwikkeling Floriande Hoofddorp-West (Noord-Holland) Investeer in uw toekomst Als u grond vergelijkt met andere investeringen of met beleggingsproducten, wordt

Nadere informatie

Haneveldsweg 2 BELTRUM

Haneveldsweg 2 BELTRUM Haneveldsweg 2 BELTRUM Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van 1.800 m². De bouwkavel mag bebouwd worden met

Nadere informatie

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Group Pierre & Vacances-Center Parcs 2. Het merk Center Parcs 3. Center Parcs Vastgoed 4. Investeren in vastgoed bij Groupe Pierre & Vacances-Center

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT HEVERLEE

RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT HEVERLEE RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT 18-20 3001 HEVERLEE DE 19 UNITS VAN RESIDENTIE LAMBERTUS IS IDEAAL VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR EEN STRATEGISCHE LIGGING NABIJ IMEC, CAMPUS ARENBERG, UCLL EN UNIVERSITAIR

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: prachtig gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning te bouwen met een inhoud tot ca. 1500 m³ (bovengronds)! excl. bijgebouwen.

Nadere informatie

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW

VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW VERKAVELINGEN en NIEUWBOUW DE KLIJTE Nog 2 loten te koop In de rust en stilte van het gehucht De Klijte, verborgen in de glooiende hellingen van Heuvelland, bieden wij 3 loten bouwgrond aan voor alleenbouw.

Nadere informatie

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout 1 Realiseer uw eigen droomhuis Op één van de mooiste locaties in Oosterhout, op het kleine wooneiland Vrachelen, zijn drie zeer exclusieve en riante bouwkavels te

Nadere informatie

Your investments Our business

Your investments Our business realiseer toprendement met een zorgeloze service Your investments Our business 2 Er zijn heel wat alternatieven om je spaargeld aan het werk te zetten, maar die alternatieven worden vaak beïnvloed door

Nadere informatie

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse.

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Vrij wonen in de Randstad Uw droomhuis Heerlijkheid Akervoorde

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN / SOCIALE KAVELS. Venhoef 2320 HOOGSTRATEN. Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN / SOCIALE KAVELS. Venhoef 2320 HOOGSTRATEN. Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159 DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN / SOCIALE KAVELS Venhoef 2320 HOOGSTRATEN Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159 INHOUD 1. VOORSTELLING PROJECT HOOGSTRATEN VENHOEF... 3 Ligging... 3 Bouwvoorschriften...

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN. Venhoef 2320 HOOGSTRATEN SOCIALE KAVELS. Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN. Venhoef 2320 HOOGSTRATEN SOCIALE KAVELS. Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159 DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 BOUWPERCELEN SOCIALE KAVELS Venhoef 2320 HOOGSTRATEN Referentieadres GPS: Venhoef nr. 159 INHOUD 1. VOORSTELLING PROJECT HOOGSTRATEN VENHOEF... 3 Ligging... 3 Bouwvoorschriften...

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG (HARSELAAR ZUID, BARNEVELD) Ondernemers, opgelet! Dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is een

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Vastgoed April - juni 2016 VASTGOEDACTIVITEIT IN BELGIË 105,3 105,0. Op macro-economisch niveau

Vastgoed April - juni 2016 VASTGOEDACTIVITEIT IN BELGIË 105,3 105,0. Op macro-economisch niveau Verantwoordelijke uitgever: Erik Van Tricht, Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat, Bergstraat, 30-34 - 1000 Notarisbarometer 29 n Vastgoed April - juni 2016 T/2 2DE TRIMESTER 2016 www.notaris.be

Nadere informatie

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen.

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. t Waterhuys doet veel meer dan enkel uw woning verkopen www.waterhuys.be t Waterhuys is als erkend vastgoedmakelaar de betrouwbare partner die u zoekt bij de

Nadere informatie

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld Woonprojecten en bouwgronden Wonen in de rand rond Gent Projecten BIK woningen Projecten Belim Bouwteam Projecten Woningbouw Huyzentruyt N9 N9 OOSTAKKER Bekijk 8 concrete aanbiedingen binnenin! E17 E40

Nadere informatie

Akerstraat te BRUNSSUM

Akerstraat te BRUNSSUM Akerstraat 153-48 te BRUNSSUM Vraagprijs 139.500 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Op het Landgoed

Nadere informatie

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN WAALS GEWEST Kerncijfers

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN WAALS GEWEST Kerncijfers 2 GEWESTEN Kerncijfers Gewicht - + Aankomsten % verblijfsduur Bezettingsg raad Aandeel in de (%) Buitenlandse klanten WAALS GEWEST 1. 2 687 632 6 551 212-2 148 -.3% 2.44 19.1% 45.2% 17.5% 2 96 85 1 145

Nadere informatie

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN WAALS GEWEST Kerncijfers

Collectieve logiesverstrekkende bedrijven 2 GEWESTEN WAALS GEWEST Kerncijfers 2 GEWESTEN 211 Kerncijfers 211 Gewicht - + 211 Aankomsten % verblijfsduur Bezettingsg raad Aandeel in de (%) Buitenlandse klanten WAALS GEWEST 1. 2 727 783 6 428 695-122 517-1.9% 2.36 19.2% 44.9% 18.9%

Nadere informatie

Center Parcs Park Zandvoort.

Center Parcs Park Zandvoort. Word eigenaar van een cottage op Center Parcs Park Zandvoort. Zandvoort: een A-locatie aan de Noordzeekust. Park Zandvoort is gelegen op een fantastische locatie in Noord- Holland. Middenin een natuurgebied,

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk

Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk Koopsom 295.000,- v.o.n. Omschrijving Mooie landelijke maar zeer centraal in de Randstad gelegen bouwkavel. Aan de landelijke Nieuwdorperweg gelegen mooie bouwkavel,

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen

Te koop. Lawickse Allee, Wageningen Te koop Lawickse Allee, Wageningen Diverse nieuwbouw mogelijkheden Bouwkavels vanaf 600 m ² Parkmanagement www.dtz.nl In Wageningen wordt een nieuw plan gerealiseerd: Rijn Businesspark. Bij de gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN

BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN BOUWKAVEL VAN 1.350M2 VOOR LANDELIJK WONEN NABIJ SCHAGEN Adres Omschrijving Vraagprijs Status Korte Ruigeweg 14 Nst, 1751 DE Schagerbrug Geschikt voor Landelijk woonhuis met bijgebouwen, beschutte ligging

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Koopsom ca ,- vrij op naam TE KOOP. Ketensedijk 47 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Koopsom ca ,- vrij op naam TE KOOP. Ketensedijk 47 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Koopsom ca. 550.000,- vrij op naam TE KOOP Ketensedijk 47 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING De aanbieding betreft een bouwkavel van 310.000,-- v.o.n. excl. bouwkosten van

Nadere informatie

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE 8 COMFORTABELE FLATS Een nieuwe thuis, in een groene plek, in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Leuven. Een vastgoedproject van 1 DE BIJZONDERE LIGGING VAN RESIDENTIE

Nadere informatie

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER 205 3000 LEUVEN 1 Universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen vonden in het verleden al probleemloos hun weg naar Residentie Kapucin, en de vraag naar deze rustig

Nadere informatie

NAZARETH. Project KAPEL

NAZARETH. Project KAPEL 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften v v ZEKER WONEN Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd.

Nadere informatie

Landgoed Heide Plateau

Landgoed Heide Plateau Landgoed Heide Plateau Grote Bosweg te Heijenrath Samenvatting Boven op een heuvelplateau tussen de stromingen van de Gulp en de Geul, in het Limburgse gehucht Heijenrath, ligt het landgoed Heide Plateau.

Nadere informatie

Te koop Golf object in departement Orne omgeving Bellême

Te koop Golf object in departement Orne omgeving Bellême Te koop Golf object in departement Orne omgeving Bellême Referentienummer FSNL 8 Prijs Prijs op aanvraag Gebouwd in 2010 Algemene staat Uitstekend Ligging Vrijstaand Gastenverblijf Zwembad Pool house Parkeermogelijkheid

Nadere informatie

Landgoed Kasteel Broenen

Landgoed Kasteel Broenen Landgoed Kasteel Broenen Bourgondisch leven, vorstelijk wonen Samenvatting De vraag leek simpel, het antwoord verrast in alle opzichten! Op het hoogste punt van Beek, waar de bestaande bebouwing over gaat

Nadere informatie

NOTARISBAROMETER S LANDBOUWGRONDEN LANDBOUWGRONDEN GEMIDDELDE PRIJZEN EN OPPERVLAKTE IN

NOTARISBAROMETER S LANDBOUWGRONDEN LANDBOUWGRONDEN GEMIDDELDE PRIJZEN EN OPPERVLAKTE IN NOTARISBAROMETER LANDBOUWGRONDEN WWW.NOTARIS.BE S1 2018 Deze Notarisbarometer zoomt in op de gemiddelde prijzen van landbouwgronden in België. Onder landbouwgronden worden de gronden beschouwd waarop gewassen

Nadere informatie

10 onmisbare tips. voor het kopen van een appartement in Oostende

10 onmisbare tips. voor het kopen van een appartement in Oostende 10 onmisbare tips voor het kopen van een appartement in Oostende Tip 1 Koop op de tweede lijn De kans op verhuring is een pak groter Nog al te vaak laten kopers zich verleiden tot de aankoop van een appartement

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFS- EN KANTOORUNITS BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG, HARSELAAR ZUID, BARNEVELD Unieke kans! Waarom? A. Gelegen op een toplocatie op het nieuwe

Nadere informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie AEDIFICA Naamloze vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel: Louizalaan 331-333, 1050 Brussel Ondernemingsnummer: 0877.248.501 (RPR Brussel)

Nadere informatie

TE KOOP. BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR

TE KOOP. BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR TE KOOP BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW Hoevelakenseweg 198 TERSCHUUR TE KOOP BOUWKAVEL BEDRIJFSGEBOUW HOEVELAKENSEWEG 198, TERSCHUUR U WILT UW BEDRIJF IN EEN LANDELIJKE OMGEVING VESTIGEN? GRIJP DAN NU UW KANS!

Nadere informatie

La Colline. La Vallée

La Colline. La Vallée Hubermont is een unieke plek voor seminaries, workshops, teambuildings en aanverwante programma s en activiteiten. Het richt zich tot mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich

Nadere informatie

HET MOOIE DRENTSE LAND...

HET MOOIE DRENTSE LAND... Voor de rustzoekende 45+ VOOR WIE WIL GENIETEN VAN DE NATUUR, RUST EN RUIMTE VAN HET MOOIE DRENTSE LAND... Bent u op zoek naar natuur, rust, ruimte en een chalet? Kijk gewoon eens rond en geniet van ons

Nadere informatie

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water

Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water 0316-52 89 65 Promenadeplan Tolkamer: stijlvol wonen aan het water makelaar bellen! of 0316-54 18 47 Promenadeplan Ik wil elke dag genieten van dit prachtige uitzicht 0316-52 89 65 Comfortabel wonen aan

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden!

TE KOOP. Unieke kans en mogelijkheden! TE KOOP Plaats: Milheeze Adres: Wildeman Vraag- Op aanvraag prijs: Nog slechts 1 te koop Unieke kans en mogelijkheden! NOG SLECHTS 1 TE KOOP! Op een aantrekkelijke locatie in het buitengebied van Milheeze

Nadere informatie

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

EEn financieel advies voor de rest van uw leven!

EEn financieel advies voor de rest van uw leven! EEn financieel advies voor de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer geheel vrijblijvend

Nadere informatie

: Dorpstraat 75, 6042 LA Asenray (Roermond) 1. De voorgevel van het hoofdgebouw wordt gelijk aan de voorgevel van de

: Dorpstraat 75, 6042 LA Asenray (Roermond) 1. De voorgevel van het hoofdgebouw wordt gelijk aan de voorgevel van de TE KOOP ALS U RUSTIG EN LANDELIJK WILT WONEN EN BOVENDIEN GEHEEL NAAR EIGEN VISIE WILT BOUWEN IS DIT UW KANS! WE KUNNEN EEN BOUWPERCEEL AANBIEDEN TER GROOTTE VAN CA. 776 M2 OP EEN MOOIE LOCATE IN HET FRAAIE

Nadere informatie

INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT

INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT Grondontwikkeling Nederland RENDABEL SPAREN DOOR SLIM TE INVESTEREN Bij Grondontwikkeling Nederland staat de klant centraal, dat vinden we

Nadere informatie

INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT

INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT INVESTEREN MET VERSTAND OMDAT WIJ VINDEN DAT UW VERMOGEN TELT Grondontwikkeling Nederland Rendabel sparen door slim te investeren Bij Grondontwikkeling Nederland staat de klant centraal, dat vinden we

Nadere informatie

bouwkavel aardborstweg 19a mierlo

bouwkavel aardborstweg 19a mierlo bouwkavel aardborstweg 19a mierlo te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto

Nadere informatie

WERKEN. Met plezier. Koopprijs vanaf ,- V.O.N. excl. BTW 7 NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSUNITS AAN DE ZWOLLEWEG HARSELAAR ZUID BARNEVELD

WERKEN. Met plezier. Koopprijs vanaf ,- V.O.N. excl. BTW 7 NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSUNITS AAN DE ZWOLLEWEG HARSELAAR ZUID BARNEVELD Met plezier WERKEN BEGINT BIJ WESTENENG MAKELAARDIJ 7 NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSUNITS AAN DE ZWOLLEWEG HARSELAAR ZUID BARNEVELD Koopprijs vanaf 309.000,- V.O.N. excl. BTW 1 Met recht noemen we dit een STIJLVOL

Nadere informatie

Marktoproep aan kandidaat-kopers

Marktoproep aan kandidaat-kopers Oostvaartdijk 1850 Grimbergen Braakliggende grond met bouwmogelijkheden Marktoproep aan kandidaat-kopers Juli 2019 Inhoud 1. De braakliggende grond... 2 1.1 Beschrijving... 2 1.2 Ligging en bereikbaarheid...

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda

Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda Vraagprijs 335.000,- k.k. Omschrijving Zeer fraai gelegen bouwkavel van 852m2 eigen grond (incl. water) met de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning

Nadere informatie

Kavels van 630 m 2 tot 1020 m 2. Volledig vrije keuze in bouw. 2,5 km van grens met België. Al vanaf ,- v.o.n.

Kavels van 630 m 2 tot 1020 m 2. Volledig vrije keuze in bouw. 2,5 km van grens met België. Al vanaf ,- v.o.n. Kavels van 630 m 2 tot 1020 m 2 alle ruimte voor uw droomhuis Westdorpe - Zeeuws-Vlaanderen Volledig vrije keuze in bouw 2,5 km van grens met België Al vanaf 77.000,- v.o.n. Realiseer uw droom in het warmste

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Financiële info. huis. DomoXim. Algemene info. Beschrijving. 133 m m. Aantal slaapkamers: 2 Terras aanwezig: ja

Financiële info. huis. DomoXim. Algemene info. Beschrijving. 133 m m. Aantal slaapkamers: 2 Terras aanwezig: ja Algemene info Aantal slaapkamers: 2 Terras aanwezig: ja Type Huis Bewoonbare oppervlakte 2 133 m Grondoppervlakte 2 1417 m Nieuwbouw Nee Toestand Te koop Beschrijving Bouwjaar 0 Rustig gelegen instapklare

Nadere informatie

ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ

ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ Met plezier ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARDIJ BOUWKAVEL KONINGSBERGENWEG BEDRIJVENTERREIN HARSELAAR ZUID BARNEVELD KOOPPRIJS: 269,- per m² excl. BTW Op zoek naar een mooie bouwkavel voor

Nadere informatie

Huize Cartils. Cartils 2A, 6286 NA te Wittem. Samenvatting

Huize Cartils. Cartils 2A, 6286 NA te Wittem. Samenvatting Huize Cartils Cartils 2A, 6286 NA te Wittem Pesaken 2 6 6271 PB Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting In de

Nadere informatie

Albert Einsteinstraat 46, 1341 BZ Almere

Albert Einsteinstraat 46, 1341 BZ Almere TE KOOP Albert Einsteinstraat 46, 1341 BZ Almere Bieden vanaf prijs 250.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Kenmerken Bieden vanaf prijs 250.000,00 Soort Bouwgrond Perceel oppervlakte 288 m 2 Ligging Aan

Nadere informatie

Recreëren op toplocaties in Nederland. Waterparc. De Bloemert

Recreëren op toplocaties in Nederland. Waterparc. De Bloemert Recreëren op toplocaties in Nederland Waterparc De Bloemert Waterparc De Bloemert Aanleggen aan uw eigen steiger Wie aan Drenthe denkt, denkt aan één van de mooiste provincies van ons land. De unieke

Nadere informatie

Liesveldsesteeg te Brakel

Liesveldsesteeg te Brakel Informatiebrochure Liesveldsesteeg te Brakel Diverse bouwkavels Brakel, plan Liesveldsesteeg met een kaveloppervlakte van circa 668-1.336 m 2 uit te breiden met achterliggende agrarische grond van circa

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Broekhuizerdijk 56, Melderslo 439.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Vrijstaande woning met loods op een zeer ruim perceel in het buitengebied van Melderslo Unieke ligging met fantastisch

Nadere informatie

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m²

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m² Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa 1.512 en 1.515 m² Plaatselijk bekend: Wolvenstraat ongenummerd Situering In een rustige, centrale en landelijke omgeving ten

Nadere informatie

VASTGOED. Liersestw Morstel.

VASTGOED. Liersestw Morstel. VASTGOED Liersestw 59 2640 Morstel www.copandi.be Technische fiche rondoppervlakte: Bewoonbare oppervlakte: Plafondhoogte gelijkvloers: Plafondhoogte verdieping 265m2 niet van toepassing niet van toepassing

Nadere informatie

Bernhardstraat ongenummerd Rucphen. Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa m²

Bernhardstraat ongenummerd Rucphen. Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa m² ongenummerd Rucphen Schitterend royaal bouwperceel gelegen op korte afstand van de dorpskern groot circa 1.500 m² Situering Het bouwperceel is landelijk gelegen en op korte afstand van openbare voorzieningen

Nadere informatie

Te Koop. Riante bouwkavel. aan de Versterstraat. te Gilze

Te Koop. Riante bouwkavel. aan de Versterstraat. te Gilze Te Koop Riante bouwkavel aan de Versterstraat te Gilze Omschrijving Algemeen Op een prachtige locatie te Gilze riante bouwkavel met een perceelsgrootte van 1.420m². De bouwkavel is gesitueerd in het historische

Nadere informatie

Holthuizerstraat DIDAM

Holthuizerstraat DIDAM Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. Holthuizerstraat DIDAM Vraagprijs 95.000,00 kosten koper BOUWKAVELS NABIJ HOLTHUIZERSTRAAT 9 TE DIDAM. In het buitengebied op landelijke locatie gelegen bouwkavels voor

Nadere informatie

HET MOOIE DRENTSE LAND...

HET MOOIE DRENTSE LAND... Voor de rustzoekende 45+ VOOR WIE WIL GENIETEN VAN DE NATUUR, RUST EN RUIMTE VAN HET MOOIE DRENTSE LAND... Bent u op zoek naar natuur, rust, ruimte en een chalet? Kijk gewoon eens rond en geniet van ons

Nadere informatie

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Zoetwaterweg Sint-Annaland.

Uw vertrouwde makelaar in de regio. Zoetwaterweg Sint-Annaland. Uw vertrouwde makelaar in de regio Zoetwaterweg Sint-Annaland www.leunis.nl Gelegen in de polder net buiten het dorp Sint-Annaland mogen wij u dit kavel van 3.000 m² groot aanbieden. Eventueel kan er nog

Nadere informatie

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach Sint Jansdijk 8a 4504 PB Nieuwvliet badmeersee@droomparken.nl www.droomparken.nl/badmeersee Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Seggelant II te Brielle

Seggelant II te Brielle Seggelant II te Brielle Betreft: Locatie: Ca. 50.000 m2 bouwrijp bedrijventerrein ten behoeve van nieuwbouw bedrijfsruimten. De afmetingen van de indicatieve bouwkavels zijn vanaf 2.000 m2 tot 10.000 m2.

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Schooldijk 1 Schalkhaar

Schooldijk 1 Schalkhaar Schooldijk 1 Schalkhaar Vraagprijs 249.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving Uniek gelegen bouwkavel

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

Holiday Suites Blankenberge

Holiday Suites Blankenberge Holiday Suites Blankenberge Toerisme Belgische Kust in stijgende lijn Elk jaar zien we het aantal toeristen, dat blijft overnachten, toenemen. Waar kunststeden 75 procent van hun overnachtingen halen

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen November 2016 Inhoudsopgave Algemene informatie 2 - ligging - kavelinformatie Verkoopprijs en voorwaarden 3 Bestemmingsplanvoorschriften 4 Specifieke stedenbouwkundige

Nadere informatie

Peupliers. Villa Les. Bray-Dunes, de badplaats van de toekomst. Peupliers. Villa Les. uw beleggingsappartement te Bray-Dunes

Peupliers. Villa Les. Bray-Dunes, de badplaats van de toekomst. Peupliers. Villa Les. uw beleggingsappartement te Bray-Dunes Villa Les Villa Les uw beleggingsappartement te Bray-Dunes Bray-Dunes, de badplaats van de toekomst Investeren in Bray-Dunes, is investeren in de toekomst. De Noord-Franse kust is populairder dan ooit

Nadere informatie

Bouwen van een bedrijfswoning mogelijk! Startklaar voor jonge ondernemers!

Bouwen van een bedrijfswoning mogelijk! Startklaar voor jonge ondernemers! TE KOOP Tuincentrum / beleggingsobject aan de A4 Bouwen van een bedrijfswoning mogelijk! Startklaar voor jonge ondernemers! Moerstraatsebaan 152A Halsteren Kavel grond ca. 01.07.86 ha Situering Halsteren

Nadere informatie

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct.

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct. endepoel 8 merselo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Private Banking. ten dienste van ondernemers. Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession

Private Banking. ten dienste van ondernemers. Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession Private Banking ten dienste van ondernemers Paul Bradbury/Ojo Images/GraphicObsession Private Banking ten dienste van ondernemers In elke fase van uw leven en dat van uw onderneming komt u dagelijks grote,

Nadere informatie